Isamu Yamamoto - The Most Amazing 12 Year Old Freestyle Skateboarder

We hebben al heel wat goede skateboarders voorbij zien komen hier op Biertijd. Maar Isamu Yamamoto is een vak apart. Best beste jongen is pas 12 jaar oud en nu al koning op de plank..
18 May '16 - in Cool
door Patrick
Rats? Where?

In sommige restaurantkeukens wil je 's ochtends gewoon het licht niet aandoen. Last van ratten? Welnee joh! Valt reuze mee.
17 May '16 - in WTF!
door Patrick
Disney And Pixar Sings Hello
De wereldhit 'Hello' van Adele kennen we allemaal. Vandaag zingt Brian het met de stemmen van Disney en Pixar. Ik doe het hem niet na..
17 May '16 - in Cool
door Patrick
World's Best Magic Trick

Als iemand op straat je een goocheltruc wilt laten zien dan zijn er maar weinig mensen die nee zeggen. Maar soms had je beter door kunnen lopen, voor je het weet sta je voor paal. Wel humor, dat dan weer wel.
17 May '16 - in Humor
door Patrick
Human Nature 4K

We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Zie hier 'Human Nature 4K'.
17 May '16 - in Cool
door Patrick
Overwatch Animated Short - Dragons

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier 'Dragons' van het binnenkort te verschijnen spel Overwatch.
17 May '16 - in Animation
door Patrick
Petrolicious - Dinalpin A110

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het David Griffiths over de klassieke Dinalpin A110.
17 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Calls Compilation

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Kijk mee..
17 May '16 - in WTF!
door Patrick
BMW X6 Gone In 60 Seconds

Een BMW X6 is geen verkeerde auto en heel wat mensen zouden hem graag voor de deur hebben staan. En dat is blijkbaar niet eens zo moeilijk. Iets meer dan een minuut is er voor nodig en weg is je dure BMW..
16 May '16 - in WTF!
door Patrick
Volume BMX: DeMarcus Paul's War Horse

Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, DeMarcus Paul is een vak apart.
16 May '16 - in Cool
door Patrick
Last Strap Hanging Window Washer In New York

Ook op hoge hoogtes moeten de ramen worden gewassen in New York. Maar waar een ladder niet kan komen, en een lift niet aanwezig is doet men het nog op de ouderwetse manier. Ik sla even over..
16 May '16 - in WTF!
door Patrick
Man At Arms Reforged - Vorpal Blade (Alice: Madness Returns)

De dames en heren van Man at Arms Reforged maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze de Vorpal Blade fabriceren uit de game Alice: Madness Returns.
16 May '16 - in Cool
door Patrick
K9 Personal Protection
Sommige mensen kunnen wel wat extra bewaking gebruiken. En laat deze man nou een expert zijn in honden trainen die je best als bodyguard kunt hebben.
16 May '16 - in Animals
door Patrick
Hello Tokyo Hyperlapse

Op vakantie de nodige foto's en filmpjes maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar is het niet eens tijd voor een andere benadering. Wat dacht je van een Hyperlapse? We reizen af naar Tokyo!
15 May '16 - in Cool
door Patrick
Scream To Go

Bij elk pretpark kun je na een ritje in een attractie wel een foto kopen waar je zelf op staat. Maar in Bogota, Colombia doen ze het bij pretpark Mundo Aventura net even anders. Daar koop je voor 18 euri gewoon een potje met je geschreeuw. Best apart maar ergens wel cool.
15 May '16 - in Cool
door Patrick
The Beauty Of Skateboarding

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan.
15 May '16 - in Cool
door Patrick
Trieste Uitspraak Van DJ Dave Roelvink

Er is al genoeg geschreven over Dave Roelvink. Maar het kan nog erger. Tijdens zijn draaisessie in een feesttent kreeg hij een biertje naar zijn hoofd gegooid. Kan gebeuren, negeren en weer doorgaan is de beste oplossing. Maar "DJ" Dave dacht daar anders over. Alleen zorgde zijn trieste opmerking voor nog meer ellende. Jammer jongen, rennen maar!
15 May '16 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 14/05/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
15 May '16 - in Sport
door Patrick
Crash Galore (379)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
15 May '16 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties