Jukin's Best Videos Of The Month August 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Mad Max Fury Road
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
29 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Magical Wedding Proposal
Iemand op een originele manier ten huwelijk vragen valt nog niet mee. Maar een beetje goochelaar, zoals Niel Henry, weet daar best iets op te verzinnen..
27 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull - Drew Bezanson's Uncontainable
Wat hebben zeecontainers en BMX in gemeen? Geen moer zou je denken. Maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien wordt het toch een tof geheel. Zie hier Drew Bezanson's Uncontainable..
26 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Harper Swift Priceless Reaction To Her First Summer Rain
Laten we eens gaan voor een 'feel good momentje'. Die kunnen we zo nu en dan allemaal wel gebruiken. Check de reactie van de kleine Harper Swift die voor het eerst de warme zomerregen voelt. Priceless!..
26 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (17)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
26 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Cliff Jumping Italy
De creaties van Devin Supertramp hebben we al heel wat keren voorbij zien komen hier op Biertijd. Camerawerk ten top. Vandaag zoeken we Itali op voor een kickass cliff jump waterfeestje..
25 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Red Bull World Record Group Skydive: 164 Person Formation
Skydiven is op zich al erg tof. Maar met 164 mensen tegelijk in de lucht een wereldrecord neerzetten gaat net een sprong verder. Ik zeg Awesome..
24 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Corridor Digital - Mario Skate
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'Mario Skate'..
24 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Pixar Pancakes
Ik weet niet of jij een expert bent in pannenkoeken bakken, maar bij mij mislukken de eerste 15 of zo. Lang leve de magnetron! Maar Dr. Dan a.k.a. The Pancake Man is een vak apart. Noem een Pixar figuur en hij zorgt ervoor dat hij of zij op je bord komt. Ik zeg Awesome!..
24 Aug '15 - in Cool
door Patrick
7x7
In een paar seconden een standaard 3x3 Rubik's Cube oplossen vind ik al een hele prestatie, maar deze jongen gaat nog een stapje verder. We gaan voor de 7x7 versie..
23 Aug '15 - in Cool
door Patrick
An Improbable Weapon Supercut
Elke filmheld heeft wel eens geen 'wapen' voor handen, en dan moet je toch wat verzinnen. Jason Statham lijkt wel de expert op dat gebied, maar er zijn er meer die creatief zijn..
22 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 August 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
22 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Balcony Fishing..
We willen allemaal wel een dik huis aan het water en heel de dag visjes vangen. Helaas. De realiteit is een appartement op 6 hoog naast een sloot. Maar hey, ook daar kan je gewoon vissen hoor..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
World Of Dance Finals 2015 - Fik-Shun
Dat je in het weekend het middelpunt van de dansvloer bent bij de plaatselijk club is natuurlijk leuk voor je. Maar er zijn mensen die over net wat betere moves beschikken. En dan bedoel ik jongens zoals Fik-Shun..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Match Head Bomb At 2500fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat lucifers in de fik steken..
21 Aug '15 - in Cool
door Patrick
America's Got Talent - Mat Franco
We hebben inmiddels al heel wat opmerkelijke goocheltrucs voorbij zien komen bij diverse talentenshows. Vandaag voegen we de act van Mat Franco daar aan toe. Leg het even uit..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
Sorority's HHI 2015 Finals Performance
Dansen is een kunst. En al helemaal als het met een groepje moet gebeuren. Sorority laat zien hoe het moet tijdens de finale van de 2015 World Hip Hop Dance Championship..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
AFL Arena Bowl Champs Arizona Rattlers Sidewinders Cheer Squad
Cheerleaders zijn altijd leuk om naar te kijken. En al helemaal als ze er ook nog een leuke show van maken. En ding is zeker, dit optreden is meer dan geslaagd..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
ONEAN Boards - River Jetsurfing
Even geen golven of wind, maar wel zin in een potje surfen? Dat kan! Een ONEAN board kost een paar knaken, maar dan heb je wel een boel lol..
20 Aug '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties