Rémi Gaillard - Halloween Prank
We hebben onderhand al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. We moesten alleen nog even wachten op onze Franse vriend Rémi Gaillard..
23 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Talking To The Dead Prank
Jack Vale is onderhand meester in mensen in de maling nemen. En ook hij heeft natuurlijk een pre Halloween prank verzonnen. We gaan met de doden praten..
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Jimmy Fallon & Bradley Cooper - Egg Russian Roulette
Er zijn maar weinig Amerikaanse talkshows die ik kan waarderen. Maar Jimmy Fallon is er een van. Vandaag gaat hij voor een potje Russisch ei roulette met acteur Bradley Cooper..
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
How To Deal With A Naughty Kid
We kennen ze allemaal wel. Van die kinderen die het bloed onder je nagels vandaan halen, en moeders doet alsof er niets aan de hand is. Geen nood, zo lossen we dat op!
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - One Night Stand!?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Vandaag reizen ze af naar Groningen om te vragen waar een 'one night stand' aan moet voldoen?..
21 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Tale Of The Dead Girlfriend..
We hebben onderhand al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. We moesten alleen nog even wachten op FouseyTUBE..
20 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Friday The 13th Scare Prank - Jason Voorhees
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt doodeng vond dan is Friday The 13th daar zeker één van. En zelfs nu, jaren later, wil ik Jason Voorhees niet tegenkomen..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Zombie Homicide Prank
Halloween komt steeds dichterbij en dus zijn de verschillende YouTube prankers druk bezig om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Zo ook het bekende duo Prank vs Prank. Zie hier hun 'Zombie Homicide Prank'..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Creeps In Public Prank
Op straat kom je heel wat verschillende mensen tegen. En al helemaal als de grappenmakers van The Royal Stampede de straat op gaan.
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Bird Drops The F-Bomb
Een vogel die spontaan naar je toekomt zie je niet dagelijks. En al helemaal niet als de vogel zelfs kan praten. Deze gevleugelde vriend is in ieder geval erg duidelijk..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Women Misses Building Implosion Because Of Dog
Als ze van plan zijn een groot gebouw neer te halen is het altijd tof om even te kijken. Maar volgende keer wel even je hond thuis laten. Voor je het weet mis je wat..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Waverly Hills Witch Prank
Spoken, heksen, geesten en monsters bestaan niet. Althans, net voor Halloween komen ze toch even tot 'leven'. We gaan langs het beruchte Waverly Hills sanatorium..
15 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Audi Towing Job Fail
Een auto slepen lijkt zo simpel, maar er zijn een paar puntjes waar je op moet letten. Eén daarvan is nooit uit je auto stappen tijdens de reis. Maar maak dat deze vent maar eens wijs..
14 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Misheard Song Lyrics (5)
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Silly Scarecrow Prank
Met Halloween voor de deur kan je er van uitgaan dat we worden overspoeld met scare pranks. Op zich niet erg, als ze maar leuk zijn..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Blowing Girls Clothes Off Prank
Verkouden zijn is geen pretje. Maar als je dan de gave hebt om een dame van haar kleding te ontdoen dan is het nog best wel uit te houden. We gaan op stap met Roman Atwood..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Home Improvement Fail
Een beetje amateur klussert huurt geen professional in om een beetje te verbouwen. Die doet het gewoon zelf. Want zo moeilijk is het toch allemaal niet?..
09 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Sjaak Bral vs Zwarte Piet
De discussie over zwarte piet blijft maar dagelijks het nieuws halen. Ieder heeft zo zijn eigen mening over de knecht van Sinterklaas. Zo ook Sjaak Bral..
09 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Simple Pickup - Six Year Old Kid Helps Us Pickup Girls
Als er een aantal gasten zijn die totaal geen moeite hebben om een leuke dame te versieren dan zijn het wel de jongens van Simple Pickup. Alleen doen ze het nu op een andere manier. Vandaag spreekt de zes jarige Ben de vragen in..
08 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Brazilian Annabelle Scare Prank
Bij elke horrorfilm hoort tegenwoordig een kick-ass viral. Zo ook voor de horrorfilm Annabelle. En één ding is zeker. Brazilianen zijn heer en meester in mensen laten schrikken..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties