Purple Mansory Rolls-Royce Phantom in London
Dat we hier bij Biertijd dol zijn op mooie, snelle en bijzondere auto's mag duidelijk zijn. Maar stel, jij wint over een kleine week een paar miljoen, wat koop je dan? Mocht je een Rolls Royce Phantom voor ogen hebben, wellicht is dit dé kleurencombinatie om je buren eens gek te maken..
20 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi Quattro RC Car Challenge
Dat rallycoureur en DTM pro Matthias Ekström bijzonder goed met een auto overweg kan mag duidelijk zijn. Maar kan hij in zijn Audi S1 EKS RX Quattro het winnen van zijn kleine RC variant? Laten we eens kijken..
19 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
From Concept To Reality: Hoonicorn RTR Build
Wie Ken Block's laatste Gymkhana 7 heeft gezien, heeft kunnen genieten van de Hoonicorn RTR. Maar hoe is de auto tot stand gekomen? Onze vrienden van Speedhunters laten het je zien..
18 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Woman vs Wheel Boot..
Een wielklem krijgen zuigt. En dan kan je twee dingen doen. Het accepteren, de boete betalen en verder rijden. Of gewoon gelijk verder rijden. Deze dame kiest voor optie twee..
17 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Fiat-Abarth Zagato is a Mille Miglia Marvel
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Carl Gustav Magnusson over zijn klassieke 1957 Fiat Abarth Zagato Double Bubble Corsa..
16 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Off Road Porsche Cayenne
Met een dikke Porsche Cayenne onder je kont denk je natuurlijk heel de wereld aan te kunnen. Want met een auto van ruim een ton moet je toch wel wat heuveltjes kunnen nemen, en een beetje water is helemaal geen probleem. Toch?..
14 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
1200hp Drifting in the Streets of Auckland - Red Bull Drift Shifters
Als de rode stier zich ergens mee gaat bemoeien dan weet je dat die tot het extreme gaat. Zowat alle evenementen die ze verzinnen zijn een regelrecht succes. Zo ook het drift feestje 'Drift Shifters'. Ik wil ook!
13 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (10)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
11 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Porsche 912 - Revenge Of The Black Sheep
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Julien Borne over zijn klassieke 1967 Porsche 912..
10 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Neymar Attempts to Co-Pilot With Sébastien Ogier
Tijdens een rallywedstrijd moet de coureur blind kunnen vertrouwen op zijn co-pilot. En dat is nog lastiger dan je denkt. Braziliaans top voetballer Neymar da Silva Santos Jr ging de uitdaging aan om rally pro en tevens tweevoudig wereldkampioen Sébastien Ogie de weg te wijzen..
10 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motor vs Car
Als motorrijder ben je in principe zo vrij als een vogel. Maar ook vrije vogels die te hard rijden moeten oppassen..
05 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck vs Car
Op een tweebaansweg bij een verkeerslicht met je auto tussen een vrachtwagen en een ambulance gaan staan lijkt een goed plan. Je bent immers met je Golf toch een stuk sneller weg dan die vrachtwagen. Maar de praktijk laat iets anders zien..
02 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MTM Talladega Audi S8 Insane 0-280 km/h Acceleration
Heb jij een Audi S8 onder je kont en gaat het voor je gevoel allemaal zo snel niet meer. Zet hem eens neer bij de tuners van MTM. Die zorgen ervoor dat je auto van ruim 2000 kilo in 3 seconden op de 100km/h zit. In de MTM Talladega 4.0 TFSI S8 proppen ze voor het gemak 760pk. Met deze acceleratie als resultaat..
02 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crash Compilation 2014
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je vangrail van heel dichtbij..

Bonus: Nog eentje.. Thnx Vaursechs!
28 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
You Don't Want to Drive a Ferrari Every Day
Het is natuurlijk tof als er een Ferrari in je garage staat. Maar is het nou een auto die je ook dagelijks zou gebruiken? Het klinkt verleidelijk, maar Doug laat je zien waarom niet..
23 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi RS6 316km/h
We hebben allemaal wel eens haast, en dan trap je het gaspedaal toch iets dieper in dan normaal. Maar in een tunnel waar je 70, 100 of hooguit 120 mag gaat deze RS6 rijder dik over de grens van zijn rijbewijs. Wat een speelgoed..
22 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The Toyota Sports 800 Is The Forefather of Fun
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Scott Sylvester over zijn klassieke Toyota Sports 800..
18 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Suzuki GSXR Wheelie And Busted By A Cop On A Horse In London
Met een leuke motor onder je kont is het logisch dat je wel eens het gas vol opentrekt. Maar in hartje Londen is dat niet zo'n strak plan. Gelukkig kan je dan nog wel een aardige agent te paard treffen..
17 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorcycle Insane Burnout
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Maar om het onderweg te doen?..
15 Nov '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties