Short Film - From The Future With Love
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'From The Future With Love'..
18 Apr '15 - in Movies
door Patrick
Quick & Simple Microwave Hacks
Er zijn heel wat mensen die dagelijks de magnetron gebruiken. Maar ook die kunnen nog wel een paar goede tips gebruiken. Bij deze..
18 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 135 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
17 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Can I Pet Your Titties?
Dat de kleine jongen van de buren zo nu en dan spontaan langs komt is altijd gezellig. Maar er zijn grenzen...
17 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Strangest 'Things' on the Nürburgring
Denk aan een circuit als de Nürburgring en al snel denk je aan Porsche's, Ferrari's en andere snelle sportwagens. Maar niets is minder waar. Op de Nürburgring kom je echt van alles tegen..
17 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chance Brejnakowski - Epic BMX Instagram Video Mash
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook BMX pro Chance Brejnakowski..
17 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 April 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
17 Apr '15 - in WTF!
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2
De liefhebbers van de Star Wars reeks kunnen hun hart weer ophalen. Want deel 7 'The Force Awakens' schijnt weer een eersteklas succes te worden. We moeten nog even wachten tot 18 december, maar voor de liefhebbers hier alvast de officiële tweede teaser..
16 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
Extreme Pick Up Lines
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste nemen..
16 Apr '15 - in Humor
door Patrick
ETT - Record Store Day Vinyl Snowboard
De heren van Signal Snowboards gaan elke maand weer voor een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de Record Store Day Vinyl Snowboard..
16 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Always Secure Your Load..
Er worden per dag heel wat spullen van A naar B gebracht over de wegen. En daarbij is een ding belangrijk. Zet je lading goed vast! Anders krijg je dit soort praktijken..
16 Apr '15 - in WTF!
door Patrick
You Left Your Car Keys In Your Door..
Vandaag de dag zijn er nog maar weinig auto's met een slot in de deur om hem met een sleutel te openen. Alles gaat met een afstandsbediening. Maar als je, onder het rijden, tegen mensen zegt de sleutel nog in de deur zit vallen ze er stuk voor stuk voor. Humor! Morgen proberen in de file..
16 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Solar Dynamics Observatory - Sun
NASA's SDO (Solar Dynamics Observatory) werd vijf jaar geleden gelanceerd om de zon te observeren. Hij maakt 24 uur per dag per seconde meerdere foto's. En ik kan je zeggen. Dat levert tot op de dag van vandaag zeer mooie beelden op..
16 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Foute Vrienden - Voelt Dit Goed?
Als er één programma is die ik momenteel erg kan waarderen dan is het 'Foute Vrienden'. Niet moeilijk, maar gewoon verstand op nul en genieten van de platte humor. Vooral deze uitdaging voor Klaas was geniaal..
15 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Real Life Heroes (34)
Dagelijks gebeuren de ergste dingen. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die klaar staan voor een ander. Of het nou levensgevaarlijk is of niet, dit zijn de echte helden..
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 13/04/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!..
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
3 Russians 1 Car (SketchShe Parody)
De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. Maar als iemand succesvol is zijn er altijd mensen die met een parodie op de proppen komen. Zo ook deze drie Russen..
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties