Mom Pranks Son On 8th Birthday
Je zoon verrassen voor zijn verjaardag kan op heel wat manieren. Maar hoe deze moeder tegen haar zoon begint snap ik best dat hij even niet weet wat er aan de hand is...
01 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Birthday Van
Wie dagelijks achter het stuur zit ziet de kilometerstand van zijn auto langzaam voorbij schieten. Sommige tellerstanden zijn gewoon een mijlpaal. Tijd voor een feestje dus!..
01 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Surprise Group Hug In London
Een gratis knuffel kan iedereen wel waarderen. Maar als Stuart Edge zich er mee gaat bemoeien zal het vast geen standaard omhelzing zijn..
01 Jul '15 - in Humor
door Patrick
Hey, Is That A Lambo? Lamborghini Mustang
Dat je met sommige sportwagens de aandacht trekt mag duidelijk zijn. Je ziet immers niet elke dag een Ferrari voorbij komen. De reactie van deze bestuurder is in ieder geval ronduit briljant te noemen..
30 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Kanye West vs Freddie Mercury, Bohemian Rhapsody
Tijdens het Glastonbury muziekfestival deed Kanye West een stuk van Queen's Bohemian Rhapsody. En dat was werkelijk te triest voor woorden. Laten we eens kijken wat Freddie Mercury van het optreden vond..
30 Jun '15 - in Humor
door Patrick
When The Lights Are Off..
Honden zijn toffe beestjes, maar wat doen ze eigenlijk als je 's avonds lekker languit op de bank ligt? Slaap lekker voor strakjes..
29 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers June 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Cut Off Ear Prank
Wel eens je moeder in de maling willen nemen? Met een schaar en een nep oor kom je een heel eind..
28 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Oskar Roner Little Stunt Pro
Wil je groot eindigen, dan moet je klein beginnen. Zo ook de jonge thrillseeker Oskar Roner. Voor de donder niet bang, en dat zien we graag..
27 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Compound Bow Shooting Fail
Schieten met een pijl en boog is tof. Alleen moet je er wel een beetje de ruimte voor hebben. Met een beetje tuin, en een grote woonkamer kom je een heel eind. Maar dan moet je niet wat vergeten..
27 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Instant Karma.. (10)
Gezeik onderweg is op de snelweg inmiddels niet meer weg te denken. Gebaren, schelden, je kan het zo gek niet bedenken. Zelfs filmen! Althans...
26 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Post-It! Handicapped Parking Prank
We hebben allemaal wel eens last om een parkeerplek te vinden met de auto. Maar als gehandicapte is het dubbel zuur als er iemand, die geen moer mankeert, voor de handigheid op een gehandicapteplek gaat staan. Tijd om daar eens wat aan te doen..
25 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Don't Sit On My Car!
Als autoliefhebber heb ik er een hekel aan als vreemde tegen mijn auto staan te leunen en al helemaal als ze half op de motorkap gaan zitten. Maar soms lost dat zich vanzelf op..
24 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - The Magical Porta Potty
Er zijn maar weinig mensen die op een muziekfestival een verrassing willen vinden in een Dixie. Maar met Improv Everywhere in de buurt kan het nog wel eens grappig uitpakken..
23 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Beyoncé Doing The Chicken Dance
Sommige dansjes die sterren op het podium laten zien zijn simpelweg vaag te noemen. Maar met de juiste muziek erbij wordt het allemaal een stuk duidelijker..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Instant BBQ For Dads
Gisteren was het Vaderdag. De dag bij uitstek om je vader eens in het zonnetje te zetten. Tevens tijd voor Stuart Edge om nietsvermoedende vaders eens te verwennen met een spontane bbq..
22 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Plas Prank Gaat Fout
De 'pee prank' met een flesje water kennen we inmiddels wel. Maar er zijn altijd mensen die het toch een keertje willen proberen. Zo ook in Nederland. Alleen gaat het bij 'pranker' Ama niet helemaal volgens plan..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Face Your Father..
Leuk dat Vaderdag, maar hoe goed ken je je vader eigenlijk? Late Late show presentator James Gorden deed de test met twee dames en hun vader via Skype..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
Dad?
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het vandaag Vaderdag is. Maar ja, als je vader even geen tijd heeft dan zoeken we wel een ander. Al geeft dat wel aparte reacties..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
When You Think No One Is Looking..
Het klinkt misschien raar, maar we gedragen ons allemaal anders als we alleen zijn. En al helemaal als de muziek een handje helpt. Of het nou onder de douche is, in de tuin, of tijdens een middagje aan de auto sleutelen..
21 Jun '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties