Fail Compilation March 2015
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook maart was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
01 Apr '15 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers March 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
01 Apr '15 - in Humor
door Patrick
Never Let Your Son Drive Your Porsche
Een Porsche is een auto waar veel mensen van dromen. Maar als je pa er een voor de deur heeft staan is het een kleine moeite om even de sleutels te pakken. Deze beelden kan je vader daarna best waarderen gok ik zo..
31 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: Furious 7 - Behind the Stunts
De liefhebbers van de Fast & Furious reeks kunnen hun hart weer ophalen. Want Furious 7 schijnt weer een eersteklas kaskraker te worden. We nemen samen met GoPro een kijkje achter de schermen..
31 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Ferrari 365 GTB/4 Daytona
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Matthew Lange over zijn 1973 Ferrari 365GTB/4 Daytona..
31 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Babes & Boats Fails Compilation
Vrouwen en auto's is geen beste combinatie. Maar met een boot in de buurt wordt het al niet veel beter..
31 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Cycling Edition
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook deze jongens..
31 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Subway Zombie Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts alleen in de metro een lading zombies tegen het lijf loopt, dan is het wel even schrikken..
31 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Picking Up Girls Prank - The Oil Boy
Ben je van plan deze zomer tijdens je vakantie een leuke meid te versieren? Leer dan eerst een Frans accent, en breng je massagetechniek even op peil. Succes verzekerd..
30 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (305)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
30 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Short Film - Immersion
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Immersion'..
30 Mar '15 - in Movies
door Patrick
Super-Fan Builds - Han Solo in Carbonite Star Wars Coffee Table
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Han Solo Carbonite Coffee Table..
30 Mar '15 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2015 Qatar Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2015 MotoGP in Qatar..
30 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Insurance Scammers (2)
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
29 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Dancing Grandpa Prank
Stel er komt een jonge man naar je toe met de vraag of je even op zijn opa in rolstoel wilt passen. Het is een kleine moeite dus waarom niet. Alleen hadden ze dit niet verwacht..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
eGarage - 40 Years of the Turbo - Magnus Walker
Als er een man is die heel zijn hart, ziel en zaligheid in een auto steekt, dan is het Magnus Walker. De Porsche liefhebber bij uitstek heeft inmiddels een hele collectie klassieke varianten staan. Maar zijn droom was een 1975 Porsche 911 (930) Turbo. En ja, die zijn zeldzaam. Maar hij heeft er een gevonden. Zie hier zijn verhaal..
29 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man vs Dog
Als je hond iets fout heeft gedaan kan je hem op zijn plek zetten en boos toespreken. Of het beestje er iets mee doet is een ander verhaal. Maar deze hond gaat gewoon een discussie aan met zijn baasje...
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Peyton 'Peanut' Dancing at Rupp Arena
Er zijn tijdens sportwedstrijden altijd mensen die niet stil kunnen zitten. Zo ook Peyton 'Peanut' tijdens een honkbalwedstrijd in de Rupp Arena..
29 Mar '15 - in Humor
door Patrick
WTF Skateboarding Tricks (48fps)
Regelmatig zien we filmpjes van skaters voorbij komen waarbij het niet goed afloopt. Vandaag laten we eens de andere kant van het verhaal zien in slow motion..
29 Mar '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties