Close Call.. (68)
Je zou toch denken dat een man van 77 geen haast meer heeft. Maar deze man heeft zelfs zoveel haast dat hij maling heeft aan gesloten slagbomen bij een spoorwegovergang. Levensgevaarlijk, maar in dit geval kost het hem alleen zijn ego en een schone onderbroek..
23 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (25)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
23 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
How To Deal With A Drunk Driver
Met een slok op achter het stuur stappen is een big no no. Maar er zijn mensen die daar maling aan hebben. En al helemaal in Rusland. Maar ook daar zijn mensen die er een hekel aan hebben..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Nasty Parkour Fail
Dat een sport als parkour wat risico met zich meebrengt mag duidelijk zijn. Dit is waarschijnlijk het kortste fail filmpje van vandaag, maar hij blijft je wel even bij..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Ghost Car Crash
Dat je onderweg met de auto een keer een andere auto over het hoofd ziet kan gebeuren. Maar als ze echt uit het niets komen dan wordt dat wel erg moeilijk..
19 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (225)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
19 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Bike Draft 124 km/h
Fietsen is al zwaar zat, dus mocht je een keer de kans krijgen om achter een vrachtwagen wat extra snelheid te halen dan is het alleen maar goed voor je ego. Maar 124 km/h is en blijft erg snel op twee van die dunne bandjes..
18 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 April 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
18 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
De Politie..
De politie is je beste vriend, dat weten we inmiddels al een paar jaar. En dat de politie ook vrijstelling heeft van de meeste verkeersregels weten we ook. Maar het is en blijft in de ogen van de normale bestuurder lomp rijgedrag..
17 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Skateboarding Fail Compilation
Skaten, het is geen sport maar een manier van leven zeggen ze wel eens. Ik kan het me goed voorstellen. In het dagelijkse leven ga je ook wel eens hard onderuit..
17 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (67)
Een zebrapad is voor voetgangers een mooie uitvinding. iedereen moet stoppen en jij kan veilig oversteken. Klinkt prima toch? Maar dan moet iedereen zich wel aan de regels houden..
15 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (24) - Asia Special (2)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. We gaan ook vandaag weer eens richting AziŽ voor een verse Truck Crash Galore..
12 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Hallo Jumbo!
In de supermarkt per ongeluk een potje wortels omstoten kan iedereen gebeuren. Daar zal niemand moeilijk over doen. Tenzij je een scholier bent. Want het is algemeen bekend dat elke supermarkt scholieren liever ziet gaan dan komen. Totale onzin natuurlijk, en al helemaal als je op deze manier met klanten omgaat. Doei Jumbo!
11 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (23) - Asia Special
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. We reizen af naar AziŽ voor een nieuwe Truck Crash Galore..
10 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (224) - Asia Special 3
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Na deel 1 en deel 2 hierbij deel 3 van de Crash Galore Asia special..
09 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crazy Chinese Driver in Yongkang, Zhejiang
Mocht je een keertje in Yongkang belanden (je weet maar nooit) wees dan op je hoede voor deze snuiter. Alvast een waarschuwing: Stap niet bij hem in de auto..
07 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (223) - Fire Truck Special
Haastige spoed is zelden goed, maar als brandweerman wil je toch echt zo snel mogelijk je brandje blussen. Al zit dat onderweg niet altijd mee..
05 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 April 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
04 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation March 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook maart was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (222)
Dat zelfs hier in Nederland de dashcams goed worden verkocht is bijna logisch te noemen na ruim 200 delen van Crash Galore. vandaag gaan we voor deel 222. Enjoy!
01 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties