Archief

Items van January 2011
Ferrari 458 Italia vs Ford F150
Tijd voor een kleine krachtmeting. We nemen een Ferrari 458 Italia en een Ford F150. Een lastige keuze, maar wie komt er volgens jou als winnaar uit de strijd?
31 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Surprise Haircut
Als er één ding belangrijk is voor een dame, dan is het d'r haar wel. Meteen een perfecte reden voor Jesse om zijn vriendin weer eens in de maling te nemen..
31 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Total Blackout
Total Blackout is een spelshow waarbij mensen in het volledige donker opdrachten moeten uitvoeren. Op zich best grappig, maar je weet nooit wat je voorgeschoteld krijgt..
31 Jan '11 - in Humor
door Patrick
BMX Street - Alex Valentino
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Alex Valentino. Skills..
31 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Simyo Site Gehacked
Zo kan je ook de dag beginnen. Kom je op je website blijkt de boel gehacked te zijn. Check de site van Simyo die nu met alle plezier alles doorlinkt naar concurrent Ben. Volgens de laatste tweet van Simyo, "Er is wat mis met de site van Simyo". Dat hadden we zelf al door! We houden jullie op de hoogte. Thnx Pizza!

Update: Helaas, het was een hoax..
31 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Sporthocker
Wil jij de stoere jongen op school zijn, dé man op kantoor of de held van de straat? Met een echte sporthocker is het zo geregeld. Extreme sports 2.0!
30 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
A Visit To HPI Racing
Op afstand bestuurbaar speelgoed blijft tof. We hebben volgens mij allemaal wel eens zo'n autotje gehad. HPI is een merk voor het echte werk. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen. Zie hier deel 1 en deel 2.
30 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Twister's Fail Compilation January 2011
De maand is weer bijna voorbij, en dan weet je dat Twister druk bezig is om alle missers op een rijtje te zetten. Bij deze de Fail compilation van januari 2011.
30 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
DIY Solar Death Ray
Heb je ergens in de schuur nog een oude schotel antenne liggen, en wil je een leuk speeltje voor de zomer? Koop een lading spiegeltjes en voila, een Solar Death Ray!
30 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Worlds Widest Slip And Slide
kennen jullie deze jongens nog? Ze vermaken zich nog steeds prima, alleen zijn de BMX bikes nu vervangen door bodyboards..
30 Jan '11 - in Cool
door Patrick
American Idol - Chris Medina
Al die talentenshows hoeven van mij niet zo. Maar zo nu en dan stuit je op zo'n filmpje waarvan je denkt: Die is het waard! En dan bedoel ik Chris Medina..
29 Jan '11 - in Television
door Patrick
Crash Carnage 48
We gaan het weekend niet door zonder een dosis crash geweld. Vandaag gaan we voor de tweewielers. Zie hier Crash Carnage 48. Meer hier!
29 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Phoenix Suns' Nick Corrales Special Dunk
De meest opmerkelijke basketbal dunks vliegen om je oren de laatste tijd. Na de NBA fan van gisteren is nu de beurt aan Nick Corrales.
29 Jan '11 - in Cool
door Patrick
That's Life..
Vanavond zitten er weer genoeg mensen in de kroeg die waarschijnlijk morgen niet meer weten wat er allemaal gebeurd is. That's life zullen we maar zeggen..
29 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Slowmo Viper Burnout
Een burnout zoals die van Mike is bijna niet te overtreffen. Maar een dosis slow motion maakt elke burnout net wat indrukwekkender.
29 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Pagani Huayra Revealed
De Pagani Zonda is een exclusieve wagen die we onderhand allemaal bovenaan ons verlanglijstje hebben staan. Pagani komt nu met de Huayra, 1350kg en ruim 700pk. Ik heb inmiddels mijn verlanglijstje aangepast. Wat vinden jullie van deze nieuwe verschijning?
28 Jan '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Never Satisfied Tractor Pull
Als stoere boer laat je graag zien wat voor kracht er in je tractor zit. Even duidelijk maken wie de baas is. Zie hier de tractor pull run van Never Satisfied.
28 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Wizards GMan vs NBA Fans
Tijdens de rust van een mooi potje basketbal neemt Wizards GMan een aantal NBA fans mee die zijn dunk na mogen doen. Ik zeg Awesome!
28 Jan '11 - in Cool
door Patrick
American Idol Tumbler
Een beetje cameraman maakt iets moois van zijn opnames. Zo ook achter de schermen bij American Idol. Volgende keer zal hij het wel anders doen gok ik zo..
28 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Singing Parrot
Helemaal geweldig zo'n papegaai in huis, maar het wordt pas echt leuk als het beestje ook kan praten. Deze gevleugelde vriend beschikt over een behoorlijke zangstem..
28 Jan '11 - in Cool
door Patrick
31-Legged Race
Wellicht ken je het spelletje nog wel van vroeger. Met z'n tweeën naast elkaar, enkels aan elkaar gebonden en rennen maar. Op zich al knap, maar dit groepje gaat net een stapje verder.
27 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Bikini Shopping
Met je vriendin bikini shoppen, er zijn leukere dingen te bedenken. Gelukkig is er altijd wel een verkoper die haar wil helpen, maar als de beste man het allemaal niet zo begrijpt is er nog maar één oplossing..
27 Jan '11 - in Humor
door Patrick
N0bodyyy's Fail Compilation January 2011
De maand is nog niet voorbij, maar de eerste fail compilatie van januari staat al klaar. Met dank aan N0bodyyy.
27 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Bud Light 3D Test Commercial
Ook een biermerk zoals Budweiser moet een beetje met de tijd mee. 3D is hot, maar of het goed is om daar commercials mee te maken?
27 Jan '11 - in Commercial
door Patrick
Bollywood's Best - Robot
Tegenwoordig kunnen ze in Hollywood bijna alles met CGI en high tech special effects. Maar één ding is zeker, die vallen in het niets als je het vergelijkt met deze Bollywood scene.
27 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Bride World Expo
Onze favoriete beursganger Joe heeft het er maar druk mee. Hij bezoekt de één na de andere expo. Vandaag gaan we langs Bride World. Niets te versieren, maar wel lol trappen..
26 Jan '11 - in Humor
door Patrick
FullGaz - Extreme Sport Lifestyle
Oké, de muziek die ze onder dit soort filmpjes gooien is niet voor iedereen weggelegd, maar één ding is zeker. De mensen die deze sporten beoefenen weten wel wat leven is..
26 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Road Runner, Looney Tunes, Fur Of Flying, Coyote Falls
Als er één heer en meester is in het maken van geweldige animaties, dan is het Looney Tunes wel. Een poosje terug zagen we al een nieuwe variant van Road Runner in Coyote Falls. Vandaag gaan we vrolijk verder met Fur Of Flying. Looney Tunes 2.0 geweldig!
26 Jan '11 - in Animation
door Patrick
Duke Nukem Plays Battlefield Bad Company 2
We moeten nog even wachten op Duke Nukem Forever, maar sommige mensen zijn nu al creatief bezig. Wat zou je krijgen als The Duke zelf Battlefield Bad Company 2 zou spelen? Now you see me, now you're dead!
26 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time -Epic Superbowl Sandwich
Nog een aantal dagen en dan gaat in Amerika de Superbowl weer van start. Zo'n event kijk je natuurlijk vanuit je luie stoel met een ijskoud biertje en een lekkere snack. Epic Meal Time presenteert de Epic Superbowl Sandwich!
26 Jan '11 - in Cool
door Patrick
How To Make A Turkey & Cheese Sandwich
Nu kookprogramma's helemaal hot zijn is het natuurlijk logisch dat iedereen zijn eigen filmpje upload voor een paar minuten Youtube fame. Moet je broertje natuurlijk wel een beetje meewerken..
25 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
High Kick
Wanneer je een klein gevecht aan het uitlokken bent, probeer dat dan niet met een stuk in je kraag. Daar komt alleen maar ellende van..
25 Jan '11 - in Humor
door Patrick

Ron Selling is terug!
Ron Selling Is Terug Van Nooit Weggeweest!
Miljoenen mensen kennen zanger en zakenman Ron Selling nog van één van de eerste reality shows van Nederland. Maar ook van de kaskraker 'Accidentally Killing' waarin hij onvergetelijk vorm gaf aan de hoofdrol. Na een periode van vijftien jaar staat hij weer in de schijnwerpers. Nu hij terug is, wil Ron iets terugdoen voor zijn fans. Ga naar Ron's online wereld op Facebook!
25 Jan '11 - in Advertentie
door Patrick
5 Second Films - Absence Of The Towels
Het overkomt ons allemaal wel eens, maar wat doe je als je uit de douche stapt en je bent je handdoek vergeten? Juist..
25 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Kinect Goes Wrong!
We zagen het gister al fout gaan bij een ontspannen potje Wii, maar dat is niet de enige console die voor ellende kan zorgen. Vandaag de Kinect..
25 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Wii Ski
Met de Nintendo Wii en balance board is het niet alleen leuk gamen, je wordt er ook nog wat fitter van. Het heeft echter ook wat nadelen..
24 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Close Call..
Als het sneeuwt en glad is pas je daar als een normale bestuurder je snelheid op aan. Althans, blijkbaar denkt niet iedereen er zo over..
24 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Kale Kano
Carnaval staat voor de deur, dus de één na de andere carnavalskraker komt ons voorbij. Een kanshebber voor de hit van 2011 is Dingetje die 'We no speak Americano' onder handen heeft genomen. Luister en huiver...
24 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Parkour Underground
Een poosje terug gingen we met Andrew Wonder in New York op urban exploration. Vandaag gaan we weer op stap met Andrew, en wel voor underground parkour.
24 Jan '11 - in Cool
door Patrick

Smile! Arke extra flitskorting!
Smile! Arke extra flitskorting!
Als de kids het naar hun zin hebben, hebben ouders pas echt vakantie! Arke heeft het grootste aanbod familie vakanties met plezier voor het hele gezin. Maar wees er snel bij want je profiteert nu van de grootste keuze en de hoogste vroegboekkortingen, oplopend tot wel 500,- per persoon! Bekijk hier alle vakanties.
24 Jan '11 - in Advertentie
door Patrick
Awesome Putt Putt Shot
Voor de mensen die golfen wel leuk vinden, maar minder geld uit willen geven en wat minder willen lopen, is er altijd nog mini golf. Groot of klein, eén ding is zeker, de perfecte slag blijft awesome!
23 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Beyond Black Mesa
Beyond Black Mesa is een project van zeven vrienden met een kleine 1200 dollar budget. Met het welbekende spel Half Life in het achterhoofd gingen deze heren het gevecht aan om een kick-ass short film te maken. En dat is ze met Beyond Black Mesa aardig gelukt.
23 Jan '11 - in Movies
door Patrick
Russian Parking
Dat een gemiddelde Rus het niet zo nauw neemt met de verkeersregels is wel bekend. Laten we het helemaal maar niet over parkeren hebben..
23 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Fight The Foot
April O'Neil reported on a new gang in the streets. Then it got personal. Only those below the streets can help her now. Zie hier Fight the Foot, een fan made film op basis van de Teenage Mutant Ninja Turtles.
23 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Crash Carnage 47
Tijd voor een nieuwe dosis crash geweld. Om de collectie compleet te maken hierbij deel 47 van Crash Carnage. Gewoon, omdat het kan. Meer Carnage hier!
23 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Illusionist Eric Ross's Debut On Ellen
Wanneer je via Youtube ontdekt wordt en je mag gelijk bij Oprah of Ellen DeGeneres aan tafel schuiven, dan heb je het behoorlijk voor elkaar. In dit geval is illusionist Eric Ross de gelukkige..
23 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Mike Proctor Extreme Peel Out
Tijdens een meeting vol American muscle cars is een peel out natuurlijk vanzelfsprekend om het publiek te amuseren. Mike Proctor weet wat wat we graag willen zien. Waanzin!
23 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Introducing The Ferrari FF
Persoonlijk ben ik een Porsche liefhebber, maar dat wil niet zeggen dat ik een Ferrari, Lamborghini of andere exoot niet kan waarderen. Maar nu de vraag, zitten we te wachten op een 4WD vier persoons Ferrari? oordeel zelf, zie hier de Ferrari FF.

Kijk hier voor meer info!
22 Jan '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Australian Open Hisense Arena Dead Spot
Bij een tennis event als de Australian open verwacht je perfecte tennisbanen, maar Maria Sharapova kwam met een heel apart geval. Een dead spot op de Hisense Arena. Ach, een simpele boor doet blijkbaar wonderen..
22 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Clairvoyant
Clairvoyant, ook wel 'helder zien' is een gave waar sommige mensen over denken te beschikken. Kan prima, maar dan had je deze ook wel kunnen voorspellen..
22 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Too Close..
Je weet hoe het gaat als een groepje snelheidsduivels bij elkaar komen. Het liefst staan ze allemaal met hun neus vol op het spektakel. Tja, dan vraag je er om..
22 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Salting The Road Russian Style
Goed materieel maakt een boel werk licht. Al vraag ik me af of deze Russische manier van strooien wel zo effectief is. Zeggen jullie het maar..
21 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Duke Nukem Forever - Trailer
We hebben er een kleine 13 jaar op moeten wachten maar 6 Mei is het dan eindelijk zover. Duke Nukem Forever! Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
21 Jan '11 - in Trailers
door Patrick
Girl vs Helium
Allemaal kennen we het hoge stemmetje wel als je een goede hijs neemt van een helium ballon. Best grappig, maar let een beetje op..
21 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Human Planet Oceans - Sea Bed Hunting On One Breath
Ik weet niet hoe het met jullie longcapaciteit gesteld is, maar langer dan een aantal seconden hou ik het niet vol onder water. Voor Sulbin, een Bajau visser, is dat een heel ander verhaal..
21 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Tree Payback..
Een boom heeft ook gevoelens. Althans, als ik de tree huggers mag geloven. Eén ding is zeker, hij gaat niet om zonder een gevecht..
21 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Pale Kid Fast Rapper
Nou weten we dat meester rapper Eminem behoorlijk snel zijn zinnen op kan ratelen. Maar wat deze jongen laat horen is zelfs voor Eminem een uitdaging.
20 Jan '11 - in Music
door Patrick
Eric's Little Heroes - Jordan McCabe
In het programma Eric's Little Heroes wordt elke keer een bijzonder talent in de schijnwerpers gezet. Vandaag basketbal wizard Jordan McCabe. Die komt er wel..
20 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Huffy Slider Drift
Een groep volwassen gasten op driewielers. Hebben we het dan over een groepje kleuters of thrill seekers? Oordeel zelf maar..
20 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Corvette Burnout
Een burnout doet het altijd goed bij de carjunkies onder ons. Alleen neemt deze beste man het woord burnout wel erg letterlijk.
20 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Tyre Drop
Soms vraag ik me bij filmpjes af, waarom doe je zoiets? Zo ook met dit filmpje. Want zeg nou eerlijk, dan spoor je toch niet..
20 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Utah Jazz Bear vs Cleveland Cavalier Fan
Wanneer je de aandacht trekt tijdens een partijtje NBA basketbal dan kan je verwachten dat een mascotte je komt pesten. Wees dan een slim en doe gewoon, anders komt er alleen maar gezeik van..
19 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Agnieszka Radwanska vs Racket - Australian Open 2011
Momenteel is het tennis festijn de Australian Open 2011 in volle gang. Alleen is Tennisster Agnieszka Radwanska volgens mij nu al toe aan een nieuwe racket sponsor..
19 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Improv Everywhere - No Pants Subway Ride 2011
Ook dit jaar zullen de mensen van Improv Everywhere ons weer vermaken met diverse flashmobs. Zoals elke jaar beginnen ze met een No Pants Subway Ride..
19 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Skateboard Payback
Skateboarden leer je met vallen en opstaan, zo simpel is het. Mocht een trucje niet helemaal gaan zoals jij wilt, probeer dan niet je skateboard de schuld te geven. Die wint toch wel..
19 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Basta - Belspelletjes & Mobistar Helpdesk
Onze zuiderburen zijn goed bezig. Na Mobistar een spiegel voor te houden over hun helpdesk zijn nu de belspelletjes aan de beurt. En ja, zoals je wel weet, we worden vreselijk in de maling genomen..
18 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Short Film - Lazy Teenage Superheroes
In Lazy Teenage Superheroes volgen we Ty die zijn 'super' vrienden probeert te overtuigen om van de bank af te komen en hun krachten eens te gebruiken om de wereld te redden. Of ze daar zin in hebben is nog maar de vraag..

Voor de liefhebbers een kijkje achter de schermen..
18 Jan '11 - in Movies
door Patrick
Close Call..
Sommige mensen hebben echt een engel op hun schouder. Pas zagen we opa nog geluk hebben, maar dit slaat werkelijk alles. Wie zit hier nou fout eigenlijk?
18 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Office High Kick
Je kent het wel op kantoor, een collega met een beetje stoere praat. Nou, laat dan maar zien wat je kan meneer de ninja..
18 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Penguins Fan Celebration
Voor een echte Penguins fan is het natuurlijk geweldig als je favoriete club weer eens gewonnen heeft. Alleen de overwinning vieren kan wel eens voor een behoorlijke hoofdpijn zorgen..
18 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Meat Salad
Je weet het inmiddels. Vaste prik dinsdag middag een nieuw recept van de Epic Meal Time experts. Vandaag gaan we voor een Meat Salad! Smakelijk alvast!
18 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Voetbalplaatjes..
Het gaat weer beginnen. Loop je de supermarkt uit, staat er een groep stalkers te schreeuwen voor een lading voetbalplaatjes. Sterker nog, nu staan zelfs de voetbal pro's je op te wachten voor jouw kaartje..
18 Jan '11 - in Commercial
door Patrick
National Geographic Megafactories
Als er één geweldige documentaires maakt dan is het National Geographic wel. Vandaag gaan we kijken hoe diverse exotische wagens gemaakt worden. Maak je keuze! De Porsche 911 GT3, Ferrari 599 GTB, Audi R8, Rolls Royce Phantom en als afsluiter de dolle stier van het stel, de Lamborghini Murcielago LP670-4 SV.
17 Jan '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Whistle While You Work Cockatiel
Wij mensen kunnen er wat van, maar vlak de dieren niet uit. Ook een valkparkiet heeft zo nu en dan een beetje aandacht nodig. Deze flierefluiter is een vak apart..
17 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Close Call..
Ze hebben het ons geleerd, maar de oudjes zijn de regel zelf vergeten. Voor het oversteken altijd links, rechts, links kijken. Zo moeilijk is dat toch niet opa?
17 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Ricky Gervais - Golden Globes 2011 Opening
Ook dit jaar heeft Ricky Gervais de presentatie van de Golden Globes voor zijn rekening genomen. Of alle acteurs zo blij zijn met zijn opmerkingen is een heel ander verhaal..
17 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Audi - Goodnight
We weten dat er een gezonde strijd is tussen een aantal merken. BMW, Mercedes en Audi zijn daar een goed voorbeeld van. Ook in 2011 blijven ze elkaar pesten.
16 Jan '11 - in Commercial
door Patrick
Jackass vs Dumbass - Tiger Balm Prank
Jens en Armin zijn twee vrienden die dagelijks bij elkaar pranks uithalen. Na in een dronken bui gebrandmerkt te zijn neemt Armin wraak. Met tijger balsam..
16 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Winter Fail 2011 Part 1
Naast de maandelijkse fail compilaties komt Twister nu met een overzicht winter missers. Enjoy!
16 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Crash Carnage 46
Tijd voor wat crash geweld. We hebben inmiddels al aardig wat delen van Crash Carnage voorbij zien komen, en vandaag voegen we daar een nieuw deel aan toe. Zie hier Crash Carnage 46.
16 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Human Flag
De 'human flag' is een leuk trucje voor de echte krachtpatsers onder ons. Zelfs op straat maak je er een behoorlijke indruk mee.
16 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Car vs Motor Drift Battle - RX7 vs ZX10
Drift battles zijn niet nieuw, maar een wedstrijd tussen een auto en een motor zie je niet al te vaak. Vandaag gaat Nick 'Apex' Brocha met zijn Kawasaki ZX10 de strijd aan met Mazda RX7 rijder Jim Guthrie. Waanzin!
15 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Arctic Surf Film
Denk aan surfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Volle zon, Corona, shorts, bikini's en witte stranden. Voor deze mannen was dat een ander verhaal, maar wel een mooie ervaring..
15 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Mogle Madness
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Laten we even kijken naar een aantal beelden van Mogle Madness..
15 Jan '11 - in Cool
door Patrick
CES 2011 - Nvidia's KegPuter!
Op de CES 2011 expo zijn veel geweldige nieuwtjes te vinden, maar er is altijd wel een echte topper. Het merk Nvidia kennen jullie waarschijnlijk wel. Normaal al kwaliteit, maar nu is echt overal aan gedacht..
15 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Human Planet - Web Exclusive Series trailer
Naast National Geographic is BBC ook heer en meester in het maken van adembenemende documentaires. Voor Human Planet hebben ze een aantal afleveringen gemaakt die uitsluitend op het web te zijn bekijken. Alleen de trailer is al geweldig..
15 Jan '11 - in Trailers
door Patrick
Jim Jefferies - Religion
God en de duivel, bestaan ze nou of niet? Ieder heeft daar zo zijn eigen mening over. Kijk mee naar de visie van stand up comedian Jim Jefferies..
15 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Texting Dip Berkshire Mall Security Cam
Je kent het wellicht wel. Je bent net iets te druk met je sms bezig en je ziet het één en ander over het hoofd. Gelukkig zagen niet al te veel mensen je misser, maar dan is er altijd nog de beveiliging van Berkshire Mall zelf die je het web op gooit.
14 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Flirting Polar Bear
Wij mannen doen soms rare dingen om indruk te maken op een mooie vrouw. Maar een beetje ijsbeer kan er ook wat van. Geloof me maar..
14 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Monster Energy Girls Calendar 2011
Na Red Bull zijn de energiedrankjes van Monster net zo'n succes aan het worden. Om dit jaar goed voor de dag te komen is de Monster 2011 kalender in ieder geval een uitstekend begin.
14 Jan '11 - in Sexy
door Patrick
JDM Legends
Hoeveel liefde moet je hebben voor oude exotische Japanse auto's om ze in vergane staat te importeren en dan vervolgens na maanden zo niet jaren werk weer als nieuw de weg op te sturen. In het geval van JDM Legends snap ik het wel. Geweldig!
14 Jan '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
It's Mine!
Wanneer je als kleine jongen te horen krijgt waarom honden altijd tegen een boom staan te pissen. Dan is dit toch wel een erg logisch vervolg..
14 Jan '11 - in Commercial
door Patrick
World Of Hardstyle Begin 2011 by Lip DJ
Dat we van een stevig stukje bass houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Begin 2011!
14 Jan '11 - in Music
door Patrick
Introducing Victoria's Secret Swim 2011
Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben de kou, sneeuw en regen helemaal zat. Laten wij alvast een kleine stap naar de zomer nemen..
13 Jan '11 - in Sexy
door Patrick
The Lord Of The Rings - Two Tiny Towers
Vandaag geen hilarische remake van Harry Potter, maar Lord of the Rings. De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken met creatief knip en plakwerk. Zie hier Two Tiny Towers.
13 Jan '11 - in Humor
door Patrick
BMX - Extreme Slowmo - Bruno Hoffmann
Grote vriend Dominik van Woozybmx maakt prachtige beelden, en die zullen alleen nog maar beter worden. De beste man heeft een nieuwe camera in huis gehaald. Want langzaam is lekker. Hier alvast een kleine teaser met BMX Pro Bruno Hoffmann..
13 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Wake Up, It's A Party!
Laten we eens een klassieker doen uit de oude doos. Slapen is heerlijk, maar wakker worden doen we het liefst zo rustig mogelijk. Nou is dit niet echt een geweldige manier, maar deze zorgt helemaal voor een ochtendhumeur.
13 Jan '11 - in Retro
door Patrick
BMX Start
Als BMX rijder wil je tijdens een race natuurlijk als eerste over de finish gaan. Maar laten we bij de start beginnen, dat is al lastig zat..
13 Jan '11 - in Humor
door Patrick

Celesse
Celesse
Waarom zoeken naar iets wat wij al hebben gevonden? de voyeur uithangen terwijl niemand door heeft dat je eigenlijk een "stoute" site bezoekt. Deze ondeugende site zit in een braaf jasje! en iedereen weet dat alles wat zeer netjes is verpakt heel stout kan zijn toch?
13 Jan '11 - in Advertentie
door Patrick
Burnout..
Een perfecte burnout doet het altijd goed bij de carjunkies onder ons. Dit groepje 'coureurs' neemt het woord burnout wel erg letterlijk.
12 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
The Trashmaster
Tijd teveel of een geniaal idee? Eén ding is zeker, The Trashmaster is een meesterwerk van anderhalf uur. Een volledige film gemaakt met beelden uit GTAIV.
12 Jan '11 - in Movies
door Patrick
Josh Scanlan - Crazy Bowling Shot
Ook een professionele bowler maakt wel eens een foutje, dat is het risico van het spelletje nou eenmaal. Maar deze worp van Josh Scanlan is ronduit bizar te noemen..
12 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Short Film - 3 Minutes
Drie minuten lijkt soms een eeuwigheid, maar niet in de short film 3 Minutes. Een gevecht om leven en dood met maar drie minuten de tijd. Meer info hier!
12 Jan '11 - in Movies
door Patrick
Roof Cleaner
Sneeuw is leuk, maar het neemt wel het nodige ongemak met zich mee. Zo moet je regelmatig je dak sneeuwvrij maken. Goede raad, doe het niet op deze manier..
12 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Touge Drift by Georgiy Stepanyan
Dat de jongens van Dragtimes beschikken over erg mooi speelgoed hebben we al meerdere keren laten zien. Vandaag gaan we een setje banden oproken met driftmeester Georgiy Stepanyan.
11 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Chili Four Loko
Bijna etenstijd, dus tijd voor een nieuw recept van de Epic Meal Time experts. Vandaag gaan we chili maken. Zie hier Chili Four Loko!
11 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Top 10 Sports
De maffe Fransoos Remi Gaillard is heer en meester in grappen uithalen. Vandaag een klein overzicht van zijn 10 beste sport pranks..
11 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Batter Up!
Gezellig met je zoontje in de tuin een balletje slaan. Voor beide leuk vermaak en wat kan er nou mis gaan? Ik zeg Strike!
11 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Awesome Snowboard Trick
Nou heb ik al heel wat snowboarders de meest geweldige trucjes uit zien halen, maar dit slaat toch wel alles. Fakepolitie kom er maar in!

Update: Zo werkt het dus..
11 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Webcam Fun
Gezellig met je zusje een filmpje opnemen. Ze is immers voor je het weet een hit op Youtube. Moet de grote zus alleen wel een beetje uit beeld blijven..
10 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Banned Dacia Ad
Waarom zijn de commercials die op het internet verschijnen leuker dan die we dagelijks op tv voorbij zien komen? Waarschijnlijk omdat die van het web de tv nooit zullen halen..
10 Jan '11 - in Commercial
door Patrick
Backflip
Je weet hoe het gaat hè. Onder vrienden een beetje de grote jongen uithangen. Een backflip? Das een makkie man! Ik doe het één keertje voor..
10 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Small Beer vs Large Beer
Wanneer je naar een concert of evenement gaat blijf je in sommige gevallen bier halen. De oplossing? Grote glazen! Maar is een grote bier wel zoveel meer dan een kleine? We doen de test..
10 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Crash Carnage 45
We doen er vandaag nog ééntje, gewoon voor de kick. Crash geweld gaat ons nooit vervelen. Kijk mee naar Crash Carnage 45.

Meer Carnage hier!
09 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Narayanan Krishnan - A Companion To The Forgotten
Mensen die in armoede leven en bijna niks te eten hebben. Je weet dat het orde van de dag is, maar vaak een ver van je bed verhaal. Narayanan Krishnan dacht daar anders over. Respect voor de beste man.
09 Jan '11 - in Actueel
door Patrick
Amish Skiing
Als Amish moet je toch wat verzinnen om van je ski's te kunnen genieten. Met een beetje doordenken is de oplossing eigenlijk snel verzonnen. Yeah!
09 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
ShapeShifter
Dreams, what are dreams? Das nog best een lastige vraag. Zijn het verlangens? In dit geval wel. Een knap stukje animatie..
09 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Motorsports Crash Compilation 2
Tijd voor een dosis crash geweld op deze sombere zondag. Na deel 1 van Motorsports The Crashes, gaan we nu verder met deel 2. Enjoy!
09 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Ice age 4 - Scrat Continental Crack Up - Continental Drift
We moeten nog even geduld hebben, maar 13 juli 2012 gaat een nieuw deel van Ice Age in première. Om alvast een beetje in de sfeer te komen hierbij een kleine teaser van Ice Age 4 Continental Drift..
08 Jan '11 - in Trailers
door Patrick
I Know I Can - Gratis Weggeven
De jongens van I Know I Can zoeken elke keer weer een nieuwe uitdaging. Een brutaal mens heeft immers de halve wereld. Na een nachtelijk avontuur in de Ikea gaan de beste mannen nu gratis drankjes weggeven in de plaatselijke super. Volgende week bier heren!
08 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Pwned Kitty
Je zou toch denken dat je als kat een luizenleven hebt. Heel de dag een beetje slapen, spelen en zo nu en dan wat eten. Klinkt prima, maar dan moet je geen horde puppies achter je aan hebben..
08 Jan '11 - in Humor
door Patrick
The Twilight Files
Als ik twee series mag noemen die ik vroeger vaste prik keek, dan waren dat zeker The X-Files en The Twilight Zone. Een beetje creepy, maar erg tof. WootsonTV neemt ons mee terug in de tijd met zijn laatste creatie The Twilight Files.
08 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Gay Prank
Uit de kast komen zal best lastig zijn, maar voor wie is het nou het moeilijkst? Voor de gozer zelf, of voor de ouders die het bericht koud op hun bord krijgen? Deze twee vrienden namen moeders eens goed in de maling.
08 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Dutch Winter By Kasper Bak
We zitten wel te zeuren over al die kou en sneeuw van de afgelopen weken, maar dankzij Kasper Bak levert het wel erg mooie beelden op.
07 Jan '11 - in Movies
door Patrick
Female Pariking Challenge
Als er één land is waar men niks om een auto geeft dan is het Frankrijk wel. Nou weten we ook dat vrouwen en parkeren water en vuur is. Wat zal een wedstrijd met een Franse meid die simpelweg een auto moet inparkeren ons dan brengen?
07 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Burnout.. Honda Civic
Laten we eerlijk wezen, met een oude Honda Civic onder je kont moet je jezelf toch een beetje bewijzen om met de grote jongens mee te mogen doen. Een burnout is een goed begin, en tevens het einde vrees ik..
07 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Head vs Board
Regelmatig zien we martial arts experts trucjes uithalen. Maar laten we eerlijk wezen, zo moeilijk is het toch niet om een dun plankje doormidden te krijgen..
07 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Amazing & Awesome Virtuosity - Gunhild Carling
Als artiest moet je toch het nodige in je mars hebben om je publiek te kunnen amuseren. Gunhild Carling is een dame van muzikale kwaliteit, en zeker van alle markten thuis.
07 Jan '11 - in Cool
door Patrick
The Tuttle Kids - El Cumbanchero Again 4 Years later
Een paar jaar terug ging er een een filmpje over het web die menig internetter zich nog wel zal herinneren. Drie kleine kids met een geweldig talent. Nu vier jaar verder zijn ze terug. The Tuttle Kids met El Cumbanchero.
07 Jan '11 - in Music
door Patrick
null
Paalzitten is voor mietjes. Een beetje stoere knaap zoekt meteen het hoogste van hoogste dat er te vinden is op deze aardbol. Dat de 828 meter hoge Burj Khalifa in Dubai een extreem gebouw is hoef ik jullie niet wijs te maken. Maar dit is gewoon gekkenwerk..
06 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Ferrari F430 Scuderia Full Matte Black Wrap Timelapse
De laatste tijd zie je de meest exotische sportwagens in extreme kleuren rondrijden. Zijn ze zo gespoten? Nee, negen van de tien keer gaat het om een auto die door middel van een 'wrap' van een ander kleurtje is voorzien. Laten we in timelapse eens een Ferrari F430 Scuderia onder handen nemen..
06 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Greatest Skateboarding Tricks
Regelmatig zien we filmpjes van skaters voorbij komen waarbij het vaak niet goed afloopt. Vandaag laten we eens de andere kant van het verhaal zien..
06 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Streamline Paragliding
Hoe geweldig is het om als een vogel door de lucht heen te zweven. Ik kan me niks mooiers voorstellen, maar zweven is ook maar zweven. Dat kan spectaculairder!
06 Jan '11 - in Cool
door Patrick

PriveMailbox.nl
Wie Schrijft Die Blijft... Privemailbox.nl
Als ik je vertel dat de mens monogaam is van nature geloof je me dan? Natuurlijk geloof je me niet! Zal ik je bewijzen dat de mens eigenlijk helemaal niet zo braaf is als ze zich voordoet? Kijk hier maar eens!
06 Jan '11 - in Advertentie
door Patrick
Excavator Pro's
Waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan? Je zou toch denken dat groot materieel zwaar werk een stuk gemakkelijker maakt. Althans, moet je natuurlijk wel weten hoe de boel werkt..
05 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
KFC Hospitality
Fast food is niet mijn ding, maar als het er een keer van komt dan verwacht je wel dat je vrolijk en netjes wordt behandeld. Deze snuiter snapt het blijkbaar niet helemaal..
05 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Cinema 2010
2010 was voor de filmmakers een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Kees van Dijkhuizen heeft net als vorig jaar de beste films weer op een rij gezet in een geweldige compilatie. Zie hier Cinema 2010.
05 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Professional Motor Transport
Eindelijk heb je na maanden zoeken je droom motor gevonden. Weinig kilometers, schade vrij, en nog de perfecte kleur ook. Alleen nog even inladen en hop naar huis. Dat laat je natuurlijk wel aan professionals over..
05 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Boobtastic Russian Kids TV Show
Terwijl wij het hier in Nederland moeten doen met Telekids en Nickelodeon, vermaken ze de kids in Rusland op een hele andere manier. Zelfs vaders kijkt er graag naar.. Thnx!
05 Jan '11 - in WTF!
door Patrick

Call Of Duty: Black Ops - First Strike
Call Of Duty: Black Ops - First Strike
De grootste firstperson-actiereeks aller tijden is terug. Call of Duty: Black Ops neemt je mee achter de vijandelijke linies als lid van een speciale elite-eenheid die zich bezighoudt met geheime operaties en explosieve conflicten overal ter wereld. Jouw acties zullen de uitkomst bepalen van de gevaarlijkste periode die de mensheid ooit heeft gekend. Time to play!

Meer weten over Call Of Duty: Black Ops - First Strike? Check het hier!
05 Jan '11 - in Advertentie
door Patrick
Vans BMX Trails Video - Jeremy Muller
Op je BMX een dagje lekker door het bos crossen, kan het nog relaxter? Met een beetje geduld en handigheid zorg je natuurlijk wel voor de ideale baan. We rijden mee met Jeremy Muller. Thnx Woozy!
04 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Joost Zijn Onemanband Showorkest - Gelukkig Nieuwjaar
Nederlands talent, we zijn er dol op. Joost zijn Onemanband Showorkest zagen we rond de kerst al met het liedje 'Jezus is Jarig'. Om het nieuwe jaar goed in te gaan hierbij zijn nieuwe hit 'Gelukkig Nieuwjaar'.
04 Jan '11 - in Music
door Patrick
Homeless Man With A Golden Radio Voice
Ted Williams, een zwerver uit Columbus Ohio verdient zijn centjes door langs de weg te bedelen. Best zonde, want de man beschikt over een gouden radio stem. Er zal vast toch wel een radiozender zijn die de beste man een kans wil geven..

De beste man heeft werk!!
04 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Epic Eggroll
Nog een uurtje en dan zitten we allemaal weer aan tafel. Wat eten jullie vandaag? Ik denk dat ik maar eens langs de Chinees ga voor een Epic Eggroll. Meer creaties van Epic Meal Time vind je hier!
04 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Robot Chicken Christmas Special 2010
Hoewel kerst inmiddels al een paar dagen achter ons ligt wil ik jullie dit filmpje niet onthouden. Voor de liefhebber van aparte en ietwat bizarre humor hebben we hierbij de Robot Chicken Christmas Special.
04 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Undercity Urban Exploration NYC
Vandaag gaan we New York eens op een andere manier bekijken. We gaan samen met Andrew Wonder en Steve Duncan op urban exploration. Zie hier de kleine docu Undercity. Meer info vind je hier!
04 Jan '11 - in Docu
door Patrick
Brainstorm Digital's Boardwalk Empire VFX
Dat er bij films en series vaak gebruik wordt gemaakt van een groen of blauw scherm is iedereen wel duidelijk. Het verschil tussen echt en nep is ook bijna niet meer te onderscheiden. We nemen een kijkje achter de schermen bij de HBO serie Boardwalk Empire.
03 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Got To Dance 2 Audition - Happiness
Mag ik jullie voorstellen aan Happiness. De beste dame doet mee aan het programma Got To Dance 2, en heeft maar één passie, dansen. Zeg zelf, talent eerste klas toch?
03 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
The Best Of The F1 2010 (Season Highlights)
Na het geweldige RTL F1 jaaroverzicht van een poosje terug, gaan we nu voor twee andere overzichten. We beginnen met The Best Of The F1 2010 Season Highlights, gevolgd door FIA Gala 2010. Enjoy!
03 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Remi Gaillard's 5 Most Stupid Moments Of 2010
Ook in 2011 zal de maffe Fransoos Remi Gaillard de boel in de maling blijven nemen. Tot het zo ver is kijken we eerst even terug naar zijn vijf meest opmerkelijke acties van 2010.
03 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Pain For Laughs 25
Er is geen beter vermaak dan leedvermaak. Tijd voor een kleine fail compilatie. Kijk mee naar Pain For Laughs 25. Thnx Spintown!
03 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Group B Monsters - The Days Of Madness
Het is alweer even terug dat we klassieke rally beelden hebben laten zien. Na de Group B Monsters Tribute is het nu tijd voor The Days Of Madness. Heerlijk retro!
02 Jan '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of 2010
We doen er nog ééntje om 2010 waardig af te sluiten. We barsten inmiddels van de fail compilaties, maar een overzicht van 2010 van Twister kan er altijd nog bij. Bij deze The Best Fails of 2010.
02 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Booze vs Escalator
Met een stuk in je kraag is zelfs een beetje stoeprand nog een hele uitdaging. Laat staan als je onderweg een roltrap tegen komt. Dat is vragen om ellende..
02 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Crashout Compilation 21
Ook 2011 vullen we natuurlijk met wat crash geweld. Vandaag gaan we voor deel 21 van Crashout.
02 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Ricky Gervais - Missing Girl
Veel landen vragen achterop een pak melk aandacht voor vermiste kinderen. Een geweldig idee naar mijn mening. Hoe zal Ricky er over denken..
02 Jan '11 - in Humor
door Patrick
Slip & Slide Colorado Springs
Hoe ellendig sneeuw ook is, gladde wegen zijn een hel voor automobilisten. Nou hebben we al aardig wat glijpartijen voorbij zien komen, maar deze vanuit Colorado Springs is toch wel uitzonderlijk te noemen..
02 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Rolls Royce Ghost - Silence At The Race Track
Wanneer je een Rolls Royce koopt mag je wel wat kwaliteit verwachten. Nou werd altijd beweerd dat het enige wat je hoort in een Rolls, is het tikken van de klok. Laten we eens testen hoe stil een Rolls Royce is..
02 Jan '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lioness Trust
Probeer bij een leeuwin met haar welpen te komen, en de kans is groot dat je met je leven speelt. Bij deze beste man is dat een ander verhaal. Geweldig!
01 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Pogo - Joburg Jam
We hebben al aardig wat muzikale creaties van Pogo voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor zijn laatste creatie. Zie hier Joburg Jam.
01 Jan '11 - in Music
door Patrick
Last Minutes With Oden
Als je een hond in huis haalt bouw je daar een relatie mee op. Zo simpel is het. Maar als het beestje ernstig ziek wordt en er geen andere oplossing meer is dan afscheid nemen, dan is dat een zware en moeilijke beslissing. Zie hier Last minutes with Oden, een aangrijpend stukje realiteit.
01 Jan '11 - in Movies
door Patrick
Crash Carnage 44
Er lijkt geen einde aan te komen, maar ons hoor je niet klagen. We gaan weer voor het nodige crash geweld. Zie hier alweer deel 44 van Crash Carnage!
01 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Soccer Fail, Fail & Fail
Kijk, pech hebben we allemaal wel eens. Daar ontkomen we soms niet aan. Maar wat dit stelletje stuntels overkomt is bijna onmogelijk..
01 Jan '11 - in WTF!
door Patrick
Voetbal International Jaaroverzicht
Nou heb ik zelf niks met voetbal, maar de discussies tussen Derksen, Kraay jr en Van Der Gijp blijven hilarisch. We schakelen even over naar de buurman voor het 2010 Voetbal International Jaaroverzicht..
01 Jan '11 - in Television
door Patrick
Happy New Year!

Namens ons, de beste wensen en natuurlijk een fijn 2011!
01 Jan '11 - in Actueel
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties