Epic Faceplants Compilation
Soms zit het mee, soms tegen. Als je zo nu en dan gekke dingen uithaalt dan kan je wel eens gigantisch op je plaat gaan. Zoals deze mensen..
30 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
MotoGP 2014 Aragon - Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2014 MotoGP op het MotorLand circuit van Aragon..


Voor de liefhebbers hierbij natuurlijk ook de Paddock Girls..
29 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Best of BMX Mix
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Insurance Scam Fail
Mocht je krap bij kas zitten, dan kan je natuurlijk altijd nog proberen om de verzekering op te lichten. Alleen heb ik zo'n vermoeden dat dit niet echt geloofwaardig overkomt. Lang leve dashcams..
29 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
GoPro HERO4 - The Adventure of Life in 4K
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers September 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Cirque Du Soleil - Sparked
De artiesten van het wereldbekende Cirque Du Soleil zorgen elke keer weer voor waanzinnige optredens. Vandaag laten we de techniek spreken en gaan we interactief bezig met een lading quadcopters. Zie hier Sparked..
28 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Corvette Parking Karma
Ik kan me voorstellen dat als je een nieuwe Corvette onder je kont hebt je er erg zuinig op bent. En om parkeerdeukjes te voorkomen parkeer je dus je auto ietwat ruim. Maar overdrijven is ook een vak. En ja, dan kan je dit soort praktijken verwachten..
28 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi A3 Clubsport Quattro Concept
Dat ik een regelrechte Audi fan ben mag onderhand wel bekend zijn bij de vaste Biertijd bezoeker. Daarom kan ik dit filmpje van de A3 Clubsport Quattro Concept erg waarderen. Wellicht jullie ook..
28 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
James Kingston - Crane Sunrise In Munich, Germany
Voor een mooie zonsopgang moet je wat over hebben. Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
28 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Insane Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
28 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (251)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
28 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Vampire In Philly..
Ook een vampier heeft wel eens een lading bloed nodig. Een 'mens' moet immers eten toch? Tijd om weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..

Bonus: Scary Dead Girl Prank..
28 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Loud Eating At The Library
We weten het allemaal, herrie in een bibliotheek wordt niet gewaardeerd. Dus rustig met de deuren, telefoon uit en vooral oppassen met snacks..
27 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Smarter Every Day - Tattooing Close Up In Slow Motion
Een tattoo is voor iedereen anders. De een ziet het als aso, lelijk en zonde van het geld. Terwijl een ander zijn hele lijf vol laat zetten. Ieder zo zijn ding. Eén ding is zeker. In super slow motion ziet het er indrukwekkend uit..
27 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Ranic - Full Throttle #2 - Summer 2014
Nog even en dan kunnen de motoren weer de garage in voor hun winterslaap. Maar gelukkig hebben we de beelden nog van de zomer. Zie hier Ranic's Full Throttle Summer 2014..
27 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petr ¦imurda - The Control Day
Driften is niet alleen veel gas geven en gierende banden. Nee, daar heb je de nodige skills voor nodig. Sterker nog, ook met een klein budget kom je een heel eind. Zie hier coureur Petr ¦imurda met zijn Skoda..
27 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Parkour & Freerunning Fail Compilation 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel pro's te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens waarbij het net even tegen zit..
27 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties