Photomath
Ik hoor het mijn oude wiskundeleraar nog zeggen: Pat, je moet het uit je hoofd kunnen doen, we lopen in de toekomst echt niet dagelijks met een calculator op zak. Helaas is de beste man er niet meer, maar een rekenmachine zit onderhand standaard op elke smartphone. En sterker nog, met een app als Photomath hoef je helemaal geen moeite meer te doen. Ik denk dat hij zich omkeert in zijn graf als hij dit zou zien..
22 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Christofer Kohn - Shaped by The Cold Posse
Persoonlijk vind ik rechtuit rijden op rollerblades al een hele prestatie. Maar er zijn mensen die geboren lijken te zijn met wieltjes onder hun voeten..
21 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Romanian Rally Fan - Beer Can Exhaust
Tijdens een rallywedstrijd moet je altijd even wachten tot er weer een rallymonster voorbij komt. Maar met een man als deze bij je in de buurt blijf je genieten van het rallygeluid..
20 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Brick Flicks - Famous Film Scenes in Lego
LEGO is hot! Althans, dat is het al sinds 1949. Maar vandaag de dag hebben we heel wat soorten blokjes, games, en zelfs films. In dit geval kijken we terug op een aantal bijzondere film scenes, maar dan wel gemaakt van Lego natuurlijk..
20 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Grigor Dimitrov Double Hot Shots At If Stockholm Open 2014
Er zijn heel wat tennis pro's die een aardig balletje kunnen slaan. Zo ook Grigor Dimitrov. Maar wat hij tijdens het 'If Stockholm Open 2014' heeft laten zien is simpelweg bizar..
19 Oct '14 - in Cool
door Patrick
John Coulter's Weirdest Lock On Earth
Er zijn maar weinig sloten die niet te 'picken' zijn. Maar er zijn uitzonderingen. Neem dit slot. Werkelijk waar een knap stukje techniek..
19 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Instant Karma..
Stelen is simpelweg fout. Maar gelukkig is er altijd onze grote vriend 'karma' (en de buschauffeur) om het nogmaals duidelijk te maken..
18 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Pancake Apes
Je hoeft geen masterchef te zijn om een stapel overheerlijke pannenkoeken op tafel te zetten. Met een beetje creatief denken maak je er nog wat speciaals van ook..
18 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 111 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Sweets The English Bulldog Biker Wave
Motorrijders zijn een hecht clubje. Onderweg netjes een handje opsteken om elkaar te groeten en ga zo maar verder. Sterker nog, zelfs Sweets, de Engelse Bulldog, doet vrolijk mee..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
NHL Dancing Kevin - Columbus Blue Jackets Dance Off
Tijdens een goede ijshockey wedstrijd zijn er altijd fans die de sfeer er in houden. Zo ook 'Dancing Kevin'. Bekend van zijn spontane dans moves. Zie hem hier in actie..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Patek Philippe 5175R Grandmaster Chime Watch How It's Made
Soms vraag je jezelf wel eens af waarom sommige mooie horloges zoveel geld moeten kosten. Nou, dat is in dit geval wel duidelijk. Zie hier hoe een Limited Edition Patek Philippe 5175R Grandmaster Chime tot stand komt. Voor de info: Er zijn er maar zeven gemaakt, en kosten zo'n 2,6 miljoen dollar per stuk..
16 Oct '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Indoor Surfing
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar dat mag de pret niet drukken. We zoeken ons vertier gewoon binnen. We gaan met DevinSupertramp indoor surfen..
16 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Arnaud Longobardi - Swoopy Summer - Speedflying
Vliegen als een vogel is voor veel mensen een wens. Helaas is dat niet mogelijk, maar met een para- of hangglider kom je redelijk in de buurt. We vliegen mee met Arnaud Longobardi..
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 13/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Dubstep Dance - Marquese Scott - Time Control
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier 'Time Control'..
14 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Perth Train Party
Elke dag met de trein naar je werk is geen pretje. Maar het hoeft allemaal niet zo somber te zijn. Neem een boombox mee en voor je het weet heb je heel de hut aan het dansen..
13 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Swimming Pool Base Jump Bond Style
Wil je op een originele manier bij een pool party binnen komen vallen dan hebben wij wel een tip voor je. Je moet alleen geen last hebben van hoogtevrees..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
DIY Hairdresser
Voor een net kapsel moet je toch zo nu en dan even naar de kapper. Maar hoe zit het met de kapper zelf? Jezelf knippen is niet te doen zou je denken. Maar niets is minder waar..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Matt Steffanina Ft. 11 Year Old Taylor Hatala Dance Video
Dansen is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn kids waarbij het bijna een tweede natuur is. Zoals bij de elfjarige Taylor Hatala. Die komt er wel..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties