Close Call.. (92)
Een beetje de amateur cliff diver uithangen is op zich geen probleem. Als het fout gaat heb je alleen jezelf er mee. Maar in dit geval had het heel anders af kunnen lopen..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Distractions & Teen Driver Crashes
Er zijn nog legio mensen die onder het rijden druk bezig zijn met andere dingen. Facebook checken, van liedje veranderen op je mobiel, niet handsfree bellen en ga zo maar door. Doe het gewoon niet, want geloof me, het gaat niet altijd goed..
28 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Car Trouble Russian Style
Onderweg stil komen te staan met de auto is geen pretje. Slepen is een optie, maar dan moet je wel een sleepkabel hebben. Een beetje Rus laat zich niet kennen en komt wel met een andere oplossing..
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
27 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
DIY Mini Cheese Burgers
Heb je niet zo'n honger maar wel zin in wat lekkers? Dan is wellicht een cheeseburger een goed idee. Na een stuk of dertig van deze dingen heb je waarschijnlijk nog steeds trek, maar dat mag de pret niet drukken..

Toch liever wat anders? Hij heeft keuze zat..
26 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (35)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
24 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Basketball Fails Compilation
Het mooiste van basketball blijft toch wel de geweldige manier van scoren. Al heb ik zo'n vermoeden dat deze mensen nog het één en ander moeten leren..
24 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Russian Pedestrians Close Calls
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
23 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (304)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
22 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
The Abduction Experiment
Je staat raar te kijken als iemand vraagt of je even naar zijn remlicht wilt kijken die schijnbaar niet werkt, en dan plotseling een man vastgebonden in zijn achterbak aantreft. Wat doe je dan? Bel je iemand, help je de man, of doe je gewoon niets? Laten we eens kijken..
21 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (303) - Asia Special 26
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
20 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 March 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
20 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Fail
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar soms loopt het anders af dan je zou denken..
17 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Russia - The Walking Dead
Mocht je naar een land willen gaan waar je de een na de andere zombie tegenkomt. Boek dan eens een vlucht naar Rusland en huur een auto. Ongetwijfeld het land van The Walking Dead..
17 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (302)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
17 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Piranhas In Brazil
Een bootje is leuk, en al helemaal in een land als Brazilië. Maar mag ik je een goede raad geven? Pootjebaden lijkt me in dit geval niet zo'n heel strak plan..
15 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (301) - Best Of February (30 Min)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat in de maand heel wat mis op de wegen. Zie hier het overzicht van February 2015..
15 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (300)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
10 Disgusting Things That Live In Your Bed
Als vrijgezel heb je wel eens van die weekenden dat je wakker wordt, naast je kijkt, en denkt WTF is dat? Maar dat is nog niet alles. Zonder dat je het weet zit heel je bed vol met ongewilde beestjes. We zetten ze op een rijtje voor je. Slaap lekker vanavond!
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
Close Calls Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kunnen deze mensen over meepraten..
13 Mar '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties