Archief

Items van February 2014
Jeff Gordon - Test Drive 2
Professioneel coureur Jeff Gordon rijdt normaal mee in de Nascar Sprint Cup Series. Sturen kan hij dus wel. Nou heeft hij vorig jaar een stunt uitgehaald, en één in het bijzonder beweerde dat het in scene gezet was. Tijd om diegene eens wakker te schudden..
28 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Awesome Rider - Kid Revs A Bike In London
Een echte motorliefhebber herken je in no-time. Zo ook deze motorrijder die een kleine snuiter even blij maakt. Heerlijk!
28 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Apolosophy - Creative Advertising
Standaard reclamezuilen zie je op het station bijna niet meer staan. Het is allemaal 'gewoon' geworden. Maar er zijn reclamebureau's die net wat verder denken..
28 Feb '14 - in Commercial
door Patrick
Storm FreeRun - Hong Kong Playground
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zie hier Storm FreeRun's Hong Kong Playground..
28 Feb '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 17/02/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 February 2014
De laatste week van februari zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
28 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - How To Build a 60MPH Mobility Scooter - Part 1
Dat Colin Furze gek is van techniek en motoren weten we. Kennen jullie het filmpje nog van zijn snelle scootmobiel? Hij laat ons zien hoe je zelf zo'n scheurijzer in elkaar zet. Vandaag in deel 1, het frame. Deel 2 06/03.
27 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (213)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
27 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers February 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
27 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Drunk Russians Going Home After Après-Ski
Na een zware dag op de piste is het natuurlijk vanzelfsprekend om nog even een paar uurtjes après-ski te pakken voor het slapen gaan. Alleen gaat bij sommige gasten het lampje eerder uit dan verwacht. Maar gelukkig heb je altijd nog je vrienden die je veilig thuisbrengen..
27 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Hooking Up With Internet People? Sam Pepper
De laatste jaren hoor je steeds vaker dat mensen via het interweb de perfecte partner gevonden hebben. Klinkt natuurlijk zeer romantisch. Maar als we op straat eens vragen of iemand ervaring heeft met internetrelaties blijkt dat vaak maar om één ding draait..
27 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Roger Federer vs Benjamin Becker
Dat Roger Federer een aardig balletje kan slaan hoef ik niemand meer wijs te maken. De beste man kan toveren met zijn racket. Zo ook tijdens de partij tegen Benjamin Becker in Dubai..
27 Feb '14 - in Cool
door Patrick
A Normal Day For Us - Fails & Bloopers, Xtr3m3Flip3rs
Wellicht ken je de 'A normal day for us' filmpjes van Xtr3m3Flip3rs wel. Van die werptrucjes die op een ongelofelijke manier in één worp goed gaan. Helaas, ze doen er natuurlijk een stuk langer over. Maar ergens wisten we dat stiekem al..
27 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Win / Fail Towing Compilation
Even een auto slepen klinkt zo simpel. Maar dat valt soms vies tegen. We zetten een aantal winnaars en falers op een rijtje..
26 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Awesome Piano Kid
De toetsen van een piano zijn voor mij een wirwar van tonen. Maar deze kleine snuiter heeft er de vingers voor. En dat zomaar, spontaan. Dat willen we vaker zien..
26 Feb '14 - in Cool
door Patrick
The Best Videos Compilation Part 2
Elke dag groeit het aantal video's op het web. Veel niet belangrijk, maar er zijn ook legio clips die het aanzien meer dan waard zijn. We zetten er een aantal op een rijtje..
26 Feb '14 - in Cool
door Patrick
World's Fastest - 270.49 mph (435.31 km/h) Hennessey Venom GT
De strijd om de snelste productieauto ter wereld is al wat jaren aan de gang. Vooral Bugatti en Hennessey maken het elkaar moeilijk. De Bugatti Veyron Super Sport stond met zo'n 431 km/h eenzaam aan de top, maar daar is nu verandering in gekomen. Zie hier de Hennessey Venom GT..
26 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
26 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Epic Towing Fail, Russia
Met pech komen te staan is altijd ellendig. En al helemaal als er even niemand is die je kan helpen. Deze jongens dachten creatief te zijn en even stiekem met een bus op sleeptouw te gaan. Maar of dat zo slim is...
25 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
AVICII & Rick Astley 2014 - Never Gonna Wake Up (Mashup)
Zijn we eindelijk van de Rick Rolls verlost, komt Rick Astley weer om de hoek kijken in deze awesome mashup. De clip doet wonderen..
25 Feb '14 - in Music
door Patrick
From Shocking Punk Rocker To Stunner
Wellicht heb je het tv programma 'Lust, liefde of laten lopen' wel eens voorbij zien komen tijdens het zappen. In Engeland hebben ze dat programma ook, maar dan in de vorm van 'Snog, marry, avoid'. Vandaag nemen ze een, op het eerste gezicht, ruige punker onder handen. Zou jij haar doen?..
25 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Fake Homeless Man Exposed
De grapjes van Jack Vale zien we regelmatig hier op Biertijd. Maar deze keer gooit hij het over een andere boeg. Het leven van een dakloze gaat niet over rozen. Op straat met veel pijn en moeite wat centjes ophalen om rond te komen verdient de schoonheidsprijs niet. Maar wat deze snuiter doet is toch wel schandalig..
25 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - The Maserati Bug
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Frank Mandarano over zijn passie, de Maserati 3500GT..
25 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Balloon Highline, Slackline
We hebben al vaker 'Slackliners' gezien die op extreme hoogtes van de ene berg naar de ander lopen. Maar we kunnen nog een stapje hoger..
25 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Finding Nemo (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Na Frozen is nu Finding Nemo aan de beurt..
25 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Drive - Rollin' In A Woody - Jack Dick's Surf Wagon
Net als Petrolicious gaat ook Drive vaak op zoek naar bijzondere wagens met een verhaal. Vandaag de Hot Rod Surf Wagon van Jack Dick..
24 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
DIY Mission Control Homework Desk
Heeft die kleine snuiter van je een nieuw bureau nodig en ben je een beetje handig? Wellicht is dit een leuk idee. Een heus Mission Control bureau..
24 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Top Gear S21E04
Vaste prik op maandag. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
24 Feb '14 - in Television
door Patrick
Motorbike Crash Galore (8)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
24 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Snowboard Park - Supertramp Style
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we voor een mini snowboard park, Supertramp style!
24 Feb '14 - in Cool
door Patrick
How To Make A Hit Song & Top The Charts!
Waarom lopen jongens als Hardwell, Afrojack en andere DJ's elke dag weer hun zak te vullen terwijl jij het zelf ook kan? Zo moeilijk schijnt het allemaal niet te zijn..
23 Feb '14 - in Music
door Patrick
Walmart Shoplifter Shamed Out Of Store
Wat zou jij doen als je in een winkel iemand ziet die zijn zakken vol staat te laden, maar niet van plan is een cent te betalen. Waarschuw je het personeel, doe je niets, of ga je zelf de confrontatie aan? Deze man ging voor de derde optie..
23 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Snake Chase Prank, Roman Atwood
Slangen zijn op zich prima beesten, alleen is het voor een leek lastig om te zien of er een giftig is of niet. En als er dan een achter je aan komt, dan is rennen vaak de enige optie..
23 Feb '14 - in Humor
door Patrick
[CINEMA] 2013
2013 was voor de filmmakers een productief jaar. Er zijn weer de nodige kaskrakers geweest die een behoorlijke indruk hebben achtergelaten. We zien het in de mashup [CINEMA] 2013..
23 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Stunt Biker Fail
Op je motor trucjes uithalen voor wat publiek is tof. Even laten zien dat jij de motor volledig onder controle hebt. Althans..
23 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jimmy Fallon & Timberlake - History Of Rap 5
De echte rap successen, wie kent ze niet. Jimmy Fallon en Justin Timberlake gingen voor de vijfde keer los en zetten weer eens een aantal klassiekers op een rij..

Eerdere delen vind je hier, hier, hier en hier!
23 Feb '14 - in Cool
door Patrick
BMX Tricks - Pushing The Limits
We zien met regelmaat echte BMX pro's voorbij komen die kunnen toveren met hun fiets. Maar ook die moeten elke keer weer met nieuwe trucjes komen. En dat gaat met vallen en opstaan..
22 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Squeaky Shoes In The Library
Piepende schoenen zijn ellendig. Je doet er soms geen moer aan, maar irritant blijft het wel. En al helemaal als je rustig door een bibliotheek probeert te lopen..
22 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Damian Walters Runs A Loop The Loop
Damian Walters is geen onbekende voor ons. De stuntman met perfecte parkour skills kan het onmogelijke mogelijk maken. Dus waarom niet een looping lopen..
22 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Sir David Attenborough - Women's Olympic Curling
Sir David Attenborough kennen we allemaal wel van zijn rustgevende stem waarmee hij legio prachtige documentaires heeft ingesproken. Vandaag kijken we met hem naar het olympische vrouwen curling. Humor!
22 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Big Foot Scare Prank, Vitaly
Een klein dorpje op zijn kop zetten is niet veel voor nodig. Nodig Vitaly uit en voor je het weet hoor je overal op het nieuws dat Bigfoot echt bestaat!
22 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Incredible Parkour & Freerunning
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
22 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Trojan Mailing, DHL
Een concurrent zal niet snel reclame voor je bedrijf maken. Maar als je het slim speelt is het best te doen en nog grappig ook. Pakjesboer DHL laat het je zien..
22 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull Crashed Ice 2014 Saint Paul USA LIVE!
Ben jij niet in de gelegenheid om 'even' af te reizen naar Amerika om daar real-life de tweede race van het Ice Cross Downhill World Championship mee te maken? No worries. De finale wordt vannacht, 23 februari, om 02:00 uur live uitgezonden. Bewijst één van de Nederlanders dat Nederland schaatsland nummer één is? Je ziet het met eigen ogen via de livestream!
22 Feb '14 - in Sport
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 February 2014
De derde week van februari zit er al weer op. Tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Een mooie manier om het weekend te starten..
21 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 79 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 79..
21 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Lazy Pizza Delivery
Pizza's bezorgen is niet eens zo'n verkeerde bijbaan, maar al die trappen ben je een keertje beu. Maar daar is natuurlijk een oplossing voor..
21 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
MMA Highlights - Best Of 2013
MMA is topsport. Om de ring in te stappen moet je toch beschikken over aardig wat techniek of misschien wel een doodswens. Dat er rake klappen vallen zien we in deze compilatie hoogtepunten van 2013..
21 Feb '14 - in Sport
door Patrick
Betalen Voor Facebook..
Facebook begon zo leuk. Berichtjes delen met je vrienden en dat was het eigenlijk wel. Vandaag de dag is het allemaal een stuk commerciëler geworden. Je ziet door de reclame je eigen berichtjes niet meer. Nog even en we moeten overal voor betalen..
21 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Track Action - Best Moto2 Saves 2013
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit voor elke meter voorsprong. En soms gaat dat ook maar net goed..
21 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rémi Gaillard - Sonic
Met de maffe Fransoos Remi Gaillard in de buurt moet je niet raar opkijken als er weer eens iets vreemds gebeurt. Vandaag gaat hij als Sonic door het leven..
21 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Alphabet Insanity - Tongue Twister Rap
Rappen in volgorde van het alfabet is een behoorlijke opgave. En al helemaal als het in een rap tempo moet. Mac Lethal krijgt het voor elkaar..
20 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Echte Winter..
Eén van de weinige bedrijven die keer op keer met geniale commercials komt is de verzekeraar uit Apeldoorn. En ook deze keer is het weer raak..
20 Feb '14 - in Commercial
door Patrick
ETT Totally Disposable Paper Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag gaan ze voor een Totally Disposable Paper Snowboard..
20 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Paranoid Name Dropping Prank. Jack Vale
Je staat raar te kijken als je een wildvreemd iemand voorbij loopt en hij noemt je naam. Oké, er zijn meer mensen met dezelfde naam, maar het zet je toch aan het denken..
20 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Simple Pickup - Making Guys Call Hot Girls For A Date
De jongens van Simple Pickup laten vaak zien hoe je een mooie dame kunt benaderen voor een date. Vandaag doen ze dat anders. Want welke man heeft geen moeite om de vrouw van zijn dromen uit te vragen? Laten we ze gewoon bellen. Zo simpel is het. Met een beetje zelfvertrouwen kom je een heel eind..
19 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Base Jump Into The Fog
Basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met als enige redmiddel een stukje doek met wat touwtjes. En al helemaal als je door een lading mist niet eens ziet wat je kan verwachten..
19 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Awesome Kiss Cam Moment
In Amerika heb je bij een aantal grote wedstrijden een heuse 'kiss cam'. Zie je jezelf op de jumbotron dan is het wel zo netjes om diegene naast je een zoen te geven. Maar er zijn uitzonderingen..
19 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Guns & Weapons Fail Compilation
Geweren, pistolen, messen, simpelweg elk wapen moet je met respect en correct behandelen. Anders komt er alleen maar ellende van..
19 Feb '14 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome 2014
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
19 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Flappy Bird Killed In Public
Op 9 februari werd het populaire en verslavende spel Flappy Bird door de maker zelf uit de App Store verwijderd. Daarom tijd om Flappy Bird ook in real life uit zijn lijden te verlossen..
18 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Evolution Of Hip-Hop Dancing
Talkshowhost Jimmy Fallon zien we regelmatig met Justin Timberlake de History of Rap op de kaart zetten. Vandaag neemt Will Smith het van Timberlake over voor de Evolution of Hip-Hop Dancing...
18 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Calen Morelli's Magic Instagram Compilation
De goocheltrucjes van Calen Morelli hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we voor een compilatie van zijn Instagram magie..
18 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Black Guy Trying To Break Into A Car..
Op klaarlichte dag een auto open proberen te breken is niet al te verstandig. Maar zou er verschil zijn als een blanke of gekleurde man het doet? Laten we het eens testen..
18 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Perfect-Fit Oakland Racer
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag de ietwat excentrieke Brian Bent over zijn Oakland Racer..
18 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
18 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Snowlercoaster - Insane Zipline Sledding
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag zoeken we de sneeuw op voor een heuse snowlercoaster..
18 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (212)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
17 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Marie-Anne Zoekt Een Kamer In Utrecht..
Als student een mooie kamer zoeken in Utrecht valt niet mee. Alles zit bomvol, of is simpelweg niet te betalen. Maar wat doe je als je geen geschikte plek kunt vinden? Dan ga je creatief doen..
17 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Man Of Steel From A Baby's Perspective
De eerste actiefilm die jij hebt gezien, weet jij nog welke dat was? Deze kleine snuiter kijkt voor het eerst naar Man of Steel, ook wel Superman. Zijn reactie is dan ook geweldig..
17 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Dad, She Is Pregnant..
Vreemde mensen in de maling nemen is zo nu en dan best grappig, maar je eigen vader is misschien nog wel leuker. Want hoe zal hij reageren als je als 16 jarige zegt dat een meisje zwanger van je is..
17 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Do Athletes Live Longer?
Sporten is goed voor je. Je voelt je een stuk beter en je conditie gaat er ook nog eens op vooruit. Maar als sporten goed voor je is, dan moet een atleet toch heel oud kunnen worden? Of niet..
17 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Top Gear S21E03
Mocht je gisteren de capriolen van Jeremy, James en the Hamster gemist hebben. Geen nood. Zoals gebruikelijk hebben wij hem alsnog voor je klaarstaan..
17 Feb '14 - in Television
door Patrick
One Inch Of Snow - Movie Trailer
Het weer zit ons gelukkig mee. Geen extreme winterse taferelen, op een koud briesje na. Maar er zijn mensen die bij een paar sneeuwvlokken al panisch worden. Deze grappenmaker heeft een heuse trailer gemaakt. Zie hier One Inch of Snow..
16 Feb '14 - in Humor
door Patrick
House Of Dreams-Bliss 'n Esso - Extreme Sports
Extreme sporten zijn we dol op. Goede muziek ook. Laten we die eens combineren. Zie hier de re-edit van House of Dreams-Bliss 'n Esso..
16 Feb '14 - in Cool
door Patrick
The Sounds Of Women's Curling
Nou is curling niet het meeste spannende onderdeel van de Olympische spelen. Althans, dat vind ik dan. Maar één ding is zeker, de meeste dames mogen er zijn. Alleen de geluiden die ze maken..
16 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
MotoGP 2013 Best Moments
Het 2013 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons, maar de sport blijft spectaculair. Zie hier een compilatie beste momenten van de afgelopen seizoenen..
16 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Gear Tests The McLaren P1 (Top Gear Season 21 Ep.2)
Wie trouw Top Gear volgt kan deze posting laten voor wat het is. Maar ben je een liefhebber van snelle wagens, en de McLaren P1 in het bijzonder. Dan kan je dit filmpje niet voorbij laten gaan. Voor de liefhebbers!
16 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 78 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
15 Feb '14 - in Cool
door Patrick
The Similarities Of Aerobatics And Dance
Binnenkort, 28 februari, gaat na een aantal jaar eindelijk weer het Red Bull Air Race evenement van start. Wij zijn daar tevens weer aanwezig als het feest los gaat in Engeland. Maar wist je dat zo'n race veel weg heeft van dansen? We laten het je zien..
15 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Looking For A First Kiss On Valentine's Day
Dat je met een kartonnen bord niet alles voor elkaar krijgt op straat hebben we van de week al kunnen zien. Maar gelukkig ging het hem de rest van de dag voor de wind..
15 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Social Media Stalker Prank
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en weet wat je naam is, wat je gegeten hebt en zelfs hoe je hond heet. Jack Vale laat je zien hoe dat mogelijk is. Lang leve social media..
15 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Bus Crash Galore (01)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor een bus..
15 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Don't Tell Mummy! JamieP's Nissan GTR, Porsche, Kids, Smile
Kinderen en snelle auto's is een magische combinatie. Een poosje terug zagen we deze kleine mazzelaar naast papa in een zeer rappe Porsche, en vandaag mag deze kleine meid genieten van de 1000pk die paps in zijn Nissan GTR heeft. Alleen niets tegen mama zeggen hè!
14 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Vitaly & The Dudesons Prank Time, Baby Cliff Prank, Setting My Self On Fire
Als je het over pranksters hebt, dan denk je al snel aan Vitaly en The Dudesons. Op zichzelf zijn ze al niet vies van extreme pranks, maar samen spannen ze helemaal de kroon. Vandaag gaat een baby voor een dolle rit en proberen de heren zichzelf in brand te steken..
14 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Track Action - The MotoGP Season In High-Speed
Het 2013 MotoGP seizoen hebben we inmiddels al een poosje achter ons, maar de compilaties blijven komen. Vandaag kijken we terug op een snel seizoen, maar dan wel in high-speed slow motion..
14 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
GiveBackFilms - $2000 Engagement Ring
Er zijn heel wat YT-kanalen die leuk geld verdienen met hun zelf gemaakte filmpjes. GiveBackFilms maakt er een gewoonte van om elke cent net zo hard weer uit te geven aan mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Speciaal voor Valentijn maken ze vandaag een verloofd stel gelukkig..
14 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 February 2014
De tweede week van februari zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
14 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Alexander Rusinov - My Life 2013 I Can't Stop
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier. Van parkour tot extreme hoogtes, Alex doet het..
13 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Street Drummer Gordo
Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen..
13 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Musical Broom Skills
Elke dag weer je straatje schoonvegen komt ook een keer je strot uit. Maar met een kleine aanpassing is die bezem niet eens zo verkeerd..
13 Feb '14 - in Cool
door Patrick
First Kiss Valentine's Day Prank Gone Wrong
We konden er op wachten. Met een kartonnen bord dames vragen om je eerste zoen kan lang goed gaan. Maar als het dan ook perfect verloopt, waarom ga je het dan ook bij de mannen proberen? Dat is vragen om ellende..
13 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
OnTheRoofs - Climbing The Shanghai Tower (650M+)
Nu ben ik een jongen met een behoorlijke geval van hoogtevrees dus zal je mij niet zo snel de hoogte op zien zoeken. Je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
13 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 10/02/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
13 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Cassetteboy vs David Attenborough
Sir David Attenborough kennen we allemaal wel van zijn rustgevende stem waarmee hij legio prachtige documentaires heeft ingesproken. Vandaag laat hij, met een beetje knip- en plakwerk, zien hoe een typisch avondje uit in Engeland er aan toegaat.
12 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Simple Misfits - Peeing On People Prank
Zit je op je gemak op het toilet een beetje op Facebook rond te struinen, staat er een of andere onverlaat over je nieuwe schoenen heen te pissen. Natuurlijk een geintje met wat water, maar de reacties zijn er niet minder om..
12 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Money Or Phone Prank
Wat is de waarde van een gemiddelde mobiele telefoon? Laten we zeggen zo'n 400 dollar. Wat zou jij doen als iemand op straat je telefoon leent, en er vervolgens mee wegrent maar je wel nog even snel 400 dollar geeft. Ga jij achter je telefoon aan, of vind je het wel een mooie deal?..
12 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Calen Morelli - Magic Boy Band
Vrouwen zijn dol op boy-bands en magie. Goochelaar Calen Morelli kwam op het idee om die twee te combineren en de Magic Boy Band is het resultaat..
12 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Inside Quattro  - The Secret Storage Facility of Audi Sport
Naast alle productiewagens, rallykanonnen en zeldzame klassiekers zijn er natuurlijk ook legio concepts waar Audi aan werkt. Maar wist je dat alle speciale modellen netjes bewaard blijven bij Audi? We nemen een kijkje in de 'geheime' garage..
12 Feb '14 - in Docu
door Patrick
Police Dashcam Compilation (02)
Dat het in Rusland anders gaat dan hier in Nederland met regeltjes en verkeer weten we ondertussen. En dat is voor de politie niet anders. Zie hier een verse Police Dashcam Compilation..
12 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Ferrari F1 Pit Stop Perfection
In enkele seconden een Formule 1 wagen weer op orde brengen is een kunst op zich. We kijken mee naar de perfecte pit stop van het F1 Ferrari team..
11 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Golf Trick Shots by Chip Hoch
Golfen is knikkeren voor rijken die te lui zijn om te bukken. Althans dat beweren sommige mensen. Persoonlijk vind ik het een supersport, maar mijn skills zijn niet om over naar huis te schrijven. Een balletje slaan kan je beter aan Chip Hoch overlaten..
11 Feb '14 - in Cool
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Lip DJ
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle 2014!..
11 Feb '14 - in Music
door Patrick
The Many Faces Of Guilty Dogs
Als je niet thuis bent pakt je viervoeter zonder problemen je pantoffels of je bankstel beet voor een grondige make over. Maar als je hem daarna erop aanspreekt is al snel duidelijk dat hij maar al te goed weet dat het foute boel is.
11 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (211)
Je zou toch denken dat er ooit een eind aan de Crash Galore reeks moet komen. Niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
11 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Lamme Frans - Altijd Carnaval
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende tekst. Zie hier de carnavalskraker van 2014, Lamme Frans met zijn Altijd Carnaval. Proost!
11 Feb '14 - in Music
door Patrick
Reiter Lamborghini Gallardo Ski Slope Flachau, Snow Play
Waarom een duf skiliftje pakken als je ook op een leukere manier de piste op kan. Gewoon gas erop met je Lamborghini Gallardo..
11 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Whatever - Devil vs Angel Prank
We hebben allemaal een engel en een duiveltje op ons schouder. Puur om het feit dat je soms keuzes moet maken. Maar wat als die ineens voor je neus staan?..
10 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S04E08 - Valentine's Special
Freaky hebben we even moeten missen, maar net als onkruid komt de verschrikkelijke sneeuwman elke keer weer opduiken. Maar deze keer is hij in een goede bui. Zie hier de Valentine's Special..
10 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Bad Husband Prank
Als een paar, waarvan de dame zwanger is, op straat staan te stuntelen met een zwaar stuk vloerbedekking, dan ben je snel geneigd om de dame in kwestie even af te lossen. Maar met grappenmaker Jack Vale in de buurt loopt alles anders dan je zou verwachten..
10 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Surprise Valentine's Singing
Nog een paar dagen en dan is het weer Valentijnsdag. De dag om je schatje, of toekomstige liefde eens in het zonnetje te zetten. Onze grote vriend Stuart Edge is alvast begonnen..
10 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Halo Energy Sword
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze de Halo Energy Sword fabriceren..
10 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Top Gear S21E02
Mocht je gisteren de capriolen van Jeremy, James en the Hamster gemist hebben. Geen nood. Zoals gebruikelijk hebben wij hem alsnog voor je klaarstaan..
10 Feb '14 - in Television
door Patrick
The Kidnapping Children Experiment
Als je kind op een gegeven moment thuis niet meer aanschuift bij het avondeten is de ergste nachtmerrie van elke ouder. Gewoon uit school nooit meer thuiskomen. Je moet er niet aan denken. Fousey deed een test om te kijken hoe omstanders reageren als er mogelijk een kind wordt ontvoerd. Hoe zou jij reageren?
10 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (21)
Of je nou met een fiets, brommer, auto of motor over de wegen zoeft, altijd oppassen want een ongeluk zit in een klein hoekje. En dat geldt ook voor vrachtwagens..
09 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Highway 2 - Mercedes C63 AMG vs Swedish Police
Met een snelle auto onder je kont is het leuk om het gaspedaal vol in te trappen. En al helemaal als je een kat en muis spelletje gaat spelen met de politie. Highway is een filmpje in de categorie Ghostrider en Getaway in Stockholm. In het eerste deel van Highway speelde een Audi RS6 en RS4 de hoofdrol. Vandaag gaan we voor deel 2 met een Mercedes C63 AMG..
09 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Awesome Extreme Sports Zapping - Best Of RAW January 2014
Er zijn een aantal sporten die het aanzien meer dan waard zijn. Vooral de categorie 'Extreme Sports' is een aanrader. Kijk mee naar de compilatie Extreme Sports Zapping - Best of RAW January 2014..
09 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Tate Roskelley - The Most Creative BMX Rider On Earth
We hebben onderhand al heel wat BMX kunstenaars voorbij zien komen. Maar de trucjes van Tate Roskelley zijn net even anders dan we gewend zijn..

Bonus: 2012 Video.
09 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 77 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 77..
08 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - Age Doesn't Matter
We zien regelmatig parkour en freerunning vid's voorbij komen hier op Biertijd. Vaak zijn het een stel jonge honden die als een malle over objecten heen vliegen. Maar wat als je zo'n 36 of zelfs 48 jaar bent? Ja, zelfs dan kun je nog gewoon meedoen. Respect!
08 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Cookie Phone vs Police
Niet alleen in Nederland kun je een bekeuring krijgen voor niet handsfree bellen achter het stuur. Er zijn meer landen waar je dan simpelweg de Sjaak bent. Maar wat als je geen telefoon, maar een koekje in je handen hebt?..
08 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Flappy Bird In The Library
Sommige spelletjes zijn zo verslavend dat je ze overal moet spelen. Nou zijn we gewend dat je geen herrie maakt in een bibliotheek, maar je zal het zelf maar niet in de gaten hebben...
08 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull King Of The Air - High Flying Kite Boarding Competition
Bij Red Bull moeten ze gedacht hebben: Hoe hoger je gaat, des te meer tijd heb je om trucjes uit te halen. Zie hier hun kiteboardfeestje 'King Of The Air'...
08 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Parking Tickets That Will Make You Smile
Altijd ellendig als je bij je auto komt en er zit een bekeuring onder je ruitenwisser. De parkeerwacht of agent erop aanspreken heeft weinig zin en dus is het weer tijd om je knip te trekken. Maar, er zijn ook 'bekeuringen' die je maar al te graag wél wilt hebben..
07 Feb '14 - in Humor
door Patrick
VitalyzdTv - Transvistite Prank
Een knappe blonde vrouw hoeft op straat maar een willekeurige man aan te spreken en negen van de tien keer hoeft hij geen seconde na te denken om met haar mee te gaan voor meer. Maar, wat als de vrouw ook wat extra's in petto heeft? Is hij dan nog zo bereidwillig om samen wat 'leuks' te doen?..
07 Feb '14 - in Humor
door Patrick
LEGO Batman - Arkham Short Fan Film
We hebben inmiddels al heel wat Lego film creaties voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor de Arkham Fan Film van LEGO Batman. Blijft Awesome speelgoed!
07 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 February 2014
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Zie hier die van de eerste week van februari..
07 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Furious Pete World Tour - Sochi, Russia
De olympische spelen zijn inmiddels van start gegaan in het Russische Sochi. Tijd voor vreetbeest Furious Pete om daar ook eens een kijkje te nemen, en een hapje te eten tijdens zijn World Tour..
07 Feb '14 - in Docu
door Patrick
Quattro Snow Art By Simon Beck
Mocht je je vervelen tijdens de wintersport, zoek dan net als sneeuwartiest Simon Beck een uitgestrekt stuk maagdelijk sneeuw op. Pak je kompas erbij en na heel wat lopen is dit het resultaat..
07 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Mafia Murder Prank
Een dag kan raar lopen. Zo zit je netjes op de bus te wachten, en een paar minuten later zit je tot aan je oren in de ellende. Zeggen jullie het maar. Humor, of over het randje?
06 Feb '14 - in Humor
door Patrick
The History Of Quattro Explained By Chris Harris - Inside Quattro
Over het vier-wiel systeem Quattro van Audi hebben we al genoeg gezegd. Beeld zegt immers meer dan woorden. Zie hier The History Of Quattro..
06 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - Red Bull Is Awesome
Vorige week zaten we nog in Finland gezellig met Red Bull rond de tafel tijdens het Crashed Ice evenement. En ik kan je zeggen, de rode stier weet hoe hij feestjes moet geven. Zie hier een nieuwe aflevering van People Are Awesome!..
06 Feb '14 - in Cool
door Patrick
How Olympians Have Changed (1924-2014)
Door de jaren heen is er veel veranderd bij de Olympische spelen, zelfs de sporters zijn veranderd. Check deze opmerkelijke feitjes..
06 Feb '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 2014 Part 5 03/02/14
Gisteren konden jullie al genieten van een nieuwe aflevering van WATTS Zap. Vandaag doen we er gewoon nog een. Blijft tof!
06 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Audi S5 Snow Drift
Je zou denken dat je met een Audi S5 aardig overweg kunt door de sneeuw. Maar bij dit soort rijgedrag mogen zelfs de Quattro en andere hulpmiddelen niet meer baten..
05 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
GoPro: Red Bull Stratos - The Full Story
Ruim een jaar terug dook Felix Baumgartner van 36km hoogte richting de aarde. Er zijn al heel wat beelden voorbij gekomen, maar deze nieuwe GoPro beelden zijn zeker de moeite waard..
05 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Storm The Embassy - Chris Northover, Oset Electric Trials Bike, E-Bike
Ook extreme sporters moeten met de tijd mee en 'groen' gaan denken. Dat is voor Chris Northover totaal geen probleem. Hij haalt met zijn elektrieke Oset trials bike de meest toffe stunts uit. Zie hier Storm the Embassy..
05 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
De Avondploeg - Over De Rooie - Zwanger van Achmed
Als er op tv niks bijzonders te zien is, kan je best wel eens de radio aanzetten voor een dosis humor. Vandaag gaat Patricia haar moeder Sylvia bellen om te melden dat ze zwanger is. Maar of mams het kan waarderen is een ander verhaal.
05 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Apple Store Prank
Wanneer je op zoekt gaat naar een nieuwe Mac of een iPad, dan verwacht je van de werknemers bij de Apple store dat ze verstand van zaken hebben. In dit geval zijn de klanten wel heel erg goedgelovig. Deel 1 en hier deel 2..
05 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Calen Morelli - DREAM
Calen Morelli heeft heel zijn leven al een droom, en dat is de ultieme goochelaar worden. Ik kan je zeggen, zijn 'wizard lifestyle' wordt er niet minder leuk om. Die komt er wel..
05 Feb '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 13/01/14
Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
05 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Junkyard
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we een kunstwerk voor je. Zie hier Junkyard. Meer info vind je hier!
04 Feb '14 - in Animation
door Patrick
Bad Grandpa - Beauty Pageant
De streken van Jackass zijn al jaren waanzinnig. En zo ook die van Bad Grandpa. De Beauty Pageants zijn ver over de grens populair, maar wat als de kleine dame in kwestie niet de nette dame is die je verwacht?..
04 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Like Gene Kelly
We denken allemaal wel eens dat we net zo goed kunnen dansen als Gene Kelly. Rondjes draaien rond een lantaarnpaal kunnen we immers wel. Althans...
04 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Transformers - Transforming Deluxe
Ik ben al een Transformers fan sinds een kleine jongen. Het is simpelweg cool om te zien hoe ze van doodnormale wagens, staaljagers of vrachtwagens in supersonische robots veranderen. Zie hier Transforming Deluxe..
04 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Driving A 1956 Porsche 356A T1 Speedster
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Jon Warshawsky over zijn klassieke 1956 Porsche 356A T1 Speedster..
04 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Parking Skills
Parkeren blijft voor sommige een groot struikelblok. Maar er zijn natuurlijk ook coureurs die daar hun hand niet voor omdraaien. Ik zeg 10 punten!
03 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
MotoGP Most Beautiful Paddock Girls Of 2013 - Brunettes Edition
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste brunettes van 2013..
03 Feb '14 - in Sexy
door Patrick
Top Gear S21E01
De autoliefhebbers kunnen weer genieten van een nieuw seizoen Top Gear. Mocht je de eerste aflevering van seizoen 21 gemist hebben, geen nood. Wij hebben hem voor je!
03 Feb '14 - in Television
door Patrick
TLP January 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation January 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook januari was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
03 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
People Are Awesome - Women's Edition (5)
Vaak zie je bij 'People Are Awesome' compilaties vooral mannen in de hoofdrol. Maar deze keer gooien we het over een andere boeg. Vandaag staan de dames weer eens in de spotlights..
02 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Amazing Olympic Facts
Altijd leuk, bepaalde feitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. We zetten er weer een aantal op een rijtje voor je..
02 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Police Dashcam Compilation
Dat het in Rusland anders gaat dan hier in Nederland met regeltjes en verkeer weten we ondertussen. En dat is voor de politie niet anders..
02 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 14
Skydiven, basejumpen en wingsuit proximity flying zijn stuk voor stuk geweldige sporten. Vandaag trekken we de wingsuit aan voor een nieuwe aflevering van Best Of XTreme Sports..
02 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Super Bowl Prank Stuart Edge
Nog een paar uur en dan gaat in Amerika de Super Bowl van start. Om de fans alvast een beetje in de maling te nemen ging Stuart Edge de straat op..
02 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Roman Atwood - Drive By Shooting Prank
Sommige pranks gaan iets te ver als je het mij vraagt. Want zeg nou eerlijk, eens schiet er een met scherp terug..
02 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Best Vines January 2014
Vorige maand hadden we al een overzicht Vines, en dat doen we deze maand nog een keertje over. Zie hier de beste Vines van januari 2014..
01 Feb '14 - in Humor
door Patrick
Pretending To Be Famous Experiment
Vitaly heeft al eens laten zien dat sommige vrouwen alleen maar vallen voor iemand met mooie spullen en een boel geld. Vandaag doet Fouseytube een soortgelijk experiment. Vallen vrouwen op je als je beroemd bent ?
01 Feb '14 - in WTF!
door Patrick
Quickest Mitsubishi Colt AWD In Germany
Mocht er ooit een 'oude' Mitsubishi Colt naast je staan bij het stoplicht, denk dan even twee keer na voordat je een sprintwedstrijd aan gaat. Je weet immers nooit wat er onder de motorkap ligt. In dit geval 978pk en een koppel van 871Nm. Speelgoed!
01 Feb '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 76 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
01 Feb '14 - in Cool
door Patrick
Epic Parkour & Freerunning 2014
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
01 Feb '14 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties