Adidas Football - There Will Be Haters
Ik heb het al vaker gezegd, een goede reclamecampagne bedenken is lastig. Er zijn een aantal bedrijven die weten wat reclame voeren is, waaronder Nike en Audi. Maar vergeet Adidas niet. Zie hier hun laatste creatie..
20 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
DevinSupertramp - Best Of 2014
We zitten al bijna in februari maar dat mag de pret niet drukken. In 2014 hebben we heel wat toffe clips gezien van filmmaker Devin Supertramp. Tijd voor een klein overzicht..
20 Jan '15 - in Cool
door Patrick
The Force Of LEGO
Lego is het meest fantastische speelgoed dat ooit uitgevonden is, maar tevens de nachtmerrie van elke ouder...
19 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (85)
In de file staan door een ongeluk is geen pretje. En al helemaal niet als je een schone onderbroek nodig hebt. Zoals in dit geval..
19 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Human Beatbox 3D Hologram Ninchro Fight
Beatboxen is cool, hologrammen ook. Combineer dat met een vechtspel en dit is het resultaat. Wat kan techniek toch tof zijn..
19 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Huracan Crash M7 Motorway
Met een Lamborghini Huracan onder je kont denk je waarschijnlijk heel de wereld aan te kunnen. Met ruim 335km/h op de teller is er toch niemand die je bij kan houden op de snelweg. Maar hoe goed de auto ook is, er kan altijd wat mis gaan. Gelukkig hebben ze het beide overleefd..
19 Jan '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Super-Fan Builds - Batmobile Baby Stroler (Tumbler)
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Batman kinderwagen..
19 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull THRE3STYLE 2014 - ESKEI83
Plaatjes draaien lijkt tegenwoordig niet meer zo heel moeilijk als je bekende DJ's bezig ziet. Op de pc wat fabriceren, op een usb stick knallen en klaar. Maar vergis je niet. Er zijn ook gasten die nog 'ouderwets' goed bezig zijn. Zie hier ESKEI83..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Marisa Inda - Pull Up Flow Fun
Elke week weer die verschrikkelijke pull ups doen in de sportschool komen ook een keer je keel uit. Dat moet veel leuker kunnen. En zo dacht Marisa Inda ook. Met de juiste muziek en moves is het zelfs leuk om naar te kijken..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Random Act Of Kindness - Crazy Pizza Delivery Tip
Elke pizzabezorger doet zijn best om zo snel en zo heet mogelijk je pizza op tafel te krijgen. Vaak krijgen ze een kleine tip of soms helemaal niets. Deze mensen wilde één pizzabezorger even in het zonnetje zetten. En daar is Rob best blij mee gok ik zo..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Thug Life Gym Style
De 'Thug Life' hype is helemaal hot. En niet zonder reden. Al die kleine clips zijn simpelweg geniaal. Misschien moet je deze eens proberen als je van de week weer eens in de sportschool staat..
18 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Crazy Plastic Ball Prank
Wil je je vriendin een keer goed in de maling nemen, en tevens je kinderen (en jezelf) een geweldige dag laten beleven? Laat een vrachtwagen plastic ballen komen en gooi je huis vol. Succes verzekerd!..
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Yamaha Turbo Jet Ski
Mocht je nog leuk speelgoed zoeken voor aankomende zomer? Wellicht is deze Yamaha Turbo jet ski wat voor je. Ik wil ook!
18 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 123 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
17 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Dover Police DashCam Shake It Off
Dashcams zijn van groot belang als je een politieagent bent. Maar het leuke is dat sommige ook twee kanten op filmen. En dan krijg je dit soort praktijken..
17 Jan '15 - in Humor
door Patrick
4 Year Old Little Bruce Lee
Een normaal ventje van vier zal meestal druk met een iPad zijn of achter de tv tekenfilms zitten te kijken. Dit vier jarige ventje doet het net even anders. Bruce Lee 2.0..
17 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Epic Win Compilation (30)
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis winnaars. Bij deze..
17 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Carnaval 2015 - Alberto & Lamme Frans
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende teksten. Zie hier Lamme Frans zijn 'Wakker met een biertje', en Alberto's 'Onno (Mag ik je toyboy zijn?)'..
17 Jan '15 - in Music
door Patrick
Venom Unleashed In Vegas - Pool Trickshots
We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag gaan we naar Vegas voor een nieuwe sessie trickshots..
17 Jan '15 - in Humor
door Patrick
PistolShrimps - Harry Potter and the Magic Show
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet om die hun eigen draai te geven..
16 Jan '15 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties