Bubble Master
Heel leuk hoor bellenblazen met je kleine uk, maar er zijn mensen die daar gewoon expert in zijn. Zo ook deze Guinness World Record Champion...
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - AVN
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag laten ze de straat voor wat het is en gaan ze langs bij de AVN Adult Entertainment Expo in Las Vegas..
11 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best Of Benny The Bull
Het leven van een mascotte gaat niet altijd over rozen. Maar met de mooie momenten erbij is het toch wel gaaf om een mascotte te zijn. Zie hier de mooiste momenten van Benny The Bull..
11 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Gordon Ramsay's Crispy Pancakes
Masterchef Gordon Ramsay is een man die van wanten weet en heerlijke recepten zo uit zijn mouw schudt. En met een beetje creatief knip en plakwerk wordt het helemaal leuk..

Extra: Jamie Oliver's Incredible Christmas Turkey
10 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Lamborghini Huracán vs Barrier Gate
Een Lamborghini Huracán is niet altijd even praktisch in het dagelijkse gebruik. Maar je hebt wel één voordeel. Je hoeft nooit te stoppen voor een slagboom..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Base Race
Base jumpen is al een geweldige sport op zich, maar je kan er ook een leuke race van maken. Wie is het eerst op de 12e verdieping en wie is er als eerste weer vliegend beneden. Zie hier The Base Race..
10 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Nardi-Danese 6C 2500
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dick DeLuna over zijn klassieke Nardi-Danese 6C 2500..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (299) - Asia Special 25
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
10 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Cammy & NHL Pro Duncan Keith
We hebben allemaal wel een droom. Cammy's droom is om een goal te scoren met haar favoriete NHL ijshockeyschaatser Duncan Keith. Klinkt simpel, maar Cammy kan niet lopen en niet praten. Toch worden sommige dromen werkelijkheid..
09 Mar '15 - in Cool
door Patrick
It Takes A Split Second..
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Maar let op, binnen een paar seconden zou het wel eens heel anders kunnen aflopen..
09 Mar '15 - in Commercial
door Patrick
Monolith
Elektrische skateboards zijn er al een poosje. Maar de Monolith is net even anders. Kijk mee naar dit Kickstarter project. Ik zeg tof speelgoed!
09 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Leg Press Fail
Even een middagje doorbrengen in de sportschool is goed voor je. Althans, dan moet je het wel goed doen..
09 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
WRC Rally Guanajuato Mexico 2015 Crash
Een WRC rally bijwonen is spektakel eerste klas. Al gaat het niet altijd volgens plan. Want een ding is zeker. Een rallywagen is geen duikboot..
09 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Gear S22E07

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
09 Mar '15 - in Television
door Patrick
Epic Treehouse
Samen met je vader in de tuin een boomhut maken is tof. Maar als je vader eenmaal een klein beetje doorslaat dan krijg je dit. Ik zeg hebben!
08 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Father Of Four Hears Silence For The First Time
Er zijn onderhand heel wat filmpjes te bewonderen waarbij dove mensen door techniek eindelijk kunnen horen. Geweldig natuurlijk. Maar hoe mooi is het als je als vader van vier eindelijk van de stilte kunt genieten?..
08 Mar '15 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Bohemian Carsody - Baby Got BACK
Je kan zeggen van niet, maar iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. En die doen dat totaal niet verkeerd..

Voor de liefhebber hier 'Baby Got BACK' van de dames..
08 Mar '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - The Wolf Of Wallstreet
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij 'The Wolf of Wallstreet'..
08 Mar '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties