Killer Clown Prank 4 - Massacre!
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Tijd dus voor een vervolg. Zie hier inmiddels het vierde deel..
16 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 10/11/14
Vorige week hadden we al een nieuwe deel van WATTS Zap, maar helaas was dat maar een klein gedeelte van de complete aflevering. Hierbij nogmaals, maar wel de volledige WATTS Zap van 10/11/14..
16 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect - Archery Trick Shots
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Zie hier de Archery Edition..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Motorcycle Insane Burnout
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Maar om het onderweg te doen?..
15 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DC Shoes: Subject Madars Apse
We zien met regelmaat pro's die kunnen toveren met een skateboard. Geen trucje is ze te gek. Madars Apse is ook zo'n man..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Hot Lap Around Fiorano With Kimi Raikkonen In A Ferrari F12
Een rondje over Fiorano rijden is tof. Maar als je naast ijskoning Kimi Raikkonen mag zitten in een Ferrari F12 Berlinetta met 730pk dan is pas echt feest..
15 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Wingsuit Flying Carpet
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Maar er is altijd wel een nieuwe uitdaging te verzinnen. Tijd voor de wingsuit flying carpet..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Winter Is Here 2014
Nog even en iedereen zoekt weer de sneeuw op voor een weekje wintersport. Logisch ook, want het is en blijft tof tijdverdrijf..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 115 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge & LAHWF - Awesome & Awkward Magic
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij samen met LAHWF op straat wat straatmagie..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Emotional Toddler vs The Chipmunk Adventure
Kleine kinderen zijn nog zo lekker zichzelf. Geen stress en lang leve de lol. Maar vergeet de emoties niet, want de Chipmunks kunnen heel wat losmaken bij zo'n klein ukkie als Raegan..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Dad & Son Drifting Fun
De liefde voor auto's is leuk als je het kan delen met je zoontje. Deze kleine vier jarige pik geniet in ieder geval van de drift skills van zijn pa. Dat is duidelijk te merken..
14 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Pommes Frites
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Met Sinterklaas en kerst voor de deur kijken we nog even terug naar Sint-Maarten. Zie hier de korte film 'Pommes Frites'..
14 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 November 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van november er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
14 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (266)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Joe Goes To Blizzcon (2)
Onze favoriete interviewer Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we langs bij RPG hemel en verkleedfeestje Blizzcon..
13 Nov '14 - in Humor
door Patrick
SaBo-FX - Roxanne
Regelmatig krijgen we van SaBo-FX een nieuwe video, waarin de mooiste modellen worden overgoten met een muzikaal sausje. Zo ook vandaag. Zie hier 'Roxanne'..
13 Nov '14 - in Sexy
door Patrick
Close Call.. (84)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het gelukkig ook maar net goed..
13 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties