Rémi Gaillard - Emergency
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor!
27 May '16 - in Humor
door Patrick
Dildo Hoverboard

Wij mannen zijn gek van leuk speelgoed, maar ook de dames kunnen toffe gadgets wel waarderen. Na de Dildo Drone komen de makers nu met de Dildo Hoverboard. Beetje laat voor moederdag, maar uitermate geschikt voor een spontaan cadeau..
26 May '16 - in Humor
door Patrick
Sibling Rivalries Compilation

Wie een zus of een broer heeft weet precies wat we zo te zien krijgen in de compilatie 'Sibling Rivalries'. Ik wel in ieder geval..
26 May '16 - in Humor
door Patrick
Funny School Fails Compilation

School was een mooie tijd. En iedereen haalt wel eens gekkigheid uit. Al gaat dat niet altijd volgens plan. We zetten wat voorbeelden op een rijtje voor je.
24 May '16 - in Humor
door Patrick
Hoelang Moet Een Man Het Volhouden In Bed?

De een doet er een kleine 20 seconden over en een ander kan uren stampen. Maar hoelang moet een man het nou eigenlijk volhouden in bed? Daan ging de straat op om het aan de dames te vragen..
24 May '16 - in Humor
door Patrick
Swing, Playground, Oh Nooo

Altijd leuk, met je kids even een paar uurtjes naar de speeltuin. Althans..
23 May '16 - in Humor
door Patrick
Instant Karma.. (15), Beer Bottle

Het leven zit niet mee. En al helemaal niet als je om half vijf 's nachts trek hebt in een gratis biertje. Karma wint altijd!
22 May '16 - in Humor
door Patrick
Awesome Chewbacca Mom

Het leven is kort, dus moet je genieten van elke dag en de kleinste dingen die op je pad komen. In dit geval een Star Wars Chewbacca masker. Wat een geweldige vrouw!
21 May '16 - in Humor
door Patrick
Taking Fake Book Covers On The Subway (2)

Ga je dagelijks met het openbaar vervoer? Wellicht ben je wel in voor een geintje. Neem een goed boek mee, print eerst even een andere grappige of bizarre cover en kijk hoe de mensen reageren. Na deel 1 van een poosje terug hierbij deel 2.
19 May '16 - in Humor
door Patrick
Picking Up Uber Riders In A Bugatti Veyron

Reuze handig zo'n Uber taxi. Maar je staat raar te kijken als je een Toyota busje verwacht en er komt een Bugatti Veyron voorrijden..
19 May '16 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To AVN EXPO

Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar de AVN EXPO om de aanwezige pornodames wat vragen te stellen..
19 May '16 - in Humor
door Patrick
Jack Jones - How To Make Someones Day Better

Het leven is voor sommige al zwaar genoeg, maar er is maar weinig voor nodig om mensen weer een glimlach te geven. We gaan samen met Jack jones de straat op. Hoe simpel kan het zijn..
19 May '16 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Magic Disappearing Porta Potty Prank

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag pakt hij zijn oude baantje weer eens op..
18 May '16 - in Humor
door Patrick
When You Troll The Entire Crowd (2)

Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..

Ze hebben het al eens eerder gedaan. Blijft humor!
18 May '16 - in Humor
door Patrick
World's Best Magic Trick

Als iemand op straat je een goocheltruc wilt laten zien dan zijn er maar weinig mensen die nee zeggen. Maar soms had je beter door kunnen lopen, voor je het weet sta je voor paal. Wel humor, dat dan weer wel.
17 May '16 - in Humor
door Patrick
Homeless Man Credit Card Prank

Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Met een beetje kleingeld zijn ze al blij en kunnen ze weer een dag verder. Maar tegenwoordig heeft iedereen alleen maar plastic op zak. Tja, wat doe je dan?
12 May '16 - in Humor
door Patrick
Bachelor's Airport Security Surprise

Als je maten je vrijgezellenavond regelen en je tevens voor de eerste keer moet vliegen kan je het nodige verwachten. Deze gast was op het vliegveld al de sjaak..
11 May '16 - in Humor
door Patrick
SketchShe - Safari Mash Up!

De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. En ze zijn terug met een hilarische Safari Mash Up. Kijk mee!
11 May '16 - in Humor
door Patrick
Jack Jones - How To Get Any Girls Number

Heb je niet het lef om op een mooie meid af te stappen om haar telefoonnummer te vragen? Doe het zoals Jack Jones. Makkie!
11 May '16 - in Humor
door Patrick
Funniest Mom Fails Compilation

Moederdag hebben we inmiddels achter ons. Altijd gezellig. Maar niet alle moeders hadden een fail vrije dag..
10 May '16 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties