WATTS Zap 17/11/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse tennis special.
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Skyscraper World's Tallest Roller Coaster - Skyplex Orlando (Opening 2017)
Ben je gek van rollercoasters regel dan alvast een weekje vrij in 2017. Want in Orlando zal dan de hoogste rollercoaster geopend worden genaamd de Skyscraper. Voor de liefhebbers hier alvast een teaser..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
ETT World's Longest Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de (onofficiële) World's Longest Snowboard..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Tie Fighters (ft. Jimmy Kimmel)
De creaties van filmmaker Freddie Wong blijven keer op keer kleine meesterwerkjes. Vooral zijn YT-Kanaal RocketJump staat er bol van. Zie hier zijn laatste clip 'Tie Fighters'..
20 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Lost Child Social Experiment
Je hoort regelmatig de ergste verhalen over kinderen die ontvoerd worden. Maar kunnen we daar zelf wat aan doen? Wellicht wel. En dat is zorgen dat een verdwaalde kleine weer bij zijn of haar ouders komt en niet al te goed gelovig zijn als een 'vreemd' iemand zegt dat hij de vader is..
19 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Freeski - Chasing Powder - A Freeride Road Movie
Twee weken in een camper op zoek naar vers sneeuw en een leuke tijd. In Maart 2014 waren alleen de sneeuwcondities in de meeste plekken van de Alpen niet optimaal. Maar dat mag de pret niet drukken..
19 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - The Ultimate Tuk Tuk Unleased TUK600
We zijn inmiddels al twee weken verder maar dan hebben we ook wat. De ultieme Far Cry 4 Tuk Tuk van Colin Furze is eindelijk klaar. En dat is 600cc speelgoed kan ik je zeggen..
18 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Giving Testicular Exams In Public For Charity
Het is algemeen bekend dat vrouwen zo nu en dan hun boezem moeten (laten) controleren op vreemde bultjes of andere onaardigheden. Maar wij mannen hebben weer onze 'ballen' die zo nu en dan gecontroleerd moeten worden. Tijd voor de jongens van Simple Pickup om dat eens onder de aandacht te brengen. Maar dan wel midden op straat..
18 Nov '14 - in Cool
door Patrick
5 Experiments You Can Try At Home (Part 1)
Huis, tuin en keuken experimenten zijn altijd leuk om een saaie zondag te vullen. Zie hier alvast deel één..
17 Nov '14 - in Cool
door Patrick
CorridorDigital - Super Heroes vs Game Heroes
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan de game superhelden het gevecht aan met de film superhelden..
17 Nov '14 - in Cool
door Patrick
CYMATICS: Science vs Music - Nigel Stanford
Wetenschap en muziek, hebben die wat met elkaar gemeen? Je zou denk van niet, maar Nigel Stanford bewijst het tegendeel. Zie hier CYMATICS..
16 Nov '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 10/11/14
Vorige week hadden we al een nieuwe deel van WATTS Zap, maar helaas was dat maar een klein gedeelte van de complete aflevering. Hierbij nogmaals, maar wel de volledige WATTS Zap van 10/11/14..
16 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect - Archery Trick Shots
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Zie hier de Archery Edition..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
DC Shoes: Subject Madars Apse
We zien met regelmaat pro's die kunnen toveren met een skateboard. Geen trucje is ze te gek. Madars Apse is ook zo'n man..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
The Wingsuit Flying Carpet
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Maar er is altijd wel een nieuwe uitdaging te verzinnen. Tijd voor de wingsuit flying carpet..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Winter Is Here 2014
Nog even en iedereen zoekt weer de sneeuw op voor een weekje wintersport. Logisch ook, want het is en blijft tof tijdverdrijf..
15 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 115 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge & LAHWF - Awesome & Awkward Magic
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij samen met LAHWF op straat wat straatmagie..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Emotional Toddler vs The Chipmunk Adventure
Kleine kinderen zijn nog zo lekker zichzelf. Geen stress en lang leve de lol. Maar vergeet de emoties niet, want de Chipmunks kunnen heel wat losmaken bij zo'n klein ukkie als Raegan..
14 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Weaponizing A Tuk Tuk
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een Tuk Tuk make over. Het eerste deel hebben we vorige week kunnen zien en vandaag gaat hij verder met zijn Far Cry Tuk Tuk..
13 Nov '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties