Reverse Prostitute Prank
Leuk dat de grappenmakers van YouTube kanaal Whatever ook vakantie hebben, maar moeten ze nou 'onze' hoertjes op de wallen lastigvallen? Een prostituee vragen of ze wil betalen voor seks. Tja, dat kan niet elke werkende dame waarderen..
08 Aug '14 - in Humor
door Patrick
VitalyzdTv, Vitaly, Gold Digger Prank
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto hebt of simpelweg genoeg knaken op zak hebt. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Tijd voor Vitaly om er weer een in de maling te nemen..
08 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Penneke Vis Hengelwedstrijd - Zuipschuit Andy
De visvijver van Penneke Vis kreeg een aantal niet ervaren vissers op bezoek. De Zjielen en Pretensje organiseerden er een viswedstrijd onder verschillende carnavalsverenigingen. En ding is zeker, de sfeer en gezelligheid staan boven het vissen zelf. Zie hier Andy..

Voor wie het echt niet verstaat, hier een met ondertitels..
07 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Copycat Drift Fail
Met nat wegdek is het, met de juiste auto, leuk om even vol het gas in te trappen en sportief door een bocht te glijden. En als je dat voor je neus ziet gebeuren dan wil je natuurlijk laten zien dat jij dat veel beter kunt. Helaas..
07 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Top Gone Wrong Pranks In The Hood 2014
De pranks die de laatste tijd uitkomen worden met de dag leuker. Iemand in de maling nemen is grappig, maar soms tref je wel eens de verkeerde. En dan krijg je dit soort praktijken..
07 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Helping A Homeless Man Through The Power Of Music
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Met een bordje voor je neus wat los geld proberen te krijgen is ook niet alles. Maar als er dan twee gasten naast je komen zitten en vragen of ze een liedje mogen zingen, dan kan dat wel eens een aangename verrassing worden..

We zagen het deze studenten ook al eens eerder doen..
07 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Back To The Future Magic
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij richting Comic-Con voor de nodige magie..
07 Aug '14 - in Cool
door Patrick
TLP July 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
07 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Pickup Parking Solution
Met een behoorlijke pickup onder je kont is het soms lastig parkeren. Maar als de plekken zeer ruim zijn en een idioot staat nog half op jouw plek dan kan je twee dingen doen. Krap parkeren, of het jezelf makkelijk maken. De keuze is simpel..
06 Aug '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Derek Dutton - Building Swoop
Met een stuk doek en een lading touw van een berg afspringen is in mijn ogen al een hele prestatie. Maar Derek Dutton gaat net een stapje verder..
06 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Bullet Ant Gloves Ritual - The Worst Pain Known To Man
Dat er over de gehele wereld bijzondere rituelen zijn zal iedereen best geloven. En daar hoort de 'bullet ant glove' ook bij. De Paraponera Clavata is een zeer agressieve mier en daar wil je niet mee in aanraking komen. Maar om in sommige landen een echte man te worden moet je even doorbijten en je handen steken in handschoenen gevuld met die akelige dingen. En ja, dat doet pijn. Heel veel pijn..
06 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Steve'n'Seagulls - Thunderstruck
Het succesvolle nummer 'Thunderstruck' van AC/DC kennen we allemaal wel. Er zijn natuurlijk ook al legio muzikanten met de hit aan de haal gegaan om er zelf een variant van te maken. Zo ook Steve'n'Seagulls..
06 Aug '14 - in Music
door Patrick
Slide The City - 1000 Feet Slip & Slide
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Wat dacht je van een mega slip & slide van zo'n ruim 300 meter. Je moet alleen wel even naar Salt Lake City, in Utah vliegen..
06 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Tomorrowland 2014

More Photography Sets!
06 Aug '14 - in Photography
door Patrick
Exposing Bad Customer Service
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Maar vandaag een keer wat anders. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat winkelpersoneel doet als je ze belt en vraagt of ze een product op voorraad hebben? Kijken ze echt, of verzinnen ze maar wat? Jack deed de test..
06 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Girl Picks Up Guys With A Boner Prank
Als een knappe dame op straat naar je toe komt en vraagt of je wellicht zin hebt in seks, dan zullen weinig mannen resoluut nee zeggen. Maar als ze dan toch iets meer onder haar rok blijkt te hebben dan is de lust al snel gevlogen..
06 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Crying Baby vs Katy Perry
Het is lastig om een baby te vermaken in de auto. Vooral als je zelf achter het stuur zit en de kleine alleen op de achterbank. Maar lang leve Katy Perry's Dark Horse. Wat muziek al niet kan doen..
05 Aug '14 - in Cool
door Patrick
L'Agent by Agent Provocateur, Penelope Cruz
Lingeriemerk Agent Provocateur weet ons telkens weer te verrassen met geweldige reclamecampagnes. Zo ook deze keer voor hun nieuwe collectie..
05 Aug '14 - in Commercial
door Patrick
DevinSupertramp - World's Largest Urban Zipline
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' weten we inmiddels. Vandaag zoeken we de hoogte op voor een extreem zipline ritje..
05 Aug '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties