Archief

Items van December 2009
Ship Docking Problem
Een groot schip is onmisbaar voor het vervoer van goederen vandaag de dag. Reuze handig, alleen dat remmen op water, blijft lastig..
31 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Rich Christensen's Wheelie Drag
Een quarter mile drag race is vaak al indrukwekkend genoeg. Rich Christensen gaat alleen net een stapje verder. Zie hier wheelie drags.
31 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Pachuca Fireworks
Vuurwerk, vanavond is het dan eindelijk zover. Tegenwoordig voel ik me niet meer de baas van vroeger met een pakje astronauten. En zeker niet als je het vergelijkt met Pizza's klappers..
31 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Pedicure Indian Style
Mocht je vanavond niet achter de tv zitten dan zal je ongetwijfeld een kroeg opzoeken of op een feestje rondhangen. Voor je de deur uitgaat eerst even douchen, tanden poetsen, luchtje op, en natuurlijk netjes de nageltjes knippen hè. Proost alvast!
31 Dec '09 - in WTF!
door Patrick

Mijn Lekkerste Foto
MijnLekkersteFoto.nl
Zonder poespas contact leggen met singles, swingers en stellen. Ben je al die andere moeilijke sites ook zo zat? Bij ons ontmoet je wellicht wél je ideale date, dat spannende contact of dat stel waar jullie al zo lang naar op zoek zijn. Leg snel en veilig contact met de leukste mensen uit de Benelux op MijnLekkersteFoto.nl
31 Dec '09 - in Advertentie
door Patrick
Fat Kid Icy Dive
Op nieuwjaarsdag zijn er weer genoeg mensen die het jaar inluiden met een winterse duik in het water. Mijn zegen heb je, maar net zoals vorig jaar, moeten we ook dit jaar weer opletten.
30 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Christmas Party 2009
De maffe Fransoos Remi Gaillard is een man die vrolijk in het leven staat. Zijn geintjes zijn vaak geniaal, maar ook zijn feestjes zal niemand snel vergeten.
30 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Spoiled Photos
Denk je eindelijk een keer goed op de foto te staan, verpest een ander het wel voor je. Best spijtig, maar wij hebben daar geen moeite mee. Hier deel 1 en deel 2.
30 Dec '09 - in Pics
door Patrick
Backflip
Tijdens je vakantie is een webcam natuurlijk een geweldige uitvinding als je jezelf even verveeld. Graag punten voor het idee, en de uitvoering.
30 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Travis Rice Ft. Maccabees - No Kind Words
Snowboarden blijft geweldig door een dik pak sneeuw. Extreme sporter en snowboard legende Travis Rice denkt daar net zo over.
30 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Close Call BMW M3 Drifting
We hebben het al eens eerder gezien. Deze M3 rijder vermaakt zich prima op het werk, maar ook in een garage kun je wat plezier hebben met je 'oude' bak. Al met al, deze best man mag van geluk spreken..
29 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Karikatuur, Karikature, Karikatures
Altijd leuk om je te laten tekenen door een karikatuur kunstenaar. Of je achteraf blij bent met het resultaat is meestal een ander verhaal. Deze creaties zijn in mijn ogen geniaal. Meer karikaturen hier, hier en hier.
29 Dec '09 - in Pics
door Patrick
Yearmix 2009
Een net gemixed muzikaal overzicht van 2009 kan nooit kwaad. Zo net voor het einde van het jaar zien we de mixen als paddenstoelen uit de grond schieten. Ons hoor je niet klagen.
29 Dec '09 - in Music
door Patrick
Van Barneveld Nine Darter
Je kan zeggen wat je wil over de ietwat norse Hagenees Raymond van Barneveld. Maar pijltjes gooien kan hij als de beste. Zie hier zijn nine darter tijdens de PDC world championship.
29 Dec '09 - in Cool
door Patrick
CJ Style Basejump
Hoe geweldig is het om even een paar seconden te vliegen als een vogel. Eén ding dat je gedaan moet hebben in je leven. Basejumpen!
29 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Krantenjongen Joep Wenst U Fijne Feestdagen!
Heb jij ze al aan de deur gehad? Zo'n huisblad of krantenbezorger die met een slap verhaal en een koud kaartje de beste wensen komt brengen. Van mij krijgen ze standaard een paar euri, maar of dat bij iedereen zo gaat? We gaan op stap met Joep, Roel en Tijs.
28 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Harry Potter And The Outcasts Of Hogwarts (The Magic Of Puberty)
We hebben Harry Potter op zien groeien van een klein mannetje tot een grote jongen. Maar ook voor hem blijft de pubertijd maar raar. We zien het in Harry Potter and the Outcasts of Hogwarts.
28 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Breaking Glass With Voice
En ik maar denken dat Gerard Joling de enige is die de ramen uit de kozijnen zingt. Wie gaat deze uitdaging aan met oud & nieuw?
27 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
What Goes Arounds.. Bicycle vs Robbers
Wanneer je tasjes gaat pikken van oudere mensen verdien je, zachtjes gezegd, niet de schoonheidsprijs. Deze man daarentegen wel.. Geniale aktie!
27 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Lewis Christmas Car(ol)
Hoewel we inmiddels de kerstdagen achter de rug hebben wil Lewis Hamilton toch nog een liedje voor je spelen.
27 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
Mini Drum Master
Je kent ze wel. Van die kleine kinderdrumstellen waar je normaal gesproken geen fatsoenlijke roffel mee kunt maken. Althans, deze beste man kan er aardig mee overweg.
27 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Angry Grandpa - Christmas Card
Wellicht heb jij ze dit jaar ook ontvangen. Van die kerstkaarten met een zelfgemaakte foto. Op zich best grappig, maar dan moet opa wel even meewerken.
26 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Snow Truck Drifting
Sneeuw en ijs, je hebt er liever geen last van als je het merendeel van de dag op de snelweg doorbrengt. Deze vrachtwagenchauffeur heeft er niet al te veel last van als ik hem zo bezig zie.
26 Dec '09 - in Cool
door Patrick
The 30 Freakiest Commercials of 2009
We zien regelmatig commercials voorbij komen op tv. Een gedeelte daarvan is ronduit freaky te noemen. Adfreak heeft 30 opmerkelijke commercials op een rijtje gezet.
26 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
Icy Road Slip & Slide
Waarschijnlijk hebben we de gladste periode van het jaar nu wel achter de rug. Misschien wel beter ook, want dit soort praktijken kunnen je beter bespaard blijven.
26 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Headache
Er gaat vandaag overal weer aardig wat drank doorheen. Zo ook bij deze dames die niet vies zijn van een drankje. Tja, de kater komt later hè..
25 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Cinema 2009
1 year, 342 movies, 12 months of production, 7 minutes of pleasure. Kijk mee naar Cinema 2009. Een ode aan de films van 2009.
25 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Upular
Kennen jullie Scrumdiddlyumtious, Bangarang en Alohomora nog? De beste man is weer aan het knutselen gegaan, met Upular als resultaat.
25 Dec '09 - in Music
door Patrick
Cartoon Christmas
Ken je ze nog? Die ouderwetse tekenfilms van Donald Duck, Tom & Jerry en Mickey die je altijd zo'n goed gevoel gaven met de kerst? We nemen even een stap terug in de tijd. Zie hier Toy Tinkers, Pluto's Christmas Tree, Snow Fight en The Night Before Christmas.
25 Dec '09 - in Animation
door Patrick
Block vs Pastrana - Game Of Suck Highlights
Ken Block kennen we, maar ook Travis Pastrana is steeds vaker te vinden in een Subaru Impreza. Wellicht tijd om deze twee waaghalzen eens een wedstrijdje te laten doen. Zie hier de Game of Suck highlights.
24 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Waving Goodbye To 2009
Zo net voor het einde van het jaar zien we overal jaaroverzichten vandaan komen. De één net wat mooier dan de ander. Waving Goodbye to 2009 is een overzicht geheel gemaakt met Google Wave. Best Apart.
24 Dec '09 - in Tech
door Patrick
Corvette Z06 Burnout Fail
Mocht het tijd zijn voor nieuwe banden, dan is het best leuk om je oude set nog even naar de hemel te helpen. Met een Corvette Z06 moet dat totaal geen probleem zijn. Maar we hadden het toch over de banden?
24 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Best Of Crash 2009
Het was een mooi jaar voor de auto en motorsport. Maar gelukkig ging er ook het één en ander mis in 2009.
24 Dec '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stargate Studios Virtual Backlot Reel 2009
Laten we eens een paar namen noemen. 24, Knight Rider, Grey's Anatomy en Heroes. Een aantal van de grote namen die uit de Stargate Studios komen. Groene schermen worden vaak gebruikt, maar ik heb nooit geweten dat we zo erg in de maling worden genomen.
23 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Shorewood 'Reverse' LipDub
We hebben inmiddels van een aantal scholen en bedrijven een LipDub gezien. Best leuk, maar onderhand veel van hetzelfde. Shorewood high school brengt daar verandering in met een 'reverse' LipDub.
23 Dec '09 - in Cool
door Patrick
AZO Showreel 2009
Na een geweldig eerste deel, is het nu tijd voor een nieuwe compilatie stunts & tricks. Kijk mee naar de master himself in de AZO showreel 2009.
23 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Formula 1 2009 Season Highlights By AE-F1
Terwijl duidelijk is dat Michael Schumacher binnenkort bij Mercedes weer de Formule 1 induikt, kijken wij terug op een geweldig 2009 race seizoen.
23 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Did You Know 4.0
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Toch zijn het de cijfers van de wereld waar we nu in leven..
22 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Wizards Of Lights
Het is de normaalste zaak van de wereld om je huis wat op te vrolijken voor de kerst. Zonder twijfel gezellig. Maar de echte liefhebber denkt verder dan zijn huis. Die pakt gelijk de hele straat!
22 Dec '09 - in Cool
door Patrick
HP Computers Racist?
Face tracking is reuze handig als je vaak met een webcam in de weer bent. Maar wat als het met een donkere huidskleur niet werkt? Deze beste man vraagt het zich ook af..
22 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
The Monstrejo
Zoals we inmiddels weten zijn er veel meesters op het gebied van kleine animaties. Voor The Monstrejo gaan we naar Spanje. Want ook daar hebben de kids last van monsters in de slaapkamer.
21 Dec '09 - in Animation
door Patrick
Remi Gaillard - Grand Prix
Het was even stil rondom de maffe fransoos maar hij is terug. Mocht je bij het stoplicht spontaan een pit-crew tot je beschikking krijgen, dan is de kans groot dat je een hoofdrol hebt in Remi's Grand Prix.
21 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Politie Winterpret
Terwijl heel Nederland ondergesneeuwd is. Het openbaar vervoer half lam ligt en de snelwegen moeilijk begaanbaar zijn. Vermaakt de politie zich prima.

Alvast sorry voor het slechte camerawerk..
21 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
The Winter Stalker
De altijd zo vrolijke, dikke, gezellige kerstman die jou dagelijks in de gaten houd is een geliefd man. Toch heb ik zo mijn twijfels..
21 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Ice Skating, Schaatsen, Natuurijs, Wak
Uit de oude doos. De temperaturen van de laatste dagen zijn perfect voor de schaats liefhebbers onder ons. Al blijft het verraderlijk dat natuurijs.
21 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Park Assist
Dat vrouwen over het algemeen geen parkeerwonderen zijn hebben we al meerdere malen duidelijk gemaakt. Volkswagen speelt daar heerlijk op in met hun laatste commercial.
21 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
DTM History
We plaatsen regelmatig autosport in de spotlight, en dan vooral rally en F1. Maar dan missen we toch nog een grote speler. Zie hier een stukje DTM geschiedenis in drie delen. The Golden Years, First Class en als afsluiter Reborn Stars.
20 Dec '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bellatrix - Chicken Beatbox
Beatbox is een kunst op zich. Vaak stoere gasten, maar vlak de dames niet uit. Zie hier een opmerkelijk staaltje van beatbox diva Bellatrix.
20 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Subaru Impreza Helps Stuck Truck
Het ziet er erg gezellig uit zo'n pak sneeuw. Maar echt handig is het niet. Legio mensen hebben problemen onderweg door de glibberige laag. Zo ook deze vrachtwagenchauffeur. Dan komt de kracht van een Subaru Impreza best van pas..
20 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Iron Man 2 Trailer
Na een zeer succesvol eerste deel van Iron Man is het nu tijd voor deel 2. Pas vanaf Mei 2010 in de bioscopen, maar hier alvast de trailer.
19 Dec '09 - in Trailers
door Patrick
Bathtub V By Keith Loutit
We hebben al verscheidene tilt shift creaties voorbij zien komen. Maar Keith Loutit is wel dé tilt shift expert te noemen. Zie hier zijn kijk op de haven.
19 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Tape Measure Master
Als jongen in de bouw leer je met je gereedschap omgaan. De één wat beter dan de ander. Deze man is een waar rolmaat expert.
19 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Turbo
We hebben kabouter Wesley al eerder over Turbo gehoord, maar in dit geval is het een 24 minuten durende short film. Enter the Super Turbo Arena.
19 Dec '09 - in Movies
door Patrick
Tabby Tabs24x7
Tabby is geen onbekende hier bij Biertijd. Een vrolijke meid die graag haar verhaal doet via het web. Na een bak ellende is ze weer terug. Verwacht geen diepgang, ze is gewoon zo gek als een deur.
18 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Volkomenkut Jaaroverzicht
De komende week gaan we natuurlijk tot vervelens toe met allerlei jaaroverzichten opgezadeld worden. Maar wat ons betreft is het Volkomen Kut Jaaroverzicht, wat Veldhuis en Kemper vanochtend bij Giel op de 3FM ten gehore brachten, nu al onovertroffen.
18 Dec '09 - in Music
door Patrick
Nicolette van Dam - RTL4 Boobjob
Zit je tv te kijken krijgt de presentatrice spontaan een 'cupje' meer. Het overkwam Nicolette van Dam tijdens het programma 'De grote woonwens'. Iemand achter de schermen bij RTL4 vond het schijnbaar nodig en ging virtueel aan de slag. Ons hoor je niet klagen..
18 Dec '09 - in Actueel
door Patrick
Heineken Walk-In Fridge
Een mooier cadeautje kan een man zich niet wensen voor de kerst. Een echte Heineken inloop koelkast is eigenlijk zo gekocht, alleen dan ben je er nog niet hè..
18 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Valet Underground
Een weekendje doorbrengen in een mooi hotel, helemaal top. Nietsvermoedend geef je netjes je autosleutels af zodat ze jouw auto een veilig plekje kunnen geven. Netjes toch? Helaas, voor de bezoekers van het Hyatt hotel in St. Louis was het een ander verhaal. Daar ging het parkeer personeel op deze manier met je auto om.

Hier het hele verhaal.
17 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
3D Animation NMTrix - The Dark
Na een succesvolle bioscoop première op het Holland Animatie Film Festival beleeft de korte animatiefilm The Dark vandaag zijn internet première. En wel hier op Biertijd! The Dark is een korte 3D animatiefilm, geheel ontwikkeld en geproduceerd door NMTrix. Respect!
17 Dec '09 - in Animation
door Patrick
Michelle Heaton vs Ford Fiesta
Zangeres en glamour model Michelle Heaton kan je wel voor een boodschap sturen. Zoals het onthullen van de opvallende nieuwe Ford Fiesta. Ik hoop maar dat de auto bij de mensen in de smaak is gevallen.
17 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Ukulele Kid II
Je geeft een kleine uk een ukulele en voor je het weet is hij een regelrechte Youtube hit. De hit 'I'm Yours' zagen we pas nog voorbij komen, maar hij kan meer. Zie hier 'While my guitar gently weeps' en de hit 'Obladi Oblada'.
17 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Tim Burton's Alice In Wonderland
Lewis Carroll's verhaal 'Alice's Adventures in Wonderland' heeft sinds 1865 al verschillende verfilmingen gehad. Begin 2010 zal Tim Burton's versie van Alice in Wonderland verschijnen. Zo te zien spektakel ten top!
17 Dec '09 - in Trailers
door Patrick
Simon's Cat  - Snow Business
Simon's harige maatje is een eigenaardig beestje. Vandaag zet hij zijn eerste stappen in de sneeuw. En ook voor Simon's Cat is dat weer een nieuw avontuur.
16 Dec '09 - in Animation
door Patrick
Woman vs Ticket
Een bekeuring, het overkomt ons allemaal wel eens. Het is nooit leuk, maar ach, er zijn ergere dingen in het leven. Althans, als ik deze vrouw zo zie...
16 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Range Rover Sport Hill Climb @ Moegatle SA
Het mag duidelijk zijn dat je met een Range Rover een aardige verkeersdrempel zonder problemen kan nemen. Maar een klim van 42 graden mag ik toch best indrukwekkend noemen.
16 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Amazing Car Impressions
De één is goed in stemmen imiteren en de ander kan vlekkeloos dieren nabootsen. Steve heeft meer met motoren, en dat gaat hem aardig af.
16 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Train vs Truck
Filerijden is geen pretje, en vaak maar een dooie boel. Toch is het wel eens slim om een camera bij de hand te hebben als je weer eens in de rij staat. Anders hadden we dit waarschijnlijk nooit zien gebeuren.
16 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
America's Funniest - Christmas Edition
We schakelen even over op SBS6 niveau, en gaan de oude doos opentrekken. America's Funniest Videos kennen we allemaal. Wij gaan voor tien minuten kerst ellende.
15 Dec '09 - in Humor
door Patrick
The Sunrise Project
Er zijn mensen die vroeg opstaan om de zonsopgang mee te maken. JJ kwam op het idee om elke zonsopgang van Oktober te filmen. En ik kan je zeggen, dat geeft best mooie beelden.
15 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Pizza Surprise
Het leven van een pizzabezorger is met tijd en wijle totaal niet verkeerd. Maar ja, het kan natuurlijk niet elke dag feest zijn..
15 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Kabouter Wesley - De Tijdreis
Kabouter Wesley, wellicht kennen jullie de schreeuwerige kabouter wel. BAF (Belgian Anti-piracy Federation) heeft ervoor gezorgd dat de afleveringen van Kabouter Wesley verwijderd zijn van Youtube. Nu vraag ik me af. Wat vinden jullie eigenlijk van Wesley?
15 Dec '09 - in Actueel
door Patrick

Pokkie wil Loeki!
Pokkie Wil Loeki!
Pokkie Foetsie is genomineerd voor de Gouden Loeki 2009, dé publieksprijs voor televisiecommercials. Tijdens de rust van FC Twente - NAC heeft Keshondra alle voetballers en supporters van FC Twente opgeroepen te stemmen op Goudenloeki.nl want Pokkie wil een Loeki! Daarom vragen wij ook jou te stemmen! Ga nu naar Pokkiewilloeki.nl en stem! Zie hier Keshondra tijdens FC Twente - NAC!
15 Dec '09 - in Advertentie
door Patrick
Christmas Prank
Een cadeautje met kerst is altijd leuk. Maar als je een week de deur uit bent en je treft bij thuiskomst dit aan. Ben je er dan nog steeds zo blij mee?

Hier Louie's reactie..
14 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Techno Jeep
Er zijn genoeg manieren om muziek te maken. Voor een techno beat heb je echter niet meer nodig dan een Jeep, wat maten en een kleine zeven uur van je tijd.
14 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Travis Pastrana's World Record Rally Jump Practice Crash
Het lijkt onderhand een gewoonte om tijdens de jaarwisseling een extreme stunt uit te halen. Travis Pastrana wil dit jaar een wereld record neerzetten door een sprong te maken met een Impreza. Ik hoop dat het beter gaat dan tijdens de oefeningen..
14 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Disney's Prep & Landing
Korte animaties kunnen we allemaal wel waarderen. Vooral als ze uit de schappen van Pixar of Disney komen. Zie hier Disney's laatste kerst creatie Prep & Landing.
14 Dec '09 - in Animation
door Patrick

The Fabulous Life Of...
The Fabulous Life Of... Vodafone 360 Heroes
Wat hebben Daryl van Wouw, Club Zonder Filter, Nalden, La Roux en Joost van Bellen met elkaar gemeen? Ze zijn allemaal heroes in hun eigen wereld en ze zijn gevolgd in hun dagelijks leven waarin ze altijd wel iets bijzonders meemaken. Zo probeert Daryl zijn rijbewijs in China te halen, wil Club Zonder Filter hardcore DJ worden en regelt Nalden een one night stand. Kijk hier hoe het deze en andere heroes afgaat!
14 Dec '09 - in Advertentie
door Patrick
Trailer Cut - Volume 1
Een heersende trailer is het visitekaartje voor een film. Pak een stuk of vijftig geweldige films en monteer daar een kickass trailer van in elkaar. Dan krijg je dit als resultaat.
13 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Adrenaline Crew 4 - Verdict Guilty
Het is alweer een poosje terug dat we iets van de Adrenaline Crew hebben gehoord. Begin 2010 zijn ze weer terug, en zo te zien extremer dan ooit tevoren.
13 Dec '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Twitter Chick - L.A.F.A.
De één loopt ermee weg en de ander vindt Twitter de grootste onzin. Feit is wel dat de halve wereld onderhand aan het twitteren is. Leuke bijkomstigheid is dat daar ook een boel mooie dames bijzitten.


De echte donderstenen kun je natuurlijk ook even toevoegen..
13 Dec '09 - in Music
door Patrick
Christmas Light Hero
Voor een aantal mensen is het elk jaar weer een sport om wat nieuws te verzinnen als het om kerstverlichting gaat. 2009 was het jaar van Guitar Hero, en dat is best leuk om te combineren.
13 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Ferrari California & Audi R8 & Bears...
Een auto huren is de normaalste zaak van de wereld. Maar als het exoten zijn waar je de sleutels van kunt krijgen, dan moet je het wel leuk brengen. De reclamejongens bij Midway snappen het..
12 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
Racing In Super Slow Motion
Of het nou motor of autosport is, het blijft geweldig. Eén ding is wel een feit. In slow motion maakt het allemaal net wat meer indruk. Oordeel zelf. Hier deel 1 en hier deel 2. Thnx Mitch!
12 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Henk en Gier - Fuck Joe Vrolijk Kersfees
Zo met de kerst voor de deur horen we de eerste kerstliedjes weer op de radio voorbij komen. Elk jaar horen we naast de oude bekende ook nieuwe nummers. Henk en Gier horen bij de laatste categorie. Maar nu de vraag. Worden we er vrolijk van?
12 Dec '09 - in Music
door Patrick
Typewriter @ Class
Vandaag de dag zit je niet meer met een pen en kladblok in de schoolbanken. Een beetje student gebruikt een laptop of netbook. Maar wat als je zo'n prijzig ding niet kan betalen? Dan ga je back to basic.
12 Dec '09 - in Humor
door Patrick
The Muppets: Ringing of the Bells
Zo hoor je jaren niets van de Muppets, en zo staan ze weer vol in de spotlights. Na de geweldige Bohemian Rhapsody van een poosje terug, gaan we nu richting de kerst. Kijk en luister mee naar Ringing of the Bells.
12 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Are Women As Horny As Men?
Wie zijn er nou eigenlijk geiler? Het is over het algemeen bekend dat mannen hitsiger zijn dan dan vrouwen. Maar is dat ook werkelijk zo? Thnx GertJan.
12 Dec '09 - in Humor
door Patrick
TAC - Everybody Hurts
Elk jaar weer gebeuren er ongelukken omdat mensen met een slok op achter het stuur stappen. Een slechte zaak. TAC maakt het ons graag nog een keer duidelijk met deze indrukwekkende clip.
11 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
Ukulele Kid - I'm Yours
Nieuw talent, we geven ze graag een plekje op Biertijd. De hit 'I'm yours' van Jason Mraz zal je best bekend in de oren klinken. Deze kleine snuiter doet aardig zijn best, alleen de tekst he. Blijft lastig.
11 Dec '09 - in Cool
door Patrick
22 Tracks
Nieuwe muziek, we zijn er dagelijks naar op zoek. Een mooie manier om nieuwe muziek te ontdekken is 22 Tracks. 22 genres met elk 22 tracks gekozen door mensen uit het vak. De tracks worden tevens wekelijks ge-update. Luister mee! Via
11 Dec '09 - in Music
door Patrick
Binder-Flipping Fun: Sea Water Bliss - Clowns
We hebben vroeger op school allemaal wel eens een flip-book in elkaar geknutseld. Best tof, alleen gaan de mannen van Sea Water Bliss net een stapje verder.

Voor de info: 12 mappen, 3500 pagina's, ruim 2,5 uur 'flippen' voor een clip van 4,5 minuut. Respect!
10 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Bill Dance Fishing Expert
Als je het over sportvissen hebt dan heb je het over Bill Dance. Deze visexpert die al ruim dertig jaar laat zien hoe je het beste kan vissen is een echte pro. Maar zoals met alles gaat het ook bij Bill wel eens fout.
10 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Philizz Yearmix 2009
Het einde van het jaar nadert. Voor je het weet vliegen de jaarmixen om je oren. Vandaag starten we met de video yearmix van Philizz. Enjoy!

Meer 2009 mixen vind je hier!
10 Dec '09 - in Music
door Patrick
Playboy Paay
Patricia Paay in de Playboy. Heel Nederland heeft het er over, en iedereen heeft zijn eigen mening klaar. Zo ook Nico Dijkshoorn en Theo Maassen tijdens DWDD.
10 Dec '09 - in Actueel
door Patrick
Chump & Clump
In de kou op de bus wachten is geen pretje, dat mag duidelijk zijn. Wanneer je gezelschap krijgt is dat een stuk gezelliger. In dit geval heel gezellig zelfs.
09 Dec '09 - in Animation
door Patrick
The Year In Auto-Tune 2009
Gisteren hebben we kunnen genieten van het nieuws in auto-tune. Maar er zijn meer creatievelingen. Zie hier The year in auto-tune.
09 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Mud Run
09 Dec '09 - in Photography
door Patrick
Wide Load
Wie een middag op de parkeerplaats bij de Ikea gaat kijken weet waar ik het over heb als ik zeg dat veel auto's weinig ruimte hebben. Ach, waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan.
09 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Greg Townley Coached By Damien Walters
Dat Damien Walters over geweldige moves beschikt hebben we al eerder kunnen zien in zijn showreel. Vandaag is het de beurt aan de 13 jarige Greg Townley, die zijn moves te danken heeft aan zijn coach. Je raad het al.. Damien Walters.
08 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Auto-Tune de Nieuws 2
Sinds de aanstekelijke auto-tune tonen van T-Pain zijn er aardig wat mensen aan het monteren geslagen. Auto-tune the News kennen jullie misschien wel. Sinds kort is er ook een Nederlandse variant.

De eerste Auto-Tune de Nieuws hebben we hier!
08 Dec '09 - in Cool
door Patrick
ATV Fail
Zoals de naam al zegt is met een All Terrain Vehicle geen obstakel te gek. Het idee is leuk, maar je moet nooit te vroeg juichen.
08 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Shit Happens..
Vuurwerk is leuk. Maar als er iets misgaat, dan brengt dat vaak de nodige ellende met zich mee. Goede voorlichting is elk jaar weer van groot belang. Toch vraag ik me af of dit de juiste manier is.
08 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
Rollergirl
Je ziet niet alleen extreme sporters de meest toffe trucjes uithalen op skates. Ook kleine meisjes van elf kunnen best indrukwekkend zijn.
08 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Oldskool Rally Compilation
Je zet de tv maar aan en de nieuwste rallymonsters vliegen om je oren. Allemaal leuk en aardig, maar laten we de oude garde niet vergeten. Geniet even mee..
07 Dec '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zanger Rinus - Verliefd op het meisje van de oliebollenkraam
Gezien de reacties op de hit 'Hey Marloes' van zanger Rinus, weet ik zeker dat ik jullie ook een plezier doe met zijn nieuwe kaskraker, 'Verliefd op het meisje van de oliebollenkraam'. Zeggen jullie het maar..
07 Dec '09 - in Music
door Patrick
Tiny & Lau - Kersemus
In 2007 hebben we voor het eerst kennis gemaakt met het opmerkelijke stel Tiny en Lau. Samen het huis versieren is niet echt hun favoriete bezigheid. Maar ook dit jaar worden de slingers weer uit de doos getrokken.
07 Dec '09 - in Humor
door Patrick
One Gift A Thousand Fantasies, Victoria's Secret
Reclame voor lingerie is nou niet echt bijzonder. Maar als Victoria's Secret en Michael Bay zich er mee gaan bemoeien kan het nog best interessant worden.
07 Dec '09 - in Sexy
door Patrick
Top Gear S14/E04
Vaste prik maandagavond. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken.
07 Dec '09 - in Television
door Patrick

Speel mee in Even Apeldoorn Bellen!
Speel mee in de nieuwe Even Apeldoorn bellen-campagne!
Altijd al mee willen spelen in een Even Apeldoorn Bellen campagne? Wacht dan niet langer en pak nu je kans! Centraal Beheer Achmea is voor haar nieuwe campagne op zoek naar de grootste waaghalzen. Durf jij onder een vallend bankstel te staan? Of hoog in de lucht aan een tros ballonnen te hangen? Meld je dan nu aan!
07 Dec '09 - in Advertentie
door Patrick
Girlfriend vs PS3
Logisch dat er zoveel game consoles worden verkocht met al die pissige vriendinnen. Geef die meid gewoon een beetje aandacht. Al met al blijft het zonde.
06 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Wedding Day
Geen mooiere dag dan je trouwdag zou je denken. Maar als ik de reactie van deze bruidegom zo zie ben ik benieuwd hoe lang dat goed gaat.
06 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Urban Screen 3D Video Mapping
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan het opmerkelijke 3D video mapping. Gebouwen krijgen door middel van een projector een eigen leven. En dat blijft best indrukwekkend.
06 Dec '09 - in Cool
door Patrick
The Google Story
Hoe snel kan een bedrijf groeien? Google is daar het ideale voorbeeld van. Zie hier een klein overzicht van hoe het allemaal gelopen is.
06 Dec '09 - in Tech
door Patrick
S.W.A.T. Fail
Je mag er vanuit gaan dat mensen van een S.W.A.T. team donders goed weten waar ze mee bezig zijn. Al denk ik toch dat 'tactics' hier ver te zoeken zijn.
06 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Billabong Air & Style Livestream
Gisteren ging in het Bergisel stadium het Billabong Air & Style event van start. De snowboard liefhebbers kunnen hier de finals nogmaals bekijken. Enjoy!
05 Dec '09 - in Cool
door Patrick
The Snowman
Op sinterklaasavond mag een animatie niet ontbreken. Vandaag een project van Steven Bigras van de Vancouver Film School. Eén ding is zeker. 'The Snowman' is in mijn ogen geslaagd.
05 Dec '09 - in Animation
door Patrick
Hot Head
Laat ik eerlijk wezen. Als kleine jongen heb ik ook wel eens fikkie gestoken. Waarom? Waarschijnlijk nieuwsgierig want echt stoer kan je het niet noemen. Laat staan op een wat oudere leeftijd jezelf in de hens laten steken. Ik kan me wel wat leukers bedenken.
05 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
District 13: Ultimatum (Banlieue 13: Ultimatum) Trailer
Eén van de bekendste parkour filmpje is deze scene uit de aktiefilm Banlieue 13. Inmiddels een paar jaar verder is het tijd voor een vervolg. District 13: Ultimatum.
04 Dec '09 - in Trailers
door Patrick
Lipdub ISW Gasthuislaan-Madeweg : We Are Golden
Verschillende scholen zijn ze voor geweest, maar nu is het de beurt aan ISW Gasthuislaan. Als aftrap van de grote actie voor KWF Kankerbestrijding hebben zij deze 'We Are Golden' lipdub opgenomen.
04 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Playback?
Het is over het algemeen bekend dat het merendeel van de artiesten niet live staan te zingen. Ach, maar daar merk je niets van toch..
04 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Audi And The Quattro Miracle
Over het vier-wiel systeem Quattro van Audi hebben we al genoeg gezegd. Beeld zegt immers meer dan woorden. Kijk mee naar Audi and the Quattro miracle.
03 Dec '09 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hams Off
Animaties, we zijn er dol op. Vandaag afstudeerproject 'Hams Off' van student Denis Constantinou. Slager Alfonso doet er alles aan om zijn prijswinnende ham te beschermen. Met alle gevolgen van dien.
03 Dec '09 - in Animation
door Patrick
Guinness - Slide
Een ver getapt biertje die door de barman over de bar wordt geschoven. Een scene uit menig bier reclame. Alleen gaat glijdt Guinness net even verder.
03 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
Hollywood vs New York
New York heeft het maar zwaar te verduren. Er worden in Hollywood legio films gemaakt waarin The Big Apple de ene ramp na de ander voor haar kiezen krijgt. En dat geeft stiekem best mooie beelden.
03 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Facebook Wedding Status
Trouwen, de mooiste dag van je leven als ik de verhalen mag geloven. Bij de verlossende woorden 'Ik verklaar u tot man en vrouw' is er nog maar één ding te doen. Je vrouw kussen status aanpassen.
03 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Cult - Raw Energy
Het is bekend dat mensen gaan stuiteren van een overdosis aan cafeïne. Bij Cult steken ze dat niet onder stoelen of banken.
02 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
I've Gotta Feeling
De welbekend hit 'I Gotta Feeling' van The Black Eyed Peas horen we tot ergernis aan toe dagelijks voorbij komen op de radio. Tijd voor de jongens van Collegehumor om daar eens mee aan de slag te gaan.
02 Dec '09 - in Humor
door Patrick
NHL Keith Ballard vs Thomas Vokoun
Na een goal van Ilya Kovalchuck is Keith Ballard het niet helemaal eens met goalie Thomas Vokoun. Wat doe je dan? Juist, je slaat je teamgenoot bijna zijn hoofd van het lichaam. Dat hockey een harde sport is wist ik, maar overdrijven is ook een vak.
02 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Stair Surfing
Een paar dagen terug wisten we jullie nog te vertellen dat 'trapsurfen' niet de slimste bezigheid is. Mamma is eigenwijs en wil er liever zelf achter komen.
02 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
The Axe Effect
The Axe Effect: Je spuit wat deodorant richting jezelf en voor je het weet lopen de mooiste vrouwen achter je aan. Klinkt simpel, maar ik geloof toch dat deze jongen het niet helemaal begrijpt.
02 Dec '09 - in WTF!
door Patrick
Adventurer of 2009 - Dean Potter
Ieder zo zijn sport. Dean Potter gaat verder waar de meeste mensen stoppen. De beste man is zelfs benoemd tot avonturier van 2009. Het mag duidelijk zijn waarom.
01 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Motor Show Essen 2009
Van 28 november tot 6 december staan de deuren open van de Motor Show in Essen, Duitsland. Auto en motor liefhebbers kunnen zich daar prima vermaken. Wij zijn er zelf ook even geweest. Hier een kleine impressie.
01 Dec '09 - in Cars & Bikes
door Patrick

VIP-Trip naar Vancouver 2010 Winnen?
VIP-Trip Naar Vancouver 2010 Winnen?
Als wij Nederlanders ergens goed in zijn, dan is het wel schaatsen. Natuurlijk zullen we dat ook bewijzen tijdens de Olympische winterspelen 2010 in Vancouver. Wil jij erbij zijn? Meld je dan nu aan op svenergy.nl en maak automatisch kans op een 6-daagse VIP-trip naar het schaatsen in Vancouver 2010! Word ook fan van Sven!
01 Dec '09 - in Advertentie
door Patrick
Richner
Wanneer je bij Richner in de showroom gaat trouwen, krijg je bij aankoop van een keuken of badkamer de montage gratis. Mooi meegenomen, maar dat trouwen he.. Meer hier en hier.
01 Dec '09 - in Commercial
door Patrick
Improv Everywhere - Where is Rob?
De mannen van Improv Everywhere proberen keer op keer nietsvermoedende mensen in hun plannetje mee te trekken. Vandaag gaan we op zoek naar Rob in het Madison Square Garden.
01 Dec '09 - in Humor
door Patrick
Chuck Carothers Harley davidson XR1200 Backflip
Afgelopen weekend zijn de FMX Gladiator Games 2009 gehouden in Praag. Op zich al een geweldig evenement vol motorgeweld. Maar wat Chuck Carothers liet zien was wel uniek te noemen. Een backflip met Harley Davidson XR1200. Ik zeg knap.
01 Dec '09 - in Cool
door Patrick
Polizia Gallardo
We weten dat het Italiaanse politiekorps met plezier naar hun werk gaan. Logisch als je een Lamborghini Gallardo onder je kont hebt tijdens je dienst. Hoewel het risico van het vak is, blijft dit best zonde.
01 Dec '09 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties