Colin Furze - Fart@France - Update 4 - Building A Massive Butt
Morgen is het dan zover. Dan gaat Colin Furze de uitdaging aan om vanuit Dover, Engeland met een pulsejet zoveel herrie te maken dat ze het in Frankrijk kunnen horen. Maar nu eerst nog de 'kont' fabriceren..
23 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Best Showing Off Fails Compilation
Heel YouTube staat vol met mensen die stoere stunts uithalen. Maar de stoere jongen uithangen kan ook wel eens anders uitpakken..
23 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Assassin's Creed Unity Meets Parkour In Real Life
De creaties van DevinSupertramp zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken. Vandaag gaan we wederom Assassin's Creed met een dosis parkour werkelijkheid maken..
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Top 10 Movie Stunts Of All Time
Elke film die vandaag de dag in première gaat zit vol met special effects en mooie stunts. Maar als we nu hier op Biertijd zelf een mooi lijstje maken met de beste stunts. Welke zou jij dan op nummer 1 zetten?
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Toddler
Kinderen hebben zo een bepaald voorrecht. Want als volwassen vent hoef je sommige streken niet te proberen. Toch lijkt het me wel eens leuk..
22 Jul '14 - in Humor
door Patrick
First Ever Floating Freestyle Motocross Course - Red Bull X-Fighters Munich 2014
Ook dit jaar is Red Bull weer druk bezig met het extreme X-Fighters motorcross event. Maar wat ze in Duitsland hebben laten zien is echt te waanzinnig voor woorden. Niet alleen de rijders hadden weer nieuwe trucs, maar zelfs het drijvende freestyle circuit was awesome. Hier de beelden..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (8)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Update 3
Colin Furze is met zijn 'Fart@France' project weer een stapje verder. Zie hier Update 3: Testing The Biggest Valveless Pulsejet Ever Made! Waanzin..
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Beheaded Hotel Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat dat nou net de favoriete hobby zijn van Rahat. Vandaag gaan we een schoonmaakster van een hotel in de maling nemen..
22 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The First Seat
Ook vandaag zetten we samen met Petrolicious auto's en hun trotse eigenaars in de spotlights. Zie hier het verhaal van Paul en Ron Cressey..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2014 (So Far)
Elke dag gaat er wel wat mis. En gelukkig zijn er mensen die dat uploaden naar het interweb om ons te vermaken. Zie hier een overzicht van 2014, tot vandaag dan..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
John Oliver - Don't Visit Antarctica
Als er op deze wereld een mooi stukje pure natuur te vinden is, dan is het Antarctica wel. En dat moet zo blijven! Last Week Tonight's talkshow host John Oliver legt uit waarom..
21 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (240) - Asia Special 11
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Luckiest Truck Driver Ever
Hier in Nederland kijkt de politie kritisch naar vrachtwagens die met een losse lading rondrijden. Zekeren van je lading is gewoon van levensbelang. Al denken ze daar in andere landen anders over. Gelukkig is het in dit geval allemaal goed afgelopen..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Office Parkour - Lunchtime Rush
Met een strenge baas op het werk is het soms zelfs lastig om een broodje te scoren. Maar als je het slim speelt is alles mogelijk. Zie hier 'Lunchtime Rush'..
21 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (74)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze motormuis over meepraten..
21 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dudi Sela vs Ivo Karlovic
Als twee professionals een geweldig potje tennis laten zien weet je dat er één gaat verliezen. Maar zelfs dat weten Sela en Karlovic mooi te brengen..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Gas Pump Problem
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken is een uitdaging..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
American Ninja Warrior - Kacy Catanzaro
Voor een spel als WipeOut heb je heel wat kracht en uithoudingsvermogen nodig. Maar de spelshow American Ninja Warrior gaat net een stapje verder. Deze meid, Kacy Catanzaro is de eerste dame die het voor elkaar heeft gekregen om te slagen. Knap en skills, ik zeg awesome!
20 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Old Guys Fight
Een groep jongeren die voor je deur herrie staan te schoppen zit niemand op te wachten. Maar als er een paar lamme opa's elkaar te lijf gaan is het stiekem best wel grappig. Ik mis alleen de Benny Hill muziek nog..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties