Tourbillon - Test Ride
Ben je gek van geweldige kermisattracties? Dan zal je vast een ritje met de 'Tourbillon' kunnen waarderen. Ik sla even over..
29 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Nikon Coolpix P900 83x Zoom vs Moon
De nieuwe Nikon Coolpix P900 is een bijzondere camera. En dan met name de 83x zoom die hij in huis heeft. Best indrukwekkend voor zo'n, in verhouding, 'goedkope' camera. Oordeel zelf..
29 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Avengers Of Oz - Age Of Tin Man
De filmklassieker Wizard Of Oz is bij iedereen wel bekend. Is het niet het origineel, dan wel een remake. Maar wat krijgen we als we de Avengers gaan combineren met de Wizard of Oz? Juist, dan krijgen we de Avengers Of Oz!
29 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Mario Is Unreal
Sinds de jaren 80 mogen we al genieten van Mario's streken. Maar met de jaren is Mario een stuk volwassener geworden qua graphics. Wellicht gaan we binnenkort nog een stap verder. Want Mario en de Unreal engine 4 zijn een perfecte combinatie..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
World Record Fastest Two Wheels Mile
Het Goodwood Festival of Speed is elk jaar weer een bijzondere gelegenheid. Er is van alles te bewonderen op autogebied. Van concepts, tot zeldzame classics en ook dit jaar een heus wereldrecord. De snelste mijl op twee wielen. Ik doe het hem niet na..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
3D Spider Drawing
Goed kunnen tekenen is een kunst op zich. Maar als je gewoon het verschil niet meer ziet tussen nep en echt ben je in mijn ogen wel heel goed bezig..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
OneCoin
Goochelen is een vak apart, maar als je goed wilt worden moet je ergens beginnen. Moritz Mueller is druk bezig met een One Coin routine. En ik kan maar een ding zeggen. Awesome!..
28 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month June 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van juni op een rijtje gezet. Kijk mee..
27 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 145 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een nieuw overzicht..
26 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Why You Don't Mess With A Queen's Guard
Ons koninklijk huis wordt zeer zwaar bewaakt. Maar in Engeland doen ze dat net even anders. De bewakers die daar voor de deur netjes hun ronde doen blikken of blozen niet voor wat vreemd publiek. Alleen aanraken kunnen ze niet waarderen..
26 Jun '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/06/15
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
26 Jun '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Freaking Insane Edition
En hoppakee, we hebben er weer een. People are Awesome, dat weten we inmiddels. Maar deze gasten zoeken het randje op..
25 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Epic Rap Battle - Terminator vs Robocop
Een rap battle is eigenlijk een regelrechte aanval op de tegenpartij om die verbaal volledig de grond in te boren. Vandaag staan Terminator en Robocop tegenover elkaar..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Stop-Motion Karate
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan we voor een potje stop-motion karate..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
ISS Symphony - Timelapse Of Earth From International Space Station
We moeten zuinig zijn op onze planeet. Want laten we eerlijk wezen, of het nou licht of donker is, de beelden van onze aardbol vanuit de ISS blijven geweldig..
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
SketchShe - U Can't Touch This!
Iedereen zingt in de auto wel eens stiekem mee als er een tof nummer op de radio is. De dames van SketchShe doen dat ook. Zie hier hun variant van MC Hammer's 'U Can't Touch This'. Stop! Hammertime!
24 Jun '15 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Martial Arts Edition
Of het nou basejumpers, skateboarders, skiërs of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Vandaag gaan we voor een Martial Arts Edition..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Building A Mini Motorhorse
Stel je krijgt een fiberglas paard, wat doe je daar dan mee? Onze favoriete knutselaar Colin Furze hoefde daar geen seconde over na te denken. Zijn eerste gedachte: Daar moet een motor in! En dit was het resultaat..


Part 2: Colin Furze Has A Field Day - Mini Motorhorse Jousting Challenge..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Soul Flyers 33.000 ft Above Mont Blanc
Voor de lol uit een vliegtuig springen is niet voor iedereen weggelegd. Sky diving is een sport die voor de nodige adrenaline zorgt, alleen is dat voor een aantal niet genoeg. We zoeken het hoger op met de Soul Flyers..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
'T Dondert In De Regie @ Groots met een zachte G, Guus Meeuwis
Een concert van Guus Meeuwis zoals 'Groots met een zachte G' is een feest eerste klas. Maar niet alleen in het stadion is het hossen en feestvieren. Ook in de regie bij RTL4 hadden regisseur David Grfihorst en collega's het prima naar hun zin..
23 Jun '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties