Blakely & Dad Duet - Frozen's Let It Go
Tijd voor het 'awww' momentje van de dag. Blakely en haar vader zijn grote Frozen fans en dat steken ze niet onder stoelen of banken. Sterker nog, hun duet van Disney's Frozen 'Let it Go' is een eerste klas viral. En niet zonder reden..
28 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Playthings..
Je kunt je spullen nog zo goed verstoppen, laat een paar kinderen in je huis los en ze weten het te vinden. De nachtmerrie van elke ouder..
28 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Best Offensive Pickup Lines
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste kiezen..
28 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Sherlock Holmes Sucks At Deduction, Pete Holmes
Noem n zeer bekende detective en de naam Sherlock Holmes is al snel gevonden. Maar was de beste man wel zo goed als men beweerde? Pete Holmes laat het je zien..
27 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Honda From Heaven
Zonnetje aan de hemel? Dan is het een perfecte dag om een heerlijk stuk te toeren op de motor. Maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Maar wie had dit kunnen verwachten?..
27 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Month June 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
27 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (233) - Asia Special 9
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
27 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Best Of Escalator Fails
Echt een geweldige uitvinding zo'n roltrap, alleen vraag ik me af of iedereen de juiste bedoeling ervan weet..
27 Jun '14 - in Humor
door Patrick
America's Got Talent - Frank The Singer
Ook al ben je tientallen jaren een bartender geweest, als zingen je passie is komt het vanzelf een keer naar boven. Zo ook bij de 74 jarige Frank. Geef die man een platencontract!
26 Jun '14 - in Television
door Patrick
ATM Robbery Prank VitalyzdTv
Wat zou jij doen als je ziet dat iemand een pinautomaat leeg staat te roven? Help je hem, ga je achteraf graaien of bel je netjes de politie? Vitaly deed de test..
26 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Trabant 601 - How Low Can You Go..
Je auto verlagen staat stoer en als het goed is gedaan zelfs een verbetering voor de wegligging, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
26 Jun '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Perfect Baseball Catch!
Tijdens een bezoekje aan een honkbalwedstrijd is het leuk als je een homerun bal kunt bemachtigen. Deze papa draait daar zijn hand niet voor om..
26 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Russian Police vs Pedestrian
Dat ze in Rusland anders met de verkeersregels omgaan dan hier in Nederland hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar je mag van een agent toch verwachten dat hij zich wl netjes aan de regels houdt? Helaas..
26 Jun '14 - in WTF!
door Patrick
Short Film - What's On Your Mind
Facebook kan best deprimerend zijn. Want iedereen heeft een beter leven dan jij. Maar is dat ook echt zo? Zie hier de korte film 'What's on your mind'..
26 Jun '14 - in Movies
door Patrick
Psychic Picks Up Women Prank - Using Magic To Pick Up Women
We hebben inmiddels al heel wat manieren gezien om een leuke meid te versieren. En ding is zeker, magie doet het erg goed. Logisch ook dat deze jongen een poging waagt..
25 Jun '14 - in Cool
door Patrick
Time Check Prank In The Hood
Mocht je op straat lopen en je afvragen hoe laat het is, dan kan je dat natuurlijk altijd aan iemand vragen. Je kan ook het vragen overslaan en zelf zijn mobiel pakken om te kijken hoe laat het is. Maar geloof me, dat is vragen om ellende..
25 Jun '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Michael Jackson Dance Tribute
Goochelaar en grappenmaker Stuart Edge is een groot Michael Jackson fan. Vandaag gaat hij de straat op om mensen te verblijden met zijn Jackson Dance Tribute. Voor het gemak neemt hij ook nog wat extra koptelefoons mee zodat andere ook van het moment kunnen genieten..
25 Jun '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties