Urban Paradise 2014 - The Company's Turn Down For What'
Dansen is een kunst en er zijn er heel wat die het proberen. Maar zoals met alles breken er maar weinig echt door. En ding is zeker, The Company kan er wat van..
01 Sep '14 - in Cool
door Patrick
A True Bulldog Love Story
Elke vakantieperiode zijn er weer honden die tijdelijk een ander huisje krijgen omdat de baasjes een week of twee op vakantie gaan. Vaak is dat van een liefdevolle huiskamer naar een stalen kooi. Maar het kan ook anders. Dat bewijst deze hondenliefhebber..
31 Aug '14 - in Cool
door Patrick

Elke stad staat bol van de bijzondere plekken, maar toch blijven veel mannen elke keer weer naar hun vaste stekje gaan. De kroeg op de hoek of elk weekend weer naar dezelfde club. Maar er is veel meer te beleven! Elke grote stad herbergt eindeloos veel avontuur. Vandaag neemt rapper Sef twee niets vermoedende jongens mee langs de tofste, nieuwste en gekste plekken van Amsterdam!
 
Parkour & Freerunning 2014 - Jump the World
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
30 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 104 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein wekelijks overzicht..
29 Aug '14 - in Cool
door Patrick
StormFreerun - Ashley 'Spyder' Holland Best of 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen. Zoals Ashley 'Spyder' Holland..
29 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Game of Thrones - Season 4 - VFX Breakdown
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we wederom een kijkje achter de schermen bij het vierde seizoen van Game Of Thrones..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
2up1down - 2 up 1 down
Met twee vrienden een dagje het strand opzoeken voor een paar uurtjes kitesurfen is simpelweg tof. Maar als er dan n zijn kite is vergeten dan moet je toch iets verzinnen. Deze gasten hebben d oplossing!
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
EJC 2014 Fight Night - Combat Juggling - Iver Roar Tronstad vs Jochen Pfeiffer
Kan jij een beetje jongleren, en ben je in voor wat meer actie? Wellicht is 'Combat Juggling' wat voor je. Tijdens de EJC 2014 (European Juggling Convention) gingen Iver Roar Tronstad en Jochen Pfeiffer het duel aan..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Smartphone Photography Tips & Tricks
Met een smartphone mooie foto's maken is voor genoeg mensen nog best een uitdaging. Maar het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn om een leuk plaatje te schieten. Zie hier een aantal Tips & Tricks..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Eli Reed's Skateboarding Fantasy At The Playboy Mansion
Als je hard onderuit gaat kan je wel eens een poosje wat verward zijn. Dat overkwam Eli Reed ook tijdens een van zijn skateboard sessies. Maar er zijn ergere dingen om over te dromen..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
The Taser Photoshoot (Extended)
Wat voor gezicht trekt iemand als ze een schok van een taser krijgen? Fotograaf Patrick Hall was ook benieuwd en deed de test..
28 Aug '14 - in Cool
door Patrick
How To Eat Sushi
De sushirestaurants schieten als paddenstoelen uit de grond de laatste tijd. En ik moet zeggen, het is heerlijk. Maar wat is nou de juiste manier om het te eten? Sushimeester Naomichi Yasuda laat het ons zien..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Drawing Robin Williams, Heather Rooney
Er zijn heel wat mensen die mooi kunnen tekenen, maar foto realistisch tekenen is vak apart. Heather Rooney is een dame die de kunst aardig onder de knie heeft. Zie haar meesterwerk van de helaas overleden Robin Williams..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 25/08/14
Nu de US Open weer in volle gang is staat de nieuwe WATTS Zap in het teken van tennis. Dat kunnen wij wel waarderen..
27 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Black Tie Beach 2014
Het is even stil geweest rondom de flashmob experts Improv Everywhere, maar ze zijn terug. Vandaag gaan we gezellig met z'n allen naar het strand. Maar wel in 'black tie' natuurlijk..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Human Water Catapult
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar daar heeft DevinSupertramp geen last van. Hij neemt ons weer mee voor een dosis waterpret..
26 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Action Movie Kid Montage (2)
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. Inmiddels is de Action Movie Kid al heel wat fans rijker, en niet zonder reden. Na zijn eerste compilatie gaan we nu voor het vervolg. He will be back!
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
ALS Ice Bucket Challenge by Fresh K.O. Remo Speijers
We hebben al heel wat ALS ice buckets voorbij zien komen. Maar nu gaat het inmiddels om de originaliteit. We zoeken de hoogte op met onze vriend Remo Speijers..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Magic Wingman - Get Her Number!
De jongens van Simple Pickup hebben geen andere mensen nodig om een meid te versieren. Maar ze laten wel even zien dat een magische 'wingman' erg handig kan zijn om een nummer te scoren..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Awesome Street Techno Drummer
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen..
24 Aug '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties