Song Lyric Pick Up Lines
Er zijn heel wat muzikanten die met mooie woorden het hart van een vrouw op hol kunnen laten slaan. Maar wat als je die teksten simpelweg gebruikt om op straat een dame te versieren, zou dat werken? Adrian ging de uitdaging aan..
05 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - The Subway Spa
Met de huidige temperaturen lijkt het wel of je overal een sauna instapt. En laat dat nou juist weer een uitdaging zijn voor de flashmob experts van Improv Everywhere. Zie hier de Subway Spa..
05 Aug '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 04/08/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
05 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Close Call Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
05 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Whatever - Amsterdam Zombie Prank
Leuk al die prankers die Amerika op zijn kop zetten, maar wat als ze vakantie hebben en ze komen ons landje bezoeken? 'Whatever' ging voor de Amsterdam Zombie Prank. En ja, dat wordt rennen dames..
04 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Short Film - Not So Fast
Korte films zijn we dol op. Soms humor, soms horror het maakt eigenlijk niet uit. 'Not So Fast' is geschoten met behulp van wat Ikea spul en een dure camera. Maar dat geeft wel een tof geheel. Zie hier het resultaat..

En hier de The Making Of..
04 Aug '14 - in Movies
door Patrick
Serenading The Cattle With My Trombone
Daar zit je dan, op je stoel met een trombone in je hand. In geen velden of wegen een dier te zien. Totdat ze het geluid van een trombone horen..
04 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Worst Trend Of 2014 - Fire Challenge Compilation
Op diverse social media elkaar met de meest stomme acties nomineren gaat als een lopend vuurtje. Een nat pak halen, je kent het wel. Maar om jezelf gewoon even in de fik te steken gaat wel erg ver. Toch zijn er genoeg dwazen die aan die ongein meedoen..
04 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Diosa Canales Samba Dancing
Zelf ben ik niet zo'n danser, maar er naar kijken doe ik graag. En al helemaal als Diosa Canales met haar kont staat te schudden. Classic!
04 Aug '14 - in Sexy
door Patrick
RC Car vs Dogs
Veel honden hebben heel wat beweging nodig. Maar als je dan zelf een beetje lui bent ingesteld, kan dat wel eens lastig zijn. Althans, wie niet fit is moet slim zijn. Zo komen ze toch nog aan hun beweging toe..
04 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Robot Chicken - Disney Princess War
En wij maar denken dat alles in goede harmonie gaat bij Disney. Vergis je gerust niet in de prinsessen. Het zijn en blijven vrouwen he..
03 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Biker Cop Crash
Als je zelf iets te hard rijdt op je motor dan moet je goed het hoofd erbij houden. Dus als het verkeerslicht dan op oranje springt dan moet je toch vol in je remmen. Door rood rijden is immers gevaarlijk. Alleen kunnen de reflexen van de motoragent achter je net wat minder zijn..
03 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Mad Max - Fury Road - Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
03 Aug '14 - in Trailers
door Patrick
Devil's Daughter Scare Prank
Niet heel veel mensen voelen zich op hun gemak als ze 's avonds laat over straat moeten. En als ze dan ook nog de duivels dochter tegen het lijf lopen zit er nog maar een ding op. Rennen!
03 Aug '14 - in Humor
door Patrick
How To Kiss A Stranger With Magic
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie. Nu alleen nog weten hoe hij het doet..
03 Aug '14 - in Cool
door Patrick
Twins Bedtime
Kinderen zijn leuk. Maar als je gelijk twee van die kleine snuiters op moet voeden dan geeft dat wel eens problemen. Zoals deze tweeling naar bed brengen..
03 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Truck vs Police
Elke vrachtwagenchauffeur is een volhouder. Je maakt lange dagen en een uurtje extra werk neem je op de koop toe. Maar als oom agent je ook nog eens lastig komt vallen. Tja, daar hebben we even geen tijd voor..
02 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Drunk Guy vs Burger
Met een behoorlijke stuk in je kraag is aan het eind van de avond alles wel lekker. Vaak pak je op de weg naar huis nog even snel wat te eten om vervolgens voldaan je nest in te duiken. Al denk ik wel dat deze hamburger niet echt lekker zal vallen..
02 Aug '14 - in Humor
door Patrick
Nunchaku Pro
Een beetje ninja is niet alleen onzichtbaar voor het menselijke oog, hij is ook nog meester in het gebruiken van zijn wapens. Deze knaap moet alleen nog even oefenen..
02 Aug '14 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties