Nice Flower Bumblebee, High Five!
We kunnen zo nu en dan allemaal wel een complimentje gebruiken. Het geeft een goed gevoel om te geven en al helemaal om te krijgen. High Five!..
14 Sep '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 14/09/15 - US Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open tennis special..
14 Sep '15 - in Sport
door Patrick
CorridorDigital - Ultimate Gun Game
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Ultimate Gun Game'..
14 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Shoplifter Gets Some Street Justice
In een winkel stiekem voor nop je tas vullen lijkt een goed idee. Maar helaas. Eerlijkheid duurt het langst en dus staan we netjes achter elkaar bij de kassa. Maar een enkeling probeert het toch maar dan krijg je dit..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Rich Assholes: LaFerrari vs Porsche GT3
Je zou denken dat een stel rijke arabieren met ruim twee miljoen euro aan auto's voor de deur een beetje fatsoen hebben. Helaas, het zijn en blijven dwazen eerste klas. Ik hoop dat die LaFerrari in de fik staat..
13 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Glen Keane - Step Into The Page
Wellicht heb je nog nooit gehoord van Glen Keane, maar zijn werk ken je zeker. De beste man heeft 38 jaar bij Disney gewerkt en De Kleine Zeemeermin, Aladdin en Pocahontas zijn o.a. deel van zijn tekenkunst. Vandaag de dag gaat hij een stapje verder met tekenen en doet hij dat in virtual reality. En ja, dat is best bijzonder..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
2 Shadys 1 Guitar - The Real Slim Shady Cover
De wereldhit 'The Real Slim Shady' van Eminem kennen we allemaal. Vandaag doen Laurier Lachance en Mathieu Paquin een cover, op één gitaar. En dat doen ze best goed kan ik je zeggen..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Burning Man 2015 - Carnival Of Mirrors
Een evenement dat echt bovenaan mijn bucket list staat is toch wel 'Burning Man'. Het is een eind weg, en midden in de Nevada woestijn, maar tof is het zeker. Zie hier een kleine impressie van Burning Man 2015..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 152 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
12 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Hot Wax Beard Shave
Wij mannen hebben allemaal zo onze voorkeur. De een laat zijn baard staan, en knipt hem netjes bij met een schaar. De ander pakt liever een tondeuse. En weer een andere gaat voor helemaal glad geschoren met een scheermesje. Waxen kan natuurlijk ook. Maar ik sla even over..
12 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Cats vs Zombies
Mocht er ooit een zombie apocalypse uitbreken dan mag je blij wezen dat je een kat als huisdier hebt. Want geloof me, die weten daar wel raad mee..
12 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Pedestrians Close Calls (4)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
12 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (39)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
12 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 2 September 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
12 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Magical First Wedding Dance
Het hoort er bij. Na een geweldige trouwdag mag je als vers stel de eerste dans doen om het feest te openen. Maar als je zelf goochelaar bent maak je daar natuurlijk geen standaard dansje van. Ik zeg cool!..
11 Sep '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Taser Impacts on Bare Skin at 28.000fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat Tasers testen..
11 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel: First Look: Apple's New iPhone 6S
Nu de nieuwe iPhone 6S geïntroduceerd is moeten we wel nog even geduld hebben voordat ze ook daadwerkelijk in de winkels liggen. Maar Jimmy Kimmel ging alvast de straat op om mensen kennis te laten maken met de iPhone 6S. Ze weten alleen niet dat ze een eerste generatie iPhone uit 2007 in hun handen hebben..
11 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Road Rage Compilation (4)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
11 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties