Zombie Apocalypse Halloween Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een lading zombies tegen het lijf loopt, dan is het wel even schrikken..
30 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Porsche Cayenne vs Truck
We hebben allemaal een hekel aan bumperklevers. Maar er zijn gevallen dat het niet echt de bedoeling is. Zoals met deze Porsche Cayenne. Dat je in een vrachtwagen weinig voelt als iemand je van achter aantikt lijkt me logisch, maar een auto van ruim 2200 kilo zou je toch moeten voelen. En al helemaal in dit geval..
29 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (260)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
29 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Bicycle Fails Compilation (02)
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dat zeggen ze. Maar dat is niet altijd het geval..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Simon Sturrock Longboarding Bail High Rising 2014
Er zijn genoeg gasten die zonder enige vorm van veiligheid op een longboard over de wegen razen. Vaak gaat het goed, maar er bestaat een mogelijkheid dat het een keer behoorlijk fout gaat. Dan kan je beter een voorbeeld nemen aan Simon Sturrock. Een goede helm is immers wel zo veilig..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
The Executioner Halloween Scare Prank
We hebben al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor 'The Executioner' van grappenmakers The Royal Stampede..
26 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage.. (6)
Er zijn heel wat mensen op de snelweg die denken dat ze god zijn en elkaar geen centimeter ruimte gunnen. In dit geval treffen we twee van die bestuurders. En dan is het wachten tot het fout gaat..
25 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (31)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
25 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (82)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Zo ook in dit geval..
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (259) - Asia Special 17
We doen er vandaag gewoon nog één. En daarvoor reizen we af richting het verre oosten. Zie hier een verse Crash Galore Asia Special..
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (258)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 October 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een vers wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Parking Garage Problem..
Een parkeergarage is voor sommige automobilisten nog een hele uitdaging. Maar wat deze gast presteert is ronduit knap te noemen..
23 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - Crane Climb in Southampton, UK
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
23 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Politie Je Beste Vriend..
Te hard rijden mogen we nou eenmaal niet, dat weet iedereen. Maar zelfs als je netjes de regels volgt kan je nog een preek krijgen van oom agent. Lang leve dashcams..
21 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Dash Cam Fails
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen dankzij dash cams. Maar zo nu en dan zie je ook opmerkelijke dingen voorbij komen. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
21 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Pedestrian vs Biker
Dat je als voetganger vaak voorrang krijgt om veilig over te steken is logisch. Maar je kan het ook overdrijven..
20 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (257)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
20 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Racial Profiling Experiment
Racisme, helaas is nog steeds orde van de dag. Maar je zou toch denken dat een agent niet kijkt of je zwart, wit, geel of paars bent. Helaas is de realiteit een ander verhaal..
19 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
VitalyzdTv - Chainsaw Massacre Prank
Hier in Nederland doen wij niet zoveel aan het Halloween gebeuren. Op zich best jammer, want wat mensen de stuipen op het lijf jagen kan nog best grappig zijn..
18 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties