Fire Truck vs Cars
Als er ergens brand is moet je de brandweer bellen. Maar dan moeten ze wel op de plek van bestemming kunnen komen. En zo niet, dan maken ze wel ruimte..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Emergency Brake, Motor
We rijden allemaal wel eens te hard. En als je dan plotseling een politiewagen ziet staan dan is je eerste reflex vol in de ankers gaan. Al is dat niet altijd even slim..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Greatest Drag Race 4
We hebben al eerder kunnen genieten van de World's Greatest Drag Race. De uitkomst was vanaf het begin al aardig duidelijk, dus laten we het nog een keertje over doen. Zie hier deel 4..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Alfa Romeo Sprint Speciale
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. De Alfa Romeo Sprint Speciale..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tax The Rich - The Garden of Wraith - by Rolls Royce
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam en duur dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Aragon - Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2014 MotoGP op het MotorLand circuit van Aragon..


Voor de liefhebbers hierbij natuurlijk ook de Paddock Girls..
29 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Corvette Parking Karma
Ik kan me voorstellen dat als je een nieuwe Corvette onder je kont hebt je er erg zuinig op bent. En om parkeerdeukjes te voorkomen parkeer je dus je auto ietwat ruim. Maar overdrijven is ook een vak. En ja, dan kan je dit soort praktijken verwachten..
28 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi A3 Clubsport Quattro Concept
Dat ik een regelrechte Audi fan ben mag onderhand wel bekend zijn bij de vaste Biertijd bezoeker. Daarom kan ik dit filmpje van de A3 Clubsport Quattro Concept erg waarderen. Wellicht jullie ook..
28 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ranic - Full Throttle #2 - Summer 2014
Nog even en dan kunnen de motoren weer de garage in voor hun winterslaap. Maar gelukkig hebben we de beelden nog van de zomer. Zie hier Ranic's Full Throttle Summer 2014..
27 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petr ¦imurda - The Control Day
Driften is niet alleen veel gas geven en gierende banden. Nee, daar heb je de nodige skills voor nodig. Sterker nog, ook met een klein budget kom je een heel eind. Zie hier coureur Petr ¦imurda met zijn Skoda..
27 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Manuel Leon Minassian die met trots zijn 1983 Audi UrQuattro laat zien..
23 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mind If I Smoke?
Op je motor even een burnout maken kan best tof zijn. Maar als jij met je mooie motor er zo'n meter achter staat is het toch een stuk minder prettig..
23 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colorado Street Out Laws - 55 Chevy Drag Crash
Een '55 Chevy is sowieso een wagen om trots op te zijn. En als je onder de kap ook nog het een en ander aanpast kan hij zo in stijl een dragstrip op. Maar ook daar gaat het wel eens mis..
22 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari Bus Stop Gone Veteran
De jongens van Whatever doen goed hun best op YouTube. Met het idee om met een Ferrari langs bushaltes te gaan om te vragen of iemand een ritje nodig heeft treffen ze deze keer een veteraan met een verhaal..
21 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (80)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
20 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Monster - Ballistic B.J. Baldwin - Recoil 2
Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. We gaan voor een extreem ritje met coureur B.J. Ballistic..
18 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Lancia 037 Group B Represents Last Era of Racing Romance
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Philip Toledano en zijn zeldzame 1982 Group B Lancia 037..
17 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Opel Astra vs Tow Truck
Simpelweg ergens fout parkeren kan je wel eens duur komen te staan. Voor je het weet nemen ze je auto mee. Maar wat doe je dan als je het daar totaal niet mee eens bent? Juist, gewoon gas geven!
17 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking Fail Compilation
Dat heel wat mensen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Zelfs parkeren is voor een aantal 'coureurs' gewoon niet te doen..
15 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
E92 BMW M3 - Rainbow Drift
Op een rotonde even wat rubber verspillen is met een BMW M3 onder je kont totaal geen probleem. Maar als dan oom agent roet in het eten wil gooien moet je toch wat verzinnen om niet gepakt te worden..
13 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties