Crash Galore (329)
Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden in Rusland. Geloof me, je zit geen uur zonder werk. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
01 Aug '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month July 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
31 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (328)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een Crash Galore!..
31 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Live Inbraak via Periscope
Via de live streamingdienst Periscope kun je over de hele wereld mensen volgen die iets te vertellen hebben, of iets willen laten zien. Maar dat je zelfs live inbrekers kan volgen via de app gaat wel erg ver. WTF!
29 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Don't Park On The Bicycle Lane!..
Een fietspad is voor fietsen. Zo moeilijk is dat niet toch? Maar als je toch eigenwijs je auto op het fietspad zet dan kan je wel eens een fietser een beetje pissig maken. En dan krijg je dit! Wel netjes opgelost..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Alex Ameen 'Bad Decisions Alex' - Best Of June 2015 Skate
Met een skate- of longboard van een behoorlijke bergweg naar beneden 'vliegen' is best tof. Maar je weet nooit wat je onderweg tegen kunt komen. We rijden mee met Alex Ameen ook wel 'Bad Decisions Alex'..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Slippery When Wet Fails Compilation
Water kan wel eens voor een gladde vloer zorgen, of glibberig modder. En ja, dan moet je wel een beetje oppassen..
28 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Wedding Bouquet Toss Fail
Leuk momentje altijd tijdens een trouwerij. Achterwaarts het huwelijksboeket een gooi geven en kijken welke gelukkige dame hem gevangen heeft. In dit geval laat een dame wel heel graag alles vallen om hem te bemachtigen. Maf mokkel..
27 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Girl Slingshot Pass Out
Een dagje naar de kermis is altijd leuk. Hoe gekker hoe mooier. Maar soms denkt je lichaam daar net iets anders over..
27 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Car Stunt Fail
Heb je ook wel eens zo'n idee dat als je wakker wordt om op een motorkap van een auto te gaan liggen om door een brandende 'muur' te rijden? Ik zou even overslaan..
26 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Drift Car Tire vs Woman - King of Touge Karpacz
Een driftwedstrijd bijwonen is voor een autoliefhebber genieten. Maar daar denkt deze dame waarschijnlijk nu heel anders over..
26 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
WTF Compilation July 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
26 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Summer Storm KLM Airplane Landing Schiphol B777 PH-BVB
Dat het vandaag een beetje gewaaid heeft zal niemand ontgaan zijn. Omgewaaide bomen, snelwegen afgesloten en ga zo maar door. Ook op Schiphol hadden ze last van de wind. En dan krijg je dit soort praktijken. Ik zeg knappe landing!..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Electric Unicycle On Fire
Best tof die nieuwe elektrische éénwielers. Makkelijk te bedienen, gaan nog best rap en een behoorlijke actieradius. Ze moeten alleen niet in de fik vliegen. Dat is dan weer een beetje jammer..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (327) - Asia Special 30
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
25 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Keow Wee Long - Climbing Marina101 (423m)
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels. Maar Keow Wee Loong heeft er absoluut geen moeite mee. Gekkenwerk!..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Brazilian Police Fail..
In colonne rijden doet de politie wel vaker als ze ergens snel moeten zijn. Maar er is natuurlijk altijd wel een wijsneus bij die stoer denkt te zijn. En ja, daar lig je dan..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (100)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze dame even een schone onderbroek..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2015 (So Far)
Er gaat niet elke week wel eens iets fout. Of elke maand. Heel het jaar door zijn er wel pijnlijke missers of lullige foutjes. Zie hier de Ultimate Fails van 2015 tot nu toe..
24 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
Dan Bilzerian Drone Shootout
Ben je paintballen en kleiduifschieten een beetje zat en heb je genoeg centen? Koop dan net als knakenkoning Dan Bilzerian een paar drones en hoppa, een nieuwe uitdaging is geboren..
23 Jul '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties