Exhaust Checkup
Een geintje op de werkvloer hoort er gewoon bij. Je moet immers de humor er in houden als je dagelijks met elkaar om moet gaan. Zo ook deze automonteurs..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Mazda MX5 Cup Trolling, Mirror, Ben Short, James Rogers
Zijspiegels zijn tijdens een race van groot belang. Maar coureurs onder elkaar halen wel eens geintjes uit. Dat bewijst Ben Short tijdens de MX5 Cup op Silverstone..
26 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Action Movie Kid Montage (2)
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. Inmiddels is de Action Movie Kid al heel wat fans rijker, en niet zonder reden. Na zijn eerste compilatie gaan we nu voor het vervolg. He will be back!
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Nurburgring Subaru's STi Close Call
Even op de Nürburgring kijken wat je Subaru Impreza in huis heeft is simpelweg tof. Doe dat met nog twee maten en het feest kan beginnen. Maar in dit geval ging het ook maar net goed..


Beelden van de andere twee auto's vind je hier en hier!..
25 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
ALS Ice Bucket Challenge by Fresh K.O. Remo Speijers
We hebben al heel wat ALS ice buckets voorbij zien komen. Maar nu gaat het inmiddels om de originaliteit. We zoeken de hoogte op met onze vriend Remo Speijers..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Magic Wingman - Get Her Number!
De jongens van Simple Pickup hebben geen andere mensen nodig om een meid te versieren. Maar ze laten wel even zien dat een magische 'wingman' erg handig kan zijn om een nummer te scoren..
25 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (243)
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Zie hier een verse Crash Galore..
25 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Money Talks Prank
Stel een vreemde belt je op en voor elke opdracht die jij uitvoert krijg je een lading cash. Hoe ver ga jij en tegen welke prijs? Josh Paler Lin deed de test..
25 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Awesome Street Techno Drummer
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen..
24 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bianca Bree Van Damme Ice Bucket Challenge
We hebben inmiddels al heel wat ALS ice bucket uitdagingen voorbij zien komen. Maar deze willen we zeker niet missen. Bianca Bree, de dochter van Jean-Claude van Damme, is een meid die geen pijn doet aan je ogen. Laat de emmer water maar komen..
24 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
Stunt Training - Pushing The Limits
Mocht je bijzonder goed zijn in parkour en freerunning dan is een carrière als stuntman wellicht wat voor je. Deze gasten zijn inmiddels de uitdaging aangegaan..
24 Aug '14 - in Cool
door Patrick
English Guy Bhangra Dancing at Bradford Mela
Altijd leuk die cultuur festivals. Zo maak je nog eens kennis met ander eten, rituelen en laten we vooral dansen niet vergeten. Vaak van die wazige dansjes waar niemand wat van snapt, maar deze man is blijkbaar een Bhangra meester..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Just Divorced
De traditie om met een groot 'Just Married' bord achter op je auto te rijden als je net getrouwd bent is grappig. En laten we de blikjes ook niet vergeten. Maar niets heeft het eeuwige leven. En ja, ook dat mag gevierd worden..
24 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Crazy Selfie From Hong Kong Skyscraper
Selfies, dagelijks komen ze voorbij. Vaak standaard foto's, maar er zijn uitzonderingen. Want wat deze gasten laten zien op de 346 meter hoge Centre Skyscraper in Hong Kong gaat je waarschijnlijk zweethandjes opleveren..
23 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Golf Trickshots Backyard Edition
Voor wie het geen uitdaging meer is om simpelweg een golfbal in een gat te meppen zijn er altijd nog de trick shots. Deze gasten doen het alleen net even anders..
23 Aug '14 - in Cool
door Patrick
21 Good Deeds On My 21st
Als je in Amerika 21 wordt gaat er een wereld voor je open. Eindelijk echt volwassen, dus leef je uit. Maar dat kan je ook op een andere manier vieren..
23 Aug '14 - in Cool
door Patrick
970HP Ford Mustang Busted Street Racing At 140MPH / 225KM/h
In Amerika hoef je niet al te gek te doen en je hebt een enkeltje politiebureau in je zak. Maar er zijn uitzonderingen. Waar menig agent iemand een bekeuring geeft voor 15 mijl te hard, zijn er ook agenten die wat makkelijker zijn. Daar kan deze straatracer nu over meepraten..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M Initiation, BMW M4, M Power, Drifting
Neem 52 BMW M wagens van echte BMW fans, maak daar één epic parcours van en ga daar even los met de nieuwe BMW M4. Mag ik ook een keertje?..
23 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties