My Lovely Bars
Er zijn heel wat mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en wat spieren te kweken. Maar je kan natuurlijk ook wat leuks fabriceren in je eigen tuin. Zoals deze man heeft gedaan..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Hit & Run, Car Crash..
Zoek je een dikke SUV met ook nog aardig wat pk's onder de kap? Dan kan een Infiniti een leuke optie zijn. Sterker nog. Mocht je met zo'n 200km/h een keer een foutje maken, dan kan je zelfs nog gewoon naar huis rijden..
22 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Colorado Street Out Laws - 55 Chevy Drag Crash
Een '55 Chevy is sowieso een wagen om trots op te zijn. En als je onder de kap ook nog het een en ander aanpast kan hij zo in stijl een dragstrip op. Maar ook daar gaat het wel eens mis..
22 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
WildRings
Voor een aantal sporten ben je altijd afhankelijk van een gymzaal. Maar met een beetje creatief denken kom je een heel eind. Zie hier WildRings..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Marvel Tribute
Als er films bomvol actie zitten dan zijn het wel films van de Marvel superhelden. Iron Man, Spider Man, Captain America, en ga zo maar verder zijn simpelweg awesome te noemen. Zie hier een kleine tribute..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Ferrari Bus Stop Gone Veteran
De jongens van Whatever doen goed hun best op YouTube. Met het idee om met een Ferrari langs bushaltes te gaan om te vragen of iemand een ritje nodig heeft treffen ze deze keer een veteraan met een verhaal..
21 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney Carson
Iedereen kent hem als Carlton uit de welbekende serie 'The Fresh Prince of Bel-Air', maar Alfonso Ribeiro heeft zijn dance skills nog aardig onder de knie. Zie hier zijn optreden met Witney Carson tijdens Dancing With the Stars..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Mascot Cooly Pole Vault
Mocht je denken dat mascottes er alleen maar zijn om een ploeg aan te moedigen en verder niets kunnen, dan kom je van een koude kermis thuis. Cooly heeft wel degelijk skills..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
South African Street Performers
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Zelfs in Afrika laten ze ons verbazen..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Find Your Own Way
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (249)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
21 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (80)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
20 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (79)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de beste man even een schone onderbroek..
20 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Cleaning Lady Workout
We houden van een schoon huis, en als de vrouw in huis er ook nog alles aan doet om haar figuurtje netjes op peil te houden hebben wij mannen eigenlijk niets meer te zeuren toch? Een soort van win-win situatie..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Images From NASA

More Photography Sets!
20 Sep '14 - in Photography
door Patrick
The Dancing Traffic Light
Verkeerslichten zijn er voor onze veiligheid. Maar hoeveel mensen zie je dagelijks niet oversteken terwijl het verkeerslicht toch echt op rood staat. Om de mensen wel te laten wachten bij rood moet je ze vermaken. En dat is in dit geval goed gelukt..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2014 Best Moments
Het 2014 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een overzicht van de beste momenten..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Burning Man 2014
Een evenement wat echt bovenaan mijn lijstje staat is toch wel 'Burning Man'. Het is een eind weg, en midden in de Nevada woestijn, maar tof is het zeker. Zie hier een kleine impressie van Burning Man 2014..
19 Sep '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties