Riders Are Awesome
Of het nou skateboarders, skiŽrs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar een nieuwe 'Riders Are Awesome'..
02 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Zach King's Best Vines From 2014
Mocht je regelmatig vine compilaties bekijken dan heb je Zach King zeker al een aantal keer voorbij zien komen. Zach is heer en meester in het maken van 'magic' vines. Zie hier zijn beste van 2014..
02 Feb '15 - in Cool
door Patrick
How To Get Out Of A Cop Car
Een ritje in een politiewagen is geen pretje. Je zit daar immers niet vrijwillig in. Maar met de juiste babbel zijn er genoeg mensen die even de deur open willen doen..
02 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Tough Guy 2015

More Photography Sets!
02 Feb '15 - in Photography
door Patrick
Steve-O - Winter Stunts & Pranks
Mafketel Steve-O kennen we allemaal van de tv-serie Jackass. De beste man zit niet stil en heeft tijdens zijn trip naar Oostenrijk weer het een en ander uitgehaald. Bij deze de beelden..
02 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Super-Fan Builds - Final Fantasy Kitchen Knives
Als superfan van een game of film is het tof om iets te krijgen wat niemand anders heeft. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super-Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een Final Fantasy messenset..
02 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Janson and Fernando: Back to the Racetrack
Nog even en dan gaan we weer genieten van de Formula 1. 15 maart begint het festijn in AustraliŽ. En omdat de tijd niet snel genoeg gaat gaan Jenson en Fernando alvast op weg...
01 Feb '15 - in Cool
door Patrick
Most Inspiring Dog Rescues
Of het nou een hond met een baasje is, of een zwerfhond, het is en blijft rot als ze in problemen komen. Gelukkig zijn er altijd mensen die een helpende hand bieden..
01 Feb '15 - in Animals
door Patrick
PistolShrimps - Hollywood Hacking
Een computer hacken is nog niet zo makkelijk. Maar als je de films uit Hollywood mag geloven is het ronduit kinderspel. Tijd voor PistolShrimps om daar op in te haken..
01 Feb '15 - in Humor
door Patrick
Lexus The Dirt Bike Dog
Een hond is in wezen je beste vriend. En als je dan ook nog je hobby kan delen met je trouwe viervoeter is het natuurlijk helemaal geweldig. Zie hier James Stott met zijn maatje Lexus..
01 Feb '15 - in Animals
door Patrick
Drop Dead Robbery
Als je netjes je werk staat te doen en er staat plotseling iemand met een mes of pistool voor je neus om geld te schreeuwen, dan is het wel even schrikken. Maar als je dan vervolgens een pistool op zijn hoofd richt dan krijg je soms rare reacties..
01 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Why There Are No More Unicorns
Mocht je jezelf al jaren afvragen waarom er geen eenhoorns meer zijn. Wij hebben het antwoord voor je..
31 Jan '15 - in Humor
door Patrick
Swinging Lamposts M62
Lantaarnpalen op de snelweg zijn er voor onze eigen veiligheid. Het is immers wel zo fijn dat we in het donker kunnen zien waar we rijden. Maar wat doen die palen overdag in hun vrije tijd als het licht is? Juist, een beetje dansen!..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Break's Viral Videos of January 2015
Ook deze maand is er weer genoeg geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht van Break's Viral Videos..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Hawaiian Dreamers
Terwijl ik hier voor de kachel het raam uit kijk zie ik sneeuw. Niet mijn favoriete tijd van het jaar. Ik ben meer van de zon zeg maar. Eigenlijk wonen we hier dan in het verkeerde land. Want op Hawaii is het best uit te houden. Zie hier Hawaiian Dreamers..
31 Jan '15 - in Cool
door Patrick
Whoa-oo-oh Supercut
Heb je altijd al snel geld willen verdienen? Zorg dan voor een succesvol liedje die niemand uit zijn hoofd kan krijgen. Wellicht denk je dat het een onmogelijke opgave is. Maar met een paar simpele akkoorden en Whoa-oo-oh kom je een heel eind..
31 Jan '15 - in Music
door Patrick
Fiat 500X Car Launch feat. Dynamo
Als er een nieuw model auto gepresenteerd wordt dan maken ze daar vaak iets spectaculairs van. In dit geval komt illusionist Dynamo een handje helpen bij de lancering van de nieuwe Fiat 500X..
30 Jan '15 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties