Fall Is In The Air

More Photography Sets!
24 Sep '14 - in Photography
door Patrick
DevinSupertramp - Jetovator & Seabreacher Water Fun
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar daar heeft DevinSupertramp geen last van. Hij neemt ons weer mee voor een dosis waterpret met de Jetovator en Seabreacher. Tof speelgoed!
24 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Gallardo Fake Poop Prank Gone Wrong
Als je onderweg gesneden wordt door een agressieve Lamborghini bestuurder dan kan je twee dingen doen. Of je maakt je niet druk en gaat vrolijk verder. Of je volgt hem om een geintje uit te halen. Al kan niet iedereen een grapje waarderen..
24 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Manuel Leon Minassian die met trots zijn 1983 Audi UrQuattro laat zien..
23 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Exercise Ball Fails
Sporten is gezond. Zelfs met een fitnessbal. Maar of het goed voor je is is een ander verhaal. Het is maar wat je er mee doet..
23 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Dad Tells His Sons He Won 2.7 Million Dollar
Het is natuurlijk heerlijk als je een groot geldbedrag wint bij een loterij, maar hoe vertel je je zoons dan je in n klap miljonair geworden bent. Deze man laat het je zien. Ik hoop alleen niet dat hij zo met zijn geld om blijft gaan, want ook 2,1 miljoen euro kan je er in no-time doorheen janken..
23 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (250) - Asia Special 15
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
23 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
FLesh Eating Zombie Attack Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een zombie tegen het lijf loopt, dan is het wel even schrikken..
23 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
X-Men - Days Of Future Past Tribute
Marvel blijft voor geweldige films zorgen. Zo ook de X-Men reeks. Zie hier een kleine tribute voor 'Days of Future Past'..

En scene die geweldig blijft is deze van Quicksilver.. (Spoiler Alert!)
23 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Mind If I Smoke?
Op je motor even een burnout maken kan best tof zijn. Maar als jij met je mooie motor er zo'n meter achter staat is het toch een stuk minder prettig..
23 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
My Lovely Bars
Er zijn heel wat mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en wat spieren te kweken. Maar je kan natuurlijk ook wat leuks fabriceren in je eigen tuin. Zoals deze man heeft gedaan..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Hit & Run, Car Crash..
Zoek je een dikke SUV met ook nog aardig wat pk's onder de kap? Dan kan een Infiniti een leuke optie zijn. Sterker nog. Mocht je met zo'n 200km/h een keer een foutje maken, dan kan je zelfs nog gewoon naar huis rijden..
22 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Colorado Street Out Laws - 55 Chevy Drag Crash
Een '55 Chevy is sowieso een wagen om trots op te zijn. En als je onder de kap ook nog het een en ander aanpast kan hij zo in stijl een dragstrip op. Maar ook daar gaat het wel eens mis..
22 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
WildRings
Voor een aantal sporten ben je altijd afhankelijk van een gymzaal. Maar met een beetje creatief denken kom je een heel eind. Zie hier WildRings..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Marvel Tribute
Als er films bomvol actie zitten dan zijn het wel films van de Marvel superhelden. Iron Man, Spider Man, Captain America, en ga zo maar verder zijn simpelweg awesome te noemen. Zie hier een kleine tribute..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Ferrari Bus Stop Gone Veteran
De jongens van Whatever doen goed hun best op YouTube. Met het idee om met een Ferrari langs bushaltes te gaan om te vragen of iemand een ritje nodig heeft treffen ze deze keer een veteraan met een verhaal..
21 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney Carson
Iedereen kent hem als Carlton uit de welbekende serie 'The Fresh Prince of Bel-Air', maar Alfonso Ribeiro heeft zijn dance skills nog aardig onder de knie. Zie hier zijn optreden met Witney Carson tijdens Dancing With the Stars..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Mascot Cooly Pole Vault
Mocht je denken dat mascottes er alleen maar zijn om een ploeg aan te moedigen en verder niets kunnen, dan kom je van een koude kermis thuis. Cooly heeft wel degelijk skills..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
South African Street Performers
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Zelfs in Afrika laten ze ons verbazen..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties