Assassins Creed - Live Action Parkour Film
De parkourformatie 3RUN hebben we vaker voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag kijken we naar hun live action film gebaseerd op Assassin's Creed..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Darcy Oake Magic
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar de act van Darcy Oake..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 87 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht van Koreusity..
19 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Chalk Warfare 3.0
Als klein kindje is het geweldig om met stoepkrijt de meest mooie tekeningen te maken. Maar dat kan behoorlijk uit de hand lopen..

Eerdere delen vind je hier en hier!
19 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Serenading Rutgers University Girls
Een leuke dame versieren valt nog niet mee. Maar één ding is zeker. Met een gitaar om je nek, een leuke tekst en een beetje ballen kom je een heel eind.
18 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Jake's Sword (Adventure Time)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor een staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij de heren van Man At Arms voor Jake's Sword uit de animatie serie Adventure Time..
18 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Kiss The Girl In Real Life
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij met zijn vrienden de straat op om wat mensen te verrassen..
17 Apr '14 - in Cool
door Patrick
ETT Scratch & Shred Turntable Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor een Scratch & Shred Turntable Snowboard..
17 Apr '14 - in Cool
door Patrick
LEGO Stop Motion Short - Action Bill
LEGO is hot! Althans, dat is het al sinds 1949. Maar vandaag de dag hebben we heel wat soorten blokjes, games, en zelfs films. Er zijn ook creatievelingen die zelf aan de slag gaan om een kort filmpje te maken. Zie hier de stop motion short Action Bill..
16 Apr '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 14/04/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
16 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Airplane Crosswind Difficulties
Met een vliegtuig vliegen is op zich al moeilijk genoeg, maar als moeder natuur zich ermee gaat bemoeien gaat het toch een stuk lastiger worden. Fasten your seatbelts!
15 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Paper Dreams - A Story By David Betteridge
Het leven kan raar lopen. Het ene moment ben je als hobby papieren modelauto's aan het fabriceren en even later krijg je van RedBull een baan aangeboden om mee te helpen hun Formule 1 wagens te ontwerpen. Het overkwam Paul Bischof..
14 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Local Motors Verrado - Motorized Drift Trike
Trike driften is niets nieuws. Normaal gesproken ga je op een speciaal geprepareerde driewieler een steile bergweg af. Deze jongens doen het anders. Die maken drift trikes met een elektromotor. Ik zeg leuk speelgoed!
13 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - No Fear
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
13 Apr '14 - in Cool
door Patrick
4 Year Old BMX Twins
Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens. Ik kan je een ding zeggen. Van deze vier jarige tweeling kunnen we nog heel wat verwachten..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Windsurfing
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Daar moeten wij nog even op wachten, maar deze beelden maken een boel goed..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
A-Z Of Dance
Mocht je dit weekend nog de stad induiken voor wat dansplezier, dan hebben wij misschien nog wat nieuwe moves voor je. Zie hier het dansalfabet..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 86 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 86..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Second Card Dealing
Met kaarten kun je een boel geld verdienen. Maar je kan er natuurlijk ook gigantisch veel mee verliezen. En zeker met een kaartdeler als Richard..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Girl Picking Up Girls
We zien wekelijks wel hoe mannen vrouwen proberen te versieren om hun telefoonnummer te bemachtigen. Maar hoe pakken vrouwen dat aan? En dan bedoel ik een vrouw die vrouwen probeert te versieren. Andrea laat het je zien..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties