Archief

Items van March 2017
Koreusity 229 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
31 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Shit Prank Karma

Een geintje uithalen bij je zoontje is altijd wel leuk. Maar als er schijt aan te pas komt moet je toch wel een beetje opletten..
31 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Zapatou - Review Of The Month #5 - March 2017

Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een mashup te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Vandaag een overzicht van maart.
31 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Magic Switch Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om wat werknemers te verrassen..
31 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Month March 2017

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
31 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers March 2017

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
31 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Florian Kohler - Venom Trick Shots III - 2 Players

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag doet hij dat samen met zijn maat Lukasz Szywala. Best knap kan ik je zeggen..
30 Mar '17 - in Cool
door Patrick
SketchShe - Awkward Moments

Heb jij ook wel eens van die momenten die een beetje ongemakkelijk voelen? Wees gerust, die hebben we blijkbaar allemaal..
30 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Bumpercar

Na twee weken knutselen zien we vandaag eindelijk het resultaat van Colin Furze's Top Gear botsauto project. En ik kan je zeggen dat het wederom awesome is wat hij keer op keer weet te maken. Hij heeft nu zelfs een wereldrecord op zijn naam staan. Kijk mee.

Voor de mensen die deel 1 en deel 2 gemist hebben..
30 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 11 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
30 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of dashcams - Bad Driving In Australia

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. En dat is in Australië niet anders..
29 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Hope For Paws - Epic Puppy Rescue

Honden zijn tof. En als puppy helemaal. Alleen is het spijtig dat heel wat honden op straat moeten leven. Gelukkig is er altijd nog 'Hope for Paws' om die beestjes een helpende hand te bieden..
29 Mar '17 - in Animals
door Patrick
IT - Official Trailer (2017)

Het is inmiddels 27 jaar terug dat we in de bioscoop mochten griezelen van Stephen King's 'IT'. Vandaag hebben we de gloednieuwe teaser van de 2017 variant. Zeggen jullie het maar, kijken of ontwijken?
29 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Gordon Ramsay Audience Blender Scare

Gordon Ramsay kennen we allemaal wel als de chef met de brutale mond. Maar de beste man houdt ook wel van een geintje..
29 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Police DUI Breathalyzer Test Fail

Als agent is een blaastest afnemen tijdens een alcoholcontrole de normaalste zaak van de wereld. Al moet je toch een beetje op blijven letten. Soms zit de bestuurder op een andere stoel..
29 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Monster - Ballistic B.J. Baldwin - Recoil 4

Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. Vandaag maken we samen met coureur BJ Baldwin een extreem ritje door Cuba.
28 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Spider-Man: Homecoming - Official Trailer

De liefhebbers van Marvel, en in het bijzonder Spider-Man, kunnen in Juli weer genieten. Dan gaat namelijk Spider-Man: Homecoming in première. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
28 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Petrolicious - An Alfa Affair

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Brandon Adrian over zijn liefde voor Alfa Romeo..
28 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ninja Fails Compilation

Een ninja is indrukwekkend. Jaren getraind en levensgevaarlijk. Deze gasten zijn zo'n beetje het tegenovergestelde..
28 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Bladerunner: Wind Turbine Base Jump

Basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met een stukje doek als enige redmiddel. Maar zeg zelf, dit is toch awesome?!
27 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Of MotoGP 2017 Qatar

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De eerste race van dit seizoen werd gehouden in Qatar. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
27 Mar '17 - in Sport
door Patrick
Cat vs Cup-And-Ball Game

Naast honden zijn katten zeker geen domme beestjes. Mocht je nog een keer een gokje willen wagen bij een potje 'balletje-balletje' neem deze kat mee. Succes gegarandeerd..
27 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Oleg Cricket - On The Edge

We hebben inmiddels al heel wat waaghalzen voorbij zien komen die ervan genieten hun leven op het spel te zetten voor een YouTube filmpje. Vandaag is wederom Oleg Cricket aan de beurt..
27 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Don't Mess With Royal Guards

Ons koninklijk huis wordt zeer zwaar bewaakt. Maar in Engeland doen ze dat net even anders. De bewakers die daar voor de deur netjes hun ronde doen blikken of blozen niet voor wat vreemd publiek. Maar je kan te ver gaan..
26 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
BattleBots 2016 Highlights

Wij bij Biertijd zijn dol op afstand bestuurbaar speelgoed. En al helemaal als het gaat om BattleBots. Kijk mee naar een compilatie highlights van 2016..
26 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Brutal WWE Moves On Girls (2)

Als fan van het WWE worstelfestijn is het soms lastig om thuis alle moves zelf uit te proberen. Maar met de juiste vriendin kom je een heel eind..
26 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Robot Driver Prank (3)

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat en zijn robot langs bij de plaatselijke burgerboer..
26 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (430)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
26 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (73)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
25 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Best Of March 2017

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Wekelijks wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag een overzicht van het beste van deze maand.
25 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 March 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
25 Mar '17 - in Cool
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With Take That

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Take That mee voor een ritje..
25 Mar '17 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - 6ft Rockets

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys spelen met raketten..
25 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Koreusity 228 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
24 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - Joining The Army

Vraag een kleine jongen wat hij later wil worden en je zal zeker in het rijtje militair voorbij horen komen. Ook Tiny Tim ziet een toekomst in het leger wel zitten..
24 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Ukraine Weapon Depot Fire

Als je huis in brand komt te staan is dat een ramp, zo ook bij je eigen bedrijf. Maar als er een wapenopslag in vuur en vlam opgaat is het toch wel zo slim om even de benen te nemen. Beelden zijn vanuit de Oekraïne.
24 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
CGI & VFX Breakdowns: The Angry Birds Movie

Daar gaan we weer. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag in de hoofdrol: The Angry Birds Movie!
24 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Worker

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Zo ook vandaag..
24 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
24 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Indoor Skydancing With Maja Kuczyéska

Trainen in een windtunnel is voor veel skydivers de normaalste zaak van de wereld. Alleen is Maja Kuczyéska van een heel andere orde..
23 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Rube Goldberg Machine Baby Gender Reveal

Het geslacht van je kindje verklappen kan natuurlijk met een blauwe taart, of roze ballonnen. Maar dit stel doet net wat meer moeite. En wel met een heuse Rube Goldberg machine..
23 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Scottish Weather
Als je 's ochtends uit het raam kijkt weet je gelijk wat voor dag het gaat worden. Maar in Schotland is dat toch net even anders..
23 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - BBC Top Gear Project #2 - 600cc 100HP Bumper Car

Vorige week zagen we geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel Colin Furze een begin maken aan zijn Stig Top Gear Project: Een 100pk sterke botsauto. Vandaag gaan we verder met deel twee!
23 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 10 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
23 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dumbass Driver Blocks Street Crossing

Een zebrapad zorgt ervoor dat mensen op een veilige manier de weg over kunnen steken. Maar als een lompe eikel zijn auto vol op het zebrapad zet moet je toch wat anders verzinnen..
22 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Scaring Men

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
22 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Porsche - Decades Of Disruption

Porsche is al jaren een van de trendsetters in de autobranche. En dat kan niemand ontkennen. Tot op de dag van vandaag blijven ze met de mooiste modellen en nieuwe techniek komen. Kijk mee naar de mini docu 'Porsche: Decades Of Disruption'.
22 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Good Mood #43

Tijd voor een compilatie random internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood..
22 Mar '17 - in Cool
door Patrick
ShortCuts - Urban Snowboarding

Terwijl wij verlangen naar de zomer zijn ze ergens anders nog druk aan het snowboarden. Maar dan wel op de Urban manier.
22 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Europe Police In Action

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van opmerkelijke momenten. Zo ook deze keer..
22 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Beat Traffic Jams With The Hum Rider

Sta jij morgenochtend ook waarschijnlijk weer in de file om naar je werk te gaan? Wellicht is het dan toch eens tijd om een Hum Rider aan te schaffen..
21 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
You Got Bird Fucked!

Ook dieren hebben wel eens een hitsige bui. Maar om dan maar meteen de eerste de beste volwassen vent te 'pakken' is best apart..
21 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Northbound - Skateboarding on Frozen Sand

Skateboarden is cool. Maar wat dacht je van een sessie op het strand? Lang leve de kou!
21 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Busted! Burglars Caught In The Act

Inbreken is een vak apart. Je moet het zo doen dat niemand het merkt en dat je natuurlijk niet gezien wordt. Al is dat blijkbaar niet voor elke inbreker vanzelfsprekend..
21 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Mark Rober - Automatic Bullseye Moving Dartboard

Wanneer je als whizzkid iets in je hoofd hebt zitten wil je dat natuurlijk tot realiteit brengen. Techneut en YouTuber Mark Rober wilde een dartboard maken waarbij je altijd de bullseye raakt. Na drie jaar knutselen is het dan eindelijk zover..
21 Mar '17 - in Tech
door Patrick
Tim Bradbury AKA Tiny Tim - In A Breakdown

Als je met je auto stil komt te staan bel je gewoon de wegenwacht. Logisch dat een klein ventje met een kapotte fiets hetzelfde denkt. Alleen is het in dit geval Tiny Tim..
21 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Road Rage Compilation

Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
20 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Evan Nagao EYYC 2017 Open Final 1st, YoYo

Ik weet nog goed dat iedereen op school met een yoyo aan het zwieren was. De één was er wat handiger in dan de ander, maar niemand had de skills van YoYo master Evan Nagao.
20 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Baby Twins Bedtime

Elke ouder wil dat de kindjes netjes op tijd liggen te slapen. Kan prima, maar vaak denken de kids daar zelf heel anders over. Zo ook de tweeling Ryan en Andrew. Geweldig!
20 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Good Mood Coub #42

Tijd voor een compilatie random internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood. Kijk mee..
20 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Sex Toy Drop Prank, Dildo

Vraag iemand of ze seksspeeltjes gebruiken en vaak zal het antwoord nee zijn. Vaak puur uit schaamte, wat nergens voor nodig is. Maar wat als je op straat het een en ander verliest. Hoe reageren mensen?..
20 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Subaru WRX STI Bobsled Run

Met een bobslee naar beneden knallen is cool. Maar even los gaan met een Subaru WRX STI ook. En ja, dat is prima te combineren. Kijk mee!..
19 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Bike Lane Hero

Hoe kut is het als je elke dag weer op de fiets naar je werk moet. En dan bedoel ik de fiets nog niet zo, maar de mensen die op het fietspad lopen. Deze gast heeft daar de oplossing voor..
19 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Corridor Digital - Nerf John Wick

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Vandaag gaan ze aan de slag met NERF geweren..
19 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Lightning Quick Cashier Counting

Geld tellen zijn we allemaal fan van. Maar als ik me knip opentrek ben ik met 3 briefjes van vijf al snel klaar. Deze dame is wat meer gewend..
19 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
loose

Skateboarden is een vak apart. Maar er zijn gasten, zoals João Allen, die er aardig mee overweg kan..
19 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Tiny Tim Stuck In A Hotel Room, Tim Bradbury

Als klein ukkie is het niet fijn om opgesloten te zitten in een hotelkamer. Gelukkig gaat het in dit geval om Tiny Tim aka Tim Bradbury, en dat maakt het voor ons weer grappig..
19 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (429)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
19 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 227 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
18 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Good Mood #41

Tijd voor een compilatie internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood. Kijk mee..
18 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (72)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
18 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Cycling Edition

Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Zo ook deze jongens..
18 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 March 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
18 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Snow News Bloopers

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
17 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Here Comes The Train..

In de winter op een open perron op je trein wachten is geen pretje. Maar als de trein dan eenmaal in zicht is kan je maar beter gelijk vooraan gaan staan toch?..
17 Mar '17 - in Humor
door Patrick
DiResta - Sword In A Cane

DiResta is een man met twee gouden handen en verzint elke keer wel wat nieuws om creatief bezig te blijven. Vandaag gaat hij voor een zwaard in een wandelstok..
17 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 March 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
17 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 09 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
16 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - BBC Top Gear Project #1 - Big Engine Small Bumper Car

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag begint hij met een nieuw project voor Top Gear's Stig. Een botsauto! Zie hier deel één!
16 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Porsche Top 5 - The Best Porsche Concept Cars

Dat Porsche mooie wagens op het asfalt zet mag duidelijk zijn. Maar elk model begint natuurlijk met een concept. Zier hier Porsche's top 5 beste concept cars.
16 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Weaponize IKEA Pencils

Heel wat van de Biertijd bezoekers hebben wel eens een gratis IKEA potloodje in handen gehad. Reuze handig, maar ergens zijn die dingen nog best gevaarlijk. Je moet alleen een beetje handig zijn..
16 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Drunk Fails Compilation (6)

Tijdens Saint Patrick's Day wordt er heel wat afgezopen. Op zich prima natuurlijk, wij houden ook wel van een paar biertjes. Maar je weet hoe het gaat hè..
16 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Formula Drift: 2016 Year In Review

Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar tof is het wel. Kijk mee naar een lading hoogtepunten van het ultieme drift festijn Formula Drift 2016..
16 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Freaky The Scary Snowman Strikes Again

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
15 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Mighty Car Mods - Budget Fast & Furious 8 Build

De Fast & Furious films zitten bomvol dikke wagens. De jongens van Mighty Car Mods waren pas geleden in de garage van Universal Studios waar alle wagens klaargemaakt worden voor de film. Vandaag zijn ze terug in de garage om hun eigen project fast en furious te maken. Kijk mee..
15 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tiny Tim - Buying A House

Als kleine jongen wil je graag een echt kasteel kopen. Maar hoe kom je er aan? Juist, gewoon een makelaar bellen..
15 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Hope For Paws - Sailor

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Sailor. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
15 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Dump Truck Fails Compilation

Als vrachtwagenchauffeur heb je graag je zaakjes netjes voor elkaar. Maar helaas, ook een chauffeur vergeet wel eens wat..
15 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Freefall Frenzy With The Red Bull Air Force

De heren van Red Bull's Air Force zijn een vak apart. Vandaag komen ze allemaal bij elkaar voor een dagje freefall frenzy..
15 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Shamrock FC285 - Axel Cazares vs Alan Vasquez Double Knock Out

Het kan raar lopen tijdens een MMA gevecht. Denk je beide te winnen, is het in zekere zin nog waar ook. Een double K.O! Alleen staat Alan Vasquez net wat sneller op. Jammer Axel, volgende keer beter.
14 Mar '17 - in Sport
door Patrick
FIA WRC 2017 - Kris Meeke - Rally Guanajuato Mexico Parking Detour

Tijdens een nieuw WRC seizoen gebeuren elke jaar weer de mooiste, raarste en opmerkelijkste dingen. Coureur Kris Meeke en Paul Nagle zochten tijdens de kwalificatie per ongeluk een parkeerplaats op.
14 Mar '17 - in Sport
door Patrick
Skateboarding Fails Compilation

Skateboarden, het is geen sport maar een manier van leven zeggen ze wel eens. Ik kan het me goed voorstellen. In het dagelijkse leven ga je ook wel eens hard onderuit.
14 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Drunk Fails Compilation

Wij steken niet onder stoelen of banken dat we van een aardig biertje houden. Maar zoals je weet, eens is het genoeg. Ga je dan toch verder dan krijg je dit soort praktijken.
14 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1981 Range Rover

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het John Holland over zijn 1981 Range Rover..
14 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tesla vs Motorbike Road Race

Een motor gaat als de brandweer. Maar ook met een Tesla kom je aardig vooruit. Deze motorrijder ging de uitdaging aan..
13 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Good Mood #38

Tijd voor een compilatie internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood. Kijk mee..
13 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Anthem Of The Seas Vs Hugh Waves And 120 MPH Winds On Third Deck

Met een mega cruiseschip een paar dagen vertoeven op zee is natuurlijk best tof. Maar zoals je weet kan moeder natuur soms een beetje onstuimig zijn..
13 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Girl Light Up Hula Hoop Routine

Een aantal jaar terug zag je overal op straat meiden lopen met een hula-hoop. Tegenwoordig zijn die dingen niet meer van deze tijd, of vergis ik me? Deze dame laat nog even zien hoe het moet.
13 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Skier Øystein Bråten and Snowboarder Marcus Kleveland Swap Sports for a Day

Ieder zo zijn sport. Maar wat als een pro skiër en pro snowboarden een dagje van sport wisselen? Ik zeg nog best knap!
13 Mar '17 - in Cool
door Patrick
5 Year-Old Lila Kalis Shreds The Donut Garage, Hoonigan

Soms is het best lullig om te zien dat een meisje van 5 meer skills heeft met een auto dan papa zelf. Maar dan wel in het klein hè. Lila Skye Kalis komt er wel..
13 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Homeless Man Paradise Lane

Dakloze mensen hebben het niet makkelijk. Maar er zijn mensen die daar een prima draai aan gegeven hebben. Zoals deze man..
12 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Video Bomb News Bloopers Compilation

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
12 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (428)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
12 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Best Of The Week (20)

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Wekelijks wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
12 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Tunnel Street Race Crash

Straatracen mag dan wel 'stoer' zijn, maar brengt natuurlijk wel wat risico met zich mee. Deze Mercedes kan je in ieder geval afschrijven..
11 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Yoann 'Zephyr' Leroux - Parkour & Freerunning Mix

Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen. Zo ook Yoann 'Zephyr' Leroux..
11 Mar '17 - in Cool
door Patrick
The Backyard Scientist - Watermelon vs 20.000 Volts

Wie thuis wel eens per ongeluk onder stroom heeft gestaan weet dat het geen pretje is. Maar laten we eens kijken wat 20.000 Volt doet met een watermeloen..
11 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 1 March 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
11 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Koreusity 226 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
10 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Tandem Kayak - Return To The Ditch

Heb je het als kayaker een beetje gehad en gaat het allemaal niet snel genoeg voor je? Zoek eens een afwateringskanaal op! Succes verzekerd..
10 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 March 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
10 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Children Interrupt BBC News Interview - BBC News

Als je door de BBC live op tv geïnterviewd wordt is het wel zo fijn om dat vanaf een rustig plekje te doen. Professor Robert Kelly dacht die gevonden te hebben, maar helaas. Humor is het dan weer wel.
10 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Flying Phoenix Tattoo By André Zechmann

Een tattoo is voor iedereen anders. De een ziet het als aso, lelijk en zonde van het geld. Terwijl een ander zijn hele lijf vol laat zetten. Ieder zo zijn ding. Maar één ding is zeker. Dit is naar mijn mening wel tof..
09 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Portrait Of Puppet Master Barnaby Dixon

We hebben allemaal onze eigen hobby's. Of het nou series kijken is of voetballen, je moet toch ergens je kostbare vrije tijd aan besteden. Barnaby Dixon maakt handpoppen. En ja, dat is tof!
09 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 08 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
09 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Vault Spring Break

Bij de woorden Spring Break denken we meteen aan gigantische feesten, mooie gewillige dames en een lading alcohol. Klopt op zich wel, maar er gaat ook wel eens wat mis..
09 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Faith In Humanity Restored 2017 (2)

Als je dagelijks het nieuws bekijkt denk je soms wel eens 'waar gaat het heen met de wereld'. Maar gelukkig zijn er ook mensen op deze planeet die om een ander geven.
09 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Mets' Luis Guillorme Awesome Flying Bat Catch

Als een honkbalknuppel richting het publiek gaat zie je heel wat mensen aan de kant gaan om niet geraakt te worden. Maar Mets speler Luis Guillorme doet daar niet zo moeilijk over..
08 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Mighty Car Mods - The Cars Of Fast & Furious 8 (FAST8)

13 april kunnen we weer genieten van een nieuw deel van Fast & Furious. De heren van Mighty Car Mods kregen alvast toegang tot de garage van Universal Studios om wat wagens uit Fast8 te bekijken.
08 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Oleg Cricket - Crazy Morning Workout On The Edge

We hebben inmiddels al heel wat waaghalzen voorbij zien komen die ervan genieten hun leven op het spel te zetten voor een YouTube filmpje. Vandaag is Oleg Cricket aan de beurt..
08 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (71)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
07 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - 1200 Molten Copper

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys spelen met gesmolten koper..
07 Mar '17 - in Cool
door Patrick
McLaren 720S - Lighter, Faster, Harder

Wij bij Biertijd zijn wel gek van mooie auto's. Zo ook van de nieuw geïntroduceerde McLaren 720S. Want zeg zelf, dit is toch super 'speelgoed'..
07 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1975 Austin Mini

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Maxime Delestre over zijn 1975 Austin Mini..

Even op de YT-player het linker blokje klikken voor de Engelse ondertitels..
07 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Funny Goats Compilation

De een gaat voor katten, de ander voor honden. Wij gaan voor geiten. Dat is wel zo grappig..
07 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Red Bull - One-Legged BMXer Julián Molina

Als je door omstandigheden een been moet missen kan je natuurlijk bij de pakken neer gaan zitten. Maar Julián Molina dacht daar heel anders over.
07 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Insane Low Level Flight

Laag vliegen met je kist is een hele uitdaging. Maar veel lager dan dit is simpelweg onmogelijk..
06 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Nigel Owens Yellow Cards Ball Boy

Ook een ballenjongen maakt wel eens een foutje. En zoals ze bij rugby gewend zijn is het gelijk afstraffen..
06 Mar '17 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Best Of The Week (19)

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Wekelijks wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
05 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Deadpool 2 - Teaser Trailer

Voor wie Deadpool helemaal geweldig vond is er goed nieuws. We moeten er alleen nog even op wachten, maar maart 2018 komt Deadpool 2 uit. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
05 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month February 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de maand op een rijtje gezet. Kijk mee..
05 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Worlds Best Parkour & Freerunning 2017 (2)

Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
05 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (427)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
05 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 225 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
04 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Camera Shutter Speed Matches Helicopter's Rotor

Een camera en een helikopter rotor kunnen voor coole beelden zorgen. Vooral als de sluitertijd gelijk staat aan de snelheid van de rotor..
04 Mar '17 - in Cool
door Patrick
2016 Junior CFWC Champion Sofia Bogdanova

Je ziet niet alleen extreme sporters de meest toffe trucjes uithalen op skates. Ook kleine meisjes van elf kunnen best indrukwekkend zijn. Zie hier CFWC kampioene Sofia Bogdanova.
04 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (29) Extreme

We zien regelmatig 'Crash Galore' compilaties voorbij komen. Auto en motor ongelukken die meestal alleen maar voor een lading blikschade zorgen. Deze versie gaat net een stapje verder.

Waarschuwing: Bevat schokkende beelden.
04 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
VR Simulator 0.2

Virtal reality brillen zijn cool, en met wat extra inspanning heb je in no-time de ultieme beleving. En geloof me, dat hoeft helemaal niet zoveel centen te kosten.
03 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Boston Dynamics - Introducing Handle

Specialisten zijn al jaren bezig om robots te perfectioneren. Zo ook Boston Dynamics. Zie hier hun nieuwste variant: Handle..
03 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Mighty Car Mods - JDM Sleeper Mini Upgrade (4)

De heren van Mighty Car Mods zijn dagelijks bezig om een auto naar wensen te upgraden. Nou hebben ze een poosje terug al een Mini onder handen genomen. Maar zoals je weet kan je niet genoeg pk's hebben. Vandaag het vierde deel van de JDM Sleeper Mini Upgrade.

Aflevering gemist? Zie hier deel één, twee en drie..
03 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stuart Edge - Snowboarding Bear

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag zoekt hij de piste op voor wat sneeuwpret..
03 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 March 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
03 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 07 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Kijk mee!
02 Mar '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zapatou - Review Of The Month #4 - February 2017

Het internet staat bol van de geweldige filmpjes. Zapatou maakt er een gewoonte van om zo nu en dan een mashup te maken van al het pracht en praal wat internet te bieden heeft. Vandaag een overzicht van februari.
02 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Jukin Vault - Epic Wins Compilation

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens wat filmpjes op een rijtje gezet. Vandaag een greep uit de beste WIN filmpjes van afgelopen tijd.
02 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Filip Flisar Jetpack Ski Ride, Red Bull Skiing
Na een paar uurtjes skiën kan je best wel wat energie gebruiken. Als moeder de vrouw je dan ook nog een berichtje stuurt dat het eten bijna klaar is moet je een beetje vaart maken. Filip Flisar weet hoe je zoiets aanpakt. Je hebt alleen nog even een jetpack nodig!
02 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Hope For Paws - Boots & Babs

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Boots en Babs. Soms is het een drama om een hond te vangen om hem of haar van een beter leven te voorzien. Maar dit is een uitzonderlijk geval..
02 Mar '17 - in Animals
door Patrick
Nienke Plas Vlog #45 - Lekker Ranzig

Nienke Plas is een vrouw naar mijn hart. Een beetje gek, een goed gevoel voor humor en neemt geen blad voor haar mond. Ze is alleen wel een beetje druk. Kijk mee..
02 Mar '17 - in Humor
door Patrick
Boat Ride Gone Wrong

Altijd leuk om even met je bootje over het water te voeren. Maar helaas kan een stukje hout je dag enorm verpesten. Hoe krijg je het voor elkaar vraag ik me af..
01 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Prison Escapee Does Dukes Of Hazzard

Als ontsnapte gevangene wil je niet graag weer in handen komen van de politie. En ja, dan haal je wel eens rare fratsen uit..
01 Mar '17 - in WTF!
door Patrick
Win Compilation March 2017

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
01 Mar '17 - in Cool
door Patrick
2016 World Trick Shots Grand Prix with Venom

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag een kleine impressie van zijn deelname aan de 2016 World Trick Shots Grand Prix.
01 Mar '17 - in Cool
door Patrick
Epic Skate Stunts 2017

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. Deze gasten weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan..
01 Mar '17 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties