Racing Fail Compilation Week 08 2020

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde, besneeuwde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
20 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - Fiat Spider 2000 Restoration

Ook vandaag neemt onze vriend Arthur Tussik weer een auto onderhanden. Geen gigantische schadebak, maar een Fiat Spider 2000 die wel wat liefde kan gebruiken. En dat kan de beste man wel.
16 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick

1400HP Ford Barra Sleeper

Altijd tof, een auto met een klassiek uiterlijk waarvan onder de kap niets meer origineel is. Zo ook deze Ford Barra met 1400+ PK! Ik zeg damn!
11 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1965 Ford Mustang Fastback

Petrolicious zet wekelijks een auto of een motor en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag in de hoofdrol de 1965 Ford Mustang Fastback van Nathan Cali.
11 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - BMW 1-Series M Coupe

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de BMW 1M Coupe van Adrian Miles.
04 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - BMW 5 Series Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een BMW 5 Serie.
04 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation 01 2020

Als je met 170 over een bospad vliegt dan kan er wel eens wat mis gaan. Juist, tijd voor een verse Racing Fail compilatie en wat hoogtepunten van de Monte Carlo Rallye.
30 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - Toyota Corolla Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een Toyota Corolla.
29 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rallye Monte Carlo 2020

De liefhebbers van rallygeweld kunnen vandaag hun lol weer op. Zie hier een lading hoogtepunten van de Monte Carlo Rally 2020.
28 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Porsche 911 by Singer

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de Singer Porsche 911 van Drew Coblitz.
28 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
WRC - Rallye Monte-Carlo 2020

Meedoen aan de Monte-Carlo rally is elk jaar weer een uitdaging. Maar soms loopt het anders af dan je gehoopt had. Daar kan Ott Tänak nu over meepraten. Bizar hoe veilig de rallywagens tegenwoordig zijn.
24 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1971 Alfa Romeo Spider 1300 Junior

Petrolicious zet wekelijks een auto of een motor en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag in de hoofdrol een 1971 Alfa Romeo Spider 1300 Junior.

Wel even de ondertiltels aanzetten..
21 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Fails Compilation, Close Calls

Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je.
20 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1967 Chevrolet Corvette

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de 1967 Chevrolet Corvette van Matt Euson.
14 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stanced VW Golf

Je auto verlagen geeft meestal een stoere uitstraling. Laag bij de grond is vaak ook nog goed voor de wegligging. Maar dan moet je het wel goed doen..
12 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation

We zien het wekelijks fout gaan op bergweggetjes en asfalt. Maar er zijn ook wel eens grappige en gekke momenten tijdens een potje racen. Kijk mee!
09 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mercedes-Benz Vision AVTR First Look at CES 2020

Alle autofabrikanten gaan met hun tijd mee. Ze moeten allemaal vooruitstrevend zijn en zeker uniek. En zo kan je de Mercedes-Benz Vision AVTR wel noemen. KIjk mee naar een kleine introductie op de CES 2020.
07 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1982 Honda CBX1000 Super Sport

Petrolicious zet wekelijks een auto of een motor en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Matthias Beier over zijn 1982 Honda CBX1000 Super Sport.
07 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorsport Crash Compilation 2019

We zien met regelmaat crash compilaties voorbijkomen hier op Biertijd. Vandaag een iets heftigere versie.
03 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1973 Ford Maverick

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de 1973 Ford Maverick van Tess Wood.
02 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties