The Chase
Een boel regen, bliksem en storm is niet altijd even prettig. Maar het geeft wel erg mooie beelden. Kijk mee naar 'The Chase', een time-lapse compilatie van storm chaser Mike Olbinski..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Exclusive Watch Movements
Post ik gisteren een filmpje op Facebook (ja, we hebben ook een Facebook account) en dan zal je net zien dat die heel erg gewaardeerd wordt. Dan moet hij natuurlijk ook op de frontpage van Biertijd zelf staan. Bij deze voor de horlogeliefhebbers onder ons: Exclusive Watch Movements..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Marquese Scott - Dr. Dre - The Next Episode (San Holo Remix)
Ik blijf me verbazen over de dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier 'The Next Episode'..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van afgelopen maand op een rijtje gezet. Kijk mee naar het overzicht van juli..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
The Luckiest People Compilation (18)
Naast alle falers en missers is het wellicht eens tijd voor een heerlijke dosis geluk. Deze mensen zijn daar een uitstekend voorbeeld van..
01 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 149 - Viral Compilation
Ze hebben een weekje overgeslagen, maar vandaag is er weer een nieuw overzicht van de opmerkelijkste filmpjes van de week..
31 Jul '15 - in Cool
door Patrick
BMX Island Hopping In Greece
Niet alleen toeristen zoeken deze maanden Griekenland op, ook BMX pro Panagiotis Manaras deed met zijn team een 24/7 nonstop BMX tour. Na zeven dagen zeilen, rijden en filmen is dit het resultaat..
31 Jul '15 - in Cool
door Patrick
The Coolest Way To Open A Bottle Of Wine
Cool ok, maar ook een beetje noodzakelijk. Een prijzig flesje wijn van jaren oud heeft vaak een kurk die half aan het vergaan is, en dus niet met een kurkentrekker of iets te verwijderen is zonder dat er kurk in de wijn komt. En dat willen we niet! Sommelier Jonathan Ross laat zien hoe je dat doet. En tevens indruk maakt op je vrienden en familie die op visite zijn..
31 Jul '15 - in Cool
door Patrick
We Call This Home - 3 Years Around The World Travel
We dromen er allemaal van. Na 2,5 jaar sparen op een dag naar je baas lopen, ontslag nemen en daarna drie jaar de wereld over reizen. Walter Chang deed dat. En na 60 landen is dit opmerkelijke reisfilmpje het resultaat..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Learn To Fly - Foo Fighters Rockin1000
Wat doe je als fan van de Foo Fighters om de band naar je stadje te laten komen om op te treden? Rockin1000 haalde 1000 muzikanten naar n plek om daar het nummer 'Learn to Fly' te spelen als uitnodiging. En dat is nog best indrukwekkend..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - The High Voltage Ejector Bed
Vorige week konden we al zien hoe Colin Furze een High Voltage Ejector Bed in elkaar heeft geknutseld. Vandaag zien we het gevaarte in actie. Wat is die gast toch een geniale doe-het-zelver..
30 Jul '15 - in Cool
door Patrick
PSWC 2015 - Klaudia Hartmanis 1 Place
Ik weet niet of jullie een beetje overweg kunnen met skeelers, maar ik niet. Wereldkampioene Klaudia Hartmanis laat zien wat ze in huis heeft tijdens de Paris Slalom World Cup 2015 (PSWC2015)..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Snowboarding The World's Longest Rail - 84m World Record
Terwijl wij hopen op nog een beetje zomer zijn ze ergens anders druk aan het snowboarden. Over een rail grinden is niet zo heel spannend. Maar een rail van 84 meter is een ander verhaal. Basti Rittig deed het. Een nieuw wereldrecord!..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 27/07/15 - Tour de France Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de Tour de France special..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Diver Finds $1 Million In Sunken Spanish Treasure
Duiken is een geweldige sport. Je ziet nog eens wat, en in dit geval kom je ook nog eens wat exclusiefs tegen. Deze beste man vond een schat van 51 munten, een lading gouden kettingen, en een speciale gouden munt gemaakt voor de Koning van Spanje, Phillip V. Totale waarde zo'n 1 miljoen dollar! Niet verkeerd voor een middagje duiken..
29 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Best Of Parkour & Freerunning 2015 (So Far)
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Alex Honnold - El Sendero Luminoso
In mijn ogen moet je een beetje levensmoe zijn om een gigantische bergmuur te beklimmen zonder enige vorm van veiligheid. Maar n ding is zeker, indrukwekkend is het wel..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Amazing Truck Jump
Springen met een fiets, motor of auto ok, maar met een vrachtwagen? Ja, ook dat is geen probleem..
27 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Marco Parisi - ROLI Seaboard Grand - Guitar Mimic
Hoor jij het verschil tussen een echte gitaar of een keyboard met gitaargeluid? Meestal wel, maar wat Marco Parisi hier laat horen op een ROLI Seaboard Grand is ronduit knap..
26 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 4 July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
25 Jul '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties