Russians & Strollers
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Al gaat dat in Rusland soms maar net goed..
25 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Parkour Fails Compilation
De parkour en freerun filmpjes die voorbij komen zien er vaak gelikt uit en zitten vol indrukwekkende moves. Gelukkig voor ons gaat het niet altijd volgens plan..
24 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (295)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog weinig last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
24 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 February 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
20 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - Scary Crane Climb in Dubai
We gaan weer eens met James Kingston op stap. De beste man is dol op hoogtes, en als je dan toch in Dubai bent kan je maar beter gelijk een hoge kraan opzoeken om je verslaving iets te stillen..
19 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fainting News Bloopers
Flauwvallen kan de beste overkomen. Het is alleen best lullig als het op live tv gebeurt. Zoals bij deze nieuwslezers..
19 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (34)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
19 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Afroman vs Fan
Dat muzikant Afroman een vent is die aardig overweg kan met een gitaar mag duidelijk zijn. Maar omgaan met fans moet de 'Because I Got High' rapper blijkbaar nog even leren..
18 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Poor Cameraman
Als cameraman zit je eerste rij bij alle actie. Maar of dat altijd zo fijn is is een ander verhaal..
17 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (294) - Best Of January 2015 (50 Min)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat in de maand heel wat mis op de wegen. Zie hier het overzicht van January 2015..
17 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (293)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
16 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Tripping Guys In The Hood Prank..
Mensen in de maling nemen met een tof geintje zal niemand erg vinden. Maar bewust iemand proberen te laten struikelen, en dan ook nog in 'the hood' zal niemand waarderen. Dat is vragen om gezeik. Maar voor ons wel leuk..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Rich vs Poor Donation Social Experiment
Wie zou er volgens jou eerder geld geven aan iemand die geld inzamelt voor de daklozen? Mensen die makkelijk wat knaken kunnen missen of de minderbedeelden? Deze man deed de test..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Miss Finland vs Pro Poker Player, Sara Chafak, Ronnie Bardah
Sara Chafak, ook wel bekend als Miss Finland is een mooie dame om te zien. Maar kan ze ook een beetje poker spelen? Laten we eens kijken wat ze presteert tegen pro poker speler Ronnie Bardah..
15 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Snow Plough Fail
Als er een dik pak sneeuw op de snelweg ligt is het wel zo fijn dat een sneeuwschuiver de weg wat veiliger maakt. Maar of dit nou de bedoeling is?..
14 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Russian Soldier Shot
Elke bar heeft wel een speciaal shotje. Is het geen standaard mix, dan wel een eigen creatie. De 'Soldier Shot' uit deze Russische bar is wel heel apart te noemen..
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Beer Smuggler At Soccer Game
Bier en voetbal is een perfecte combinatie. Maar helaas is bier meenemen in een stadion niet toegestaan. Maar we kunnen het altijd proberen toch? Een flesje of drie zal niemand opvallen. Maar je kan het ook overdrijven..
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 February 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van februari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
Road Rage.. (9)
Autorijden is geven en nemen. Natuurlijk zijn er altijd mensen die denken dat ze boven de wet staan en de weg als racebaan gebruiken, en schijt hebben aan de regels. Of je treft net iemand met een kort lontje. En ja, dan kan je dit wel eens overkomen..
12 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
NBA Arcade Champion
Tijdens basketbal een bal perfect in het netje mikken is geen eenvoudige opgave. Wellicht dat de NBA deze linker gast eens aan kan nemen. Die heeft er blijkbaar erg weinig moeite mee..
11 Feb '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties