Petrolicious - BMW R65 Motorcycle
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We geven het woord aan BMW motorliefhebber Franco Augello..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Making of Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport Vitesse 'La Finale'
Dat een 'standaard' Bugatti Veyron een beest van een wagen is hoef ik niet meer duidelijk te maken. De 16.4 Grand Sport Vitesse gaat zelfs nog een stapje verder. Laten we eens kijken hoe ze de 'La Finale' versie hebben gemaakt..
24 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yamaha R1 vs Mercedes C63 AMG
Met een auto is het bijna onmogelijk om van een motor te winnen. Het pk en gewicht verschil is gewoon in het voordeel van een motor. Maar met een Mercedes C63 AMG Estate is het best leuk spelen met een Yamaha R1..
21 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lexus ISF Twin Turbo Crash
Hard rijden neemt zo de nodige risico's met zich mee. Gelukkig hebben we het hier over een dragrace op een circuit, maar dan nog kan het wel eens fout aflopen..
19 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Streetbike Burnout Through Las Vegas
Met de juiste motor onder je kont is het vanzelfsprekend dat je zo nu en dan een beetje rubber verspilt. Zelfs onderweg in Las Vegas..
15 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Boba Motoring - VW Golf MK1 1056HP vs Yamaha R1 182HP
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de MK1 VW Golf van Boba-Motoring is wel degelijk een rap monster. Vandaag gaat hij de strijd aan met een 182pk sterke Yamaha R1..
15 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini HuracŠn vs Barrier Gate
Een Lamborghini HuracŠn is niet altijd even praktisch in het dagelijkse gebruik. Maar je hebt wel ťťn voordeel. Je hoeft nooit te stoppen voor een slagboom..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Nardi-Danese 6C 2500
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Dick DeLuna over zijn klassieke Nardi-Danese 6C 2500..
10 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
WRC Rally Guanajuato Mexico 2015 Crash
Een WRC rally bijwonen is spektakel eerste klas. Al gaat het niet altijd volgens plan. Want een ding is zeker. Een rallywagen is geen duikboot..
09 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
RIS - Formula 1 2015 Trailer
Nog even en dan gaat het Formula 1 seizoen weer van start. Tijd voor RacingInSlowmotion om daar zelf een mooie trailer voor te maken..
07 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - The DeLorean DMC-12
Als er een auto is die ik ooit nog wel eens wil bezitten dan is het wel een DeLorean DMC-12. Je kent hem waarschijnlijk wel van de 'Back to the Future' films. Een probleembak eerste klas, maar het is en blijft een icoon. Geoff Ombao heeft er een. Zie hier zijn verhaal in een nieuwe aflevering van Petrolicious..
03 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wheels Fest Show Reel
Persoonlijk kan ik het wel waarderen. Van die feestjes waarbij motoren en auto's het beste van zichzelf laten zien. Zie hier een kleine samenvatting van Wheels Fest..
03 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Attaining Nirvana In A CitroŽn DS
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jeff Suhy over zijn klassieke 1955 CitroŽn DS..
24 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of WRC
Dat er bij World Rally Championship meer komt kijken dan even van A naar B rijden mag duidelijk zijn. Kijk mee naar een compilatie mooie WRC momenten..
22 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
UR Gallardo Stage 3 Twin Turbo vs Bugatti Veyron
Met een Bugatti Veyron onder je kont denk je heel de wereld aan te kunnen. Maar helaas. Ook met een auto die geen miljoenen kost kan je een Veyron rijder genadeloos afslachten..
21 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Rita Hayworth's 1953 Cadillac Ghia
Petrolicious zet elke week een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol een 1953 Cadillac Ghia..
10 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ford F150 FX4 vs Truck
Als vrachtwagenchauffeur zit je nooit stil en heb je het druk zat. Maar als je dan ook nog vast komt te zitten in de sneeuw, dan is het wel zo fijn dat er mensen zijn die graag een handje helpen...
08 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari 458 Italia vs Hayabusa Turbo
Met een Ferrari 458 Italia onder je kont denk je heel de wereld aan te kunnen. Maar vergis je niet. Er is altijd baas boven baas..
08 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ferrari vs Nissan GT-R
Met twee dikke auto's op de snelweg is een wedstrijdje al snel gemaakt. In dit geval een Ferrari 458 en een Nissan GT-R. Maar je moet je toch blijven realiseren dat je op de openbare weg rijdt. En ja, dan is een foutje al snel gemaakt..
05 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Bulletproof Mercedes-Benz 280S/8
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Bernard Bredehorn over zijn klassieke 1972 Mercedes-Benz 280S/8..
03 Feb '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties