Kitchen Drawer Drums
Elke dag trek je weer de besteklade open voor het eten. Tot vervelens aan toe. Maar dat kan je natuurlijk ook een stuk leuker maken. Het enige wat je nodig hebt is wat ritmegevoel..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Barefoot Skiing
Bij de temperaturen van de laatste weken hoort natuurlijk een dosis waterpret. Zie hier een nieuwe creatie van DevinSupertramp: Barefoor Skiing..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Hottest Cosplay at Comic-Con 2014
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een klein overzicht van de dames van Comic Con 2014..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
StopXAM - Russian Do-Gooders Take On Traffic Offenders
Dat het dagelijks een zooitje is in het Russische verkeer weten we onderhand. Maar er zijn ook Russen die de verkeersovertreders een beetje gehad hebben en zelf maar actie ondernemen. En dan hebben we het over de jongens van StopXAM..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 100 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Helaas hebben we die even moeten missen. Maar vandaag is hij er weer! Zie hier deel 100..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - TMNT Super Weapon
Na heel wat afleveringen van Man at Arms gaan de heren met de nieuwe serie 'Reforged' wapens combineren. Vandaag gooien ze de wapens van de Teenage Mutant Ninja Turtles in de mix..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Super Selfie - Legit feat. The Manoeuvres
Ook als dansteam moet je zo nu en dan wat stoom afblazen. En dat kan maar op één manier. Gewoon even uit je dak gaan..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Epic Parkour Dog
Parkour is een sport waar heel wat tijd in moet steken om ook daadwerkelijk goed te worden. Maar met de juiste partner gaat dat vanzelf. Zie hier Alex en Jumpy..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
WATTS 21/07/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
A-Z Of African Dances
Mocht je zo of morgenavond een leuke tent opzoeken om even je heupen de vrije loop te laten, dan heb ik al wat moves voor je. Ga je voor de jazzé, funana of totaal wat anders? Proost alvast!
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Careless Tailgater Gets Instant Justice
Een stukje fietsen is goed voor je conditie en gezondheid. Maar als er een Honda op een paar centimeter afstand achter je hangt is het leuke er wel vanaf. Gelukkig zag oom agent het ook..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Homeless Guy Surprise
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. En als er dan ook nog een vreemde om je emmer komt vragen dan is het toch even lastig. Maar deze drie studenten maken het dubbel en dwars goed..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fastest Busboy Ever
Een 'busboy' is iemand die na het eten de vuile vaat wegbrengt en tevens de tafel weer op orde brengt. Deze man is daar inmiddels erg handig in geworden. Damn wat snel..
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
The Cloud by Richard Clarkson
Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe lamp voor boven je tafel? Zoek niet verder. Zie hier 'The Cloud', een interactieve speaker en lamp ontworpen door Richard Clarkson..
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
BMX - Freestyle Edition 2014 (2)
Het is en blijft geweldig om te zien als een freestyle bmx'er zijn trucjes aan het uitvoeren is. Na deel 1 zetten we vandaag wederom een aantal geweldige stunts op een rijtje voor je. Skills!
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - The Result
Gisteren was het dan eindelijk zover. Colin Furze ging met zijn pulsejet richting Dover om de Fransen een poepje te laten horen. Maar is het hem ook daadwerkelijk gelukt? Zie hier het resultaat.
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Swing Game
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Het enige wat je nodig hebt is een simpele schommel en het feest kan beginnen..
24 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Russian Good Guys
We zien het dagelijks fout gaan op de wegen. En vooral in Rusland hebben ze daar een handje van. Maar niet elke Rus is een eikel in het verkeer. Er zitten ook genoeg mensen tussen die wel weten hoe het moet..
23 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Goodwood Festival Of Speed Oculus Rift Audi Experience
Iedereen wil wel eens een keer meerijden in een dikke Audi op het Silverstone circuit met drievoudig Le Mans winnaar Allan McNish. Tijdens het Goodwood Festival of Speed was dat mogelijk. Althans, virtueel met een Oculus Rift op je neus. En dat is best tof..
23 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Update 4 - Building A Massive Butt
Morgen is het dan zover. Dan gaat Colin Furze de uitdaging aan om vanuit Dover, Engeland met een pulsejet zoveel herrie te maken dat ze het in Frankrijk kunnen horen. Maar nu eerst nog de 'kont' fabriceren..
23 Jul '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties