Archief

Items van January 2007
Soccer
Voetbal, mijn sport is het niet maar legio mensen zijn er dol op. De sfeer in zo'n stadion is natuurlijk geweldig en zeker als speler is het fantastisch als je een goal maakt. Alleen is het zo dat de bal ook wel eens wat anders raakt dan het doel. Dat is soms best pijnlijk!
31 Jan '07 - in Humor
door Patrick
HDTV
HDTV, ook wel bekend als high-definition television moet binnenkort de standaard zijn in elk huishouden. Nu de LCD en plasmaschermen niet aan te slepen zijn heeft iedereen straks een 42" thuis aan de wand hangen. Geweldig, en helemaal op deze manier.
31 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Nice Parking!
Wij zeuren om vrouwen die niet kunnen parkeren? Biertijd kan ook de andere kant laten zien dat mannen het een stuk beter kunnen. Wij benutten de ruimte efficiënter en doen niet moeilijk als er een auto in de weg staat. Vakkundig parkeren zo noemt men dat!
30 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Animusic
Animusic, de naam zal voor velen totaal onbekend in de oren klinken. Animusic is een minifilm voor de liefhebber en zal dus niet iedereen kunnen boeien. Animatie gecombineerd met muziek, maar op een wel heel aparte manier gemaakt. Kijk zelf maar even.
30 Jan '07 - in Animation
door Patrick
Summer
Gelukkig al een aantal dagen zonder ruitenkrabben, maar wat heb ik een hekel aan de winter. Allemaal zitten we toch liever op een terrasje met de zon hoog in de lucht en een glas ijskoud bier op tafel? Voor diegene die nog twijfelen hier het bewijs dat de temperatuur maar snel mag stijgen.
29 Jan '07 - in Sexy
door Patrick
Rave!
Helemaal uit je dag gaan is zo nu en dan wel eens lekker. Maar is dat nou eigenlijk leeftijd gebonden? Oma's en opa's horen op een stoel te zitten met een kop thee en een puzzelboek toch? Ja, dacht het niet, wedden dat jij eerder naar huis wil dan oma.
29 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Da's nieh vet man! Cruise je net lekker rond in je boemlauwe Station Turbo begint zo'n pliesie agent je te dissen. Maar nieh pikken hè? Effe chill je gun vanonder je belt vandaan grabben voor de juiste impression, dan weet de pliesie ook waar hij mee te dealen heeft. De shit.
29 Jan '07 - in WTF!
door Gerben
The Hamster Jet Crash
Een tijdje terug kreeg Top Gear's Richard Hammond de grote kans om in een Jet car te stappen. Na twee succesvolle ritten ging het bij de derde rit niet helemaal als gepland. Hammond leeft gelukkig nog en verteld hier bij Top Gear zijn verhaal.
29 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kitchen Fun
En wij maar denken dat een keuken alleen maar goed is om eten in te maken. Oké gedeeltelijk waar, maar muziek maken behoort ook tot de mogelijkheden. Ben je zelf niet zo muzikaal, dan is misschien verbouwen een optie.
29 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Poker
Poker is de laatste tijd echt een hype geworden. Overal waar je kijkt zie je wel reclame van poker voorbij komen. Ik moet toegeven, het spelletje is wel heel verslavend en je kan er goed geld mee winnen. Kijk mee naar dit partijtje, das pas het echte werk.

Zelf even spelen? Bij onze vrienden van Skoften kan het!
29 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Das mooi!
Dagelijks zien we mensen met een mobiele telefoon aan het oor. Totaal niet interessant denk ik zo, maar wat blijkt, er zijn altijd uitzonderingen. Goede vriend Ruud heeft net als Biertijd oog voor schoonheid. Wat denken we van deze dame. Iemand interesse in d'r nummer?
28 Jan '07 - in Sexy
door Patrick
Vrouwen...
En ja hoor, we hebben weer een winnares. In de catagorie parkeerwonder gaat de gouden eikel deze keer naar een wel zeer vakkundige dame. Want zeg zelf, dit was natuurlijk ook wel een heel lastig parkeerplekje. Blijft lastig hè dat parkeren.
27 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Cocaine
Aardig wat mensen zitten nu in hun favoriete kroeg of staan te dansen in de plaatselijke club. Na een week werken is een weekend plezier een mooie afleiding, alleen is het wel zo dat een aantal mensen daar eigenlijk de kracht niet voor hebben. Ach met een beetje poeder ben je zo onder de mensen toch?
27 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Opzij Opzij Opzij...
Dat het een chaos op de wegen is in Iraq en de wat minder bedeelde landen mag duidelijk zijn. Maar als er een legervoertuig aan te pas komt weet je helemaal niet wat je ziet. Dat ze allemaal haast hebben oké, maar overdrijven is ook een vak.
27 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Mac's Suck!
Mac vs Windows blijkt een oneindige strijd waarvan de winnaar onbekend zal blijven. Windows liefhebbers vinden het allemaal wel best en Apple liefhebbers willen voor geen goud de Mac ruilen voor een Windows pc. Kijk mee naar deze reclame, een Mac schijnt ook niet alles te zijn, of misschien toch wel.
25 Jan '07 - in Commercial
door Patrick
American Idol
Altijd leuk een seizoen Idols en vooral de eerste paar afleveringen zijn geweldig. Op de stip artiesten in alle smaken, van echte kwaliteit tot de grootste loosers. Persoonlijk vind ik de stuntels het leukst om zien en daarom ook dit filmpje. Don't Cha!
25 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Paris Exposed
Het verhaal achter de site 'Paris Exposed' is dat mevrouw Hilton de huur van haar opslagruimte niet betaald zou hebben. De 'storage box' stond vol met privé spulletjes van Paris, die vanwege de betalingsachterstand, van maar liefs 208 dollar, geveild zijn. Waaronder dus het nodige privé video materiaal. Wordt ongetwijfeld vervolgd.   » Lees verder
25 Jan '07 - in Celeb's
door edwin
Wave Machine
Wat de rollerbaan is voor snowboarders en skieërs is deze kunstmatige golf voor surfers. Nooit meer zwemmen naar de perfecte golf. Oneindig je tricks doen op een nog oneindiger golf. Is dit de natte droom van elke surfer? Oordeel zelf.
24 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Indoor Drift
Met een auto driften is geen moeite, gecontroleerd driften wel. Weten wat je auto doet is een kunst, net als spelen met het gaspedaal. Als je dan ook nog geld hebt voor een BMW M3 en vaders heeft een beetje fabriek dan heb je ruimte zat om te oefenen.
24 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
iPhone
Het Apple virus is hardnekkig. Na een iPod merk je pas hoe gebruiksvriendelijk het allemaal is. Dankzij Jerkov is m'n MacBook nu ook besteld en dan is het nog even wachten op de iPhone. Voor wie niet kan wachten heeft Arif alvast een tijdelijke oplossing.
24 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Jong Geleerd...
Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens, maar overdrijven is ook een vak. Oké dat de wereld steeds harder wordt klopt wel, maar om je kind die nog amper kan lopen een basistraining zelfverdediging te geven gaat wel een beetje ver.
24 Jan '07 - in WTF!
door Patrick
Hacked
Misschien was het wel opgevallen dat het gisteravond niet helemaal geweldig ging met Biertijd en collega's. De welbekende turkse hacker Iskorpitx vond het lollig om de complete reeks RealROOT websites waaronder xMissy, Tastelikepizza, Zattevrienden, Hersenscheet, Eroverheen enzz te voorzien van zijn bagger. Gelukkig is alles opgelost en gaan we weer vrolijk door. Have fun!
24 Jan '07 - in News
door Patrick
Jeep Fun
Wat is nou het mooie van een nieuwe auto aanschaffen? Niet het uitzicht op je nieuwe Jeep maar het vakkundig verneuken van de oude. Eerlijk is eerlijk, dit is wel een ultieme zondagmiddag bezigheid. Iemand nog een Jeep over? Thnx RuuD!
23 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Honda Racing F1
Een F1 racewagen zit van spoiler tot uitlaat vol met de nieuwste snufjes. Het is alleen jammer dat als je zo'n gevaarte op een autoshow ziet staan dat je maar de helft van de techniek ziet. Kunstenaar Paul Veroude laat zien dat het ook anders kan, kijk maar even mee.
23 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drift Skills
Tokyo Drift is best een leuke film, alleen is de acteur niet de man met stuurmanskunst. Met wat knip en plakwerk kom je natuurlijk een heel eind, maar laten we eens kijken naar de mensen die wel verstand hebben van driften. Verstaan doen we ze niet, maar drift skills hebben ze zeker!
22 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chef Gilles
Goed personeel is zeldzaam. Maanden ben je op zoek naar een chefkok en uiteindelijk heb je er dan toch één gevonden met verstand van zaken. Gilles heeft alleen een klein probleem. Ach, met een beetje goede wil lossen we dat Tourette syndroom ook wel op.
22 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Sweep The Leg
Videoclips worden met de dag mooier, soms praat je niet eens meer over videoclips maar mini films. Zo ook deze heersende clip gebaseerd op de klassieker The Karate Kid. Kijk mee naar Sweep The Leg van NMK. Dank aan vriend Pizzaman!
21 Jan '07 - in Music Vids
door Patrick
Apple
Nu ik een paar dagen terug met Jerkov's MacBook heb zitten spelen is het duidelijk dat er op de Biertijd afdeling snel één gaat komen. Apple maakt fantastisch spul en Worth1000 speelt daar leuk op in met deze Photoshop contest, Apple's Next Product!
21 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Ad Attack
Doelgericht adverteren is van essentiel belang voor goede verkoopcijfers. Het klinkt makkelijk alleen is het lastiger dan men denkt. In zuid-Afrika snappen ze hoe het moet, daar brengen ze letterlijk en figuurlijk de reclame onder de aandacht van de mensen. Thnx!

Vriend Qinetiq laat de andere kant van het filmpje zien.
21 Jan '07 - in Sport
door Patrick
Lazareth
De naam Lazareth zal je waarschijnlijk helemaal niks zeggen. Best jammer eigenlijk want deze gasten leveren gigantisch speelgoed. Als voorbeeld diverse Mini's, speciale motoren en ga zo maar door. De topper vind ik toch wel de Lazareth Quadrazuma, die tevens binnenkort te zien is in Felina.
21 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Vrouwen kunnen niet rijden? Nou ja zeg! Natuurlijk zitten er stomme acties bij maar toch ook wel net zoveel knappe acties. Ik bedoel, probeer jij maar eens vanuit stilstand binnen vier meter je auto te flippen. En mocht je je afvragen of het wel een vrouw is, let dan even op wat er als eerste uit de auto komt.
21 Jan '07 - in Cool
door Gerben
Hagel
En wij maar lopen zeuren om een paar rond vliegende dakpannen. Als je met de auto lekker een stuk aan het toeren bent en je wordt uit het niets bekogeld met hagelstenen zo groot als tennisballen, dan mag je pas zeuren! Thnx!
19 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Fast Money
Geld heb je nodig, en dus doen we elke dag weer ons best om wat centjes te verdienen. De één als bakker, de ander als monteur. Er zijn ook mensen die echt makkelijk de zakken vullen. Kijk naar deze knaap, zo wil toch iedereen zijn geld verdienen?
19 Jan '07 - in WTF!
door Patrick
Photoshop Makeover
Zoals we dagelijks op tv kunnen zien is van elk lelijk eendje wel een mooie zwaan te maken. Het kost natuurlijk bakken met geld, maar het eindresultaat mag er wezen. Mocht het alleen om fotobewerken gaan dan kan elke huis Schumacher met Photoshop een aardig eind komen, kijk maar even mee.
18 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Heb je even?
Het hoogtepunt van de storm schijnt hier vanavond nog te komen. Niet dat ik er last van heb, maar ik kan me wel voorstellen dat al die mensen op het station het niet echt naar hun zin hebben. Eén ding is zeker, met een trein als deze heb je een station zo leeg.
18 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Storm
Dat het vandaag gigantisch kloteweer is mag ik wel zeggen. Megafile's, treinen stil, bomen op auto's en ga zo maar door. Op elke nieuwssite kan je er alles over lezen. GeenStijl laat even een compilatie zien van wat er vandaag gebeurd is.
18 Jan '07 - in News
door Patrick
Bowling
Nu met de storm buiten ben ik maar al te blij dat ik hier lekker achter de pc zit met een heerlijk biertje naast me. Volgende week gaat het weer de koude kant op. Ach, zolang er maar geen ijzel is vind ik het allemaal best. Al geeft een beetje ijzel best leuke beelden.
18 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Prime Time
De televisie is natuurlijk een geweldige uitvinding, maar worden we er ook beter van? Prime Time is een heerlijke mini cartoon die laat zien dat een tv geweldig is, maar ook zeker z'n nadelen kan hebben.
18 Jan '07 - in Animation
door Patrick
Erben Wennemars verrast door streaker
Om als streaker op top-niveau te kunnen presteren zul je, net als de sporters, veel moeten trainen. En dus loop je mee in het zware trainingsprogramma van een topsporter als Erben Wennemars.
17 Jan '07 - in Humor
door edwin
Offroad rage
Het merendeel van de mensen met een jeep hebben er één omdat het handig is. Bullshit, een jeep moet je gebruiken waarvoor het ding gemaakt is, raggen door de bagger. Terwijl RuuD nog druk aan het oefenen is kijken wij even naar de pro's, zie hier offroad rage!
16 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Vodka
Allemaal kennen we ze wel. Mensen met een grote mond die stoer doen tegenover hun vrienden. Ach, ze komen zichzelf allemaal wel een keer tegen. Net als deze mafkees die wel even een halve liter vodka opdrinkt in z'n schoolpauze. Welterusten alvast!
16 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Cold Fusion 24
Elke dag dezelfde muziek in de auto is ook niet alles dus heeft TLP's huis DJ weer een nieuw deel van Cold Fusion in elkaar gemixed. Cold Fusion 24, trance eerste klas met een funky flavour. De tracklist vind je hier!
16 Jan '07 - in Music
door Patrick
Slingshot
De kermis en attractieparken zijn fantastisch, maar waar stopt het? De laatste tijd gaan de attracties steeds sneller en hoger. Helemaal geweldig natuurlijk maar overdrijven is ook een vak. Kijk naar deze homemade slingshot, adrenaline tekort of doodswens?
15 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Wild Sand
Ik heb aardig wat auto's en motoren voorbij zien komen, maar deze creatie was tot op de dag van vandaag nieuw voor mij. Eerlijk is eerlijk het ziet er niet uit, maar wedden dat je er heel wat lol aan kan beleven. Kijk mee naar Wild Sand Machines!
15 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jigsaw
Saw is een film waar iedereen over praat. Niet alleen een heersend verhaal, maar vooral volgens sommige te grof. Ik persoonlijk vind het wel wat en zou zelfs overwegen om deze gadget in huis te halen. Ach, al met al blijft het maar een film, want als je de enge Jigsaw zo ziet kan je er alleen maar hard om lachen.
15 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Gixxer vs Viper
Als ik zeg dat ik een leuke wedstrijd voor je heb tussen een Viper en een kart verklaar je me misschien voor gek. Welke kart maakt uberhaupt kans om te winnen van een 500pk sterke Viper? Kijk mee naar de Gixxer!

Edit: Tim & Leo laten zien dat de dame echt kan rijden!
15 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gollum vs Barry White
De films van The Lord of the Rings kent iedereen wel. Het mag ook duidelijk zijn dat muziek van Barry White er niet echt in thuis hoort. Nouja, dat zeg ik nou wel, check dit filmpje van Gollum maar eens, niet eens zo verkeerd.
14 Jan '07 - in Humor
door Patrick
iPhone
Van de week lieten we de nieuwe iPhone van Apple al zien. Hat apparaatje is van alle markten thuis en bomvol nieuwe technologie. Het klinkt natuurlijk allemaal veelbelovend, maar dat de iPhone zoveel in zijn mars heeft had niemand kunnen denken.
14 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Afdingen
Afdingen, allemaal kennen we het wel, alleen zijn er maar een aantal die het ook werkelijk doen in een winkel. Uit onderzoek blijkt dat er altijd wat van de prijs af kan, maar als je eenmaal een brandprijs voor je pc hebt moet je niet verder zeuren.
13 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Hustler
Kroeg spelletjes kennen we allemaal wel, alleen is het vaak zo dat het doorgestoken kaart is, puur om iemand of jezelf stront lazarus te krijgen. Niks mis mee natuurlijk, maar als ik zo naar dit filmpje kijk had het mij ook kunnen overkomen.
12 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Een stelletje Irakezen wil een Amerikaanse bunker aanvallen met twee jeeps en een paar extra pyama's. De briefing wordt afgewerkt vol overtuiging en vol goede moed gaan ze de strijd tegemoet. Het enige probleem dat ze tegenkomen is dat die verrekte Amerikanen terugschieten terwijl daarover op de briefing niets is gezegd! Via
12 Jan '07 - in NSFW
door Gerben
Vrouwen... 2
Misschien denk je wel daar heb je Biertijd weer. Weer een dame die de fout in gaat. Helaas maar waar. Vrouwen en parkeren schijnt toch water en vuur te zijn. Vriend Prikstok tipte ons dit filmpje van een dame die hem er wel heel graag in wil hebben!
12 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Snow
Zo'n winter als we nu hebben is ideaal. Bijna geen vorst of ruiten krabben is toch heerlijk. Natuurlijk is een sneeuwbui best wel leuk maar overdrijven is ook een vak. RuuD is nog steeds op zoek naar zijn auto.
11 Jan '07 - in Cool
door Patrick
Tanken
Tanken, zeker twee keer per week sta ik weer met zo'n stinkding in mijn handen goud in de auto te gooien. Dat ze me al een tijdje niet kunnen luchten bij de plaatselijke pomp mag duidelijk zijn. Maar voor de lol springveren in de pomp aanbrengen is wel het toppunt!
11 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Gewetensvraag
Met alle respect van de wereld snap ik sommige mensen echt niet. Via vriend Kladblog kwamen we dit filmpje tegen met de wrede vraag, voor hoeveel geld zou je een puppy doden? Biertijd veranderd de vraag, voor hoeveel geld draai je zo'n iemand de nek om?
11 Jan '07 - in WTF!
door Patrick
K.O.
Kinderen hebben beweging nodig. De één loopt elk weekend op het grasveld een potje te ballen en de ander staat met zijn karate pak aan een beetje de ninja uit te hangen. Sporten is goed voor de conditie en ze worden er hard van!
11 Jan '07 - in Sport
door Patrick
Vrouwen...
Ze zeggen wel eens 'vrouw achter het stuur, bloed aan de muur'. Het klinkt lullig maar er zijn inderdaad vrouwen die echt een ongeleid projectiel zijn. Maar eerlijk is eerlijk, soms zijn de plekjes ook best krap om even goed uit te parkeren.
10 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Steve-O Volume 3
Even niks te doen en vind je Lakeside darts ook maar een dooie boel? Dan heeft Biertijd wellicht wat leuks voor je. Ben je gek van Jackass en Dirty Sanchez, dan kan je anderhalf uur 'Steve-O Volume 3' zeker wel waarderen. Have fun!
09 Jan '07 - in Movies
door Patrick
In 2027, in a chaotic world in which humans can no longer procreate, a former activist agrees to help transport a miraculously pregnant woman to a sanctuary at sea. Een Sci-Fi thriller met diepgang, nu te zien op Biertijd TV.
09 Jan '07 - in Movies
door Gerben
null
Stel, je hebt een stoere-bikkel-terreinwagen en je maatje heeft een camera, wat doe je dan? Juissst, je gaat driftend met je benzineslurper door de wijk voor een übercool filmpje! Ik had persoonlijk alleen wel effe dat laatste stukje eruit geknipt.
08 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Gerben
Beach Drift
Dat de wat rijkere Arabieren helemaal gek zijn van driften zal je best al een keer gezien hebben. Als een stelletje randdebielen met het verstand op nul gaan ze door het verkeer. Gelukkig heb je er ook verstandige tussen zitten. Die driften liever op het strand, daar kan immers niks gebeuren toch?
08 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
BOB
Een feestje is altijd leuk, de ellende is alleen dat je ook weer een keer op huis aan moet. Biertijd oké, maar beschonken achter het stuur stappen gaat ook ons te ver. Gelukkig was de terugrit van het laatste feestje geen probleem. Vriendin xMissy bracht ons graag persoonlijk even naar huis.
06 Jan '07 - in Sexy
door Patrick
Spiders & Drugs
Bij biertijd.com hebben we natuurlijk altijd al een vergaande interesse in de biologie. Uitermate verheugd waren we dan ook toen vandaag de resultaten van ons 'spinnen en drugs' onderzoek werden gepubliceerd.
05 Jan '07 - in WTF!
door Patrick
Iedereen kent Lego en iedereen weet ook dat je er van alles mee kunt doen. Ik heb computerkasten gezien van Lego en ook complete computermeubels. Dus als je een Lego fanaat bent en het autootjes bouwen zat bent, kun je natuurlijk altijd een machine in elkaar knutselen die het autootjes bouwen van je overneemt. Simpuhl.
05 Jan '07 - in Cool
door Gerben
Parking Skills
Inparkeren is voor aardig wat mensen een dagelijks probleem. Misschien hebben ze wel een te grote auto of zijn ze allemaal wat te gehaast. Neem eens een voorbeeld aan opa, die zijn Fiat zonder al teveel gas in no-time vakkundig in de garage parkeert.
05 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Saab Bitch
Wat is er nog mooier dan voor je verjaardag een gloednieuwe Saab Aero Cabrio krijgen? Niks lijkt mij, maar als je je kids iets teveel verwent kan je dit soort dingen natuurlijk verwachten. Gelukkig legt de bitch nog even uit waarom ze zo reageerde, de auto moet immers wel bij d'r gsm en ogen passen toch? Zoals elk verwend pokkekind heeft ook zij natuurlijk toch d'r zin gekregen. Alleen nu nog even de rode verkopen, wie biedt?
05 Jan '07 - in WTF!
door Patrick
Urban Style - Risky Race
Mensen die van dak naar dak springen, salto’s van de hoogste plaatsen maken en dat allemaal in de stad zonder trampoline of bescherming. Via de linkdump kregen we een filmpje over 2 freerunners die zo snel mogelijk geld bij elkaar moeten krijgen. Kijk mee naar Action Henk en Monkey van Urban-Style!
04 Jan '07 - in Sport
door Patrick
Een goede indruk willen maken bij een strakke babe is altijd aan te bevelen maar zorg dan wel dat het ook daadwerkelijk goed verloopt. Hulp vragen bij derden is al helemaal riskant, helemaal als die derde het verknalt voor jou.
04 Jan '07 - in Humor
door Gerben
Travelers
Soms vraag ik me wel eens af hoe ze de laatste tijd de commercials verzinnen. De één nog mooier en beter dan de ander. D'r zitten natuurlijk altijd creatieve geesten bij, maar hoe ze deze commercial van Travelers in elkaar gedraaid hebben is waanzinnig.
04 Jan '07 - in Commercial
door Patrick
It's Fun!
Een Porsche 911 turbo is natuurlijk een geweldige wagen. Alleen niet iedereen ziet dat zo. Neem de jongens van It's Fun, die bouwen liever zelf d'r eigen speelgoed. Een ding is zeker, ze hebben gelijk!
03 Jan '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Barney
Raymond van Barneveld is er in zijn eerste jaar bij de profbond PDC al in geslaagd wereldkampioen Phil Taylor te onttronen. De Haagse darter versloeg de elfvoudig titelhouder uit Engeland maandagavond in de zeldzaam enerverende finale (best-of-13) met 7-6 en verdiende daarmee 150.000 euro. Proost! Biertje iemand?
01 Jan '07 - in News
door Patrick
Magic?
Achter alle goocheltrucs zit een zeer simpele gedachte. Helaas is het elke keer weer een groot vraagteken hoe die goochelaars ons voor de gek houden. Net als deze klassieker van David Blaine. Het geheim is natuurlijk simpel, kijk zelf maar.
01 Jan '07 - in Humor
door Patrick
Jump!
Zo in het begin van het nieuwe jaar heeft zeker 70% van het Nederlands volk goede voornemens. De één stop met roken, de ander gaat minder drinken. Ik denk dat ik dit jaar wat meer aan sport ga doen. Parachute springen lijkt me een uitstekende keuze.
01 Jan '07 - in Sexy
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties