WATTS Zap 20/10/14 - Cycling Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een cycling special..
30 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Daniel Radcliffe Raps Blackalicious' Alphabet Aerobics
Dat Daniel Radcliffe een geweldig acteur is weten we inmiddels. Maar wist je ook dat de beste man een passie heeft voor rappen? Zie hier zijn versie van Blackalicious' Alphabet Aerobics..
29 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Golf Trick Shots
Voor wie het geen uitdaging meer is om simpelweg een golfbal in een gat te meppen zijn er altijd nog de trick shots. Deze gasten doen het alleen net even anders..
29 Oct '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 27/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
World's Heaviest Firework Shell (460kg), Japan 2014
Nog even en dan gaat er weer voor een vermogen aan vuurwerk de lucht in. Maar er kan er maar één de beste zijn. En dat is in dit geval Japan. Daar schoten ze pas geleden werelds zwaarste shell van 460 kilo de lucht in. Daar kan 'ons' vuurwerk niet tegenop..

(Even zappen naar 3:15 om de voorpret over te slaan)..
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
McKamey Manor Haunted House
Mocht je een liefhebber zijn van horrorfilms en tevens vaste bezoeker van menig spookhuis, dan is San Diego's McKamey Manor de perfecte combinatie voor je. Eén ding is zeker, je zal nog dagen wakker liggen als je überhaupt de uitgang haalt..
27 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Laser Pen vs Police Helicopter
Het lijkt leuk speelgoed zo'n laserpen. Maar oom agent hoog in de lucht denkt daar heel anders over. Lang leve de techniek van de moderne politie helicopter. Busted!
26 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Alan Eustace Record-Breaking StratEx Jump
14 Oktober 2012 sprong Felix Baumgartner met behulp van Red Bull Stratos van ruim 39 kilometer hoogte richting de aarde. Maar zijn wereldrecord was van korte duur. Nu 2 jaar na dato gaat Google's VP Alan Eustace met de eer aan de haal met een sprong van 41,42 kilometer hoogte..
26 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 112 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een nieuw overzicht..
24 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Epic Slow Memes - The Slow Mo Guys
Of het nou een waterballon is die klapt, een tafel die door een bocht vliegt, in slowmotion is alles mooier. Vandaag gaan de Slow Mo Guys voor een aantal nieuwe experimenten..
24 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Marcus Perez Beatboxing Vine Compilation
Er zijn talloze beatbox kunstenaars op Youtube te vinden, alleen zijn de echte pareltjes zeldzaam. Marcus Perez komt vaak met korte Vines op de proppen, maar die zijn dan ook best indrukwekkend. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
23 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Quick Staring Contest For A Kiss
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Doe op straat met een leuke dame een staarwedstrijdje. Een typische Win-Win situatie..
23 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Angry Birds Style Catapult Base Jump
Basejumpen is op zich al een geweldige sport. Maar je kan het natuurlijk altijd nog leuker maken. Met een catapult bijvoorbeeld..
23 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Photomath
Ik hoor het mijn oude wiskundeleraar nog zeggen: Pat, je moet het uit je hoofd kunnen doen, we lopen in de toekomst echt niet dagelijks met een calculator op zak. Helaas is de beste man er niet meer, maar een rekenmachine zit onderhand standaard op elke smartphone. En sterker nog, met een app als Photomath hoef je helemaal geen moeite meer te doen. Ik denk dat hij zich omkeert in zijn graf als hij dit zou zien..
22 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Christofer Kohn - Shaped by The Cold Posse
Persoonlijk vind ik rechtuit rijden op rollerblades al een hele prestatie. Maar er zijn mensen die geboren lijken te zijn met wieltjes onder hun voeten..
21 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Romanian Rally Fan - Beer Can Exhaust
Tijdens een rallywedstrijd moet je altijd even wachten tot er weer een rallymonster voorbij komt. Maar met een man als deze bij je in de buurt blijf je genieten van het rallygeluid..
20 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Brick Flicks - Famous Film Scenes in Lego
LEGO is hot! Althans, dat is het al sinds 1949. Maar vandaag de dag hebben we heel wat soorten blokjes, games, en zelfs films. In dit geval kijken we terug op een aantal bijzondere film scenes, maar dan wel gemaakt van Lego natuurlijk..
20 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Grigor Dimitrov Double Hot Shots At If Stockholm Open 2014
Er zijn heel wat tennis pro's die een aardig balletje kunnen slaan. Zo ook Grigor Dimitrov. Maar wat hij tijdens het 'If Stockholm Open 2014' heeft laten zien is simpelweg bizar..
19 Oct '14 - in Cool
door Patrick
John Coulter's Weirdest Lock On Earth
Er zijn maar weinig sloten die niet te 'picken' zijn. Maar er zijn uitzonderingen. Neem dit slot. Werkelijk waar een knap stukje techniek..
19 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Instant Karma..
Stelen is simpelweg fout. Maar gelukkig is er altijd onze grote vriend 'karma' (en de buschauffeur) om het nogmaals duidelijk te maken..
18 Oct '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties