UHV Power Line Net Removal

Als er iets vast komt te zitten in een aantal hoogspanningslijnen dan moet dat met de nodige zorg verwijderd worden. Deze mensen hebben daar een handige oplossing voor..
31 May '17 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers May 2017

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
31 May '17 - in Humor
door Patrick
Pickup Driving Fails Compilation

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar sommige pickup bestuurders hebben daar toch echt lak aan..
30 May '17 - in WTF!
door Patrick
Dragon Ball Z vs Avatar Last Airbender

De jongens van het YT kanaal RackaRacka maken elke keer weer de tofste korte filmpjes. Elke keer weer over de top, maar wij kunnen dat wel waarderen. Zie hier hun laatste creatie..
30 May '17 - in Cool
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Hiring A Skip

Onze kleine grote vriend Tiny Tim heeft weer een idee. Zijn speelgoed opruimen en ook gelijk zijn moeder. Nu alleen nog even een container regelen..
30 May '17 - in Humor
door Patrick
Freediving In Iceland

Duiken en snorkelen is tof, maar dan wel het liefst in kristalhelder water. Dan ben je in IJsland op de juiste plek. We zwemmen mee met Kiki Bosch..
30 May '17 - in Cool
door Patrick
Funny Celebration Fails Compilation

Er is altijd wel wat te vieren. Is het niet een geweldige goal, dan wel het behalen van een diploma. Maar ook dan kan er wel wat mis gaan..
30 May '17 - in WTF!
door Patrick
Verstappen vs Ricciardo Caravan Race

Formule 1 coureurs moeten zo nu en dan ook een beetje ontspannen. En hoe kan dat beter dan met een Aston Martin en een caravan over het circuit knallen. Verstappen en Ricciardo gingen los op de Red Bull Ring. Ik wil ook!
30 May '17 - in Cool
door Patrick
America's Got Talent - Will Tsai

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook dit optreden van illusionist Will Tsai.
29 May '17 - in Cool
door Patrick
Roland Garros 2017: Thiem vs Tomic Sensational Point

Als twee professionals een geweldig potje tennis laten zien weet je dat er één gaat verliezen. Maar wat een mooie rally is dit tussen Thiem en Tomic tijdens Roland Garros 2017.
29 May '17 - in Sport
door Patrick
Man At Arms Reforged - Wonder Woman's God Killer Sword

De dames en heren van Man at Arms Reforged maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Wonder Woman's God Killer Sword fabriceren..
29 May '17 - in Cool
door Patrick
Bad Friends Pranks Compilation

Een goede vriend is goud waard. Maar met dit soort vrienden heb je geen vijanden meer nodig..
29 May '17 - in WTF!
door Patrick
Driving Fails Compilation

Bij Wegmisbruikers zien we vaak genoeg mensen de meeste rare fratsen uithalen. Gelukkig is Nederland niet het enige land..
28 May '17 - in WTF!
door Patrick
Yep.. Pissed Drunk

We komen allemaal wel eens met een bakkie teveel op thuis. En plassen is vaak het eerste wat je doet als je eenmaal binnen bent. Maar dan wel op een andere plek als deze gast..
28 May '17 - in Humor
door Patrick
Robot

More Photography Sets!
28 May '17 - in Photography
door Patrick
The Price Is Right - New Plinko Record

Wij hebben het Rad van Fortuin, Amerika heeft The Price is Right. Deze gast heeft ze niet alle honderd op een rijtje volgens mij, maar vult wel evene snel zijn bankrekening. En ja, dan mag je wel even gek doen..
28 May '17 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (440)

Hoppa, daar gaan we weer! Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
28 May '17 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Martial Arts Edition

Of het nou basejumpers, skateboarders, skiërs of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Vandaag gaan we voor een Martial Arts Edition..
27 May '17 - in Cool
door Patrick
Good Mood #72

Tijd voor een compilatie random internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood.
27 May '17 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties