Improv Everywhere - The MP3 Experiment 11
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw MP3 Experiment. Laat duizenden mensen dezelfde MP3 downloaden met diversen opdrachten, en laat ze tegelijk los in Fort Greene, Brooklyn. Ik zeg cool!
30 Sep '14 - in Cool
door Patrick
World's Craziest Teeterboard Flips - DevinSupertramp
Een beetje spelen op een wip-wap kunnen we allemaal wel. maar als Devin Supertramp zich er mee gaat bemoeien wordt het ineens een heel ander verhaal..
30 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Epic Best of BMX Mix
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
GoPro HERO4 - The Adventure of Life in 4K
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Cirque Du Soleil - Sparked
De artiesten van het wereldbekende Cirque Du Soleil zorgen elke keer weer voor waanzinnige optredens. Vandaag laten we de techniek spreken en gaan we interactief bezig met een lading quadcopters. Zie hier Sparked..
28 Sep '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Insane Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
28 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Smarter Every Day - Tattooing Close Up In Slow Motion
Een tattoo is voor iedereen anders. De een ziet het als aso, lelijk en zonde van het geld. Terwijl een ander zijn hele lijf vol laat zetten. Ieder zo zijn ding. Eén ding is zeker. In super slow motion ziet het er indrukwekkend uit..
27 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 108 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
26 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - Thanks A Hundred Times!
Wat doe jij als een dakloze de raam van je auto wil schoonmaken terwijl je toch staat te tanken. Zeg je ja, en help je de beste man met een paar knaken. Of stuur je hem weg? In dit geval is geven niet eens zo verkeerd..
26 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Selfies For The Homeless
Als dakloze op straat wat kleingeld proberen te krijgen met een kartonnen bordje voor je schiet niet echt op. Gelukkig dat er nog mensen bestaan die je graag een handje helpen om je bakje wat sneller te vullen..
26 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Arbor Skateboards - James Kelly - Burn It Down
Bergwegen zijn uitermate geschikt voor wielrenners. Maar ook met een longboard kun je daar prima uit de voeten. We kijken mee met James Kelly. Zie hier 'Burn It Down'..
25 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Brunettes Shoot Blondes - Knock Knock (Official Video) - Music Video on 14 Screens
Standaard muziek video's zul je hier op Biertijd niet al te snel vinden. Maar als een artiest iets speciaals weet te produceren dan laten we dat met alle liefde zien. Zie hier Brunettes Shoot Blondes' Knock Knock..
25 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 22/09/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
25 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Signal Snowboard - Cardboard Surfboard Ernest's Cardboard Chaos
De heren van Signal Snowboards hebben regelmatig een nieuw snowboard project. Vandaag fabriceren ze een heus Cardboard Snowboard..
24 Sep '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Jetovator & Seabreacher Water Fun
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar daar heeft DevinSupertramp geen last van. Hij neemt ons weer mee voor een dosis waterpret met de Jetovator en Seabreacher. Tof speelgoed!
24 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Dad Tells His Sons He Won 2.7 Million Dollar
Het is natuurlijk heerlijk als je een groot geldbedrag wint bij een loterij, maar hoe vertel je je zoons dan je in één klap miljonair geworden bent. Deze man laat het je zien. Ik hoop alleen niet dat hij zo met zijn geld om blijft gaan, want ook 2,1 miljoen euro kan je er in no-time doorheen janken..
23 Sep '14 - in Cool
door Patrick
X-Men - Days Of Future Past Tribute
Marvel blijft voor geweldige films zorgen. Zo ook de X-Men reeks. Zie hier een kleine tribute voor 'Days of Future Past'..

Eén scene die geweldig blijft is deze van Quicksilver.. (Spoiler Alert!)
23 Sep '14 - in Cool
door Patrick
My Lovely Bars
Er zijn heel wat mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en wat spieren te kweken. Maar je kan natuurlijk ook wat leuks fabriceren in je eigen tuin. Zoals deze man heeft gedaan..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WildRings
Voor een aantal sporten ben je altijd afhankelijk van een gymzaal. Maar met een beetje creatief denken kom je een heel eind. Zie hier WildRings..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Marvel Tribute
Als er films bomvol actie zitten dan zijn het wel films van de Marvel superhelden. Iron Man, Spider Man, Captain America, en ga zo maar verder zijn simpelweg awesome te noemen. Zie hier een kleine tribute..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties