Best News Bloopers September 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Vampire In Philly..
Ook een vampier heeft wel eens een lading bloed nodig. Een 'mens' moet immers eten toch? Tijd om weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..

Bonus: Scary Dead Girl Prank..
28 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Loud Eating At The Library
We weten het allemaal, herrie in een bibliotheek wordt niet gewaardeerd. Dus rustig met de deuren, telefoon uit en vooral oppassen met snacks..
27 Sep '14 - in Humor
door Patrick
The 12 Worst Friends Ever
Van je vrienden moet je het hebben. Heb je een keer wat hulp nodig dan is een telefoontje genoeg. Maar er zijn ook vrienden die je liever kwijt bent dan rijk..
25 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Daar Wil Ik Wel Eens Op Zitten...
Twee vrienden samen op een terras met een heerlijk biertje voor hun neus. Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten waar al snel de conversatie over gaat. En dat kan wel eens voor lollige momenten zorgen..
25 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Epic Exercise Ball Fails
Sporten is gezond. Zelfs met een fitnessbal. Maar of het goed voor je is is een ander verhaal. Het is maar wat je er mee doet..
23 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Key & Peele - Alien Imposters
Mocht het een keer zover komen dat aliens onze aardbol overnemen, dan is het fijn om te weten of een overlevende een mens of een buitenaards wezen is. Maar hoe kom je daar achter? Simpel, gewoon de juiste vragen stellen!
19 Sep '14 - in Humor
door Patrick
High Five New York
Mocht je in New York een taxi aan willen houden, dan is je hand opsteken voldoende. Deze vriendelijke gozer maakt daar meteen maar even gebruik van..
18 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Heavy Metal
Nu onze grote vriend Joe een poosje in Canada de bloemetjes buiten zet gaat hij vandaag ook even langs het mega heavy metal festival 'Heavy Montreal' om de mensen wat vragen te stellen zoals alleen Joe kan doen..
17 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Mortal Kombat Elevator Prank
Als er één vechtspel zijn strepen meer dan verdiend heeft is dan is het wel Mortal Kombat. Met alle special moves en fatalities de game om in huis te halen. FouseyTUBE brengt Mortal Kombat tot leven, in de lift..
14 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Clean Shave vs Daughter
Als je dochter gewend is dat papa altijd met een dikke baard loopt, dan is het best even schrikken als die opeens weg is. Heerlijke reactie van deze kleine meid..
14 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Super Bad Mario
Kijk, dit is nou leuk verzonnen. Neem een lading YT filmpjes, combineer die met de skills van Mario, en Super Bad Mario is het resultaat. Nice!
13 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Best Double Fails Compilation
Dat dingen zo nu en dan fout gaan kan best grappig zijn. Maar als er niet één maar twee vol onderuit gaan is het natuurlijk net even leuker..
12 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Simple Pickup - Picking Up Girls Wearing A Shock Collar - Get Her Number!
Een dame versieren is voor de jongens van Simple Pickup al een tijdje geen enkel probleem. Maar met een elektronische hondenhalsband om je nek is het een stuk lastiger..
11 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Revenge! - Organ Theft Prank
Mensen in de maling nemen is leuk. Maar eens kan je de bal terug verwachten. Zo ook in dit geval. Na de 'Girlfriend Suicide Prank' is het nu tijd voor revenge! Zie hier de 'Organ Theft Prank'..
10 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Getting Girls In Bed In 5 Seconds
Er zijn heel wat YT-kanalen die wekelijks laten zien hoe je een leuke dame kan versieren. Maar een dame in vijf seconden in bed krijgen en ook nog een selfie maken is wel een hele prestatie. Deze man krijgt het voor elkaar..
09 Sep '14 - in Humor
door Patrick
JJ Watt - What Do Rich People Buy
Als je als 25 jarige NFL topspeler een contract ondertekend van 100 miljoen kan je geluk niet meer op. Maar wat doe je dan met zoveel geld? JJ Watt wist het ook niet, en wat doe je dan? Dan Google je gewoon wat rijke mensen kopen. Logisch toch?..
09 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Sorry, I'm Taken. Randomly Rejecting People
Hoe we in no-time een dame kunnen versieren weten we wel inmiddels. Maar hoe maak je duidelijk dat je geen interesse hebt? Gewoon zeggen dat je al een vriendin hebt, ook al was de dame niet me je aan het flirten en van geen kwaad bewust..
08 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Gold Digger Prank (3)
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto onder je kont hebt of simpelweg genoeg knaken op zak. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Laten we eens vrouwen versieren bij een Bugatti Veyron..
07 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Teens React To Nintendo NES
Vraag mijn dochter wat een walkman is en ze zal geen benul hebben. Misschien ook logisch, ze is 2,5 jaar en gewend aan de techniek van vandaag. Geef haar een iPad of een PS4 controller en ze weet hoe het werkt. Maar hoe denken tieners over het oldskool Nintendo Entertainment System, ook wel de NES genoemd. Sterker nog, weten ze überhaupt wat het is?..
07 Sep '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties