Best Fails Of The Week 1 July 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
04 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 30/06/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (70)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze mafketel over meepraten..
03 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Metal Construction
Het programma 'Help mijn man is klusser' kennen jullie vast wel. Maar stel dat je een handige vent hebt met twee rechterhanden die tevens metal fan is. Dan kan het zo zijn dat je muurtje alsnog scheef staat. Ik vraag me toch af hoe dat kan..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
TLP June 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Jul '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Epic Capture The Flag In Panama
Geef een groepje volwassen mannen kinderspeelgoed en je weet wat er gaat gebeuren. Zie hier wederom een toffe creatie van DevinSupertramp..
03 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation June 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juni was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
03 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Mafia Delivery Prank
We hebben al verschillende mafia pranks voorbij zien komen. Maar deze gasten gaan net een stapje verder..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Zombie In The Taxi Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een taxi pakt en er komt een zombie op je af, dan is het wel even schrikken..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Hot Rod Classic Freak Race - 1950 Ford Custom
Er zijn twee liefhebbers van klassieke wagens. Of ze restaureren ze weer tot het origineel. Of ze maken er zelf een project van. We gaan vandaag voor optie twee met deze klassieke 1950 Ford Custom..
03 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Warped Tour Reacts To Magic
Een goede goocheltruc blijft tof. Zelfs achter de schermen van de 'Warped Tour' kan iedereen wel wat magie waarderen. Van Vanna tot Linkin Park..
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Tipping Fast Food Workers $100
Eten bestellen doen we regelmatig. En een kleine fooi hoort daar gewoon bij als de bezorger met een warm tasje voor je deur staat. Maar fooi krijgen ze zelden bij de grote fastfood ketens. Tijd voor deze jongens om dat even recht te zetten..

Vooral de laatste dame is een topper!
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fifth Gear - Porsche Cayenne Turbo vs Mercedes ML63 AMG
Nu we Top Gear even moeten missen schakelen we even over naar Fifth Gear voor een leuke SUV test. Twee zwaargewichten met ruim 500pk gaan elkaar de strijd aan. Wie gaat er winnen? De Porsche Cayenne Turbo of de Mercedes ML63 AMG..
02 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wingsuit Pro Clem Newell - The Valley
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, awesome is het wel!
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Toy Wars
Spelen met speelgoed van de kids, elke man is er dol op. Maar soms loopt het allemaal een beetje uit de hand. Zie hier Toy Wars..
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Ashley Fiolek - Deaf-Defying Motocross Champion
Motorcross is een geweldige sport. Jankende motoren maken het geheel compleet. Maar wat als je doof bent? Ashley Fiolek heeft daar totaal geen moeite mee. Deze dame is een eerste klas kampioen..
02 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car vs Bikers Road Rage Surprise
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar soms loopt het anders af dan je zou denken..
01 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Make Out With Hot Girls
Ga je binnenkort op vakantie of misschien een leuk dagje naar het strand en wil je wat aandacht van vrouwelijk schoon? Zorg dat je er verzorgd uitziet en leer een kaarttruc. De rest gaat vanzelf..
01 Jul '14 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties