Airplane Crosswind Difficulties
Met een vliegtuig vliegen is op zich al moeilijk genoeg, maar als moeder natuur zich ermee gaat bemoeien gaat het toch een stuk lastiger worden. Fasten your seatbelts!
15 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Paper Dreams - A Story By David Betteridge
Het leven kan raar lopen. Het ene moment ben je als hobby papieren modelauto's aan het fabriceren en even later krijg je van RedBull een baan aangeboden om mee te helpen hun Formule 1 wagens te ontwerpen. Het overkwam Paul Bischof..
14 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Local Motors Verrado - Motorized Drift Trike
Trike driften is niets nieuws. Normaal gesproken ga je op een speciaal geprepareerde driewieler een steile bergweg af. Deze jongens doen het anders. Die maken drift trikes met een elektromotor. Ik zeg leuk speelgoed!
13 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - No Fear
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
13 Apr '14 - in Cool
door Patrick
4 Year Old BMX Twins
Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens. Ik kan je een ding zeggen. Van deze vier jarige tweeling kunnen we nog heel wat verwachten..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Windsurfing
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Daar moeten wij nog even op wachten, maar deze beelden maken een boel goed..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
A-Z Of Dance
Mocht je dit weekend nog de stad induiken voor wat dansplezier, dan hebben wij misschien nog wat nieuwe moves voor je. Zie hier het dansalfabet..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 86 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 86..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Second Card Dealing
Met kaarten kun je een boel geld verdienen. Maar je kan er natuurlijk ook gigantisch veel mee verliezen. En zeker met een kaartdeler als Richard..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Girl Picking Up Girls
We zien wekelijks wel hoe mannen vrouwen proberen te versieren om hun telefoonnummer te bemachtigen. Maar hoe pakken vrouwen dat aan? En dan bedoel ik een vrouw die vrouwen probeert te versieren. Andrea laat het je zien..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 07/04/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
10 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag weer een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
09 Apr '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - GoPro POV Edition
Als er één camera veel gebruikt wordt voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt prachtige beelden. Met al die POV opnames hebben we hierbij een verse People Are Awesome compilatie..
08 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Jean-Baptiste Chandelier - Acro Paragliding
Hoe geweldig is het om als een vogel over de bergen heen te zweven? Ik kan me niks mooiers voorstellen. Jean-Baptiste Chandelier komt aardig in de buurt..
08 Apr '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
07 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Daywalker's Glaives (Blade)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Daywalker's Glaives fabriceren uit 'Blade'..
07 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Bus Stop Sign Painter
Je zou wellicht denken dat de mooie belettering 'Bus Stop' op straat door een specialist netjes wordt gespoten. Maar vergis je niet. Ook daar komt gewoon een emmer verf en een roller aan te pas. Deze man heeft er zo te zien ervaring mee..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Street Dance Battle vs NYPD Cop
Elke dag je danspasjes oefenen om op straat een beetje de grote jongen uit te hangen is natuurlijk een leuke hobby. Het is alleen een beetje zuur als oom agent je even laat zien hoe het echt moet..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
360° Spherical Panorama Timelapse
Dat je met een GoPro de meest mooie beelden kunt maken weten we inmiddels. Maar met zes GoPro's en een zelf 3D geprinte houder / statief wordt het allemaal een stuk leuker. Hier de beelden..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 85 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht van Koreusity..
05 Apr '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties