Archief

Items van July 2014
Painful Poker Loss
Een potje poker met een paar vrienden is altijd leuk. Maar als het serieus gaat worden en bedragen van een miljoen komen op tafel dan wil je niet graag verliezen. Helaas kan poker pro Connor Drinan daar nu over meepraten..
31 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Best Thief Fails Compilation
Stelen is simpelweg fout. Maar gelukkig is er altijd onze grote vriend 'karma' nog om het nogmaals duidelijk te maken..
31 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Danny MacAskill at the Playboy Mansion
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag reizen we af naar de Playboy Mansion voor zijn nieuwe clip..
31 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation July 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juli was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
31 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
San Diego Comic-Con 2014 - Cosplay Music Video
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van de San Diego Comic-Con 2014..
31 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (9)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
31 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Lachlan Sens - Lockup
Het valt nog niet mee om op een trial bike de meest rare stunts uit te halen. Maar zo te zien draait Lachlan Sens daar zijn hand niet voor om..
30 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Awesome Doctor, No Cry Baby Shots
Baby's en naalden zijn geen goede combinatie. Dus als je weer eens voor de nodige prikken naar het consultatiebureau of de huisarts gaat dan is het negen van de tien keer janken geblazen. Tenzij je de juiste dokter hebt. Deze man snapt het!
30 Jul '14 - in Cool
door Patrick
The Epic Driftmob feat. BMW M235i
De nieuwe BMW 235i is een beetje een wolf in schaapskleren. Met een simpele druk op het gaspedaal (met alle hulpmiddelen uit) is het een heus driftbommetje. En daar kan je best een toffe commercial mee maken zoals we van ze gewend zijn..
30 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crazy Pool Jump
Een heerlijke duik in het water kunnen we allemaal wel waarderen met deze temperaturen. Maar je kan het ook overdrijven. Is vijf hoog niet iets teveel van het goede?..
30 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
How To Kiss A Girl In 10 Seconds
Op straat een leuke dame om een kus vragen kan niet elke meid waarderen. Maar er zijn heel wat uitzonderingen..
30 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Incredible
Op badminton na is tafeltennis de perfecte campingsport. Natuurlijk zijn er ook pro's die deze sport beheersen. We schakelen even over naar de Commonwealth Games in Glasgow. Zie hier de geweldige rally tussen Segun Toriola en Ning Gao..
29 Jul '14 - in Sport
door Patrick
Kitchen Drawer Drums
Elke dag trek je weer de besteklade open voor het eten. Tot vervelens aan toe. Maar dat kan je natuurlijk ook een stuk leuker maken. Het enige wat je nodig hebt is wat ritmegevoel..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Headshot Fails Compilation
We hebben het allemaal wel eens gehad. Per ongeluk een bal of iets anders vol in het gezicht. Nooit prettig als het je overkomt. Maar bij een ander is het toch best grappig..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
DevinSupertramp - Barefoot Skiing
Bij de temperaturen van de laatste weken hoort natuurlijk een dosis waterpret. Zie hier een nieuwe creatie van DevinSupertramp: Barefoor Skiing..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - The Homeless Experiment (Rich vs Poor)
Wie zou er volgens jou eerder geld geven aan een dakloze? Mensen uit het rijke en dure Beverly Hills, of het gewone Long Beach? Jack Vale deed de test..
29 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Hottest Cosplay at Comic-Con 2014
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een klein overzicht van de dames van Comic Con 2014..
29 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - Have You Ever Had Sex in Your Comic-Con Costume?
Je kent het principe inmiddels: Jimmy Kimmel's crew stelt mensen op straat een vraag, en wij mogen het antwoord bedenken. Vandaag gaan we langs bij Comic-Con met de vraag of ze ooit seks hebben gehad in hun Comic-Con outfit..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers July 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Crash Fail Action Compilation
Naast officiële racewedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die strak asfalt, gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
StopXAM - Russian Do-Gooders Take On Traffic Offenders
Dat het dagelijks een zooitje is in het Russische verkeer weten we onderhand. Maar er zijn ook Russen die de verkeersovertreders een beetje gehad hebben en zelf maar actie ondernemen. En dan hebben we het over de jongens van StopXAM..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Cheeky Fan Wheelie's Past Tour de France
Het is een reuze prestatie wat de Tour de France rijders laten zien, maar vlak deze fan niet uit. Altijd leuk die mensen die even de media willen halen..
28 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Porsche vs Deer
Ze zeggen we eens dat als je hard wilt rijden je een circuit op moet zoeken. Want dat is veiliger dan de openbare weg. Maar ook op een circuit is het niet geheel risico vrij..
28 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 100 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Helaas hebben we die even moeten missen. Maar vandaag is hij er weer! Zie hier deel 100..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms Reforged - TMNT Super Weapon
Na heel wat afleveringen van Man at Arms gaan de heren met de nieuwe serie 'Reforged' wapens combineren. Vandaag gooien ze de wapens van de Teenage Mutant Ninja Turtles in de mix..
28 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Magic Surprise..
Het was de afgelopen dagen heerlijk weer. Ideaal voor een paar uurtjes terras. Laptop mee, en genieten maar. Al moet je daar wel mee oppassen, want voor je het weet..
28 Jul '14 - in Commercial
door Patrick
Super Selfie - Legit feat. The Manoeuvres
Ook als dansteam moet je zo nu en dan wat stoom afblazen. En dat kan maar op één manier. Gewoon even uit je dak gaan..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Johan Goossens - Kutkind
We surfen inmiddels al ruim 10 jaar over het net. Maar soms kom je op Facebook iets tegen wat je nog niet eerder gezien hebt. Dat is in mijn geval een clip van Johan Goossens, ruim twee jaar oud, maar hilarisch. Voor de mensen die het net als ik gemist hebben, hierbij 'Kutkind'..
27 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Piranha Fishing In Brazil
Een piranha is op zich een relatief klein en zelfs nog een mooi visje, alleen wil je daar niet mee in aanraking komen. Maar in sommige landen is het gewoon onderdeel van het eten. Dus moeten ze gevangen worden. En dat is nog makkelijker dan je denkt. Ik sla alleen even over..
27 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Jackson 'Jacko' Strong Zwarte Cross Record Jump
Jackson 'Jacko' Strong is geen onbekende voor ons. We hebben de beste man tijdens de Red Bull X-Fighters zelfs even gesproken. Eén ding is zeker. Een beetje gek is hij wel, maar dan op een goede manier. Want anders maak je geen giant back flip van ruim 44 meter tijdens de Zwarte Cross. Wat tevens een nieuw record is!..
27 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Parkour Dog
Parkour is een sport waar heel wat tijd in moet steken om ook daadwerkelijk goed te worden. Maar met de juiste partner gaat dat vanzelf. Zie hier Alex en Jumpy..
27 Jul '14 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Summer Second
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van het tweede deel van 'World of Hardstyle Summer 2014'..
27 Jul '14 - in Music
door Patrick
WATTS 21/07/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Game of Thrones - Season 4 Bloopers
Als er één serie echt rete populair is, dan is het wel Game of Thrones. Niet zonder reden natuurlijk want het is een super tof verhaal. Maar ook bij hun gaat tijdens de opnames wel eens wat mis..
26 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (241)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
26 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
A-Z Of African Dances
Mocht je zo of morgenavond een leuke tent opzoeken om even je heupen de vrije loop te laten, dan heb ik al wat moves voor je. Ga je voor de jazzé, funana of totaal wat anders? Proost alvast!
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Careless Tailgater Gets Instant Justice
Een stukje fietsen is goed voor je conditie en gezondheid. Maar als er een Honda op een paar centimeter afstand achter je hangt is het leuke er wel vanaf. Gelukkig zag oom agent het ook..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Homeless Guy Surprise
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. En als er dan ook nog een vreemde om je emmer komt vragen dan is het toch even lastig. Maar deze drie studenten maken het dubbel en dwars goed..
26 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Finger Or Dick?
Tegenwoordig zit iedereen met een tablet of mobiel spelletjes te spelen als ze zich even vervelen. Maar ook zonder een smartphone kan je je prima vermaken. We gaan voor een potje 'Finger or Dick'..
25 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Fastest Busboy Ever
Een 'busboy' is iemand die na het eten de vuile vaat wegbrengt en tevens de tafel weer op orde brengt. Deze man is daar inmiddels erg handig in geworden. Damn wat snel..
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
The Cloud by Richard Clarkson
Ben je toevallig op zoek naar een nieuwe lamp voor boven je tafel? Zoek niet verder. Zie hier 'The Cloud', een interactieve speaker en lamp ontworpen door Richard Clarkson..
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
BMX - Freestyle Edition 2014 (2)
Het is en blijft geweldig om te zien als een freestyle bmx'er zijn trucjes aan het uitvoeren is. Na deel 1 zetten we vandaag wederom een aantal geweldige stunts op een rijtje voor je. Skills!
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - The Result
Gisteren was het dan eindelijk zover. Colin Furze ging met zijn pulsejet richting Dover om de Fransen een poepje te laten horen. Maar is het hem ook daadwerkelijk gelukt? Zie hier het resultaat.
25 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 July 2014
De vierde week van juli zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
25 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
No Skills - Ford Mustang Meeting
Mocht je ooit de kans krijgen om in Amerika een echte Ford Mustang meeting mee te maken, pas dan een beetje op. Niet elke 'coureur' weet met pk's om te gaan..
24 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Kayakers vs Whale
In Argentinië lekker met zijn tweeën even met een kajak het water op is zeer rustgevend. Althans, dan moet je geen speelse walvis tegenkomen..
24 Jul '14 - in Animals
door Patrick
Truck Crash Galore (28)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
24 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Swing Game
Bij heerlijk weer hoort natuurlijk een dosis waterpret. Het enige wat je nodig hebt is een simpele schommel en het feest kan beginnen..
24 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Tartarbot - Epic Meal Empire - Full Episode 1
De allereerste aflevering van Epic Meal Time zit ons nog vers in het geheugen. De gasten die de meest extreme maaltijden maken zijn inmiddels een heus fenomeen. Zo erg zelfs dat ze nu een eigen tv programma hebben op FYI. Zie hier de eerste aflevering van 'Epic Meal Empire' die pas de 26e op tv wordt uitgezonden. Zeggen jullie het maar, gaat dit net zo'n succes worden?
24 Jul '14 - in Television
door Patrick
Nordschleife Subaru Impreza Lucky Driver
Wil je even je auto uitlaten, dan is de Nürburgring Nordschleife een perfect stukje asfalt. Maar iedereen weet dat een Subaru WRX gemaakt is voor rally's. En dus liever het gras en modder opzoekt..
23 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Good Guys
We zien het dagelijks fout gaan op de wegen. En vooral in Rusland hebben ze daar een handje van. Maar niet elke Rus is een eikel in het verkeer. Er zitten ook genoeg mensen tussen die wel weten hoe het moet..
23 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Goodwood Festival Of Speed Oculus Rift Audi Experience
Iedereen wil wel eens een keer meerijden in een dikke Audi op het Silverstone circuit met drievoudig Le Mans winnaar Allan McNish. Tijdens het Goodwood Festival of Speed was dat mogelijk. Althans, virtueel met een Oculus Rift op je neus. En dat is best tof..
23 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Update 4 - Building A Massive Butt
Morgen is het dan zover. Dan gaat Colin Furze de uitdaging aan om vanuit Dover, Engeland met een pulsejet zoveel herrie te maken dat ze het in Frankrijk kunnen horen. Maar nu eerst nog de 'kont' fabriceren..
23 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Best Showing Off Fails Compilation
Heel YouTube staat vol met mensen die stoere stunts uithalen. Maar de stoere jongen uithangen kan ook wel eens anders uitpakken..
23 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Assassin's Creed Unity Meets Parkour In Real Life
De creaties van DevinSupertramp zijn stuk voor stuk kleine meesterwerken. Vandaag gaan we wederom Assassin's Creed met een dosis parkour werkelijkheid maken..
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Top 10 Movie Stunts Of All Time
Elke film die vandaag de dag in première gaat zit vol met special effects en mooie stunts. Maar als we nu hier op Biertijd zelf een mooi lijstje maken met de beste stunts. Welke zou jij dan op nummer 1 zetten?
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Toddler
Kinderen hebben zo een bepaald voorrecht. Want als volwassen vent hoef je sommige streken niet te proberen. Toch lijkt het me wel eens leuk..
22 Jul '14 - in Humor
door Patrick
First Ever Floating Freestyle Motocross Course - Red Bull X-Fighters Munich 2014
Ook dit jaar is Red Bull weer druk bezig met het extreme X-Fighters motorcross event. Maar wat ze in Duitsland hebben laten zien is echt te waanzinnig voor woorden. Niet alleen de rijders hadden weer nieuwe trucs, maar zelfs het drijvende freestyle circuit was awesome. Hier de beelden..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rally Crash Galore (8)
Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Update 3
Colin Furze is met zijn 'Fart@France' project weer een stapje verder. Zie hier Update 3: Testing The Biggest Valveless Pulsejet Ever Made! Waanzin..
22 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Magic Of Rahat - Beheaded Hotel Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat dat nou net de favoriete hobby zijn van Rahat. Vandaag gaan we een schoonmaakster van een hotel in de maling nemen..
22 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The First Seat
Ook vandaag zetten we samen met Petrolicious auto's en hun trotse eigenaars in de spotlights. Zie hier het verhaal van Paul en Ron Cressey..
22 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ultimate Fails Compilation 2014 (So Far)
Elke dag gaat er wel wat mis. En gelukkig zijn er mensen die dat uploaden naar het interweb om ons te vermaken. Zie hier een overzicht van 2014, tot vandaag dan..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
John Oliver - Don't Visit Antarctica
Als er op deze wereld een mooi stukje pure natuur te vinden is, dan is het Antarctica wel. En dat moet zo blijven! Last Week Tonight's talkshow host John Oliver legt uit waarom..
21 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (240) - Asia Special 11
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Luckiest Truck Driver Ever
Hier in Nederland kijkt de politie kritisch naar vrachtwagens die met een losse lading rondrijden. Zekeren van je lading is gewoon van levensbelang. Al denken ze daar in andere landen anders over. Gelukkig is het in dit geval allemaal goed afgelopen..
21 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Office Parkour - Lunchtime Rush
Met een strenge baas op het werk is het soms zelfs lastig om een broodje te scoren. Maar als je het slim speelt is alles mogelijk. Zie hier 'Lunchtime Rush'..
21 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (74)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze motormuis over meepraten..
21 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dudi Sela vs Ivo Karlovic
Als twee professionals een geweldig potje tennis laten zien weet je dat er één gaat verliezen. Maar zelfs dat weten Sela en Karlovic mooi te brengen..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Gas Pump Problem
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en zelfs tanken is een uitdaging..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
American Ninja Warrior - Kacy Catanzaro
Voor een spel als WipeOut heb je heel wat kracht en uithoudingsvermogen nodig. Maar de spelshow American Ninja Warrior gaat net een stapje verder. Deze meid, Kacy Catanzaro is de eerste dame die het voor elkaar heeft gekregen om te slagen. Knap en skills, ik zeg awesome!
20 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Old Guys Fight
Een groep jongeren die voor je deur herrie staan te schoppen zit niemand op te wachten. Maar als er een paar lamme opa's elkaar te lijf gaan is het stiekem best wel grappig. Ik mis alleen de Benny Hill muziek nog..
20 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (239)
Dat zelfs hier in Nederland de dashcams goed worden verkocht is bijna logisch te noemen na ruim 200 delen van Crash Galore. vandaag gaan we voor deel 239. Enjoy!
20 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Amazing Drum Little Kid
Jong geleerd is oud gedaan. En als je vader dan helemaal gek is van drummen dan ga je daar vanzelf in mee. Maar je hebt amateurs en pro's. Deze kleine snuiter zit nu al in categorie twee. Ik zeg Awesome!..
19 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Right Guard Deo Review..
Volgens de commercials op tv en radio is elke deo soweiso 24 uur actief en ruik je heel de dag fris en fruitig. Maar als je dan zo'n ding koopt en het werkt voor geen meter dan is YouTube je beste vriend. Een filmpje maken, klagen en wachten op antwoord. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
19 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Ken Block - Boobkhana! Part 1
Drift pro Ken Block heeft ons al heel wat moois laten zien. Maar na Gymkhana is het tijd voor wat anders. Wat dacht je van Boobkhana? Geweldig idee, maar helaas voor ons ietwat gecensureerd..
19 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (238)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
19 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 14/07/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
19 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Sidecar Roundabout
In je uppie op een motor rijden is met dit weer gewoon een genot. Maar met een zijspan heb je sowieso altijd een maatje bij je. Alleen die rotondes blijven een vak apart..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cool Beer Trick
In elke kroeg is er wel iemand die een leuke truc op voorraad heeft. Zo ook deze man. Ik ben trots op mijn haar, maar kaal zijn heeft toch ook zijn voordelen..
18 Jul '14 - in Cool
door Patrick
BMW Drift Master..
Ik wil niet zeggen dat het puur BMW rijders zijn die wel eens rare fratsen uithalen. Vlak de Audi en VW rijders ook niet uit. Maar je mag denken dat je een driftexpert bent, de realiteit is vaak anders..
18 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (237)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
18 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 July 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
18 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Free Money Experiment
Stel er komt iemand naar je toe en vraagt of je 1000 dollar bent verloren. Zeg je gelijk ja, of nee, want het is toch niet van jou. We doen de test..
17 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Blow Job Gone Wrong
Elke man zou het heerlijk vinden als de vrouw in huis, net uit de douche, naast je komt zitten en klaar is voor wat meer. En als het dan eenmaal zover is dan moet je Roman Atwood zijn om dat moment heerlijk te verpesten..
17 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Girl Gets Wisdom Teeth Removed
Persoonlijk heb ik er geen moeite mee om naar de tandarts te gaan, maar er zijn mensen die daar heel anders over denken. Deze dame is aan de beurt voor haar verstandskiezen. Op zich niet erg prettig, maar gelukkig hebben ze daar een perfecte verdoving voor. Je wordt er alleen een beetje hitsig van..
17 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Hugs For A Dollar
De tijd van de 'Free Hugs' hebben we inmiddels 7 jaar achter ons. Vandaag de dag hebben we het alleen maar over de crisis en daar moet toch wat geld tegenover staan. Maar niet op de manier zoals je denkt..
17 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Crazy On Board Sidecars - Southern 100 - Isle Of Man
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Vandaag gaan we met de zijspan de weg op. En dat is nog best werken voor de man in het bakkie..
17 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (236)
Dat zelfs hier in Nederland de dashcams inmiddels goed worden verkocht is bijna logisch te noemen na ruim 230 delen van onze Crash Galore. Zie hier deel 236..
17 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
ESPN 2014 World Cup Closing Montage
We hebben het WK 2014 inmiddels al even achter ons en zitten nu dik in de Tour. Toch kijken we nog één keer terug op het WK. Zie hier de ESPN Closing Montage..
16 Jul '14 - in Sport
door Patrick
Best Stunt Fails Compilation
Met een goede stunt kun je nog ver komen op YouTube. Maar niet alles loopt zoals verwacht. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
16 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
BBQ For The Homeless
Het leven op straat gaat niet over rozen. Toch zijn er mensen die er het beste van maken. Wat geld geven is een mogelijkheid, maar laten we ze eens verrassen met een heuse BBQ maaltijd..
16 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fireworks vs Boat Dock
Vuurwerk is leuk, maar dan moet je er wel verstandig mee omgaan. Want als je je pot per ongeluk ondersteboven afsteekt kan je wel eens wat slopen. Voor ons humor natuurlijk..
16 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Oversize Truck Accident
Onderhand kunnen we alles wel van A naar B vervoeren. Alleen hebben we daar soms wat extreme maatregelen voor. Zoals in dit geval..
16 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Asphalt Road Workers..
Een stuk asfalt leggen is hier in Nederland geen probleem. Ze gooien voor een paar uur een aantal wegen dicht en daarna is de weg weer vrij. Maar dat gaat niet overal zo snel..
15 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (235)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
15 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Stepdad Porsche 914 Surprise
Elke autofan heeft wel gevoel voor één auto. De één gaat voor een gloednieuw model, en een ander kiest liever een klassieker met stijl. Dave kocht jaren terug zijn passie, een Porsche 914. Helaas is er van restaureren weinig gekomen want zijn bruiloft vond hij belangrijker. Maar, zijn stiefdochter heeft na jaren een verrassing voor hem..
15 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Sex In The Bathroom Prank
Je staat raar te kijken als je even naar het toilet gaat en in het hokje naast je is een stelletje druk bezig met hele andere dingen. Maar zoals je weet, niets is wat het lijkt..
15 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The Ferrari 330 P4 Is One Sexy Beast
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto, en wat wat voor een. Een 1967 Ferrari 330 P4..
15 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Buy My Holden Barina
Om je auto te verkopen kan je hem simpelweg op het internet slingeren met een paar foto's en wachten tot een liefhebber contact opneemt. Maar je kan het ook anders aanpakken..
14 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Park A Gokart Like A Boss
Karten is tof, maar eens moet de kart ook weer terug de schuur in voor wat onderhoud. Deze knaap weet dat snel op te lossen..
14 Jul '14 - in Cool
door Patrick
The Power Of Love
Vandaag de dag is iedereen met zijn mobiel bezig. Kinderen met een tablet en ga zo maar verder. Op zich best leuk, maar vergeet de belangrijke dingen in het leven niet..
14 Jul '14 - in Commercial
door Patrick
Tabby - One Pants No Hands Challenge
Het filmpje van deze man hebben jullie vast al gezien. Zonder handen je broek aantrekken is dus mogelijk! Tabby gaat ook de uitdaging aan..
14 Jul '14 - in Humor
door Patrick
MotoGP 2014 Sachsenring - Biggest Crashes
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke centimeter voorsprong. Maar dat gaat niet altijd volgens plan. Zie hier de crashes van de race op de Duitse Sachsenring..
14 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Man At Arms Reforged - Batman's Wolverine Claws
We hebben inmiddels al heel wat afleveringen van de wapenmakers 'Man At Arms' voorbij zien komen. Maar vanaf vandaag gooien ze het over een andere boeg. Met de nieuwe serie 'Reforged' gaan ze wapens combineren. We beginnen met Batman's Wolverine Claws..
14 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Sudden Hail Storm Surprise In Novosibirsk, Russia
Zo lig je lekker languit op het strand in het zonnetje en voor je het weet gaat de hemel los. Hagel, we hebben het allemaal meegemaakt. Maar prettig is anders..
13 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Ferrari California Crash Test Drive
Mocht je op zoek zijn naar een schitterende Ferrari California, dan is Maranello, Ferrari's thuis, de plek voor een proefrit om er achter te komen of het dé auto voor je is of niet. In dit geval blijkbaar niet. Toch maar een Ford Focus knul?..
13 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (7)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames weer eens in de spotlights..
13 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Don't Leave Your Kids In The Car!
Elk jaar zijn er wel ouders die hun kind in een snikhete wagen achterlaten met alle gevolgen van dien. Vader Terry Williams wilde wel eens weten hoe het voelt om opgesloten te zitten in een auto die vol in de zon staat..
13 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Loading..
Een container vullen is normaal geen probleem, maar als er geen ruimte is voor een pompwagen dan moet je toch iets anders verzinnen. Deze gasten hebben de oplossing..
13 Jul '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 07/07/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
13 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Parking Disaster, Or Not..
Een auto parkeren is een vak apart. Maar als je even weg bent geweest en er staat een andere auto naast je, dan is het wegrijden soms nog een groter probleem. Maar deze man (nee, geen vrouw) heeft daar wel een passende oplossing voor..
12 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 99 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een vers overzicht..
12 Jul '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Adrenaline Sports
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
12 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Coolest Cooler
Heel wat mensen nemen nog steeds een ouderwetse koelbox mee als ze een dagje op stap gaan. Maar geloof me, dat ding is inmiddels zwaar achterhaald. Zie hier de Coolest, een koelbox van deze tijd. Het is nog een Kickstarter project en hun doel was 50,000 dollar om hem daadwerkelijk op de markt te brengen. Inmiddels zitten ze op zo'n kleine 3,2 miljoen dollar, dus hij gaat er sowieso komen. En logisch ook..
12 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Bounce By The Ounce Promo
Mocht je een keer in Engeland komen. Wees dan zo slim om een keertje Preston op te zoeken voor een bezoekje aan 'Bounce by the Ounce'. Hét feestje met het schoonste volk, de beste dansers en een uitmuntende sfeer..
12 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale - The Psychic Dog Prank
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en zegt dat zijn hond jouw favoriete muziek kan raden en zelfs afspelen. Lang leve social media..
12 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (73)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Kudos voor de buschauffeur. Thnx Pete!
11 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Matt Bittner - Return Of The Girl Voice
Het filmpje van Matt Brittner zal je vast voorbij hebben zien komen op het interweb. Natuurlijk denkt gelijk de halve wereld dat zijn meidenstem nep, fake of een hoax is. Maar niets is minder waar. Hij laat het je nogmaals horen..
11 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Lamborghini Gallardo Spyder Valet Parking Crash
Met een Lamborghini Gallardo Spyder onder je kont mag je niet klagen. Sterker nog, die parkeer je niet eens zelf, dat laat je doen. Maar denk wel even twee keer na voor je de sleutel aan het valet parking team van hotel Le Meridian in New Delhi geeft. Hij kan er wel eens een stuk kleiner van worden..

Pics: hier, hier en hier..
11 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Guitar Solo
Als gitarist even midden in de spotlights staan door een dijk van een gitaarsolo weg te geven is geweldig. Maar toch heb ik het gevoel dat er hier iets niet klopt..
11 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Update 2 - The Pulsejet Is Made
Colin Furze is met zijn 'Fart@France' project weer een stapje verder. Zie hier Update 2: The Pulsejet is Made. Waanzin..
11 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 July 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
11 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Phantom Flex4K - Let Me Know When You See Fire
We begonnen met zwart-wit, daarna was kleur al heel bijzonder. Van 'normaal' beeld naar breedbeeld was ook een hele stap in de juiste richting. Van HD-ready naar full HD en nu zijn we bij UHD, 4K. Schitterend, zoals je kan zien bij deze promo voor de Phantom Flex4K camera. Wat is de volgende stap?..
10 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Telekinetic Priest Attack Scare Prank, DmPranksProductions
De geintjes van deze jongens hebben we al eens eerder voorbij zien komen. Ze gaan net een stap verder dan die van de rest. Na de Bus Stop Sniper gaan ze nu voor een telekinetische priester. Je zal hem 's avonds tegenkomen..
10 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Game Of Thrones Season 4 - VFX Making Of Reel
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij het vierde seizoen van Game Of Thrones..
10 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Selling Guns In The Hood Prank
De pranks die de laatste tijd uitkomen worden met de dag leuker. Iemand in de maling nemen is grappig, maar eens tref je de verkeerde. Zo ook deze keer. Eens gaat het echt mis..
10 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Fart@France - Real Time Challenge
Dat Colin Furze een geniale techneut en tevens een eerste klas mafketel is weten we onderhand. Zijn nieuwe project 'Fart@France' is weer iets bijzonders. Zijn pulse jet bike was toch wel het luidste wat hij ooit gemaakt heeft. Maar dat is niet genoeg. Ze moeten het nu in Frankrijk kunnen horen..

Hier update 1..
10 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Best Grandpa Fails Compilation
Niet elke opa zit thuis in een stoel achter de geraniums naar buiten te staren. Er zijn ook opa's die nog lekker druk bezig zijn. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
10 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Drive By Compliments
Iemand afzeiken is makkelijk, maar mensen een complimentje geven gebeurt niet al te vaak. Je wordt er zelf vrolijk van en als iemand een compliment krijgt is ook zijn of haar dag weer goed. Win-Win!
09 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Handy Tool Toys - Multifunctional Sex Toys
Wie wel eens wat rondwandelt in de sexwinkel, weet dat je aan wat spulletjes om je sexleven op te leuken, nog best flink wat zuurverdiende euro's kwijt kan. Wat zou het dan handig zijn als je aan de andere kant wat kan besparen door die dildo of penispomp multifunctioneel in te zetten...
09 Jul '14 - in Pics
door Patrick
Barcelona GO!
Er zijn maar weinig steden waar je van de ene spectaculaire locatie naar de andere spectaculaire locatie kunt lopen. Barcelona is zo'n stad. Fotograaf Ron Whitworth neemt on mee op een trip door Barcelona in flow-motion. Zie hier Barcelona GO!
09 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Animated Short - The Legend Of The Flying Tomato
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we er weer een voor je. Kijk mee naar Legend Of The Flying Tomato..
09 Jul '14 - in Animation
door Patrick
Pallet vs Tram Tracks
Ben jij net als ik te beroerd om te lopen en vind je een tramkaartje te prijzig? Pak een standaard europallet, schroef er vier wieltjes onder en voila. Gaan met dat ding!..
09 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Tyler Back At School
Als jij na een week ziek zijn weer op je werk komt zullen je collega's alleen maar blij zijn dat je weer je eigen ellende kan opruimen. Maar in de kinderwereld is dat een heel ander verhaal. Daar zijn ze oprecht blij als je weer je gezicht laat zien..
08 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (72)
Op de weg gaat het soms maar net goed, maar zelfs met een vliegtuig is het altijd maar weer de vraag of je je kist heel aan de grond kunt zetten. Ondanks heel wat luchtverkeersleiders gaat dat ook niet altijd van een leien dakje. In dit geval gelukkig wel..
08 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Subaru Impreza WRX STI vs Mud Pit
Tijdens automeetings weten ze altijd wel iets nieuws te verzinnen. Wat dacht van een reuze modderpoel? Daar ga je dan met je Subaru Impreza WRX STI. Ik zeg WIN!
08 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
BMW M4 - Ultimate Racetrack
Bij een nieuw speeltje hoort een nieuw promotiefilmpje. BMW weet hoe je dat aanpakt. We gaan los met de nieuwe M4..
08 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1951 Chrysler New Yorker Rally Car
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Jake Auerbach en zijn klassieke 1951 Chrysler New Yorker rally wagen..
08 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Surprise Attack
Altijd leuk als oma mee is op uitstapjes. Vooral om haar een beetje in de maling te nemen. We gaan naar het International Spy Museum in Washington D.C. Doe maar even drukken oma!..
07 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Cop Fishing - Revenue Collection Trap
Als agent moet je toch elke keer wat anders verzinnen om bekeuringen te kunnen blijven schrijven. Vandaag heeft deze agent zebrapad dienst..
07 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Wait For It..
Je staat met je mond vol tanden toe te kijken als de Blue Angels een luchtshow weggeven met hun straaljagers. Maar dan..
07 Jul '14 - in Cool
door Patrick
7 Myths About The Brain You Thought Were True
Het menselijk brein is in zekere zin nog steeds een groot mysterie. Vandaag zeven mythes over onze hersens waarvan we dachten dat ze waar waren..
07 Jul '14 - in Info
door Patrick
BMX - Freestyle Edition 2014
Het is en blijft geweldig om te zien als een freestyle bmx'er zijn trucjes aan het uitvoeren is. Vandaag zetten we er een aantal op een rijtje voor je. Awesome!
07 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fun With Grandma
Oma is de wijste van de familie, dat mag duidelijk zijn. Maar ook oma mag wel eens in de maling genomen worden. In dit geval kort, maar humor eerste klas..
06 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Karate Super Girl
Jong geleerd is oud gedaan. Jesse-Jane McParland is al sinds haar derde jaar met martial arts bezig, en dat is ook duidelijk te zien nu ze inmiddels acht jaar is. Ze heeft inmiddels 117 titels op haar naam staan. Inclusief de jongste WKC Female World Champion. Respect voor de kleine dame.
06 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Busted!
Met je familie een dagje naar het strand is altijd tof. Maar als je na wat afwezigheid weer bij je plekje komt staan er twee vreemde dozen je spullen in te pakken. Op zich prima, een beetje hulp kan geen kwaad. Maar de dames hadden zelf heel wat anders in gedachte. Wat zou jij doen?..
06 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Fly Away Baby Prank
Kinderen zijn dol op ballonnen, en in het bijzonder die gevuld zijn met helium. Maar je moet wel een beetje rekening houden met het aantal. Voor je het weet gaan ze vliegen..
06 Jul '14 - in Humor
door Patrick
60 Seconds That Will Change How You Think
We werken allemaal hard voor onze centjes en veel mensen hebben niets te klagen. Maar iets weggeven doen we niet zo snel. Waar ligt dat nou aan? Want het kan ook anders. Sam Pepper laat je het zien in 60 seconden..
06 Jul '14 - in Actueel
door Patrick
Day With Te Dealer - New York's Youngest Truffle & Mushroom Dealer
Als jonge ondernemer wil je graag snel geld verdienen in zo'n kort mogelijke tijd. Veel zoeken dat het foute circuit op, maar er zijn ook jongens als Ian Purkayastha..
05 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 97 - Viral Compilation
Tot mijn verbazing zag ik gisteren dat ik vorige week een aflevering van Koreusity heb overgeslagen. Dat kan natuurlijk niet. Dus bij deze alsnog deel 97..
05 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Extreme Russian Crabe Climb
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Adrenaline teveel of gewoon een doodswens?
05 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (234) - Asia Special 10
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
05 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (71)
Het is geweldig mooi om te zien hoe professionals een groot gebouw met een paar knallen plat weten te krijgen. Maar echt verstandig is het niet om het op een afstandje te bekijken. Deze lui hebben in ieder geval geluk gehad..
04 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 98 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 98..
04 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Streetgasm 2000
Ben jij een echte autofan, en ben je niet vies van exclusieve uitstapjes. Dan is het Streetgasm2000 event wellicht wat voor jou. In 7 dagen 2000 mijl door Europa toeren en genieten van de meest mooie locaties, exclusieve hotels en natuurlijk de beste feestjes. Zie hier de 2014 aftermovie..

Meer info vind je hier!
04 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 July 2014
Het is eigenlijk elke week weer een dosis leedvermaak, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier weer een vers overzicht falers..
04 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 30/06/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
04 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (70)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze mafketel over meepraten..
03 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Metal Construction
Het programma 'Help mijn man is klusser' kennen jullie vast wel. Maar stel dat je een handige vent hebt met twee rechterhanden die tevens metal fan is. Dan kan het zo zijn dat je muurtje alsnog scheef staat. Ik vraag me toch af hoe dat kan..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
TLP June 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Jul '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Epic Capture The Flag In Panama
Geef een groepje volwassen mannen kinderspeelgoed en je weet wat er gaat gebeuren. Zie hier wederom een toffe creatie van DevinSupertramp..
03 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation June 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook juni was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
03 Jul '14 - in WTF!
door Patrick
Mafia Delivery Prank
We hebben al verschillende mafia pranks voorbij zien komen. Maar deze gasten gaan net een stapje verder..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Zombie In The Taxi Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een taxi pakt en er komt een zombie op je af, dan is het wel even schrikken..
03 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Hot Rod Classic Freak Race - 1950 Ford Custom
Er zijn twee liefhebbers van klassieke wagens. Of ze restaureren ze weer tot het origineel. Of ze maken er zelf een project van. We gaan vandaag voor optie twee met deze klassieke 1950 Ford Custom..
03 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Warped Tour Reacts To Magic
Een goede goocheltruc blijft tof. Zelfs achter de schermen van de 'Warped Tour' kan iedereen wel wat magie waarderen. Van Vanna tot Linkin Park..
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Tipping Fast Food Workers $100
Eten bestellen doen we regelmatig. En een kleine fooi hoort daar gewoon bij als de bezorger met een warm tasje voor je deur staat. Maar fooi krijgen ze zelden bij de grote fastfood ketens. Tijd voor deze jongens om dat even recht te zetten..

Vooral de laatste dame is een topper!
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Fifth Gear - Porsche Cayenne Turbo vs Mercedes ML63 AMG
Nu we Top Gear even moeten missen schakelen we even over naar Fifth Gear voor een leuke SUV test. Twee zwaargewichten met ruim 500pk gaan elkaar de strijd aan. Wie gaat er winnen? De Porsche Cayenne Turbo of de Mercedes ML63 AMG..
02 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Wingsuit Pro Clem Newell - The Valley
Wingsuit basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. Maar zeg zelf, awesome is het wel!
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Toy Wars
Spelen met speelgoed van de kids, elke man is er dol op. Maar soms loopt het allemaal een beetje uit de hand. Zie hier Toy Wars..
02 Jul '14 - in Cool
door Patrick
Ashley Fiolek - Deaf-Defying Motocross Champion
Motorcross is een geweldige sport. Jankende motoren maken het geheel compleet. Maar wat als je doof bent? Ashley Fiolek heeft daar totaal geen moeite mee. Deze dame is een eerste klas kampioen..
02 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Car vs Bikers Road Rage Surprise
Motorrijders en automobilisten, het blijft een apart stel. Bij het kleinste misverstand onderweg hebben ze gelijk ruzie. Maar soms loopt het anders af dan je zou denken..
01 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Make Out With Hot Girls
Ga je binnenkort op vakantie of misschien een leuk dagje naar het strand en wil je wat aandacht van vrouwelijk schoon? Zorg dat je er verzorgd uitziet en leer een kaarttruc. De rest gaat vanzelf..
01 Jul '14 - in Cool
door Patrick
StuntFreaksTeam - Car vs Bike Drifting
Driften met een auto is best te doen, maar met een motor is een ander verhaal. Toch zoeken deze twee coureurs van het StuntFreaksTeam het circuit op voor een duel..

Mocht je hun volledige film 'Our Lifestyle' gemist hebben, bij deze..
01 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - Ferrari 312PB Ends An Era With A Bang
Ook vandaag zet Petrolicious weer een autoliefhebber en zijn passie in de spotlights. Vandaag kijken we naar Steven Read en zijn klassieke 1972 Ferrari 312PB..
01 Jul '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
30 Classic Slip 'N Fails
Bij lekker weer hoort een ouderwetse slip & slide. Naast alle pret gaat het alleen ook wel eens mis. We gooien ze in de mix voor je..
01 Jul '14 - in Humor
door Patrick
Best Kids Fails Compilation
Niet alleen volwassen mensen gaan wel eens de fout in, ook menig kind kan er wat van. Getuige deze compilatie..
01 Jul '14 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties