Water Cannon vs Urinators
Pissen doe je op de plee, zo simpel is het. Maar na een behoorlijke avond doorzuipen kan het gebeuren dat je onderweg naar huis nog even een voordeur meepakt om tegenaan te pissen. En dat kan niet iedereen waarderen. Payback!
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Trapped Girl Illusion, Prank, Jack Vale
Met grappenmaker Jack Vale in de buurt weet je nooit wat je kunt verwachten. Zelfs afvoerpijpen en vastzittende meisjes verdwijnen als sneeuw voor de zon..
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Selfie Kick
Heel dat #selfie verhaal kan best grappig zijn, maar hou het dan wel een beetje veilig. Want om nou langs het spoor te gaan staan voor een spannende foto van jezelf kan niet iedereen waarderen..
16 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Guy Picking Up Guys
Vorige week ging deze dame de straat op om andere aantrekkelijke dames mee uit te vragen. Vandaag doet deze jongen het bij de mannen. En ding is zeker. Dames zijn een stuk makkelijker als het gaat om een date met iemand van hetzelfde geslacht..
16 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Kids React To Walkmans
We worden allemaal een dagje ouder, en de techniek komt en gaat. Maar de walkman is toch niet zo oud zou je denken. Fout! Mijn dochter weet niet eens wat een videorecorder is, laat staan een walkman. En zo zijn er nog wel meer kinderen..
15 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Worst Wheel Of Fortune Contestant Ever
Het klinkt erg tegenstrijdig, maar je kan heel goed zijn in iets en tevens toch gigantisch falen. Kijk mee naar deze 'Wheel of Fortune' speler..
15 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Giving People Money Experiment
Als iemand je op straat wat vraagt en je geeft daarop netjes antwoord, dan is het raar om daar geld voor te krijgen toch? We gaan weer eens op stap met Jack Vale..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
What DJ's Do These Days..
Dat DJ's vandaag de dag echt gigantisch veel verdienen weten we allemaal. Maar wat doen ze nou precies op zo'n mega evenement?..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Drunk vs Fence
Met een behoorlijke slok op wil je na de kroeg graag zo snel mogelijk naar huis toe. En als je dan onderweg een hek tegenkomt, dan mag dat geen belemmering zijn toch?..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Russian Hitman Dead Body Clean Up Prank
Het probleem van elke huurmoordenaar is toch wel om het plaats delict schoon te krijgen en van het lijk af te komen. Voor Vitaly geen probleem, die belt gewoon de schoonmaakster. Alleen reageren die allemaal een beetje vreemd..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Beach Prank Fail
Op een zonnige dag op het strand een lijk bergraven is wellicht niet het meest ideale moment. Maar je kan het altijd proberen..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Scary Pizza Delivery Prank
Als pizzabezorger maak je heel wat mee. Je staat immers elke dag voor heel wat verschillende deuren. Wat deze pizzaboer meemaakt gaat misschien een beetje ver, maar dat komt vast goed..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
VitalyzdTv Gets Pranked By The Dudesons
Vitaly is op het internet groot geworden door zijn pranks. Wekelijks neemt hij wel mensen in de maling. Maar, dan kan je natuurlijk een keer iets terug verwachten. De eer aan de Dudesons..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Bubble Pr0n
Normale plaatjes een erotisch tintje geven kan op heel wat manieren. Maar met de inmiddels bekende 'bubbels' kom je een heel eind. Zo maak je van de meest dagelijkse dingen dikke pr0n.. (volledig SFW)
10 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Old Man Fake Languages Prank
Een paar dagen terug begon een man in het Frans een heel verhaal tegen me midden in de supermarkt. Op zich prima, maar ik ken geen woord Frans. Deze oude man maakt er een geintje van om mensen wat te vragen, alleen bestaat de taal niet.
10 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Speech Jammer Pickup - Get Her Number!
Dat de jongens van Simple Pickup geen moeite hebben met het versieren van dames weten we inmiddels. Ze hebben altijd wel een perfecte zin om een telefoonnummer te bemachtigen. Maar wat als ze gebruik maken van een speech jammer app? Dan gaat het toch een stuk lastiger..
09 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Beerfest
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Beerfest om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
09 Apr '14 - in Humor
door Patrick
One Man's Saturday Morning
Wie kinderen heeft weet nog steeds van de talloze slapeloze nachten. Maar als na een week hard werken eindelijk het weekend voor de deur staat is het tijd voor uitslapen. Althans, dat zou je willen..
08 Apr '14 - in Humor
door Patrick
The Lego Movie (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Zie hier The Lego Movie..
08 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Classroom April Fools Day Prank
En april hebben we inmiddels achter ons, maar er verschijnen nog steeds filmpjes die zeker de moeite waard zijn. Deze leraar heeft een regel dat iedereen zijn telefoon op speaker moet zetten als diegene gebeld wordt. Ja, en daar ga je dan beste man..
07 Apr '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties