Cockroaches Are Almost Unstoppable
Kakkerlakken, niemand wil ze tegenkomen in huis. Dat het hardnekkige beestjes zijn wisten we maar deze feitjes laten zien waarom ze bijna niet te stoppen zijn. Althans, op een goede zware slipper na dan..
13 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 February 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van februari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
12 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
On The Roofs - Shun Hing Tower in Shenzhen
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Deze jongens gaan voor de top van de Shun Hing Tower in Shenzhen. Ik sla even over..
11 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Salad Surprise..
Een verse salade bij je avondeten is altijd goed. Maar sommige 'ingrediënten' mogen wat mijn betreft achterwegen worden gelaten..
10 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
When You Gotta Go, You Gotta Go..
Als je nodig moet pissen dan moet je nodig pissen, zo simpel is het. Zelfs tijdens een arrestatie!
10 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
DIY Home Demolition
Als je je huis wilt afbreken kun je twee dingen doen. Een professioneel inhuren of zelf aan de slag gaan met een kettingzaag. En ik kan je zeggen, optie twee werkt prima..
10 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Road Rage Instant Karma
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan ook een echte dwaas treffen..
09 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Funny Kids Fails Compilation
Niet alleen volwassen mensen gaan wel eens de fout in, ook menig kind kan er wat van. Kijk mee..
09 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Oleg Cricket Spider In Dubai
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Oleg Cricket, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
07 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Stop A Douchebag..
Dat menig Russische automobilist schijt heeft aan de regels weten we inmiddels. De jongens van 'Stop a Douchebag' proberen de boel wat veiliger te houden. Al kan niet iedereen dat waarderen..
06 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Quad Wheelie Fail
Op de openbare weg met je quad stunts uithalen kan lang goed gaan. Maar dan moet je niet overmoedig de stoere jongen uit gaan hangen. Karma wint altijd..
05 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Always Secure Your Load.. (2)
Er worden per dag heel wat spullen van A naar B gebracht over de wegen. En daarbij is een ding belangrijk. Zet je lading goed vast! Anders krijg je dit soort praktijken.
05 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 February 2016
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van februari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
05 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Parkour Fails Compilation (2)
De parkour en freerun filmpjes die voorbij komen zien er vaak gelikt uit en zitten vol indrukwekkende moves. Gelukkig voor ons gaat het niet altijd volgens plan..

Deel één vind je hier!..
02 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Climbing The Great Pyramid Of Giza (146M)
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
01 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Drones vs Roofvogels
Ben je lekker aan het vliegen met je nieuwe drone, wordt hij door een roofvogel uit de lucht gehaald. Het kan gaan gebeuren hier in Nederland..
01 Feb '16 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (355)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
31 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (44)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
30 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Hungry Gardener.. WTF!
Een baan als tuinman heeft zo zijn voordelen. Appelbomen, aardbeien, altijd wel wat te eten in de buurt. Al kan je ook te ver gaan.. WTF!
29 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month January 2016
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
29 Jan '16 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties