Bowling Tricks With Andy Varipapa (1948)
Ik mag graag met een paar maten zo nu en dan een balletje gooien. Niet dat ik hoge scores gooi, maar daar gaat het ook niet om. Wie wel weet wat bowlen is, is de legendarische Andy Varipapa. We gaan even terug naar 1948. Skills!
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ninja Window Washer
Ramenlappen is ellendig werk. Maar als je het voor je beroep doet krijg je er toch wel een beetje handigheid in. Laat dat maar aan deze gast over..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month March
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van maart op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 132 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg gepload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jari Huttunen Runnirock Rally 2015 Crash - Like A Boss!
Tijdens elke autorally gebeuren er wel de nodige crashes. Vaak is het dan over en uit. Maar in het geval van Jari Huttunen loopt het net even anders. Ik zeg baas!
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
GoPro: Skydive Swoop 'N Slide
Skydiven is op zich al een hele toffe ervaring. Maar je kan er altijd nog een extra uitdaging aan vastknopen. Na de standaard slip 'n slide gaan we vandaag voor de swoop 'n slide..
27 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Dragon Ball Z Stop Motion - Broly vs Goku & Me
Als volwassen vent met actiefiguren spelen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Gooi het onder de noemer 'stop-motion animatie' en er is niemand meer die er een probleem van maakt. Zie hier de Dragon Ball Z stop motion Broly vs Goku & Me..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Polish Dragon Boat Rowing - Tug Of Oar Edition
Kijken wie het sterkste team heeft is soms lastig meten. Maar bij drakenboot racen hebben ze daar een perfecte oplossing voor: Tog of Oar! Het is net touwtje trekken maar dan net even anders..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Highlining In The German Alps
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Quirin Herterich het aardig onder de knie..
26 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Ed Sheeran Cover by 2 Year Old Daniel Breki
De muziek van Ed Sheeran hoor je dagelijks op de radio voorbij komen. Maar de beste man mag wel eens oppassen. Zijn opvolger is inmiddels bekend. Zie hier de twee jarige Daniel Breki..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - CD Shattering At 170.000FPS
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat CD's slopen..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When U Collab With The Pizza Guy
Een poosje terug zagen we hoe Mashd N Kutcher uit verveling in het vliegtuig een klein mixje in elkaar draaide. Vandaag vraagt hij de pizzabezorger om het een en ander in te spreken voor een nieuwe creatie..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/03/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
25 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Beer! The Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende mensen met een heus bier musical..
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Extreme Bungy Jumping
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we bungy jumpen, Supertramp style!
24 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Aug(De)Mented Reality (3)
Als je een beetje creatief kunt denken en tevens ook nog aardig kunt tekenen, dan kan je best toffe dingen maken. Zie hier Aug(De)Mented Reality 3..

Voor de liefhebbers hier Deel 1 en Deel 2..
23 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Left Behind - Drone FPV
Met een drone vliegen is niet zo simpel als het lijkt. Maar als ik deze gasten zo zien is het voor hun wl kinderspel. Zie hier 'Left Behind'..
22 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Chevy Small-Block Rebuild Time-Lapse
Zonder motor is het lastig autorijden. Dus als je motor een keer een opknapbeurt nodig heeft laat het dan vakkundig doen. We kijken in time-lapse mee hoe een V8 Chevy Small Block onder handen wordt genomen..
22 Mar '15 - in Cool
door Patrick
9 Photo Composition Tips (feat. Steve McCurry)
Een goede foto maken klinkt heel simpel maar valt echt niet mee. En zo kunnen we allemaal wel wat tips gebruiken om een perfect plaatje te schieten. Top fotograaf Steve McCurry geeft ons vandaag 9 tips..
22 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Take Flight Aerobatics
Vliegen is heerlijk. Maar als een jonge knaap vraagt of je met hem mee wil vliegen denk je toch even na. En dan kan je dit verwachten. Ik wil ook!
21 Mar '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties