Red Bull X-Fighters 2014 Season Recap
Het 2014 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een korte samenvatting..
13 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 106 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
12 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Best Double Fails Compilation
Dat dingen zo nu en dan fout gaan kan best grappig zijn. Maar als er niet één maar twee vol onderuit gaan is het natuurlijk net even leuker..
12 Sep '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top Summer Edition 3/3
Na twee eerdere delen gaan we nu verder met het derde, en tevens laatste deel van de WATTS Zap Top 10 Summer Edition. Enjoy!
12 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle 2014 - After Summer
We gaan stampend het weekend in en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van de After Summer editie van World Of Hardstyle 2014..
12 Sep '14 - in Music
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 September 2014
De tweede week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
12 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
'Homeless' Man is Giving To People Who Give
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Denk je op straat een dakloze te helpen met wat centjes. Krijg van hem het geld retour en zelfs nog 20 dollar extra. Oftewel, geven aan mensen die geven!
11 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull District Ride 2014 - First-Ever MTB Tsunami Flip in Contest
Dat de rode stier elke keer weer toffe evenementen weet te verzinnen weten we inmiddels. Neem het MTB feestje Red Bull District Ride 2014 waar Szymon Godziek voor het eerst in een wedstrijd een Tsunami flip laat zien. Awesome!
11 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Simple Pickup - Picking Up Girls Wearing A Shock Collar - Get Her Number!
Een dame versieren is voor de jongens van Simple Pickup al een tijdje geen enkel probleem. Maar met een elektronische hondenhalsband om je nek is het een stuk lastiger..
11 Sep '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top 10 Summer Edition 2/3
Gisteren konden jullie al genieten van de eerste aflevering van de WATTS Zap Top 10 Summer Edition. Vandaag gaan we verder met het tweede deel..
11 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crazy Bus Drivers
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
11 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top 10 Summer Edition
Gisteren konden jullie al genieten van een nieuwe aflevering van WATTS Zap. Vandaag doen we er gewoon nog een bij. Blijft tof!
10 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tornado Beats Driver To His Garage
Denk je een leuk stukje te gaan rijden, gaat het regenen. Sterker nog, heel hard regenen en er komt zelfs een tornado op je af. Een slimme zet is natuurlijk om zo snel mogelijk weer je garage in te rijden. Maar dan moet je die nog wel hebben..
10 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
I Love Helmets!
Er zijn genoeg gasten die zonder enige vorm van veiligheid op een longboard over de wegen razen. Vaak gaat het goed, maar er bestaat een mogelijkheid dat het een keer behoorlijk fout gaat. Dan kan je beter een voorbeeld nemen aan deze gozer..
10 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Animated Short - It's Payback Time
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'It's Payback Time'..
10 Sep '14 - in Animation
door Patrick
Revenge! - Organ Theft Prank
Mensen in de maling nemen is leuk. Maar eens kan je de bal terug verwachten. Zo ook in dit geval. Na de 'Girlfriend Suicide Prank' is het nu tijd voor revenge! Zie hier de 'Organ Theft Prank'..
10 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (11)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
10 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Most Epic Nerf War In History
Voor wie met zijn kids in huis een gevecht wil houden is bij Nerf aan het juiste adres. Van 'normale' pistolen tot mega geweren alles is te koop. En geloof me, dat kan voor aardig wat rommel (en plezier) zorgen..
09 Sep '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties