Russian Good Guys (2)
We zien het dagelijks fout gaan op de wegen. En vooral in Rusland hebben ze daar een handje van. Maar niet elke Rus is een eikel in het verkeer. Er zitten ook genoeg mensen tussen die wel weten hoe het moet..
03 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Wheels Fest Show Reel
Persoonlijk kan ik het wel waarderen. Van die feestjes waarbij motoren en auto's het beste van zichzelf laten zien. Zie hier een kleine samenvatting van Wheels Fest..
03 Mar '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Honesty Social Experiment
Stel je loopt met 20 euro naar een vreemde toe en zegt dat hij die net verloren heeft, dan zijn er maar weinig die eerlijk zeggen dat het niet van hun is. Maar laten we eens testen wie echt eerlijk zijn..
03 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Jiggly Boy Returns... And KG Approves
Elk basketbalteam heeft wel een lading fans. En als je als fan een beetje te ver gaat kan het wel eens voorkomen dat je de wedstrijd moet verlaten. Best spijtig natuurlijk, maar überfan Jiggly Boy is terug!..
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Fake Oscar Prank - Pretending To Be A Celebrity
Als acteur of actrice is het een hele eer om een Oscar te krijgen voor je werk. Maar hoeveel deuren gaan er voor je open als je tijdens de Oscar uitreiking de straat op gaat met een neppe variant? We laten het je zien..
02 Mar '15 - in Humor
door Patrick
Lucky Pool Player
Een potje poolen met wat vrienden is altijd gezellig. Zelfs als je er geen moer van kan. Het enige wat je nodig hebt is een beetje geluk..
02 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Top Gear S22E06

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
02 Mar '15 - in Television
door Patrick
Beyond Nature III - Winter Of Iceland
Dat de natuur wonderschoon kan zijn hebben we vaker kunnen zien hier op Biertijd. Vandaag reizen we af naar Iceland voor het derde deel van Beyond Nature, Winter of Iceland..
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Wankband
Heb je er ooit over nagedacht hoeveel energie wij consumeren met de nodige smartphones, tablets en ga zo verder. Erger nog, stel je zit pr0n te kijken en je tablet valt uit omdat de accu leeg is. Daar is nu een oplossing voor, de Wankband! Doe waar je goed in bent en voila, energie!. Meer info hier!
02 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Audi Lighting The Swarm 2015
Dat Audi revolutionair is met zijn autoverlichting kan niemand ontkennen. Kijk je op de snelweg in je binnenspiegel dan haal je de Audi's er zo tussenuit. Maar ook zij blijven ontwikkelen. Na led en laser is er natuurlijk ook nog Oled. En dat is best tof..
01 Mar '15 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman (25)
In een megavrachtwagen zoals ze in Amerika rondrijden kan je als vrachtwagenchauffeur wel eens wat over het hoofd zien. En al helemaal als mensen met lompe inhaalacties komen..
01 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Of Banksy

More Photography Sets!
01 Mar '15 - in Photography
door Patrick
The Freezing Homeless Child! (Social Experiment)
Wie zou er volgens jou eerder een dakloze jongen helpen die met -10 graden in een t-shirt en kapotte broek buiten op straat staat? Zal het iemand zijn met genoeg knaken op de bank, of iemand met een goed hart? We laten het je zien..
01 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (296)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
01 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Rally Driver Anders Grøndal Flat Out
Rally is een geweldige sport. Maar over ijs en sneeuw wordt het toch een ander verhaal. Althans, coureur Anders Grøndal heeft er blijkbaar totaal geen moeite mee..
28 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month February 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van februari op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Tiny Living Spaces

More Photography Sets!
28 Feb '15 - in Photography
door Patrick
NBA The Starters - Weekend Whoopsies
Dat NBA basketball een serieuze sport is mag duidelijk zijn. Maar ook daar gaat het wel eens net een en ander mis..
28 Feb '15 - in Sport
door Patrick
Best News Bloopers February 2015
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Feb '15 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties