Transforming Formula One - 2014 Rules Explained
Met een nieuw F1 seizoen voor de deur is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal veranderd is qua regels. Red Bull Racing legt het ons uit door middel van deze awesome clip..
12 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
12 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Project CARS - Trailer
Er zijn heel wat simulatie en race games verkrijgbaar op de diverse consoles. Maar er komt een nieuwe speler die waarschijnlijk de rest achter zich laat. Zie hier een teaser trailer van Project CARS..
11 Mar '14 - in Trailers
door Patrick
ATM Robbery Prank Gone Wrong
Elke dag worden er weer nieuwe pranks het internet op geslingerd. Soms leuk, vaak niet het bekijken waard. De grappenmakers denken dat ze met een camera vrij spel hebben. Maar helaas voor hen is dat niet altijd het geval. Dit was te verwachten.
11 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1967 Datsun Roadster
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Scott Fisher over zijn klassieke 1967 Datsun Roadster..
11 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jack The Stripper
Een mannelijke stripper heeft zijn allereerste optreden in een studentenhuis vol met meiden. En daar trakteert hij de dames op een show die ze nooit zullen vergeten..
11 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Mustang Most Wanted Compilation
Sommige mensen gaan erg ver voor een dosis adrenaline. Zonder veiligheidsmaatregelen de meest hoge gebouwen beklimmen is alleen voor extreme waaghalzen weggelegd. Zoals deze jongens..
11 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Ford Mustang Burnout Fail
Tijdens een automeeting even wat rubber verspillen is haast een verplichting met een 'dikke' Mustang onder je kont. Maar dan moet je natuurlijk wel weten hoe het werkt..

(En een van een andere kant).
10 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Soccer Fair Play
Dat voetbal soms een behoorlijk toneelstuk is hoef ik niet meer duidelijk te maken. Maar het kan ook anders. Dat bewijzen deze mannen. Zo kan het dus ook!
10 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Initial D Stage 6 Awesome Performance
Wie wel eens het arcade racespel Inital D heeft gespeeld, weet dat het nog best lastig is om driftend schadevrij over de bergwegen te racen. Josh heeft er zo te zien geen moeite mee. Bizar..
10 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Pokémon Honedge
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Pokémon's Honedge fabriceren..
10 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Top Gear S21E06 - Burma Special Part 1
Vaste prik op maandag. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
10 Mar '14 - in Television
door Patrick
Neymar vs Little Soccer fan
Een overenthousiaste fan wordt bij een belangrijke voetbalwedstrijd meestal zo snel mogelijk van het veld verwijderd. Maar wat als de fan een meter hoog is en net zijn eigen veters kan strikken? We laten het over aan Neymar..
09 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (64)
Voor een perfecte foto moet je soms een beetje risico nemen. Maar overdrijven is ook een vak..
09 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Little Conductor Lara Glozou
Een dirigent heeft passie voor muziek en kan de muziek bijna letterlijk uitbeelden. Vaak gaan daar jaren aan training aan vooraf, maar sommige mensen worden gewoon geboren met de gave. Zoals deze kleine meid..
09 Mar '14 - in Cool
door Patrick
10 Worst Computer Consoles
We kennen allemaal de Xbox, Wii en Playstation. Maar door de jaren heen zijn er heel wat game consoles geweest die hét hadden moeten worden. Helaas, heb jij er een van deze 10 gehad?
09 Mar '14 - in Tech
door Patrick
Crash Galore (215)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
09 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Venom Trickshots - Mini Table & Epilogue
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
09 Mar '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties