Killer Clown 5 - Apotheosis!
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Tijd dus voor een vervolg. Zie hier inmiddels het vijfde deel..
25 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Dusting The PC
Wie al jaren een kast van een PC onder zijn bureau heeft staan weet dat je hem zo nu en dan even stofvrij moet maken. Niet alleen van buiten, maar ook van binnen. Anders krijg je dit soort praktijken..
25 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Subway Jump Fail
Een beetje treinreiziger die wel eens te lang op een perron heeft staan wachten heeft wel eens gedacht of hij met één sprong op het perron er naast kan springen. Niemand die het ooit geprobeerd heeft natuurlijk, behalve deze gast. Weet je ook gelijk hoe het afloopt..
25 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Underground Racing Twin Turbo X Version Lamborghini Huracán
Dat Underground Racing heel wat meer pk's uit een snelle bolide kan krijgen weten we inmiddels. De 1000+ of 1500pk sterke Lamborghini Gallardo's zijn onderhand niet meer te tellen. Maar... een UGR Lamborghini Huracán hebben we nog niet eerder gezien. De officiële spec's zijn nog onbekend, maar Justin Herricks (oud eigenaar van een UGR Gallardo Superleggera) laat wel doorschemeren dat zijn LP610-4 Huracán nu meer heeft dan 2000pk. En dat is duidelijk te zien. Wat een speelgoed..
25 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Post-It! Handicapped Parking Prank
We hebben allemaal wel eens last om een parkeerplek te vinden met de auto. Maar als gehandicapte is het dubbel zuur als er iemand, die geen moer mankeert, voor de handigheid op een gehandicapteplek gaat staan. Tijd om daar eens wat aan te doen..
25 Jun '15 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Freaking Insane Edition
En hoppakee, we hebben er weer een. People are Awesome, dat weten we inmiddels. Maar deze gasten zoeken het randje op..
25 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Don't Sit On My Car!
Als autoliefhebber heb ik er een hekel aan als vreemde tegen mijn auto staan te leunen en al helemaal als ze half op de motorkap gaan zitten. Maar soms lost dat zich vanzelf op..
24 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Miguel Rivera - Beat It (Michael Jackson) - Solo Guitar
Ik vind het sowieso al knap als mensen een heldere klank uit een gitaar kunnen krijgen. Maar Miguel Rivera gaat net een stapje verder..
24 Jun '15 - in Music
door Patrick
Racing In Slow Motion - Isle Of Man TT 2015
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Maar zelfs in slow motion is het gewoon mooi om te zien..
24 Jun '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Rap Battle - Terminator vs Robocop
Een rap battle is eigenlijk een regelrechte aanval op de tegenpartij om die verbaal volledig de grond in te boren. Vandaag staan Terminator en Robocop tegenover elkaar..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Stop-Motion Karate
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan we voor een potje stop-motion karate..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
ISS Symphony - Timelapse Of Earth From International Space Station
We moeten zuinig zijn op onze planeet. Want laten we eerlijk wezen, of het nou licht of donker is, de beelden van onze aardbol vanuit de ISS blijven geweldig..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - U Can't Touch This!
Iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. Zie hier hun variant van MC Hammer's 'U Can't Touch This'. Stop! Hammertime!
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Martial Arts Edition
Of het nou basejumpers, skateboarders, skiërs of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Vandaag gaan we voor een Martial Arts Edition..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The Magical Porta Potty
Er zijn maar weinig mensen die op een muziekfestival een verrassing willen vinden in een Dixie. Maar met Improv Everywhere in de buurt kan het nog wel eens grappig uitpakken..
23 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Summer Fails Compilation
Elke zomer zoeken mensen weer de zon en het water op. Heerlijk natuurlijk, maar gelukkig voor ons gaat dat niet altijd volgens plan..
23 Jun '15 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Building A Mini Motorhorse
Stel je krijgt een fiberglas paard, wat doe je daar dan mee? Onze favoriete knutselaar Colin Furze hoefde daar geen seconde over na te denken. Zijn eerste gedachte: Daar moet een motor in! En dit was het resultaat..


Part 2: Colin Furze Has A Field Day - Mini Motorhorse Jousting Challenge..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Soul Flyers 33.000 ft Above Mont Blanc
Voor de lol uit een vliegtuig springen is niet voor iedereen weggelegd. Sky diving is een sport die voor de nodige adrenaline zorgt, alleen is dat voor een aantal niet genoeg. We zoeken het hoger op met de Soul Flyers..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
'T Dondert In De Regie @ Groots met een zachte G, Guus Meeuwis
Een concert van Guus Meeuwis zoals 'Groots met een zachte G' is een feest eerste klas. Maar niet alleen in het stadion is het hossen en feestvieren. Ook in de regie bij RTL4 hadden regisseur David Grfihorst en collega's het prima naar hun zin..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties