Sean Pettit - The Masquerade
Sean Pettit weet zich best te redden op door dikke sneeuw bedekte bergen. Zie hier zijn ski scene uit de film 'The Masquerade'..
16 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Granny Is Lost In The Past.. Cheers!
Altijd gezellig een drankje drinken met oma. Maar als het op proosten aankomt gaan we plotseling een paar jaren terug in de tijd. Cheers!
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Snow? LOL!
Je kleine meid uitleggen wat sneeuw is en doet valt nog niet mee. En al helemaal als ze je niet serieus neemt. Humor is het dan weer wel!..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Sam Pepper - Asking Girls to Dance on Hoverboard
Moeite met dames versieren? Koop een hoverboard en vraag ze ten dans. Zo simpel kan het zijn..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Watching VR Porn In Public Prank
Met een goede smartphone en een VR bril is het best tof om sommige filmpjes te bekijken. Zelfs VR porn. Al krijg je wel wat aparte reacties als mensen je zien zitten..
16 Jan '16 - in Humor
door Patrick
Maddie Sparkle MIss Pole Dance Australia Routine
Nu snap ik waarom sommige mannen erop hameren dat er een paal in de slaapkamer moet komen. Zie het optreden van Maddie Sparkle die tweede werd bij Miss Pole Dance Australia..
16 Jan '16 - in Sexy
door Patrick
GoPro: Red Bull Global Rally Cross 2015 Highlights
Dat de rode stier garant staat voor mooie sportevenementen mag duidelijk zijn. Zo ook het Global Rally Cross. Zie hier een overzicht hoogtepunten van 2015..
16 Jan '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 170 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
15 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Taser vs Door Locks
Je bedrijf of huis beveiligen met een codeslot lijkt een mooie oplossing. Geen sleutel, en zonder code kom je er simpelweg niet in. Althans..
15 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Need Fuel Fast?
Elke automobilist heeft wel eens op dampen gereden. De tank zo leeg dat je zelfs harder gaat rijden om zo snel mogelijk een tankstation te vinden. Daar had deze man volgens mij ook last van..
15 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Taking The Fast Lane, Russian, Slip, Slide
Sneeuw en ijzel is negen van de tien keer doffe ellende. Maar Russen zijn onderhand wat gewend. Want zeg zelf, waarom lopen als je een glijbaan hebt?..
15 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Skate Stunts
Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan..
15 Jan '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 January 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van januari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
15 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Stealing Monkeys..
Even gezellig met de kids aapjes kijken is altijd een leuk uitje. Althans, als je zonder slippers, bril en mobiele telefoon weer op huis aan moet is het toch wat minder prettig..
14 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
CGI VFX Reel - Star Wars: The Force Awakens
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen. Deze keer bij Star Wars: The Force Awakens..
14 Jan '16 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 04/01/16
Ook in het nieuwe jaar nemen we tijd voor sport. En in dit geval op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
14 Jan '16 - in Sport
door Patrick
Psychotic BMW Driver vs Police
Als je met zo'n 200km/u op de A12 de politie inhaalt dan kan je verwachten dat ze even wat vragen willen stellen. Maar deze man is serieus de weg kwijt. Kijk mee..
14 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Adele
Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Adele aan de beurt. Wat een tof mens is het toch..
14 Jan '16 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties