Electric Unicycle On Fire
Best tof die nieuwe elektrische éénwielers. Makkelijk te bedienen, gaan nog best rap en een behoorlijke actieradius. Ze moeten alleen niet in de fik vliegen. Dat is dan weer een beetje jammer..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers 2015 (So Far)
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
25 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 4 July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
25 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (327) - Asia Special 30
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Keow Wee Long - Climbing Marina101 (423m)
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels. Maar Keow Wee Loong heeft er absoluut geen moeite mee. Gekkenwerk!..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best Video Bomb Ever!
Ongemerkt bij een nieuwsuitzending op de achtergrond je gezicht laten zien is niet altijd even makkelijk. Maar een complete goocheltruc vertonen is ronduit geniaal..
24 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Close To Home - It Can Wait..
Onder het rijden gebruik maken van je telefoon is gevaarlijk. Daarom zijn de boetes ook zo hoog. Maar veel mensen hebben er maling aan en doen het toch. Met alle gevolgen van dien..
24 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Brazilian Police Fail..
In colonne rijden doet de politie wel vaker als ze ergens snel moeten zijn. Maar er is natuurlijk altijd wel een wijsneus bij die stoer denkt te zijn. En ja, daar lig je dan..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (100)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze dame even een schone onderbroek..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Motorcycle Limbo
Wellicht heb je het wel eens gedaan. Met een behoorlijk slop op tijdens je vakantie limbo dansen. Best grappig natuurlijk. Maar met een motor is dat een stuk leuker. Alan Birtwistle doet het even voor..
24 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2015 (So Far)
Er gaat niet elke week wel eens iets fout. Of elke maand. Heel het jaar door zijn er wel pijnlijke missers of lullige foutjes. Zie hier de Ultimate Fails van 2015 tot nu toe..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Dan Bilzerian Drone Shootout
Ben je paintballen en kleiduifschieten een beetje zat en heb je genoeg centen? Koop dan net als knakenkoning Dan Bilzerian een paar drones en hoppa, een nieuwe uitdaging is geboren..
23 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 20/07/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
23 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Drone Rescue
Drones zijn toffe dingen, maar als je er een per ongeluk op een dak van een huis kwijtraakt heb je een probleem. Althans, of je koopt een grotere en gaat op zoek naar zijn kleine broer. Zo doe je dat!..
23 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Kids React To The First iPod
Wat je vandaag koopt is morgen oud. De eerste iPod was een hele uitvinding. Maar geef het, toen mooie speeltje, eens aan de kids van nu. Wat vinden die er van?..
23 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Land
Op het Goodwood festival zie je de meest exotische, extreme en tevens klassieke auto's. Zo ook deze 200pk sterke Darracq uit 1905. Deze auto kreeg in 1906 de naam 'King of Speed' door zijn extreme topsnelheid van een kleine 196km/h. Een heus record toen voor snelste auto op de weg. En hij gaat nog steeds als een malle...
23 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wie Is Er Niet Groot Mee Geworden..
De zeer toffe pindakaas reclame van 'Pietertje' was een schot in de roos. Iedereen kent hem onderhand. Maar er is een versie met iemand anders in de hoofdrol die het grote scherm nooit heeft gehaald. En geloof me, die is misschien nog beter...
23 Jul '15 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties