Zapatou - 2014: Year in Emotions (1)
Zapatou kennen we nog wel van zijn geweldige 'Best Of Web' compilaties. Maar vandaag zien we zijn emotionele kant. Zie hier zijn eerste 2014: Year in Emotions...
21 Dec '14 - in Cool
door Patrick
How An Airplane Is Made - Airbus A350
We vliegen dagelijks van de ene kant van de wereld naar de andere. Op zich niks bijzonders. Maar hoe worden die vliegtuigen nou eigenlijk gemaakt? We nemen een kijkje in de 'keuken' van de Airbus A350..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
This Is EPIC 2K14
Na diverse 'People are Awesome' en 'Best Of Web' compilaties is het nu tijd voor een nieuwe variant: This is EPIC. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
Minecraft's Markus Perrson $70 Million House
Ik kan een beetje huis porno wel waarderen. Kijken hoe de rijken der aarde leven. In dit geval hebben we het over Minecraft founder Markus Persson. 35 jaar, sinds kort single en miljardair. Zijn nieuwe aankoop is dit huis, 57 miljoen euro, maar dan heb je ook wat. We kijken even rond..
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Anthony Vincent maakt er een sport van om regelmatig een bekend nummer te pakken en die in zo'n 20 stijlen over te doen. Vandaag gaat hij aan de slag met Mariah Carey's All i want for Christmas...
20 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 120 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
The Visual Effects of Transformers Age of Extinction
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Transformers Age of Extinction..
19 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Megatron Speaks The Truth.. Selfie
Een selfie met niemand minder dan Megatron wil natuurlijk iedereen. Maar denkt Megatron daar zelf ook zo over?..
18 Dec '14 - in Cool
door Patrick
ETT Ultimate Programmable Smart Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de Ultimate Programmable Smart Snowboard..
18 Dec '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2014 (3)
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Beretta Presents: Human Technology
We zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor ouderwets handwerk maar ook hoogwaardige techniek. We nemen een kijkje bij wapenfabrikant Beretta..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Ken Block Highlights 2014
Dat Gymkhana pro en rallycoureur Ken Block behoorlijk kan sturen weten we inmiddels. Met een lading Gymkhana's achter de rug en nog meer racewerk voor energiedrank Monster is het leuk om eens terug te kijken wat de beste man allemaal heeft gedaan..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Epic Christmas Caroling
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze een nietsvermoedende familie met een heus christmas caroling koor..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (6)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
17 Dec '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 15/12/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
16 Dec '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - World's Best Trampoline Tricks in 4K
Een beetje springen op een trampoline kunnen we allemaal wel. maar als Devin Supertramp zich er mee gaat bemoeien wordt het ineens een heel ander verhaal..
16 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Zapatou's Best Of Web - Part 7
Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een compilatie te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Zie hier Best Of Web 7..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Final Cut 2014 - Movie Mashup
2014 was voor de filmmakers wederom een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. Zie hier de Movie Mashup Final Cut 2014..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Chain- & Brakeless BMX Riding - Tazz Hernandez
Het is en blijft mooi om te zien hoe menig BMX pro de mooiste trucjes laat zien. Vandaag doet Tazz Hernandez het alleen een beetje anders. Zijn fiets heeft geen ketting en geen remmen..
15 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Walking On Cristal Clear Ice In The Slovakian Mountains
Na een paar dagen goede vorst kun je vaak al voorzichtig een klein stukje over het ijs lopen. Vaak is het ijs grijzig wit en zie je geen moer. Maar er zijn plaatsen waar dat heel anders is. Best bijzonder..
14 Dec '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties