Tarzan Fails Compilation, Swing, Slackline
Tarzan was een ware kampioen als het gaat om slingeren. Helaas zijn er ook veel mensen die denken dat ze Tarzan zijn, maar toch niet helemaal over zijn skills beschikken. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Car Wash Drive Thru
Met een vieze auto op stap is ook niet alles. Dus even snel door de car wash en hij staat er weer netjes bij. Sommige wasstraten duren wel erg lang, en als je dan een beetje haast hebt is er maar één oplossing. Gas geven!
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (248)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (247)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 September 2014
De tweede week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
12 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Crazy Bus Drivers
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
11 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Tornado Beats Driver To His Garage
Denk je een leuk stukje te gaan rijden, gaat het regenen. Sterker nog, heel hard regenen en er komt zelfs een tornado op je af. Een slimme zet is natuurlijk om zo snel mogelijk weer je garage in te rijden. Maar dan moet je die nog wel hebben..
10 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Crash Galore (11)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
10 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (30)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
09 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Back To School Fails
School was een mooie tijd. En iedereen haalt wel eens gekkigheid uit. Al gaat dat niet altijd volgens plan. We zetten wat voorbeelden op een rijtje voor je..
09 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Killer Clown 3 - The Uncle
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Na het vervolg is er nu zelfs een derde deel. Waar zijn oom hem een handje komt helpen..
07 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Insurance Scammers Fail Compilation
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
07 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Two Women One Parking Lot
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite en parkeren is al helemaal een drama. Dat blijkt maar weer..
06 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (246) - Asia Special 14
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een verse Crash Galore Asia Special..
05 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 September 2014
De eerste week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
05 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Malta Bus Driver Steering Wheel Problem
Mocht je op vakantie naar Malta gaan dan kan je daar beter het openbaar vervoer pakken dan een auto huren. Want dat is wel zo veilig toch? Althans...
04 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Balls Of Steel Workout
Er zijn legio mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en natuurlijk wat spieren te kweken. Maar dat kan je toch ook thuis doen en eventueel in een speeltuintje? Wel zo veilig..
03 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Stepping On Jordans In The Hood
Er zijn heel wat dingen die je in de 'hood' uit kunt halen. Maar waag het niet om op iemands nieuwe Jordans te gaan staan. Dan heb je pas echt een bak gezeik..
03 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Russian Style 2.0
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
02 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (77)
Er zijn heel wat mensen die door gebreken te oud zijn om te rijden, of simpelweg de verkeersregels niet meer weten. Want ja, een rotonde is natuurlijk altijd een beetje lastig. En dan krijg je dit soort praktijken..
01 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties