Archief

Items van January 2017
Crash Galore (421) - Winter Edition

De winter en sneeuw is tof, maar zoals we weten kan kou en gladheid ook voor heel wat problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
31 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - The Human Fire Breathing Dragon

YouTube filmmaker Devin Supertramp zorgt elke keer weer voor mooie beelden. Alleen gaan we deze keer niet voor sport. Althans, hoe deze man vuur spuwt is ook wel een sport te noemen.
31 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Lancia Delta Integrale

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Mr. Middleton over zijn Lancia Delta Integrale.
31 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: Red Bull Global Rallycross 2016 Highlights

Bij elke sport is het vechten om de eerste plaats. Zo ook bij rallycross. Kijk mee naar de hoogtepunten van de Red Bull Global Rallycross 2016.
31 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zanger Rinus - Doutzen

Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij net voor carnaval terug. Of we er blij mee zijn is een ander verhaal. Luister en huiver..
31 Jan '17 - in Music
door Patrick
Bikes vs Scooters Fails Compilation

Of je nou op de fiets stapt of op een andere tweewieler, altijd oppassen. Want zoals je weet kan het snel mis gaan. Kijk mee..
31 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
BattleBots - Blacksmith vs Minotaur

Wij bij Biertijd zijn dol op afstand bestuurbaar speelgoed. En al helemaal als het gaat om BattleBots. Kijk mee naar de ultieme battle tussen Blacksmith en Minotaur..
30 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Santa Barbara Road Race Final Sprint Crash

Sporten is goed voor je. Zo ook fietsen. Maar dat brengt toch wat risico's met zich mee. Wait for it..
30 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - Over-Inflating Footballs

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys ballen laten ontploffen. Maar dan wel op hun manier. Blijft cool wat die gasten doen!
30 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Koreusity 220 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
29 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Léo Nobile - Chamber Trial

Verslapen en haast om naar je werk te gaan? Het overkomt ons allemaal wel eens. Trial pro Léo Nobile heeft zo zijn eigen manier om snel het huis uit te gaan..
29 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Caught On The Playstation VR

Een Playstation 4 is tof speelgoed. Maar met de komst van de VR-bril is het helemaal genieten. Met zo'n bril heb je het gevoel dat je echt in het spel zit. Als je zo'n ding in huis hebt wil je natuurlijk alles even proberen. Maar of de vrouw in huis dat ook kan waarderen is nog maar de vraag.
29 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (420)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
29 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Epoc Win Compilation (46)

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien..
29 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (65)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
28 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Oleg Cricket - Savage In Hong Kong

We hebben inmiddels al heel wat waaghalzen voorbij zien komen die ervan genieten hun leven op het spel te zetten voor een YouTube filmpje van grote hoogtes. Vandaag 'skaten' we mee met Oleg Cricket.
28 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Rémi Gaillard - Best Of Animal

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. De beste man is niet alleen knettergek, maar ook een groot dierenvriend. Kijk mee naar 'Best Of Animal'. 15 jaar gekkigheid..
28 Jan '17 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Best Of January 2017

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Wekelijks wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
28 Jan '17 - in Cool
door Patrick
WRC

De liefhebbers van rallygeweld kunnen vandaag hun lol weer op. Zie hier de compilatie WRC | Rally On The Limits 2016/2017..
28 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month January 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk elke maand weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
28 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Best Of Dakar 2017

De ultieme rally Dakar 2017 hebben we inmiddels achter de rug. Tijd voor een klein overzicht..
27 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Salt Bae - Perfect Steak

Heb je een beetje trek? Dan kan je dit filmpje prima waarderen. Een goed stuk vlees aansnijden laat je liever aan een pro over. En laat Salt Bae Nusret Gökçe daar nou de beste in zijn. Krijg je toch trek van. Meer hier!
27 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Nissan 4x4 vs Humboldt Bay's North Jetty

Met een behoorlijke 4x4 pick-up onder je kont denk je al snel dat geen weg onbegaanbaar is. Maar soms heb je te maken met moeder natuur, en ja die is lastig te verslaan..
27 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Dubai Flying Firefighters

Vraag aan een aantal kinderen wat ze later willen worden, en er zullen vast wel wat toekomstige brandweermannen tussen zitten. En logisch ook. Maar dan het liefst wel in Dubai..
27 Jan '17 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (58)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
27 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month January 2017

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
27 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Kuma - Juggling Trick Shots & Other Awesomeness!

Jongleren is niet iets wat ik goed kan. Maar er zijn mensen die wel de skills hebben. Zoals dit groepje gasten..
26 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Red Bull - 50 Years of Style

Door de jaren heen veranderen dingen. Zo ook skiën. We gaan samen met Red Bull even door de tijd heen. Kijk mee..
26 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 3 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Dat blijkt maar weer..
26 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Novritsch - The Last Game With My VSR-10 Sniper

Ook een airsoft speler moet wel eens afscheid nemen van zijn wapen. Na 8 jaar neemt onze favoriete sniper Novritsch afscheid van zijn VSR-10. Maar dan wel na een 'laatste' potje knallen..
26 Jan '17 - in Cool
door Patrick
BMX Street - Alex Donnachie

Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Alex Donnachie. Ik doe het hem niet na..
26 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Picking People Up In A Hummer Limo

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag gaat hij nietsvermoedende mensen ophalen voor een ritje in een Hummer limousine..
26 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Harley-Davidson Snowbike

Elke motorliefhebber ziet liever de winter snel voorbij gaan. Sneeuw en ijzel zijn om het simpel te zeggen ruk. Maar deze Harley Davidson rijder heeft er wat op gevonden..
25 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
SketchShe - Pay Day vs End of the Month

We kennen allemaal het moment dat je salaris gestort wordt. Veel gaan dan gelijk helemaal los en ja, dan kan het aan het eind van de maand wat lastig worden..
25 Jan '17 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Donald Trump's Inauguration Day

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag is Donald Trump's Inauguration Day aan de beurt.
25 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Florian Kohler Venom Trick Shots Billiard

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian (Venom) Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag laten we pool voor even wat het is en gaan we voor een potje biljart..
25 Jan '17 - in Cool
door Patrick
GoPro: Best Wingsuit Flight of Marshall Miller's Life

Wingsuit basejumpen, het is en blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, in deze omgeving is het wel super tof. We vliegen mee met Marshall Miller.
25 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Claire Ryann & Dad - You've Got A Friend In Me

De band tussen vader en dochter zijn vaak onafscheidelijk. Zo ook in dit geval. De vier jarige Claire Ryann doet een duet met haar pa. Check 'You've got a friend in me'. Iemand een tissue?..
24 Jan '17 - in Music
door Patrick
Shooting Skaters Mashup

Persoonlijk heb ik geen hekel aan een aantal gastjes in de straat die druk bezig zijn om hun skateboard skills op peil te houden. Al zijn er altijd mensen die het anders zien. Sorry Lolly..
24 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Cab Driver John Elway Best Quarterback Football

Als taxichauffeur krijg je heel wat mensen in je auto. Een praatje hoort erbij en maakt het extra gezellig. Maar als je vol lof zit te praten over NFL quarterback John Elway dan is het best even schrikken als hij gewoon achter je zit..
24 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Helium Beatbox With 80Fitz

Human beatboxen is cool, en verantwoord spelen met heliumballonnen ook. Combineer dat met elkaar en dit is het resultaat..
24 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Fabio Wibmer - Electric Trials Fun!

Fabio Wibmer is geen onbekende hier op Biertijd. De beste man kan als een malle overweg met een BMX, maar onderhand is hij meester op alles met twee wielen. Vandaag gaat hij los met een elektrische Trial Bike..
24 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Farm Animals Fails Compilation

Wij mensen gaan regelmatig de fout in, maar gelukkig zijn we niet de enige. Ook dieren hebben daar wel eens last van..
24 Jan '17 - in Animals
door Patrick
Insane Scooter Stunts 2017

Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte fans zijn natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan.
23 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Cooking Disasters Compilation

De een kan geweldig koken, en de ander kan met moeite een eitje bakken. Ben jij ook een drama in de keuken? Wees gerust. Je bent zeker niet de enige..
23 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (64)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
23 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Homopolar Motors Compilation

Batterijen zijn voor heel wat dingen handig. Combineer die met wat magneten en een budget motor is geboren..
23 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Inside A $250 Million Home, 924 Bel Air Rd. California

Heb je de laatste jaren wat geld gespaard en ben je wel toe aan een droomhuis? Wellicht is dit wat voor je. 924 Bel Air Rd. California, kost een kleine 250 miljoen dollar, maar dan heb je ook wat..
23 Jan '17 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Strength & Fitness Edition

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
22 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (419)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
22 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 219 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
21 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Urban Snowboarding Gone Wrong

Het winterse weer van de afgelopen weken is niet voor iedereen al te prettig. Gelukkig zijn er ook mensen die zich prima vermaken met een pak sneeuw. Althans..
21 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Orange Peel & Fire In Super Slow Motion

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de jongens van Warped Perception spelen met een sinaasappel en vuur..
21 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 January 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
21 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Carnaval 2017 - Lamme Frans - Feest!

Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende tekst. Zie hier een nieuwe creatie van Lamme Frans: Feest! Proost!
20 Jan '17 - in Music
door Patrick
Monster Energy Supercross - Jeremy Martin's Perfect Landing

Tijdens een race als de Monster Energy Supercross wil elke rijder als eerste over de eindstreep. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Wel een 10 voor een nette landing..
20 Jan '17 - in Sport
door Patrick
Good Mood #31

Tijd voor een compilatie internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood. Kijk mee..
20 Jan '17 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (57)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
20 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 January 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van januari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
20 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
2017 Disney Pixar Films Easter Eggs

Disney en Pixar, inmiddels één, maken geweldige animaties. Maar in elke animatie zitten er wel een aantal verborgen dingen die weer uit een andere animatie komen. Vaak valt het niet op, maar als je goed oplet..
19 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Super Real Mario Odyssey - GTA IV Mod

Nintendo's Mario is awesome, maar GTA IV ook. Combineer die twee en dit is het resultaat. Ik zeg cool!
19 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Red Bull Racing - Countdown To RB13

Wij hier bij Biertijd kunnen niet wachten op het nieuwe F1 seizoen. En zo zullen er wel meer mensen zijn. De mensen bij Red Bull Racing zijn in ieder geval druk bezig om de RB13 klaar te maken..
19 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Sebastian Keep BMX Wallrides, Red Bull

Trucjes uithalen op een BMX, we zien het regelmatig. Maar er zijn altijd gasten die net een stapje verder gaan..
19 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 01 2017

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Dat blijkt maar weer..
19 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
1000 Degree Red Hot Rocket Knife

Bijna iedereen kent de '1000 Degree Knife' filmpjes. Deze gast heeft daar een variant op gemaakt. Een mes extreem opwarmen en afvuren. Wat voor schade zal zo'n ding aan kunnen richten? Kijk mee!
19 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (63)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
18 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - Track Hoe Snowboarding

Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor een dosis sneeuwpret. Supertramp style!
18 Jan '17 - in Cool
door Patrick
DiResta Spike's Temple

Een kattenmand kopen is geen uitdaging, maar een beetje man maakt zelf een leuk hok voor de huistijger. DiResta laat het je zien..
18 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Hoe je een meid versiert zonder dat je haar taal spreekt

Vrouwen versieren is een vak apart. Maar onze vriend Daan heeft er weinig moeite mee. Maar hoe zit het met een dame die een andere taal spreekt? Makkie of lastig? Kijk mee..
18 Jan '17 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - Snapping A Steel Rod 1000x Slower

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys een stalen staaf uit elkaar trekken. Maar dan wel op hun manier. Blijft cool wat die gasten doen!
18 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Cartoon Box #22 - Whack-A-Mole

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk top. Vandaag weer een nieuwe korte animatie: Whack-A-Mole..
18 Jan '17 - in Animation
door Patrick
Top 10 Evil Cats Compilation

Je hebt hondenmensen en kattenmensen. Persoonlijk heb ik het niet zo op katten. Waarom? Nou, hierom!..
18 Jan '17 - in Animals
door Patrick
Mini Brake Test vs Truck

Vrachtwagenchauffeurs hebben het niet makkelijk. Met zo'n groot bakbeest is het op de weg geven en nemen. Invoegen gaat in dit geval niet al te soepel, maar om dan achteraf je Mini voor een vrachtwagen te gooien, en dan ook nog even een 'brake test' te doen, lijkt me niet een al te best idee..
17 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Tractor Car Pull Gone Wrong

Met een beetje sneeuw op de weg is het voor sportieve BMW rijders lang leve de lol. Maar ook dat gaat wel eens mis. Op zich geen probleem als iemand met een tractor je even komt helpen. Althans, helpen?..
17 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect - Extreme Marksman Edition

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier de Extreme Marksman Edition..
17 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Make It Extreme - Angle Grinder Hack (5)

Een haakse slijper is soms wel eens handig gereedschap. Maar zo'n ding kan toch veel meer dan alleen slijpen? Je moet alleen even knutselen. En ja, dat vinden wij tof!
17 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1954 Jaguar D-Type

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Terry Larson over zijn 1954 Jaguar D-Type.
17 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Winter Fails Compilation

De winter zorgt voor heel wat plezier. Maar of deze mensen daarvan hebben genoten is nog maar de vraag.
17 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Max Verstappen Snow Play, Red Bull Racing

Dat een F1 coureur als onze Max zich behoorlijk verveelt deze winter zagen we al eerder. Red Bull Racing zorgt voor de oplossing. Tijd voor wat sneeuwpret!
17 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Living In A Storage Locker For Two Months, In Style!

Een opslagruimte huren is altijd handig als je meer spullen dan ruimte hebt. Maar als je geen woonruimte hebt kan het ook best handig zijn. Alleen is het helaas niet toegestaan om in een opslagruimte te wonen. Deze gast dacht daar anders over. Als je het maar stiekem doet..
16 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Guy vs Wasp Nest

Een wespennest in je tuin is geen pretje. Vaak bel je dan een bedrijf die het vakkundig komt oplossen. Deze gast gaat zelf aan de slag..
16 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
The 2017 Formula One Rule Changes

Met een nieuw F1 seizoen voor de deur is het wel zo fijn om te weten wat er allemaal veranderd is qua regels. Red Bull Racing legt het ons uit door middel van deze clip..
16 Jan '17 - in Sport
door Patrick
Bicylce Crash Galore (4)

Auto's, vrachtwagens, motoren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op de fiets is het wel eens raak in het verkeer..
16 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Quadmovr Supercharged Drone

Met een drone vliegen is niet zo heel erg moeilijk. Maar met een drone van Quadmovr moet je echt over bovennatuurlijke reflexen beschikken. Damn, wat gaat dat ding snel..
15 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Bugatti Veyron vs Rimac Concept One

Dat een Bugatti Veyon snel is mag duidelijk zijn. Maar vandaag de dag worden aardig wat electrische auto's geproduceerd die bizar snel zijn. Tijd om de Rimac Concept One eens naast een Bugatti Veyron te zetten..
15 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorbike Crash

Een stukje toeren met een paar maten is prima tijdverdrijf. Alleen kan iemand met geen inzicht de boel goed verzieken. Zo ook in dit geval..
15 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (418)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
15 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Don't Mess With This Sheep

Als schaapherder denk je de beestjes behoorlijk onder controle te hebben. Maar zoals je weet heb je in een grote groep altijd wel een eigenwijs..
14 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Carnavol 2017 - Vieze Jack - Brandweerman Jack

Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende teksten. Zie hier Vieze Jack met Brandweerman Jack..
14 Jan '17 - in Music
door Patrick
John Wick - Symphony of Violence Supercut

Het eerste deel van John Wick was een behoorlijk succes. De liefhebbers kunnen volgende maand naar de bioscoop voor Chapter 2. Om alvast in de sfeer te komen hierbij de supercut 'Symphony of Violence'..
14 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (27)

Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens wat problemen.
14 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 January 2017

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
14 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Zieltje Speelt VR Horror Spel

Tegenwoordig heeft iedereen wel de nieuwste smartphone in zijn broek. Leuk om mee te bellen, maar met een VR bril gaan we net een stapje verder. Ik vraag me alleen af of Nick vanavond nog kan slapen..
14 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Koreusity 218 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
14 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Police Snow Fun, Drifting, Drift, Germany, Duitsland

Een beetje sneeuw en iedereen in Nederland is in paniek. Natuurlijk is het even opletten met autorijden, maar dat komt best goed. Zelfs de Duitse politie vermaakt zich prima met een laagje sneeuw..
13 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Red Bull's Biggest MTB And BMX Moments Of 2016

Het extreme mountainbike feestje Rampage van de rode stier is awesome. Je moet alleen wel ballen van staal hebben om daar aan mee te doen. Maar Red Bull heeft meer mooie fiets feestjes. Hierbij een overzicht van 2016.
13 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation - Top Crashes 2016 - Circuit Edition

Om tijdens een race als eerste over de finish te gaan kost wat adrenaline en stuurmanskunst. Voor deze coureurs zat het in 2016 een beetje tegen. Kijk mee..
13 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (62)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
13 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 January 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van januari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
13 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Awesome Badminton Rally

Op tafeltennis na is badminton de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas. Zie deze rally tijdens de 2016 World Superseries in Dubai.
12 Jan '17 - in Sport
door Patrick
The Gold Coast Parking Meter Puzzle

Wij zijn dol op puzzels en de beste zijn toch wel verzonnen door Rubik. Maar er zijn meer mensen die met coole breinbrekers op de proppen komen. Zie hier de 'Gold Coast Parking Meter'..
12 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Surprise Shark Attack

Speervissen is op zich een mooie sport. Al denkt deze haai daar anders over. Geef die gast even een schone onderbroek..
12 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Kuma - Incredible Butterfly Knife Tricks

Spelen met een mes is niet al te verstandig. Maar deze gast kan aardig overweg met een vlindermes..
12 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Good Mood #27

We gaan de week natuurlijk niet door zonder een compilatie random internet awesomeness. Met andere woorden, een nieuw deel van Good Mood. Kijk mee..
12 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Novritsch - BB Stuck In Ear - Airsoft Sniper Gameplay

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
12 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Human & Animal Friendships Compilation

De een heeft een hond rondlopen en de ander een huistijger. Een dier als als beste maatje is tof, maar er zijn meer combinaties mogelijk..
12 Jan '17 - in Animals
door Patrick
Having Fun With A Rented Ferrari 458 Italia

De autofanaten onder ons willen allemaal wel eens een dag achter het stuur van een Ferrari doorbrengen. Deze man dacht er net zo over en ging op stap met een gehuurde Ferrari 458 Italia. Het ging alleen niet zoals hij verwacht had..
11 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Let's Play Tic Tac Toe! Can You Beat Me?

Tijd voor een spelletje, en we maken het niet al te moeilijk. Althans, kan jij van deze gozer winnen met boter, kaas en eieren? Probeer het eens..
11 Jan '17 - in Games
door Patrick
10 Amazing Bets You Will Always Win (16)

Heb jij binnenkort een feestje of verjaardag in het verschiet? Wellicht kun je met dit filmpje nog wat centen verdienen. Succes!
11 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Fat Bike vs Electric Fence

Met een paar maten een stuk fietsen is altijd tof. Maar als, door een klein foutje, je fiets vast komt te zitten in schrikdraad heb je toch een probleempje. Wel humor!
11 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Mike Needham - Movin' and Groovin' - VertiQuest Gym

Als parkour liefhebber kan je buiten natuurlijk een beetje rondspringen om te trainen. Maar Mike Needham pakt het anders aan. Zie hier de VertiQuest Gym..
11 Jan '17 - in Cool
door Patrick
PTSD by Jody Steel - A Timelapse Drawing

Jody Steel kan op lichamen de tofste dingen tekenen in 3D. Zo ook vandaag..
11 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Arab BMW M4 Crazy Drifting

Ook een rijke Arabier moet op zijn centjes letten en dus pakt hij niet het duurste uit zijn stal om wat paarden los te laten. Een BMW M4 doet prima zijn werk..
10 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Chase Tag Championship

Met je zoontje of dochter even tikkertje spelen is de normaalste zaak van de wereld. Maar weet je dat er ook een heus wereldkampioenschap Chase Tag is? Kijk mee..
10 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Short Film - Helio

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier het futuristische 'Helio'.
10 Jan '17 - in Movies
door Patrick
Bored Red Bull Racing Drivers

Het 2016 F1 seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons. We moeten nog zo'n 10 weken wachten voor het nieuwe seizoen van start gaat. En geloof me, ook Max Verstappen en Daniel Ricciardo hebben er inmiddels wel weer zin in..
10 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Amazing Ski Tricks 2017

Een heuveltje af skiën gaat nog prima, maar meer dan dat gaat behoorlijk lastig worden. Deze gasten hebben daar geen problemen mee.
10 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Best Cameraman Laughs Compilation

Een ander filmen kan wel eens voor grappige momenten zorgen. Of het nou tijdens sport is of gewoon ronduit een pechmomentje. De cameraman lacht het hardst.
10 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Gelande Quaff - Best Winter Drinking Game Ever

Er zijn heel wat drankspelletjes die je kunt spelen tijdens je wintersport. Maar 'Gelande Quaff' is toch wel een van de beste. Kijk mee..
09 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Royal Guard Respects Toddler Guard

Ons koninklijk huis wordt zeer zwaar bewaakt. Maar in Engeland doen ze dat net even anders. De bewakers die daar voor de deur netjes hun ronde doen blikken of blozen niet voor wat vreemd publiek. Maar deze guard is een uitzondering op de regel..
09 Jan '17 - in Cool
door Patrick
James Corden & Jim Parsons - Dust In The Wind

James Corden is een geweldige talkshow host. Laatst had hij Jim Parsons, je kent hem wel van The Big Bang Theory, in zijn programma. Samen deden ze 'Dust in the Wind' van Kansas. En dat was nog best goed..
09 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Eveybody Wants To Kill Bruce Mashup

Er zijn heel wat bad guys in de films van Bruce Willis die hem het liefst zonder hartslag zien. Maar als er dan ook nog iemand creatief gaat knippen en plakken dan wordt het alleen nog maar leuker. Zie hier het tweede deel van de mashup 'Everybody wants to kill Bruce'..

Deel één vind je hier!
09 Jan '17 - in Cool
door Patrick
No Pants Subway Ride 2017

Ook dit jaar zullen de mensen van Improv Everywhere ons weer vermaken met diverse flashmobs. Zoals elke jaar beginnen ze met een No Pants Subway Ride..
09 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Horse vs Toy Chicken

Hoe oud je ook bent, een simpel stuk speelgoed kan je dag maken. Zo ook bij dieren. Kruzah is namelijk dol op zijn speelgoed kip..
08 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Bird Frozen To Fence Rescue

De kou is voor ons mensen al erg genoeg. Elke ochtend je autoruiten krabben en onderweg naar je werk een real life slipcursus zonder instructeur zuigt gewoon. Maar als je als vogeltje vastgevroren zit op een paal is het wel zo fijn als een mens je even komt helpen..
08 Jan '17 - in Animals
door Patrick
World Record Bowfishing Shit

Met een hengeltje langs de waterkant wachten tot er een visje wil bijten. Er zijn zat mensen die het doen. Maar deze gast zet er iets meer vaart achter. Bizar..
08 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Home Made Full Auto Crossbow

We hebben vroeger allemaal wel eens met elastiekjes geschoten. YouTuber Joerg Sprave is gek van wapens en elastiek. Vandaag een nieuwe creatie van hem: Een vol automatische kruisboog..
08 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (417)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
08 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
koreusity 217 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
07 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (416)

Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden. Geloof me, je zit geen seconde zonder werk. Zie hier een overzicht van een aantal crashes uit 2016..
07 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Dakar 2017 - Caros Sainz Crash

Dat de ultieme rally uitdaging Dakar 2017 weer vol in gang is zal niemand ontgaan zijn. Al is de tocht voor Carlos Sainz anders verlopen dan hij gedacht had..
07 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Belgische Politie vs Drugskoerier

Drugskoeriers zijn een doorn in het oog van heel wat politieagenten. Deze keer zit de Belgische politie achter een stel koeriers aan. Met succes..
07 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Truck Driving Skills Compilation

Er zijn heel wat bestuurders die hun rijbewijs niet waardig zijn. Maar deze vrachtwagenchauffeurs zijn duidelijk een uitzondering..
07 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Pulse (4k) - Storm Timelapse

Ik heb onderhand heel wat timelapse filmpjes voorbij zien komen. Maar Pulse is toch wel van een heel ander niveau. Een storm timpelapse zoals het moet zijn!
06 Jan '17 - in Cool
door Patrick
MMA Best Knockouts 2016

MMA is geen sport voor tere zieltjes, dat hebben we al een aantal keren eerder laten zien. Voor de liefhebbers hierbij de beste knockouts van 2016.
06 Jan '17 - in Sport
door Patrick
Honda Riding Assist

Net als auto's gaan ook motoren met de tijd mee. En de techniek gaat steeds verder. Zie hier Honda's Riding Assist..
06 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 January 2017

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van januari er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
06 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (61)

Nu er steeds meer mensen in Europa een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
06 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
The Slow Mo Guys - RC Traxxas XO-1 In Slow Motion

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag gaan we met de Slow Mo Guys los met een 160km/h snelle Traxxas XO-1 RC wagen..
05 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Monster Energy - #Doonies3

Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te vermaken. Zie hier Doonies3..
05 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Uber Prank - What Will Girls Do For Money? (3)

Uber taxi's zijn een uitkomst, en sommige chauffeurs zijn wel in voor een spelletje. Zo ook YouTuber Patty Mayo..

Voor de liefhebbers hier deel één en twee..
05 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Marcello Barenghi - Eddie 3D Painting On Canvas

Als fan van Iron Maiden is het tof om een canvas van Eddie aan je muur te hebben hangen. Natuurlijk kan je een foto van Eddie op canvas laten zetten, maar Marcello Barenghi maakt hem liever zelf. Awesome!
05 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Crossfit Workout Fails Compilation

Sporten is gezond. We willen immers niet allemaal met een bierbuik de zomer in. Maar als je dan de sportschool opzoekt, hou het dan een beetje normaal. Anders krijg je dit soort praktijken..
05 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Road Rage - BMW vs Mini Cooper

Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan ook anders treffen..
04 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Paris Bike Lane

Het verkeer in Parijs is ronduit levensgevaarlijk. Maar gelukkig zijn er altijd nog fietspaden om veilig van A naar B te komen..
04 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Instant Karma.. (20) Snowman, Woman

Bij een lading sneeuw hoort een echte sneeuwpop. Alleen denkt niet iedereen daar zo over. Lang leve karma!..
04 Jan '17 - in Humor
door Patrick
CGI & VFX Breakdowns: Batman vs Superman - Dawn Of Justice

Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. We nemen weer eens een kijkje achter de schermen..
04 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Wins Compilation January 2017

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
04 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To Oktoberfest In Munich

Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Oktoberfest om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
04 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Best Of Dude Perfect 2016

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier hun Best Of 2016 compilatie.
03 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Amazing Humans Compilation

Wij mensen zijn tot heel wat in staat. En qua sport al helemaal. Tijd voor een Amazing Humans Compilatie..
03 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (50)

Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens.
03 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
GoPro: Frozen Lake Free Dive

Een GoPro is een veelzijdige camera. Superstrak beeld, en met zijn waterdichte en slagvaste behuizing dé camera voor elke sportman. Vandaag gaan we duiken onder ijs..
03 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1972 BMW 3.0 CS

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Tom McComas Senior over zijn 1972 BMW 3.0 CS.
03 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Workout Fails Compilation

Om deze zomer met een strakke buik de stranden onveilig te maken moet je toch wekelijks wat aan je lichaam doen. Of het nou in de sportschool is, of gewoon thuis. Deze gasten komen er wel..
03 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Kids Alligator Ride

Sommige mensen laten hun kinderen niet in de buurt van honden of katten. Dieren kunnen immers wel eens fout uit de hoek komen. Maar een ritje op een krokodil is geen probleem toch?..
02 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Citilink Drunk Pilot

Met een behoorlijke slok op is het nog maar de vraag of je als passagier vandaag de dag een vliegtuig in mag. Maar als piloot is dat natuurlijk geen probleem. WTF!.
02 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
DeStorm - 2016 Rap Up!

We hebben al een poosje niets gehoord van rapper DeStorm. Maar de beste man heeft niet stil gezeten. Zie hier zijn 2016 Rap Up!.
02 Jan '17 - in Music
door Patrick
This Is Rally (6) - Best Scenes Of Rallying

De liefhebbers van rallygeweld kunnen vandaag hun lol weer op. Zie hier 'This is Rally'. Rally door de jaren heen..
02 Jan '17 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of Novritsch 2016 - Fails, Fun and Epic Moments

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken samen met Novritsch terug op een tof Airsoft jaar..
02 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Florian (Venom) Kohler - Top 15 Best Pool Trick Shots Of 2016

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian (Venom) Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag heeft zijn beste trick shots van 2016 op een rijtje gezet..
01 Jan '17 - in Cool
door Patrick
DiResta: Which Blade III

Op zoek naar een nieuw mes? Even naar de winkel en klaar ben je. Maar dat is geen uitdaging voor knutselaar DiResta. Kijk mee..
01 Jan '17 - in Cool
door Patrick
Vrouwen Versieren Met Een Cockblock

"Cock block: One who prevents another from scoring sexually". Altijd fijn als je vrienden je een handje 'helpen' om een leuke meid te versieren..
01 Jan '17 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (415)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
01 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Pool Drop 8 Gone Wrong

Deze beste man maakt er een sport van om van een gebouw af in een zwembad te springen. Gekkenwerk natuurlijk, maar dat ging zeven keer prima, maar nummer acht ging even anders dan hij had verwacht..
01 Jan '17 - in WTF!
door Patrick
Uber Prank - What Will Girls Do For Money?

Uber taxi's zijn een uitkomst, en sommige bestuurders zijn wel in voor een spelletje. Zo ook YouTuber Patty Mayo..

Deel één vind je hier!
01 Jan '17 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties