The Truth About Beats by Dre
Een goede koptelefoon kopen is niet zo simpel als je denkt. Je ziet overal op straat mensen lopen met Beats koptelefoons. Oké, ze zijn hot, zelfs zo erg dat ze van je hoofd worden gestolen. Maar zijn ze ook het geld waard? Want goedkoop zijn ze niet en het geluid dat ze produceren is nou ook niet echt super. Marques Brownlee legt het je uit..

Lang leve de Bose op mijn hoofd, en ik kan je zeggen. Top!
31 Aug '14 - in Info
door Patrick
7 Myths About The Brain You Thought Were True
Het menselijk brein is in zekere zin nog steeds een groot mysterie. Vandaag zeven mythes over onze hersens waarvan we dachten dat ze waar waren..
07 Jul '14 - in Info
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
Porn Sex vs Real Sex Explained
Mocht je niet beter weten, dan zou je ervan uit kunnen gaan dat seks uit een pr0n net zo is als in het dagelijkse leven. Toch zijn er nog aardig wat verschillen..
30 Jul '13 - in Info
door Patrick

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
One Decision
Met deze temperaturen ga je niet voor je plezier in de auto zitten. Dus waarom zou je je kleine trots in zijn stoeltje laten zitten om zelf even 'snel' boodschappen te doen? Dat is vragen om ellende..
23 Jul '13 - in Info
door Patrick
Zo. Zin in een Feestje?
Zin in een feestje? Op zaterdag 21 september zal het terrein van de Brabantse brouwer wederom dé plaats zijn voor een festival vol muziek en verrassende acts. Denk aan The Opposites, Yellow Claw, Dearworld, Mr.Polska en vele anderen. Meer informatie over het Zo. Festival vind je hier!
15 Jul '13 - in Info
door Patrick
Infographics 6
We gaan weer een aantal feitjes op een rij zetten voor jullie. Na vijf succesvolle delen infographics gaan we nu vrolijk verder met deel 6.
10 Nov '10 - in Info
door Patrick
Infographics 5
Het internet zit vol vermaak, maar laten we de informatie niet vergeten. Na vier informatieve delen van infographics gaan we vandaag vrolijk verder met deel 5.
12 Sep '10 - in Info
door Patrick
Infographics 4
We gaan weer een aantal feitjes op een rij zetten voor je. Na drie succesvolle delen infographics gaan we nu vrolijk verder met deel 4.
29 Aug '10 - in Info
door Patrick
Infographics 3
Naast de humor, erotiek en entertainment is er natuurlijk ook genoeg nuttige informatie te vinden op het internet. We zetten weer een aantal feitjes op een rij. Zie hier Infographics deel 3. Meer hier!
26 Aug '10 - in Info
door Patrick
Infographics 2
Het internet zit vol vermaak, maar natuurlijk ook informatie. Na het eerste deel van infographics gaan we vandaag vrolijk verder met deel 2.
10 Aug '10 - in Info
door Patrick
Infographics
Het internet zit vol vermaak, maar natuurlijk ook informatie. De laatste tijd schieten de grafieken uit de grond. Zie hier het eerste deel van infographics.
24 Jun '10 - in Info
door Patrick
      

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties