Baby Abs Workout
We houden allemaal van een strak lichaam. En je kan niet te vroeg beginnen met trainen. Deze kleine snuiter zal de eerste zijn met een sixpack op de kleuterschool..
20 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Russian Army - Barbie Girl
Het Russische leger zit vol met stoere mannen die de hele wereld wel aankunnen. Al komen ze niet allemaal even geloofwaardig over..
20 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Best Bloopers Of The 2014-2015 NBA Season
Elke sport staat bol van mooie, maar ook wat humoristische mindere momenten. Zo ook bij het NBA. Zie hier een overzicht bloopers van het 2014-2015 seizoen..
19 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Daniels PromPosal
Het is iets typisch Amerikaans om een dame mee uit te vragen voor een 'prom'. Maar als je het doet, doe het dan op een verrassende manier. Daniel had wat leuks in gedachte. Laten we eens kijken hoe zijn vriendin daarop reageert..
18 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Can I Pet Your Titties?
Dat de kleine jongen van de buren zo nu en dan spontaan langs komt is altijd gezellig. Maar er zijn grenzen...
17 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Extreme Pick Up Lines
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste nemen..
16 Apr '15 - in Humor
door Patrick
You Left Your Car Keys In Your Door..
Vandaag de dag zijn er nog maar weinig auto's met een slot in de deur om hem met een sleutel te openen. Alles gaat met een afstandsbediening. Maar als je, onder het rijden, tegen mensen zegt de sleutel nog in de deur zit vallen ze er stuk voor stuk voor. Humor! Morgen proberen in de file..
16 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Foute Vrienden - Voelt Dit Goed?
Als er één programma is die ik momenteel erg kan waarderen dan is het 'Foute Vrienden'. Niet moeilijk, maar gewoon verstand op nul en genieten van de platte humor. Vooral deze uitdaging voor Klaas was geniaal..
15 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Creepy Love Letters - Stalker Prank
Er lopen heel wat mooie vrouwen rond op deze aardbol. En ook aardig wat verknipte gasten die ze goed in de gaten houden. En als je dan als dame een rare brief van een vreemde in handen krijgt is dat best even apart..
14 Apr '15 - in Humor
door Patrick
3000M Runner Early Celebration Fail
Na drie kilometer rennen snap ik best dat je graag wilt winnen. En al helemaal als je voorop loopt. Maar ga nooit juichen voordat je over de eindstreep bent. Daar weet Tanguy Pepiot nu alles van..
13 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Tinder In The 1980's
Tinder is een makkelijke manier om een leuke meid of gozer te vinden. Maar wat als Tinder in de jaren 80 zou zijn uitgevonden? Laten we eens kijken..
13 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Vitaly - Police Arrest Prank On Mom
Vitaly's hobby is mensen in de maling nemen. Sommige kunnen het waarderen, andere weer niet. Maar vandaag is zijn eigen moeder aan de beurt. En dat is nog best een pittig dametje..
13 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Sniper Troll (4)
Je zou het niet denken, maar we hebben allemaal wel eens last van een sniper. Want je valt toch niet zomaar van een skateboard of fiets. Nee, daar is de Sniper Troll verantwoordelijk voor..

Eerdere delen vind je hier, hier en hier..
13 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Bush vs Buggy
Een struikje weghalen uit de tuin is voor een echte man geen enkel probleem. Fuck de kettingzaag of heggenschaar, dat kan alleen maar met PK's! Althans...
11 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Dumb Ways To Die - Game Of Thrones Edition
Ruim twee jaar terug kwam het eerste 'Dumb ways to die' filmpje online. Nu met een nieuw seizoen Game of Thrones voor de deur is het tijd voor een Game of Thrones Edition. Spoiler alert!..
11 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Best Laughing News Bloopers in YouTube History
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, maar humor is het wel..
10 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Everyone's Upstairs Neighbors
Beter een goede buur dan een verre vriend zeggen ze wel eens. Klopt wel een beetje, maar dan moeten ze wel naast je wonen en zeker niet boven je. Want buren die boven je wonen kan niemand waarderen..
09 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Singing Trio Miss Tres - Asia's Got Talent
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook dit groepje dames: Trio Miss Tres..
09 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Seth Brings Jon Snow To A Dinner Party - Late Night With Seth Meyers
Nog een paar dagen en je kan weer genieten van een nieuw seizoen van Game of Thrones. Maar voor het zover is heeft Seth Meyers Jon Snow uitgenodigd voor een gezellig avondje tafelen. Maar of dat zo'n strak plan is?..
08 Apr '15 - in Humor
door Patrick
El Pollito Pio (Kuikentje Piep)
Het is een baggernummer eerste klas dat Kuikentje Piep. En nadoen lijkt al helemaal onmogelijk. Maar toch krijgt deze gast het voor elkaar. Best grappig..
07 Apr '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties