Archief

Items van September 2014
Petrolicious - The Alfa Romeo Sprint Speciale
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. De Alfa Romeo Sprint Speciale..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tax The Rich - The Garden of Wraith - by Rolls Royce
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam en duur dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
30 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Improv Everywhere - The MP3 Experiment 11
De flashmob experts van Improv Everywhere hebben weer een nieuw MP3 Experiment. Laat duizenden mensen dezelfde MP3 downloaden met diversen opdrachten, en laat ze tegelijk los in Fort Greene, Brooklyn. Ik zeg cool!
30 Sep '14 - in Cool
door Patrick
World's Craziest Teeterboard Flips - DevinSupertramp
Een beetje spelen op een wip-wap kunnen we allemaal wel. maar als Devin Supertramp zich er mee gaat bemoeien wordt het ineens een heel ander verhaal..
30 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Epic Faceplants Compilation
Soms zit het mee, soms tegen. Als je zo nu en dan gekke dingen uithaalt dan kan je wel eens gigantisch op je plaat gaan. Zoals deze mensen..
30 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
MotoGP 2014 Aragon - Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de 2014 MotoGP op het MotorLand circuit van Aragon..


Voor de liefhebbers hierbij natuurlijk ook de Paddock Girls..
29 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Best of BMX Mix
Er zijn heel wat mensen die de meest geweldige trucjes uithalen op een fiets, maar deze jongens zijn een vak apart..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Insurance Scam Fail
Mocht je krap bij kas zitten, dan kan je natuurlijk altijd nog proberen om de verzekering op te lichten. Alleen heb ik zo'n vermoeden dat dit niet echt geloofwaardig overkomt. Lang leve dashcams..
29 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
GoPro HERO4 - The Adventure of Life in 4K
Als er één camera ideaal is voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt, zoals je ziet, prachtige beelden..
29 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers September 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Cirque Du Soleil - Sparked
De artiesten van het wereldbekende Cirque Du Soleil zorgen elke keer weer voor waanzinnige optredens. Vandaag laten we de techniek spreken en gaan we interactief bezig met een lading quadcopters. Zie hier Sparked..
28 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Corvette Parking Karma
Ik kan me voorstellen dat als je een nieuwe Corvette onder je kont hebt je er erg zuinig op bent. En om parkeerdeukjes te voorkomen parkeer je dus je auto ietwat ruim. Maar overdrijven is ook een vak. En ja, dan kan je dit soort praktijken verwachten..
28 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi A3 Clubsport Quattro Concept
Dat ik een regelrechte Audi fan ben mag onderhand wel bekend zijn bij de vaste Biertijd bezoeker. Daarom kan ik dit filmpje van de A3 Clubsport Quattro Concept erg waarderen. Wellicht jullie ook..
28 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
James Kingston - Crane Sunrise In Munich, Germany
Voor een mooie zonsopgang moet je wat over hebben. Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
28 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Insane Edition
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
28 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (251)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
28 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Vampire In Philly..
Ook een vampier heeft wel eens een lading bloed nodig. Een 'mens' moet immers eten toch? Tijd om weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..

Bonus: Scary Dead Girl Prank..
28 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Loud Eating At The Library
We weten het allemaal, herrie in een bibliotheek wordt niet gewaardeerd. Dus rustig met de deuren, telefoon uit en vooral oppassen met snacks..
27 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Smarter Every Day - Tattooing Close Up In Slow Motion
Een tattoo is voor iedereen anders. De een ziet het als aso, lelijk en zonde van het geld. Terwijl een ander zijn hele lijf vol laat zetten. Ieder zo zijn ding. Eén ding is zeker. In super slow motion ziet het er indrukwekkend uit..
27 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Ranic - Full Throttle #2 - Summer 2014
Nog even en dan kunnen de motoren weer de garage in voor hun winterslaap. Maar gelukkig hebben we de beelden nog van de zomer. Zie hier Ranic's Full Throttle Summer 2014..
27 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petr ¦imurda - The Control Day
Driften is niet alleen veel gas geven en gierende banden. Nee, daar heb je de nodige skills voor nodig. Sterker nog, ook met een klein budget kom je een heel eind. Zie hier coureur Petr ¦imurda met zijn Skoda..
27 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Parkour & Freerunning Fail Compilation 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel pro's te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens waarbij het net even tegen zit..
27 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 108 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
26 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - Thanks A Hundred Times!
Wat doe jij als een dakloze de raam van je auto wil schoonmaken terwijl je toch staat te tanken. Zeg je ja, en help je de beste man met een paar knaken. Of stuur je hem weg? In dit geval is geven niet eens zo verkeerd..
26 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Month September 2014
Ik weet niet of het aan mijn kalender ligt, maar volgens Fail Army is de maand al voorbij. Zie hierbij weer een lading falers..
26 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Selfies For The Homeless
Als dakloze op straat wat kleingeld proberen te krijgen met een kartonnen bordje voor je schiet niet echt op. Gelukkig dat er nog mensen bestaan die je graag een handje helpen om je bakje wat sneller te vullen..
26 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Bus Crash Galore
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
26 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Arbor Skateboards - James Kelly - Burn It Down
Bergwegen zijn uitermate geschikt voor wielrenners. Maar ook met een longboard kun je daar prima uit de voeten. We kijken mee met James Kelly. Zie hier 'Burn It Down'..
25 Sep '14 - in Cool
door Patrick
The 12 Worst Friends Ever
Van je vrienden moet je het hebben. Heb je een keer wat hulp nodig dan is een telefoontje genoeg. Maar er zijn ook vrienden die je liever kwijt bent dan rijk..
25 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Brunettes Shoot Blondes - Knock Knock (Official Video) - Music Video on 14 Screens
Standaard muziek video's zul je hier op Biertijd niet al te snel vinden. Maar als een artiest iets speciaals weet te produceren dan laten we dat met alle liefde zien. Zie hier Brunettes Shoot Blondes' Knock Knock..
25 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 22/09/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
25 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Daar Wil Ik Wel Eens Op Zitten...
Twee vrienden samen op een terras met een heerlijk biertje voor hun neus. Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten waar al snel de conversatie over gaat. En dat kan wel eens voor lollige momenten zorgen..
25 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull Rampage Wipeouts
Het extreme mountainbike evenement Red Bull Rampage is geweldig. Maar naast mooie momenten gaat het natuurlijk ook wel eens behoorlijk mis..
25 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Signal Snowboard - Cardboard Surfboard Ernest's Cardboard Chaos
De heren van Signal Snowboards hebben regelmatig een nieuw snowboard project. Vandaag fabriceren ze een heus Cardboard Snowboard..
24 Sep '14 - in Cool
door Patrick
KLM Lost & Found Service
Het is nooit leuk als je na een lange vlucht merkt dat je telefoon, Beats, of de knuffel van je kleine nog in het vliegtuig ligt. Maar gelukkig heeft KLM daar nu een snelle oplossing voor..
24 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
Budweiser - Don't Drink & Drive - Friends Are Waiting
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat hoef ik niemand meer te vertellen. Maar er zijn genoeg mensen die dat wel doen. Denk altijd even aan je vrienden die op je wachten voordat je lam in de auto wilt stappen..
24 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
DevinSupertramp - Jetovator & Seabreacher Water Fun
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar daar heeft DevinSupertramp geen last van. Hij neemt ons weer mee voor een dosis waterpret met de Jetovator en Seabreacher. Tof speelgoed!
24 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Gallardo Fake Poop Prank Gone Wrong
Als je onderweg gesneden wordt door een agressieve Lamborghini bestuurder dan kan je twee dingen doen. Of je maakt je niet druk en gaat vrolijk verder. Of je volgt hem om een geintje uit te halen. Al kan niet iedereen een grapje waarderen..
24 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Manuel Leon Minassian die met trots zijn 1983 Audi UrQuattro laat zien..
23 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Exercise Ball Fails
Sporten is gezond. Zelfs met een fitnessbal. Maar of het goed voor je is is een ander verhaal. Het is maar wat je er mee doet..
23 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Dad Tells His Sons He Won 2.7 Million Dollar
Het is natuurlijk heerlijk als je een groot geldbedrag wint bij een loterij, maar hoe vertel je je zoons dan je in één klap miljonair geworden bent. Deze man laat het je zien. Ik hoop alleen niet dat hij zo met zijn geld om blijft gaan, want ook 2,1 miljoen euro kan je er in no-time doorheen janken..
23 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (250) - Asia Special 15
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
23 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
FLesh Eating Zombie Attack Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een zombie tegen het lijf loopt, dan is het wel even schrikken..
23 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
X-Men - Days Of Future Past Tribute
Marvel blijft voor geweldige films zorgen. Zo ook de X-Men reeks. Zie hier een kleine tribute voor 'Days of Future Past'..

Eén scene die geweldig blijft is deze van Quicksilver.. (Spoiler Alert!)
23 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Mind If I Smoke?
Op je motor even een burnout maken kan best tof zijn. Maar als jij met je mooie motor er zo'n meter achter staat is het toch een stuk minder prettig..
23 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
My Lovely Bars
Er zijn heel wat mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en wat spieren te kweken. Maar je kan natuurlijk ook wat leuks fabriceren in je eigen tuin. Zoals deze man heeft gedaan..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Hit & Run, Car Crash..
Zoek je een dikke SUV met ook nog aardig wat pk's onder de kap? Dan kan een Infiniti een leuke optie zijn. Sterker nog. Mocht je met zo'n 200km/h een keer een foutje maken, dan kan je zelfs nog gewoon naar huis rijden..
22 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Colorado Street Out Laws - 55 Chevy Drag Crash
Een '55 Chevy is sowieso een wagen om trots op te zijn. En als je onder de kap ook nog het een en ander aanpast kan hij zo in stijl een dragstrip op. Maar ook daar gaat het wel eens mis..
22 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
WildRings
Voor een aantal sporten ben je altijd afhankelijk van een gymzaal. Maar met een beetje creatief denken kom je een heel eind. Zie hier WildRings..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Marvel Tribute
Als er films bomvol actie zitten dan zijn het wel films van de Marvel superhelden. Iron Man, Spider Man, Captain America, en ga zo maar verder zijn simpelweg awesome te noemen. Zie hier een kleine tribute..
22 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Ferrari Bus Stop Gone Veteran
De jongens van Whatever doen goed hun best op YouTube. Met het idee om met een Ferrari langs bushaltes te gaan om te vragen of iemand een ritje nodig heeft treffen ze deze keer een veteraan met een verhaal..
21 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney Carson
Iedereen kent hem als Carlton uit de welbekende serie 'The Fresh Prince of Bel-Air', maar Alfonso Ribeiro heeft zijn dance skills nog aardig onder de knie. Zie hier zijn optreden met Witney Carson tijdens Dancing With the Stars..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Mascot Cooly Pole Vault
Mocht je denken dat mascottes er alleen maar zijn om een ploeg aan te moedigen en verder niets kunnen, dan kom je van een koude kermis thuis. Cooly heeft wel degelijk skills..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
South African Street Performers
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Zelfs in Afrika laten ze ons verbazen..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Find Your Own Way
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
21 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (249)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
21 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (80)
Een stukje toeren op de motor is heerlijk tijdverdrijf maar zoals je weet zit een ongeluk in een klein hoekje. Gelukkig gaat het in dit geval net goed..
20 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (79)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef de beste man even een schone onderbroek..
20 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Cleaning Lady Workout
We houden van een schoon huis, en als de vrouw in huis er ook nog alles aan doet om haar figuurtje netjes op peil te houden hebben wij mannen eigenlijk niets meer te zeuren toch? Een soort van win-win situatie..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
The Dancing Traffic Light
Verkeerslichten zijn er voor onze veiligheid. Maar hoeveel mensen zie je dagelijks niet oversteken terwijl het verkeerslicht toch echt op rood staat. Om de mensen wel te laten wachten bij rood moet je ze vermaken. En dat is in dit geval goed gelukt..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2014 Best Moments
Het 2014 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een overzicht van de beste momenten..
20 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Burning Man 2014
Een evenement wat echt bovenaan mijn lijstje staat is toch wel 'Burning Man'. Het is een eind weg, en midden in de Nevada woestijn, maar tof is het zeker. Zie hier een kleine impressie van Burning Man 2014..
19 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 107 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 107..
19 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Key & Peele - Alien Imposters
Mocht het een keer zover komen dat aliens onze aardbol overnemen, dan is het fijn om te weten of een overlevende een mens of een buitenaards wezen is. Maar hoe kom je daar achter? Simpel, gewoon de juiste vragen stellen!
19 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Party Hard!
Een beetje DJ zorgt voor de juiste 'vibe' en laat zijn publiek volledig uit hun dak gaan. Dat is in dit geval aardig gelukt!
19 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call Compilation (4)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. We zien het in deze compilatie..
19 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 September 2014
De derde week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
19 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Warren Signe - Paris Metro Session
Elke dag weer met de metro naar het werk is op zich geen probleem. Maar als je elke ochtend als een Lemming in de rij staat dan kan dat wel eens voor ergernis zorgen. Warren Digne heeft daar de oplossing voor. Koop een paar rollerblades en gaan!
18 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Monster - Ballistic B.J. Baldwin - Recoil 2
Niet alleen de rode stier zorgt voor mooie beelden. Ook concurrent Monster weet ons te boeien. We gaan voor een extreem ritje met coureur B.J. Ballistic..
18 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yes, It's A Woman! - Gas Station Mix Up
Vrouwen en auto's is geen beste combinatie. Dat hebben we al vaker gezegd. Rijden gaat nog net, parkeren is een drama en zelfs tanken blijkt lastig te zijn. Vooral als je niet eens weet welke auto van jou is..
18 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
High Five New York
Mocht je in New York een taxi aan willen houden, dan is je hand opsteken voldoende. Deze vriendelijke gozer maakt daar meteen maar even gebruik van..
18 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (78)
We leren het al van kleins af aan. Bij oversteken eerst links kijken, dan rechts, wederom links en oversteken maar. Die les heeft deze dame waarschijnlijk gemist..
18 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Lancia 037 Group B Represents Last Era of Racing Romance
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Philip Toledano en zijn zeldzame 1982 Group B Lancia 037..
17 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Opel Astra vs Tow Truck
Simpelweg ergens fout parkeren kan je wel eens duur komen te staan. Voor je het weet nemen ze je auto mee. Maar wat doe je dan als je het daar totaal niet mee eens bent? Juist, gewoon gas geven!
17 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Trike Strike
Wij mannen blijven toch altijd in hart en nieren een stelletje kleine kinderen. Neem een trike, vervang het een en ander, en een nieuwe sport is geboren. Zie hier Red Bull's Trike Strike!
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 16/09/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Race The Tube
Wie of wat is sneller? Een metro die van het ene naar het andere station rijdt, of iemand die een aardig sprintje kan trekken? Laten we het eens testen..
17 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Heavy Metal
Nu onze grote vriend Joe een poosje in Canada de bloemetjes buiten zet gaat hij vandaag ook even langs het mega heavy metal festival 'Heavy Montreal' om de mensen wat vragen te stellen zoals alleen Joe kan doen..
17 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Russian Biker Chick vs Littering
Heb jij ook zo'n hekel aan mensen die gewoon hun troep uit het raam van hun auto op straat gooien? Deze dame ook! Alleen pakt zij het heel anders aan om duidelijk te maken dat je je zooi in de vuilnisbak moet gooien..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tomorrowland 2014 - Official Aftermovie
Eind Juli was het feest in het Belgische Boom. Talloze mensen waren daar aanwezig voor het gigantisch Tomorrowland. Mocht je het hebben gemist, zorg dan dat je er de volgende keer bij bent. Want zeg nou eerlijk, dit is toch waanzinnig!
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tarzan Fails Compilation, Swing, Slackline
Tarzan was een ware kampioen als het gaat om slingeren. Helaas zijn er ook veel mensen die denken dat ze Tarzan zijn, maar toch niet helemaal over zijn skills beschikken. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Car Wash Drive Thru
Met een vieze auto op stap is ook niet alles. Dus even snel door de car wash en hij staat er weer netjes bij. Sommige wasstraten duren wel erg lang, en als je dan een beetje haast hebt is er maar één oplossing. Gas geven!
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Jason Paul Arcade Run
Parkourfilmpjes zijn altijd wel vermakelijk om naar te kijken. Maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien wordt het altijd iets aparts. Zie hier Jason Paul's Arcade Run..
16 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (248)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
16 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Gael Monfils' Magic Moment at the Davis Cup 2014
Tijdens een tennisevent als de Davis Cup kan je geweldige wedstrijden verwachten. En ook geweldige moves zoals die van tennis pro Gael Monfils..
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Monster Jam Best Freestyle Ever - Orlando 2012 - Maximum Destruction
De Monster Jam is in Amerika net wat spectaculairder dan in ons kikkerlandje. Tijdens de 2012 Monster Jam in Orlando ging de bestuurder van Maximum Destruction even helemaal uit zijn bol. Awesome!
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
The Great European Bucket List Hyperlapse
Een trip door Europa kun je op verschillende manieren vastleggen. Met simpele foto's, of gewoon een filmpje maken. Het kan ook door middel van een toffe hyperlapse. Zie hier The Great European Bucket List..
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
How To Kiss Strangers With Magic (2)
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie..
15 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Parking Fail Compilation
Dat heel wat mensen niet kunnen rijden weten we ondertussen. Zelfs parkeren is voor een aantal 'coureurs' gewoon niet te doen..
15 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Mortal Kombat Elevator Prank
Als er één vechtspel zijn strepen meer dan verdiend heeft is dan is het wel Mortal Kombat. Met alle special moves en fatalities de game om in huis te halen. FouseyTUBE brengt Mortal Kombat tot leven, in de lift..
14 Sep '14 - in Humor
door Patrick
MotoGP 2014 Misano - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Misano 2014..
14 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
Clean Shave vs Daughter
Als je dochter gewend is dat papa altijd met een dikke baard loopt, dan is het best even schrikken als die opeens weg is. Heerlijke reactie van deze kleine meid..
14 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (247)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
14 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Incredible Parkour & Freerunning 2014
We hebben inmiddels aardig wat parkour specialisten voorbij zien komen. Vandaag voegen we daar een verse clip aan toe..
13 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Super Bad Mario
Kijk, dit is nou leuk verzonnen. Neem een lading YT filmpjes, combineer die met de skills van Mario, en Super Bad Mario is het resultaat. Nice!
13 Sep '14 - in Humor
door Patrick
E92 BMW M3 - Rainbow Drift
Op een rotonde even wat rubber verspillen is met een BMW M3 onder je kont totaal geen probleem. Maar als dan oom agent roet in het eten wil gooien moet je toch wat verzinnen om niet gepakt te worden..
13 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Doberman Pinscher Muzzle Training
Als honden iets totaal niet prettig vinden, dan is het wel een muilkorf. Maar met de juiste training kom je een heel eind..
13 Sep '14 - in Animals
door Patrick
Vianor - Traktor Terror
Hoe ellendig is het als er weer eens zo'n traktor voor je rijdt die niet opschiet. Daar zal je met dit monster geen last van hebben..
13 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull X-Fighters 2014 Season Recap
Het 2014 Red Bull X-Fighters evenement zit er inmiddels weer op. Tijd voor een korte samenvatting..
13 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 106 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
12 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Best Double Fails Compilation
Dat dingen zo nu en dan fout gaan kan best grappig zijn. Maar als er niet één maar twee vol onderuit gaan is het natuurlijk net even leuker..
12 Sep '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top Summer Edition 3/3
Na twee eerdere delen gaan we nu verder met het derde, en tevens laatste deel van de WATTS Zap Top 10 Summer Edition. Enjoy!
12 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle 2014 - After Summer
We gaan stampend het weekend in en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van de After Summer editie van World Of Hardstyle 2014..
12 Sep '14 - in Music
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 September 2014
De tweede week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
12 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
'Homeless' Man is Giving To People Who Give
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Denk je op straat een dakloze te helpen met wat centjes. Krijg van hem het geld retour en zelfs nog 20 dollar extra. Oftewel, geven aan mensen die geven!
11 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull District Ride 2014 - First-Ever MTB Tsunami Flip in Contest
Dat de rode stier elke keer weer toffe evenementen weet te verzinnen weten we inmiddels. Neem het MTB feestje Red Bull District Ride 2014 waar Szymon Godziek voor het eerst in een wedstrijd een Tsunami flip laat zien. Awesome!
11 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Simple Pickup - Picking Up Girls Wearing A Shock Collar - Get Her Number!
Een dame versieren is voor de jongens van Simple Pickup al een tijdje geen enkel probleem. Maar met een elektronische hondenhalsband om je nek is het een stuk lastiger..
11 Sep '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top 10 Summer Edition 2/3
Gisteren konden jullie al genieten van de eerste aflevering van de WATTS Zap Top 10 Summer Edition. Vandaag gaan we verder met het tweede deel..
11 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Crazy Bus Drivers
Er is niets zo veilig als het openbaar vervoer. Althans, dat zou je denken. Ook een tripje met de bus kan wel eens voor ellende zorgen..
11 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 08/09/14 - Top 10 Summer Edition
Gisteren konden jullie al genieten van een nieuwe aflevering van WATTS Zap. Vandaag doen we er gewoon nog een bij. Blijft tof!
10 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Tornado Beats Driver To His Garage
Denk je een leuk stukje te gaan rijden, gaat het regenen. Sterker nog, heel hard regenen en er komt zelfs een tornado op je af. Een slimme zet is natuurlijk om zo snel mogelijk weer je garage in te rijden. Maar dan moet je die nog wel hebben..
10 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
I Love Helmets!
Er zijn genoeg gasten die zonder enige vorm van veiligheid op een longboard over de wegen razen. Vaak gaat het goed, maar er bestaat een mogelijkheid dat het een keer behoorlijk fout gaat. Dan kan je beter een voorbeeld nemen aan deze gozer..
10 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Animated Short - It's Payback Time
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'It's Payback Time'..
10 Sep '14 - in Animation
door Patrick
Revenge! - Organ Theft Prank
Mensen in de maling nemen is leuk. Maar eens kan je de bal terug verwachten. Zo ook in dit geval. Na de 'Girlfriend Suicide Prank' is het nu tijd voor revenge! Zie hier de 'Organ Theft Prank'..
10 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (11)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
10 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Most Epic Nerf War In History
Voor wie met zijn kids in huis een gevecht wil houden is bij Nerf aan het juiste adres. Van 'normale' pistolen tot mega geweren alles is te koop. En geloof me, dat kan voor aardig wat rommel (en plezier) zorgen..
09 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Getting Girls In Bed In 5 Seconds
Er zijn heel wat YT-kanalen die wekelijks laten zien hoe je een leuke dame kan versieren. Maar een dame in vijf seconden in bed krijgen en ook nog een selfie maken is wel een hele prestatie. Deze man krijgt het voor elkaar..
09 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (30)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
09 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - The Mini Has Rockstar Status
Petrolicious zet wekelijks een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Sumner Norman over zijn passie: De 1971 Mini Cooper..
09 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Back To School Fails
School was een mooie tijd. En iedereen haalt wel eens gekkigheid uit. Al gaat dat niet altijd volgens plan. We zetten wat voorbeelden op een rijtje voor je..
09 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
JJ Watt - What Do Rich People Buy
Als je als 25 jarige NFL topspeler een contract ondertekend van 100 miljoen kan je geluk niet meer op. Maar wat doe je dan met zoveel geld? JJ Watt wist het ook niet, en wat doe je dan? Dan Google je gewoon wat rijke mensen kopen. Logisch toch?..
09 Sep '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 07/09/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag de US Open special..
09 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Sorry, I'm Taken. Randomly Rejecting People
Hoe we in no-time een dame kunnen versieren weten we wel inmiddels. Maar hoe maak je duidelijk dat je geen interesse hebt? Gewoon zeggen dat je al een vriendin hebt, ook al was de dame niet me je aan het flirten en van geen kwaad bewust..
08 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Boy Gives A Foul Ball To The Girl Behind Him
In Amerika zijn er mensen die er alles voor doen om tijdens een honkbalwedstrijd een bal te bemachtigen. Deze kleine jongen denkt daar blijkbaar heel anders over..
08 Sep '14 - in Cool
door Patrick
TLP August 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
08 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Ohio State Marching Band - TV Land - Halftime
In Amerika is het gebruikelijk om tijdens de rust van een football wedstrijd een showtje weg te geven. Normaal niet echt spannend, maar dit is toch wel tof te noemen..
08 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Ferrari 550 Barchetta Wipeout
Met een Ferrari onder je kont wil je wel eens de stoere jongen uithangen en mensen laten zien hoe goed je kunt sturen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
08 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dog Problems?..
Dat menig huisdier, en vooral de hond, soms de restjes van ons op mag eten is eigenlijk niet goed. Maar ze hebben er geen last van toch? Dat geven ze uiteindelijk zelf wel aan..
07 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
Gold Digger Prank (3)
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto onder je kont hebt of simpelweg genoeg knaken op zak. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Laten we eens vrouwen versieren bij een Bugatti Veyron..
07 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Teens React To Nintendo NES
Vraag mijn dochter wat een walkman is en ze zal geen benul hebben. Misschien ook logisch, ze is 2,5 jaar en gewend aan de techniek van vandaag. Geef haar een iPad of een PS4 controller en ze weet hoe het werkt. Maar hoe denken tieners over het oldskool Nintendo Entertainment System, ook wel de NES genoemd. Sterker nog, weten ze überhaupt wat het is?..
07 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Russian Car Security
In sommige landen ben je voor je het weet je auto kwijt. Dan kan je wel een goed autoalarm laten installeren, maar dat heeft vaak maar weinig zin. Tijd voor een andere oplossing..
07 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Killer Clown 3 - The Uncle
Bij het eerste deel van de Killer Clown zeiden we al dat zulke geintjes dik over de grens van acceptabel gaan. Maar je zal net zien dat zo'n filmpje een megasucces wordt op YT. Na het vervolg is er nu zelfs een derde deel. Waar zijn oom hem een handje komt helpen..
07 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Insurance Scammers Fail Compilation
Het is werkelijk ongelofelijk dat mensen zich voor een auto werpen om wat extra knaken van de verzekering te vangen. Gelukkig gaat dat niet altijd volgens plan. Lang leve dashcams..
07 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 105 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
06 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Will You Be My Friend?.. With Benefits
Goede vrienden zijn zeldzaam. Dus waarom zou je niet gewoon op zoek gaan? Gewoon met een bordje 'Be my friend' richting het strand en kijken wat de reacties zijn. Alleen doet de verborgen boodschap best veel veranderen..
06 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Million Dollar Shot
Dit zijn nou de leuke uitdagingen. Vooral als je dochter het zelf verzint. Als jij met je rug naar de basket in één worp scoort hoef je nooit meer geld aan haar te geven voor spullen die ze graag wil hebben. Scheelt je toch een klein vermogen gok ik zo..
06 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Two Women One Parking Lot
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite en parkeren is al helemaal een drama. Dat blijkt maar weer..
06 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Sam Cossman - Journey Into An Active Volcano
Een actieve vulkaan van dichtbij bekijken is en blijft gevaarlijk. Sam Cossman ging de uitdaging aan en zocht de borrelende Marum vulkaan op. Bizar!
06 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Best of Drift, Stunt, Freestyle Motocross & Girls
Een dagje circuit voor een lading auto- en motorgeweld is altijd leuk. We schakelen over naar de TCS Racing Track in Zwitserland voor een dosis mannen actie..
06 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
David's Story - Road Safety Campaign
Dat menig auto- en motorrijder het gas wel eens goed opentrekt is geen verrassing. Maar op een motor ben je erg kwetsbaar. David Holmes kan dit ongeval helaas niet navertellen. Maar zijn moeder Brenda wil graag nog even duidelijk maken dat hard rijden voor veel ellende en verdriet kan zorgen..
05 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Say It With Your Project..
Elke vader houdt van zijn dochter. Maar als je dochter liever als Goth door het leven gaat, en zo'n beetje heel de school tegen zich heeft, kan je twee dingen doen. Een goed gesprek aangaan, of je pakt het anders aan..
05 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
Crash Galore (246) - Asia Special 14
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een verse Crash Galore Asia Special..
05 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Cap'n Shmelly and the Sperm Whale
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar Cap'n Shmelly and the Sperm Whale..
05 Sep '14 - in Animation
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 September 2014
De eerste week van september zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
05 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Ikea - Experience The Power Of A Powerbook
Vandaag zie je door de apps het internet niet meer. Of was het bomen en een bos? Digitale techniek is nog steeds de toekomst. Ikea gaat zoals gebruikelijk net een stapje verder. Zie hier hun revolutionaire Bookbook...
04 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Counterfeit Money
Ga je een keer door de drive thru voor een snelle snack blijk je bij het afrekenen vals geld gekregen te hebben. Sterker nog, het gezicht van de werknemer staat op het dollar biljet. Wederom tof verzonnen van Rahat en Joshin..
04 Sep '14 - in Cool
door Patrick
SA Wardega - Mutant Giant Spider Dog
Mocht je ooit een leuk geintje uit willen halen, koop dan eens een tof kostuum voor je kleine keffer. Voor je het weet heb je de mensen aan het rennen..
04 Sep '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 01/09/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten overgoten met een toepassend muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Malta Bus Driver Steering Wheel Problem
Mocht je op vakantie naar Malta gaan dan kan je daar beter het openbaar vervoer pakken dan een auto huren. Want dat is wel zo veilig toch? Althans...
04 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Balls Of Steel Workout
Er zijn legio mensen die naar de sportschool gaan om hun conditie op peil te houden en natuurlijk wat spieren te kweken. Maar dat kan je toch ook thuis doen en eventueel in een speeltuintje? Wel zo veilig..
03 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Stepping On Jordans In The Hood
Er zijn heel wat dingen die je in de 'hood' uit kunt halen. Maar waag het niet om op iemands nieuwe Jordans te gaan staan. Dan heb je pas echt een bak gezeik..
03 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
DevinSupertramp - World's Best Basketball Freestyle Dunks - Lords of Gravity
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we basketballen, Supertramp style!
03 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Fastest Audi RS7 In The World by APR
Dat de jongens van Dragtimes beschikken over erg mooi speelgoed hebben we al meerdere keren laten zien. Vandaag gaan we de strijd aan met een APR Audi RS7 met zo'n 750pk. We zetten daar tegenover: Een BMW M3 (820pk), een Mercedes CLS 63 AMG (840pk), en een Porsche 911 Turbo (620pk). Wie gaat het winnen?..
03 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Breaking Strangers Neck Prank, Roman Atwood, Sam Pepper
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Vandaag doet hij dat met collega pranker Sam Pepper..
03 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Ken Block Nagoya Experience With D1
Dat Gymkhana pro en rallycoureur Ken Block behoorlijk kan sturen weten we inmiddels. Maar wat als hij het op moet nemen tegen een D1 drift kampioen? Let the best man win!
03 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Checkers Win!
Dammen is een leuk spel om een rustige dag door te komen. Tactiek is alles. En deze man weet daar goed gebruik van te maken..
02 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Road Rage Russian Style 2.0
Op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook heel anders lopen..
02 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Holden Torana Burnout On A Hoist
Voor heel veel mensen is sleutelen aan hun auto een geweldige hobby. Maar als je elke keer weer de brug op en af moet om een proefritje te maken dan kost dat wat tijd. Dus waarom niet gewoon je auto testen op de brug zelf ? Biertje erbij en gaan!..
02 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Cape Fear 2014 - Best Surfing Action
De rode stier staat garant voor spectaculaire uitdagingen. Als ze dan een surf evenement organiseren dan weet dat het niet voor mietjes is. Zie hier een kleine impressie van Red Bull Cape Fear 2014..
02 Sep '14 - in Cool
door Patrick
ALS Ice Bucket Challenge Fail Compilation (3)
De 'ALS Ice Bucket Challenge' zal niemand ontgaan zijn. Maar niet iedereen kreeg het voor elkaar om simpelweg een bak ijswater over zich heen te (laten) storten. We zetten wederom wat missers op een rijtje voor je..
02 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The Land Rover Series III Is Equipped For Adventure
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Pawel Litwinski en zijn klassieke 1973 Land Rover Series III..
02 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Train Horn Prank at Rail Road Crossing
Als je voor een spoorwegovergang staat te wachten en de slagbomen gaan omhoog ben je vrij om door te rijden. Maar wat als je plotseling een treinhoorn hoort? Rij je dan door, of blijf je nog maar even staan?..
02 Sep '14 - in Humor
door Patrick
Urban Paradise 2014 - The Company's Turn Down For What'
Dansen is een kunst en er zijn er heel wat die het proberen. Maar zoals met alles breken er maar weinig echt door. Eén ding is zeker, The Company kan er wat van..
01 Sep '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (77)
Er zijn heel wat mensen die door gebreken te oud zijn om te rijden, of simpelweg de verkeersregels niet meer weten. Want ja, een rotonde is natuurlijk altijd een beetje lastig. En dan krijg je dit soort praktijken..
01 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (245) - Asia Special 13
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
01 Sep '14 - in WTF!
door Patrick
40 Smoking Monster Girls Caught On Camera
Dat de dames van het energiedrankje Monster meer dan aardig voor het oog zijn hebben we al eens eerder gezegd. Maar ook deze keer was het geen straf om dit filmpje uit te kijken..
01 Sep '14 - in Sexy
door Patrick
Slippery Nordschleife Crash Fail Drift Compilation August 2014
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Althans, je moet alleen niet overmoedig worden na een behoorlijke regenbui..
01 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties