Swinging Lamposts M62
Lantaarnpalen op de snelweg zijn er voor onze eigen veiligheid. Het is immers wel zo fijn dat we in het donker kunnen zien waar we rijden. Maar wat doen die palen overdag in hun vrije tijd als het licht is? Juist, een beetje dansen!..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Break's Viral Videos of January 2015
Ook deze maand is er weer genoeg geŁpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht van Break's Viral Videos..
31 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (289)
Met de huidige weersomstandigheden moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor een boel narigheid zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
30 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
30 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Russian Winter Drifting
Hier in Nederland mogen we nog van geluk spreken dat er geen lading sneeuw ligt. Dat kan natuurlijk morgen anders zijn, maar in Rusland is het de normaalste zaak van de wereld. En ja, dan is autorijden soms een hele uitdaging..
28 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (87)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af..
28 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Redneck Fails Compilation
We zien het wekelijks fout gaan in diverse fail compilaties. Vandaag is het de beurt aan de Rednecks..
27 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Awesome Parking Fails
Dat heel wat mensen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Zelfs parkeren is voor een aantal 'coureurs' gewoon niet te doen..
27 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Dashcam Horror
We hebben inmiddels na ruim 280 delen Crash Galore al heel wat dashcambeelden voorbij zien komen. Soms grappig, soms ronduit stom, maar er zijn ook momenten die je van je leven nooit wil meemaken. En dit is er een van..
24 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (288)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
24 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend!
23 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (86)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de motorrijder even een schone onderbroek..
22 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (287) - Asia Special 23
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
22 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Firefighters Car Fire Fail
Een auto die in de brand staat moet toch een makkie zijn voor de gemiddelde brandweerman. Maar we weten het inmiddels. Iets simpels gaat niet altijd volgens plan..
21 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Get Wrecked Compilation
We hebben allemaal wel eens teveel vertrouwen in de kwaliteit van anderen. Is het niet een fiets die afbreekt, dan is het wel een schommel die spontaan de geest geeft. Al met al wel humor! Zie hier 'Get Wrecked'..
20 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (85)
In de file staan door een ongeluk is geen pretje. En al helemaal niet als je een schone onderbroek nodig hebt. Zoals in dit geval..
19 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Female Arm Wrestling
Arm worstelen is de ultieme krachtmeting. En voor heel wat mensen nog topsport ook. Al vraag ik me af of je met deze dame als tegenstander blij moet zijn. Tic Tacje?..
16 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 January 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
16 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (33)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
16 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
http://biertijd.com/mediaplayer/?itemid=52407
Dat het internet bomvol gekke mensen staat hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen. Maar het is wel zo fijn dat er altijd iemand is die ze wederom voor ons op een rijtje zet. Zie hier De Allerbeste Ultiem Gestoorde Internetgekkie Compilatie #2..
15 Jan '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties