The Sights and Sounds of Rallycross Racing
Rallycross is tof. En met coureurs als Scott Speed, Steve Arpin, Travis Pastrana, Austin Dyne en Ken Block moet het wel een slachtveld worden. We nemen een kijkje achter de schermen..
15 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Waverly Hills Witch Prank
Spoken, heksen, geesten en monsters bestaan niet. Althans, net voor Halloween komen ze toch even tot 'leven'. We gaan langs het beruchte Waverly Hills sanatorium..
15 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (13)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
15 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Arnaud Longobardi - Swoopy Summer - Speedflying
Vliegen als een vogel is voor veel mensen een wens. Helaas is dat niet mogelijk, maar met een para- of hangglider kom je redelijk in de buurt. We vliegen mee met Arnaud Longobardi..
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 13/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - This Ferrari 512 M Changed the Racing World Forever
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. Een 1970 Ferrari 512M..
14 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula Off Road Fail
De jongens en meisjes van de Formula Off Road maken er een sport van om zo snel mogelijk de top te bereiken van een extreme heuvel. Een toffe sport, maar dan moet wel alles vast blijven zitten..
14 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Sex Commercial
Heeft seks reclame nodig? Een Slovaakse artiest, die zichzelf Matus The First noemt, vindt van wel. Hij maakte deze, naar eigen zeggen, eerste commercial voor seks. Vooral om 'de daad' als een vermakelijke bezigheid te promoten..
14 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
Audi Towing Job Fail
Een auto slepen lijkt zo simpel, maar er zijn een paar puntjes waar je op moet letten. En daarvan is nooit uit je auto stappen tijdens de reis. Maar maak dat deze vent maar eens wijs..
14 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Amazing Dubstep Dance - Marquese Scott - Time Control
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier 'Time Control'..
14 Oct '14 - in Cool
door Patrick
ATV vs Dirt Bikes Fails
Crossen door de bossen en over bospaadjes is simpelweg tof. Maar of je nou gebruik maakt van een ATV of een dirt bike, het kan niet altijd goed gaan..
14 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Perth Train Party
Elke dag met de trein naar je werk is geen pretje. Maar het hoeft allemaal niet zo somber te zijn. Neem een boombox mee en voor je het weet heb je heel de hut aan het dansen..
13 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Insane Lamborghini Aventador LP720-4 Sound
Een standaard Lamborghini Aventador heeft bij het starten al een heerlijk geluid. Maar sommige autoliefhebbers willen graag wat meer. En dat is in dit geval meer dan gelukt..
13 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Misheard Song Lyrics (5)
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Silly Scarecrow Prank
Met Halloween voor de deur kan je er van uitgaan dat we worden overspoeld met scare pranks. Op zich niet erg, als ze maar leuk zijn..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Blowing Girls Clothes Off Prank
Verkouden zijn is geen pretje. Maar als je dan de gave hebt om een dame van haar kleding te ontdoen dan is het nog best wel uit te houden. We gaan op stap met Roman Atwood..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Super League Grand Final 2014 - Ben Flower vs Lance Hohaia
We weten allemaal dat het er tijdens een potje rugby aardig hard aan toe kan gaan. Maar soms slaan de spelers een beetje door. Zo ook Ben Flower tijdens de Super League Grand Final..
12 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties