Russian Good Guys (2)
We zien het dagelijks fout gaan op de wegen. En vooral in Rusland hebben ze daar een handje van. Maar niet elke Rus is een eikel in het verkeer. Er zitten ook genoeg mensen tussen die wel weten hoe het moet..
03 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Honesty Social Experiment
Stel je loopt met 20 euro naar een vreemde toe en zegt dat hij die net verloren heeft, dan zijn er maar weinig die eerlijk zeggen dat het niet van hun is. Maar laten we eens testen wie echt eerlijk zijn..
03 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jiggly Boy Returns... And KG Approves
Elk basketbalteam heeft wel een lading fans. En als je als fan een beetje te ver gaat kan het wel eens voorkomen dat je de wedstrijd moet verlaten. Best spijtig natuurlijk, maar überfan Jiggly Boy is terug!..
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Beyond Nature III - Winter Of Iceland
Dat de natuur wonderschoon kan zijn hebben we vaker kunnen zien hier op Biertijd. Vandaag reizen we af naar Iceland voor het derde deel van Beyond Nature, Winter of Iceland..
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Wankband
Heb je er ooit over nagedacht hoeveel energie wij consumeren met de nodige smartphones, tablets en ga zo verder. Erger nog, stel je zit pr0n te kijken en je tablet valt uit omdat de accu leeg is. Daar is nu een oplossing voor, de Wankband! Doe waar je goed in bent en voila, energie!. Meer info hier!
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Audi Lighting The Swarm 2015
Dat Audi revolutionair is met zijn autoverlichting kan niemand ontkennen. Kijk je op de snelweg in je binnenspiegel dan haal je de Audi's er zo tussenuit. Maar ook zij blijven ontwikkelen. Na led en laser is er natuurlijk ook nog Oled. En dat is best tof..
01 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Rally Driver Anders Grøndal Flat Out
Rally is een geweldige sport. Maar over ijs en sneeuw wordt het toch een ander verhaal. Althans, coureur Anders Grøndal heeft er blijkbaar totaal geen moeite mee..
28 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month February 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van februari op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 128 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Katsucon 2015 - Cosplay
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van Katsucon 2015..
27 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Bow Shooting - Shot Of The Day
Pijl en boog schieten is nog een vak apart. En al helemaal als je je doel niet ziet. En dan ook nog eens achter je rug. Deze kleine pik kan het wel..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Trick Shots The Aussie Way
Waarschijnlijk zijn de meeste shots een keer of 20 overgedaan, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier 'Trick Shots The Aussie Way'..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
FPV Drone Racing
Spelen met een drone is tof. Vliegen met zo'n ding is en blijft leuk. Met een paar maten kan je er zelfs een race van maken. En dat geeft best toffe beelden..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Banksy - Gaza
De Britse graffiti artiest Banksy staat bekend om zijn opmerkelijke kunstwerken. Zelfs in Gaza zijn nu zijn werken te bewonderen. Maar of je daar voor je plezier naar toe gaat is een ander verhaal..
26 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Top Secret Drum Corps Drum Show
Ze beweren dat het indrukwekkende Top Secret Drum Corps uit Basel Zwitserland de nummer één van de wereld is. En dat kan zo maar waar zijn als ik deze beelden zo zie..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Andy Rehfeldt - Mary Poppins Sings Death Metal
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Mary Poppins een muzikale make-over..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Table Tennis Shot Of The Day
Tijdens een professioneel potje tafeltennis kan je heel wat bijzondere acties verwachten. Maar deze shot spant toch wel de kroon..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - The Hobbit Heli Mountain Biking In New Zealand
Wat doen Hobbits in hun vrije tijd? DevinSupertramp laat het je zien. We reizen af naar Nieuw Zeeland..
25 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Zapatou - YouTube - 10th Anniversary
YouTube bestaat inmiddels tien jaar. Tijd voor compilatiemaker Zapatou om het een en ander in beeld te brengen. Hoeveel van de filmpjes herken jij?..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/02/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een nieuwe WATTS Zap is het resultaat..
24 Feb '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties