Porsche vs Deer
Ze zeggen we eens dat als je hard wilt rijden je een circuit op moet zoeken. Want dat is veiliger dan de openbare weg. Maar ook op een circuit is het niet geheel risico vrij..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 100 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Helaas hebben we die even moeten missen. Maar vandaag is hij er weer! Zie hier deel 100..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - TMNT Super Weapon
Na heel wat afleveringen van Man at Arms gaan de heren met de nieuwe serie 'Reforged' wapens combineren. Vandaag gooien ze de wapens van de Teenage Mutant Ninja Turtles in de mix..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Magic Surprise..
Het was de afgelopen dagen heerlijk weer. Ideaal voor een paar uurtjes terras. Laptop mee, en genieten maar. Al moet je daar wel mee oppassen, want voor je het weet..
28 Jul '14 - in Commercial
door Patrick
Super Selfie - Legit feat. The Manoeuvres
Ook als dansteam moet je zo nu en dan wat stoom afblazen. En dat kan maar op n manier. Gewoon even uit je dak gaan..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Johan Goossens - Kutkind
We surfen inmiddels al ruim 10 jaar over het net. Maar soms kom je op Facebook iets tegen wat je nog niet eerder gezien hebt. Dat is in mijn geval een clip van Johan Goossens, ruim twee jaar oud, maar hilarisch. Voor de mensen die het net als ik gemist hebben, hierbij 'Kutkind'..
27 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Piranha Fishing In Brazil
Een piranha is op zich een relatief klein en zelfs nog een mooi visje, alleen wil je daar niet mee in aanraking komen. Maar in sommige landen is het gewoon onderdeel van het eten. Dus moeten ze gevangen worden. En dat is nog makkelijker dan je denkt. Ik sla alleen even over..
27 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Jackson 'Jacko' Strong Zwarte Cross Record Jump
Jackson 'Jacko' Strong is geen onbekende voor ons. We hebben de beste man tijdens de Red Bull X-Fighters zelfs even gesproken. En ding is zeker. Een beetje gek is hij wel, maar dan op een goede manier. Want anders maak je geen giant back flip van ruim 44 meter tijdens de Zwarte Cross. Wat tevens een nieuw record is!..
27 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Parkour Dog
Parkour is een sport waar heel wat tijd in moet steken om ook daadwerkelijk goed te worden. Maar met de juiste partner gaat dat vanzelf. Zie hier Alex en Jumpy..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Summer Second
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van het tweede deel van 'World of Hardstyle Summer 2014'..
27 Jul '14 - in Music
door Patrick
WATTS 21/07/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Game of Thrones - Season 4 Bloopers
Als er n serie echt rete populair is, dan is het wel Game of Thrones. Niet zonder reden natuurlijk want het is een super tof verhaal. Maar ook bij hun gaat tijdens de opnames wel eens wat mis..
26 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (241)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
26 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
A-Z Of African Dances
Mocht je zo of morgenavond een leuke tent opzoeken om even je heupen de vrije loop te laten, dan heb ik al wat moves voor je. Ga je voor de jazz, funana of totaal wat anders? Proost alvast!
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Careless Tailgater Gets Instant Justice
Een stukje fietsen is goed voor je conditie en gezondheid. Maar als er een Honda op een paar centimeter afstand achter je hangt is het leuke er wel vanaf. Gelukkig zag oom agent het ook..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Homeless Guy Surprise
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. En als er dan ook nog een vreemde om je emmer komt vragen dan is het toch even lastig. Maar deze drie studenten maken het dubbel en dwars goed..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Finger Or Dick?
Tegenwoordig zit iedereen met een tablet of mobiel spelletjes te spelen als ze zich even vervelen. Maar ook zonder een smartphone kan je je prima vermaken. We gaan voor een potje 'Finger or Dick'..
25 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Fastest Busboy Ever
Een 'busboy' is iemand die na het eten de vuile vaat wegbrengt en tevens de tafel weer op orde brengt. Deze man is daar inmiddels erg handig in geworden. Damn wat snel..
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
The Cloud by Richard Clarkson
Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe lamp voor boven je tafel? Zoek niet verder. Zie hier 'The Cloud', een interactieve speaker en lamp ontworpen door Richard Clarkson..
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
BMX - Freestyle Edition 2014 (2)
Het is en blijft geweldig om te zien als een freestyle bmx'er zijn trucjes aan het uitvoeren is. Na deel 1 zetten we vandaag wederom een aantal geweldige stunts op een rijtje voor je. Skills!
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties