Jukin's Best Videos Of Week 1 April 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
09 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 182 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
08 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Men vs Women Enduro X Split Screen Comparison

Vrouwen en auto's is vaak geen beste combinatie. Maar ik kan je zeggen dat vrouwen en motoren net zo'n drama is. Kijk mee naar deze split screen Enduro X vergelijking..
08 Apr '16 - in Humor
door Patrick
Antiques Roadshow - 1960 GMT Master Model Rolex With Box & Papers

Een goed, en vaak duur horloge is niet alleen een aanwinst voor je pols, maar ook financieel kan het wel eens een leuke investering zijn. Deze beste man heeft tijdens zijn diensttijd, zo'n 56 jaar geleden, een nieuwe Rolex GMT Master gekocht voor wel 120 dollar. In die tijd een heleboel geld. Maar wat is dat ding nu eigenlijk waard?
08 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Badass Latvian - Last Day In The Office

Als je er voor kiest om je baan gedag te zeggen, dan moet je het er op je laatste dag wel van nemen. Deze man weet zich prima te vermaken.
08 Apr '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
UK Bad Drivers (19)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
08 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 April 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van april er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
08 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Novritsch - Airsoft Sniper Kills An Entire Squad Feat. Jet Desertfox

We kijken regelmatig mee met airsoft sniper Novritsch. Altijd toffe beelden en hij is nog bijzonder goed ook. Vandaag neemt hij zijn maatje Jet Desertfox mee om in no-time een heel team uit te schakelen.
07 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Lets Make A Flying Machine (Part 1)

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag start hij weer een nieuw project. Zie hier deel één van van 'Lets Make a Flying Machine'.
07 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Taking Fake Book Covers On The Subway

Ga je dagelijks met het openbaar vervoer? Wellicht ben je wel in voor een geintje. Neem een goed boek mee, print eerst even een andere grappige of bizarre cover en kijk hoe de mensen reageren. Ik zeg humor!
07 Apr '16 - in Humor
door Patrick
Spintop Snipers

Vroeger was het de normaalste zaak om met een tol te spelen. Opa en oma hadden immers bijna niets anders. Vandaag de dag zie je ze bijna niet meer, maar er zijn mensen die er nog steeds prima mee overweg kunnen.
07 Apr '16 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 04/04/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
07 Apr '16 - in Sport
door Patrick
Best News Bloopers March 2016 (Part 2)

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
07 Apr '16 - in Humor
door Patrick
Dude Perfect - Golf Trick Shots

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag gaan we voor een lading golf trick shots.
06 Apr '16 - in Cool
door Patrick
Car Driver vs Biker Road Rage

Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar sommige mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd.

Voor het volledige beeld: Zo is het begonnen..
06 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
Mustang Crashes Leaving Cars & Coffee Chicago

De Cars & Coffee meetings zijn altijd leuk om te bezoeken. Naast de 'standaard' sportwagens zijn er de meest dure, exclusieve en snelle bolides te bewonderen. Maar het is vooral leuk als de eigenaren weer op huis aan gaan. Want dan worden ze soms een beetje overmoedig.
06 Apr '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (367)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
06 Apr '16 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - 50 ft Flamethrower In Slow Motion 4K

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuw speeltje: Een vlammenwerper.
06 Apr '16 - in Cool
door Patrick
High Speed Slalom Flying Through A Wind Farm

Ook de piloten van Red Bull's Air Race moeten blijven oefenen om scherp te blijven. Hannes Arch zocht het windmolenpark op in Oberzeiring, Oostenrijk voor wat slalom pret.
05 Apr '16 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties