James Corden Carpool Karaoke With Celine Dion

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Céline Dion mee voor een ritje..
21 May '19 - in Humor
door Patrick
Scary Snowman Prank Tour 2018 Full Season

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
06 May '19 - in Humor
door Patrick

Best News Bloopers April 2019

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
03 May '19 - in Humor
door Patrick
Agent met Humor, Politie, Nederland, Tatu

Als agent heb je best een zware baan. Maar ook dan kom je met een goed gevoel voor humor gewoon de dag door. Deze agent snapt het!
22 Apr '19 - in Humor
door Patrick
Parrot Plays Peekaboo With A Cat

Huisdieren blijven voor mooie beelden zorgen. En al helemaal deze gevleugelde vriend die op gepaste wijze de kat van de buren in de zeik neemt..
16 Apr '19 - in Humor
door Patrick
Dumb Thieves Compilation

Mocht je het willen proberen om door te stelen rijk te worden, kijk dan dit filmpje even. Morgen gewoon maar weer naar het werk hè?
11 Apr '19 - in Humor
door Patrick
Random Japanese Guy vs My Wife..

Je kan nog zo je best doen. Maar ergens op de wereld is er altijd een Aziaat die het beter kan dan jij..
11 Apr '19 - in Humor
door Patrick
NYPD Officer vs Confiscated Dirt Bike

Als politieagent moet je soms wel eens een voertuig in beslag nemen. Op zich geen probleem, maar dan moet je wel een beetje motor kunnen rijden. Deze agent heeft er nogal wat moeite mee..
10 Apr '19 - in Humor
door Patrick
You Can't Park There, Sir..

Als je door een stuurfoutje naast de weg beland is dat minder prettig. En om het nog erger te maken tref je ook nog een paar wijsneuzen die je in de zeik nemen. Wel humor, dat dan weer wel.
01 Apr '19 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers March 2019

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
29 Mar '19 - in Humor
door Patrick
Pope Francis - Don't Touch My Ring!

Voor heel wat mensen is een ontmoeting met Paus Franciscus een bijzonder hoogtepunt. Een kus op de ring van de paus hoort daar natuurlijk bij. Maar of hij dat zelf kan waarderen is een heel ander verhaal..
27 Mar '19 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading of 'Shallow' - Chocolate Lagoon

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Zo ook vandaag..
20 Mar '19 - in Humor
door Patrick
True Facts: The Bolas Spider

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Bolas spider..
18 Mar '19 - in Humor
door Patrick
James Corden

Wanneer je als ex-topvoetballer David Beckham een standbeeld krijgt voor het Los Angeles Galaxy stadion ben je natuurlijk een trots man. Maar dan moet je geen maatje hebben als presentator James Corden. Die is namelijk altijd wel in voor een geintje. Wat een heerlijke prank!
12 Mar '19 - in Humor
door Patrick
Shower Like It's Hot

Ben jij een fan van Snoop Dogg? Dan is deze douche iets voor jou. Zo begin je de dag goed.
08 Mar '19 - in Humor
door Patrick
Is Dit Het Slechtste Nederlands Ooit? Roel Maalderink, Voxpop

Het niet te geloven, maar de studie Nederlands verdwijnt. Veel studenten kiezen voor een andere studie en dat kan wel eens rampzalig uitpakken voor onze taal. Grote vriend Roel ging de straat op om de mensen te vragen wat zij er van vinden..
07 Mar '19 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers February 2019

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
01 Mar '19 - in Humor
door Patrick
Boy Gets Dad's Help By Using The Doorbell

Vandaag de dag hoef je niet thuis te zijn om te zien wie er voor je deur staat, of aangebeld heeft. Dat is voor dit ventje de perfecte manier om zijn vader even wat te vragen via een Ring deurbel die beschikt over een camera. Best handig!
28 Feb '19 - in Humor
door Patrick
True Facts: The Lemur

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de lemur.
21 Feb '19 - in Humor
door Patrick
FailArmy - Epic Pranks Compilation

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. Vandaag zet FailArmy een aantal klassiekers op een rijtje..
13 Feb '19 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties