Close Call.. (67)
Een zebrapad is voor voetgangers een mooie uitvinding. iedereen moet stoppen en jij kan veilig oversteken. Klinkt prima toch? Maar dan moet iedereen zich wel aan de regels houden..
15 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (24) - Asia Special (2)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. We gaan ook vandaag weer eens richting AziŽ voor een verse Truck Crash Galore..
12 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Hallo Jumbo!
In de supermarkt per ongeluk een potje wortels omstoten kan iedereen gebeuren. Daar zal niemand moeilijk over doen. Tenzij je een scholier bent. Want het is algemeen bekend dat elke supermarkt scholieren liever ziet gaan dan komen. Totale onzin natuurlijk, en al helemaal als je op deze manier met klanten omgaat. Doei Jumbo!
11 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (23) - Asia Special
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. We reizen af naar AziŽ voor een nieuwe Truck Crash Galore..
10 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (224) - Asia Special 3
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Na deel 1 en deel 2 hierbij deel 3 van de Crash Galore Asia special..
09 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crazy Chinese Driver in Yongkang, Zhejiang
Mocht je een keertje in Yongkang belanden (je weet maar nooit) wees dan op je hoede voor deze snuiter. Alvast een waarschuwing: Stap niet bij hem in de auto..
07 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (223) - Fire Truck Special
Haastige spoed is zelden goed, maar als brandweerman wil je toch echt zo snel mogelijk je brandje blussen. Al zit dat onderweg niet altijd mee..
05 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 April 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
04 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Fail Compilation March 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook maart was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (222)
Dat zelfs hier in Nederland de dashcams goed worden verkocht is bijna logisch te noemen na ruim 200 delen van Crash Galore. vandaag gaan we voor deel 222. Enjoy!
01 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Drunk Girls Fail Compilation
Een dronken vrouw is een engel in bed. Tenminste, als we het gezegde mogen geloven. Ik denk toch dat het anders is..
31 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (221) - Tram Special
Met een auto kan je alle kanten op, maar met een tram is uitwijken net wat lastiger. Dat geeft samen wel voer voor een nieuwe Crash Galore..
31 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Exit The Tram Like A Russian Pro
Het is misschien een verrassing, maar niet elke Rus stapt laveloos achter het stuur van zijn Lada. Er zijn ook 'verstandige' mannen die netjes voor het openbaar vervoer kiezen. En dan krijg je dit..
30 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2014
De laatste week van maart zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we heerlijk het weekend in..
28 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (220)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en andere regelrechte dwazen. Tijd voor een verse Crash Galore..
27 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Ultimate Trick Fail Compilation
Wij mensen zijn rare wezens. Sinds jaar en dag proberen we alles uit en verzinnen we de raarste dingen. En ja, dat gaat regelmatig goed, maar soms gaat het ook wel eens mis..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (219) - Asia Special 2
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Na deel 1 nu deel 2 van de Crash Galore Asia special..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Russian Grannies Hit The Road
We hebben inmiddels heel wat Crash Galore delen achter de rug. Dus we weten inmiddels hoe het verkeer in andere landen er aan toe gaat. Maar laten we de Russische oma's niet vergeten..
26 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (218) - Driving In Italy
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore. Vandaag reizen we af naar ItaliŽ..

Fixed!
25 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
World Record Deadlift 1155 Pounds, 2014 Arnold Strongman by Zydrunas Savickas
Er zijn heel wat mensen die het uiterste uit zichzelf proberen te halen en dagelijks in de sportschool met gewichten bezig zijn. Doe nog even je best zou ik zeggen, want wat Zydrunas Savickas hier presteert is ronduit bizar te noemen..
24 Mar '14 - in WTF!
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties