My Lovely Bars
Er zijn heel wat mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en wat spieren te kweken. Maar je kan natuurlijk ook wat leuks fabriceren in je eigen tuin. Zoals deze man heeft gedaan..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WildRings
Voor een aantal sporten ben je altijd afhankelijk van een gymzaal. Maar met een beetje creatief denken kom je een heel eind. Zie hier WildRings..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Marvel Tribute
Als er films bomvol actie zitten dan zijn het wel films van de Marvel superhelden. Iron Man, Spider Man, Captain America, en ga zo maar verder zijn simpelweg awesome te noemen. Zie hier een kleine tribute..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney Carson
Iedereen kent hem als Carlton uit de welbekende serie 'The Fresh Prince of Bel-Air', maar Alfonso Ribeiro heeft zijn dance skills nog aardig onder de knie. Zie hier zijn optreden met Witney Carson tijdens Dancing With the Stars..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Mascot Cooly Pole Vault
Mocht je denken dat mascottes er alleen maar zijn om een ploeg aan te moedigen en verder niets kunnen, dan kom je van een koude kermis thuis. Cooly heeft wel degelijk skills..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
South African Street Performers
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Zelfs in Afrika laten ze ons verbazen..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Find Your Own Way
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Cleaning Lady Workout
We houden van een schoon huis, en als de vrouw in huis er ook nog alles aan doet om haar figuurtje netjes op peil te houden hebben wij mannen eigenlijk niets meer te zeuren toch? Een soort van win-win situatie..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
The Dancing Traffic Light
Verkeerslichten zijn er voor onze veiligheid. Maar hoeveel mensen zie je dagelijks niet oversteken terwijl het verkeerslicht toch echt op rood staat. Om de mensen wel te laten wachten bij rood moet je ze vermaken. En dat is in dit geval goed gelukt..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2014 Best Moments
Het 2014 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een overzicht van de beste momenten..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Burning Man 2014
Een evenement wat echt bovenaan mijn lijstje staat is toch wel 'Burning Man'. Het is een eind weg, en midden in de Nevada woestijn, maar tof is het zeker. Zie hier een kleine impressie van Burning Man 2014..
19 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 107 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 107..
19 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Warren Signe - Paris Metro Session
Elke dag weer met de metro naar het werk is op zich geen probleem. Maar als je elke ochtend als een Lemming in de rij staat dan kan dat wel eens voor ergernis zorgen. Warren Digne heeft daar de oplossing voor. Koop een paar rollerblades en gaan!
18 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull Trike Strike
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang het een en ander, en een nieuwe sport is geboren. Zie hier Red Bull's Trike Strike!
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 16/09/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Race The Tube
Wie of wat is sneller? Een metro die van het ene naar het andere station rijdt, of iemand die een aardig sprintje kan trekken? Laten we het eens testen..
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Russian Biker Chick vs Littering
Heb jij ook zo'n hekel aan mensen die gewoon hun troep uit het raam van hun auto op straat gooien? Deze dame ook! Alleen pakt zij het heel anders aan om duidelijk te maken dat je je zooi in de vuilnisbak moet gooien..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tomorrowland 2014 - Official Aftermovie
Eind Juli was het feest in het Belgische Boom. Talloze mensen waren daar aanwezig voor het gigantisch Tomorrowland. Mocht je het hebben gemist, zorg dan dat je er de volgende keer bij bent. Want zeg nou eerlijk, dit is toch waanzinnig!
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Jason Paul Arcade Run
Parkourfilmpjes zijn altijd wel vermakelijk om naar te kijken. Maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien wordt het altijd iets aparts. Zie hier Jason Paul's Arcade Run..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Gael Monfils' Magic Moment at the Davis Cup 2014
Tijdens een tennisevent als de Davis Cup kan je geweldige wedstrijden verwachten. En ook geweldige moves zoals die van tennis pro Gael Monfils..
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties