Cop Rear Ends Motorbike
Wie in het bezit is van een rijbewijs, of gewoon een dosis gezond verstand, weet dat je in het verkeer afstand moet houden. Deze motormuis wil netjes iemand in laten voegen, maar oom agent zag dat blijkbaar even over het hoofd. Wie is er fout? Roept u maar!
29 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Subaru Impreza Rally Crash & Go
Tijdens een rallywedstrijd kan het wel eens fout gaan. Je auto in puin en vaak is het dan over en uit. Maar Patrick Richard en Alan Ockwell denken daar heel anders over. Stel bazen zijn het!
26 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Nurburgring Subaru's STi Close Call
Even op de Nürburgring kijken wat je Subaru Impreza in huis heeft is simpelweg tof. Doe dat met nog twee maten en het feest kan beginnen. Maar in dit geval ging het ook maar net goed..


Beelden van de andere twee auto's vind je hier en hier!..
25 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
970HP Ford Mustang Busted Street Racing At 140MPH / 225KM/h
In Amerika hoef je niet al te gek te doen en je hebt een enkeltje politiebureau in je zak. Maar er zijn uitzonderingen. Waar menig agent iemand een bekeuring geeft voor 15 mijl te hard, zijn er ook agenten die wat makkelijker zijn. Daar kan deze straatracer nu over meepraten..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M Initiation, BMW M4, M Power, Drifting
Neem 52 BMW M wagens van echte BMW fans, maak daar één epic parcours van en ga daar even los met de nieuwe BMW M4. Mag ik ook een keertje?..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Ultimate Exhaust..
Weet je nog, vroeger moest er op je brommer een sportuitlaat. Want dan ging het monster toch twee twee kilometer sneller en de wijk lag wakker als je thuis kwam. Maar geloof me, de tijd is niet echt veel veranderd..
21 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Renovo Coupe
Vandaag de dag zie je steeds meer elektrische wagens op de weg komen. Elk merk timmert goed aan de weg om daar zijn steentje aan bij te dragen. Zo ook het Amerikaanse Renovo. Zoals we van de Amerikanen gewend zijn een auto met ballen in een retro outfit. Gaat dit een succes worden?..
19 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
StuntFreaks - Suzuki GSX-R 1000 On Dirt
Een racefiets koop je voor asfalt en een mountainbike voor off-road pret. Ieder zo zijn ding. Maar wil dat zeggen dat je met een motor als een Suzuki GSX-R 1000 alleen maar op asfalt kan rijden? Dacht het niet!..
14 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma..
Als het verkeerslicht al even op oranje staat moet je simpelweg stoppen. Als er dan ook nog een jonge knaap even snel wil oversteken dan moet je niet moeilijk doen. Maar goed, daar kom je zelf wel achter..
13 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Garage Tours With Chris Fosberg - Classic NASCAR Restorations
Er zijn heel veel mensen die dol zijn met een nieuwe auto. Maar laten we de klassiekers niet vergeten. In dit geval de classic NASCAR racemonsters. Tim Richmond en Dale Earnhardt restaureren deze zeldzame wagens en zijn daar zonder twijfel de juiste mensen voor. We nemen een kijkje in hun garage..
12 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2014 Indianapolis - Slow Motion & Crashes
Het MotoGP seizoen is in volle gang. De laatste race was die van Indianapolis, en dat zorgt altijd voor mooie beelden. Zie hier de mooiste slow motion beelden en tevens de crashes..
11 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Gumball 3000 Road Movie 2014 presented by Betsafe
De Gumball Rally 2014 hebben we inmiddels al een poosje achter ons. Toch kijken we nog één keertje terug op het ultieme autofeestje. Zie hier de Road Movie van team Betsafe..
09 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pickup Parking Solution
Met een behoorlijke pickup onder je kont is het soms lastig parkeren. Maar als de plekken zeer ruim zijn en een idioot staat nog half op jouw plek dan kan je twee dingen doen. Krap parkeren, of het jezelf makkelijk maken. De keuze is simpel..
06 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Epic Driftmob feat. BMW M235i
De nieuwe BMW 235i is een beetje een wolf in schaapskleren. Met een simpele druk op het gaspedaal (met alle hulpmiddelen uit) is het een heus driftbommetje. En daar kan je best een toffe commercial mee maken zoals we van ze gewend zijn..
30 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Fail Action Compilation
Naast officiële racewedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die strak asfalt, gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Porsche vs Deer
Ze zeggen we eens dat als je hard wilt rijden je een circuit op moet zoeken. Want dat is veiliger dan de openbare weg. Maar ook op een circuit is het niet geheel risico vrij..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jackson 'Jacko' Strong Zwarte Cross Record Jump
Jackson 'Jacko' Strong is geen onbekende voor ons. We hebben de beste man tijdens de Red Bull X-Fighters zelfs even gesproken. Eén ding is zeker. Een beetje gek is hij wel, maar dan op een goede manier. Want anders maak je geen giant back flip van ruim 44 meter tijdens de Zwarte Cross. Wat tevens een nieuw record is!..
27 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
No Skills - Ford Mustang Meeting
Mocht je ooit de kans krijgen om in Amerika een echte Ford Mustang meeting mee te maken, pas dan een beetje op. Niet elke 'coureur' weet met pk's om te gaan..
24 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nordschleife Subaru Impreza Lucky Driver
Wil je even je auto uitlaten, dan is de Nürburgring Nordschleife een perfect stukje asfalt. Maar iedereen weet dat een Subaru WRX gemaakt is voor rally's. En dus liever het gras en modder opzoekt..
23 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
First Ever Floating Freestyle Motocross Course - Red Bull X-Fighters Munich 2014
Ook dit jaar is Red Bull weer druk bezig met het extreme X-Fighters motorcross event. Maar wat ze in Duitsland hebben laten zien is echt te waanzinnig voor woorden. Niet alleen de rijders hadden weer nieuwe trucs, maar zelfs het drijvende freestyle circuit was awesome. Hier de beelden..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties