Volvo Safety..
Als er een autofabrikant goed bezig is wat betreft veiligheid dan is het Volvo wel. De techniek gaat inmiddels zo ver dat de auto uit zichzelf remt voor ander verkeer en zelfs voor voetgangers. Althans...
22 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van mei er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
22 May '15 - in WTF!
door Patrick
Fire Truck vs Dumbass
Als je huis in de brand staat is het wel zo fijn dat de brandweer zo snel mogelijk ter plaatse is. Maar met knuppels zoals deze bestuurder kan het even duren voor ze er daadwerkelijk zijn..
21 May '15 - in WTF!
door Patrick
Car Singalong Goes Bad
Onderweg in de auto met de radio meezingen doen we onbewust allemaal wel eens. Maar met vier man is de auto is dat gewoon een klein feestje. Totdat..
21 May '15 - in WTF!
door Patrick
Too Much Power..
Met een zwaar opgevoerde Amerikaan onder je kont laat je graag zien dat je de snelste bent van de straat. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
20 May '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (316)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want er gaat regelmatig wat mis op de wegen. Tijd voor een verse Crash Galore..
19 May '15 - in WTF!
door Patrick
Dazed & Confused Bad Trip Compilation
Of het nou door de narcose komt, of een foute pil, mensen die half van de wereld zijn kunnen best grappig zijn. We zien het in deze Dazed & Confused compilatie..
19 May '15 - in WTF!
door Patrick
Egg Surprise..
Voor een kok is een eitje of omelet bakken een koud kunstje. Althans, dan moeten de eitjes wel een beetje meewerken..
18 May '15 - in WTF!
door Patrick
Kid vs Phone
Gaat de techniek nu zo snel of heeft deze knaap heel zijn leventje onder een steen gelegen? Ik voel me nu oud in ieder geval..
17 May '15 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - London South Bank Tower Climb
We gaan weer eens met James Kingston op stap. De beste man is dol op hoogtes, en als je dan toch in Londen bent kan je maar beter gelijk de South Bank Tower opzoeken om je verslaving iets te stillen..
17 May '15 - in WTF!
door Patrick
Truck vs Car
Het valt niet mee om een grote vrachtwagen door het drukke verkeer te loodsen. Het lijkt wel of alle wegen met de dag smaller worden. En ja, dan neem je per ongeluk wel eens wat mee..
16 May '15 - in WTF!
door Patrick
Team Fighting Championship - Russia vs Poland
Boksen doe je standaard een tegen een. Maar waarom een tegen een als je met gemak 5 tegen 5 kan knokken? Kijk mee naar de Team Fighting Championship wedstrijd Barbarians FT (Russia) vs HFA (Poland)..
15 May '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 May 2015
Soms zit het mee, soms ook wel tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
15 May '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (315) - Car Door Special
Ergens is het heel simpel. Als je uit de auto wilt stappen altijd eerst goed in je spiegels kijken voordat je de deur opengooit. Doe je dat niet, dan krijg je dit soort praktijken..
12 May '15 - in WTF!
door Patrick
3v1 Wheel Fails Compilation
Als een standaard fiets niet genoeg is voor je kan je altijd nog kiezen voor een één- of driewieler. Maar of dat zo'n strak plan is..
12 May '15 - in WTF!
door Patrick
Rally Driver vs Steering Wheel
Als rally coureur ben je elke race weer op het ergste voorbereid. Maar rijden zonder stuur is nog best een uitdaging..
11 May '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (314)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
11 May '15 - in WTF!
door Patrick
Car vs Biker
Dat heel wat mensen achter het stuur met andere dingen bezig zijn dan serieus autorijden zien we dagelijks op tv. Maar dit is toch wel heel apart..
10 May '15 - in WTF!
door Patrick
Matt Stonie - Burritozilla
Matt Stonie is een jongen die aardig wat kan eten. En dan bedoel ik zo veel mogelijk in zo'n kort mogelijke tijd. Vandaag gaat Matt een uitdaging aan die hij vijf jaar geleden ook een keer heeft gedaan: De Burritozilla. Toen deed hij er zo'n 15 minuten over. Een ding is zeker. Dat 'record' gaat verbroken worden..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
Insane Parkour Jump
Een beetje parkour pro heeft geen hoogtevrees. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Zie hier freerunner Oleg zich vermaken op een van de gebouwen in Dubai..
09 May '15 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties