James Corden Carpool Karaoe With The Red Hot Chili Peppers

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met de Red Hot Chili Peppers.
15 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #71

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
15 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Drawing Dory In Real Life

Er zijn mensen die kunnen tekenen, en je hebt Heather Rooney. Deze meid heeft oog voor detail. In deze time-lapse zien we n van haar creaties: Dory.
15 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Dad And Son Sing Frank Sinatra In The Car

De meeste vaders hebben een speciale band met hun zoon, en al helemaal als ze van dezelfde muziek houden. Deze pa en kleine snuiter zijn duidelijk fan van Frank Sinatra..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
American Ninja Warrior T-Rex

Er zijn heel wat 'atleten' geweest die het American Ninja Warrior parkour geprobeerd hebben te trotseren, maar zonder succes. Deze T-Rex laat even zien hoe het moet. Ik zeg cool!
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
RackaRacka - The Real Suicide Squad

We moeten nog even wachten tot 4 augustus, maar dan kunnen we wel genieten van de film 'Suicide Squad'. YT filmmakers RackaRacka zijn alvast aan de slag gegaan met hun eigen versie: The Real Suicide Squad..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1991 BMW E30 318IS

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Delia Wolfe over haar 1991 BMW E30 318IS.
14 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Best Wakesurfers in 4K, Devin Supertramp

Dat YT filmmaker Devin Supertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor Wakesurfing!..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Dads & Kids Edition

Vaders hebben een speciale band met hun kinderen. En al helemaal als het om sport gaat. Kijk mee naar een nieuwe editie van People Are Awesome..
14 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Dad Fails Compilation

Nog een paar dagen en dan is het Vaderdag. D dag dat vaders eens flink verwend worden. Al gaat er ook wel eens wat mis..
14 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Streetgasm Rally Ferrari F12 Police Edition, Politie

Er zijn heel wat leuke en prijzige auto rally's. Om er maar een te noemen de Gumball 3000, Maar het kan ook een beetje minder, en dan heb ik het niet over de auto's. Neem Streetgasm, een 'Hollands' feestje, met leuk, duur en exclusief speelgoed. Zo ook deze Ferrari F12 in politie uniform..
13 Jun '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
New York City Drone Film Festival Montage 2016 #NYCDFF

Vandaag de dag heeft iedereen in de buurt wel een drone. Tof speelgoed kan ik je zeggen, maar voor het echte werk moet je over heel wat skills beschikken en de nodige knaken. Kijk mee naar een compilatie van het New York City Drone Film Festival 2016..
13 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Joachim Lw's Itch

Kijk, als je jeuk hebt moet je krabben. Zo simpel is het. Maar als je net als de Duitse voetbalcoach Joachim Lw op het veld staat tijdens een EK, dan zijn een beetje manieren wel gepast. Maar vooruit, alles fris nog?..
13 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Yep.. He's Pissed!

Dat tijdens het EK heel wat biertjes worden getapt mag duidelijk zijn. Maar eens moet je toch wat vocht kwijt. Voor een man niet al te moeilijk, rits open en laat maar lopen. Maar met een stuk in je kraag is dat makkelijker gezegd dan gedaan..
13 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (384)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
13 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
Wint Nederland (toch) Het EK?

Zoals we bijna allemaal wel weten is het EK voetbal inmiddels in volle gang. Al heeft niet iedereen dat meegekregen. Roel ging de straat op om wat mensen te vragen wie er gaat winnen, en gaat Patrick Kluivert scoren? Kijk mee..
12 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Left Lane Driver Wake Up Call

In de top 10 grootste weg ergernissen staat onnodig links rijden. En mocht je zo'n snuiter voor je hebben dan is bumperkleven of seinen al snel een idee dat naar boven komt. Maar je kan het, net zoals deze gast, heel anders aanpakken..
12 Jun '16 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 2 June 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
12 Jun '16 - in Cool
door Patrick
Peak Of Shanghai

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Chernobro, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
12 Jun '16 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties