WTF Simracing
Virtueel over een circuit heen knallen kan best tof zijn. En al helemaal als je het redelijk goed voor elkaar hebt. Drie grote schermen, dikke pc, een racestoel, stuur en pedalen en gaan met die handel. Althans...
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
I'm Not Drivin' To Florida
Wij mannen kennen het waarschijnlijk allemaal wel. De vrouw maakt een beslissing en jij bent het daar totaal niet mee eens. Tijd om het haar, als een echte man, even duidelijk te maken..
21 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Dinosaur In The Hood Prank
Mensen in 'the hood' in de maling nemen kan wel eens verkeerd uitpakken, dat hebben we inmiddels eerder gezien. Maar het kan ook op een lollige manier. Het enige wat je nodig hebt is een dinosaurus pak..
20 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Sex & Alcohol
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp alcohol en seks..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Best Wedding Fails Compilation
Soms zit het mee, soms zit het tegen. Je gaat er vanuit dat je trouwdag één van de mooiste dagen uit je leven gaat worden. Maar dat zit niet altijd mee..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Picking Up Girls In A Lamborghini Gallardo - The Power Of The Lambo
Of je er nou niet uitziet of gewoon een sulletje bent. Met een Lamborghini onder je kont heb je zo een leuke meid aan de haak. Zelfs als haar vriend er naast staat gaat ze nog met je mee..
19 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Legal Street Racing Prank
Illegaal straat racen en politieagenten gaan niet echt samen. Mooi onderwerp dus voor Roman Atwood om een paar agenten in de maling te nemen..
18 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Framed For Kidnapping Prank
Je oren beginnen toch wel een beetje te klapperen als je doodgewoon met je auto op weg bent en op de radio komt een Amber alert met de melding dat jij een dame hebt ontvoerd. Wederom een heerlijke prank van Rahat..
18 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Epic Rap Battles In The Hood
Mocht je in 'the hood' een rap battle aangaan dan moet je sterk in je schoenen staan. Tien van de tien keer gaat het over geld, bitches, auto's en status. Maar als je dan als tegenstander een keer met wat anders komt is het voor de zware jongens wel even wennen..
17 Aug '14 - in Humor
door Patrick
With Or Without Acne. Get Her Number Test
Stel je hebt een beetje last van acne en je ziet een mooie meid. Zelfverzekerd vraag je of ze wat te doen heeft en je vraagt zelfs haar telefoonnummer. Zal ze die geven, of verzint ze wel een smoes?
16 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Stealing Car Tires Prank
Je staat raar te kijken als je bij je auto komt en er proberen twee gasten je wielen te stelen. Gelukkig zijn het Roman Atwood en Vitaly die weer een geintje uithalen..
15 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Extremely Awkward Toilet Situations In Public
tegenwoordig moet je in Londen voor elk toiletgebruik wel betalen. Maar als je niet zo ruim bij kas zit, zit er maar één ding op. Je eigen toilet meenemen..
14 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Making Cops Paranoid
Er zijn heel wat YouTube kanalen met gasten die mensen in de maling nemen. Jack Vale is daar één van. Vandaag gaan we wat politieagenten paranoïde maken..
14 Aug '14 - in Humor
door Patrick
David Attenborough Observes Fangirls
David Attenborough is dé meester als het gaat gaat om het inspreken van natuurdocumentaires. Maar vandaag laten we de bijzondere dieren en de jungle even voor wat het is. Laten we eens kijken naar vrouwelijke fans..
13 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Reverse Prostitute Prank
Leuk dat de grappenmakers van YouTube kanaal Whatever ook vakantie hebben, maar moeten ze nou 'onze' hoertjes op de wallen lastigvallen? Een prostituee vragen of ze wil betalen voor seks. Tja, dat kan niet elke werkende dame waarderen..
08 Aug '14 - in Humor
door Patrick
VitalyzdTv, Vitaly, Gold Digger Prank
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto hebt of simpelweg genoeg knaken op zak hebt. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Tijd voor Vitaly om er weer een in de maling te nemen..
08 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Penneke Vis Hengelwedstrijd - Zuipschuit Andy
De visvijver van Penneke Vis kreeg een aantal niet ervaren vissers op bezoek. De Zjielen en Pretensje organiseerden er een viswedstrijd onder verschillende carnavalsverenigingen. Eén ding is zeker, de sfeer en gezelligheid staan boven het vissen zelf. Zie hier Andy..

Voor wie het echt niet verstaat, hier een met ondertitels..
07 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Copycat Drift Fail
Met nat wegdek is het, met de juiste auto, leuk om even vol het gas in te trappen en sportief door een bocht te glijden. En als je dat voor je neus ziet gebeuren dan wil je natuurlijk laten zien dat jij dat veel beter kunt. Helaas..
07 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Girl Picks Up Guys With A Boner Prank
Als een knappe dame op straat naar je toe komt en vraagt of je wellicht zin hebt in seks, dan zullen weinig mannen resoluut nee zeggen. Maar als ze dan toch iets meer onder haar rok blijkt te hebben dan is de lust al snel gevlogen..
06 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Song Lyric Pick Up Lines
Er zijn heel wat muzikanten die met mooie woorden het hart van een vrouw op hol kunnen laten slaan. Maar wat als je die teksten simpelweg gebruikt om op straat een dame te versieren, zou dat werken? Adrian ging de uitdaging aan..
05 Aug '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties