Piranha Fishing In Brazil
Een piranha is op zich een relatief klein en zelfs nog een mooi visje, alleen wil je daar niet mee in aanraking komen. Maar in sommige landen is het gewoon onderdeel van het eten. Dus moeten ze gevangen worden. En dat is nog makkelijker dan je denkt. Ik sla alleen even over..
27 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (241)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
26 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 July 2014
De vierde week van juli zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
25 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (28)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
24 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2014 (So Far)
Elke dag gaat er wel wat mis. En gelukkig zijn er mensen die dat uploaden naar het interweb om ons te vermaken. Zie hier een overzicht van 2014, tot vandaag dan..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (240) - Asia Special 11
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Luckiest Truck Driver Ever
Hier in Nederland kijkt de politie kritisch naar vrachtwagens die met een losse lading rondrijden. Zekeren van je lading is gewoon van levensbelang. Al denken ze daar in andere landen anders over. Gelukkig is het in dit geval allemaal goed afgelopen..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (239)
Dat zelfs hier in Nederland de dashcams goed worden verkocht is bijna logisch te noemen na ruim 200 delen van Crash Galore. vandaag gaan we voor deel 239. Enjoy!
20 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (238)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
19 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (237)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
18 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 July 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
18 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (236)
Dat zelfs hier in Nederland de dashcams inmiddels goed worden verkocht is bijna logisch te noemen na ruim 230 delen van onze Crash Galore. Zie hier deel 236..
17 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Best Stunt Fails Compilation
Met een goede stunt kun je nog ver komen op YouTube. Maar niet alles loopt zoals verwacht. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
16 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Oversize Truck Accident
Onderhand kunnen we alles wel van A naar B vervoeren. Alleen hebben we daar soms wat extreme maatregelen voor. Zoals in dit geval..
16 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Asphalt Road Workers..
Een stuk asfalt leggen is hier in Nederland geen probleem. Ze gooien voor een paar uur een aantal wegen dicht en daarna is de weg weer vrij. Maar dat gaat niet overal zo snel..
15 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (235)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
15 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Sudden Hail Storm Surprise In Novosibirsk, Russia
Zo lig je lekker languit op het strand in het zonnetje en voor je het weet gaat de hemel los. Hagel, we hebben het allemaal meegemaakt. Maar prettig is anders..
13 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Don't Leave Your Kids In The Car!
Elk jaar zijn er wel ouders die hun kind in een snikhete wagen achterlaten met alle gevolgen van dien. Vader Terry Williams wilde wel eens weten hoe het voelt om opgesloten te zitten in een auto die vol in de zon staat..
13 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Bounce By The Ounce Promo
Mocht je een keer in Engeland komen. Wees dan zo slim om een keertje Preston op te zoeken voor een bezoekje aan 'Bounce by the Ounce'. Hét feestje met het schoonste volk, de beste dansers en een uitmuntende sfeer..
12 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (73)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Kudos voor de buschauffeur. Thnx Pete!
11 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties