Petrolicious - The Range Rover Classics: One Family, Three 4x4s

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. Deze keer een complete familie met het Range Rover virus..
16 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 26 2019

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
11 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick

Petrolicious - 1977 Lancia Beta MonteCarlo, Martini Time

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gabriel Valentin over zijn 1977 Lancia Beta MonteCarlo.

Wel even de ondertitels aanzetten.
09 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
That's How You Drive A Rolls-Royce At Goodwood

Het Goodwood Festival of Speed is elk jaar weer een bijzondere aangelegenheid. Er is van alles te bewonderen op autogebied. Daryl Jones deed even een rondje met een Rolls-Royce Cullinan.
08 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - Chevrolet Volt Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een Chevrolet Volt.
08 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 25 2019

Als je met 170 over een bospad vliegt dan kan er wel eens wat mis gaan. Juist, tijd voor een verse Racing Fail compilatie!
04 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1971 BMW 2002

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de 1971 BMW 2002 van Elina Lipilina.
02 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Monster Energy

Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. Vandaag in de hoofdrol Josh Hill die in Palm Springs even rondkijkt in een verlaten waterpark.
01 Jul '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 24 2019

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast..
27 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1908 Mors

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de 1908 Mors van Eddie Verisford.
25 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 23 2019

Als je met 180 over een bospad vliegt dan kan er wel eens wat mis gaan. Juist ja! Tijd voor een verse Racing Fail compilatie!
20 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1983 Renault 5 Turbo

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jean-Francois over zijn 1983 Renault 5 Turbo.

Wel even de ondertitels aanzetten..
18 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Crash & Fail Compilation

Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je..
14 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 22 2019

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast.
13 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Brutal DSG Volkswagen Golf MK2 1233HP World Record 2018

Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de VW Golf van Boba is met zijn 1233pk wel degelijk een rap monster..
10 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nürburgring Crash & Fail Compilation, Nordschleife

Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je..
10 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - Lamborghini Gallardo Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij wederom aan de slag met een Lamborghini Gallardo. Zie hier het vierde en ook tevens laatste deel.

Aflevering gemist? Geen probleem. Zie hier Deel 1, Deel 2 en Deel 3 !
10 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 21 2019

Als je met 170 over een bospad vliegt dan kan er wel eens wat mis gaan. Juist ja! Tijd voor een verse Racing Fail compilatie!
06 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1969 Reliant Scimitar GTE

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de 1969 Reliant Scimitar GTE van Dave Poole.
04 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - Lamborghini Gallardo Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij wederom aan de slag met een Lamborghini Gallardo. Zie hier deel 3.

Aflevering gemist? Geen probleem. Zie hier Deel 1 en Deel 2 !
03 Jun '19 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties