Archief

Items van September 2015
Crash Galore (342)
Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden in Rusland. Geloof me, je zit geen seconde zonder werk. We gaan weer voor een Crash Galore..
30 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Crazy Wingsuit Chase - Graham Dickinson & Dario Zanon
Wingsuit proximity flying is en blijft geweldig om te zien. Graham Dickinson en Dario Zanon zijn heer en meester in deze sport. Maar wat ze vandaag laten zien is gewoon te gek voor woorden..
30 Sep '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Jelly Tennis
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. De Slow Mo Guys hebben weer een nieuwe uitdaging: Jelly tennis!..
30 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Human World
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Blijft humor..
30 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - The MP3 Experiment 12
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw MP3 Experiment. Laat 4000 mensen dezelfde MP3 downloaden met diversen opdrachten, en laat ze tegelijk los in Prospect Park's Long Meadow. Ik zeg cool!
30 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Sloopservice - Breek De Week (18)
Het is weer woensdag, tijd om de week door midden te hakken. En dat doen we met de sloopservice van de buren. Dat breekt zo lekker de week..
30 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Hawk On The Loose
Roofvogels zijn een mooie hobby. Maar de beestjes hebben wel wat ruimte nodig om te vliegen. Zo ook deze havik. Robert Long kom er maar in..
29 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Only In Russia..
We hebben onderhand al heel wat opmerkelijke beelden voorbij zien komen vanuit Rusland. Maar geloof me, het kan altijd gekker..
29 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - New Zealand Road Trip
Er zijn landen waar je gewoon een keer naartoe moet. Devin Supertramp nam ons een poosje terug mee naar Bali, en dat zag er fantastisch uit. Vandaag laat hij ons Nieuw Zeeland zien. Wederom top!..
29 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Mighty Car Mods - How To Build A Sleeper
Marty en Moog van Mighty Car Mods zijn altijd wel in voor een leuke uitdaging. Vandaag gaan ze een 'sleeper' bouwen met als basis een standaard 1974 Volkswagen Beetle L. En dat is best leuk kan ik je zeggen. Kijk mee.. (50min)
29 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
How to Make A $4000 Suit In Only 10 Months
Twee weken terug konden we zien hoe Andy de uitdaging aanging om vanaf helemaal niets een sandwich van 1500 dollar in elkaar te flansen. Vandaag een nieuw avontuur. Andy gaat deze keer voor een heus kostuum. 10 maanden verder en 4000 dollar armer is dit het resultaat..
29 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Ever Wonder What A Car Designer Drives?
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Radu Muntean over zijn 1971 BMW 2002..
29 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Motorbike Crash Galore (20)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
29 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Gran Prix Fism 2015 - Hector Mancha
Trucjes uithalen met een pak kaarten kan iedereen wel. Maar goochelen is een kunst, en Hector Mancha verstaat zijn vak als geen ander. Nou de vraag: Hoe doet hij het?..
28 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Benjamin Friant
Voor je het weet staan we weer in de rij op de sneeuwpiste voor een heerlijke afdaling. Maar doen we dat op de ski's, een snowboard, of gaan we eens voor een Micro Snowscoot?. Die laatste lijkt me toch best leuk..
28 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Road Rage English Style
Ruzie onderweg is dagelijkse kost, maar als het om Engelsen gaat moet ik altijd een beetje lachen. En dat zal vast door het accent komen. Russen slaan er gelijk op los, Engelsen gaan in discussie. En dat is soms nog leuker ook..
28 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (341)
Onderweg maak je als automobilist heel wat mee. Maar sommige acties zijn gewoon te gek voor woorden..
28 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
WTF Compilation September 2015
Na alle falers die we bijna dagelijks voorbij zien komen is het wellicht tijd voor een heerlijke dosis WTF! Kijk mee..
28 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Crazy Crash At Porsche Cup Navarra 2015 GT Tour
Tijdens elke autorace gaat er wel eens wat mis. Een klein tikkie, of vol op de vangrail. Maar soms gebeuren er ongelukken die bijna onmogelijk lijken. Zoals deze crash tijdens de Navarra GT Tour..
28 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
When Mom Is Away..
Vaders zijn een vak apart, en al helemaal als mams voor een paar uurtjes de deur uit is..
27 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Ronald McDonald Playground Slaughter
En wij maar denken dat Ronald McDonald een heuse kindervriend is. Niets is minder waar. Zeg zijn naam drie keer in de spiegel en het gezeik kan beginnen..
27 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
NASA
Vannacht 04:45 gaan we wat bijzonders zien in de lucht: Een Supermoon Lunar Eclipse, of wel een super bloedmaan. Iets wat sinds 1900 maar 5 keer is voorgekomen. NASA legt het even uit voor je..
27 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Apocalyptic Bunker Project (3)
Twee weken terug konden we al zien hoe Colin Furze een heuse Apocalyptic Bunker in zijn tuin gaat bouwen. Na net eerste deel: 'Het Plan' en het tweede deel: 'Graven', gaan we nu voor deel drie, bouwen!
27 Sep '15 - in Cool
door Patrick
ATV vs Van, Quad
Een middagje rondracen op een quad is natuurlijk helemaal top. Maar hou wel goed je hoofd erbij, want een ongeluk zit in een klein hoekje..
27 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Climbing A 363m Radio Tower in Donebach
We gaan weer eens een stukje klimmen. Vandaag de radiotoren in Donebach, Duitsland. Zo'n 363 meter hoog, en zeker geschikt voor wat zweethandjes..
27 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Climbing A 680m High Elevator For Sunset
Dat ik geen liefhebber ben van extreme hoogtes weten jullie inmiddels. Maar er zijn gasten die er absoluut geen moeite mee hebben. Gekkenwerk!
26 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 154 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
26 Sep '15 - in Cool
door Patrick
How To Repair A Flat Tire
Altijd ellendig een lekke autoband. Maar waarom laten maken als je dat makkelijk zelf kunt? Mehdi laat je zien hoe. Appeltje eitje toch?..
26 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Airsoft Urban Sniper Gameplay (2)
Met een aantal maten een middagje paintballen is best tof. Maar wil je net een stapje verder dan is Airsoft een leuke uitdaging. We kijken wederom mee met de sniper..
26 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Two Stubborn Mercedes Drivers
In het verkeer is het geven en nemen. Maar deze twee Mercedesbestuurders zijn beide niet van plan om ruimte te maken. En daar sta je dan ruim 40 minuten..
26 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Cop Asks Biker to do a Wheelie, but then..
Je staat raar te kijken als oom agent op de snelweg naast je komt rijden en vraagt of je een wheelie wil doen met je motor. Toch overkwam het deze rijder. Maar als bromsnor je vervolgens probeert aan te houden is natuurlijk een beetje lullig. Dan maar wat gas geven..
26 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top 10 Nordschleife Nürburgring Crashes
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet zie je de vangrail van heel dichtbij..
25 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (340)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
25 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Matt Stonie - Eating 25 Big Macs in One Sitting (World Record)
Het huidige wereldrecord Big Macs eten is 17 in een uur. Dat is heel wat als je het mij vraagt. Maar professioneel veelvreter Matt Stonie ging de uitdaging aan. En dat is voor de man een kleine moeite. Hij doet er met gemak 25, maar in welke tijd? Een nieuw wereldrecord!..
25 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Month September 2015
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Bij deze mensen zat het deze maand een beetje tegen. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
25 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Crash Galore (19)
Op vier wielen gaat regelmatig wat fout, dat zien we wekelijks hier op Biertijd. Maar ook op twee wielen gaat er genoeg mis. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
25 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Turtle Saving Is A Hobby..
Een dier willen redden is natuurlijk nobel, en al helemaal als het je bobby is. Maar verdiep je dan even in de natuur van het beestje voor je dingen gaat doen. Want dit kunnen heel wat schilpadden niet waarderen..
24 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
10 Movie Bloopers That Made It To The Final Cut
Bij elke filmproductie gaat er wel eens wat mis. Maar na een beetje knippen en plakken zie je er niets meer van. Toch hebben sommige 'foute' momenten de daadwerkelijke film gehaald. Kijk mee..
24 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Asking Girls For A One Night Stand
Een brutaal mens heeft de halve wereld. Maar hoeveel dames zeggen gelijk ja als je vraagt om een one night stand?..
24 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Cinema: A Space Odyssey
Ruimtevaart en buitenaards leven, er zijn heel wat films gemaakt die over die onderwerpen gaan. Tijd voor een mash-up van kwaliteit. Zie hier Cinema: A Space Odyssey..
24 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Pit Crew Ferrari Drop Fail
We weten allemaal dat tijdens een race een pitstop in no-time klaar moet zijn. Maar ja, we maken allemaal wel eens een foutje..
24 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Angry Birds Movie Trailer
We konden er natuurlijk gewoon op wachten. Een heuse Angry Birds film. We moeten nog even wachten tot mei 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
24 Sep '15 - in Trailers
door Patrick
Ferrari Reaction Video - Good, Bad and Typical
Als Ferrari eigenaar krijg je heel wat reacties als je door de straten van Toronto rijdt. Vaak positief, maar ook rare vragen en afgunst krijg je daar gratis bij. Kijk mee..
23 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Defqon.1 Australia 2015 Endshow
Wie een diepe bas en een potje stampen wel kan waarderen kan helemaal uit zijn dak gaan op Defqon.1. Deze eindshow komt alleen van een stukje verderop, Australië. En die is wederom spectaculair kan ik je zeggen..
23 Sep '15 - in Music
door Patrick
Bayern Munich vs Wolfsburg - Robert Lewandowski - 5 Goals in 9 Minutes
Sommige voetballers zijn hun geld meer dan waard. Althans, bij wijze van spreken dan. Neem Robert Lewandowski tijdens de wedstrijd Bayern München tegen Wolfsburg. Vijf goals in negen minuten, dat is toch wel een knappe prestatie..
23 Sep '15 - in Sport
door Patrick
Road Rage - BMW vs Ambulance (2)
Vorige maand zagen we al een BMW X5 rijder het een ambulance lastig maken, maar ze maken er blijkbaar een sport van. Vandaag een 6-serie rijder die het een ambulance onmogelijk maakt..
23 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Summer Ever Compilation - Goodbye Summer 2015
We krijgen nog een paar mooie nazomerdagen, maar dan is de zomer toch echt voorbij. Helaas, want het was een seizoen om van te genieten..
23 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Amazing Russians..
We zien het vaak fout gaan op de Russische wegen. Zebrapaden trekken ze zich niets van aan, en zelfs een rood verkeerslicht hebben ze maling aan. Maar er zijn mensen die wel respect hebben voor voetgangers..
23 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Car Dent vs Hot Water
Een deuk in je auto is altijd ruk. Maar gelukkig hoeft het niet al te veel geld te kosten om het weer te fixen. In dit geval zelfs gratis. Lang leve kokend water..
22 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Why You Should Buy An Acrylic Water Pipe
Mocht je op zoek zijn naar een waterpijp, kijk dan eens een beetje om je heen en vergeet de glazen variant. Want deze zijn zo veel beter..
22 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Home Build
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag doen we het even anders. We nemen een kijkje in de werkplaats van Mark en Haven Jarel..
22 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - Apocalyptic Bunker Project (2)
Vorige week konden we al zien hoe Colin Furze een heuse Apocalyptic Bunker in zijn tuin gaat bouwen. Vandaag deel twee van het project. Wat een man!
22 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Funny Food Fails
Eten is niet alleen lekker, maar het kan ook zeer gezellig zijn. Maar ook tijdens het koken of eten zelf kan het wel eens mis gaan..
22 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Insane Nordschleife Renault Megane Crash
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Je moet alleen niet te overmoedig worden. Want voor je het weet ga je vliegen..
21 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi TT: Reality? Check.
We hadden het net nog over de geweldige commercial van Honda, maar ook Audi laat zich weer van zijn beste kant zien. Kijk mee..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Ford Transit Perfect Phone Pocket
Er zijn heel wat mensen die nu met een telefoon rondlopen die niet meer makkelijk in de broekzak past. Maar gelukkig denken autofabrikanten met ons mee. Je stapt in, gooit je iPhone in een perfect vakje in de deur en rijden maar. Helaas, Ford zat met zijn gedachte even ergens anders..
21 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Xu Xin vs Zhu Linfeng - Best Point In The History Of Table Tennis
Op badminton na is tafeltennis de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas. Zie deze rally tussen Xu Xin en Zhu Linfeng. Simpelweg bizar..
21 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (339)
Elke dag weer is het een sport om je auto heel te houden in het verkeer. Meestal gaat het goed, maar er zijn dagen dat het anders afloopt. Zie hier een verse Crash Galore..
21 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Honda - Paper
We zien regelmatig sublieme commercials voorbij komen van Audi en diverse andere autofabrikanten. Vandaag de beurt aan Honda..

En zo hebben ze het gemaakt..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Truck Crash Galore (40)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
21 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
You Do Not Understand Weddings..
Mocht je aan trouwen denken. Weet dan wel dat de bruid behoorlijk lastig kan zijn met bepaalde wensen. Op zich geen probleem hoor, maar je krijgt er ook nog kleine bruidsmeisjes bij. En die zijn misschien nog een stuk moeilijker..
20 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (338)
We gaan het weekend natuurlijk niet uit zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een Crash Galore..
20 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Kids Edition
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral volwassen mensen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan wederom de kids in de spotlights..
20 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (107)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
20 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
China APA Show
Met je maten in de kroeg een gezellig potje poolen is altijd leuk. Biertje erbij, je kent het wel. Maar één ding weet ik zeker. Met Florian Kohler ga ik geen uitdaging aan..
20 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Audi TT-RS Crash
Een Audi TT RS is niet alleen een mooie wagen, maar ook uitermate geschikt voor een middagje Nordschleife op de Nürburgring. Maar je weet hoe het gaat na een paar mooie rondjes. Overmoedig geworden en dan ga je..

En van een andere positie..
20 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lil Dicky - $ave Dat Money
Neem een gemiddelde rap video en hij staat bol van de mooie vrouwen, dure huizen, snelle wagens en extreme jachten. Maar wat als je zo'n clip wilt maken met de toepasselijke titel '$ave dat Money' en je hebt zelf geen knaken? Juist, dan ga je gewoon even een rijke buurt rond om het een en ander te vragen. Best cool..
20 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 153 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
19 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Motorbike vs Traffic Jam
Filerijden zuigt. Maar gelukkig kan je op een motor gewoon een dikke middelvinger geven en in bloedgang tussen de auto's door rijden. Geweldig toch?..
19 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Instant Karma.. (13) - EVO vs Motorbike
Geef iemand een snelle auto, en al snel vinden ze zichzelf de beste coureur van de wereld. En als je dan ook nog een motorrijder lastigvalt is het altijd fijn als karma zich weer eens laat zien..
19 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy Zipline Base Jump
Van een berg afspringen is voor sommige mensen niet goed genoeg. Dat moet wat spannender kunnen. Zoals deze zipline base jump. Het kost hem bijna een paar vingers, maar je moet toch wat voor je dosis adrenaline. Ik sla even over..
19 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
World Figure-8 Enduro Opening Laps
Dat Amerikanen dol zijn op rondjes rijden weten we wel van de Daytona 500. Maar de World Figure-8 Enduro is, met iets meer risico, net even anders. Het is gewoon apart dat het zo lang goed gaat..
19 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 3 September
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
19 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Our Announcement..
Iemand vertellen dat je zwanger bent doe je graag op een originele manier. Opa, oma en ouders moeten natuurlijk wel even wakker worden geschud. Dit stel deed dat op een heerlijke manier. Horror style..
18 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (337)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. We gaan weer voor een verse Crash Galore..
18 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Hope For Paws - Dolly
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Dolly. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
18 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Killer Clown 6 - Las Vegas
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Zie hier inmiddels het zesde deel..
18 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 September 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van september er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
18 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Idiot With A Rifle..
Hier in Nederland is het niet echt toegestaan om buiten even voor de lol met een geweer te schieten. Maar in sommige landen is dat een ander verhaal. Maar of dat zo slim is..
17 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
World Slackline Masters 2015 TeamBattle - Final
Touwtje springen maar dan net even anders. Normaal gesproken is het lopen over een koord al best lastig, maar deze gasten gaan net een stapje verder. Zie hier de finale van de World Slackline Masters 2015 Team Battle..
17 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Kids and Old People Fails Compilation
Het maakt niet oud hoe oud je bent. Of je nou 4, 17 of 87 bent, er kan altijd wel wat fout gaan. Op zich niet erg, want dat kunnen wij wel waarderen. Kijk mee..
17 Sep '15 - in Humor
door Patrick
SketchShe Blooper Reel
De dames van SketchShe zijn een geweldig trio. Maar ook bij hun opnames gaat er wel eens wat mis. Zie hier hun blooper reel..
17 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Joe Goes To Star Wars Celebration Part 2
Na het eerste deel van Joe's bezoek aan Star Wars Celebration, hierbij het vervolg. Blijft een eerste klas mafketel die Joe..
17 Sep '15 - in Humor
door Patrick
How To Make A Sandwich From Scratch - Costs $1500 in 6 Months
Hoeveel tijd en geld kost het om zonder iets een sandwich te maken. En dan bedoel ik dus alle ingrediënten zelf maken, laten groeien en zelfs slachten. Andy ging de uitdaging aan. Zes maanden verder en 1500 dollar armer is zijn sandwich eindelijk klaar. Maar hoe zal die smaken?..

Voor de liefhebbers hier de uitgebreide versie in 14 delen..
16 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Isaac Caldiero - American Ninja Warrior Winner
American Ninja Warrior is een tv programma waarbij deelnemers een bijna onmogelijk parcours moeten afleggen om zich ook een echte Ninja Warrior te mogen noemen. Na zeven seizoenen is er tot nu toe nog geen een geslaagd om het einde te halen. Totdat Isaac Caldiero aan de start kwam, en nu inmiddels een miljoen dollar rijker is..
16 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Apocalyptic Bunker Project (1) The Plan
We zijn dol op DIY filmpjes en al helemaal als über mafketel Colin Furze aan de gang gaat. Deze keer gaat de beste man voor een heuse Apocalyptic Bunker. En dat in zijn eigen tuin. Zie hier het eerste deel: The Plan..

Deel 2 volgende week dinsdag!..
16 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Instant Karma.. (12)
Onderweg maak je heel wat mee. Er zijn veel mensen, en al helemaal in Rusland, die maling hebben aan de regels. Maar lang leve karma..
16 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Joe Hanson Goes To Star Wars Celebration Part 1
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij 'Star Wars Celebrations'..
16 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Using Siri To Get Married
Goocheltrucjes uithalen, mensen verrassen en vrouwen versieren. Stuart Edge is van alle markten thuis. Vandaag gebruikt hij Apple's Siri om zijn toekomstige vrouw te vinden..
16 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Le Petit Chef..
Een avondje uit eten is altijd gezellig. Drankje erbij, beetje slap lullen en lekker eten. En terwijl je zit te wachten gaat deze 'kleine chef' alvast aan de gang om op je bord wat lekkers te maken. Puur projection mapping, maar zo cool..
15 Sep '15 - in Cool
door Patrick
The Jungle Book - Official Teaser Trailer
Ik durf te wedden dat zeker 85% van de Biertijd bezoekers de animatie Jungle Book hebben gezien. Een regelrechte klassieker die binnenkort in andere vorm weer in de bioscoop komt. We moeten alleen nog even wachten tot april 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
15 Sep '15 - in Trailers
door Patrick
Colt
Ook deze week zet Petrolicious weer een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Matt De Mangos over zijn Mitsubishi Colt Galant GTO GSR..
15 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mercedes S63 AMG vs Golf Club
Wat doe je als je niet tevreden bent over de service van je autodealer? Normaal ga je een goed gesprek aan en komt het vast allemaal goed. Maar als je dat al een aantal keer gedaan hebt en ze willen niet luisteren, dan pak je gewoon een golf club en sla je je Benz van een vermogen in tienen voor de dealer. Dat zal ze leren!..
15 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Devin Supertramp - Bali Road Trip In 4K #onedayoffline
Vandaag de dag doe je alles met je telefoon. Ben je in het buitenland dan is geld omrekenen of de route vinden erg handig. Devin deed in Bali voor een keer zijn telefoon uit. En ja, als je dan wat wilt weten dan moet je dat aan de mensen vragen. Zo leer je het land en de cultuur kennen zoals het hoort.. #onedayoffline
15 Sep '15 - in Cool
door Patrick
How To Scare Off Salesmen
Heb jij er ook zo'n hekel aan als er weer eens een verkoper aan je deur staat voor een nieuw energiecontract of weet ik veel wat? Deze deurklopper kopen! Ben je er zo vanaf..
15 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Nürburgring Porsche Cayman GT4 Perfect Save
Even knallen op de Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. Maar deze Porsche Cayman bestuurder weet zijn auto prima te redden. Helaas voor de cameramannen achter de vangrail..
14 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jazz vs Metal Drum Battle - Pierre Belleville & Davy Honnet
Een oudje, maar wel even leuk. Jazz en Metal staan haaks op elkaar. Maar toch hebben ze beide een drummer nodig. Laten we ze eens tegenover elkaar zetten. Wie is jouw favoriet?..
14 Sep '15 - in Music
door Patrick
Nigel Sylvester - GO!
Als BMX pro zit je het liefst dagelijks op je fiets, in dit geval een BMX. Maar als je in New York woont heb je toch te maken met heel wat voetgangers en ander verkeer. Nigel Sylvester ziet dat alleen maar als een leuke uitdaging. Zie hier 'GO!'..
14 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Nice Flower Bumblebee, High Five!
We kunnen zo nu en dan allemaal wel een complimentje gebruiken. Het geeft een goed gevoel om te geven en al helemaal om te krijgen. High Five!..
14 Sep '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 14/09/15 - US Open Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open tennis special..
14 Sep '15 - in Sport
door Patrick
CorridorDigital - Ultimate Gun Game
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier 'Ultimate Gun Game'..
14 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Shoplifter Gets Some Street Justice
In een winkel stiekem voor nop je tas vullen lijkt een goed idee. Maar helaas. Eerlijkheid duurt het langst en dus staan we netjes achter elkaar bij de kassa. Maar een enkeling probeert het toch maar dan krijg je dit..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Rich Assholes: LaFerrari vs Porsche GT3
Je zou denken dat een stel rijke arabieren met ruim twee miljoen euro aan auto's voor de deur een beetje fatsoen hebben. Helaas, het zijn en blijven dwazen eerste klas. Ik hoop dat die LaFerrari in de fik staat..
13 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Glen Keane - Step Into The Page
Wellicht heb je nog nooit gehoord van Glen Keane, maar zijn werk ken je zeker. De beste man heeft 38 jaar bij Disney gewerkt en De Kleine Zeemeermin, Aladdin en Pocahontas zijn o.a. deel van zijn tekenkunst. Vandaag de dag gaat hij een stapje verder met tekenen en doet hij dat in virtual reality. En ja, dat is best bijzonder..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
2 Shadys 1 Guitar - The Real Slim Shady Cover
De wereldhit 'The Real Slim Shady' van Eminem kennen we allemaal. Vandaag doen Laurier Lachance en Mathieu Paquin een cover, op één gitaar. En dat doen ze best goed kan ik je zeggen..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Burning Man 2015 - Carnival Of Mirrors
Een evenement dat echt bovenaan mijn bucket list staat is toch wel 'Burning Man'. Het is een eind weg, en midden in de Nevada woestijn, maar tof is het zeker. Zie hier een kleine impressie van Burning Man 2015..
13 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Koreusity 152 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
12 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Hot Wax Beard Shave
Wij mannen hebben allemaal zo onze voorkeur. De een laat zijn baard staan, en knipt hem netjes bij met een schaar. De ander pakt liever een tondeuse. En weer een andere gaat voor helemaal glad geschoren met een scheermesje. Waxen kan natuurlijk ook. Maar ik sla even over..
12 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Cats vs Zombies
Mocht er ooit een zombie apocalypse uitbreken dan mag je blij wezen dat je een kat als huisdier hebt. Want geloof me, die weten daar wel raad mee..
12 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Pedestrians Close Calls (4)
Dat het regelmatig fout gaat op de Russische wegen weten we inmiddels. Zelfs de voetgangers zijn niet veilig. Gelukkig gaat het in deze compilatie allemaal net goed..
12 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (39)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
12 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 2 September 2015
Ook Jukin heeft zoals gebruikelijk op elke zaterdag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
12 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Magical First Wedding Dance
Het hoort er bij. Na een geweldige trouwdag mag je als vers stel de eerste dans doen om het feest te openen. Maar als je zelf goochelaar bent maak je daar natuurlijk geen standaard dansje van. Ik zeg cool!..
11 Sep '15 - in Cool
door Patrick
The Slow Mo Guys - Taser Impacts on Bare Skin at 28.000fps
Langzaam is lekker, maar ultra slow motion gaat net een stapje verder. We gaan samen met de Slow Mo Guys wat Tasers testen..
11 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel: First Look: Apple's New iPhone 6S
Nu de nieuwe iPhone 6S geïntroduceerd is moeten we wel nog even geduld hebben voordat ze ook daadwerkelijk in de winkels liggen. Maar Jimmy Kimmel ging alvast de straat op om mensen kennis te laten maken met de iPhone 6S. Ze weten alleen niet dat ze een eerste generatie iPhone uit 2007 in hun handen hebben..
11 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Road Rage Compilation (4)
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
11 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 September 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de tweede week van september er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
11 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Jimmy Fallon & Justin Timberlake - History Of Rap 6
De echte rap successen, wie kent ze niet. Jimmy Fallon en Justin Timberlake gingen voor de zesde keer los en zetten weer eens een aantal klassiekers op een rij tijdens de Tonight Show..
10 Sep '15 - in Cool
door Patrick
What's The Mashup? - Uptown Funk 100 Movie Dance Scene Mashup
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. Uptown Funk gecombineerd met 100 dans scenes uit bekende films. Cool!..
10 Sep '15 - in Cool
door Patrick
America's Got Talent 2015 - Piff The Magic Dragon
Piff the Magic Dragon hebben we al een aantal keer voorbij zien komen. Hij is dan ook vaste gast bij America's got Talent. Maar dit seizoen heeft hij wel een erg toffe act. Oordeel zelf..
10 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Is Masturbation Good For You? AsapSCIENCE
Stiekem doen we het allemaal maar niemand durft er voor uit te komen. Maar de grote vraag is: Is masturberen goed voor je? AsapScience legt het ons uit..
10 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Possessed Cinema Prank
Altijd leuk om als eerste bij een screening te zijn van een toffe film. En al helemaal bij een horrorfilm als 'The Visit'. Maar daar denkt deze dame nu waarschijnlijk anders over..
10 Sep '15 - in Humor
door Patrick
That Moment When You Hate Your Job
We hebben allemaal wel eens een moment dat je liever een andere baan had gekozen. En dit zijn dat soort momenten..
10 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Jeep GoPro Selfie Fail & Aftermath
Wat een uitvinding zo'n selfiestick. Waar je ook bent jezelf filmen, geniaal toch? Althans, er zijn momenten dat het net even anders loopt dan je zou willen..
09 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Weatherman Nails It!.. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
Werken als tv weerman lijkt me best leuk. Achter de schermen je informatie verzamelen en even later op tv live je verhaaltje doen. Maar er zijn plaatsen die bijna niet uit te spreken zijn. Maar deze weerman is een vak apart en heeft geen moeite met een klein plaatsje in Wales die we voor het gemak Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch noemen. Baas!

En ja, het bestaat nog echt ook..
09 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Pro Pizzaboxer At Work
Wie is er niet dol op pizza. En gelukkig werken er heel wat mensen in de pizza business om regelmatig een stomende pizza aan de deur te bezorgen. Deze dame vouwt de doosjes, en dat doet ze sneller dan ik hem open kan maken..
09 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Head Lice Nightmare
Hoofdluis, geen prettig onderwerp, maar er zijn heel wat mensen die er een beetje last van hebben. Maar er zijn uitzonderingen. Zoals deze gast. Ik krijg al jeuk als ik er aan denk..
09 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - 1959 Porsche 356 Speedster
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn of haar verhaal aan te horen. Vandaag is het Rosita Corato over haar klassieke 1959 Porsche 356 Speedster..
09 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zak Maytum Extreme Fast Longboard Run
Sommige wegen zijn uitermate geschikt voor wielrenners. Maar ook met een longboard kun je daar prima uit de voeten. En dat gaat soms ook hard ook. We rijden mee met Zak Maytum. 112km/h WTF!.
08 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Bicycle Crash Galore (2)
Auto's, vrachtwagens, motoren, je kunt het zo gek niet bedenken of ze gaan wel eens in de fout. Maar ook op de fiets is het wel eens raak in het verkeer..
08 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Epic Dancing Fails
Of het nou op een huwelijk is, een dansevenement, of gewoon even in de huiskamer uit je dak gaan. Dansen kan overal. En ja, het kan ook overal fout gaan..
08 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Don't Fall Asleep! - Wes Craven Tribute
Als er één iemand is die ons van fantastische horrorfilms heeft voorzien dan is het Wes Craven wel. Helaas is de beste man er niet meer. Maar laten we nog een keer kijken naar zijn werk..
08 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (106) - Audi TT Autobahn
Dat je op de Duitse autobahn lekker gas mag geven weten we allemaal. En bijna alle automobilisten houden daar ook goed rekening mee. Maar je hebt er altijd een stel blinden bij..
08 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Blitz Chess: Magnus Carlsen vs Manager Espen Agdestein
Schaken is een spel apart. Goed nadenken en een spel kan al snel een paar dagen duren. In het geval van Magnus Carlsen (nummer 1 in de wereld) en Espen Agdestein (zijn manager) niet. Lang leve 'Blitz Chess'..
07 Sep '15 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 07/09/15
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
07 Sep '15 - in Sport
door Patrick
Crash Galore (336)
Onderweg maak je als automobilist heel wat mee. Maar sommige acties zijn gewoon te gek voor woorden..
07 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
ADT Extreme Golf 1 DSG
Je kent ze vast wel. Van die gastjes bij het stoplicht, petje op, 'snelle' Golf onder hun kont en de weg is hun racebaan. Vaak stelt het weinig voor, maar de MK1 Golf van Adrenalin Tuning is wel degelijk een rap monster..
07 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Strangest 'Things' on the Nürburgring (2)
Denk aan een circuit als de Nürburgring en al snel denk je aan Porsche's, Ferrari's en andere snelle sportwagens. Maar niets is minder waar. Op de Nürburgring kom je echt van alles tegen..
07 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Magic Of Rahat - Famous Athletes Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan weer eens met Rahat op stap die graag op de foto wil met 'bekende' atleten..
07 Sep '15 - in Humor
door Patrick
The Dudesons - The LEGO Cannon Challenge
Elke ouder weet dat legoblokjes heel veel pijn doen als je er per ongeluk op gaat staan. En menig kind weet dat ook. Maar hoeveel pijn doet het als je die blokjes op je af laat schieten? We schakelen over naar de Dudesons..
06 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
US Open 2015 - Gasquet vs Tomic
Ik blijf me verbazen over de kwaliteiten van tennisspelers. Zie hier een fragment van de US Open, Bernard Tomic tegen Richard Gasquet. Wat een mooi punt!..

Fixed!
06 Sep '15 - in Sport
door Patrick
Yes.. It's A Woman (30)
Vrouwen en verkeer is en blijft een lastig verhaal. Maar dit slaat toch wel alles. Waarom?..
06 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Hell's Club Movie Mashup
We zien regelmatig mashups voorbij komen hier op Biertijd. Maar dit is toch wel erg tof. Heb je altijd al willen weten waar alle filmsterren zich 's avonds vermaken? Hell's Club!..
06 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Traffic Maniac, Wegmisbruikers
We hebben allemaal wel eens haast, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven. Moet zeggen, dat ding is wel erg rap..
06 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Nordschleife Nürburgring BMW E36 Cabrio Crash
Heb je net een mooie, wat oudere, BMW cabrio gekocht. Dan wil je graag weten wat het beestje in huis heeft. Wat doe je dan? Juist, even een ritje Nürburgring Nordschleife. Maar of je daar uiteindelijk vrolijk van wordt is een ander verhaal..
06 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Flauwe IKEA Grappen, de NL Versie
Na de Engelse versie konden we er natuurlijk op wachten dat een stel Nederlanders naar de IKEA zouden gaan om een eigen versie te maken van flauwe woordgrappen. Heerlijke droge humor!..
05 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Koreusity 151 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
05 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Great Sports Have Consequences - Isle Of Man
Wij Nederlanders hebben ons eigen TT circuit in Assen, maar Isle of Man is net wat spectaculairder. Echt bizar hoe hard die gasten gaan..
05 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Hope For Paws - Aaron
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Aaron. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
05 Sep '15 - in Animals
door Patrick
BMX Street - Devon Smillie
Op onze eeuwige zoektocht naar de meest geweldige BMX kunstenaar, gaan we vandaag voor street pro Devon Smillie. Ik doe het hem niet na..
05 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Jukin's Best Videos Of The Week 1 September 2015
Ook Jukin heeft vandaag weer eens de beste filmpjes van de week op een rijtje gezet. Kijk mee..
05 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Een Beetje Lam?..
Met een aardige slok op is plassen voor een man soms een behoorlijke uitdaging. Want stabiel staan gaat meestal niet meer zo. En ja, dan krijg je dit..
04 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Cola & Propane..
Dat Cola en Mentos een bizarre combinatie is weten we inmiddels. Maar weet je wat propaangas en Cola doet? Uitproberen op eigen risico hè!..
04 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Parking Problem?..
Elke auto eigenaar heeft het wel eens meegemaakt. Sta je ergens geparkeerd, kom je terug, sta je bijna klem. Deze man heeft daar een prima oplossing voor..
04 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (335)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want het blijft maar mis gaan op de wegen. We gaan weer voor een Crash Galore..
04 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
James Kingston - Climbing The Dnipro Towers
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
04 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Ferrari Takes Revenge
Het geluid van een Ferrari is bijzonder, maar niet iedereen kan dat waarderen. Want als je op straat loopt en je kan je telefoongesprek niet meer volgen. Ja, das een probleem. En wat doe je dan? Juist klagen! Maar de Ferrari bestuurder komt met een fantastische reactie..
04 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 September 2015
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de eerste week van september er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Fijn weekend!
04 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Ear Lobe Stretching Fail
Er zijn heel wat dames die oorbellen dragen. Maar sommige willen liever wat grotere ringen. Op zich geen probleem, zoek een piercing expert en voor je het weet ben je klaar. Maar er zijn dames die wat ongeduldig zijn en zelf aan de slag gaan. Tja,...
03 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Fastest BMW in Germany BMW E30 3.6L Turbo 1050HP
Mocht er ooit een blauwe BMW E30 naast je komen staan bij het verkeerslicht. Denk dan niet dat je een sprintje gaat winnen. Deze versie heeft een kleine 1050pk onder de kap en ja, dat gaat als de brandweer..
03 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ants vs Cell Phone
Dat een mobiele telefoon wat straling geeft weten we allemaal. Maar wat doet het met mieren? Ik zeg apart..
03 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Leraar vs Slapende Leerling
Na een lange nacht internet, en gamen is het fijn om even bij te slapen op school. Maar dat kan niet elke leraar waarderen..
03 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Top Secret Drum Corps @ Royal Edinburgh Military Tattoo 2015
Ze beweren dat het indrukwekkende Top Secret Drum Corps uit Basel Zwitserland de nummer één van de wereld is. En dat kan zo maar waar zijn als ik deze beelden zo zie..
03 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Mashd N Kutcher - When You Collab With Subway
Mashd N Kutcher weet in no-time de meest toffe mixjes in elkaar te draaien. Zo ook deze keer. Met een klein beetje hulp van het personeel van Subway..
03 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Crow vs Windshield Wipers
Een vervelende vogel op je auto? Doe je ruitenwissers aan en weg zijn ze. Althans, er zijn vogels die overal maling aan hebben..
02 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Consani Crash At ERC Rally Zlin
Dat het wel eens fout gaat tijdens een rally mag duidelijk zijn. Maar soms gaat het net wat harder dan we gewend zijn. En dan heb ik het over Consani die tijdens de ERC rally in Zlin even in de fout ging..
02 Sep '15 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pornal - Realistische Porno
Leuk allemaal die HD pornofilms van tegenwoordig, maar echt realistisch zijn ze niet. Maar ho, daar hebben we de DVD Pornal. Porno maar dan zo realistisch als je gewend bent..
02 Sep '15 - in Humor
door Patrick
StukTV - Pizza Bezorgen In Een Bouwmarkt
De jongens van StukTV weten altijd wel leuke geintjes te verzinnen. Alleen kan niet iedereen die waarderen. Waaronder bouwmarkt Praxis..
02 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Motorbike Crash Galore (18)
Op vier wielen gaat regelmatig wat fout, dat zien we wekelijks hier op Biertijd. Maar ook op twee wielen gaat er genoeg mis. Dat blijkt maar weer uit deze beelden..
02 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Vrouwen Versieren Met Make That The Cat Wise
Vrouwen versieren hoeft niet zo moeilijk te zijn. Natuurlijk moet je met een goede openingszin komen of een goed verhaal. Maar het kan ook anders. Ik zeg humor!
02 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Logan Paul - Splitting New York
De een is wat leniger dan de ander. Niks mis mee, en sterker nog dat is tof juist. Logan Paul laat je zien waarom..
01 Sep '15 - in Humor
door Patrick
Meespelen In Een Pornofilm?
Veel mensen kunnen zeggen van niet, maar we hebben allemaal een prijs. En voor hoe veel geld ga jij los in een seksfilm? Is dat 100, of 10.000 euro? Laten we eens kijken wat we waard denken te zijn..
01 Sep '15 - in WTF!
door Patrick
Win Compilation September 2015
Na alle falers die we regelmatig hebben is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien. Bij deze..
01 Sep '15 - in Cool
door Patrick
Back To School Fails Compilation
Het schoolseizoen is weer begonnen. Voor veel kids weer lang leve de lol, maar niet alle kinderen hebben pret. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
01 Sep '15 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties