Picking Up Girls Prank - The Oil Boy
Ben je van plan deze zomer tijdens je vakantie een leuke meid te versieren? Leer dan eerst een Frans accent, en breng je massagetechniek even op peil. Succes verzekerd..
30 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Dancing Grandpa Prank
Stel er komt een jonge man naar je toe met de vraag of je even op zijn opa in rolstoel wilt passen. Het is een kleine moeite dus waarom niet. Alleen hadden ze dit niet verwacht..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Man vs Dog
Als je hond iets fout heeft gedaan kan je hem op zijn plek zetten en boos toespreken. Of het beestje er iets mee doet is een ander verhaal. Maar deze hond gaat gewoon een discussie aan met zijn baasje...
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Peyton 'Peanut' Dancing at Rupp Arena
Er zijn tijdens sportwedstrijden altijd mensen die niet stil kunnen zitten. Zo ook Peyton 'Peanut' tijdens een honkbalwedstrijd in de Rupp Arena..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
PistolShrimps - Gangsta Hobbits Menace II Middle Earth
De heren van PistolShrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars, Harry Potter of Batman, dan pakken ze wel The Hobbit beet om die hun eigen draai te geven..
27 Mar '15 - in Humor
door Patrick
The Last Ever Top Gear

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Fast & Furious Nerd Girl Shocks Instructors
In elk land zijn de regels een beetje anders als je je rijbewijs wilt halen. Hier stap je in de auto van de rijinstructeur, en in en ander land stapt de instructeur bij jouw in de auto. En dan wordt het pas leuk. We rijden mee met coureur Leona Chin..
26 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Impatient Dog vs Horn
Je hond opsluiten in je auto terwijl je zelf even boodschappen gaat doen is niet slim. Niet alleen omdat het gewoon gevaarlijk is voor het beestje. Je kan ook wel eens een hond hebben zonder geduld..
25 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Fritz Learns To Catch Compilation
Gooi iets lekkers richting een hond en hij weet het feilloos in één hap uit de lucht naar binnen te werken. Nu Fritz nog..
23 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Don't Fall Asleep In The Military
Ook de mensen in het leger hebben zo nu en dan wat ontspanning nodig. Een kleine powernap kunnen we immers allemaal wel waarderen. Maar in het leger valt dat niet mee..
23 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Bottle Boys - Sushi
Bier en sushi, is dat een goede combinatie? Veel mensen zeggen van niet, maar de Bottle Boys, en ik, vinden van wel..
22 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Littlre Girl
Als je kleine meid een grote zus gaat worden is het tijd om het heugelijke feit aan haar te vertellen. Maar deze reactie hadden paps en mams niet verwacht..
22 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Radio 1..
Heerlijk de techniek van vandaag. Je hoeft in de auto geen radiozenders meer te zoeken, gewoon zeggen wat je wilt en klaar ben je. Althans..
20 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Living Room Dance Practice
Gewapend met een camera is het als kleine meid natuurlijk heerlijk om je dance moves te proberen en tevens op te nemen. Al weet je nooit wat je broertje van plan is..
20 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Best Reporter Fails In YouTube History
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je..
19 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Asshole Dad - Going To Disneyland
Elke ouder gebruikt wel eens een leugentje om bestwil. Maar of deze kleine knaap het kan waarderen is een ander verhaal..
18 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Saint Patrick's Day
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten dames wat vragen te stellen. Zo ook tijdens Saint Patrick's Day..
18 Mar '15 - in Humor
door Patrick
St. Patrick's Day Post-it Prank
Wij doen hier in Nederland niet zoveel met St. Patrick's Day. Maar dat is in sommige andere landen wel anders. Niet gekleed in groen? Dan ben je net als deze man simpelweg de sjaak..
18 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Drunk Fails & Unlucky People Compilation
Wij steken niet onder stoelen of banken dat we van een aardig biertje houden. Maar zoals je weet eens is het genoeg. Ga je dan toch verder dan krijg je dit soort praktijken..
17 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Instant Karma.. (7)
Huisdieren moet je met liefde behandelen. Zo niet, dan weet karma je altijd wel te vinden. En snel ook..
16 Mar '15 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties