Itty-Bitty BBQ
Mocht jij een bierliefhebber zijn die een BBQ snack ook wel kan waarderen dan is dit knutselwerkje wellicht wat voor jou. Gewoon voor de lol..
22 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Girl Picking Up Girls In Las Vegas
We zien wekelijks wel hoe mannen vrouwen proberen te versieren om hun telefoonnummer te bemachtigen. Maar hoe pakken vrouwen dat aan? En dan bedoel ik een vrouw die vrouwen probeert te versieren. Andrea laat het je zien..
22 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 96 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De n na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
21 Jun '14 - in Cool
door Patrick
The Whopper Dropper Drone
Waarom fastfood boeren als Kentucky, Mac en de King nog steeds niet thuisbezorgen is voor mij een raadsel. Je moet immers een beetje met de tijd mee. Maar overal is een oplossing voor. Laten we beginnen met de Whopper Dropper Drone..
21 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Close Call Compilation
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. We zien het in deze compilatie..
21 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
How To Deal With A Telemarketer
Heb je ook zo'n hekel aan die telefonische verkopers? Ze bellen altijd op het verkeerde moment om je spullen aan te smeren waar je toch niet op zit te wachten. Maar het is wel een mooie reden om weer eens iemand in de maling te nemen..
21 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Farting In The Hood Prank Gone Wrong
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met een 'pooter'. Nou kan hij goed praten en lult hij zich overal wel onderuit. Deze jongen denkt hem even na te doen, maar dat kan niet iedereen waarderen..
21 Jun '14 - in Humor
door Patrick
UAE National Aerobatics Team
Zit je in Abu Dhabi lekker op het strand te genieten van een heerlijk zonnetje, komen er plotseling een paar jets voorbij. Op zich niet bijzonder, maar wat deze jongens laten zien wel..
21 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Longest
Als rallycoureur en professioneel skir heb je wat met sneeuw en ijs. Daarom wilde coureur Guerlain Chicherit een record op zijn naam zetten. En wel voor de 'longest ramp car jump'. Hij kwam een heel eind, maar zelfs dan kan er wat mis gaan..
20 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Behavinf Badly - Karma
Als je weet dat het vaak een chaos is qua verkeer en wegmisbruikers bij de Golden Gate Bridge, dan ga je daar als nieuwsverslaggever graag staan om daar een verhaal van te maken. En dat is in dit geval best gelukt als je het mij vraagt..
20 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bike Fail Compilation
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dan moet je het wel normaal houden. Maak je het gekker, dan is het vragen om ellende..
20 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Harley-Davidson Project LiveWire
Vraag een vreemde naar een motormerk en waarschijnlijk zal Harley Davidson als eerste genoemd worden. D motor voor de ultieme bad boy. Maar ook Harley Davidson moet met de tijd mee. En het resultaat is Project LiveWire. Een kogel op wielen gevuld met accu's en een geluid van een podracer uit Star Wars. Dat is toch wel even wennen..
20 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DevinSupertramp - Cliff Slip And Slide
DevinSupertramp vermaakt zich de laatste weken prima aan zijn filmpjes te zien. Vandaag gaan we voor een slip 'n slide, maar dan net even anders dan normaal. We duiken van een cliff ruim 15 meter het diepe in. Ik wil ook!
20 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 June 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
20 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
3RUN Bangkok 2013
Vorig jaar zijn de jongens van 3RUN naar Bangkok geweest om daar hun parkour en freerunning skills op film te zetten. Vandaag mogen we dan eindelijk de clip aanschouwen. Ik doe het ze niet na..
20 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Living The Dream - Fresh K.O.
Basejumpen, sky diven, wakeboarden, motorcrossen en doen mee aan Red Bull Crashed Ice. Maar dat is nog maar de helft van wat de Fresh K.O. athletes doen in hun vrije tijd. In deze short doc vertellen vier extreme sporters uit Nijmegen over hun dromen en hun zoektocht naar adrenaline. Een uit de hand gelopen hobby? Nee, een levensstijl Meer Fresh K.O. hier!
19 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Who's Fucking: Josh and Debra
De eerste ontmoeting met je vriendin is altijd bijzonder en tevens enigszins romantisch te noemen. Maar waarom niet gewoon vertellen waar het uiteindelijk om draait? Zie hier Josh en Debra..
19 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Escalator Fail
Als je nog even snel je trein wilt halen, dan zou ik snel een roltrap pakken naar een hoger gelegen perron. Maar als je het echt goed wilt doen, moet je de juiste roltrap pakken. Op deze manier blijf je lopen..
19 Jun '14 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties