Crash Galore (360)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
22 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Winter Drifting 2016 The Swedish Way

Denk aan Zweden en al snel denk je aan Volvo. En laat dat nou een perfecte combinatie zijn met een lading sneeuw. Sneeuwpret voor de grote jongens!
21 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Kraken - Photoshop Speed Art

Ik maak dagelijks gebruik van Photoshop, maar om nou te zeggen dat ik het onderste uit de kan haal, dat zeker niet. Speed painting is weer een heel ander verhaal. Je moet goed weten wat Photoshop allemaal te bieden heeft om dit te realiseren.
21 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Real Life Street Fighter

De virtuele vechtfanaten onder ons zullen de games Street Fighter en Tekken niet onbekend in de oren klinken. Tijd om de eerste wat nieuw leven in te blazen.
21 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Tickle Bug Spider Prank

Jeuk in je nek zuigt, maar als iemand ook nog zegt dat er een mega spin in je nek loopt dan zetten veel mensen het gelijk op een rennen. Humor!
21 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Qatar

Gisteren was dan eindelijk de start van een nieuw MotoGP seizoen. De eerste race werd gehouden in Qatar. Hierbij een klein overzicht.
21 Mar '16 - in Sport
door Patrick
BMW Drifting Gone Wrong

Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar tof is het wel. Al gaat het niet altijd volgens plan. Even zappen naar 4:00!
21 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Building A Porsche In 120 Seconds

Eén auto die nog steeds hoog op mijn bucket list staat is een Porsche 911. Ik ben bang dat het bij dromen blijft, maar laten we eens kijken hoe ze in 120 seconden een Porsche in elkaar schroeven.
20 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stand-Up Comedian Rohan Ganju

Sommige stand-up comedians vertellen hele verhalen, maar er zijn er ook die maar één zin nodig hebben om grappig te zijn. Zie hier one-liner expert Rohan Ganju.
20 Mar '16 - in Humor
door Patrick
James Kingston - Climbing An Old Abandoned Crane

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
20 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Ski Fails Compilation

Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij snowboarden en skiën.
20 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
We Are The World Face Swap Live

De megahit 'We Are The World' werd ingezongen door tientallen beroemde artiesten. Deze man doet het dunnetjes over met Face Swap Live. Ik zeg tof!
20 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Nike HyperAdapt 1.0 (Power-Lacing Shoes)
Marty McFly hoefde in 1985 al geen veters meer te strikken. Maar eindelijk mogen wij er binnenkort ook van genieten. Zie hier Nike's HyperAdapt 1.0..
20 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Richie Jackson - Death Skateboards (1)

Er zijn heel wat skateboarders die de meest aparte trucjes uit kunnen halen met een plank op wielen. Maar Richie Jackson is toch wel een vak apart.
19 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (359)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
19 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Exploding Bait Purse Prank
Als iemand in alle haast onderweg zijn of haar tas vergeet dan zijn er altijd wel mensen die met die tas aan de haal gaan. Alleen komen ze in dit geval van een koude kermis thuis..
19 Mar '16 - in Cool
door Patrick
MotoGP - Celebrating 25 Years Racing Together

Inmiddels is een nieuw MotoGP seizoen van start gegaan. Wij kijken nog even terug naar de afgelopen 25 jaar. Het is en blijft een schitterende sport!
19 Mar '16 - in Sport
door Patrick
Jimmy Carr Stand-Up At Jimmy Fallon

Stand up comedian Jimmy Carr is een man uit duizenden. Naar mijn mening geweldige humor, en altijd druk met zijn publiek bezig. Hij was pas te gast bij talkshow host Jimmy Fallon. Geniaal als altijd!
19 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 March 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
19 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 179 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
18 Mar '16 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties