Archief

Items van March 2016
Road Rage Instant Karma (5)

Wat je ook uitvreet, eens krijg je terug wat je verdient. En soms gaat dat wat sneller dan verwacht. Karma is a bitch!
31 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Kay Pike Superman Bodypaint Time Lapse

Bodypaint is best cool. Maar Kay Pike gaat net een stapje verder. Wat zij doet is simpelweg kunst te noemen.

Meer awesome creaties van Kay Pike vind je hier!
31 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Mark Rober's April Fools' Prank Ideas

1 April, kikker in je bil! Morgen is het weer zover. Iedereen gaat weer creatieve dingen bedenken om een ander in de maling te nemen. Mark Rober heeft misschien nog een ideetje voor je.
31 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Making A Thermite Launcher (3)

We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Zie hier het laatste deel van de Thermite Launcher!

Eerdere delen vind je hier!
31 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Dakotalapse - Field Of View 4K

We gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Vandaag reizen we af naar Wyoming en Zuid Dakota, zie hier 'Field Of View'.
31 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers March 2016

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten.
30 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Proberen Meiden Te Zoenen In De Bieb

Mocht je in de kroeg geen succes hebben met het versieren van dames, dan kan je het natuurlijk altijd nog op een andere locatie proberen. Wat dacht je van de bibliotheek? Daan gaat het proberen. Awkward!
30 Mar '16 - in Humor
door Patrick
A Day In The Life - Snow Camp Feat. Ferrari F40

Als je de sneeuw opzoekt dan zorg je voor een geschikte wagen. Dus waarom niet een Ferrari F40? Gaat prima kan ik je vertellen..
30 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Short Film - Code 8

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier het futuristische 'Code 8'.

Meer info over Code 8 vind je hier!
30 Mar '16 - in Movies
door Patrick
Air Band Prank

We hebben allemaal wel eens een Air Guitar in 'handen' gehad. Maar waarom beperken tot één instrument? Een complete air band is toch veel leuker! Ik zeg cool!
30 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (363)

Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden. Geloof me, je zit geen seconde zonder werk. We gaan weer voor een Crash Galore.
30 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1984 Renault 5 Turbo 2

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Christophe Guerin over zijn 1984 Renault 5 Turbo 2.
29 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Devin Supertramp - Slacklining, Fire & Ice

Dat YT filmmaker Devin Supertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor Fire & Ice Slacklining.
29 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Inside Game Of Thrones - Prosthetics

In April gaat het zesde seizoen van Game of Thrones van start. Voor veel mensen weer puur vermaak. Maar laten we eens een kijkje achter de schermen nemen.
29 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Best Volleyball Blocks Ever With Scott Sterling

Mocht je nog een goede volleybalspeler zoeken, dan is Scott Sterling zeker een aanwinst voor je team. De beste man is heer en meester in het blokkeren.
29 Mar '16 - in Humor
door Patrick
volume BMX - Boyd Hilder

Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets. Het lijkt zo simpel. Maar geloof me, Boyd Hilder is een vak apart.
29 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Spring Loaded & Trampoline Fails Compilation

Op de camping of in een speeltuin een beetje op en neer springen kan iedereen. Maar wel op blijven letten, voor je het weet gaat het mis. Op zich niet erg, hebben wij weer wat te lachen.
29 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 28/03/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
29 Mar '16 - in Sport
door Patrick
Schweizer Got Talent Jury Mistake

Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige acts springen er gewoon uit. Al dacht de jury daar in dit geval (te vroeg) anders over.
28 Mar '16 - in Television
door Patrick
Steve Hofstetter vs Heckler

Als stand up comedian is het wel wel zo fijn dat je de grappigste van de zaal bent. Helaas is het zo dat elke komiek wel eens een 'heckler' treft. Steve Hofstetter laat zich niet kennen.
28 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Novritsch Urban Sniper - Real Life Battlefield

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
28 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Batman Lamborghini Uber Prank

Reuze handig zo'n Uber taxi. Maar je staat raar te kijken als je een Toyota Prius verwacht en Batman komt je halen in een Lamborghini Aventador.
28 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (362) - Asia Special (34)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten.
28 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Ice age - Great Egg Escapade 2016

Als er een animatie geniaal is, dan is het wel Ice Age. Tijd voor een nieuwe short met onze grote vriend Scrat in de hoofdrol.
27 Mar '16 - in Animation
door Patrick
Djokovic Amazing Ball-In-Pocket Catch At Miami Open 2016

Sommige pro tennisspelers kunnen elke keer weer leuk uit de hoek komen. Zo ook Djokovic tijdens de Miami Open 2016..
27 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Killer Bunny Scare Prank

Dat wij kunnen genieten van een lang weekend met pasen wil niet zeggen dat de paashaas ook stil zit. De Killer Bunny is wel in voor een geintje..
27 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (361)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
27 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Simon Stricker: Swiss Precision Street Skating

Het is best indrukwekkend om een skateboarder bezig te zien. Vandaag kijken we mee met Simon Stricker..
27 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Fire Ball Freestyle Soccer

Het is al indrukwekkend om te zien hoe pro voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. In dit geval Christian Kerschdorfer..
27 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Hyperlapse Saigon

Op vakantie de nodige foto's en filmpjes maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar is het niet eens tijd voor een andere benadering. Wat dacht je van een Hyperlapse? We reizen af naar Saigon!
26 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Meanwhile, At The Car Wash

Het was vandaag weer een perfecte dag om de auto eens onder handen te nemen. Maar of dat zo veilig is..
26 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Marcello Barenghi 3D Art: Iron Man

Een fotorealistische tekening maken is een hele opgave. Maar er zijn mensen die daar hun hand niet voor omdraaien. Marcello Barenghi is zo'n man. Het is werkelijk bijzonder hoe die man kan tekenen.
26 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 180 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
25 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Short Film - One Last Dive

Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Zie hier 'One Last Dive'..
25 Mar '16 - in Movies
door Patrick
Jurassic Carpark

Het mooiste van werken is dagelijks je collega's in de maling nemen. Hamish en Andy denken daar net zo over. Zie hier hun Jurassic Carpark Prank..
25 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Virtual Reality Strip Tease Prank

The future is here! Als vrijgezel moet je voor een goede striptease toch de deur uit of de nodige knaken aftikken om een leuke dame te laten komen. Maar vandaag de dag zet je een VR-bril op en klaar ben je. Althans...
25 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 March 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
25 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Super Glued Bottle Prank At The Gym
Bij een bezoekje aan de sportschool hoort natuurlijk een bidon met powerwater. Maar wat als je de dop niet los krijgt? Dan vraag je natuurlijk een spierbundel om je even te helpen. Maar of dat een succes is?..
24 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Awesome Racing Simulator

Een goede simulator kost heel wat knaken. Maar met een beetje handigheid en liefde voor je kids kom je een heel eind. Ik zeg cool.
24 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Primitive Technology - Bow & Arrow

Mocht je ooit op een onbewoond eiland terechtkomen dan is het wel zo fijn als je weet hoe je een pijl en boog met bijna niets in elkaar moet knutselen. Deze beste man is een overlevingsexpert en laat het je graag zien.
24 Mar '16 - in Cool
door Patrick
The Price Of Missing A Beer

Wij hebben een hekel aan alcoholmisbruik. Bier moet gedronken worden en niet in het water verdwijnen. Gelukkig denkt moeder karma daar ook zo over. Volgende keer beter vangen knul..
24 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Making A Thermite Launcher (2)

We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Vandaag gaan we voor het vervolg van de Thermite Launcher!

Deel één vind je hier!
24 Mar '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of March 2016

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
24 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Truck With 73, 5m Long Load vs Roundabout
Bepaalde dingen op plaats van bestemming krijgen is niet altijd even makkelijk. Neem deze vrachtwagen met een lading van ruim 73 meter lang. Met zo'n gevaarte is een simpele rotonde nog best een uitdaging..
23 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe (41)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook in dit geval.
23 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Upskirt Pervert Caught

Met een mobieltje stiekem een upskirt foto scoren in de trein is voor legio vieze mannetjes een uitdaging. Maar als je het doet, zorg er dan voor dat niemand het ziet. Wat een eikel!
23 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Insane Technology, Inventions & Gadgets (2)

Techniek is cool. Want wie had gedacht dat zelf parkerende auto's en bellen via je horloge ooit realiteit zou worden. Maar er is meer, veel meer..
23 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Shot Put Fail

Kogelstoten is een sport voor beren van vrouwen. Dat is in dit geval gelukkig wel anders, maar dan moet ze wel recht leren gooien. Want zo'n bal komt aardig hard aan.
23 Mar '16 - in Sport
door Patrick
Joey Muha - Thomas The Tank Engine Intro, The Wheels On The Bus

Wie jonge kinderen heeft weet dat uitslapen geen optie meer is. Op de bank wakker proberen te blijven met Thomas de Trein en liedjes als 'De Wielen van de Bus' is ook een drama. Maar gelukkig heeft drummer Joey Muha daar een oplossing voor. Metal werkt beter dan koffie, dat is zeker.
22 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1979 Pontiac Firebird Trans Am

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Gregg Hamilton over zijn 'Smokey and the Bandit' 1979 Pontiac Firebird Trans Am.
22 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Best Fails Of All Time (So Far)

De heren van Fail Army zetten wekelijks de beste fails op een rijtje. Vandaag duiken ze de oude doos in om wat toffe klassiekers af te stoffen. En dat is gelukt..
22 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Super Gamer Builds - COD Black Ops 3 Juggernog Fridge

Wie het spel Call Of Duty Black Ops 3 in huis heeft is zeker bekend met de Juggernog koelkast die in het spel voorkomt. Een echte fan wil graag iets unieks hebben en daar zijn de mensen van Super Gamer Builds voor. Kijk mee..
22 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Squirting

De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'squirting'.
22 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (360)

Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore.
22 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Winter Drifting 2016 The Swedish Way

Denk aan Zweden en al snel denk je aan Volvo. En laat dat nou een perfecte combinatie zijn met een lading sneeuw. Sneeuwpret voor de grote jongens!
21 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Kraken - Photoshop Speed Art

Ik maak dagelijks gebruik van Photoshop, maar om nou te zeggen dat ik het onderste uit de kan haal, dat zeker niet. Speed painting is weer een heel ander verhaal. Je moet goed weten wat Photoshop allemaal te bieden heeft om dit te realiseren.
21 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Real Life Street Fighter

De virtuele vechtfanaten onder ons zullen de games Street Fighter en Tekken niet onbekend in de oren klinken. Tijd om de eerste wat nieuw leven in te blazen.
21 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Tickle Bug Spider Prank

Jeuk in je nek zuigt, maar als iemand ook nog zegt dat er een mega spin in je nek loopt dan zetten veel mensen het gelijk op een rennen. Humor!
21 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Qatar

Gisteren was dan eindelijk de start van een nieuw MotoGP seizoen. De eerste race werd gehouden in Qatar. Hierbij een klein overzicht.
21 Mar '16 - in Sport
door Patrick
BMW Drifting Gone Wrong

Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar tof is het wel. Al gaat het niet altijd volgens plan. Even zappen naar 4:00!
21 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Building A Porsche In 120 Seconds

Eén auto die nog steeds hoog op mijn bucket list staat is een Porsche 911. Ik ben bang dat het bij dromen blijft, maar laten we eens kijken hoe ze in 120 seconden een Porsche in elkaar schroeven.
20 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stand-Up Comedian Rohan Ganju

Sommige stand-up comedians vertellen hele verhalen, maar er zijn er ook die maar één zin nodig hebben om grappig te zijn. Zie hier one-liner expert Rohan Ganju.
20 Mar '16 - in Humor
door Patrick
James Kingston - Climbing An Old Abandoned Crane

Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over.
20 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Ski Fails Compilation

Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij snowboarden en skiën.
20 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
We Are The World Face Swap Live

De megahit 'We Are The World' werd ingezongen door tientallen beroemde artiesten. Deze man doet het dunnetjes over met Face Swap Live. Ik zeg tof!
20 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Nike HyperAdapt 1.0 (Power-Lacing Shoes)
Marty McFly hoefde in 1985 al geen veters meer te strikken. Maar eindelijk mogen wij er binnenkort ook van genieten. Zie hier Nike's HyperAdapt 1.0..
20 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Richie Jackson - Death Skateboards (1)

Er zijn heel wat skateboarders die de meest aparte trucjes uit kunnen halen met een plank op wielen. Maar Richie Jackson is toch wel een vak apart.
19 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (359)

We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van.
19 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Exploding Bait Purse Prank
Als iemand in alle haast onderweg zijn of haar tas vergeet dan zijn er altijd wel mensen die met die tas aan de haal gaan. Alleen komen ze in dit geval van een koude kermis thuis..
19 Mar '16 - in Cool
door Patrick
MotoGP - Celebrating 25 Years Racing Together

Inmiddels is een nieuw MotoGP seizoen van start gegaan. Wij kijken nog even terug naar de afgelopen 25 jaar. Het is en blijft een schitterende sport!
19 Mar '16 - in Sport
door Patrick
Jimmy Carr Stand-Up At Jimmy Fallon

Stand up comedian Jimmy Carr is een man uit duizenden. Naar mijn mening geweldige humor, en altijd druk met zijn publiek bezig. Hij was pas te gast bij talkshow host Jimmy Fallon. Geniaal als altijd!
19 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 3 March 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
19 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 179 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
18 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Monkey vs Magic (2)

Niet alleen wij mensen kunnen een goede goocheltruc wel waarderen, ook menig aap is er dol op. Na de truc van vorig jaar is nu deze aap vol verbazing..
18 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Funny Pranks News Bloopers

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook zij worden wel eens in de maling genomen..
18 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Venomette & Kaori Ebe Pool Trick Shots

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag laat zijn vriendin zien hoe het moet.
18 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 March 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
18 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
When The Dog Laughs..

Huisdieren zijn cool. Maar het wordt pas echt leuk als je hond een betere lach heeft dan jezelf. Wat een tof beest!
17 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Chucky Kills Dad

Nostalgie ten top! Wie kent Chucky nog? De moordlustige pop uit Child's Play. Zelfs vandaag de dag kan hij nog mensen de stuipen op het lijf jagen.
17 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Novritsch Urban Sniper - Airsoft In A Subway Train Station

Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met sniper Novritsch.
17 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Making A Thermite Launcher (Part 1)

We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een heuse Thermite Launcher.
17 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Driving Disaster Compilation
Autorijden is niet voor iedereen de normaalste zaak van de wereld. Er zijn heel wat mensen die het roze pasje beter in kunnen leveren.
17 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 10 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
17 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Drunk vs Horse

Altijd gezellig om een biertje te doen in de kroeg. Je auto thuis laten is natuurlijk slim. Maar om dan je paard mee te nemen is niet heel verstandig..
16 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Can You Fold Paper More Than 7 Times?

Het is over het algemeen bekend dat je een stuk papier niet meer dan 7 keer kunt vouwen. Maar met een hydraulische pers moet dat toch wel lukken? Laten we eens kijken.
16 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Not The Best Place To Break Down..

Mocht je jezelf afvragen waarom je altijd met je kids veilig achter de vangrail moet gaan staan als je auto er mee kapt op de snelweg. Misschien dat dit filmpje wat duidelijk maakt..
16 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
CGI VFX Breakdowns - Deadpool

Daar gaan we weer. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag in de hoofdrol: Deadpool!
16 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Legs Crushed By Car Prank

Mensen in de maling nemen oké. Maar je eigen lieve moeder gaat net een stapje verder. Ik gok dat ze nog een paar avondjes moeilijk slaapt na dit geintje..
16 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Blind Man Prank

Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor!
16 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Placing A Card Skimmer

Je zou denken dat skimmers toch wat tijd nodig hebben om een pinautomaat om te bouwen, maar niets is minder waar. Zelfs als je bij de kassa staat weten ze het zo snel te doen dat jij niets ziet. En daar gaan je centjes..
15 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Longboarder vs Car

Longboarden is een toffe sport. En vooral van mooie bergwegen af gaat het verschrikkelijk hard. Al moet je niet denken dat je de enige bent op het asfalt.
15 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Sausage Party - Official Red Band Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
15 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
Crazy Ice Drill

Ijsvissen is tof. Maar voor je je lijn het water in kunt gooien is een gat in het ijs toch een vereiste. Gelukkig hoef je geen gat meer te zagen, dat is ouderwets, daar hebben we nu immers een boor voor. Wel zo handig..
15 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Ariana Grande Celebrity Covers - SNL Performance

Zangeres Ariana Grande kan niet alleen goed zingen, de dame kan ook nog heel wat collega's imiteren. En dat doet ze bijzonder goed.
15 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Drunk Fails Compilation

Wij steken niet onder stoelen of banken dat we van een aardig biertje houden. Maar zoals je weet, eens is het genoeg. Ga je dan toch verder dan krijg je dit soort praktijken.
15 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1963 Lotus Super Seven

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Geoff Wise over zijn 1963 Lotus Super Seven.
15 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wrong Wedding Song..

Je weet hoe het gaat als alles low budget moet. De maat van je zwager zijn vriend heeft wel een neef die perfect de muziek kan regelen voor een trouwerij. En ja, dan krijg je dit..
14 Mar '16 - in Humor
door Patrick
How To Send An E-Mail (1984)

Een mailtje sturen is vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld. Een druk op je laptop, tablet of telefoon en klaar. In 1984 ging het allemaal net even anders..
14 Mar '16 - in Cool
door Patrick
The Division Mythbusters: Episode 1

The Division is zonder twijfel een geweldige toevoeging aan je gamecollectie. Laten we samen met de Mythbusters wederom eens kijken wat we allemaal wel en niet kunnen doen in het spel.
14 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Corridor Digital - Master Chief Doesn't Want To Die

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Master Chief Doesn't Want To Die'..
14 Mar '16 - in Cool
door Patrick
A Taste Of Vienna - Hyperlapse

Op vakantie de nodige foto's en filmpjes maken is de normaalste zaak van de wereld. Maar is het niet eens tijd voor een andere benadering. Wat dacht je van een Hyperlapse? We gaan naar Wenen, Oostenrijk!
13 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Tailgater Instant Karma

Eén van de grootste ergernissen in het verkeer is onnodig links rijden. Maar bumperkleven is ook één van de toppers. Al komt dat vanzelf wel in orde.
13 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Crepes Machine

Heel de dag op een markt of kermis crepes bakken word je ook een keer zat. Deze dame heeft daar wat op gevonden. Crepe van 3 meter? Geen probleem meneer!
13 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Fortune Teller Trick

Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat Rahat daar nou heer en meester in zijn. Vandaag gaat hij met zijn glazen bol mensen versteld doen staan. Lang leve social media..
13 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Instant Regrets Compilation

Sommige dingen zie je van mijlenver al fout aflopen. En ja, dan zijn er heel wat mensen die toch wel spijt hebben van hun acties..
12 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Shampoo Prank

Je haar wassen hoort er nou eenmaal bij, maar voor al die shampoo uit je haar is ben je zo een kwartier verder. Althans, met deze gast in de buurt.
12 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Russian Woman At The Wheel

Vrouwen en auto's is een drama. We mogen het eigenlijk niet zeggen want 'de heer in het verkeer is vaak een vrouw'. Kan allemaal best, maar ik heb zo mijn twijfels.
12 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 2 March 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
12 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 178 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
11 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Introducing Albert

Een eitje bij het ontbijt gaat er altijd wel in, maar na het zien van deze beelden ga je toch even denken. Maak kennis met Albert.
11 Mar '16 - in Animals
door Patrick
Darth

Niet alleen de grote filmmaatschappijen, maar ook de fans gaan steeds een stapje verder. Zie hier de Star Wars fan-made film Darth Maul: Apprentice.
11 Mar '16 - in Movies
door Patrick
Kids Are Awesome

Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral volwassen mensen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de kids in de spotlights.
11 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 March 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
11 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 07/03/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
10 Mar '16 - in Sport
door Patrick
Little Girl vs Jaws Music

Filmmuziek maakt veel los bij mensen. Het moet immers ook een extra dimensie geven aan de film. Deze kleine meid heeft Jaws waarschijnlijk nooit gezien, maar de muziek doet haar wel wat. Tof!
10 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Mark & Tanya's Wedding - Bommetje!

Een trouwerij is altijd gezellig, maar voor kinderen eigenlijk helemaal niets. Tijdens de plechtigheid moet ze vaak stil op een bankje zitten. Maar deze kleine knaap vermaakt zich wel. Bommetje!
10 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Pennzoil - Joyride Circuit - Ferrari 488 GTB

We willen het waarschijnlijk allemaal wel. Een Ferrari sleutel in handen krijgen en een poosje vrij spel op een circuit. Zeg zelf, dit is heerlijk toch!
10 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best

Een fotorealistische 3D tekening maken is een hele opgave. Maar er zijn mensen die daar hun hand niet voor omdraaien. Stefan Pabst is zo'n man. Het is werkelijk bijzonder hoe die man kan tekenen.
10 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Firework Rocket Launcher (2)

We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de slag gaat. Vorige week zagen we hem zijn nieuwe project bouwen: Een Firework Rocket Launcher. Vandaag laat hij zien of hij ook daadwerkelijk werkt.
10 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 09 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer.
10 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Real Life Hitman

Hitman is sowieso al een geweldig spel, maar dat kan natuurlijk altijd beter. Wat dacht je van Real Life Hitman? Met een headset op Agent 47 opdrachten geven die hij voor je uit gaat voeren in real life. Awesome!
09 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (115) KTVU News Reporter

We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef deze KTVU verslaggever even een schone onderbroek.
09 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Porn Prank In De Trein - AttractionGym TV

Vandaag de dag zijn er heel wat treinreizigers die met een laptop op schoot zitten. Maar wat als je vergeten bent dat je de nacht ervoor porno zat te kijken en in de trein spontaan je filmpje verder gaat. Hoe reageren de mede treinreizigers?
09 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Rally Close Call - Sébastien Ogier vs Cow

Rally is een vak apart. Kleine weggetjes waar je met een bloedgang overheen moet vergt concentratie, snelle reflexen en goede remmen. Sébastien Ogier weet hoe het werkt.
09 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
SlingshotX: Tanner Foust

Na de energiedrankjes van Red Bull en Monster is het nu de beurt aan Rockstar. Tanner Foust maakt met zijn 400pk sterke Polaris Slingshot SL de wegen van San Diego onveilig. Wat een tof ding.
09 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
History Of Rock Mashup

A History of Rock in 15 minuten. 348 rocksterren, 84 gitaristen, 64 nummers, 44 drummers, 1 mashup!
09 Mar '16 - in Music
door Patrick
Awesome Fake Bear Prank At Work

Collega's in de maling nemen hoort er gewoon bij. Je moet het immers wel leuk houden op het werk. Deze gast in een berenpak weet hoe het werkt.
08 Mar '16 - in Humor
door Patrick
WTF Wall Demolition

Een muurtje slopen kan je op twee manieren doen. Op een veilige manier, of net zoals deze man op een levensgevaarlijke manier. WTF! (Fixed!)
08 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1953 Willys Jeep

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Larry Shank over zijn 1953 Willys Jeep CJ-3B.
08 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Winter Fails Compilation

Soms zit het mee, soms tegen. Bij elke sport is het vallen en opstaan om het goed onder de knie te krijgen. Zo ook bij snowboarden en skiën.
08 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Urban Snowmobiling in Saint Paul

Geen sneeuwpiste in de buurt? Dan is er altijd nog Urban Snowmobiling. Niet minder spectaculair kan ik je zeggen. We reizen af naar Saint Paul, de geboortestad van pro Levi LaVallee.
08 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Drone Racing League Finals Miami Lights Finals

Met een drone je buurvrouw filmen is natuurlijk best leuk. Maar de DRL, Drone Racing League gaat net een stapje verder. Ik zeg awesome.
08 Mar '16 - in Cool
door Patrick
GoPro Near Death Experiences

Een GoPro camera is perfect om tijdens het sporten geweldige beelden te schieten. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Dat blijkt maar weer uit deze beelden.
07 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Fastest And Safest Way To Remove Rust

Roest is een pain in the ass. Maar met de juiste middelen goed te verwijderen. Al kan het altijd nog makkelijker. Ik gok dat dit apparaat goud waard is voor klassieke auto restaurateurs.
07 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Max Wants To Go To The Broccoli Farm
Je kinderen verrassen kan je vaak het beste doen met een klein leugentje. Stel je gaat naar het circus, dan vertel je je kleine man dat je naar een broccoliplantage gaat. Succes verzekerd toch? Althans..
07 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Jetski vs Drone

Een drone is natuurlijk het perfecte hulpmiddel om mooie beelden te schieten van diverse sporten. Maar toch blijft het oppassen. Voor je het weet heb je een duikboot.
07 Mar '16 - in Humor
door Patrick
The Slow Mo Guys - Human Catherine Wheel

Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging: De Human Catherine Wheel.
07 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Just A Normal Day In Brazil

Wie wil er nou niet een paar weken op vakantie naar Brazilië. Heerlijk eten, zon, zee en strand. Wat wil je nog meer? Ik weet wel wat ik niet wil. En dat zijn dit soort gasten als ik op vakantie ben.
06 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Skimming 2.1

Dat heel wat mensen graag je pinpas willen kopiëren en je pincode willen bemachtigen weten we inmiddels. Maar ze gaan steeds verder om je in de maling te nemen. Neem deze pinautomaat.
06 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
StepMania - Staiain At AGDQ 2016

Wie wel eens in een arcadehal komt weet dat daar dansspelletjes staan. Best intensief kan ik je zeggen. Maar ook op de pc zijn er spellen die soortgelijk zijn. Neem StepMania. Komt er een pijl naar links, dan klik je op de pijl naar links, zo simpel is het. Althans, kijk mee naar de StepMania meester..

Voor de ongeduldige even skippen naar 8:06. Hoe verder hoe sneller.
06 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
The Earth Breathes

Onze planeet leeft, dat kan niemand ontkennen. Deze beelden maken dat wel overduidelijk.
06 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Cyclists vs Ostrich

Wielrennen is een mooie hobby. Goed voor je conditie en lijf. Maar als je even geen fut meer hebt dan hebben we altijd nog een pissige Road Runner om je weer op gang te brengen.
06 Mar '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Saving Five Orphaned Puppies

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook deze vijf puppy's. Gelukkig voor hun schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
06 Mar '16 - in Animals
door Patrick
Hell's Club Part 2 - Another Night

We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is ronduit een meesterwerk. Heb je altijd al willen weten waar alle filmsterren zich 's avonds vermaken? Zie hier een nieuwe avond in Hell's Club.
05 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of Week 1 March 2016

Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
05 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Downhill Longboarding by Moonlight

Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer eens met de longboard op stap. Maar dan wel tijdens maanlicht. Ik zeg cool!
05 Mar '16 - in Cool
door Patrick
BeyondSlowMotion - YoYos & Waterfalls

Vroeger was je een hele bink als je met een yoyo op school rondliep. Vandaag de dag is het wel anders, maar toch zijn er nog mensen die het als een heuse sport zien. Zie hier Paul Dang en JT Nickel in slow motion.
05 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Koreusity 177 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht. (Fixed!)
05 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Connected Dog
Vandaag de dag is overal wel een app voor. Is het niet voor je auto, stofzuiger of koelkast dan wel voor je fiets. Waarom dan ook geen app voor je hond? Je viervoeter de volledige vrijheid en jij hoeft de regen niet meer in om hem uit te laten. Ik zeg een win-winsituatie!
05 Mar '16 - in Tech
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 March 2016

De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van maart er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
04 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
The Morgan EV3 - Official Launch Trailer

Morgan staat al sinds jaren bekend om zijn eigenzinnige driewieler. Maar ook Morgan moet met de tijd mee. Zie hier de EV3. De moderne en volledig elektrische versie van de driewieler.

Meer info? Check deze video van de jongens van Carfection.
04 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Permanent Makeup Prank
Straalbezopen bij een vriend op de bank in slaap vallen brengt wat risico's met zich mee. Voor je het weet word je wakker met nieuwe wimpers en rode lippen. Humor!
04 Mar '16 - in Humor
door Patrick
First Hole-In-One at Tiger Woods' The Playgrounds
The Playgrounds is een nieuwe golfbaan ontworpen door Tiger Woods. Tijdens de opening was de eerste slag meteen een succes. Zelfs Tiger Woods stond er van te kijken.
04 Mar '16 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2016 (02)

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag!
04 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes To The Cannabis Cup

We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij de Cannabis Cup.
03 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Playground
Met een dikke motor onder je kont is het dromen van een lege weg. Gewoon om even te spelen met je grote jongens speelgoed. Voor 'City is my Playground 2' heeft Ernie Vigil zijn maatje Nick Apex meegenomen om samen de straten van Lima onveilig te maken.
03 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - Making A Firework Rocket Launcher

We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Colin Furze heeft weer een nieuwe uitdaging gevonden. Een Firework Rocket Launcher!
03 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Ghostbusters - Official Trailer

Eén geweldige klassieker uit mijn jeugd is toch wel de film Ghostbusters. Na 30 jaar komen ze nu met een remake. Of we er blij mee zijn is een heel ander verhaal. Oordeel zelf, zie hier de trailer..
03 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 08 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met bloedgang overheen gaat. Dat blijkt maar weer..

Deel 7 hadden we gemist, dus bij deze..
03 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Waar Moet Jij Om Huilon? Joardy Film

We hebben allemaal wel dingen waar we verdrietig van worden en zelfs een traantje om kunnen laten. Maar je kan het ook overdrijven. Humor!
02 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Shmee150 - Best Cars Of Geneva

Morgen gaan, voor de normale burger, de deuren van de autosalon van Genève open. Autoliefhebber Shmee150 heeft natuurlijk zijn rondje al gedaan en laat ons graag zien wat er voor moois te zien is. Kijk mee..
02 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Anthony Howe - Sculpting The Wind
Op elke rommelmarkt kan je wel windmobieltjes vinden. Zo'n hanger die door de wind een leuk schouwspel geeft. De kunstwerken van Anthony Howe gaan een stap verder. Het kost je zo'n 45 tot 250.000 euro, maar dan heb je wel wat bijzonders in de tuin staan..
02 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Boyfriend vs Girlfriend Compilation, BF vs GF
In een goede relatie is het geven en nemen. Een geintje op zijn tijd hoort er natuurlijk ook bij. Al gaan deze twee wel erg ver om de spanning er in te houden..
02 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Wintergatan - Marble Machine (Music Instrument Using 2000 Marbles)
Dat ook volwassen gasten met knikkers spelen is geen verrassing. Maar wat deze man laat zien is ronduit geweldig. Zijn muzikale kunstwerk bestaat uit 3000 onderdelen en 2000 knikkers. En het resultaat is verbluffend.
02 Mar '16 - in Cool
door Patrick
0 Strings Bass Solo

Een basgitaar is een tof instrument. Maar kan je ook muziek maken met een basgitaar zonder snaren? Deze knaap laat het je zien!
02 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Love Escalator Prank
Een middag shoppen is leuk. Maar je staat toch raar te kijken als je nietsvermoedend op een roltrap staat en een vreemde gast even je hand streelt. Gay? Nee, gewoon humor! De reacties zijn geniaal.
01 Mar '16 - in Humor
door Patrick
Cassetteboy vs The Apprentice - Donald Trump Edition

Als er iemand heer en meester is in knippen en plakken dan is het Cassetteboy wel. Vandaag neemt hij Donald Trump onder handen. Tof gedaan!
01 Mar '16 - in Cool
door Patrick
Funny Weather Fails Compilation

Gelukkig gaan we weer richting de lente want het trieste weer van de afgelopen dagen ben ik onderhand wel een beetje zat. En ik ben zeker niet de enige..
01 Mar '16 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1966 BMW 1600

Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Jim Huff over zijn 1966 BMW 1600.
01 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block's Gymkhana 8: Ultimate Exotic Playground Dubai

Drift en rally coureur Ken Block heeft geen introductie meer nodig. Voor zijn Gymkhana praktijken maakt hij deze keer de straten van Dubai onveilig. In één woord AWESOME!
01 Mar '16 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers February 2016
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
01 Mar '16 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties