Bus Crash Galore (3)
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
05 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Damien Walters - The First Hold & Release Bungee Jump
Damian Walters is geen onbekende bij ons. De stuntman en parkour pro beschikt over uitzonderlijke moves. Vandaag gaat hij bungeejumpen, maar dan wel op zijn manier..
05 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Horn Challenge - Toerter Pro
Laten we eens wat anders doen. Maandag moeten we weer naar het werk, dus hebben we zondag nog om even te oefenen. Wie kan het snelst toeteren? We nemen als voorbeeld deze snuiter, maar dat kunnen jullie vast beter. Dus als je maandag in de file staat, toeteren, filmen en opsturen maar!..
04 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 146 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
04 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Dodge Predators
Ik ben fan van Duitse wagens, maar sommige Amerikaanse modellen trekken me ook wel. En dan vooral uit de stallen van Dodge. Want laten we eerlijk wezen. Dit is toch ook wel leuk speelgoed..
04 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Bence Piano - Michael Jackson - Bad (Piano Cover)
De toetsen van een piano zijn voor mij een wirwar van tonen. Maar Bence Peter heeft er de vingers voor. Ik doe het hem niet na..
04 Jul '15 - in Music
door Patrick
Wasted On A Motorbike..
Wellicht is de titel een beetje dubbel, want dronken achter het stuur stappen doen we niet. Daarom is het altijd fijn om een goede vriend te hebben die even het stuur overneemt om veilig thuis te komen..
04 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 July 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
04 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Biker vs Megane RS On The Nurnbürgring Nordschleife
Een poosje terug was er een discussie in de reacties. Wie is er nou sneller, een motor of een auto? Laten we voor de grap eens kijken. Zie hier Nino Pallavicini op zijn BMW S1000-RR tegen een RenaulSport Megane RS op de Nurnbürgring Nordschleife..
03 Jul '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Andy Rehfeldt - Grease - You're The One That I Want (Death Metal)
Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Grease een muzikale make-over..
03 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Daredevil Ervin Punkar Climbs The 600ft Tartu TV Mast
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Ervin Punkar, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
03 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Compilation (1)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
03 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 July 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
03 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Uli Emanuele - Wingsuit Flight Through 2 Meter Wide Cave
Wingsuit proximity flying is en blijft geweldig om te zien. Uli Emanuele is heer en meester in deze sport. Maar wat hij vandaag laat zien is wel heel extreem te noemen..
02 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Benny The Bull 2014-2015
Het leven van een mascotte gaat niet altijd over rozen. Maar met de mooie momenten erbij is het toch wel gaaf om een mascotte te zijn. Zie hier de mooiste momenten van Benny The Bull..
02 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Great White Shark Attacks Diving Cage South Africa
Een grote witte haai van dichtbij bekijken lijkt me geweldig. Maar zelfs in een kooi blijft het een riskante gebeurtenis..
02 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Homeless Man Plays Public Piano
De wereld zit vol verrassingen. En dus zijn publieksvrije piano's een leuke bijkomstigheid. Zie hier Donald, 51 jaar en dakloos. Maar een ding is zeker. Pianospelen kan hij wel..
02 Jul '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (323)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat in de maand heel wat mis op de wegen. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
02 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation June 2015
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juni was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties