Archief

Items van July 2007
Streetball
Na schooltijd met een paar vrienden een basketbalveld onveilig maken is niet alleen leuk tijdverdrijf maar tevens is een beetje beweging altijd goed voor de gezondheid. Althans, dat zeg ik nu wel, met een beetje geluk heb je net geen gebroken nek.
31 Jul '07 - in Sport
door Patrick
Skate Trick
Na lang oefenen is het eindelijk zover. Je staat op het dak om met je skateboard de sprong te maken die tot nu toe niemand voor elkaar heeft gekregen. Je maten staan gewapend met een videocamera om de hele stunt te filmen, en dan krijg je dit.
31 Jul '07 - in Humor
door Patrick
PJ's Summermix
Wat is een mooie zomer zonder goede muziek. Althans, ik ga er vanuit dat de mooie zomer nog gaat komen, want de temperatuur in ons landje is nog ruk. Qua muziek heeft DJ PJ weer zijn best gedaan. Download hier PJ's Summermix deel 1 en hier deel 2.
31 Jul '07 - in Music
door Patrick
Sociaal als Pat is, vroeg hij me of ik nog op vakantie was geweest. Mijn antwoord was, "volgens mij wel'. Aangezien zo'n reactie niet echt standaard is, riep het vele vragen op. Tja, ik weet nog dat ik ergens in het oostblok was omdat ik maar achttien euries te spenderen had en ik herinner me een zere reet te hebben..
31 Jul '07 - in WTF!
door Gerben
Cola vs Candle
Nou heb ik al aardig wat experimenten voorbij zien komen met cola, maar deze is toch wel nieuw voor mij. Zo zagen we vanmorgen de welbekende mentos truc maar Ruud heeft een andere variant. Cola en kaarsvet. Tja, niet echt smakelijk, maar gevaarlijk is het wel.
30 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Wrestling
Voor de gein een beetje de worstelkoning uithangen in de tuin kan best leuk zijn. Nu is het wel zo dat de Amerikaanse WWE meer toneel is dan echt worstelen maar het blijven wel pro's. Want dat nep vechten is echt niet voor iedereen weggelegd.
30 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Cola Bomb
Wat er gebeurd als je mentos in je cola gooit weten we allemaal onderhand wel. Maar met deze informatie kan je natuurlijk wel je maat of broertje in de maling nemen. Maak in een paar seconden een Cola bom.
30 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Wegpiraat III
Ik kan me voorstellen dat als je een mooie en tevens snelle auto onder je kont hebt dat je zo nu en dan best wel eens aan iedereen wil laten zien hoe snel die is. Dat kan op verschillende manieren, maar of dit nou de ideale manier is? Ik denk van niet.

En soms gaat het ook wel eens mis.
28 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Show Them To Me
Het is geweldig als je goed gitaar kan spelen. mocht je daar ook nog een goede stem bij hebben dan is je bedje gespreid. Althans, je moet wel met een eigen repertoire komen om echt door te breken. Ach, ik denk te moeilijk. Tieten, daar draait het allemaal om.
27 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Smile!
De zon schijnt, een koud fles bier voor me neus en het is weekend. Laten we eerlijk wezen, beter dan dit kan het leven niet zijn. Althans, mocht je toevallig toch een pestbui hebben dan weet je als geen ander dat een mooie glimlach je hele dag goed kan maken.
27 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Doping Game
De Tour de France staat dit jaar weer goed of eerder gezegd fout in het nieuws wat betreft doping gebruik. De jongens willen presteren dus mag de nodige stimulans niet ontbreken. Wij hier bij Biertijd doen vandaag even virtueel mee, wie gaat er winnen?
27 Jul '07 - in Games
door Patrick
Jay Leno
Experimenteren blijft leuk, en zo denkt Jay Leno er ook over. Deze geweldige presentator heeft niet alleen een zeer goede smaak qua auto's en motoren, maar tevens heeft hij gevoel voor humor. Je geeft hem een bak sulfur hexafluoride en hij is zo blij als een kind.
26 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Habanero
Zo nu en dan een pepertje door je eten of op een heerlijke pizza kan de smaak erg ten goede komen. Zelf hou ik wel van een beetje pittig eten, das immers goed voor de dorst. Maar overdrijven is ook een vak.
26 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Bike Jump
Stoer doen met een fiets deden we vroeger allemaal. Hoe gekker hoe beter. Met je fiets van de trap was een hele uitdaging en ook zeker niet zonder gevaar. Gelukkig ben ik er altijd zonder kleerscheuren vanaf gekomen, al kan deze jongen dat niet zeggen.
26 Jul '07 - in Sport
door Patrick
House Of 1000 Muppets
Het lijkt wel een beetje een hype te worden om mashup's te maken. Nu hadden we een tijd terug al de Kameleon 3 die niet iedereen kon waarderen, maar nu gaan we voor de combinatie Muppets en House of 1000 corpses. Kijk mee naar House of 1000 Muppets.
25 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Drummer Kid
Als je van kleins af aan een instrument echt geweldig vind kan je een aardig eind komen. Natuurlijk vindt elk jong ventje een groot drumstel reuze interessant maar allemaal worden we een jaartje ouder. Zo ook deze kleine drummer van twee.
25 Jul '07 - in Cool
door Patrick
UFO
Bestaat er buitenaards leven? Het blijft maar een grote vraag waar niemand het antwoord op weet. Vele mensen zeggen een UFO gezien te hebben, maar helaas ie er vaak geen bewijs. Althans, toch wel. Zie hier de docu UFO Greatest Story Ever Denied. Thnx Ries!
25 Jul '07 - in Docu
door Patrick
The Man Cannon
Wie wel eens Quake III Arena gespeeld heeft weet dat de rocketlauncher een geweldig wapen is. We worden allemaal wat ouder en spellen vervagen, maar zo nu en dan is het best tof om weer eens de stoute schoenen aan te trekken. Alleen dan net wat anders.
24 Jul '07 - in Cool
door Admin
Traffic Jam
Elke ochtend is een feest, dan sta ik weer in de file op weg naar me werk. Je wilt het niet geloven maar ik werk 20km van thuis en dan nog doe ik er een uur over om er te komen. Tja, te triest voor woorden, maar het is niet altijd afzien in de file, dat blijkt maar weer.
24 Jul '07 - in Sexy
door Patrick
Jiskefet
Dit is zonder twijfel de meest geweldige comedy reeks die ooit op de Nederlandse beeldbuis is verschenen. Jiskefet heeft mij aardig wat keren pijn in de buik bezorgd van het lachen, en zo zal ik niet de enige zijn. Vriend Pizzaman heeft een compilatie bloopers voor je.
24 Jul '07 - in Humor
door Admin
Paint Head
Je kent het wel, een paar maten die elkaar helpen om een huis op te knappen. Meestal gaat dit in combinatie met een aantal biertjes en worden de geintjes van kwaad tot erger. Wedden voor een kist bier dat jij je hoofd niet in een emmer verf duwt? Wedden van wel!
23 Jul '07 - in Humor
door Patrick
World Record
Een wereldrecord op je naam, dat is pas cool. Maar om je naam in het Guinness book of records te krijgen moet je toch aardig wat in je mars hebben. Neem gewichtheffen. Je zou denken dat je daar een behoorlijke beul voor moet zijn, maar is dat ook zo?
23 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Ken Touched This
We kennen allemaal de superhit 'Can't touch this' van MC Hammer wel, maar wat zingt deze man eigenlijk? Als je de taal niet echt spreekt kan je zo nu en dan iets verkeerd opvatten, zodoende heeft taalopleidingen gigant Berlitz deze clip gemaakt. Heerlijk verzonnen!
23 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Workout
Nu zo met alle vakanties voor de deur is het best druk bij de sportscholen. Logisch natuurlijk, we willen ons wel van onze beste kant laten zien daar op de Costa. De enige manier om weer die sixpack te krijgen is door te trainen. Kijk, deze meneer legt het je even uit.
23 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Naked Truck
Een beetje vrachtwagen chauffeur is de laatste tijd van alle gemakken voorzien. Van navigatie tot airco en ga zo maar door. Al zijn er genoeg chauffeurs die al die extra's gewoon overbodig vinden. Zoals deze.
22 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Thriller
Natuurlijk is het rot als je wat verkeerds gedaan hebt en je in de gevangenis beland, dat zijn nou eenmaal de regels die we allemaal gemaakt hebben. Maar dat wil niet zeggen dat dit het einde is. Want zelfs vanuit de gevangenis komen indrukwekkende filmpjes.
22 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Iedereen maakt fouten, de kunst is om er van te leren zodat je niet in de herhaling valt. Deze snuggere bestuurder heeft nu waarschijnlijk een raster-tatoeage op zijn rug dat hem helpt herinneren aan die ene, briljante actie.
22 Jul '07 - in Cool
door Gerben
Butts
Vriend Jerkov kon het niet meer laten en heeft zich met volle overtuiging op de kontjes gestort. Ergens was het onvermijdelijk na al het moois op xMissy. Onze russische vriend heeft weer een heerlijke home-made compilatie voor ons gemaakt. Geniet er van!
20 Jul '07 - in Sexy
door Patrick
My Cool Tongue
Het is vakantietijd. De helft van Nederland zit nu heerlijk languit te genieten van zijn wel verdiende rust en een heerlijke alcoholische versnapering. Voor degene die gewoon thuis vertoeven is de webcam weer een uitvinding. Zie hier Michelle's kwaliteiten.
20 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Giel Beelen
Dagelijks hoor je wel zijn stem voorbij komen op radio of tv. Giel Beelen is niet alleen een goede DJ, maar tevens gekkenhuis eerste klas. Zijn welbekende uitspraak "je moet alles gedaan hebben in je leven" klopt helemaal maar dit en dit sla ik liever over.
20 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
BMW Fuckup
Stel, je bent op een meeting vol met gepimpte wagens en zelf wil je toch ook even in het midden van alle aandacht staan. Je rijdt immers niet voor niks in een 740i. Het eerste waar je aan denkt is een burnout. Het idee is goed, alleen de uitvoering een stuk minder.

Hier de wat langere GSM versie.
19 Jul '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Americas Got Talent
Nu hebben we hier bij Biertijd al aardig wat talenten voorbij zien komen van de diverse programma's zoals America's got talent. Maar het is niet allemaal glamour wat er op het podium afspeelt. Soms gaat het best wel eens behoorlijk fout.
19 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Benny Hinn
Godsdienst blijft maar een apart verhaal. Neem nu tv priester Benny Hinn. Het maakt niet uit waar je last van hebt, Benny helpt je er zo weer bovenop. Tja, het klinkt te mooi om waar te zijn, maar met een beetje goede muziek krijg je toch een heel ander beeld.
19 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Pirates Of Silicon Valley
Vanavond zag ik toevallig op discovery de docu 'iPod revolution' langskomen. Het populaire muziekspelertje heeft inderdaad een aardige revolutie teweeg gebracht. Toch brachten de makers er van al eens eerder een revolutie tot stand.
18 Jul '07 - in Movies
door Patrick
Movie Intro
Er zijn van die bioscopen die voor de hoofdfilm een kleine mededeling laten zien. Je weet wel, zo'n klein filmpje waarin ze vertellen dat je wat te drinken en knabbelen moet kopen. Alles leuk en wel natuurlijk, maar een beetje voorlichting kan beter.
18 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Web Crash 2007
Bijna iedereen maakt wel op een of andere manier dagelijks gebruik van het internet, is het niet om e-mail te controleren dan wel om even wat informatie op te zoeken. Stel dat plots het internet crashed, wat voor chaos zal dat met zich meebrengen.
18 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Lifted
Er zijn aardig wat mensen die beweren dat ze door buitenaardse wezens zijn meegenomen. Of het allemaal waar is zal altijd de grote vraag blijven maar één ding is zeker. Je moet aardig wat in je mars hebben om überhaupt iemand in je UFO te krijgen.
18 Jul '07 - in Animation
door Patrick
Scare For Life
Als kleine kleuter heb je het niet zo makkelijk. Dagelijks wordt je lastig gevallen door de meest rare wezens die zich verstoppen in je kast of onder het bed. Die vervolgens als jij naar bed moet tevoorschijn komen. Ach, gelukkig heb je altijd je ouders nog.
16 Jul '07 - in Animation
door Patrick
Hippo Jessica
Huisdieren zijn geweldig. Althans, als je een huisdier neemt kies je wel een dier dat het meest bij je past. Zo kiest de één voor een grasparkiet terwijl bij de ander drie rotweilers op de bank liggen te kwijlen. Ieder heeft zo zijn voorkeur, maar een nijlpaard?
16 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Bottle Tops
Een flesje bier openmaken is geen kunst, iedereen heeft wel een opener in huis om het zichzelf makkelijk te maken. Maar als je even een zaterdag niks te doen hebt en je was toch van plan om met een aantal maten een pilsje te pakken dan is dit wel een leuke manier om je tijd door te komen.
16 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Puistje?
Het is en blijft een ergenis waar vele van ons dagelijks mee wakker worden. Een puistje. Niet echt één van de smakelijkste onderwerpen hier op Biertijd, maar voor sommige wel orde van de dag. Mocht jij er last van hebben, dan is het altijd fijn om vrienden te hebben.
15 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Esmee Denters
Nederlands talent hebben we genoeg in ons 'kleine' landje. Van Tiësto tot Jan Smit, dagelijks genieten duizenden mensen van ze. Zo hebben we ook Esmée Denters die ons doet verbazen. Na Justin Timberlake is nu Natasha Bedingfield aan de beurt. Who's next?
15 Jul '07 - in Music
door Patrick
GSM
Tegenwoordig lopen we allemaal met een mobiele telefoon. Zelfs het merendeel van de kinderen op school heeft wel een gsm op zak. Uit goed fatsoen weten we dat je hem zo nu en dan wel eens uit moet zetten om overlast te voorkomen. Tja, shit happens.
15 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Parkour
De term Parkour kennen we zo langzamerhand wel. Op een behendige manier de opstakels in je weg gebruiken om zo snel mogelijk van a naar b te komen is natuurlijk een kunst op zich. Maar wat deze gasten laten zien is zo nu en dan echt gekkenwerk.
15 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Friday The 13th
We hebben het al vaker gezegd hier op Biertijd. Sport sucks! Niet alleen omdat je er moe van wordt maar ook omdat het gewoon gevaarlijk is. Zelfs als je gewoon op het sportveld staat moet je opletten dat je niks overkomt. Zo ook deze prof.
15 Jul '07 - in Sport
door Patrick
Lingo, That's the question, wat een bagger spelletjes zijn het toch eigenlijk. Nee, dan die Japanners, die hebben het niet zo op woordjes raden en balletjes kiezen. Daar neemt men het oude concept 'boksen op een smalle plank' en voegt daar heet water aan toe, plus een bak met ijs op de wal. Uiteraard worden de kandidaten wel eerst in gecentrifugeerd.
15 Jul '07 - in Humor
door Gerben
Hiii-yah! Slaan, krabben, schoppen maar, het leven als een ninja is niet te evenaren. Je geest laten leiden, vechten met je innerlijke kracht en er echt compleet maling aan hebben wat je omgeving van je denkt als je op het Rode Plein staat te oefenen. Toch vind ik het meer iets voor de Aziaten, vodka en innerlijke kracht gaan slecht samen.
14 Jul '07 - in WTF!
door Gerben
Meat Bikini
Een tijdje terug lieten we je al kennis maken met de Rad Girls. Een aantal meiden die zo gek zijn als een deur en voor niks uit de weg gaan. Amerikanen zijn gek op een aantal dingen waaronder vlees en bikini's. Combineer dit en je hebt weer een heerlijke uitdaging.
12 Jul '07 - in Humor
door Patrick
2057: The World In 50 Years
Zouden opa en oma het ooit voor mogelijk gehad kunnen hebben dat we vandaag de dag rondlopen met mobile gadgets waarmee je kan bellen, e-mailen, msn'en, internetten en ga zo maar door. We zetten mensen op de maan en auto's parkeren zichzelf. Waar moeten we over 50 jaar wel niet zijn? Zie hier de ruim 50 minuten durende docu 2057: The world in 50 years.
12 Jul '07 - in Docu
door Patrick
Boner
Elk vak brengt zo de nodige risico met zich mee. Neem nu zanger John Legend, je kent hem wel van zijn hits Save room en Ordinary People, die tijdens een concert een vrouw op het podium roept voor een dansje. John, is dat een rol pepermunt in je broek of...?
12 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Cold Fusion 36
Nu we het toch over muziek hebben kan Cold Fusion natuurlijk niet ontbreken. Terwijl menig mens met zijn gedachte al even languit op het strand ligt staat Pizzaman's huis DJ PJ nog steeds achter de draaitafels. Cold Fusion 36 is een feit en wederom genieten.
11 Jul '07 - in Music
door Patrick
De iPhone is de revolutionaire mobiele widescreen iPod met touch controle, en een innovatieve Internet Communicator met, desktop waardig, e-mail, web surfmogelijkheid, zoekfunctie en landkaarten, verpakt in een klein en lichtgewicht apparaat. Ik ben benieuwd of deze high tech phone de blender overleefd.
11 Jul '07 - in Tech
door Mosterdt
Police Rescue
Eén van de ergste dingen die je kan overkomen is een plotselinge brand in je huis terwijl je rustig ligt te slapen. Gelukkig zijn er altijd oplettende buren die snel de politie bellen om je in veiligheid te brengen. Althans, dan moet hij wel het goede huis nemen.
11 Jul '07 - in Humor
door Admin
Zwanger raken is voor een vrouw een hele belevenis, er groeit tenslotte een klein mensje daarbinnen. Er wordt vaak niet aan gedacht hoe een broertje of zusje het zou vinden. Al weten sommige kids op een slinkse wijze daar wel raad mee, maar of het goed gaat ?
10 Jul '07 - in WTF!
door Mosterdt
Het einde van de maand was daar en dus moesten we bij Biertijd weer een maandloon zien te bemachtigen, een BMW loopt immers niet op water. Aangezien in elke Nederlandse bank al een foto hangt van het Biertijd team besloten we uit te wijken naar Engeland Manchester. Het nadeel daarvan is dan weer dat je altijd wel iets vergeet en terug peddelen naar huis is dan geen optie. Gelukkig was Pat zo innovatief om het op te lossen.
10 Jul '07 - in Cool
door Gerben
Hoe verder de techniek, hoe luier de mensch. Moesten we vroeger nog auto's tien minuten aanslingeren alvorens we met het gevaarte naar den bruiloft konden hossen met vaartje 25 en geen vering, tegenwoordig hoef je de deur al niet meer open te doen. Nou ja, als je een Lincoln Mark VIII koopt dan.
10 Jul '07 - in Cars & Bikes
door Gerben
Burnout
Het is zomer, en dus zien we overal weer aankondigingen voor de diverse auto en motor meetings. Een beetje burnout hoort er gewoon bij, maar dan moet je wel over de nodige skills beschikken. Oefening baart kunst, al denkt je maat daar nu waarschijnlijk heel anders over.
09 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
DCI Cavaliers - Machine
Na het zien van dit filmpje van de Top Secret drum corps uit Basel blijft percussie en alle andere vormen van drums mij fascineren. Zo ben ik niet de enige hier bij Biertijd, want vaste bezoeker Klompenboer is net zo'n fan van slagwerk. Van hem kreeg ik een filmpje van de DCI Cavaliers getipt. Overduidelijk kampioenen.
09 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Mindfreak
Iedereen die al wat langer rond surft op het internet heeft de naam Criss Angel wel eens voorbij zien komen. Criss, ook wel bekend als Mindfreak laat iedereen versteld staan van zijn "magie". Natuurlijk is het allemaal nep, maar leg mij even uit hoe deze truc werkt.
09 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Spider
Zo nu en dan onenigheid heb je in de beste relaties. Je kan het conflict natuurlijk proberen te sussen door een bosje bloemen of een doos chocolade te kopen voor je schatje maar laat speelgoed alsjeblieft achterwegen. Voor je het weet heb je echt gezeik.
09 Jul '07 - in Movies
door Patrick
MotoGP
Laten we eens een keer een greep doen uit den ouden doos. Hier bij Biertijd zijn we gek van motorgeweld en kan het ons niet snel genoeg gaan. Dus waarom niet een paar ouderwetse compilaties van adrenaline op twee wielen.

08 Jul '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Invisible Rope
We hadden het er van de week nog over. Die kleine maar o zo grappige kwajongensstreken zoals een vastgelijmde euro op een drukke boulevard. Deze jongens kunnen er ook wat van. Kijk mee naar een onschuldige maar echt geweldige stunt.
07 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Beatbox
Je ziet ze vaak genoeg voorbij komen op websites en zelfs bij de diverse talentshows op tv. Toch wordt maar een gedeelte van de human beatboxers succesvol. Best spijtig want mensen als deze jongen verdienen gewoon respect. Zie hier Deel 1 Hier Deel 2.
07 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Street Drums
Filmpjes van muzikaal talent zijn altijd welkom bij Biertijd. Zo kennen we allemaal wel Larry Wright die dagelijks de New Yorkse metro vermaakt met zijn drum sessies. Weliswaar op een aantal emmers en niet met een echt drumstel maar dat mag de pret niet drukken. Deze gasten hebben aan hem een aardig voorbeeld gehad, drumwerk eerste klas.
07 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Wayne Rooney
Als je een aantal merken moet noemen die echt fantastische commercials in elkaar weten te knutselen dan zit Nike daar zeker bij. Nike gebruikt niet alleen de meest bekende sterren in zijn campagnes, maar soms zijn ze gewoon geweldig puur door hun eenvoud.
05 Jul '07 - in Commercial
door Patrick
Samsung Dance
Nu weten jullie al een tijdje dat wij hier bij Biertijd wel kunnen genieten van bijzondere optredens, dat hebben we immers al een aantal keer laten zien. Zo kreeg ik net dit filmpje via de linkdump getipt en ik moet zeggen, echt geweldig!
05 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Exam Answers
Gelukkig zijn voor aardig wat mensen de examens achter de rug. Natuurlijk zijn er ook nog een aantal die de nodige herexamens moeten doen. Mocht je tijdens je herexamen de antwoorden weer niet weten, maak er dan wat lolligs van. We zijn er dol op!
04 Jul '07 - in Humor
door Patrick
In een grote auto voelen veel mensen zich super onkwetsbaar. In een dikke Benz kun je wel een beetje de grote pipo uithangen, maar in een Smart moet je wel een beetje opppassen. Laat onze vriend Ruud nou een Smart aangeschaft hebben net voordat hij dit op het netvlies drukkende filmpje heeft gezien.
04 Jul '07 - in Cars & Bikes
door Mosterdt
Basketbal is een sport die meestal door boomlange mensen wordt gespeeld. Topconditie is dan ook een must. Maar na een paar biertjes en vijf keer om je as gedraaid te hebben kun je natuurlijk ook eens een dunk proberen te scoren, ongeacht je lengte.

04 Jul '07 - in Humor
door Mosterdt
Kameleon 3
Als kleine jongen vond ik de Kameleon een geweldige boekenreeks. Twee boeren jongens, Sietse en Hielke die echt de meest spannende dingen meemaakte met hun boot de Kameleon. Na de eerste twee verfilmingen is het nu tijd voor deel 3. Alleen gooien ze het nu over een hele andere boeg.
04 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Breakfast
Allemaal weten we dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Helaas nemen er maar weinig mensen echt de tijd voor om er even lekker voor te gaan zitten. Misschien wel beter ook, want met dit soort streken heb je al snel gegeten en gedronken.
04 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Jongeren worden vaak gezien als de brokkenmakers in het verkeer. Oké, als je jong bent dan weet je het gaspedaal soms goed te vinden, wat overigens niet meteen betekent dat je ook roekeloos rijdt. Na het zien van deze docu moet je wel toegeven dat de opa's geweerd moeten worden uit het verkeer.
03 Jul '07 - in Docu
door Mosterdt
Room Service
De vakantieperiode staat op het punt te beginnen. Althans, er zijn aardig wat mensen die nu al languit van de zon liggen te genieten. Persoonlijk vindt ik een goed geregeld all-inclusive hotel of resort geweldig en hoe meer sterren des te beter. Al vraag ik me af of je dit soort praktijken niet overal tegen komt.
03 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Pay Back
Het is natuurlijk geweldig als je gezegend bent met een loyale en ruimdenkende werkgever die niet overdreven op zijn strepen staat. Mocht je aan de andere kant er wel zo één getroffen hebben dan is dit misschien wel een leuk idee voor morgenochtend.
03 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Pizza Prank
Je hebt zo van die momenten dat wanneer je iemand voor het eerst spreekt of ziet je meteen een pesthekel aan die persoon hebt. Neem nou de pizzaman uit dit telefoongesprek, die vraagt gewoon om in de zeik genomen te worden.
03 Jul '07 - in Humor
door Patrick
Soms zit het mee, soms..
We doen allemaal dagelijks onze best om er het beste van te maken. Natuurlijk zit het zo nu en dan tegen. Het leven bestaat nou eenmaal uit vallen en opstaan. Zo doet deze kleine pik zijn stunt geen tweede keer, en ik hoop dat Albers er ook zo over denkt.
02 Jul '07 - in Humor
door Patrick
iPhone Magic
Het mag inmiddels duidelijk zijn. Apple maakt de laatste tijd echt geweldig speelgoed waar vriend Bill moeilijk van kan slapen. Na de Mac's is er nu de iPhone. Niet alleen leuk om mee te bellen, maar ook voor een beetje magie is deze gadget ideaal.

Moet je hem alleen niet laten vallen natuurlijk!
02 Jul '07 - in Cool
door Patrick
Truck Drivers
Op tv zie je dagelijks programma's als Wegmisbruikers waarbij ze laten zien hoe mensen zich misdragen op de openbare weg. Vaak zijn het jonge snuiters die het één en ander nog moeten leren, maar ook een beetje beroepschauffeur gaat wel eens in de fout.
02 Jul '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Zimmers
Waarschijnlijk heb je nog nooit van ze gehoord, maar The Zimmers gaan Frans Bauer en Jan Smit van de troon schoppen. The Zimmers is een rockband van ongeveer 40 bejaarden, met een totale leeftijd van rond de 3000 jaar, die het zat zijn om ergens weg te kwijnen. En gelijk hebben ze, rock on!
01 Jul '07 - in Music
door Patrick
Rally Dentist
Persoonlijk heb ik er geen last van, maar voor aardig wat mensen is de tandarts hun grootste nachtmerrie. Neem nou eens de tandarts en combineer het met een ritje in een Ford Fiesta ST. Tja, je raad het al, dat kan alleen maar een idee van een stelletje Jappen zijn.
01 Jul '07 - in WTF!
door Patrick
Coin Prank
Het geintje is werkelijk zo oud als de weg naar Rome. Net als de portemonnee aan een touwtje is een muntstuk vastlijmen op de stoep een heerlijke kwajongensstreek. Combineer dat met een terrasje en een volle boulevard en je hebt heel de middag plezier.
01 Jul '07 - in Humor
door Patrick
The Titty Song
Zo, eindelijk een einde aan de stilte. Na ruim een dag internetstoring kan ik weer verder met Biertijd. Laten we maar meteen beginnen met een onderwerp dat we allemaal wel kunnen waarderen. The titty song!
01 Jul '07 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties