Archief

Items van August 2010
Black Tie Beach
Het is even stil geweest rondom de flashmob experts Improv Everywhere, maar ze zijn terug. Vandaag gaan we gezellig met z'n allen naar het strand. Maar wel in 'black tie' natuurlijk..
31 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Blue Man Group - Drumbone Live
De Blue Man Group is geen onbekende bij ons. Menig theater zetten zij op de kop met hun muzikale en iets wat eigenzinnige acts. Zie hier Drumbone. Best tof!
31 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Propeller Illusion
Wie tegenwoordig met het vliegtuig op vakantie gaat zal vaak geen propeller meer zien. Mocht je toevallig een keer een vliegtuig met propellers treffen, pak je gsm en film het eens. Heel apart..
31 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Ramadan 2010

More Photography Sets!
31 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Epic Stage Dive
Er is niets zo tof als tijdens een stevig rockconcert van het podium het publiek in te springen. Althans, dan moet het publiek wel een beetje meewerken natuurlijk.
31 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Top Gear - Ferrari 458 Italia
Terwijl de één na de andere Ferrari 458 Italia spontaan in de brand vliegt of een vangrail tegenkomt, blijven wij het een geweldige auto vinden. Maar of Top Gear's Jeremy Clarkson er ook zo over denkt..
30 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fail Compilation August
Wat gaat de tijd toch snel, alweer een maand op zijn einde. Tijd voor Twister om de missers en klappers van augustus eens op een rijtje te zetten. Enjoy!
30 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Dragster Problem
Een gemiddelde dragster haalt in no-time extreme snelheden. Best tof, dat is juist de sport. Alleen is het wel van belang dat sommige delen goed vast blijven zitten onder het rijden.

Voor de mensen met haast, vanaf 2.16..
30 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Roof Jump
De parkour en freerun fanaten zie je van dak naar dak springen. Alles leuk zolang het goed gaat natuurlijk. Ik geloof dat deze jongen voorlopig een beetje raar zal lopen..
30 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Josh Brookes @ Cadwell Park
De snelheden die tegenwoordig worden gehaald bij de auto en motorsport gaan met de dag omhoog. Dat ligt niet alleen aan de techniek, ook de coureur moet zijn bolide of machine goed onder de knie hebben. Josh Brookes heeft er zo te zien geen moeite mee..
29 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Infographics 4
We gaan weer een aantal feitjes op een rij zetten voor je. Na drie succesvolle delen infographics gaan we nu vrolijk verder met deel 4.
29 Aug '10 - in Info
door Patrick
Remi Gaillard - Urban Raset
Tijdens de Courses Camarguaises is het de bedoeling om in de arena stukjes stof te bemachtigen die tussen de horens van een stier gebonden zijn. Remi vergeet de arena en stier, die doet het op de urban manier..
29 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Air Guitar World Championships 2010
Je hoeft geen gitaar te kunnen spelen om een echte rockstar te zijn. 27 Augustus werden weer de Air Guitar World Championships gehouden. Günther Love kwam als winnaar uit de strijd met Eva Gina Runner en Johnny Utah op zijn hielen. Meer hier!
29 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Does The Wife Know?
Het is bekend dat bij paardenrennen de paarden in kwestie soms de meest rare namen hebben. Niks mis mee, sterker nog, zo krijg je geweldig commentaar..
28 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Outdoor Festival Aftermovies
Heel de zomer zijn er overal geweldige outdoor dance events. De buurman had pas al een aantal aftermovies voor ons, vandaag gaan we verder met de aftermovies van The Qontinent, Castle of Love en Dominator!
28 Aug '10 - in Music
door Patrick
Pole Dance Skills
Een tijdje terug was een paal in de slaapkamer de normaalste zaak van de wereld. Vandaag de dag zijn alleen de echte pro's er nog druk mee bezig. Zeg zelf, dit is geweldig toch?
28 Aug '10 - in Humor
door Patrick
La Tomatina - Red War

More Photography Sets!
28 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Piranha 3D
Kennen jullie de horror klassieker Piranha nog uit 1978? Vanaf 2 September komen de prehistorische vissen de boel weer terroriseren, en ook nog in 3D. Check hier alvast de trailer. Geweldig!
28 Aug '10 - in Trailers
door Patrick
3D Projection Mapping
Het is niet de eerste keer dat een gebouw tot leven wordt gebracht door middel van 3D projection mapping, maar één ding is zeker. Het blijft tof om te zien.
28 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Incredible Pass
Op een smal circuit is het lastig inhalen. Dan kan je moeilijk doen om er links of rechts langs te komen, maar je kan het natuurlijk ook anders aanpakken..
27 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
All Electric Motorcycle Project
Vandaag de dag is iedereen druk bezig om alles 'groener' te maken. Ook motoren ontspringen de dans niet. Nou is een elektrische motor niets nieuws, maar ze kosten wel een bak geld. Deze man ging zelf aan de slag..
27 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Shreddy Times - 60 Foot Rope Swing
Een middag waterpret met een paar maten, kan het nog leuker? Ja, dat kan! Mike Wilson laat het je zien!
27 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Saran Wrap vs Mom
Reuze handig spul natuurlijk dat huishoudfolie, maar je kan er meer mee. De vraag is alleen of mams er zo blij mee is? Wel heerlijk wakker worden zo he moeders..
27 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Midnight Madness 2010 Dunk Contest
Voor een beetje basketbal pro is het scoren niet echt een uitdaging meer. Deze jongens doen het met style!
27 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Is He Blind?
Help me even. Ik snap best dat je als bestuurder soms iets over het hoofd ziet, maar dit kan toch geen toeval zijn? Of is het zijn schoonmoeder?
26 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Hay Man!
Ook een boer springt, ondanks het harde werken, soms wel eens uit de band. Laten we eerlijk wezen, je moet wel plezier in je werk hebben. Aan deze boer zal het in ieder geval niet liggen..
26 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Infographics 3
Naast de humor, erotiek en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. We zetten weer een aantal feitjes op een rij. Zie hier Infographics deel 3. Meer hier!
26 Aug '10 - in Info
door Patrick
Hamilton vs Facebook
Op 13 september gaan we het persoonlijk meemaken, maar wie verwacht jij dat sneller is: de virtuele Facebook F1 wagen, of Lewis Hamilton met een echte MP4-23 F1 kanon? Je kan trouwens ook zelf virtueel meerijden, moet je alleen wel snel op Facebook een plek reserveren. Game on!
26 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Matchbox 2011 Calendar
Traditioneel druppelen de tweede helft van het jaar één voor één de kalenders voor het nieuwe jaar weer binnen. De allereerste die dit jaar op onze digitale deurmat plofte komt uit onverwachte hoek: Speciaal voor in de Matchbox garage, de Matchbox 2011 kalender..
25 Aug '10 - in Humor
door Patrick
X-Factor UK 2010 Audition - Jahm
Een glimlach op Simon Cowell's gezicht kan tijdens een auditie van X-Factor UK veel betekenen. Maar in dit geval is het helaas niet waar Jahm op zat te wachten..
25 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Benidorm Bastards NL
De eigenwijze oudjes kennen we nog wel van onze zuiderburen. Werkelijk een geweldig succes, maar kunnen wij nuchtere Nederlanders dat overtreffen? Zeggen jullie het maar. Aflevering 1, deel 1 en deel 2.
25 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Close..
Hoe simpel kan het zijn. Voor rood stop je, en bij groen mag je vrolijk doorrijden. Deze snuiter begrijpt het niet helemaal..
25 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Joshua Tree National Park Meteor Shower
Even een geniet momentje op Biertijd. Fotografie is en blijft een geweldige hobby. Een meteoorregen is een moment bij uitstek om daar als fotograaf gretig gebruik van te maken. Kijk mee naar een timelapse video van de Perseid Meteor Shower gezien vanuit het Joshua Tree National Park.
24 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Three - Part 1 - The Music Video Infomercial Featuring The Cool Kids
Ken Block kan lezen en schrijven met zijn bolide, dat heeft hij inmiddels wel bewezen. Na zijn gymkhana praktijken deel 1 en deel 2 gaan we nu richting deel 3. En die begint hij stijlvol met een videoclip als teaser. Wordt vervolgd! Grid interview met Block hier!

Zet de subwoofer alvast een tandje harder...
24 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Hell's Kitchen..
Sommige banen zijn erg stressgevoelig, daar kun je mee omgaan of niet. Deze beste chef heeft het even gehad. Een typisch geval van herrie in de keuken..
24 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Will It Drift?
Als we gaan, dan gaan we liever met stijl richting de begraafplaats. Daarom maar als drift liefhebber even de vraag, Will it Drift?
24 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
McDouble World Record
Het is me eindelijk duidelijk waarom ze hamburgers fast food noemen. Niet omdat je snel je eten hebt, maar meer het tempo waarmee sommige ze wegproppen.
23 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Drunk..
Waarom is de weg naar de kroeg altijd korter dan de weg van de kroeg naar huis? Deze lamstraal zal het zich ook nog steeds afvragen..
23 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Skateboard Payback
Het leven van een skateboard gaat niet over rozen. Regelmatig word je door de lucht geslingerd en met geweld weggesmeten. Tijd voor payback!
23 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Vampires Suck Trailer
Vampires Suck is een komische vampierenfilm met een knipoog naar de welbekende tienersensaties Twilight en Gossip Girl. De mooie Becca moet een keuze maken tussen twee jongens: de één mysterieus en chagrijnig, de ander lief en stabiel. Terwijl ze verscheurd wordt tussen twee liefdes, probeert ze een familiediner met vampieren te overleven zonder zelf het hoofdgerecht te worden. Gelukkig krijgt ze hulp vanuit alle hoeken, van Alice tot Lady Gaga! 26 Augustus in de bioscoop!
23 Aug '10 - in Trailers
door Patrick
Pool Domination 2010
Altijd tof met een paar maten je uitleven in het zwembad. Combineer dat met een basketbalnet en het feest kan beginnen. Pool Domination!
23 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Dan Sperry - America's Got Talent
Een goede goocheltruc kunnen we allemaal wel waarderen. Zo nu en dan zijn er opmerkelijke acts tijdens de welbekende talentenshows. Dan Sperry is daar een mooi voorbeeld van.
23 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Nice Catch!
Bij een honkbalwedstrijd een 'foul' bal vangen is de normaalste zaak van de wereld. Er zijn zelfs mensen die de meest gekke capriolen uithalen om er één te bemachtigen. Deze beste man doet het met stijl.
22 Aug '10 - in Cool
door Patrick

Bavaria City Racing 2010
Bavaria City Racing Rotterdam 2010 Renault Sport
Vandaag was het weer zover, de Bavaria City Racing 2010 in Rotterdam. Wat begon als Monaco aan de Maas is uitgegroeid tot een gigantisch autosport evenement. Coureurs als Robert Doornbos en Christijan Albers waren natuurlijk van de partij. Maar ook Renault Nederland was aanwezig op het parcour met diverse Renault Sport uitvoeringen van de Twingo, Clio en Megane. Check de samenvatting!
22 Aug '10 - in Advertentie
door Patrick
Quakecon 2010 Blunder of the Year - Shelby GT500
Tijdens gamefestijn Quakecon kun je tickets verdienen door bij sommige games te winnen. Met zo'n ticket maak je kans op een originele Shelby GT500. Dat is geen kattepis, maar als je toch het vermoeden hebt dat de kans maar klein is dat je er ook daadwerkelijk één wint kan je beter je kaartje voor 200 dollar verpatsen aan die kale naast je in de zaal. Pijnlijke misser vriend! Meer info hier.
22 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Hey Dad, Catch!
Geweldig zo'n handige zoon. Je Macbook heeft de geest gegeven en hij fixed hem wel even voor je. Wellicht klinkt het te mooi om waar te zijn..
22 Aug '10 - in Humor
door Patrick
BodyBuilder Groove
De standaard posities kennen we onderhand wel tijdens een bodybuilding wedstrijd. Tijd voor een wat swingender variant.
22 Aug '10 - in Sport
door Patrick
F**K You!
Tijd voor wat muzikale klanken op Biertijd. Als een relatie op de klippen loopt is dat nooit leuk. Cee Lo Green begrijpt hoe je dat moet verwoorden.
22 Aug '10 - in Music
door Patrick
Potato Peeler Man Style
Laten we eerlijk wezen, een man heeft op het bier na niets te zoeken in de keuken. Aardappels schillen is voor mietjes, maar als het een keer moet van moeder de vrouw dan wel op onze manier.
21 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Carlton Pub Slow Mo Action
Zoals we wel weten is in slow motion alles mooier. Zelfs een aantal zuiplappen in een bruine kroeg maken dan plotseling indruk. Timewarp maar dan net even anders. Proost!
21 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Big Shots 20/08/10

More Photography Sets!
21 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Basketball Trick Shots
We zien ze regelmatig voorbij schieten. Van die basketbal shots waarvan je denkt, is dit nou echt? Wellicht kost het een halve dag om één mooie worp op beeld te krijgen maar dat mag de pret niet drukken. Het blijft leuk.
21 Aug '10 - in Cool
door Patrick
The Last Exorcism - Best Of Chatroulette
Chatroulette is populair onder de jongeren. Als je een beetje nuchter nadenkt is het de ideale manier om een nieuwe film te promoten. Ik zeg geweldig!
20 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Nascar - Hell Of A Time
Ik hoor het sommige nog zeggen, 'lekker interessant dat Nascar, het is maar een beetje doelloos rondjes rijden'. Wellicht dat dit filmpje hun op andere gedachte kan brengen..
20 Aug '10 - in Cool
door Patrick
European Traffic
We zien vaak compilaties vol rare acties op Russische wegen. Geloof me, ook in Europa gaat het er soms rommelig aan toe. We zetten er een aantal op een rij..
20 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Maserati Quattroporte Repo - Pay Your Bills!
Een beetje zakenman heeft een dure auto voor de deur. Alleen is het voor sommige schone schijn. Want laten we eerlijk wezen. Als je de rekeningen niet betaald, ben je in een paar seconden een Maserati Quattroporte armer..
19 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
The 200 Yard Gong Shot
Een beetje golf pro heeft de driving range al lang gezien. Tijd voor een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van de 200 yard gong shot? Ik wil ook!
19 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Rented Camaro SS Dukes Of Hazzard Jump
Teveel mooie auto's en te weinig geld om ze daadwerkelijk te kopen. Een probleem dat we allemaal wel kennen. Gelukkig kan je een mooie auto ook huren. Maar om nou meteen een Dukes of Hazzard sprong te proberen met een nieuwe Camaro SS gaat wel erg ver. Ga dat 'deukje' maar eens uitleggen..
19 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Freeride Mountainbike Mix
Altijd leuk en rustgevend zo'n stukje fietsen. Althans, deze jongens doen het op een iets extremere manier. Zie hier de freeride mountainbike mix.
19 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Helmet Testing 2.0
Al die instanties kunnen wel zeggen dat een helm veilig voor je is, maar dat testen we natuurlijk liever zelf. Althans, dat laten we aan deze expert over..

Ook bakstenen worden onder de loep genomen..
19 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Wrong Turn..
Elke land heeft zo zijn eigen verkeersregels, maar één regel is overal hetzelfde. Je spiegels gebruiken als je van baan wil verwisselen!
18 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Hit & Run
Een auto ongeluk kan de beste overkomen. Eén ding is zeker, vluchten na een aanrijding is niet al te slim, daar kan deze coureur over meepraten..
18 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Lyrical Spread
Terwijl half Nederland nu ondertussen zit te eten pakken wij ook maar een boterham. Wel met lyrical spread. Dat dan weer wel..
18 Aug '10 - in Cool
door Patrick
The 92th PGA Championship

More PGA - More Photography Sets!
18 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Beer Golf
Als amateur golfer is het van groot belang om in je vrije tijd je swing te optimaliseren. En hoe kan je dat beter doen dan onder het genot van een biertje..
18 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Excavator Skills
Wie dagelijks op een graafmachine zijn werk doet weet dat zijn machine meer kan dan wij kunnen zien. Deze Komatsu coureur kent zijn machine op zijn duimpje, dat is duidelijk.

Update: Roeien 2.0 .. Thnx Crewza!
17 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Stinston Beach Bubbles
Hoe oud je ook bent, met een paar kinderen om je heen is bellen blazen ineens weer topsport. Althans, dan moet je het wel goed doen natuurlijk.

Voor de info: Opgenomen met een Canon 550D.
17 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Jensen Kimmitt 2010 World Yoyo Contest 1A 1st Place
Vroeger was je een hele bink als je met een yoyo op school rondliep. Vandaag de dag is het wel anders, maar toch zijn er mensen die er nog heilig in blijven geloven. Zie hier de absolute master, Jensen Kimmitt.
17 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Crazy Trick
Er zijn van die trucjes die je vandaag of morgen een keertje uit de hand ziet lopen. Gelukkig gaat het voor de beste man nu in ieder geval nog goed..
17 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Honda NSX by Format67
De mensen achter Format67 zijn de ware experts als er een auto in de spotlights gezet moet worden. Maar wel op hun eigenzinnige manier. Zie dit kleine meesterwerk met de Honda NSX in de hoofdrol. Meer hier!
16 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull X-Fighters London Event

X-Fighters 2010 London Highlights Here!
16 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Show Your Moves!
Hoppakee, lak aan de rest en gewoon met de koptelefoon op in je eigen wereldje je moves oefenen. Zo zouden meer mensen moeten denken..
16 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Amazing Casemod
Hoeveel mensen zijn er niet die met een Dremel aan de slag gaan, een paar neon buisjes in een PC kast proppen en het de meest succesvolle casemod vinden. Helaas, er zijn mensen die het net wat professioneler aanpakken..
15 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Best of Train Horn Pranks
De praktijken van Hornblasters zijn voor een beetje internetter bekend. Dat wil niet zeggen dat het niet grappig meer is. We zetten de beste op een rijtje..
15 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Mallakhamb Indian Pole Sport
Ik weet niet hoe het met jouw paal skills zit maar één ding weet ik bijna zeker. Dit doe jij niet na..

Toch zie ik liever vrouwen met palen worstelen..
15 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Crash Carnage Part 4
Tijd voor een nieuwe dosis crash geweld. Een poosje terug hadden we al eerdere delen van Crash Carnage, en vandaag maken we de collectie up-to-date met de laatste delen. Crash fest ten top!

22 / 23 / 24 / 25 / 26 / 27 / 28 / 29 / 30 / 31 / 32 / 33
15 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Macho Salad
Wat dachten we er van heren. Zullen we vanavond de vrouw eens verrassen met een overheerlijke salade? De macho salade, zonder twijfel een succes.
15 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Moscow Drift
De jongens van Dragtimes zijn geen onbekende in de race scene en transformeren regelmatig de openbare weg tot een waar circuit. Binnenkort te zien: Moscow Drift!
14 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Huashan Mountain Plank Walk
De welbekende en tevens officieel gesloten wandelroute El Camino Del Rey hebben we al eerder voorbij zien komen. Maar voor wie een andere uitdaging zoekt is wellicht de Huashan mountain plank walk een leuk alternatief.
14 Aug '10 - in Cool
door Patrick
MashUp's
Twee geweldige klassiekers door elkaar mixen kan succesvol zijn. Remixer en producer Mark Vidler ging de uitdaging aan. Hoor hier 'Smells like rockin' robin' en 'I can't stand sultans of swing'. Zeggen jullie het maar.. Meer hier!
14 Aug '10 - in Music
door Patrick
BigShots 13/08/10

More Photography Sets!
14 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Engine Removal
Een beetje doe-het-zelf automonteur zoekt geen garage op als er een motorblok vervangen moet worden. Dat doen we gewoon zelf! Zo lastig is het toch niet?
14 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Bowling Skills
Een strike is niet voor iedereen weggelegd, maar een spare moet toch wel te doen zijn? Deze bowling expert heeft er verstand van..
14 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Soul Toons - Sitcom Edition - DeStorm
Neem het deuntje van 'Saved by the bell' of 'The fresh prince of Bel-Air'. Twee intro's die niet uit je hoofd zijn te slaan. DeStorm heeft er een uitdaging van gemaakt en zet er een aantal op een rij. Ken jij ze allemaal nog?
13 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Wipeout's Top 10 Moments
Wellicht heb je het programma al eens op tv gezien. Wipeout is een uitdaging voor de deelnemers en zeker niet voor mietjes. Zie hier de 10 mooiste momenten.
13 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Time Crisis
Heerlijk die mensen die dol zijn op het bewerken van beelden. Neem Freddie Wong, niet alleen creatief maar ook game geil. Zie hier zijn visie op de welbekende 'aimbot' en het spel 'Time Crisis'. Frag time!
13 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Ferrari 458 Italia vs Tree
Wanneer je als normale toerist door Maranello loopt is de kans groot dat er een paar Ferrari's voorbij komen schieten. Niks mis mee, sterker nog, dat is zelfs tof! Alleen bestaat er een kans dat je de auto van vandaag morgen op een andere manier aantreft. Ik zeg zonde..
13 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Completely Honest First Date
Op je eerste date moet je toch altijd weer een beetje voorzichtig aftasten hoe ver je kan gaan. En het kan soms best even duren voordat het moment daar is dat je kan 'toeslaan'. Zonde van de tijd, want waarom zou je niet gewoon direct eerlijk zijn...
13 Aug '10 - in Humor
door Patrick
How To Steal A Bike..
We weten allemaal dat je beter je fiets met een slot aan een paal of hek vast kan maken om te voorkomen dat hij gestolen wordt. Althans, in Antwerpen is dat misschien niet zo'n strak plan. Goed over nagedacht die hekken daar..
12 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Bails, Blood & Broken Bones - When Good Tricks Go Wrong
Leuk al die trucjes uithalen op je rollerblades, maar zoals we weten leren we alles met vallen en opstaan. En dat vallen kan soms nog best pijnlijk zijn..
12 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Helsinki Storm
Zit je lekker op het strand een beetje voor je uit te staren, lijkt plots de halve wereld te vergaan. De natuur, het blijft waanzinnig.
12 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Tilt-Shift Disney World Magic Kingdom
Bij het welbekende liedje 'It's a small world' zal menig mens gelijk aan Disney World denken. En met recht. Want als je daar een dosis tilt-shift fotografie op los laat is het inderdaad maar een klein wereldje.
11 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Sling Shot Ride
Op elke kermis zijn ze wel te vinden. Is het niet een bungee dan wel een sling shot attractie. Persoonlijk niets voor mij, maar als ik deze dame mag geloven is het toch zeker een aanrader!
11 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Jackie Evancho
Er loopt meer talent rond op de wereld dan wij voor mogelijk kunnen houden. Neem de 10 jarige Jackie Evancho. Werkelijk een gouden keeltje.
11 Aug '10 - in Television
door Patrick
Fight Football League
Wanneer je tijdens een partijtje football iemand van de tegenpartij een beuk op zijn neus geeft zal dat niet echt gewaardeerd worden. Bij Fight Football is het de normaalste zaak van de wereld. Hard tegen hard!
11 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Team Triad
Een simpele salto is allang niet genoeg meer om een beetje indruk te maken op Youtube. Een driedubbele backflip wel. We kijken mee met Team Triad.
11 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Infographics 2
Het internet zit vol vermaak, maar natuurlijk ook informatie. Na het eerste deel van infographics gaan we vandaag vrolijk verder met deel 2.
10 Aug '10 - in Info
door Patrick
Courier vs Business Man
Gewoon even een simpele vraag tussendoor. Fietskoeriers zijn dagelijkse koek in de US, maar een beetje respect voor de verkeersregels hebben ze niet. Wie zit er nou fout..?
10 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Booze vs Iglo Tent
Allemaal leuk en aardig die outdoor feestjes van de laatste tijd. Maar waar we drinken willen we ook graag slapen. Ach, met een stuk in je kraag een iglo tentje opzetten is zo lastig toch niet?
10 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Lady Gaga Crowd Surfing at Lollapalooza
Afgelopen weeekend werd in Chicago het jaarlijkse Lollapalooza festival gehouden. De headliners van dit jaar waren Soundgarden, Greenday en Lady Gaga. En die die laatste viel vooral op door zichzelf tijdens het optreden van Semi Precious Weapons, gehuld in wat visnetjes, al crowdsurfend te laten betasten.
10 Aug '10 - in Celeb's
door Patrick
In Silhouette

More Photography Sets!
10 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Remi Gaillard - Rat
Ratten zijn maar een plaag. En al helemaal als de maffe Fransoos Remi Gaillard zich er mee gaat bemoeien..

Update: En inmiddels deel 2..
10 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Crash Impact 2010
Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat is wel bekend. Maar wanneer je met extreme snelheid over het circuit gaat kan je er donder op zeggen dat het een keer fout gaat. We zien het in de compilatie Crash Impact.
09 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Retro Social Media Ads
En wij maar denken dat al die social media communities een ding van de laatste tijd is. Niets is minder waar. Het is allemaal zo oud als de weg naar Rome..
09 Aug '10 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2010 By Lip DJ Part 2
Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Na World of Hardstyle Summer 2010 deel 1, is het nu tijd voor deel 2. Nog niet genoeg gehad? De buurman heeft de Q-Dance Feestfabriek en Dominator after movies voor je staan!
09 Aug '10 - in Music
door Patrick
Let's Eat..
Van je vrienden moet je het hebben. Na een dag inspanning is het heerlijk om even rustig met een paar maten een hapje te eten. Smakelijk!
09 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Tumblinger
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Ik zeg kunst, maar dan wel in het klein..
08 Aug '10 - in Cool
door Patrick
The World Farthest Basketball Shot
Soms zie je tijdens een basketbal wedstrijd een 'lucky shot' goed voor 3 punten. Deze gooi is weliswaar niet tijdens een wedstrijd, maar zeker 10 punten waard.
08 Aug '10 - in Cool
door Patrick
6 Int. VW Meeting Mülheim / Ruhr
De VAG en tuning liefhebbers onder ons konden vorige week weer genieten van het 6e internationale VW feestje in Mülheim. Bij deze een kleine impressie van al het moois wat er te zien was.
08 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Emulator
Een beetje DJ zit niet stil als het om techniek gaat. Van klassiek vinyl naar cd's naar mp3's. Voorlopig is het einde nog niet in zicht. Zelfs de draaitafels en mengpanelen worden met de dag moderner. Zie hier de Emulator.
07 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Rock It Like Block
Allemaal leuk en aardig die rally skills van coureur Ken Block, maar ook hij moet dagelijks zoals een normaal mens de standaard dingen doen..
07 Aug '10 - in Cool
door Patrick
DJ VJ Magrao Summertime Videomix 2010
Laten we deze sombere zaterdagavond eens vullen met wat vrolijke muzikale klanken. 50 minuten plezier. Zie hier de Summertime videomix van DJ VJ Magrão!
07 Aug '10 - in Music
door Patrick
Ultimate Matrix Trilogy Trailer
De Matrix films zijn stuk voor stuk eerste klas kaskrakers geweest. Deze fan zocht een Matrix Trilogy trailer maar kon er geen vinden. Wat doe je dan? Juist, je gaat zelf aan de slag! Zie hier de Ultimate Matrix Trilogy Trailer.

Tip: Bekijken op full screen HD!
07 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Boogie 'til You Poop
Wanneer je met een gigantische kater tijdens een klim sessie met je maten ook nog vast komt te zitten denk je alles gehad te hebben. Fout, het kan altijd nog erger..
07 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Jackass 3D Trailer
Ook de mafketels van Jackass moeten met de tijd mee. Want laten we eerlijk wezen, we hebben al veels te lang niets van ze gehoord. Tijd voor een nieuwe film, Jackass 3D. Hier alvast de trailer.
06 Aug '10 - in Trailers
door Patrick
Pocket Bike Kid
Jong geleerd is oud gedaan zoals het oude spreekwoord klinkt. Klopt als een bus, deze kleine is in ieder geval op de goede weg.

Op zijn helm na dan...
06 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Amazing Catch by Masato 'Spiderman' Akamatsu
Denk je als slagman de bal zo hard te hebben geslagen dat een homerun bijna zeker is, komt Masato 'Spiderman' Akamatsu de boel even verpesten. Awesome!
06 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Isle Of Man TT 2010 Super Slowmotion
Als er één 'circuit' is waar het echt razendsnel gaat dan is het Isle of Man wel. Om het net wat mooier te maken doen wij het vandaag even rustig aan. Want zoals we weten maakt slowmotion net wat meer indruk.
05 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Racer Demo 0.1
Kijk, dit is nou eens lekker creatief bezig zijn. Het Racer project is gebaseerd op een welbekend Playstation spel. Alleen doen we het nu op afstand met RC auto's, mini camera's en een kartonnen circuit. Weet je wat, kijk en oordeel zelf. Meer hier!
05 Aug '10 - in Cool
door Patrick
K.I.T.T. For Sale
Altijd al in de voetsporen van Michael Knight willen treden? Dan hoop ik dat je nog ergens een oude sok met een kleine 20.000 euro hebt liggen. Eén ding is zeker, er is wel tijd in gestoken. Link naar eBay hier!
05 Aug '10 - in Cars & Bikes
door Patrick
Damn.. No Ice Cream
Typisch geval van dubbel pech. Kijk, dat je trucje iets anders verloopt dan je gedacht had oké, maar om dan ook nog een ijsje te missen.. Damn!
05 Aug '10 - in WTF!
door Patrick

Milner Beach Volleyball VIP
Milner Beach Volleyball VIP
Het beachvolleyballseizoen is in volle gang: zon, strand, kortom tijd om een lekker dagje met je vrienden een spannende wedstrijd te bezoeken. Milner geeft je de kans om als VIP met 4 vrienden de finale van de Milner Open bij te wonen. Om kans te maken op de VIP-kaartjes ga je naar de website van Milner en beschrijf je jouw ideale stranddag. Ga je liever zelf het veld op? Dat kan ook! Voor alle informatie over de Milner teams en de beachvolleyball-kalender kijk je op GetTheBall.nl!
05 Aug '10 - in Advertentie
door Patrick
Turntable Animations
Het idee is al zo oud als de weg naar Rome, maar toch blijft het leuk om er mee te experimenteren. Neem een platenspeler, filmcamera en ondertussen spelen met de sluitertijd en het aantal toeren. Met andere woorden, turntable animations.
04 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Rock Band 2 Custom Song Trololo
Guitar Hero en Rock Band zijn games waar je uren muzikaal plezier aan kunt beleven. Maar toch ontbrak er nog één klassieke hit aan Rock Band 2. Gelukkig is dat inmiddels opgelost..
04 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Fred The Raver
Jong geleerd is oud gedaan hoor ik mensen wel eens zeggen. In het geval van Fred ben ik benieuwd hoe hij over een aantal jaar de welbekende feesten afgaat. Party on!
04 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Street Dance
Voor je 'five minutes of fame' op internet moet je wat over hebben. Je kan natuurlijk je dans skills live vanuit je huiskamer de wereld insturen, maar midden op de weg je moves laten zien maakt net even wat meer indruk...
04 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Ice Sculpture Drama
Van een onwijs ijsblokje een mooi beeld maken kost tijd en de nodige techniek. Leuk dat er zo nu en dan een wijsneus met een microfoon komt kijken, maar kijken doe je nog steeds met je ogen..
03 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Majestics Lowrider
De Majestics is geen kleine jongen als het gaat om de low rider scene. Een beetje sloep ligt niet alleen laag bij de grond maar kan ook springen. Al kan je het ook overdrijven..
03 Aug '10 - in WTF!
door Patrick
Ticket Challenge
Niemand zit te wachten op een bekeuring. Maar als je niet wakker ligt van een paar centen kan je er best een leuke uitdaging van maken. Wie het eerst een bekeuring krijgt..
03 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Paris Rosen X Games Front Flip Crash
Evenementen zoals de X Games zijn voor de deelnemers een uitdaging. Op de X Games laat je zien wat je waard bent, en ga je zelfs nog een stapje verder. Helaas ging voor trukendoos Paris Rosen de front flip iets anders dan verwacht. Gelukkig ging er ook veel goed..
03 Aug '10 - in Sport
door Patrick
Heineken - The Tube
Mocht je binnenkort je huis en tuin een kleine opknapbeurt geven. Hou dan wel even rekening met de buizen. Welke buizen zal je je afvragen. Nou deze!
03 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Water Pillow Launch
Met de warme temperaturen van de afgelopen weken kan een beetje waterpret geen kwaad. Een waterkussen is trouwens best leuk vermaak. Get ready for the launch!
02 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Russian Wildfires

More Photography Sets!
02 Aug '10 - in Photography
door Patrick
Dragster Eats Mechanic
Als monteur van een dragster wil je natuurlijk wel dat er niets fout gaat bij hoge snelheid. Nog even een laatste blik werpen onder de kap en we kunnen los. Althans..
02 Aug '10 - in WTF!
door Patrick

Kindermishandeling, wat kan ik doen?
Kindermishandeling, wat kan ik doen?
Helaas is het voor sommige kinderen een dagelijks ritueel. Vermoed jij kindermishandeling? Twijfel dan niet, maar kom in actie! Want er zijn naar schatting 107.000 gevallen van kindermishandeling per jaar. In alle lagen van de bevolking en bij alle culturen. Bedenk dus dat het ook bij het vriendje van je zoon kan gebeuren. Wat kan je doen? Kijk hier!
02 Aug '10 - in Advertentie
door Patrick
RED Shoot: Longboard Malibu
We gaan vandaag weer eens op stap met de longboard. Zullen we een relaxed ritje over de heuvels van Malibu doen? Enjoy!
01 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Calisthenics Urban Workout
Waarom dik geld neerleggen voor een abonnement bij de sportschool als een simpel speeltuintje ook voldoet? Zie hier de Calisthenics urban workout. Meer hier!
01 Aug '10 - in Sport
door Patrick
Keyboard Olympics
Je moet toch wat verzinnen als je je verveeld. Wat dacht je van keyboard ver gooien? Voor mij is nummer 3 onbetwist de winnaar!
01 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Swedisch Police..
Als politieagent is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je tijdens je dienst het goede voorbeeld geeft. Deze Zweedse agent heeft het in ieder geval best naar zijn zin..
01 Aug '10 - in Humor
door Patrick
Parkour
Je kan natuurlijk de hele middag achter je pc een beetje het internet afstruinen, maar voor een beetje conditie zal je toch uit je luie stoel moeten komen. We doen even een rondje parkour!
01 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Washing Machine vs Brick
Nieuwe wasmachine gekocht? Mooi, tijd om de oude een waardige dood te geven. Meer dan een baksteen is er niet voor nodig..
01 Aug '10 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties