Trike Drifting The Steepest Street In The World - Baldwin Street
Van een heuvel driften met een trike is sowieso heerlijk mannenvermaak. Maar een echte baas zoekt Baldwin Street in Nieuw Zeeland op. Dat is namelijk de steilste straat ter wereld. En ja, dan gaat het plotseling wel erg hard...
21 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect - Epic Trick Shot Edition
De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier hun Epic Trick Shot Edition..
21 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Epic Win Compilation (34)
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een dosis winnaars. Bij deze..
21 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Virtuix Omni - Grand Theft Auto V
Een ding is zeker. Grand Theft Auto V is en blijft een tof spel. Maar de gameplay kan natuurlijk altijd nog wat extra's gebruiken. En daar hebben we Virtuix Omni voor. Ik zeg hebben!..
20 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Robogames 2015 - K2 vs Terrible Toos
Je zou toch denken dat je met twee robotvechters tegen één een behoorlijk voordeel hebt. Tijdens dit lichtgewicht gevecht gaat K2 (zo'n 30 kilo) het gevecht aan met Terrible Toos (2 robots van zo'n 15 kilo). Game on!..
20 Apr '15 - in Cool
door Patrick
MagicFergie - Magician's POV
Als je een goochelaar voor je neus bezig ziet snap je er vaak geen moer van. Maar als je het via 'zijn ogen' ziet moet toch wel duidelijk worden hoe de truc echt werkt. Althans..
19 Apr '15 - in Cool
door Patrick
What If Pixar Made Furious 7
Furious 7 is weer een film voor de echte actie- en autoliefhebbers. Maar wat als Pixar hem zo hebben gemaakt? Dan krijg je ongeveer dit..
19 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Tha Trickaz - Pushing More Buttons (Live Routine)
1 studio, 2 camera's, 20 vingers, 32 pads en 62 samples. Gaat dat goed komen? Zeker weten! Laat dat maar aan Tha Trickaz over..
18 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Quick & Simple Microwave Hacks
Er zijn heel wat mensen die dagelijks de magnetron gebruiken. Maar ook die kunnen nog wel een paar goede tips gebruiken. Bij deze..
18 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 135 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een klein overzicht..
17 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Chance Brejnakowski - Epic BMX Instagram Video Mash
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook BMX pro Chance Brejnakowski..
17 Apr '15 - in Cool
door Patrick
ETT - Record Store Day Vinyl Snowboard
De heren van Signal Snowboards gaan elke maand weer voor een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor de Record Store Day Vinyl Snowboard..
16 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Solar Dynamics Observatory - Sun
NASA's SDO (Solar Dynamics Observatory) werd vijf jaar geleden gelanceerd om de zon te observeren. Hij maakt 24 uur per dag per seconde meerdere foto's. En ik kan je zeggen. Dat levert tot op de dag van vandaag zeer mooie beelden op..
16 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Real Life Heroes (34)
Dagelijks gebeuren de ergste dingen. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die klaar staan voor een ander. Of het nou levensgevaarlijk is of niet, dit zijn de echte helden..
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 13/04/15
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!..
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
3 Russians 1 Car (SketchShe Parody)
De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. Maar als iemand succesvol is zijn er altijd mensen die met een parodie op de proppen komen. Zo ook deze drie Russen..
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - High Speed Luge
Mocht je een keer in Nieuw-Zeeland belanden dan kan ik maar een ding zeggen. Zoek Rotorua op en pak deze 'rodelbaan'. Ik wil ook!
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (13)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
15 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Pizza Train Party
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze nietsvermoedende treinpassagiers met een heuse Pizza Party..
14 Apr '15 - in Cool
door Patrick
Super-Fan Builds - Game of Thrones - Iron Throne Toilet
Als superfan van een game of film is het tof om iets te hebben wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Game of Thrones Iron Throne Toilet..
13 Apr '15 - in Cool
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties