Motor Crash Incredible Landing
Op een motor ben je net wat kwetsbaarder dan iemand in een auto. En al helemaal als je met een bizarre snelheid door het verkeer heen raast zoals deze motorrijder. Maar zijn landing is zonder meer bijzonder te noemen..
20 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (29)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
20 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (242) - Asia Special 12
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een verse Crash Galore Asia Special..
19 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Asking Guys For Sex In Europe
Een poosje terug zagen we een jongen van Whatever 200 meiden vragen of ze seks met hem wilde hebben. Je raadt het al, dat werd een totale fiasco. Maar wat als we een dame de straat op sturen met dezelfde vraag, alleen dan voor de mannen. Gaat dat een succes worden?..
18 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Every Girl Has Her Price..
Ze zeggen wel eens dat je met geld alles kunt kopen. Seks is te koop, daar zijn onze wallen voor en een lading escortdames. Maar stel je ziet een leuke dame op straat. Waar ligt haar grens?..
17 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
2014 World Series Big One for One Drop Event $15M Winner Daniel Colman's Reaction
Als je tijdens het Big One for One Drop event van de World Series of Poker als winnaar uit de bus komt met een kleine 15 miljoen dollar dan mag je in mijn ogen een gat in de hemel springen van blijdschap. Maar Daniel Colman denkt daar blijkbaar anders over..
17 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage.. (3)
Het hele verhaal weten we niet, maar inhalen op dit stuk is verboden. Dat de voorste auto iemand loopt te treiteren is ook duidelijk door zijn zeer trage rijstijl. En dan krijg je dit soort praktijken..
16 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Racism..
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Want ja, je ziet soms wel eens iemand over het hoofd. Maar om dan zo uit je dak te gaan?..
15 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 August 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
15 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Best Nutshot Compilation
Er zijn sommige zaken waar ik erg zuinig op ben, en dat zijn op zeker mijn ballen. Want zeg zelf. Er is geen man die dit wil meemaken..
14 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Pulling Up Sagging Pants In The Hood Prank
Vandaag de dag lopen heel wat gasten met hun broek half op de knieŽn. Onderbroek er bovenuit en dat moet dan stoer zijn of zo. Vandaag gaan we richting 'the hood' om ze een handje te helpen hun broek op te hijsen. En ja, dat is wederom vragen om ellende..
13 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Water Sports Fails Compilation
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. We zetten een aantal missers op een rijtje voor je..
12 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (75)
Sergey is al vanaf zijn zesde bezig met parkour, en we hebben hem al meerdere malen voorbij zien komen. De beste man heeft lak aan hoogtevrees en menig brug of toren is onderdeel van zijn stunts. Maar ook bij hem gaat het wel eens net goed. Daar sta je dan 150 meter hoog..
11 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Times Square Guitar Center
Mocht je op een kantoor werken, dan kan je wel eens geÔrriteerd raken door het gebrabbel van je collega's. Maar geloof me, het kan altijd nog erger. We kijken even binnen bij het Times Square Guitar Center..
10 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Top Wiping Shit On People Gone Wrone 2014
Het is niet fijn als je nodig naar het toilet moet en je komt er later achter dat het toiletpapier op is. Je 'buurman' even vragen om wat velletjes is vaak de enige oplossing. Maar om die dan gelijk in de maling te nemen met een veeg Nutella kan niet iedereen waarderen..
10 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
The Real Homeless Man Experiment
Stel, iemand op straat vraagt een euro aan je, wat doe je dan? Kijk je eerst hoe de man eruit ziet om te beslissen of je het geeft? Sterker nog, stel dan het een nette man in pak is met een iPhone in zijn handen. Zou je hem sneller geld geven dan een dakloze? Laten we eens kijken..
09 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Traffic Light Nap
Er zijn verkeerslichten waarbij je echt een eeuwigheid stil staat. Je bent gewoon blij als hij uiteindelijk op groen springt. Maar als er dan een bestuurder voor je stil blijft staan, en toeteren werkt niet. Misschien werkt dan een tikje op het raam..
08 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 August 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
08 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Top Gone Wrong Pranks In The Hood 2014
De pranks die de laatste tijd uitkomen worden met de dag leuker. Iemand in de maling nemen is grappig, maar soms tref je wel eens de verkeerde. En dan krijg je dit soort praktijken..
07 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
Bullet Ant Gloves Ritual - The Worst Pain Known To Man
Dat er over de gehele wereld bijzondere rituelen zijn zal iedereen best geloven. En daar hoort de 'bullet ant glove' ook bij. De Paraponera Clavata is een zeer agressieve mier en daar wil je niet mee in aanraking komen. Maar om in sommige landen een echte man te worden moet je even doorbijten en je handen steken in handschoenen gevuld met die akelige dingen. En ja, dat doet pijn. Heel veel pijn..
06 Aug '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties