Crash Galore (278)
Met de huidige wintermaanden moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
17 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Girls Fails Of The Year 2014
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het dit jaar hebben moeten ontgelden..
16 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
Best Of Dutch Dashcam (4)
We zien wekelijks dashcam filmpjes voorbij komen hier op Biertijd. Meestal gaan we dan richting Rusland, Polen, of nog een stukje verder, richting AziŽ. Vandaag blijven we wat dichter bij huis. Want ook in ons eigen landje maak je regelmatig wat mee op de wegen..
16 Dec '14 - in WTF!
door Patrick

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
Psycho Santa Claus Scare Prank
Op straat vreemde mensen laten schrikken is best grappig. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Dit soort 'geintjes' kunnen wel eens uit de hand lopen als je een verkeerde treft..
15 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (32)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
13 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
When Nature Attacks..
We leven op een wonderbaarlijke planeet. We kunnen dagelijks genieten van al het moois dat moeder natuur ons heeft gebracht. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn. Dat blijkt maar weer..
13 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (277)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
12 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 December 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden afgelopen week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen. Fijn weekend alvast!
12 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (276) - Asia Special 22
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer eens richting het verre oosten voor een nieuwe Crash Galore..
09 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
How Not To Unload A Truck..
Een pallet uit een vrachtwagen rijden kan iedereen wel. Maar als de behoorlijk zware pallet een eigen leven gaat leiden is het verstandig om de boel los te laten. Anders krijg je dit..
07 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Asian Style
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
06 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (21)
Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar een parkeerplaats verlaten is blijkbaar nog een hele opgave..
06 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (275)
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
06 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 December 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
05 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (274)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe lading brokkenpiloten..
04 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Daredevil Alexander Rusinov (215m)
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier en zoekt het liever wat hoger op. Ik krijg al zweethanden als ik hem bezig zie..
03 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Regrooving Tires
Zijn je autobanden rijp voor vervanging? Dan kan je twee dingen doen. Laat ze bijwerken, of koop verstandig gewoon een nieuw setje banden. Ik zeg optie twee!..
02 Dec '14 - in WTF!
door Patrick
Would You Steal From A Security Cash Guard?
Dagelijks zijn geldwagens onderweg om euro's van A naar B te brengen. Als zo'n beveiligingsmedewerker vervolgens een cassette met geld wil bezorgen is het altijd oppassen geblazen. En al helemaal als je je niet zo lekker voelt..
30 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Ambulance Crash Galore (2)
Haastige spoed is zelden goed. En dat geldt ook voor hulpdiensten. Want zelfs in een ambulance ben je soms niet veilig..
29 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (273) - 60 Min Special
Ook dit weekend laten we niet voorbij gaan zonder een lading wegpiraten. Zie hier ruim een uur lang een nieuwe Crash Galore..
29 Nov '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties