Cheeky Fan Wheelie's Past Tour de France
Het is een reuze prestatie wat de Tour de France rijders laten zien, maar vlak deze fan niet uit. Altijd leuk die mensen die even de media willen halen..
28 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Johan Goossens - Kutkind
We surfen inmiddels al ruim 10 jaar over het net. Maar soms kom je op Facebook iets tegen wat je nog niet eerder gezien hebt. Dat is in mijn geval een clip van Johan Goossens, ruim twee jaar oud, maar hilarisch. Voor de mensen die het net als ik gemist hebben, hierbij 'Kutkind'..
27 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Game of Thrones - Season 4 Bloopers
Als er één serie echt rete populair is, dan is het wel Game of Thrones. Niet zonder reden natuurlijk want het is een super tof verhaal. Maar ook bij hun gaat tijdens de opnames wel eens wat mis..
26 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Finger Or Dick?
Tegenwoordig zit iedereen met een tablet of mobiel spelletjes te spelen als ze zich even vervelen. Maar ook zonder een smartphone kan je je prima vermaken. We gaan voor een potje 'Finger or Dick'..
25 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Best Showing Off Fails Compilation
Heel YouTube staat vol met mensen die stoere stunts uithalen. Maar de stoere jongen uithangen kan ook wel eens anders uitpakken..
23 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Toddler
Kinderen hebben zo een bepaald voorrecht. Want als volwassen vent hoef je sommige streken niet te proberen. Toch lijkt het me wel eens leuk..
22 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Beheaded Hotel Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat dat nou net de favoriete hobby zijn van Rahat. Vandaag gaan we een schoonmaakster van een hotel in de maling nemen..
22 Jul '14 - in Humor
door Patrick
John Oliver - Don't Visit Antarctica
Als er op deze wereld een mooi stukje pure natuur te vinden is, dan is het Antarctica wel. En dat moet zo blijven! Last Week Tonight's talkshow host John Oliver legt uit waarom..
21 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Dudi Sela vs Ivo Karlovic
Als twee professionals een geweldig potje tennis laten zien weet je dat er één gaat verliezen. Maar zelfs dat weten Sela en Karlovic mooi te brengen..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Gas Pump Problem
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken is een uitdaging..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Old Guys Fight
Een groep jongeren die voor je deur herrie staan te schoppen zit niemand op te wachten. Maar als er een paar lamme opa's elkaar te lijf gaan is het stiekem best wel grappig. Ik mis alleen de Benny Hill muziek nog..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Right Guard Deo Review..
Volgens de commercials op tv en radio is elke deo soweiso 24 uur actief en ruik je heel de dag fris en fruitig. Maar als je dan zo'n ding koopt en het werkt voor geen meter dan is YouTube je beste vriend. Een filmpje maken, klagen en wachten op antwoord. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
19 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Free Money Experiment
Stel er komt iemand naar je toe en vraagt of je 1000 dollar bent verloren. Zeg je gelijk ja, of nee, want het is toch niet van jou. We doen de test..
17 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Blow Job Gone Wrong
Elke man zou het heerlijk vinden als de vrouw in huis, net uit de douche, naast je komt zitten en klaar is voor wat meer. En als het dan eenmaal zover is dan moet je Roman Atwood zijn om dat moment heerlijk te verpesten..
17 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Girl Gets Wisdom Teeth Removed
Persoonlijk heb ik er geen moeite mee om naar de tandarts te gaan, maar er zijn mensen die daar heel anders over denken. Deze dame is aan de beurt voor haar verstandskiezen. Op zich niet erg prettig, maar gelukkig hebben ze daar een perfecte verdoving voor. Je wordt er alleen een beetje hitsig van..
17 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Fireworks vs Boat Dock
Vuurwerk is leuk, maar dan moet je er wel verstandig mee omgaan. Want als je je pot per ongeluk ondersteboven afsteekt kan je wel eens wat slopen. Voor ons humor natuurlijk..
16 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Sex In The Bathroom Prank
Je staat raar te kijken als je even naar het toilet gaat en in het hokje naast je is een stelletje druk bezig met hele andere dingen. Maar zoals je weet, niets is wat het lijkt..
15 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Tabby - One Pants No Hands Challenge
Het filmpje van deze man hebben jullie vast al gezien. Zonder handen je broek aantrekken is dus mogelijk! Tabby gaat ook de uitdaging aan..
14 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - The Psychic Dog Prank
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en zegt dat zijn hond jouw favoriete muziek kan raden en zelfs afspelen. Lang leve social media..
12 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Epic Guitar Solo
Als gitarist even midden in de spotlights staan door een dijk van een gitaarsolo weg te geven is geweldig. Maar toch heb ik het gevoel dat er hier iets niet klopt..
11 Jul '14 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties