WATTS Zap 24/03/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap..
25 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Vrouwen En Poezen
Van oudsher hebben vrouwen een innige band met hun poes. En op de internationale poezententoonstelling in Delft, laten vrouwen dan ook graag aan het publiek hun poes zien..
25 Mar '14 - in Humor
door Patrick
World Record Deadlift 1155 Pounds, 2014 Arnold Strongman by Zydrunas Savickas
Er zijn heel wat mensen die het uiterste uit zichzelf proberen te halen en dagelijks in de sportschool met gewichten bezig zijn. Doe nog even je best zou ik zeggen, want wat Zydrunas Savickas hier presteert is ronduit bizar te noemen..
24 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Bow & Arrow Acrobatic Trick Shots
Simpelweg een pijltje schieten met een boog is niet echt spannend. Dat moet een stuk sportiever kunnen. Zie deze jongens..
24 Mar '14 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2014 Qatar - Biggest Crashes
Gisteren was dan eindelijk de start van een nieuw MotoGP seizoen. De eerste race werd gehouden in Qatar. Maar zoals met elke sport gaat het ook wel eens mis..
24 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Farting For The Homeless, Roman Atwood
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag maakt hij wat daklozen blij met een extra zakcentje..
24 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Black Star's Chain Scythe (Soul Eater)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Black Star's Chain Scythe uit Soul Eater fabriceren..
24 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Size Matters 2 - Mike Ryan - Semi Truck Drifting
Ken Block kan behoorlijk sturen, maar vlak Mike Ryan niet uit. Ken doet het met een Ford Fiesta, maar Mike's speeltje is een Super-Turbo Castrol Freightliner..
23 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Who Knew Dogs Could Fly
Je honden een middag alleen thuis laten kan twee kanten op gaan. Of je komt thuis en ze liggen lekker te slapen en er is niets aan de hand. Of je bankstel heeft een nieuwe plek gekregen..
23 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Close Call.. (66)
In de auto heb je wel eens momenten dat je hartslag een paar keer overslaat, maar op de motor is het wellicht nog wel erger. Ik denk dat deze man rijp is voor een schone onderbroek..
23 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Unbelievable Bus Shelter
Elke dag weer op de bus wachten is geen pretje. Maar als de reclamejongens van Pepsi zich er mee gaan bemoeien kan het best nog wel eens tof zijn..
23 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
10 Things That Could Wipe Out Life On Earth
Het leven is op zicht best mooi. Maar voor je het weet kan daar een einde aan komen. We zetten 10 puntjes op een rijtje..
23 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Harry Potter Dementor Prank
Wie de Harry Potter reeks heeft gezien weet dat een Dementor het leven uit je kan zuigen. Maar wat als we die in het echte leven op straat aan het werk zien?..
23 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Bobby Brown - Reloaded
Mocht jij elke winter weer met knikkende knieŽn op de piste staan, wellicht is een cursus skiŽn van Bobby Brown een optie. Nee, de beste man is geen zanger, maar op de lange latten is hij heer en meester..
22 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Flamethrower Psycho Scare Prank
Op straat grapjes en pranks uithalen is prima, maar hou het wel leuk. In dit geval gaan we dik over de grens van acceptabel..
22 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage - Porsche Cayenne
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan natuurlijk ook een klein obstakel over het hoofd zien..
22 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 83 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 83..
22 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Magwa Falls - 600ft Rope Swing Bungee Jump
Uit een vliegtuig springen met een doek en wat touwtjes is al een prestatie. Maar parachutespringen of base jumpen is redelijk veilig. Om aan een touw van de Magwa Falls te springen gaat net even wat verder..
22 Mar '14 - in Cool
door Patrick
GoPro Best Of Animals
Dat je met een GoPro de meest mooie beelden kunt schieten weten we inmiddels van alle extreme sports compilaties. Vandaag gaan we voor de dieren. Net zo mooi kan ik je zeggen..
22 Mar '14 - in Animals
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties