Bioluminescent Forest Projection Mapping
Een groot bos is op zich al een magisch iets, maar als je de natuur gaat combineren met iets moderns als 3D Projection Mapping kan het er alleen maar beter op worden..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Super-Fan Builds - Groot Swing Set (Guardians of the Galaxy)
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Kijk mee naar de Groot Swing Set (Guardians of the Galaxy)..

Extra: De City of Rapture Fish Tank (Bioshock)..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
17 Year Old Audra Traffic Stop Surprise
Aangehouden worden omdat je niet gestopt bent bij een stopbord is nooit leuk. Maar soms, heel soms, kan het wel eens heel anders aflopen dan je zou denken..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Shell Toilet, Gas Station
Als je onderweg stopt bij een willekeurig tankstation om even naar het toilet te gaan kan je van alles aantreffen. Vaak zijn de toiletten helaas niet om aan te zien en te vies voor woorden. Maar het kan ook anders. Zoals dit Shell toilet in Bohol op de Filipijnen..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Hits of 2014 - Played With Household Items
Er zijn heel wat manieren om muziek te maken. En Andrew Huang is daar best creatief in. Zie hier zijn versie van een aantal 2014 hits..
30 Dec '14 - in Cool
door Patrick
NewsWest9 Reporter Kim Powell's Warming Up Rapping Alphabet Aerobics
Als reporter elke dag weer je verhaaltje doen moet natuurlijk wel vlekkeloos verlopen. En juist daarvoor doet NewsWest9 reporter Kim Powell voor de uitzending altijd even een warmup. En wel met de rap hit 'Alphabet Aerobics'. Ik zeg respect..
29 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Skyrim in 20 Seconds
Skyrim is een fantastisch spel waar eigenlijk geen einde aan komt en je gegarandeerd uren aan kunt spenderen. Maar toch kunnen we het in 20 seconden perfect samenvatten..
29 Dec '14 - in Humor
door Patrick
Top Gear 2014 Patagonia Special
Met een nieuw seizoen Top Gear voor de deur gaat elke autoliefhebbers hart sneller kloppen. Maar voor het zo ver is mogen we natuurlijk niet de Top Gear Patagonia Special onopgemerkt voorbij laten gaan. Dus bij deze. Hier deel 1 en hier deel 2..
29 Dec '14 - in Television
door Patrick
The Visual Effects of 'Captain America: The Winter Soldier'
Dat we bij elke film weer in de maling worden genomen hebben we al eerder kunnen zien. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Captain America: The Winter Soldier..
29 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (282)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog weinig last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
29 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Stig's Vacation - Top Gear Series 22 Teaser
Als er een tv programma is waar autoliefhebbers elke jaar weer klaar voor zitten dan is het Top Gear wel. Ook in 2015 zullen ze ons weer vermaken. De Stig zit er in ieder geval al klaar voor..
28 Dec '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Break Collections: Ultimate Sports Edition
Sporten is goed voor je. Je voelt je een stuk beter en je conditie gaat er ook nog eens op vooruit. Maar er zijn momenten..
28 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Grandma vs iPhone Christmas Present
Er zijn heel wat mensen die maar al te graag een iPhone onder de kerstboom hadden willen vinden. Maar deze oma denkt daar heel anders over..
28 Dec '14 - in Humor
door Patrick
With A Little Help..
Als de techniek even niet mee wil werken moeten een paar extra handen de boel op kunnen lossen toch? In het kader van 'vele handen maken licht werk' klopt het als een bus..
28 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Police Hotbox Prank
Amerikaanse agenten zijn dol op donuts en zijn zwaar tegen drugs. Maar dit duo is net even anders..
28 Dec '14 - in Humor
door Patrick
2014: The World Around Us
2014 is in onze ogen een jaar vol lol, maar vergeet de mindere momenten niet. Het kan niet elke dag humor en pret zijn. En dat maakt deze compilatie meer dan duidelijk..
27 Dec '14 - in News
door Patrick
Santa Claus Caught On Camera
Elk kind droomt ervan om Santa eens te betrappen. Zo ook de zeven jarige Evan. Evan dacht met een camera de aanwezigheid van Santa op te kunnen nemen, maar wat hij later terug zag was wel heel bijzonder..
27 Dec '14 - in Cool
door Patrick
Xtr3m3Flip3rs - A Normal Morning - Trickshots
Elke dag hebben we zo ons ritme. Opstaan, douchen, kopje koffie, enz. Totaal niet interessant eigenlijk, maar de 'normale' ochtend van deze jongens is wel apart te noemen..
27 Dec '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties