Super Mario Freestyle Dancing With The Stars
Wil je bij Dancing with the Stars een beetje indruk maken, dan moet je met geweldige moves komen. Maar een beetje retro game gevoel kan ook geen kwaad. Zie hier Mark en Sadie..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Batman vs Darth Vader - Super Hero Beat Down
Er is altijd wel strijd tussen diversen superhelden. Maar wat gebeurt er als Batman en Darth Vader tegenover elkaar komen te staan?..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
BMX - Christian Lutz KHE Bikes Edit
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van BMX stuntels die beter kunnen gaan lopen. Maar soms is het ook wel eens tof om een expert aan het werk te zien. En het lijkt allemaal zo makkelijk..
27 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Ken Box's Crazy Cart Gymkhana Two - The Ultimate Ken Box Sequel (A Ken Block Tribute)
De stuurkunsten van Gymkhana expert Ken Block kennen we allemaal. We hebben hem pas nog los zien gaan in Los Angeles. Maar ook Ken Box is weer van de partij met zijn Razor Crazy Cart. Zie hier 'The Ultimate Ken Box Sequel'..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Redneck Rocketry, How To Make Sugar Rockets
We zijn een groot fan van 'The King Of Random' Grant Thompson. Hij is een soort van moderne MacGuyver. Zo liet hij vorige week zien hoe je redelijk simpel 'Sugar Rockets' kan maken. Vandaag gaat hij een stapje verder. Best cool!..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (3)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Two Lands - Greenland
Mocht je een keer op vakantie gaan naar Groenland of IJsland, neem zeker een camera mee, want de natuur is daar adembenemend mooi. Maar voor de mensen dit het helaas nooit in het echt mogen meemaken hebben we hierbij 'Two Lands'..
25 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Epic London Underground Ping Pong Battle
Als je ergens in Londen op de metro staat te wachten kan je maar beter jezelf vermaken. En met een goede maat in de buurt kan het virtuele gevecht beginnen..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World's Most Amazing Kendama Ninjas
Wellicht heb je nog nooit gehoord van het traditionele Japanse speeltje Kendama. Maar er zijn mensen die er best handig in zijn. Zoals deze twee gasten..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Magic Boobs Card Trick
Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten, maar dat kan natuurlijk beter. Zie hier Riley..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
GoPro: Line Of The Winter
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome Best Of 2014 Compilation
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
23 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World Record Truck Jump By EMC & Lotus F1
We hebben door de jaren heen al heel wat auto jumps voorbij zien komen. Maar een vrachtwagencombinatie die een kleine 26 meter gaat vliegen zien we niet zo vaak. En laat daar ook nog een F1 Lotus aan te pas komen. Ik zeg tof!..
22 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 116 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
21 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World's Best Parkour & Freerunning 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..Bonus: Storm Freerun NextGen - London Is Burning
21 Nov '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 17/11/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse tennis special.
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Skyscraper World's Tallest Roller Coaster - Skyplex Orlando (Opening 2017)
Ben je gek van rollercoasters regel dan alvast een weekje vrij in 2017. Want in Orlando zal dan de hoogste rollercoaster geopend worden genaamd de Skyscraper. Voor de liefhebbers hier alvast een teaser..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
ETT World's Longest Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de (onofficiële) World's Longest Snowboard..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Tie Fighters (ft. Jimmy Kimmel)
De creaties van filmmaker Freddie Wong blijven keer op keer kleine meesterwerkjes. Vooral zijn YT-Kanaal RocketJump staat er bol van. Zie hier zijn laatste clip 'Tie Fighters'..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Lost Child Social Experiment
Je hoort regelmatig de ergste verhalen over kinderen die ontvoerd worden. Maar kunnen we daar zelf wat aan doen? Wellicht wel. En dat is zorgen dat een verdwaalde kleine weer bij zijn of haar ouders komt en niet al te goed gelovig zijn als een 'vreemd' iemand zegt dat hij de vader is..
19 Nov '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties