Archief

Items van July 2016
Pokemon GO - Harder Better Faster Stronger

Pokémon GO is razend populair, en dagelijks zie je heel wat mensen Pokémon zoeken. Best leuk allemaal, maar deze gast gaat net een stapje verder..
31 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Defano - Wat Weet Jij? Hilversum

Defano gaat regelmatig de straat op om eens te kijken wat de algemene kennis is van mensen door ze simpele vragen te stellen. En geloof me, sommige antwoorden gaan echt nergens over. Vandaag bezoekt hij Hilversum voor een nieuwe editie van 'Wat weet jij?'
31 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (393)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
31 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - Climbing & Drone Flight

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
31 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Bails & Fails (2)

Was je van plan om dit weekend weer eens wat pleintjes onveilig te maken op je skateboard of BMX? Denk er nog even over na. Languit op de bank is een stuk minder pijnlijk..
31 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Saving Skippy

Skippy de kangoeroe is een tof beest, maar ook hij kan wel eens in de problemen komen. Gelukkig zijn er altijd mensen die een helpende hand willen bieden..
30 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Tom Thum - Ratchet Face - World Championship Beatbox
Beatboxen is een vak apart. Maar Tom Thum heeft verstand van zaken . Zie hier zijn optreden tijdens de World Championship Beatbox competitie..
30 Jul '16 - in Music
door Patrick
Best Coub Vines #86

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. En ja, we doen er vandaag gewoon nog een. Gewoon omdat het kan.
30 Jul '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of 2016 (So Far)

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
30 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Month July 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk elke maand weer eens de beste filmpjes op een rijtje gezet. Kijk mee..
30 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 197 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
29 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Drive Thru Lemon Through Bottle Prank (2)

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om wat werknemers te verrassen..
29 Jul '16 - in Humor
door Patrick
UK Bad Drivers (34)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
29 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Month July 2016

Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen.
29 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Harp Metal

Elke metal liefhebber weet dat een harp niet echt in het genre thuishoort. Maar Rob Scallon doet toch aardig zijn best..
28 Jul '16 - in Cool
door Patrick
$200 (Social Experiment) - What Would You Do With It?

Stel je wilt iemand 200 dollar geven. Aan wie zou je het geven en wat zouden ze met het geld doen? Deze jongens deden de test en hebben volgens mij de juiste persoon gevonden.
28 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making a HUGE 360 Swing #1 Chassis

Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Vandaag heeft hij weer een nieuw project: Een gigantische 360 graden schommel..
28 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 29 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
28 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Windsurfing - Best Of 2016

Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. De zon laat zich even niet zien, maar deze beelden maken een boel goed..
28 Jul '16 - in Sport
door Patrick
Karaoke Car Ride With Motoki And His Mom, Moretoki

De carpool karaoke sessies van James Corden hebben we al een aantal keer voorbij zien komen. Maar er zijn meer die los gaan in de auto. Neem Motoki en zijn altijd stille mams. Humor!
27 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Audi R8 Lucky Driver

Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail. Geef deze R8 rijder even een schone onderbroek..
27 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lamborghini Murcielago Moving Goats, Trailer

Geitjes van A naar B brengen doen boeren dagelijks. Maar deze man heeft wel een aparte wagenkeuze. Eén ding is zeker. Ze rijden wel in stijl..
27 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Oleg Cricket - How It Was.

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Oleg Cricket, die er juist voor kiezen. Zie hier een overzicht van zijn laatste gevaarlijke acties..
27 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
UK Bad Drivers (33) - Motorbike Close Calls

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat (bijna) mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
27 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
The Dangers Of Pokémon Go! Child Abduction Social Experiment
Nu Pokémon Go! zo'n hype is zie je, tot 's avonds laat, kinderen met smartphones op straat lopen. Op zich best leuk natuurlijk, maar het brengt ook wel wat gevaar met zich mee..
27 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
MaxWrist - Nightfall - Honda CBR1000RR Fireblade vs BMW S1000RR

Als sportief rijdende motorrijder ben je altijd op zoek naar een leuke uitdaging. En als je dan onderweg ook zo'n iemand treft dan gaat vanzelfsprekend je rechterhand jeuken. We rijden wederom mee met 'MaxWrist'.
26 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - BMW R60

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We kijken mee met Tom en Tom McComas naar hun BMW R60 motorfiets.
26 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Secret Pokémon Catch! - Pokémon GO IRL

Pokémon Go is helemaal hot inmiddels, en buiten zie je heel wat mensen rondlopen met een smartphone of tablet op zoek naar de beestjes. Leuk al die Pidgey's, Rattata's en Squirtle's, maar soms tref je een zeldzaam exemplaar..
26 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (50)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
26 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
You're Doing It Wrong Compilation

Sommige dingen zie je van mijlenver al fout aflopen. En ja, dan zijn er heel wat mensen die toch wel spijt hebben van hun acties..
26 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
That's One Happy Tesco Driver
Ben jij blij met wat je doet op het werk elke dag weer keer op keer? Ik wel. En deze Tesco bezorgman ook zo te zien.
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Game Of Thrones Bloopers

Bij elke film of serie gaat er regelmatig wat mis. Zo ook bij Game Of Thrones. Blijft humor!
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Rooftopper Goes Sightseeing, Russia, Hong Kong, Oleg, Travel Ticker

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals Oleg, die er juist voor kiezen. We gaan even naar Rusland en Hong Kong. Ik sla even over.
25 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
11 Year Old Picking Up Girls

Nou hebben heel wat mannen moeite om een leuke meid aan te spreken, of zelfs mee uit te vragen. Dit 11 jarige ventje is nu al een uitzondering op de regel.
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick
I Shot My Wife Everyday For A Week With Nerf Guns

Nerf geweren zijn tof speelgoed. Hier in huis loopt er een met drie van die dingen en geloof me, ze kan mikken. Maar als je elke dag een paar 'kogels' om je oren krijgt dan ben je het wel een keertje zat. Deze vrouw weet daar alles van..
25 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Hitting On Girls With Pokémon GO

Pokémon GO is nu zo succesvol dat legio mensen de straat op gaan om wat beestjes te vangen. Een beetje man ziet daar gelijk de mogelijkheid in om wat leuke dames te versieren. Al gaat dat niet altijd volgens plan.
24 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Ryan Williams Nitro World Games Tricks

Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, Ryan Williams is een vak apart. Zie hier zijn skils tijdens de Nitro World Games.
24 Jul '16 - in Cool
door Patrick
You Think Rubik's Cube Is A Challenge?

Ik heb al moeite met een normale Rubik kubus, maar er zijn mensen die daar een paar seconden over doen, en op zoek gaan naar een nieuwe uitdaging. Wat dacht je van deze kubus?..
24 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
PES - Arcade Classics Stop Motion

PES zorgt elke keer weer voor toffe korte stop motions. Zo ook deze keer. Met in de hoofdrol diverse game classics die we allemaal wel kennen.
24 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (392)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
24 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Coldplay

Ik ben niet zo'n fan van Coldplay, maar als Michael J. Fox zich laat zien maakt dat een boel goed. Samen op het podium spelen ze Johnny B. Goode uit Back to the Future. Ik zeg cool!
23 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Stuart Edge - Giving Beds To Homeless Dogs

Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Maar vandaag zien we een andere kant van Stuart. We gaan langs bij een hondenasiel om wat comfort te brengen.
23 Jul '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Skate & Biking

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
23 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 4 July 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
23 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 196 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
22 Jul '16 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (32)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
22 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Pool Workout

Bij elke vakantie is er wel een soort van workout in het zwembad. Best gezellig, en vaak een goed begin van de dag. Al is deze gast wel erg enthousiast..
22 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 July 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we derde week van juli er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
22 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Crazy BMW M4 Driving & Drifting in Moscow

Wat doe je als je in Moskou woont met een BMW M4 onder je kont en geen circuit in de buurt? Juist, dan maar gewoon de straat op en gaan!
22 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
America's Got Talent - Brian Justin Crum, Creep, Radiohead

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook dit optreden van Brian Justin Crum met zijn cover van Radiohead's Creep.
21 Jul '16 - in Television
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke With First Lady Michelle Obama

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Vandaag gaat hij op stap met 'First Lady' Michelle Obama.
21 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #85

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. En ja, we doen er vandaag gewoon nog een. Gewoon omdat het kan.
21 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Jet Desertfox & Novritsch At Desertfoxfield

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
21 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 28 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
21 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drone Fails Compilation

Het is geweldig speelgoed zo'n drone. Een beetje rondvliegen wat opnemen en weer naar huis. Maar het gaat niet altijd volgens plan..
21 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
We're The Superhumans

De Paralympics zijn minstens zo bijzonder als de 'normale' Olympische Spelen. Channel 4 dacht daar net zo over en komt daarom met deze indrukwekkende promo voor Rio 2016..
20 Jul '16 - in Sport
door Patrick
Mashd N Kutcher - Pokémon GO Remixed Live

Mashd N Kutcher weet altijd in no-time de meest toffe mixjes in elkaar te draaien. Vandaag geeft hij de tune van Pokémon GO een draai.
20 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Casey Neistat - Pokémon GO In Real Life

Pokémon Go is een wereldwijd succes onderhand. Dus tijd voor YouTube vlogger Casey Neistat om de hype tot leven te brengen..
20 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Extreme Skipping With Damien Walters

Damien Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met ongelofelijke skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Vandaag gaan we touwtjespringen, maar dan net even anders.
20 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Magical Porta Potty (2)

Er zijn maar weinig mensen die op een muziekfestival een verrassing willen vinden in een Dixie. Maar met Improv Everywhere in de buurt kan het nog wel eens grappig uitpakken..
20 Jul '16 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - Beautiful Things

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
20 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Steve-O - Titty Trick Shots

Met Steve-O in de buurt is er altijd wel wat leuks te beleven. Wat dacht je van een potje Titty Trick Shots!?.
19 Jul '16 - in Humor
door Patrick
World's Quickest Street Legal Electric Car

Dat een elektrische wagen behoorlijk rap is mag duidelijk zijn. Maar zal zo'n wagen ook op de dragstrip als winnaar uit de bus komen? Kijk mee!
19 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect - Water Bottle Flip Edition

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag gaan we voor de 'Water Bottle Flip Edition'.
19 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1964 Jaguar E-Type

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Miguel Rodrigo over zijn 1964 Jaguar E-Type.
19 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Big Air Fails Compilation

Gigantische sprongen maken is tof. Althans, het kan ook wel eens verkeerd uitpakken. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen.
19 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Super-Fan Builds - DeLorean Hot Tub Time Machine

Als superfan van een game of film is het tof om iets exclusiefs te hebben. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze voor een 'DeLorean Hot Tub Time Machine' om een fan blij maken. Zeg het maar, cool of ergens wel zonde?..
19 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Christian Flores - Laser Flip Triple Set Battle

Het is en blijft een kunst om sommige trucjes uit te halen op een skateboard. En daar weet Christian Flores alles van. Zijn doel was een 'laser flip' van een trap. Oke, het duurde hem een kleine twee jaar. Maar hé, de aanhouder wint!
18 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #84

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. En ja, we doen er vandaag gewoon nog een. Gewoon omdat het kan.
18 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Vorticity (4K), eye candy

Na de prachtige beelden uit Noorwegen gaan we nu voor de boze kant van moeder natuur. Kijk mee naar de 4K time-lapse 'Vorticity' van stormchaser Mike Olbinski..
18 Jul '16 - in Cool
door Patrick
4K Fjordlapse Norway

We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Zie hier 'Fjordlapse Norway 4K'.
18 Jul '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of Week 28 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
18 Jul '16 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Glass Explosion At 343.000fps

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Vandaag hebben de Slow Mo Guys weer een nieuwe uitdaging: Glas!
18 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Always Check Your Shoes

Of je nou op vakantie bent, of gewoon thuis, controleer altijd even je schoenen voordat je ze aantrekt. Je weet immers maar nooit..
17 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Big Brother UK Lateysha Grace Twerk Fail

Als je aan Big Brother meedoet weet je dat je volledig in de spotlights staat. En na deze twerk poging gaat Lateysha Grace helemaal het internet rond. Wij klagen niet..
17 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Corn Challenge Fail

Waarom zou je een maiskolf met je handen eten als het met een schroefboormachine een stuk sneller kan? Oké, het gaat niet altijd goed. Zo ook in dit geval..
17 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
America's Got Talent 2016 - Jon Dorenbos

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat toffe dingen voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook deze act van NFL pro Jon Dorenbos..
17 Jul '16 - in Television
door Patrick
Crash Galore (391)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
17 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Happy Days

Basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met een stukje doek als enige redmiddel. Maar zeg zelf, dit is toch awesome?!
17 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (390)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
16 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of Extreme Sports 2016 (So Far)

Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag weer een verse compilatie. Kijk mee!
16 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #83

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Ze blijven geniaal. Laten we er gewoon nog eentje doen. Gewoon omdat het zaterdag is!
16 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Homemade Silver Bullets That Actually Shoot (With Cody's Lab)

Mocht je last hebben van een weerwolf dan is het altijd handig om wat zilveren kogels op voorraad te hebben. Kopen is best lastig, dus maken we die met een beetje handigheid gewoon zelf. Best cool..
16 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 July 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
16 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 195 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
15 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Dr. PimplePopper Cupcakes

Dol op cupcakes en puistjes uitknijpen? Je kan het nu combineren met de cupcakes van Dr. PimplePopper a.k.a. Sandra Lee. Grappig maar tevens een ranzig idee. Ik sla even over..
15 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Best Cringe News Bloopers

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die gaan wel eens in de fout..
15 Jul '16 - in Humor
door Patrick
GoPro: Tomomi Nishikubo - Epic Bike Trials At The Park

Het valt nog niet mee om met een trial bike om te gaan. Maar zo te zien draait Tomomi Nishikubo daar zijn hand niet voor om..
15 Jul '16 - in Cool
door Patrick
UK Bad Drivers (31)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
15 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 July 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van juli er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
15 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Baseball Catch Fail

In Amerika zijn er mensen die er alles voor doen om tijdens een honkbalwedstrijd een bal te bemachtigen. Maar om dan gelijk je eten in de strijd te gooien?.
14 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Drifting in Mixed Reality - Asseto Corsa - Oculus Rift

Gamen wordt met de dag leuker. Combineer Virtual Reality, een Oculus Rift, groene schermen en een geweldige race simulator (Assetto Corsa). En dit is het resultaat. Ik wil ook!!
14 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Superhero Skate Kids

Skateboarden is een vak apart. Maar een ding is zeker. De jonge Sky & Ocean weten hoe ze met een skateboard om moeten gaan..
14 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 27 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
14 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Girls Fails

Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het moeten ontgelden.
14 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
A Real Gentleman

Een echte man helpt een vrouw. En als er dan twee mooie vrouwen aan de bar staan, dan ben je de moeilijkste niet om hun drankjes even naar de tafel te brengen. Althans..
13 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (389) - Police Edition

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Lang leve de politie..
13 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Best Coub Vines #82

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Ze blijven geniaal. Laten we er gewoon nog eentje doen. Gewoon omdat het kan!
13 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Lemon Through Bottle Prank

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om wat werknemers te verrassen..
13 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Freestyle

Het is al indrukwekkend om te zien hoe pro voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. In dit geval wereldkampioen Dan Magness.
13 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Pistol Shrimps - What Does The Inside Of The Internet Look Like?

We gebruiken het internet dagelijks. Snapchat, Tinder, YouTube, Instagram, en ga zo maar door. Maar hoe werkt dat nou precies? De jongens van Pistol Shrimps doken in het internet..
13 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Dronemon Go

Pokémon Go is helemaal hot inmiddels, en buiten zie je heel wat mensen rondlopen met een smartphone of tablet op zoek naar de beestjes. Maar waarom lopen als het veel makkelijker kan. lang leve Dronemon Go!
12 Jul '16 - in Cool
door Patrick
LEGO Pop-Up Himeji Castle (dai-tenshu)

Als er één soort speelgoed geniaal en tijdloos is dan is het Lego wel. Combineer de blokjes met een soort van pop-up book en je krijgt dit als resultaat..
12 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Rally Lancia Delta S4

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het John Campion over zijn Lancia Delta S4.
12 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Funny Cat Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat huistijgers..
12 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Super Fan Builds - Toothless Couch (Dragons: Rage to the Edge)

Als superfan van een game of film is het tof om iets exclusiefs te hebben. En daar zijn de dames en heren van het programma 'Super Fan Builds' voor. Vandaag gaan ze een 'Dragons: Rage to the Edge' fan blij maken.
12 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Awesome Parkour Skills

Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen.
11 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Baby Rocky Balboa

We houden allemaal van een strak lichaam. En je kan niet te vroeg beginnen met trainen. Deze kleine snuiter zal de eerste zijn met een sixpack op de kleuterschool.
11 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Portal In Real Life - Cake Slingshot, Taart, Catapult

Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor een combinatie van Portal en een cake slingshot. Lijkt me heerlijk om te doen!
11 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #81

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen. Gewoon omdat het kan!
11 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Racing In Slow Motion IV

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. Kijk mee naar de geweldige compilatie Racing In Slow Motion..
11 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
12 Year Old Drift Skills

Om ergens in uit te blinken moet je jong beginnen. Zo ook deze knaap, 12 jaar jong en nu al de drift skills van een prof coureur. Ik zeg cool!
10 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Magic Fail

Een paar dagen terug zagen we op onze Facebookpagina deze kleine goochelaar voorbij komen. Vandaag gaan we voor zijn vader..
10 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Scooter Double Fail Crash

Uit je auto stappen zonder eerst in je spiegels te kijken is een serieuze fout. Want voor je het weet heb je een scooterrijder in je deur. De beste man helpen is wel het minste wat je dan kan doen. Maar of hij er blij mee is..
10 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
WRC: When It Rolls Why Stop?!
Een beetje WRC coureur gaat tot het uiterste om de finish te halen. Zo ook Stéphane Lefebvre. Want als het rolt heb je geen reden om te stoppen!
10 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
DiResta: Steel & Wood Bench

Als je op zoek bent naar een tuinbankje, dan kan je natuurlijk een tuincentrum binnenstappen en er een kopen. Maar dat is de uitdaging niet. Jimmy DiResta, de man met gouden handen, laat zien hoe je er zelf een maakt.
10 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (388)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
10 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Chul Soon At The '16 Musclemania Universe Show

Er zijn heel wat mensen de sportschool ingedoken om deze zomer met een strak lichaam de vakantie in te gaan. Chul Soon heeft al zo'n lichaam en vond het tijd voor een dansje tijdens de 2016 Musclemania Universe Show.
09 Jul '16 - in Cool
door Patrick
GoPro Awards: Epic Drone Race at Night

Vliegen met een drone is en blijft leuk. Maar bij wedstrijden gaat het er net wat sneller aan toe. En vooral 's avonds is het helemaal een tof schouwspel. Ik wil ook!
09 Jul '16 - in Cool
door Patrick
DeLorean: The Man, The Car, The People

Als er een auto is die ik ooit nog wel eens wil bezitten dan is het wel een DeLorean DMC-12. Je kent hem waarschijnlijk wel van de 'Back to the Future' films. Een probleembak eerste klas, maar het is en blijft een icoon. Kijk mee naar de documentaire DeLorean: The Man, The Car, The People.
09 Jul '16 - in Docu
door Patrick
Best Coub Vines #80

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
09 Jul '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of Week 27 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
09 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 July 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
09 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 194 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
08 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Murcielago Crash

Een Lamborghini Murcielago is mooi en ook zeer duur speelgoed. Dan zou je denken dat als het met bakken uit de hemel komt je toch een beetje rustig aan doet. Maar er zijn altijd mensen die daar schijt aan hebben. Wait for it!
08 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
She Is Possessed!

Dat je als muzikant helemaal op kunt gaan in je muziek mag duidelijk zijn. Maar ik weet niet wat deze dame geslikt heeft?..
08 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
UK Bad Drivers (30)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
08 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 July 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van juli er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
08 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Eric vs Broccoli

Niet iedereen is dol op zijn dagelijkse groente. En Eric is daar één van. En dat laat hij blijken ook..
07 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Yes.. It's A Woman (39) - Parking Fail

Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar simpelweg een auto parkeren is blijkbaar nog een hele opgave.
07 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Human Slingshot - Base Catapult

Basejumpen is op zich al een geweldige sport. Maar je kan het natuurlijk altijd nog leuker maken. Met een catapult bijvoorbeeld.
07 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Slackladder: Alex Mason RedBull

Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord nog best lastig, maar zo te zien heeft Alex Mason het aardig onder de knie.
07 Jul '16 - in Cool
door Patrick
5 Year Old Mini Bruce Lee

Een normaal ventje van vijf zal meestal druk met een iPad zijn of voor de tv tekenfilms zitten te kijken. Dit vier jarige ventje doet het net even anders. Bruce Lee 2.0..
07 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 26 2016

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
07 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pool Parties - Win & Fails

Een zwembad in de tuin is voor veel mensen een droom. Maar wees gerust, na het zien van deze compilatie ben je waarschijnlijk blij dat je er geen hebt..
07 Jul '16 - in Cool
door Patrick
America's Got Talent 2016 - Steven Brundage

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook deze act van Steven Brundage..
06 Jul '16 - in Television
door Patrick
Parrot Dance

Sommige vogels zijn mentaal zeer gevoelig, en dan kunnen ze zichzelf wel het een en ander aandoen uit frustratie. Zo ook deze ex-gevleugelde vriend. Inmiddels bij een nieuwe 'baas'. En zo te zien gaat het de goede kant op..
06 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Jon Gjerde Hanggliding G-Force Accident

Vliegen als een vogel, wie wil dat nou niet. Met de nodige spullen is het best te doen, maar dan moeten ze wel de kracht aankunnen. Anders krijg je dit..
06 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Damien Walters - Backyard Russian Swing

Damien Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met ongelofelijke skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Vandaag gaat hij los met een Russische schommel.
06 Jul '16 - in Cool
door Patrick
The Best Videos Compilation (4)

Het internet staat vol met mooie en opmerkelijke filmpjes. Gelukkig zijn er altijd mensen die de tijd nemen om ze op een rijtje te zetten. Zie hier de compilatie van Mister73C..
06 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #79

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
06 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Just A Normal Day In Russia

Als voetganger ben je in verschillende landen ook je leven niet zeker. Een zebrapad is volgens mij alleen in Nederland heilig. Voor de rest is het gewoon rennen voor je leven, of vragen om klappen..
05 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Bikers vs Car Gone Wrong

Het hele verhaal weten we niet. Of het nou om 'spelen' gaat of een beginnende road rage, het is voor ons een raadsel. Maar een ding is zeker, gedraag je op de snelweg want voor je het weet heb je een boel ellende..
05 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Train Horn Prank Gone Wrong

Een treintoeter onder je auto schroeven is zo oud als 2006. Maar er zijn nog steeds gasten die denken dat het grappig is. Totdat je de verkeerde treft. Ik zeg goed gedaan meid!
05 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Bentley Boy

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag horen we het verhaal van Bentley Boy William Medcalf.
05 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
DiResta: 1911 Chandler & Price Letter Press Restoration

We hebben het DiResta al eens eerder een hakbijl zien restaureren. Maar de beste man kan meer. Vandaag gaat hij aan de slag met een klassieke Chandler & Price Letter Press uit 1911.
05 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Ode To America - 4th Of July Fails Compilation

Gisteren was het feest in America. Maar ook op de vierde van juli gaat wel eens wat mis. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
05 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Street Race Renoaut Megane RS Crash

Met een redelijk snelle auto tot het uiterste gaan is tof. Maar doe het wel op het circuit, en niet op de openbare weg. Want voor je het weet gaat het fout..
04 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Glastonbury 2016 Aftermath Tent Walkabout

Het Galstonbury muziekfestival is een groot feest. Vijf dagen de beste artiesten, drank, feesten, dansen en vol op lol. Nou zou je denken dat iedereen na het festival zijn tent weer netjes inpakt en alles schoon achterlaat. Maar niets is minder waar..
04 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
How To Ditch Russian Police

Ik heb sowieso al geen vertrouwen in de Russische politie, want met zwaar achterhaalde wagens is het gewoon lachwekkend als ze iemand proberen aan te houden. Zo ook in dit geval..
04 Jul '16 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome - American Sports Edition

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Vandaag gaan we voor de American Sports Edition..
04 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Win Compilation July 2016

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Kijk mee!
04 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #78

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
04 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Cosplay Surprise

Jezelf verkleden als een of ander gamefiguur, of anime held is voor heel wat mensen een hobby. Cosplay is wereldwijd zeer populair. Maar soms weet je even niet wat er tegenover je staat..
03 Jul '16 - in Humor
door Patrick
850 vs 10.000 HP - Trophy Truck vs Dragster

Een Trophy truck met zo'n 850pk is bizar snel, maar laten we voor de gein daar een dragster tegenover zetten met zo'n 10.000pk. Waarom? Gewoon omdat het kan! Damn wat is zo'n ding snel..
03 Jul '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Dry Your Hair In Less Than A Second

Nat haar is en blijft een drama om goed droog te krijgen. Maar gelukkig hebben we YouTube voor de nodige tips. Dit is toch wel de beste..
03 Jul '16 - in Humor
door Patrick
How To Get A baby To Clean The House

Elke dag weer je huis schoonhouden is nog een behoorlijke opgave. Maar met een baby in huis kan het een stuk makkelijker worden. Je moet het alleen even zeggen..
03 Jul '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (387)

Zoals je weet gaan we het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore.
03 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Corridor Digital - Red vs Blue

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Red vs Blue'.
03 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Viktor Troicki's Meltdown Wimbledon 2016 vs Albert Ramos Vinolas

Je tot baas proberen te slaan op Wimbledon is niet al te makkelijk, en dus ga je tot het uiterste om te winnen. Zo ook Viktor Troicki. Tijdens de wedstrijd tegen Albert Ramos Vinolas had hij last van, volgens hem, een slechte umpire (scheidsrechter). Dus ging hij even los..
02 Jul '16 - in Sport
door Patrick
Ernie Els Amazing Golf Shot
Golfen is een mooie sport. En het is een hele prestatie om van een behoorlijke afstand een bal zo te raken dat hij zijn doel bereikt. Maar Ernie Els draait daar zijn hand niet voor om. Ik zeg knap!.
02 Jul '16 - in Sport
door Patrick
What Rio 2016 Doesn't Want The World To See

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de komende Olympische spelen van 5 tot 21 Augustus worden gehouden in Rio de Janeiro. Tot zo ver niets bijzonders. Maar zoals altijd wil zo'n stad zijn beste kant laten zien en 'verstoppen' ze het liefst alle ellende die daar heerst. Miljoenen steken in een sportevenement, en de rest aan hun lot overlaten. Best bizar eigenlijk..
02 Jul '16 - in Docu
door Patrick
Finalist Of The Best Illusion Of The Year Contest 2016

Optische illusies blijven apart. Je verwacht het ene, maar toch zie je heel wat anders. Finalist van 'The Best Illusion of the Year Contest 2016' is de Ambiguous Cylinder Illusion. En ja, dat is best apart..
02 Jul '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of June 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
02 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 1 July 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee.
02 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 193 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
01 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Coub Vines #77

Een paar dagen terug hadden we al een heerlijk overzicht Coub Vines. Laten we er gewoon nog eentje doen.
01 Jul '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Year 2016 (So Far)

De dagen, weken en maanden vliegen voorbij en inmiddels zitten op de helft van het jaar. Tijd voor de beste fails van 2016. Naja, tot zo ver dus. Fijn weekend!
01 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
UK Bad Drivers (29)

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of Nederland is er gaat overal wel wat mis. We schakelen wederom over naar Engeland.
01 Jul '16 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers June 2016

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
01 Jul '16 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties