How To Take A Corner Pedro De Rocas Style
Coureur Pedro de Rocas kan lezen en schrijven met zijn rallywagen. Zelfs een bocht nemen op twee wielen is voor hem een eitje. Ik geef het je te doen. Of het de bedoeling was laten we even in het midden..
17 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Duck Invasion
Hier in Nederland kom je wel eens eenden tegen die spontaan even de weg over willen steken. Veel bestuurders hebben daar geen problemen mee en trappen op de rem om de beestjes vrij baan te geven. Maar er zijn ook landen waar de eend gewoon de baas is..
17 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Pool Party Show Off Fail
Wat je met een motor te zoeken hebt bij een pool party is voor mij een raadsel. Maar in dit geval is het stoer om een burnout te maken. Op zich is dat op een motor niet al te moeilijk, maar deze snuiter heeft nu zijn lesje wel geleerd gok ik zo..
17 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - RallY Runners
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag een apart verhaal. We kijken niet naar één wagen maar drie. Zie hier rallyklassiekers van Hans Abrahams..
17 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Elevator Murder Prank
Trappen lopen zuigt, dus daarom pakken we de lift. Maar als je bij de juiste verdieping bent en er komt een lijk naar binnen vallen, dan is het toch even schrikken..
17 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Football/Soccer Fails Compilation
Nu we dagelijks kunnen genieten van het WK voetbal, mag een voetbal fail compilatie natuurlijk niet ontbreken. Gewoon om in de sfeer te blijven..
17 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent - Smoothini
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige zijn gewoon simpelweg tof. Zoals Smoothini de bar goochelaar..
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Fast Food Ads vs Reality Experiment
Als je een fast food 'restaurant' binnenstapt loopt gelijk het water in je mond als je die geweldige hamburgers ziet. Maar als je na het bestellen je bakje open doet is er nog maar weinig over van die gigantische mooie hamburger. Sterker nog, hij lijkt er niet op. Maar laten we deze keer eens 'klagen' en vragen om de voorbeeld hamburger. Wat krijgen we dan?..
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
The Killer Clown Returns..
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Tijd dus voor een vervolg..
16 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Aerobatic Flying With Red Bull's Kirby Chambliss
Dat Kirby Chambliss goed met een vliegtuig overweg kan hebben we eerder kunnen zijn tijdens de Red Bull Air Race. Vandaag mag een gelukkige een stukje met hem meevliegen. Ik kan maar één ding zeggen. Ik wil ook!
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Roman Atwood - Super Sneeze Prank
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag verrast hij mensen met zijn super nies skills..
16 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Kirito's Elucidator (Sword Art Online)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Kirito's Elucidator fabriceren uit de anime serie Sword Art Online..
16 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Smoke On! Diesel vs Mazda MX5
Hier in Nederland zie je niet al te vaak een diesel die met zwarte pluimen over de weg zoeft. In Amerika is dat een ander verhaal. En met zo'n rokende diesel bak kan je best een geintje uithalen. Alleen kan niet iedereen dat waarderen..
15 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Life Is Awesome (3)
Na diverse 'People are Awesome' en 'Best Of Web' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: Life is Awesome. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..

Voor de liefhebbers hier deel 1 en deel 2..
15 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (232) - Asia Special 8
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een verse Crash Galore Asia Special..
15 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
MotoGP Catalunya 2014 - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Catalunya 2014..
15 Jun '14 - in Sexy
door Patrick
Dad?
Zoals jullie wellicht wel weten is het vandaag Vaderdag. Dé dag om je vader eens in het zonnetje te zetten. De gasten van Whatever gaan vandaag de straat op op zoek naar paps..
15 Jun '14 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties