Ken Box's Crazy Cart Gymkhana Two - The Ultimate Ken Box Sequel (A Ken Block Tribute)
De stuurkunsten van Gymkhana expert Ken Block kennen we allemaal. We hebben hem pas nog los zien gaan in Los Angeles. Maar ook Ken Box is weer van de partij met zijn Razor Crazy Cart. Zie hier 'The Ultimate Ken Box Sequel'..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (272) - Asia Special 21 (20 Min)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
26 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Redneck Rocketry, How To Make Sugar Rockets
We zijn een groot fan van 'The King Of Random' Grant Thompson. Hij is een soort van moderne MacGuyver. Zo liet hij vorige week zien hoe je redelijk simpel 'Sugar Rockets' kan maken. Vandaag gaat hij een stapje verder. Best cool!..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Free Solo Climbing Huge Chimney In Pitesti
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Flaviu Cernescu, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
26 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S05E01
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop..
26 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (3)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
26 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Puppets In The Library
Of het nou Sesamstraat, de Muppet Show of de shows van Jeff Dunham zijn, we houden allemaal in een zekere zin van poppen. En als je die dan spontaan tegenkomt in de bibliotheek dan is het soms even schrikken, maar wel humor..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Two Lands - Greenland
Mocht je een keer op vakantie gaan naar Groenland of IJsland, neem zeker een camera mee, want de natuur is daar adembenemend mooi. Maar voor de mensen dit het helaas nooit in het echt mogen meemaken hebben we hierbij 'Two Lands'..
25 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (271)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
25 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Jurassic Park vs Ace Ventura
Neem twee film klassiekers. In dit geval Jurassic Park en Ace Ventura. Combineer die twee en voor je het weet heb je een hilarisch fragmentje..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
7 Ways To Compliment Boobs
Er zijn heel wat synoniemen voor een paar heerlijke borsten. En daar kan je nog best een leuke grap mee uithalen..
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Waar Word Je Geil Van!?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Waar word jij geil van!?
25 Nov '14 - in Humor
door Patrick
An Ode To Stairs, Fail Compilation
Of je nou met een skateboard of BMX vakkundig van een trap af gaat, er kan altijd wat fout gaan. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje..
25 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Epic London Underground Ping Pong Battle
Als je ergens in Londen op de metro staat te wachten kan je maar beter jezelf vermaken. En met een goede maat in de buurt kan het virtuele gevecht beginnen..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
World's Most Amazing Kendama Ninjas
Wellicht heb je nog nooit gehoord van het traditionele Japanse speeltje Kendama. Maar er zijn mensen die er best handig in zijn. Zoals deze twee gasten..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
Black Friday - Parody Movie Trailer
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt. Zie hier de trailer van 'Black Friday'..
24 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Violence in Table Tennis
Op badminton na is tafeltennis de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen. Maar er zijn ook gasten die zich niet kunnen beheersen..
24 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Jack's Garbage Truck vs Mattress
Het leven van een vuilnisman gaat niet over rozen. Elke dag de troep van een ander opruimen komt ook een keer je strot uit. Maar Jack denkt daar heel anders over..
24 Nov '14 - in Humor
door Patrick
The Ship Breakers

More Photography Sets!
24 Nov '14 - in Photography
door Patrick
Magic Boobs Card Trick
Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten, maar dat kan natuurlijk beter. Zie hier Riley..
24 Nov '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties