Road Rage Racism..
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Want ja, je ziet soms wel eens iemand over het hoofd. Maar om dan zo uit je dak te gaan?..
15 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Sign Language Sing-Along Grease
Er zijn heel wat mensen die dagelijks in de auto meezingen met de radio. Maar dat kan ook op een andere manier. In gebarentaal!
15 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Downhill Longboarding - Byron Essert & Alex Tongue
De bergwegen in de alpen zijn uitermate geschikt voor wielrenners. Maar ook met een longboard kun je daar prima uit de voeten. We kijken mee met Byron Essert en Alex Tongue..
15 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Stealing Car Tires Prank
Je staat raar te kijken als je bij je auto komt en er proberen twee gasten je wielen te stelen. Gelukkig zijn het Roman Atwood en Vitaly die weer een geintje uithalen..
15 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 August 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
15 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
StuntFreaks - Suzuki GSX-R 1000 On Dirt
Een racefiets koop je voor asfalt en een mountainbike voor off-road pret. Ieder zo zijn ding. Maar wil dat zeggen dat je met een motor als een Suzuki GSX-R 1000 alleen maar op asfalt kan rijden? Dacht het niet!..
14 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Korean Candy Cutter Beat
Als je elke dag weer handmatig stukjes snoep moet hakken, dan moet je toch wat verzinnen om de sfeer goed te houden. Deze Koreaanse dame heeft de juiste manier gevonden..
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
How The Sun Sees You
Mocht je deze dagen genieten van de zon, vergeet dan niet jezelf in te smeren. Want geloof me, het werkt echt. We laten het je zien..
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 11/08/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Fifty Shades of Frozen
De dames die het boek 'Fifty shades of grey' of ook wel 'Vijftig tinten grijs' hebben gelezen zitten met smart te wachten op de film. En die komt er aan. Maar als we de originele trailer combineren met Disney's Frozen krijgen we toch wel een apart geheel..
14 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Extremely Awkward Toilet Situations In Public
tegenwoordig moet je in Londen voor elk toiletgebruik wel betalen. Maar als je niet zo ruim bij kas zit, zit er maar één ding op. Je eigen toilet meenemen..
14 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Making Cops Paranoid
Er zijn heel wat YouTube kanalen met gasten die mensen in de maling nemen. Jack Vale is daar één van. Vandaag gaan we wat politieagenten paranoïde maken..
14 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Nutshot Compilation
Er zijn sommige zaken waar ik erg zuinig op ben, en dat zijn op zeker mijn ballen. Want zeg zelf. Er is geen man die dit wil meemaken..
14 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Son Buys Mom Her Dream Car Surprise
We hebben allemaal een voorkeur voor een droomauto. Vaak hoor je dan sportwagens als Lamborghini, Ferrari, Aston Martin, Porsche en ga zo maar verder. Maar deze moeder heeft iets heel anders in gedachte. En haar zoon weet precies waar ze blij mee is..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Instant Karma..
Als het verkeerslicht al even op oranje staat moet je simpelweg stoppen. Als er dan ook nog een jonge knaap even snel wil oversteken dan moet je niet moeilijk doen. Maar goed, daar kom je zelf wel achter..
13 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drone Driving
Autorijden is niet al te moeilijk. Maar als je een bril opzet met het uitzicht van een drone die boven je vliegt wordt het toch iets lastiger. Vooral als je ook nog een parcours moet afleggen..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Heartbroken 4 Year Old Excuse Deleting Uncle Dave Photo
Als vier jarige moet je nog heel wat leren. En ja, soms doe je dan wel iets per ongeluk verkeerd. Zoals de foto verwijderen van je favoriete oom Dave. Dan zit er nog maar één ding op. Ome Dave vragen om een nieuwe foto..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
David Attenborough Observes Fangirls
David Attenborough is dé meester als het gaat gaat om het inspreken van natuurdocumentaires. Maar vandaag laten we de bijzondere dieren en de jungle even voor wat het is. Laten we eens kijken naar vrouwelijke fans..
13 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Vapor vs Bass
Een stevige bas mag in een auto niet ontbreken. Nou zijn er mensen die het wat overdrijven, maar dat geeft wel een heel bijzonder beeld als je het combineert met rook..
13 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Pulling Up Sagging Pants In The Hood Prank
Vandaag de dag lopen heel wat gasten met hun broek half op de knieën. Onderbroek er bovenuit en dat moet dan stoer zijn of zo. Vandaag gaan we richting 'the hood' om ze een handje te helpen hun broek op te hijsen. En ja, dat is wederom vragen om ellende..
13 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties