Jack Vale - Talking To The Dead Prank (2)
Jack Vale is onderhand meester in mensen in de maling nemen. En ook hij heeft natuurlijk een pre Halloween prank verzonnen. We gaan wederom met de doden praten..
29 Oct '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 27/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Bad Friends Compilation
Van je vrienden moet je het hebben. Heb je een keer wat hulp nodig dan is een telefoontje genoeg. Maar er zijn ook vrienden die je liever kwijt bent dan rijk..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - This Outlaw Porsche 356 Is A Family Tradition
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Porsche 356 Outlaw..
28 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Built In Camera Prank
Vandaag de dag proppen ze overal een camera in, want dat is wel zo makkelijk om in no-time je halve leven op social media te knallen. Maar foto's maken met onder andere een lege GoPro behuizing is toch wel apart..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Relatietest
Ook deze week gaan de jongens van Labratten de straat op om mensen wat intieme vragen te stellen. Vandaag gaan ze voor een kleine relatietest..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
World's Heaviest Firework Shell (460kg), Japan 2014
Nog even en dan gaat er weer voor een vermogen aan vuurwerk de lucht in. Maar er kan er maar één de beste zijn. En dat is in dit geval Japan. Daar schoten ze pas geleden werelds zwaarste shell van 460 kilo de lucht in. Daar kan 'ons' vuurwerk niet tegenop..

(Even zappen naar 3:15 om de voorpret over te slaan)..
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
OK Go - I Won't Let You Down
De band OK Go is geen onbekende voor ons. Eén ding waarmee ze naast hun muziek zichzelf onderscheiden van de rest zijn de opmerkelijke muziekvideo's. Zo ook hun laatste creatie voor 'I Won't Let You Down'..
27 Oct '14 - in Music
door Patrick
McKamey Manor Haunted House
Mocht je een liefhebber zijn van horrorfilms en tevens vaste bezoeker van menig spookhuis, dan is San Diego's McKamey Manor de perfecte combinatie voor je. Eén ding is zeker, je zal nog dagen wakker liggen als je überhaupt de uitgang haalt..
27 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Short Film - Dog Food
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Dog Food'..
27 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Roman Atwood - Killer Toddler Prank!
Natuurlijk mogen we ook Roman Atwood niet vergeten als het gaat om een heerlijke pre Halloween prank. Vandaag laat hij zijn twee jarige zoontje de boel op stelten zetten. Humor!
27 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Bicycle Fails Compilation (02)
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dat zeggen ze. Maar dat is niet altijd het geval..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Simon Sturrock Longboarding Bail High Rising 2014
Er zijn genoeg gasten die zonder enige vorm van veiligheid op een longboard over de wegen razen. Vaak gaat het goed, maar er bestaat een mogelijkheid dat het een keer behoorlijk fout gaat. Dan kan je beter een voorbeeld nemen aan Simon Sturrock. Een goede helm is immers wel zo veilig..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Laser Pen vs Police Helicopter
Het lijkt leuk speelgoed zo'n laserpen. Maar oom agent hoog in de lucht denkt daar heel anders over. Lang leve de techniek van de moderne politie helicopter. Busted!
26 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Back Up!...
Niemand staat voor zijn plezier in de file. Maar om simpelweg, tegen het verkeer in, er langs te rijden is ook niet alles. Voor je het weet sta je weer achteraan in de rij..
26 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi Q3 Parking
Parkeren is voor sommige mensen een hele uitdaging. En al helemaal als het plekje niet al te groot is. Maar ook daar is een gepaste oplossing voor..
26 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Executioner Halloween Scare Prank
We hebben al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor 'The Executioner' van grappenmakers The Royal Stampede..
26 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage.. (6)
Er zijn heel wat mensen op de snelweg die denken dat ze god zijn en elkaar geen centimeter ruimte gunnen. In dit geval treffen we twee van die bestuurders. En dan is het wachten tot het fout gaat..
25 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties