Archief

Items van November 2010
Epic Meal Time - Breakfast Of Booze
Vandaag geen snel tussendoortje of avondeten. Nee, vandaag maken de jongens van Epic Meal Time een heerlijk ontbijtje voor ons. Kan je morgen je vriendin eens verrassen, zal ze waarderen.
30 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Dangerous Fried Turkey
Ben je van plan deze kerst een overheerlijke kalkoen te serveren? Let dan een beetje op tijdens de bereiding. Voor je het weet wordt het een beetje warm in de keuken..
30 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Play Punch Gone Wrong
Altijd leuk, nieuwe trucjes bij elkaar uitproberen. Maar soms loopt het net even anders dan de bedoeling is. Dat wordt een jaar pikstraf..
30 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Bboy Battle Of The Year 2010
Een aantal dagen terug, 20 november, werd in Frankrijk de finale gehouden van Bboy Battle Of The Year. Het is werkelijk ongelofelijk wat voor moves die gasten laten zien. Zie hier een kleine compilatie. Meer hier!
30 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Shreddy Times - 99 Foot Rope Swing
Een middag waterpret met een paar maten, kan het nog leuker? Ja, dat kan! Na de 60 foot rope swing gaat Mike Wilson nu een stapje verder. De 99 foot rope swing!
30 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Joe Goes To The LA Auto Show
De altijd vrolijke interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Na diverse beurzen is hij vandaag aanwezig bij de LA Auto Show. Geweldig!
29 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Stunt Attitude - The Ring Race
Neem een Porsche 911 GT3 en een Lamborghini Gallardo Superleggera. Combineer dat met een dosis fancy camerawerk en je krijgt als resultaat The Ring Race van Stunt Attitude.
29 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Hockey Fight - John Scott vs Kevin Westgarth
IJshockey is een geweldige sport, bikkelhard en super snel. Naast pucks rammen is het ook gebruikelijk om zo nu en dan elkaars gezicht te verbouwen. Eergisteren gingen John Scott en Kevin Westgarth elkaar te lijf..
29 Nov '10 - in Sport
door Patrick
Top 10 Nascar Crashes (2010 Sprint Cup Season)
Nascar is een typisch Amerikaanse sport. Je vindt het leuk of helemaal niets. Eén ding is zeker, de crashes zijn en blijven spectaculair..
29 Nov '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mushrooms, Booze Or...?
Met een aantal vrienden naar het zwembad is altijd goed voor een klein feestje. Deze dame heeft niemand nodig, die vermaakt zich prima in d'r eentje.. Thnx Jericho!
29 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Golf Prank
Golf is een toffe sport, maar één ding is me duidelijk. De serieuze golfers kunnen een geintje niet waarderen. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
29 Nov '10 - in WTF!
door Patrick

Open Dagen TU/e - 10-11 December
10-11 December Open Dagen TU/e
Voel jij de beat alleen als de volumeknop van je MP3-speler helemaal open staat? Daar komt verandering in. TU/e’er Stefan Zwegers bedacht een systeem dat de ervaring van het horen van zware bastonen nabootst. Geheel oorvriendelijk. Het Sensible Music-systeem filtert de lage frequenties uit de muziek en vertaalt deze door twee kleine motortjes naar trillingen. Als je loopt, voel je de trillingen op je borst, maar ook bij je oren. Innovators van de TU/e bedenken dit soort vernieuwende oplossingen. Voel jij daar ook wat voor? Bezoek de open dagen van de TU/e op 10 en 11 december.
29 Nov '10 - in Advertentie
door Patrick
Audi at Race Of Champions 2010
Dit weekend werd de welbekende Race Of Champions gehouden in Düsseldorf. Helaas hadden wij dit jaar geen live stream, maar de hoogtepunten verzorgen we natuurlijk wel voor jullie. De eerste die de fout in ging was Heikki Kovalainen met een Audi R8 LMS, en even later Michèle Mouton met een Audi Sport Quattro S1. Ik kan maar één ding zeggen.. Zonde!
28 Nov '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Xtreme Drift - Rhys Millen's Climb Attack Brazil Serra Do Rio Do Rastro
Coureur Rhys Millen kennen we nog van de Pike's Peak hill climb van vorig jaar. Vandaag gaat de beste man al driftend voor de Serra do Rio Do Rastro in Santa Catarina, Brazilië. Aardige skills..
28 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation November
De maand is weer voorbij. Met andere woorden, tijd om alle grappige en pijnlijke falers eens op een rijtje te zetten. Zie hier de Fail compilation van November.
28 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Out Of Sync
We zien met regelmaat diverse short films voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is de eerste van Nederlandse bodem. Met in de hoofdrol Romijn Conen, Marieke de Kruijf en Beau van Erven Dorens. Zie hier Out of Sync.
28 Nov '10 - in Movies
door Patrick
Motorsport The Crashes Part 1
Tijd voor een dosis crash geweld op deze koude sombere zondag. Vandaag kijken we bij onze buurman voor het eerste deel van Motorsport the Crashes.
28 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Car Roof Dance
Als je het tijdens een meeting gigantisch naar je zin hebt, kan het wel eens tijd zijn voor een vreugdedansje. Waarom het op een auto moet weet ik niet, maar deze snuiter zal het waarschijnlijk niet nog een keer doen..
27 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Need For Speed Hot Pursuit - Lambo vs Pagani - Making Of
De promo voor de nieuwe Need For Speed creatie Hot Pursuit is geweldig, dat hebben we een paar dagen terug kunnen zien. Nou vroegen een aantal mensen of het echt is of CGI. Het is echt, en er komt nog aardig wat bij kijken om zo'n promo te realiseren..
27 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Audi Quattro Concept & 1980's Quattro Coupe
We hebben Audi's nieuwe concept van de Quattro een poosje terug al mogen aanschouwen. Wederom een geweldige wagen, maar nu even een gewetensvraag. Waar zou jij voor kiezen, de Quattro concept of de originele Quattro uit de jaren 80?
27 Nov '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Black Friday Crazy Shoppers 2010
Afgelopen vrijdag was het weer zover. De alom beruchte Black Friday zorgt elk jaar weer voor de nodige ellende. De dag staat bekend voor zijn speciale aanbiedingen zodat de mensen 'goedkoop' hun cadeaus in kunnen slaan. Ik wacht wel een paar dagen..
27 Nov '10 - in WTF!
door Patrick

iPhone 4 Nu Bij KPN!
iPhone 4 Nu Bij KPN!
Een stoet KPN vrachtwagens reed donderdag door het land om alle winkels optimaal te bevoorraden met de iPhone 4. Het toestel is vanaf 29 november verkrijgbaar bij KPN. Kopers hoeven bij KPN niet te wachten en krijgen het toestel direct in handen. Alle iPhone liefhebbers die echt niet kunnen wachten tot maandag, kunnen het toestel hier bestellen! Wie voor 29 november bestelt krijgt de iPhone 4, als speciale actie, op 29 november thuis bezorgd. Meer info hier!
27 Nov '10 - in Advertentie
door Patrick
Kart Celebration Fail
Wanneer je als eerste over de finish gaat, en je hebt de wereldtitel karten in je zak, dan kan er wel een vreugdedansje vanaf. Eén goede raad, doe dat als je stilstaat en niet onder het rijden. Daniel Morad weet daar alles van..
26 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Will Sutton Parkour Reel 2010
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden op YouTube, maar er zijn ook mensen met verstand van zaken. Zie hier de parkour reel 2010 van Will Sutton.
26 Nov '10 - in Cool
door Patrick
DJ Tony Star - Two Stars
Na het eerste seizoen van Oh Oh Cherso zitten de jongens en meisjes van de serie natuurlijk niet stil. Sterretje, ook wel DJ Tony Star, komt op de proppen met zijn eerste clip. Worden we daar vrolijk van?

Zoek de verschillen..
26 Nov '10 - in Music
door Patrick
Hiro-K Freestyle Soccer Skills
Er zijn mensen die goed zijn in voetbal, maar er zijn ook mensen die goed zijn met een voetbal. En dan heb ik het over balkunstenaar Hiro-K. Skills.. Meer hier!
26 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Dirt Spineology - Lunch Line - Utah
Dirt Spineology is een filmpje van alweer drie jaar oud, maar zeker niet minder indrukwekkend. Laten we eerlijk wezen, Matt Collins en Tyler Knoles hebben stalen ballen..
26 Nov '10 - in Cool
door Patrick
The Incredible Power Of Highly Concentrated Sunlight
Dat de zon een zeer krachtige bron is hoef ik niemand wijs te maken. Nou is een simpele zonnestraal niet echt bijzonder, maar als we die concentreren wordt het een heel ander verhaal..
25 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Handy Chair
Elke verjaardag weer hetzelfde verhaal, te weinig stoelen. Nou kan je wel een aantal stoelen kopen, maar waar moet je die laten? De oplossing? Een lading van deze dingen. Best handig..
25 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Time Warp - YoYo
In slowmotion is alles mooier. Vandaag een 'klassiek' speeltje, de YoYo. De beste man kan er nog aardig mee overweg ook. We zien het in deze aflevering van Time Warp.
25 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Slip & Slide - Seattle Snow Storm 22/11/10
We gaan de koude kant op met het weer. Op zich niet zo erg, maar ijzel is toch de mindere kant van de sneeuwpret. In Seattle was het een paar dagen terug ook raak, een waar slip & slide festijn.
25 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
T-Mobile Diss
Telefoonboer T-Mobile had een poosje terug een behoorlijk probleem met zijn bereik. Logisch gevolg is dan ook dat andere telefoonaanbieders daar gretig op inspringen. Bitchslap eerste klas!
25 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Hologram Concert - Hatsune Miku
Snel geld verdienen? Koop een lading glowsticks en ga bij de ingang van dit Japanse hologram concert zitten. Succes verzekerd. Een hologram concert is natuurlijk niet nieuw, we zagen het de Gorillaz al doen. Vandaag een optreden van Hatsune Miku en één in combinatie met Megurine Luka. Best apart..
24 Nov '10 - in Music
door Patrick
Wintersport Accidents
Binnenkort staan we weer tot onze knieën in de sneeuw. Een paar dagen dolle pret op de lange latten of snowboard. Al gaat het niet altijd volgens plan..
24 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Skatepark Fail
Voor een beginnend skater is het fijn om je trucjes te oefenen in een skatepark. Niks mis mee, maar soms loopt het net even anders dan je zou verwachten..
24 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Victoria's Secret Angels Lip Dub - Kate Perry's Firework
Er zijn al verschillende Lip Dub's voorbij gekomen hier op Biertijd. Vaak van een universiteit of één of andere vereniging. Allemaal leuk en aardig, maar de angels van Victoria's Secret zijn zonder twijfel de beste..
24 Nov '10 - in Sexy
door Patrick
Snowboard Grind
Nog even en dan gaan we weer de sneeuw en après-ski opzoeken. Voor het zover is natuurlijk wel alvast je trucjes oefenen. Je wilt immers geen flater slaan op de piste..

Maus: Ben wel benieuwd, waar gaan de bezoekers van Biertijd op ski vakantie naar toe?
23 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Headache..
Word jij ook wel eens na het zuipen wakker met een ontzettende pijn in je kop, maar heb je geen idee meer wat je gedaan hebt? Gelukkig zijn er altijd nog mensen die het filmen voor je..
23 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Crash Carnage 41
Er lijkt geen einde aan te komen, maar ons hoor je niet klagen. We gaan weer voor het nodige crash geweld. Zie hier alweer deel 41 van Crash Carnage!
23 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - The TurBaconEpic
Nog geen idee wat je vanavond weer op tafel moet zetten? Wellicht is de nieuwe creatie van Epic Meal Time wat voor je, de TurBaconEpic! Smakelijk alvast!
23 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Gran Turismo 5 - Title Cinematic HD
Morgen is het dan zover. Na jaren wachten ligt Gran Turismo 5 eindelijk in de winkels. Nu maar hopen dat de game ook zo bijzonder is als ze beweren. Om alvast in de stemming te komen hierbij de Title Cinematic..

Even geduld, actie komt na een paar minuten..
23 Nov '10 - in Cool
door Patrick

Veilig Online Sinterklaas Cadeaus Kopen!
Veilig Online Sinterklaas Cadeaus Kopen! MasterCard
Ondanks zijn hoge leeftijd gaat Sinterklaas nog steeds behoorlijk met zijn tijd mee. Steeds meer cadeaus worden dan ook online gekocht. Des te belangrijker is het dat online winkelen veilig en betrouwbaar is. Precies daarom is er nu MasterCard® SecureCode™. MasterCard SecureCode is een geheim persoonlijk wachtwoord of code voor online betalingen. Meer weten? Kijk op Mastercard.nl.
23 Nov '10 - in Advertentie
door Patrick
3 Minute Train Tag
Stiekem in het holst van de nacht een trein bekladden is er niet meer bij. Waarom 's nachts moeilijk doen als het overdag ook mogelijk is. In drie minuten een halve trein spuiten. Ergens nog best een knappe prestatie..
22 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Acrobatics, Freerun & Parkour Fails
De parkour en freerun filmpjes die voorbij komen zien er vaak gelikt uit en zitten vol indrukwekkende moves. Gelukkig voor ons gaat het niet altijd volgens plan..
22 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Kinect GEL Ride Joyride Microsoft
Het laatste hoogstandje in de game scene is Kinect voor de Xbox. Geen controllers meer, maar gewoon gamen door je lichaam te gebruiken. Op zich een tof idee, maar is het wat voor mensen die liever niet bewegen?
22 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Nutshot Surprise
Het kan raar lopen als je een Youtube filmpje aan het maken bent. Een ouderwetse nutshot staat garant voor een legio views, maar deze versie is zonder twijfel het dubbele waard.
21 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Toyota Hiace Fun
Een drift auto is leuk, maar wel een beetje onhandig voor dagelijks gebruik, en al helemaal als je normaal een busje onder je kont hebt. Althans, als je een Hiace onder handen neemt kom je nog een heel eind..
21 Nov '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pole Dance Skills
Een paal in de slaapkamer is wellicht wel leuk, maar dan moet je wel de moves hebben om daadwerkelijk indruk te maken. Deze dame weet hoe het werkt..
21 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Pagani vs Lamborghini - Need For Speed Hot Pursuit Promo
Need for Speed is terug, en wel met wederom een race game zonder weerga. Als de game net zo is als de kick-ass promo, dan mogen we aardig wat verwachten.
21 Nov '10 - in Trailers
door Patrick
Soccer Fail, Fail & Fail
Kijk, een foutje maken is menselijk. Dat overkomt ons allemaal wel eens. Maar wat dit stel stuntels laten zien slaat toch wel alles..
21 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Storm Freerun Volume One
We zien met regelmaat parkour en freerun video's voorbij komen hier op Biertijd. Vandaag een nieuwe en tevens indrukwekkende groep. Kijk mee naar de kunsten van Storm Freerun..
20 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Jimmy Carr vs Audience
Stand up comedian Jimmy Carr heeft naar mijn mening geweldige humor. De beste man vermaakt zich altijd prima met het publiek. Vandaag mogen de mensen wat vragen stellen aan Jimmy. In één woord. Geweldig!
20 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Lancia Delta Evolutions
Het is alweer een tijdje terug, maar vandaag zetten we weer een rally klassieker in de spotlights. Het is een klein maar bloedsnel rally monster, de Lancia Delta.
20 Nov '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hands Up!
Als liefhebber van pistolen is het lastig als je beide armen moet missen. Michael heeft er niet al te veel last van. Die knalt er vrolijk op los..
20 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Grand Theft Sheep
Voor het welbekende offerfeest moet je toch ergens je schapen vandaan halen. Nou is stelen van een simpele weide geen uitdaging meer. Dat moet spectaculairder kunnen..
20 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Watch Your Step..
Kijk, dat je lak hebt aan een afzetting is één ding, maar dan moet je wel je ogen open houden. De beste man is nu in ieder geval wel wakker..
20 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Freeski Movie - Separation
Binnenkort zoekt half Nederland weer de sneeuw en après-ski op. Tot die tijd moeten we het met beelden doen zoals deze freeski movie Separation. Ik kan niet wachten..
19 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Santa On Booze
Nu Sinterklaas druk bezig is met het vullen van schoenen, heeft Santa even vrij spel. Dat de beste man dol is op een drankje mag duidelijk zijn, maar overdrijven is ook een vak..
19 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Subaru Time Lapse Rally Car Assembly
Het blijft mooi om te zien hoe professionals een 'standaard' wagen ombouwen tot een heus rally monster. Vandaag nemen ze in time lapse een Subaru Impreza onder handen..
19 Nov '10 - in Cool
door Patrick
BMX Ramp
We zien met regelmaat echte BMX pro's voorbij komen die kunnen toveren met hun fiets. Nou kan je zelf natuurlijk ook een ramp bouwen en trucjes proberen. Maar er blijft altijd een kans dat het anders afloopt dan je had gehoopt. Met recht een BMX ramp..
19 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Le Parrain - The Godfather
De meeste drug deals worden op afgelegen plekken afgesproken. Net zoals hier in een lege parkeergarage. Alleen is het wel handig dat je de juiste persoon aanspreekt. Geniaal weer van Remi..
19 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Crash Carnage 40
Autosport is geweldig. We zien het hier op Biertijd vaak genoeg voorbij komen. De ene keer gaat het goed, maar soms loopt het ook wat minder goed af. Je raadt het al, zie hier Crash Carnage 40. Meer hier!
18 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Longboarding Apex
Vanavond vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer met de longboard op stap. Zal de skateboard het ooit gaan verliezen van de longboard?
18 Nov '10 - in Cool
door Patrick
AH Toy Story Bloopers
De welbekende manager van buurtsuper Appie Heijn blijft een grappige kerel. De Toy Story commercial kennen we allemaal wel. Maar wat je niet ziet is dat Buzz Lightyear ook wel eens een foutje maakt..
18 Nov '10 - in Commercial
door Patrick
Harry Potter And The Outcasts Of Hogwarts - Hogwarts Hangover
Harry Potter and the Outcasts of Hogwarts zijn weer terug. Vandaag hebben ze iets te diep in het glaasje gekeken. We zien het in Hogwarts Hangover..

Kijk hier voor meer Outcasts Of Hogwarts!
18 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Beggar
Er zijn genoeg mensen die moeite hebben om financieel de eindjes aan elkaar te knopen. Sommige zien geen andere uitweg dan simpelweg te bedelen. Goeie raad, zet dan wel je iPhone op trillen..
18 Nov '10 - in WTF!
door Patrick

Eredivisie Live Ajax - PSV!
Eredivisie Live Ajax - PSV Kijkerscode!
Het aftellen naar de topper tussen Ajax en PSV is begonnen. De kraker tussen de concurrenten in de titelstrijd is voor de meeste voetballiefhebbers al jaren een van de mooiste van het seizoen en dat is nu niet anders! Bekijk zaterdag Ajax-PSV online en mis geen seconde van het topduel. Met de livestream op Eredivisie.nl zit je gegarandeerd op de eerste rij. Met perfecte beeldkwaliteit, live statistieken en deskundig commentaar. Koop nu je kijkcode voor deze wedstrijd!
18 Nov '10 - in Advertentie
door Patrick
Creative Parking
Parkeren, het lijkt zo simpel. De één doet het in een handomdraai, terwijl een ander minuten aan het klooien is. Eén ding is zeker, dit is wel heel erg creatief..
17 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Windsurfing With Philip Köster
Hoewel het buiten koud is en we richting de winter gaan, gaan we toch nog even een potje windsurfen. En wel met trukendoos Philip Köster.

Voor de liefhebbers hier ook Recycle The Game!
17 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Awesome Muay Thai Fight
In een traditioneel Muay Thai gevecht gaat het hard tegen hard. Hoewel het niet geheel volgens de regels gaat maken deze twee vechtersbazen er een aardig schouwspel van.
17 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Danny MacAskill - Way Back Home
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag een nieuwe clip van de beste man. Zie hier Way Back Home.
17 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Nuts & Kinect
Kinect, het nieuwe speeltje voor de Xbox is nu al een succes. Niet zonder reden, want zeg zelf. Op deze manier worden feestjes een stuk gezelliger..
17 Nov '10 - in Sexy
door Patrick
Hulk Punch
Van je vrienden moet je het hebben. Een geintje uithalen bij elkaar is leuk, maar sommige gasten overdrijven een beetje..
17 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - The Tripple Meat Log
Nog geen idee wat je vanavond moet eten? De jongens en meisjes van Epic Meal Time hebben altijd wel een idee voor je. Na diverse creaties is het nu tijd voor de Triple Meat Log. Smakelijk alvast!
16 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Go Kart Easy Corner
Er is niets zo leuk als rondjes knallen op de kartbaan met een paar maten. Nou zijn de meeste banen overdekt en dus niet onderhevig aan regen. En dat is wellicht maar beter ook..
16 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Alonso & Massa On Formula Rossa At Ferrari World Abu Dhabi
In een paar seconde op een top van een kleine 250km/h, dat is de Formula Rossa rollercoaster van Ferrari World Abu Dhabi. F1 coureurs Massa en Alonso zijn wel wat snelheid gewend, maar aan het gezicht van Alonso te zien gaat het toch wel erg hard..
16 Nov '10 - in Cool
door Patrick
The Sardine Dance
Een poosje terug zochten we Bali op, en gingen we met Cristina Zenato zwemmen met haaien. Indrukwekkend, maar ook een simpele sardine kan voor een mooi schouwspel zorgen..
16 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Beach Ball Trampoline
De zomer is helaas voorbij voor een dagje languit op het strand. Maar zeg nou eerlijk, dit moet in de sneeuw toch ook te doen zijn?
16 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Crazy Drivers
We zien op tv met regelmaat slechte 'coureurs' voorbij komen in programma's als Wegmisbruikers en Blik op de weg. Geloof me, er zijn nog veel meer mensen die eigenlijk geen rijbewijs mogen hebben..
16 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Metallica's Kirk Hammett vs Kid
Noem mij maar ouderwets, maar wat moet een peuter zoeken op het podium van een Metallica concert? Dat is vragen om ellende, zoals we zien tijdens hun concert van 11 november in Sydney. Thnx Sjoerd!
15 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Formula One - 30 Years In 3 Minutes
Na een geweldig F1 seizoen is het wellicht ook eens leuk om wat hoogtepunten van de afgelopen 30 jaar terug te zien. En dat allemaal in drie minuten..

Er ontbreken natuurlijk nog genoeg speciale momenten. Zet ze in de comments voor een ultieme verzameling!
15 Nov '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Shoes
Welke vrouw heeft er nou geen last van. Een kast vol schoenen, maar als er een feestje is, niks om aan te trekken. Dan maar onderweg een paar halen. Dat vinden wij mannen in dit geval totaal geen probleem..
15 Nov '10 - in Sexy
door Patrick
Horror Short Film - Chatter
Bij webcam sites als chatroulette is het elke keer weer een verrassing wie er tegenover je komt zitten en wat er gaat gebeuren. In de horror short film 'Chatter' opent Liz de wereld van Chatter met alle gevolgen van dien..
15 Nov '10 - in Movies
door Patrick
Streetbike Stunt Skills
Met een dikke motor onder je kont moet je natuurlijk wel je vrienden even laten zien dat je er ook mee om kan gaan. Neem onderweg gelijk een hotdog mee!
15 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Crash Carnage 39
Tijd voor wat retro crash geweld! Na diverse delen van Crash Carnage gaan we nu voor deel 39 om de steeds groeiende verzameling compleet te maken..
14 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
RTL GP Jaaroverzicht 2010
Na een legio geweldige races is er nu toch een eind gekomen aan het 2010 Formule 1 seizoen. Tijd voor RTL GP om de beste momenten weer op een rijtje te zetten. Thnx Patrick!
14 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Robert Allenby Australian Masters 2010 Golf K.O.
Je zou denken dat golf nou niet echt de meest gevaarlijke sport is. Maar niets is minder waar. We kijken mee met Robert Allenby tijdens de Australian Masters 2010.
14 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Kilian Martin - A Skate Regeneration
We hebben al aardig wat skateboarders voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar één naam is me bijgebleven. Kilian Martin is uitzonderlijk op zijn board. Na zijn freestyle compilatie en A Skate Escalation, is het nu tijd voor zijn nieuwe clip A Skate Regeneration!
14 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Frozen Coke
Nou heb ik al heel wat verschillende Cola varianten voorbij zien komen, maar de Frozen Cola is een nieuwe voor mij. Wellicht omdat ik niet dagelijks in Hong Kong kom, maar apart is het drankje wel.
13 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Leaf Scare Prank
Bladeren kunnen voor overlast zorgen, maar je kan er ook plezier mee hebben. Althans, daar denkt deze gozer nu wel anders over..
13 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Cosmic Research
De creatieve compilaties van WootsonTV kennen we allemaal omdat ze barsten van de meest mooie vrouwen. Vandaag niets van dat, maar zoeken we het een stuk hoger op. Zie hier Cosmic Research..
13 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Top 10 COD Black Ops Goriest Kills
Call Of Duty Black Ops is nog maar net uit, en nu al een succes. Niet zonder reden. Ze hebben aardig hun best gedaan om de game niet alleen grafisch maar ook qua gameplay een stuk te verbeteren. Om in de sfeer te raken hierbij de Top 10 goriest Kills! En meer, in HD!
13 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
A Life On Facebook
Je kunt tegenwoordig je hele hebben en houden kwijt op het internet. En vooral op social media sites als Hyves en Facebook. We zien het in 'A Life on Facebook'..
13 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Brain Surgeon
Sommige grappen zie je van mijlen ver aankomen. Maar ondanks de voorspelbaarheid blijven ze geniaal. Zo ook dit stukje uit de Britse comedy serie 'That Mitchell & Webb Look'.
13 Nov '10 - in Humor
door Patrick

Heet het weekend Door!
Heet Het Weekend Door Met Camdames.nl Erotische Chat
Vanavond niets te doen? Wellicht dat deze dames je een paar uurtjes kunnen vermaken. Wedden dat ze doen wat jij wilt? Probeer het zelf maar eens!
13 Nov '10 - in Advertentie
door Patrick
Fathers..
Vaders en moeders zijn op sommige punten 100% anders. Hoewel ze allebei klaar voor je staan, zie je toch duidelijk verschil. Dit filmpje zegt meer dan 1000 woorden. Vaders...
12 Nov '10 - in Animation
door Patrick
Rock Band Flip Out
Nu met de nieuwe speeltjes zoals Playstation's Move en de Xbox Kinect zal ongetwijfeld de tv verkoop weer stijgen. Niet omdat we de tv zat zijn, nee, puur omdat het merendeel van de gamers slechte verliezers zijn.
12 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Time Lapse Art - Alex Young
Er zijn mensen die kunnen tekenen, en je hebt Alex Young. Deze kunstenaar heeft oog voor detail. In deze time-lapse zien we één van zijn creaties..
11 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Masters Of Dirt - Buggy On Ice
De Masters of Dirt dachten tijdens hun trip in Graz dat het wel leuk zou zijn om met een buggy wat donuts te maken op het bevroren meer. Strak plan, alleen moet het ijs dan wel een beetje meewerken..
11 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Freestyle Soccer Girl
Voetbal en meisjes, volgens sommige een verkeerde combinatie. Deze meid weet anders wel te toveren met een bal. Ik doe het haar niet na..
11 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Bad Wingover
Vliegen als een vogel, wie wil het nou niet? Nou kom je met een hang glider een behoorlijk eind in de buurt, maar het is allemaal niet zonder risico. Thnx Flipke!
11 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
40 Km/h Segway
Leuk speelgoed zo'n Segway, maar echt rap gaat het niet. Deze beste man ging zelf sleutelen met een resultaat van 40km/h..
11 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Infographics 6
We gaan weer een aantal feitjes op een rij zetten voor jullie. Na vijf succesvolle delen infographics gaan we nu vrolijk verder met deel 6.
10 Nov '10 - in Info
door Patrick
2010 New York City Marathon - Runners, NYC
Eén van de meest bekende marathons is de NYC marathon. Niet alleen zeer bekend, maar ook erg druk. We zien het in deze kleine time-lapse vanaf de Verrazano-Narrows Bridge.
10 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Goal Keeper Fail
Het gaat goed met de voetbal keepers de laatste tijd. De één na de andere blunder komt voorbij. Al is deze nog best knap te noemen..
10 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Girls Of SEMA 2010
Ook dit jaar werd in Las Vegas de SEMA autoshow gehouden. Naast de indrukwekkende concepts, exclusieve modellen en nieuwtjes was natuurlijk ook het nodige vrouwelijke schoon aanwezig. In één minuut een kleine impressie.
10 Nov '10 - in Sexy
door Patrick
Trumer Beer Machine
Een ijskoud vers getapt biertje gaat er altijd wel in op zijn tijd. Alleen duurt het op deze manier even voor je van het goudgele sap kunt genieten..
10 Nov '10 - in Commercial
door Patrick
The Power Of Bob Marley
Kinderen hebben een eigen wil, daar doe je weinig aan. Maar een beetje op hun gevoel inspelen kan het verschil zijn tussen huilen en relaxen..
10 Nov '10 - in Cool
door Patrick
RC Corvette PC
Al die standaard PC kasten zijn ook maar zo gewoon, dat moet een stuk speelser kunnen. Combineer een PC met een RC Corvette en je krijgt na een beetje knutselen dit als resultaat. Wellicht wel handig voor een LAN party, hoef je zelf niet te sjouwen..
09 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Fear Of Heights? Acrophobia
Hoogtes zijn niets voor mij. Maar er zijn mensen die er een sport van maken. Een adrenaline kick is in dit geval zeker, alleen blijft het wel spelen met je leven..
09 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Speedflying In Wengen, Para-skiing
Binnenkort staat half Nederland weer op de ski's of snowboard. De echte thrillseekers gaan een stapje verder en dan is Speedflying of Para-Skiing echt geweldig.
09 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - The Double Kill - The Death Of The Double Down
Lekkere trek? De mensen van Epic Meal Time hebben altijd wel een lekker tussendoortje voor ons. Vandaag gaan we voor The Double Kill. Smakelijk alvast!
09 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Rihanna Parody - Only Boy (In The World)
Tijd voor een muzikaal WTF momentje. We hebben hier op Biertijd al aardig wat voorbij zien komen, maar deze vent is toch wel de kers op de taart..
09 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Kite Flying
Op een open veld met een behoorlijke windkracht vliegeren is geweldig. Maar een klein mannetje met een grote kite is niet een al te beste combinatie..
09 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
DJ Paul - New Kids Turbo
Happy Hardcore gabber DJ Paul Elstak mag natuurlijk niet ontbreken als je denkt aan de film New Kids Turbo. Voor de film moeten we nog even wachten tot december, maar hier alvast de clip om een beetje in de stemming te komen.. Wat een langzame kut muziek jonguh!
08 Nov '10 - in Music
door Patrick
Driscoll Middle School American Football Trick Play
Je kan door kracht en inspanning een American football wedstrijd winnen, maar wie niet sterk is moet slim zijn. Deze jongen begrijpt het spelletje..
08 Nov '10 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2010 Valencia

Video Highlights - More MotoGP 2010 Here!
08 Nov '10 - in Photography
door Patrick
Foley Artist Gary Hecker - Man Behind The Sounds
Na diverse filmopnames, dialogen en monteren is het wel eens nodig om de verloren werkelijke geluiden weer tot leven te brengen. Gary Hecker is een Foley artist, die door middel van diverse attributen weer leven in de brouwerij brengt.
08 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Penalty Fail
Een poosje terug zagen we een 'professioneel' keeper iets te overmoedig reageren op een penalty. Je zou denken dat mensen daar van leren. Maar helaas...
08 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Asher Bradshaw - Awesome 6 Year Old Skater
Jong geleerd is oud gedaan. Kijk naar skate icoon Tony Hawk die zich nog steeds prima vermaakt met zijn skateboard. Tony mag alleen wel oppassen, de zes jarige Asher Bradshaw komt er aan.
07 Nov '10 - in Cool
door Patrick
A Normal Day 3
Elke dag hebben we zo ons eigen ritme. Opstaan, douchen, kopje koffie. Totaal niet interessant eigenlijk, maar de 'normale' dag van deze jongens is wel bijzonder te noemen. Na dag 1 en dag 2 is het nu tijd voor 'normale' dag nummer drie.
07 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Wheel Of Fortune
Bij elk spelletje komt een beetje geluk kijken om te winnen. Nou zijn er natuurlijk altijd mensen die net wat meer geluk hebben dan een ander..
07 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Flaming Ramp Jump
Met een skateboard van een heuvel af, over een ramp het water in, is niet origineel meer. Dat moet beter kunnen. In de fik die handel!
07 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Dart Shot
Niets te doen op deze saaie zondag? Haal je ouderwetse luchtdrukpistool weer eens uit de kast. Eén ding is zeker, mikken kan die wel..
07 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
The Voice..
Welke meid wil nou niet net als Esmée Denters via YouTube een ster worden. Sommige dames hebben nou eenmaal een stem uit duizenden..
07 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Dead Drunk But Trying - Making Pizza
Met een stuk in je kraag een pizza bereiden, gaat dat een susses worden? Deze jongens deden de test..

Na de pizza uitdaging, moet een Ikea kastje toch helemaal geen probleem zijn..
06 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Corvette Close Call..
Dat een Corvette over een lading pk's beschikt hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Toch blijft het een listige auto op nat wegdek. Dat weet deze man nu ook..
06 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Playstation Victor Baby
Niet alleen op afstand bestuurbaar speelgoed maakt van een volwassen vent weer een kleine jongen. Ook game consoles maken het kind in je los..
06 Nov '10 - in Commercial
door Patrick
Banned PokerStars Ad
Tegenwoordig mag ook niks meer. Maak je een toffe, ietwat gewelddadige commercial, mag hij niet uitgezonden worden. Wat vinden jullie?
06 Nov '10 - in Commercial
door Patrick
World Of Hardstyle Autumn 2010 by Lip DJ
Alle dans evenementen hebben we inmiddels weer achter de rug. Tijd voor Lip DJ om knallend de herfst in te gaan. Zie hier World Of Hardstyle Autumn 2010.

Meer hardstyle hier!
06 Nov '10 - in Music
door Patrick
Foreplay
De welbekende vrouwen liefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest om een perfecte mix te creëren van modellen en muziek. Naar mijn mening is hij wederom geslaagd. Zie hier Foreplay.
05 Nov '10 - in Sexy
door Patrick
Postman Wheelie
Als postbode heb je wellicht niet het meest spannende beroep, maar je kan het natuurlijk zelf altijd nog een stoer imago geven. Brief in de bus en hoppa, met een indrukwekkende wheelie de straat uit..
05 Nov '10 - in Humor
door Patrick
RC Jetcat Scout
Hoe maak je van een volwassen man weer een blij ventje van 6 jaar? Geef hem op afstand bestuurbaar speelgoed! Het liefst wel iets wat bloedsnel gaat en levensgevaarlijk is. Sinterklaas, ik hoef dit jaar maar één cadeau. En dat is deze Scout.

Leuk feitje: Top is 586km/h - 366Mph..
05 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Evil Hamster
Het lijken zulke schattige beestjes, maar niets is minder waar. Als een hamster zijn zwarte ninja pak aan heeft moet je niet met hem fucken. Hij kickt je ass, zo simpel is het..
05 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Wharmpess Beer
Vrijdagmiddag, tijd voor een heerlijk ijskoud vers getapt biertje. Althans, ik sla vandaag een keertje over. Welk merk kan jij het meest waarderen?
05 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Bus Stop Nap
Na een dag hard werken wil je niets liever dan even je ogen sluiten. De trein is geen geschikte plek, dat weten we inmiddels. Maar ook de bushalte is niet echt de meest geschikte plek..
04 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Go Crazy..
Een keertje helemaal uit je dak gaan kan geen kwaad. Sterker nog, dat is heerlijk. Alleen vraag ik me af of midden op straat de juiste plek is..
04 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Pogo - Wishery
De kunstwerken van meester mixer Pogo zien we met regelmaat voorbij komen. De beste man is weer eens aan het knutselen geslagen met Wishery als resultaat.
04 Nov '10 - in Music
door Patrick
You Can Be The Difference, popcorn
Mensen een beetje wakker schudden kan geen kwaad. Dat kun je op verschillende manieren doen. Al moet ik zeggen dat dit wel een erg originele manier is om wat duidelijk te maken..
04 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Renault Zoe @ Dutch Design Week
Net als vele autofabrikanten gaat ook Renault de groene kant op. Tijdens het Dutch Design Week evenement in Eindhoven was de nieuwe Renault Zoe, een 100% electrische compacte hatchback, te bezichtigen. De Zoe is natuurlijk niet de enige 100% electrische wagen van Renault. Zie hier het complete overzicht!
04 Nov '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Carnage 38
Tijd voor wat crash geweld! We hebben inmiddels de complete collectie van Crash Carnage voorbij zien komen, en vandaag voegen we daar een nieuw deel aan toe. Zie hier Crash Carnage 38.
04 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Go Longboard 2010
Voor we ons longboard weer een poosje opbergen en de snowboard weer van zolder halen, gaan we nog één ritje maken. Zie hier Go Longboard 2010.

Voor de liefhebbers hier nogmaals Go Longboard 2009.
03 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Karate Masters
Als volleerd karateka is het een kleine moeite om een stapeltje hout met één krachtige trap door midden te breken. Althans, je hebt van die dagen..
03 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Arizona Hail Storm
Als doodnormale Nederlander is het gebruikelijk dat we over het weer zeuren. De zon is vaak te warm, en regen is al helemaal niks. Eigenlijk mogen we niet eens klagen. Deze mensen uit Arizona daarentegen wel..
03 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
75 Year Old Grandma & Audi R8
Waar is de tijd gebleven dat oma's in kleine goedkope auto's reden. We zagen een poosje terug al dat zelfs een BMW M3 niet veilig is voor oma. Vandaag gaat ze een rustig rondje om met de Audi R8.
03 Nov '10 - in Cool
door Patrick

Wat Is Jouw Favoriete Lay's Smaak?
Stem Nu op Jouw Favoriete Lay's Smaak en Maak Kans Op Een Mini Clubman!
Eerder dit jaar riep Lay’s heel Nederland op om een nieuwe chipssmaak te bedenken, na ruim 650.000 inzendingen zijn er drie finalisten uitgekozen. De drie smaken liggen inmiddels in de winkel: Nr. 66 Babi Pangang, Papatje Joppie en Mango Red Chilli. Welke van deze drie is jouw favoriete smaak? Stem nu, en maak kans op een Limited Edition Mini Clubman!
03 Nov '10 - in Advertentie
door Patrick
Epic Meal Time - The Greasiest Sandwich Ever!
Een poosje terug hadden we een filmpje van de 'perfecte' pizza. Vandaag doen we het lichtjes over. Deze keer alleen geen pizza, maar een kick-ass sandwich!
02 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Halloween Chainsaw Massacre Prank
Hier in Nederland doen wij niet zoveel aan het Halloween gebeuren. Op zich best jammer, een paar kinderen de stuipen op het lijf jagen kan nog best grappig zijn..
02 Nov '10 - in Humor
door Patrick
Maxicurling
Eén van de meest saaie sporten is naar mijn mening toch wel curling. Maxicurling gaat daar verandering in brengen. Dé sport voor jonge vaders. Check it!
02 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Heathrow Terminal 5 Welcome Back Flashmob
Wanneer je van een lange vliegreis eindelijk weer met beide benen op de grond staat is een warm onthaal altijd leuk. Hoewel het een stunt is van een telefoonboer, blijft het een geweldig optreden..
01 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Move It Like Bernie - Movin Like Berney
Kennen jullie de 80's klassieker Weekend at Bernie's nog? Ik ken de humoristische film nog als de dag van gisteren. Eén stukje vergeet je nooit, en dat is het dansje van Bernie. Sterker nog, het dansje is nu, ruim 20 jaar later, populairder dan ooit.
01 Nov '10 - in Cool
door Patrick
Hockey Puck vs Cam
Een poosje terug zagen we een honkballer met precisie een tv camera uitschakelen, je zou denken dat het niet al te vaak gebeurd. Niets is minder waar, alleen deze keer is een puck de boosdoener.
01 Nov '10 - in WTF!
door Patrick
Rat In De Stad
Ouderwetse humor, wie kan het niet waarderen. Deze keer geen portemonnee aan een vislijn maar een speelgoed rat. Waar is de tijd gebleven..
01 Nov '10 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties