The Slow Mo Guys - Microwaving An Airbag

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys een beetje lol trappen met een airbag en een magnetron.
18 Jul '17 - in Cool
door Patrick
Porsche 911 Turbo S Exclusive Series - Factory Assembly
Een poosje terug konden we kijken naar de promo van Porsche's nieuwe 911 Turbo S Exclusive Series. Vandaag duiken we de fabriek in om te kijken hoe ze hem fabriceren. Ik zeg cool!
18 Jul '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bad Decisions Compilation

Of we nou aangeschoten zijn of niet, we maken allemaal wel eens fout beslissing. En dat kunnen wij wel waarderen. Als een ander in de fout gaat..
18 Jul '17 - in Humor
door Patrick
Xtreme Compilation Of The Week

Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag weer een verse compilatie..
18 Jul '17 - in Cool
door Patrick
Loopfiets Cross Kampioen

Een klein ventje kan je niet gelijk op een BMX baan knallen, die moet het eerst even leren op z'n loopfietsje. Maar leg hem voortaan wel eerst even de regeltjes uit..
17 Jul '17 - in Humor
door Patrick
Boy Or Girl?

Als je vrouw weer eens zwanger is en je al vier dochters hebt, dan is het wel eens fijn om een blauwe ballon te zien. Of toch niet? De reactie van deze vader is geniaal..
17 Jul '17 - in Humor
door Patrick
Dodge Hellcat vs Hayabusa

Menig mens zou zeer blij zijn als er een Dodge Hellcat voor de deur staat. En na wat tunen waarschijnlijk nog meer. Maar zoals je weet is er altijd baas boven baas op de snelweg. In dit geval een klein vrouwtje op een, niet zo standaard, Hayabusa.
17 Jul '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rémi Gaillard - Tourists

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Eén ding is zeker. De beste man is dol op toeristen..
17 Jul '17 - in Humor
door Patrick
Animated Short - A Single Life

Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor A Single Life.
16 Jul '17 - in Animation
door Patrick
Insurance Scammers (5)

Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
16 Jul '17 - in WTF!
door Patrick
Guillaume Néry Y40 Jump - Deepest Pool In The World

De bodem van een zwembad aanraken is voor veel mensen kinderspel. Althans, bij Y40 is dat een ander verhaal. Om de boden te raken van het 40 meter diepe zwembad is een behoorlijke uitdaging. Maar alsnog geen probleem voor Guillaume Néry..
16 Jul '17 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Daredevils - Stunts On A Train

Heel wat mensen gaan dagelijks met de trein naar hun werk toe. Totaal niet spannend. Maar met een beetje inspanning kan een treinreis ook awesome worden..
16 Jul '17 - in Cool
door Patrick
Trampoline Fails Compilation (2)

Op de camping, in de tuin of in een speeltuin een beetje op en neer springen kan iedereen. Maar wel op blijven letten, voor je het weet gaat het mis. Op zich niet erg, hebben wij weer wat te lachen.
16 Jul '17 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 240 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
15 Jul '17 - in Cool
door Patrick
Kim Clijsters Gives Man Tennis Skirt For Hit At Wimbledon 2017

Wimbledon was weer tof. Maar zoals je weet zitten de beste stuurlui aan wal. En dus geeft Conchita Martinez haar racket aan een toeschouwer om zelf een service op te vangen. Maar zoals het hoort moet dat wel in het wit. Kim Clijsters helpt een handje..
15 Jul '17 - in Sport
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 July 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
15 Jul '17 - in Cool
door Patrick
A Bad Lipreading - Conor McGregor vs Floyd Mayweather Jr

Eindelijk. 26 Augustus gaat de titanenstrijd tussen Floyd Mayweather Jr en Conor McGregor los in Las Vegas. Een kaartje achteraan kost een kleine 3000 dollar, en wil je vooraan genieten dan mag je bijna 100.000 dollar aftikken voor een plekje. Inmiddels hebben ze elkaar al in de ogen gekeken voor de officiële aankondiging. De echte versie vergeten we even, want die van YT-kanaal 'A Bad Lip Reading' is een stuk grappiger..
14 Jul '17 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 July 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels zitten we alweer in de tweede week van juli. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
14 Jul '17 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties