Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 5 (R to U)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het vijfde deel van het alfabet. We gaan van R naar U..

Deel één, twee, drie en vier vind je hier!
17 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Super Sport Satisfaction
Als je als jonge knaap de droom hebt ooit een Chevrolet Malibu Super Sport te bezitten dan is het tof om op latere leeftijd vier Super Sport Chevy's in je garage te hebben staan. Sterker nog, dat is niet het enige wat Mark Lundquist op voorraad heeft staan. Zie hier zijn verhaal..
15 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 4 (M to Q)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het vierde deel van het alfabet. We gaan van M naar Q..

Deel één, twee en drie vind je hier!
15 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
C63 AMG Black Series Towed In London
Met een C63 AMG Black Series onder je kont kijk je niet op een paar knaken. Dus een bekeuring voor fout parkeren zal je ook een zorg zijn. Maar in Londen schrijven ze geen briefjes, die nemen gewoon je auto mee. Al is dat met zo'n wagen nog best een gedoe.
14 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula 1 Pit Stop 1950 vs 2013
Door de jaren heen is er heel wat veranderd als het gaat om de Formule 1. Laten we eens kijken naar de pit stop. Zie hier het verschil tussen 1950 en 2013..
13 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Car Crash Compilation
Deze keer geen nieuw deel van Crash Galore, maar een ander soort compilatie. Van rallyrijders tot normale verkeerssituaties en van nieuwe missers tot web classics. We zien het in deze Car Crash Compilation..
11 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 3 (I to L)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het derde deel van het alfabet. We gaan van I naar L..

Deel één en twee vind je hier!
10 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Tatra T87 - Things Of The Past
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Paul Greenstein over zijn klassieke 1941 Tatra T87..
08 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 2 (E to H)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het tweede deel van het alfabet. We gaan van E naar H..

Deel één vind je hier!
08 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stoppie Parking
Met een motor is parkeren totaal geen probleem. Maar als het een keertje moet, doe het dan wel met stijl. Zoals deze jongen..
05 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Scooter Crash Compilation
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
04 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi Quattro Ice Track Challenge
De dagelijkse bezoeker weet dat ik gek ben van Duitse wagens. Met in het bijzonder Audi en Porsche. Audi weet wel hoe ze hun merk moeten promoten. Neem twee gloednieuwe RS6'en en zoek een ijsvlakte op voor een wedstrijdje tussen coureurs Mattias Ekström and Timo Scheider. Zonder regels..
03 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of Formula One - Part 1 (A to D)
We nemen met Red Bull Racing een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag beginnen we met het eerste deel van het alfabet. We gaan van A naar D..
03 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Porsche 911 GT3 Test Drive
Porsches zijn bloedsnelle auto's. Dus als je er één op het oog hebt wil je natuurlijk wel even een rondje sturen met zo'n bolide. Eén ding is zeker, deze 911 GT3 wil je niet meer..
02 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini Aventador Crash
In Londen rijden de meest mooie en kostbare bolides rond. En tja, dat gaat wel eens mis..
01 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Isle Of Man - TT - Gladiators
Nog ruim zeven weken en dan gaat het weer los op de Isle of Man. Om alvast in de sfeer te komen hierbij 'Gladiators'. Wat gaat dat toch bizar hard..
31 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pagani Test Driver Takes His Son For A Joy Ride
Een Pagani Huayra is een zeer zeldzame auto, en kost tevens een vermogen (ruim een miljoen euri). Toch mag chef testrijder Davide Testi elke dag weer achter het stuur stappen. Maar deze keer mag iemand anders het stuur in handen nemen. De kleine Testi junior, bij papa op schoot..
29 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (7)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tailgating Instant Karma Is A Bitch
Eén van de grootste ergernissen in het verkeer is onnodig links rijden. Maar bumperkleven is ook één van de toppers. Al komt dat vanzelf wel in orde..
27 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chris Forsberg Warehouse Drifting Break In!
Driften is leuk, en Formula Drift pro Chris Forsberg weet donders goed hoe het moet. Vandaag gaat hij met zijn Infiniti het nieuwe pakhuis van de Driveshaft Shop ontmaagden..
26 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties