Two Cars Block Motorbiker. Only In Russia!

Elke motorrijder heeft er een hekel aan om klemgereden te worden door twee auto's. Al is er in dit geval wel een reden voor. Only in Russia!
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
Never Shoot A Gun At An Angry Russian

Dat Rusland een apart landje is hoef ik niemand meer te vertellen. En als je daar ruzie krijgt moet je niet gek staan te kijken als er iemand een pistool trekt. Maar geloof me, op een boze Rus moet je niet schieten. Komt gezeik van..
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
People Are Insane - Madness Edition - TCT

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd waaghalzen bij die er juist voor kiezen. Gekkenwerk!
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (48)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
25 May '16 - in WTF!
door Patrick
Tesla Model S Driver Caught Sleeping On Autopilot

Supertof zo'n Tesla Model S, en al helemaal met autopilot. Kan je tenminste even een tukkie doen als het verkeer toch niet opschiet.
24 May '16 - in WTF!
door Patrick
Beer Drinking Fish

Leuk hele dagen in het water zwemmen. Maar ook een vis wil wel eens wat anders drinken. Wat dacht je van een heerlijk koud biertje?..
23 May '16 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (118)

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de jongen even een schone onderbroek.
22 May '16 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (380)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
22 May '16 - in WTF!
door Patrick
Frankfurt Stadium Bouncing

Als voetbalfan sta je in een stadion al snel te springen om je team toe te juichen. Maar als heel wat supporters dat doen kan heel het stadion zelf wel eens meedoen. Bizar!
21 May '16 - in WTF!
door Patrick
TomTom: Ga Rechtdoor Over De Rotonde..

Er zijn heel wat mensen die blind vertrouwen op hun navigatie. Want 'Rechtdoor over de rotonde' moet je niet al te letterlijk nemen. Geloof me, daar komt gezeik van.
21 May '16 - in WTF!
door Patrick
Hoe Goed Let Nederland Op Zijn Spullen?

Wij Hollanders laten ons niet snel in de maling nemen. En we letten goed op onze spulletjes. Althans, misschien kan dat wel wat beter..
21 May '16 - in WTF!
door Patrick
Real Life Spiderman Swing

Een bouwkraan beklimmen is al gekkigheid, maar om dan ook nog op de top aan een touw een 'Spiderman swing' te maken is volgens mij een doodswens..
20 May '16 - in WTF!
door Patrick
UK Bad Drivers (23)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
20 May '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 May 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van mei er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
20 May '16 - in WTF!
door Patrick
Rats? Where?

In sommige restaurantkeukens wil je 's ochtends gewoon het licht niet aandoen. Last van ratten? Welnee joh! Valt reuze mee.
17 May '16 - in WTF!
door Patrick
Close Calls Compilation

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Kijk mee..
17 May '16 - in WTF!
door Patrick
BMW X6 Gone In 60 Seconds

Een BMW X6 is geen verkeerde auto en heel wat mensen zouden hem graag voor de deur hebben staan. En dat is blijkbaar niet eens zo moeilijk. Iets meer dan een minuut is er voor nodig en weg is je dure BMW..
16 May '16 - in WTF!
door Patrick
Last Strap Hanging Window Washer In New York

Ook op hoge hoogtes moeten de ramen worden gewassen in New York. Maar waar een ladder niet kan komen, en een lift niet aanwezig is doet men het nog op de ouderwetse manier. Ik sla even over..
16 May '16 - in WTF!
door Patrick
Trieste Uitspraak Van DJ Dave Roelvink

Er is al genoeg geschreven over Dave Roelvink. Maar het kan nog erger. Tijdens zijn draaisessie in een feesttent kreeg hij een biertje naar zijn hoofd gegooid. Kan gebeuren, negeren en weer doorgaan is de beste oplossing. Maar "DJ" Dave dacht daar anders over. Alleen zorgde zijn trieste opmerking voor nog meer ellende. Jammer jongen, rennen maar!
15 May '16 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (379)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
15 May '16 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties