Danny Bhoy On bagpipes At The Apollo
Heel wat landen hebben de mooiste muziekinstrumenten de wereld in geholpen. Op Schotland na dan. Zie hier komiek Danny Bhoy vanuit de Apollo..
28 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Rally Crash Galore (7)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2014
De laatste week van maart zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we heerlijk het weekend in..
28 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Tailgating Instant Karma Is A Bitch
Eén van de grootste ergernissen in het verkeer is onnodig links rijden. Maar bumperkleven is ook één van de toppers. Al komt dat vanzelf wel in orde..
27 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chris D'Elia On Drunk Girls
Op een feestje of in de club zal het je vast wel eens zijn opgevallen. Er zit een groot verschil tussen dronken mannen en dronken vrouwen. Stand-up comedian Chris D'Elia laat het je zien..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Pranking My Dad
Mensen in de maling nemen kan leuk zijn. En al helemaal als het je eigen familie, en in dit geval je vader is. Ik vraag me alleen af wie wie in de maling neemt..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers March 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (220)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en andere regelrechte dwazen. Tijd voor een verse Crash Galore..
27 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Action Movie Kid Compilation, Montage
Als trotse vader is er niets leukers dan met je zoon een succesvol YT-kanaal te beginnen. In dit geval is het ventje pas drie jaar oud, maar met een beetje hulp van zijn vader is hij een heuse actieheld..
27 Mar '14 - in Cool
door Patrick
Webcam Double Scare Prank
Met een koptelefoon achter je pc een beetje surfen is ideaal om even tot rust te komen. Althans, dan moet je geen vrienden zoals deze twee hebben..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Cyber Stalker Prank
Dat je via diverse social media sites van totaal vreemde mensen heel wat persoonlijke gegevens buit kunt maken heeft Jack Vale je al eens laten zien. Vandaag gaat hij wederom de straat op..
27 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Trick Fail Compilation
Wij mensen zijn rare wezens. Sinds jaar en dag proberen we alles uit en verzinnen we de raarste dingen. En ja, dat gaat regelmatig goed, maar soms gaat het ook wel eens mis..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Joe Hanson Goes To Fashion Week
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Fashion Week om de aanwezige dames en 'heren' de nodige vragen te stellen..
26 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (219) - Asia Special 2
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Na deel 1 nu deel 2 van de Crash Galore Asia special..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Luister Jij Radio 1?
Luister jij wel eens Radio 1? Waarschijnlijk denk je dat het alleen maar politieke prietpraat is en meer woorden dan muziek. Maar niets is minder waar. Radio 1 is veranderd. Alleen weet nog niet iedereen dat, maar daar hebben ze nu iets slims op gevonden. Want wie niet luisteren wil..
26 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Chris Forsberg Warehouse Drifting Break In!
Driften is leuk, en Formula Drift pro Chris Forsberg weet donders goed hoe het moet. Vandaag gaat hij met zijn Infiniti het nieuwe pakhuis van de Driveshaft Shop ontmaagden..
26 Mar '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
LuckyTV - Willy Heb Een Etentje
De afgelopen dagen was heel Nederland in de ban van de nucleaire top in Den Haag. Tijd dus voor Willy om eens groot uit te pakken en een etentje te regelen voor de wereldleiders..
26 Mar '14 - in Humor
door Patrick
Russian Grannies Hit The Road
We hebben inmiddels heel wat Crash Galore delen achter de rug. Dus we weten inmiddels hoe het verkeer in andere landen er aan toe gaat. Maar laten we de Russische oma's niet vergeten..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Pop Tulips - Instant Happiness
Wij Nederlanders zijn dol op bloemen. Maar voor je een bosje bloemen vol in bloei op tafel hebt staan ben je toch al snel een week of wat verder. Dat moet sneller kunnen dacht tulpenexpert Niels. Zie hier de Pop Tulips voor instant happiness!
26 Mar '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties