Crash Galore (334)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
31 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Guns With History..
Een wapen kopen is in Amerika de normaalste zaak van de wereld. Maar als je dan eenmaal een pistool in handen hebt, met een verhaal erbij ga je toch even nadenken...
30 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Train Roof Ride..
Elke dag met de trien naar je werk of school komt ook een keer je strot uit. Dat moet een stuk spannender kunnen. Laten we het dak eens proberen. Het is toch mooi weer..
30 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Ducks!
Er zij van die momenten dat je als volwassen vent je net weer een knulletje van 5 voelt. En dat is met dit soort dingen..
30 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Maroon Bells Traverse Leap Of Faith
Ook een bergbeklimmer moet zo nu en dan een beslissing maken, Ga ik voor de top of niet? Natuurlijk wel, maar ook dat is soms een risico..
30 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
BMX Street Edition (3)
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, deze jongens zijn een vak apart..
30 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Trollstigen Longboarding Run
Longboarden, je moet er van houden. Maar één ding is zeker. Het is en blijft geweldig om te doen, en om naar te kijken..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
The Piano Guys - Batman Evolution
De Piano Guys zijn ronduit geniaal. Maar een simpel deuntje is niet genoeg meer. Ze gaan een stapje verder. Zie hier Batman Evolution..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Fake Injury Payback Karma
Elke sporter wil winnen, en sommige gaan net een stapje verder om dat te realiseren. Maar dan moet je wel goed acteren. Anders krijg je dit...
29 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Peanut Butter Is Awesome!..
Pindakaas is hét beleg. Sterker nog, wie is er niet groot mee geworden. Maar overdrijven is ook een vak..
29 Aug '15 - in Humor
door Patrick
Supersonic Jets

More Photography Sets!
29 Aug '15 - in Photography
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month August 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Mad Max Fury Road
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Russian Kids vs Traffic Close Calls (3)
Kleine kinderen, en ook ouders met kinderwagens zijn onvoorspelbaar. Voor je het weet lopen ze zonder omkijken de weg over. En dat loopt in sommige gevallen maar net goed af..
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 28/08/15 - World Of Tennis Special
Vandaag een speciale versie van WATTS Zap. We maken een terugblik van ruim 50 minuten op alle toffe en bijzondere tennismomenten van de afgelopen jaren. Maar wel met een muzikaal sausje natuurlijk..
28 Aug '15 - in Sport
door Patrick
Close Call.. (105)
Of je nou met een Ferrari rijdt of met een Lada, het gaat niet om het aantal pk's, het gaat om stuurmanskunst! En een beetje geluk in dit geval...
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Compilation (3)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month August 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
28 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Magical Wedding Proposal
Iemand op een originele manier ten huwelijk vragen valt nog niet mee. Maar een beetje goochelaar, zoals Niel Henry, weet daar best iets op te verzinnen..
27 Aug '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties