Audi RS6 vs Tram
Mocht je een Audi RS6 op het oog hebben dan is een proefritje natuurlijk een must. In dit geval heeft de Poolse 'coureur' een hagelnieuwe RS6 meegekregen met 480km op de teller. En ja, dat kan niet goed gaan..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Unimog Power
Als je een voertuig zoekt voor wat zwaar werk denk je al snel aan een grote SUV. Maar geloof me. Er gaat niets boven een goede oude Unimog. Dat blijkt maar weer..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kawasaki H2R vs Super Cars
Een auto zal het niet snel winnen van een motor. Maar wat voor auto is er nodig om een Kawasaki H2R bij te benen? Zal het een McLaren MP4-12C, Bugatti Veyron of een 1350pk sterke Nissan GTR zijn?..
27 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Spirit Lake Motorcycles Is True To The Spirit
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We nemen een kijkje bij Spirit Lake Motorcycles..
26 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: Red Bull - Drift Shifters
Als de rode stier zich ergens mee gaat bemoeien dan weet je dat die tot het extreme gaat. Zowat alle evenementen die ze verzinnen zijn een regelrecht succes. Zo ook het drift feestje 'Drift Shifters'. Ik wil ook!
26 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Complete Start Of The Gumball 3000 2015 Shmee150
Het ultieme autofeestje is gisteren weer van start gegaan. De Gumball 3000 rally gaat dit jaar van Stockholm richting Las Vegas. Voor de liefhebbers hierbij de start gefilmd door Gumballer Shmee150..
25 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tanner Foust Takes On The USA Cycling TT Course
Vandaag werden de USA cycling time trials gereden in Chattanooga. Om alvast de baan te verkennen ging fiets pro Tim Johnson samen met drift pro Tanner Foust op pad in zijn nieuwe VW Passat drift wagen..
23 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wheels Fest Motorsports Show Reel
Of het nou tweewielers zijn of zwaar geprepareerde driftmonsters. Auto's en motoren zijn de perfecte ingrediënten voor een middag vol pk geweld. Kijk mee naar een Wheels Fest Show Reel..
21 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari F12 Berlinetta Street Race Crash Dubai
Racen doe je op een circuit en niet op de openbare weg. Maar met een Ferrari F12 Berlinetta onder je kont is de verleiding wel erg groot om toch het gaspedaal wat verder in te trappen dan is toegestaan. En ja, dan gaat het wel eens mis..
20 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Armless Polish Pro Drifter Bartosz
Als pro drifter is het wel zo fijn dat je twee armen hebt om je auto onder controle te houden. In het geval van Bartosz is dat helaas niet het geval. Maar de beste man heeft daar 0,0 last van zo te zien..
19 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2015 Le Mans Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 Le Mans MotoGP..
18 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wörthersee Corrado Crash
Tijdens het ultieme VAG feestje Wörthersee zijn er genoeg gasten die willen laten zien hoe snel hun wagen is. Wellicht is het voor sommige slim om eerst de juiste versnelling te vinden voor ze stoer gaan doen..
14 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wörthersee 2015 Premiere - Audi TT Clubsport Turbo
Elk jaar weer komt Audi met een leuke concept verrassing tijdens het ultieme VAG feestje Wörthersee. Dit jaar komen ze met de 600pk sterke Audi TT Clubsport Turbo. Ik kan maar een ding zeggen. Ik wil hem!..
13 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Sir Stirling Moss & The 300SLR
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Sir Stirling Moss over zijn klassieke Mercedes 300SLR..
12 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Parking Problem Solved in 1927
Parkeerproblemen zijn er al jaren, maar wist je dat ze daar in 1927 al een oplossing voor hadden? Goed verzonnen opa!..
05 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Fiat 1100 Stanguellini
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is de 1948 Fiat 1100 Stanguellini van Fabrizio Lorenzoni aan de beurt..
05 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
MotoGP 2015 Jerez Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP in Jerez..
04 May '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1962 Facel Vega Facel II
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is Nederlander Jasper Beukenkamp aan de beurt met zijn klassieke Facel Vega Facel II uit 1962..
28 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck vs Caravan - Who's Wrong?
Als vrachtwagenchauffeur maak je elke dag heel wat mee. Van coureurs tot slakken, ze komen allemaal voorbij. Ook oude mannen met een caravan zijn zo'n ding die je liever niet tegenkomt. En waarom? Daarom!..
25 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Volkswagen Scirocco
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jason Cammisa over zijn klassieke Volkswagen Scirocco..
21 Apr '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties