Assassin's Creed Unity Meets Parkour In Real Life
De creaties van DevinSupertramp zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken. Vandaag gaan we wederom Assassin's Creed met een dosis parkour werkelijkheid maken..
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Top 10 Movie Stunts Of All Time
Elke film die vandaag de dag in première gaat zit vol met special effects en mooie stunts. Maar als we nu hier op Biertijd zelf een mooi lijstje maken met de beste stunts. Welke zou jij dan op nummer 1 zetten?
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Check De Sextape van Cameron Diaz!
Jezelf filmen tijdens de daad kan erg opwindend zijn. Maar dan moet je wel goed opletten wat je achteraf met het filmpje doet. Voor je het weet komt hij in verkeerde handen. Daar weet de sexy Cameron Diaz nu alles van..
 
Colin Furze - Fart@France - Update 3
Colin Furze is met zijn 'Fart@France' project weer een stapje verder. Zie hier Update 3: Testing The Biggest Valveless Pulsejet Ever Made! Waanzin..
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Office Parkour - Lunchtime Rush
Met een strenge baas op het werk is het soms zelfs lastig om een broodje te scoren. Maar als je het slim speelt is alles mogelijk. Zie hier 'Lunchtime Rush'..
21 Jul '14 - in Cool
door Patrick
American Ninja Warrior - Kacy Catanzaro
Voor een spel als WipeOut heb je heel wat kracht en uithoudingsvermogen nodig. Maar de spelshow American Ninja Warrior gaat net een stapje verder. Deze meid, Kacy Catanzaro is de eerste dame die het voor elkaar heeft gekregen om te slagen. Knap en skills, ik zeg awesome!
20 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Drum Little Kid
Jong geleerd is oud gedaan. En als je vader dan helemaal gek is van drummen dan ga je daar vanzelf in mee. Maar je hebt amateurs en pro's. Deze kleine snuiter zit nu al in categorie twee. Ik zeg Awesome!..
19 Jul '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 14/07/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
19 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Cool Beer Trick
In elke kroeg is er wel iemand die een leuke truc op voorraad heeft. Zo ook deze man. Ik ben trots op mijn haar, maar kaal zijn heeft toch ook zijn voordelen..
18 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Hugs For A Dollar
De tijd van de 'Free Hugs' hebben we inmiddels 7 jaar achter ons. Vandaag de dag hebben we het alleen maar over de crisis en daar moet toch wat geld tegenover staan. Maar niet op de manier zoals je denkt..
17 Jul '14 - in Cool
door Patrick
BBQ For The Homeless
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken. Wat geld geven is een mogelijkheid, maar laten we ze eens verrassen met een heuse BBQ maaltijd..
16 Jul '14 - in Cool
door Patrick
How To Park A Gokart Like A Boss
Karten is tof, maar eens moet de kart ook weer terug de schuur in voor wat onderhoud. Deze knaap weet dat snel op te lossen..
14 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - Batman's Wolverine Claws
We hebben inmiddels al heel wat afleveringen van de wapenmakers 'Man At Arms' voorbij zien komen. Maar vanaf vandaag gooien ze het over een andere boeg. Met de nieuwe serie 'Reforged' gaan ze wapens combineren. We beginnen met Batman's Wolverine Claws..
14 Jul '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (7)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames weer eens in de spotlights..
13 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Truck Loading..
Een container vullen is normaal geen probleem, maar als er geen ruimte is voor een pompwagen dan moet je toch iets anders verzinnen. Deze gasten hebben de oplossing..
13 Jul '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 07/07/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
13 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 99 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
12 Jul '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Adrenaline Sports
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
12 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Coolest Cooler
Heel wat mensen nemen nog steeds een ouderwetse koelbox mee als ze een dagje op stap gaan. Maar geloof me, dat ding is inmiddels zwaar achterhaald. Zie hier de Coolest, een koelbox van deze tijd. Het is nog een Kickstarter project en hun doel was 50,000 dollar om hem daadwerkelijk op de markt te brengen. Inmiddels zitten ze op zo'n kleine 3,2 miljoen dollar, dus hij gaat er sowieso komen. En logisch ook..
12 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Matt Bittner - Return Of The Girl Voice
Het filmpje van Matt Brittner zal je vast voorbij hebben zien komen op het interweb. Natuurlijk denkt gelijk de halve wereld dat zijn meidenstem nep, fake of een hoax is. Maar niets is minder waar. Hij laat het je nogmaals horen..
11 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Update 2 - The Pulsejet Is Made
Colin Furze is met zijn 'Fart@France' project weer een stapje verder. Zie hier Update 2: The Pulsejet is Made. Waanzin..
11 Jul '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties