ALS Ice Bucket Challenge Fail Compilation (3)
De 'ALS Ice Bucket Challenge' zal niemand ontgaan zijn. Maar niet iedereen kreeg het voor elkaar om simpelweg een bak ijswater over zich heen te (laten) storten. We zetten wederom wat missers op een rijtje voor je..
02 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Train Horn Prank at Rail Road Crossing
Als je voor een spoorwegovergang staat te wachten en de slagbomen gaan omhoog ben je vrij om door te rijden. Maar wat als je plotseling een treinhoorn hoort? Rij je dan door, of blijf je nog maar even staan?..
02 Sep '14 - in Humor
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Philippe Geubels - Werk
Philippe Geubels is zonder twijfel een van de beste komieken die België rijk is. Dit is een wat ouder filmpje die ik vanmiddag op Facebook kreeg toegestuurd. Humor!..
31 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - Apple's Largest iPad Yet
Voor de Apple fans zijn het weer slapeloze nachten, want over een paar dagen krijgen ze weer te horen met welke speeltjes ze nu weer op de markt komen. Ze zijn bezig met een groter iPad, en dat is natuurlijk een heerlijk onderwerp voor Jimmy Kimmel om weer eens de straat op te gaan met een 'prototype' om te kijken wat de mensen er van vinden..
30 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Bird Poo Ice Cream
Een dag naar het stand om even uit te waaien en een heerlijk ijsje te pakken is iedereen aan te raden. Maar sommige smaken sla ik liever even over..
29 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers August 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie is. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Catching A Daughter Doing Selfies
Best leuk al die social media. Maar iedereen zit tegenwoordig foto's van zichzelf te schieten. Ja, selfies zijn hot. Maar als je zo met vaders meekijkt is het toch eerder lachwekkend..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Sam Pepper - My Sexual Fetish..
Soms vraag je jezelf wel eens af wat mensen nou echt opwindend vinden. Vaak blijft het gissen en zal je het nooit weten. Sam Pepper ging de straat op om het ze simpelweg te vragen..
27 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Exhaust Checkup
Een geintje op de werkvloer hoort er gewoon bij. Je moet immers de humor er in houden als je dagelijks met elkaar om moet gaan. Zo ook deze automonteurs..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Mazda MX5 Cup Trolling, Mirror, Ben Short, James Rogers
Zijspiegels zijn tijdens een race van groot belang. Maar coureurs onder elkaar halen wel eens geintjes uit. Dat bewijst Ben Short tijdens de MX5 Cup op Silverstone..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Money Talks Prank
Stel een vreemde belt je op en voor elke opdracht die jij uitvoert krijg je een lading cash. Hoe ver ga jij en tegen welke prijs? Josh Paler Lin deed de test..
25 Aug '14 - in Humor
door Patrick
English Guy Bhangra Dancing at Bradford Mela
Altijd leuk die cultuur festivals. Zo maak je nog eens kennis met ander eten, rituelen en laten we vooral dansen niet vergeten. Vaak van die wazige dansjes waar niemand wat van snapt, maar deze man is blijkbaar een Bhangra meester..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Just Divorced
De traditie om met een groot 'Just Married' bord achter op je auto te rijden als je net getrouwd bent is grappig. En laten we de blikjes ook niet vergeten. Maar niets heeft het eeuwige leven. En ja, ook dat mag gevierd worden..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
ALS Ice Bucket Fail Compilation (2)
De 'ALS Ice Bucket Challenge' zal niemand ontgaan zijn. Maar niet iedereen kreeg het voor elkaar om simpelweg een bak ijswater over zich heen te (laten) storten. We zetten wat missers op een rijtje voor je. Zie hier deel 1 en hier deel 2..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
True Facts About Marsupials
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol het Buideldier..
22 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WTF Simracing
Virtueel over een circuit heen knallen kan best tof zijn. En al helemaal als je het redelijk goed voor elkaar hebt. Drie grote schermen, dikke pc, een racestoel, stuur en pedalen en gaan met die handel. Althans...
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
I'm Not Drivin' To Florida
Wij mannen kennen het waarschijnlijk allemaal wel. De vrouw maakt een beslissing en jij bent het daar totaal niet mee eens. Tijd om het haar, als een echte man, even duidelijk te maken..
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
20 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Sex & Alcohol
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp alcohol en seks..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Wedding Fails Compilation
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Je gaat er vanuit dat je trouwdag één van de mooiste dagen uit je leven gaat worden. Maar dat zit niet altijd mee..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties