Crash Galore (344)
We gaan de week natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
19 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
How To Finger A Girl
Was het dit weekend weer eens diep graven zonder succes? Wellicht dat wij je een handje kunnen helpen. Want zeg zelf, een paar goeie tips zijn altijd welkom toch?..
19 Oct '15 - in Info
door Patrick
Man At Arms - Jacob's Cane Sword (Assassin's Creed Syndicate)
De dames en heren van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Jacob's Cane Sword fabriceren uit 'Assassin's Creed Syndicate'..
19 Oct '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP Australia - Andrea Iannone vs Seagull
Je snapt die beesten toch niet. Als meeuw kan je heel de wereld over vliegen, maar deze ging kijken bij de MotoGP in Australië. Niet een al te strak plan, want een kopduel met Andrea Iannone ga je niet winnen..
18 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
South Park - Yelper Special
Met de Yelp app kan je in je omgeving restaurants vinden en tevens (anoniem) beoordelen. Maar er zijn heel wat mensen die daar graag misbruik van maken. Serveer je geen goed eten, dan schrijf ik een slechte recensie. Een beetje chantage zou je het kunnen noemen. Tijd voor de 'Yelper Special'. Southpark is en blijft geniaal.
18 Oct '15 - in Humor
door Patrick
AH Vluchtelingenweken
Als er een supermarktketen is die overal op inspringt dan is het Albert Heijn wel. En dus konden we er op wachten. De AH vluchtelingenweken..
18 Oct '15 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome (6)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
18 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (343) - Asia Special (32)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
18 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Alpura Dancing Cow
Wie boodschappen doet komt in de supermarkt regelmatig kleine standjes tegen waar iemand nieuwe producten staat te promoten. Veel mensen lopen die straal voorbij dus doen ze dat in Mexico net even anders. Niets uitdelen, gewoon dansen!
18 Oct '15 - in WTF!
door Patrick
Jason Drives The Worst Car In The World
Jason Torchinsky krijgt regelmatig de sleutels in handen van de meest rare, bijzondere en awesome wagens. Vandaag mag hij een stukje toeren met de meeste foute auto ooit. De 1951 Hoffmann..
17 Oct '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Samurai vs Tennis Ball
Als een pitcher een bal naar je gooit met een snelheid van 160km/h ben je een knappe jongen als je die raakt. Deze Samurai gaat net een stapje verder. Ninja skills!..
17 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Rally Driver Will Orders vs The Bidno Moorland Stage In DiRT Rally
Rally coureur Will Orders kan aardig overweg met zijn auto. Maar kan hij het ook virtueel? Laten we eens kijken hoe hij de Bidno Moorland Stage doet van DiRT Rally..
17 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 October
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
17 Oct '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 157 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
16 Oct '15 - in Cool
door Patrick
American
American Football is niet echt mijn ding, maar soms zie je wel eens geniale momenten voorbij komen. Zoals deze catch van Stanford's Owusu..
16 Oct '15 - in Sport
door Patrick
The Flying Man Slip N Slide
Het mooie weer hebben we inmiddels gedag moeten zeggen, maar wellicht is deze Slip N Slide een leuk idee voor de toekomst. Je moet wel even een paar uurtjes bouwen maar dan heb je ook wat!..
16 Oct '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties