Nissan 350Z vs Porsche GT3 vs Surprise..
Een standaard Nissan 350Z is nou niet echt competitie voor een Porsche GT3. Maar met een beetje tunen kom je een heel eind. Maar zoals je weet is er altijd baas boven baas..
29 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Paraglider Bad Day
Hoe geweldig is het om als een vogel door de lucht heen te zweven? Paragliding is spectaculair, maar natuurlijk niet zonder gevaar. Gelukkig loopt het in dit geval wel goed af..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Kung Fury - Official Movie
Kung Fury was ooit een Kickstarter project om geld binnen te halen voor de productie van een over-de-top 80's actiefilm. Heel wat mensen zagen de humor er wel van in en uiteindelijk hebben ze een bedrag van ruim 630.000 dollar binnengehaald. De film staat inmiddels online en is hier te bekijken. U bent gewaarschuwd!..
29 May '15 - in Movies
door Patrick
Truck Crash Galore (37)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month May 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
29 May '15 - in WTF!
door Patrick
Bikers vs Car Driver Road Rage
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
28 May '15 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 25/05/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Ciccio Merolla - Bongo Massage
Muzikant Ciccio Merolla kan zeer goed overweg met een stel bongo's. Maar wat krijg je als zijn vrouw om een massage vraagt? Ciccio laat het je zien..
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Jeanney vs Pucher - FIA World Rallycross Championship
Bij elke sport is het vechten om de eerste plaats. Alleen brengt de een het mooier dan de ander. Dit gevecht tussen rallycross coureurs Davy Jeanney en Max Pucher is simpelweg awesome. Netjes gedaan Davy!..
28 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jamie Oliver Makes His Own Birthday Cake
Top chef Jamie Oliver is 40 geworden. Op zich niets bijzonders, maar wel tijd voor een verjaardagstaart. En met een beetje knip en plakwerk maakt Jamie hem zelf dit jaar..
28 May '15 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Setting Of 300 Rockets All At Once
Onze favoriete knutselaar Colin Furze heeft inmiddels 1 miljoen volgers op YouTube en dat moet gevierd worden. En hoe kan dat beter dan met 300 vuurpijlen. Het probleem is alleen dat hij ze allemaal in één keer tegelijk aan wil steken. Vorige week was hij met de voorbereidingen begonnen, maar vandaag gaan we zien of het hem ook daadwerkelijk gelukt is..
28 May '15 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Taking The Plunge
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar 'Taking The Plunge'..
27 May '15 - in Animation
door Patrick
Audi RS6 vs Tram
Mocht je een Audi RS6 op het oog hebben dan is een proefritje natuurlijk een must. In dit geval heeft de Poolse 'coureur' een hagelnieuwe RS6 meegekregen met 480km op de teller. En ja, dat kan niet goed gaan..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Unimog Power
Als je een voertuig zoekt voor wat zwaar werk denk je al snel aan een grote SUV. Maar geloof me. Er gaat niets boven een goede oude Unimog. Dat blijkt maar weer..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kawasaki H2R vs Super Cars
Een auto zal het niet snel winnen van een motor. Maar wat voor auto is er nodig om een Kawasaki H2R bij te benen? Zal het een McLaren MP4-12C, Bugatti Veyron of een 1350pk sterke Nissan GTR zijn?..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
LEGO - First Person Shooter (FPS)
First person shooters zijn cool. Maar als we de games in een Lego omgeving zouden kunnen spelen wordt het helemaal tof. Andrew toverde zijn favoriete games (Portal, Skyrim, Bioshock, en Counter Strike) om in Lego. Ik zeg awesome!
27 May '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Explosive Oil Fire at 2500fps
Als er een ding is wat je nooit moet doen, dan is het een brandende pan olie blussen met water. Waarom niet? De Slow Mo Guys laten het je zien..
27 May '15 - in WTF!
door Patrick
How To Load A Pickup On A Boat
Om je auto van A naar B te krijgen moet je soms een stukje over het water. Geen probleem zou je denken. Je rijdt je pickup op een boot en gaan met die handel. Alleen gaat dat niet overal even makkelijk. Zoals hier in Brazilië..
26 May '15 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties