Check Your Bananas!
Eet gezond en pak zo nu en dan eens een banaan. Klinkt prima, maar als je naar de markt gaat voor een tros, check ze dan eerst even voor je ze in de fruitschaal gooit. Voor je het weet heb je onverwacht bezoek..
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
Car Driver vs Biker Road Rage

Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar sommige mensen zijn echt niet goed bij hun hoofd.
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
Pistol

De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of Batman, dan pakken ze wel de Hobbits beet om die hun eigen draai te geven.
06 May '16 - in Humor
door Patrick
DiResta: Leather Back Pack

Als je op zoek bent naar een leren rugzak kan je natuurlijk een winkel binnenstappen en er een kopen. Maar dat is de uitdaging niet. Jimmy DiResta, de man met gouden handen, laat zien hoe je er zelf een maakt.
06 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 May 2016

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze week een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
06 May '16 - in WTF!
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Gwen Stefani

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag is Gwen Stefani aan de beurt..
05 May '16 - in Cool
door Patrick
Happy Cinco De (Drinko) Mayo Day

Cinco de Mayo day, dat klinkt als een dagelijkse trip naar de plaatselijke snackbar. Maar niets is minder waar. Het is een waar zuip festijn. En ja, dat gaat wel eens mis.
05 May '16 - in WTF!
door Patrick
Dude Perfect - Lawnmower Racing Battle

Grasmaaien zuigt, maar als je het over een andere boeg gooit is het gewoonweg awesome. De jongens van Dude Perfect gaan even los..
05 May '16 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (46)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
05 May '16 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 17 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
05 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers April 2016

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
05 May '16 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1970 Jeepster Commando

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Sam Fankuchen over zijn inmiddels zeldzame 1970 Jeepster Commando.
04 May '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Slow Mo Guys - Inside A 6ft Air Balloon (4K)

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuwe uitdaging: Een mega ballon..
04 May '16 - in Cool
door Patrick
Devin Supertramp - Mirror's Edge Parkour In Real Life

Mirror's Edge is een tof spel. Maar Youtube filmmaker Devin Supertramp filmt parkour liever in real life..
04 May '16 - in Cool
door Patrick
Amazing Skate Tricks 2016 - Lamont Holt

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Lamont Holt weet hoe hij met een skateboard om moet gaan.
04 May '16 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (22)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
04 May '16 - in WTF!
door Patrick
Grigor Dimitrov Rage @ Istanbul Open ATP World Tour 2016

We hebben allemaal wel eens een klote dag op het werk. Waaronder pro tennisspeler Grigor Dimitrov. Heeft er iemand nog een racket over?..
03 May '16 - in Sport
door Patrick
Iron Land Babe Workout

Altijd al afgevraagd waarom sommige dames zo'n mooi gespierd lichaam hebben? We reizen even af naar de Oekra´ne voor een Iron Land workout.
03 May '16 - in Sport
door Patrick
Google Tilt Brush

Google blijft ons verbazen. Tekenen vinden we allemaal wel leuk. Maar ook professioneel zijn er heel wat mensen die dagelijks hun centjes met tekenen verdienen. Google maakt het alleen wat spannender met de Tilt Brush.
03 May '16 - in Cool
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties