Racing Fail Compilation Week 04 2016
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer..
04 Feb '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - This Lotus Esprit Is A Light Rider Reborn
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Spencer Canon over zijn Lotus Esprit..
02 Feb '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dyno Run Fail
Elke autofanaat is wel nieuwsgierig of zijn bolide nog steeds het aantal pk's heeft die in de boekjes staan. En als je wat knaken uitgeeft aan tuning al helemaal. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
31 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insane 127mph WWI Airship Engined 1905 Fiat Issota
Niet alleen vandaag de dag zijn tuners druk bezig om wat meer pk's uit hun auto te halen. Kijk maar mee naar deze Fiat Issota uit 1905 die voorzien is van een WWI vliegtuigmotor met een top van ruim 200km/h. Ik zeg respect..
31 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Renault Sport R.S. 01 Interceptor
Wat heb je als politie nodig om snelle auto's en motoren aan te houden? Juist, snel speelgoed. Zie hier de Renault Sport R.S. 01 Interceptor..
30 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 03 2016
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer..
28 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: The Chase of Inches - Best of Formula Drift
Driften is weliswaar niet de meest efficiŽnte manier van autorijden, maar tof is het wel. Kijk mee naar een lading hoogtepunten van het ultieme drift festijn Formula Drift..
27 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1949 Fiat Topolino Zagato
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Scott Gauthier over zijn 1949 Fiat Topolino Zagato..
26 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tesla Model X P90D Review
Er rijden onderhand heel wat Tesla's rond, en niet zonder reden. Het zijn simpelweg mooie auto's. Maar wat denken we van de nieuwe Model X P90D? Zeg het maar: Hebben of laten staan?..
25 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Saab Powered Classic Ford Drift Rod
Zelf een auto in elkaar knutselen is voor veel autofanaten en geweldige uitdaging. Zo ook voor deze man. Zie hier de 'Urchfab'..
23 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tax The Rich - Ferrari F40 GT Farmkhana
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam en duur dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
21 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking Valet Causes Fire Damage To Lamborghini Aventador
Mensen met een boel geld en dikke wagens parkeren hun auto niet zelf. Daar hebben ze valet parking voor. Maar als zo'n knaap even te enthousiast omgaat met je Lamborghini Aventador kan dat wel eens gevolgen hebben..
20 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1969 Alfa Romeo Spider
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Keith Helmetag over zijn 1969 Alfa Romeo Spider..
19 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jari-Pekka Rally Crashes 2016
Met een bloedgang over besneeuwde wegen rijden is een uitdaging. Er zijn genoeg coureurs die daar totaal geen moeite mee hebben, maar er zijn van die bochten die iedereen onderschat. En ja, dan ga je vliegen..
17 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: Red Bull Global Rally Cross 2015 Highlights
Dat de rode stier garant staat voor mooie sportevenementen mag duidelijk zijn. Zo ook het Global Rally Cross. Zie hier een overzicht hoogtepunten van 2015..
16 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi R8 vs Snow
Ergens moet ik hier niet al te veel woorden aan verpesten. Gewoon kijken. Lang leve Quattro!..
13 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1971 Mazda RX-2 Killer Bee
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Jason Humble over zijn 'Killer Bee' 1971 Mazda RX-2..
12 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini Gallardo vs San Diego Flood
Dat ze in San Diego een beetje wateroverschot hebben weten we inmiddels. En dus is het soms lastig om van A naar B te komen. Maar deze dappere gast heeft er maling aan met zijn Lambo duikboot..
07 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation 2015 (1 Hour)
Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Zie hier een overzicht van 2015..
07 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1971 Aston Martin DBS V8
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Michael von Trzebiatowski over zijn 1971 Aston Martin DBS V8..
05 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties