Archief

Items van November 2013
Freaky The Scary Snowman S04E02
Bij de winter hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om samen met Freaky weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen..
30 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 67 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 67..
30 Nov '13 - in Cool
door Patrick
PS4 Launch Mayhem, Playstation 4
Wie nu nog naar de winkel gaat om een Playstation 4 te kopen komt van een koude kermis thuis. De eerste lading is totaal uitverkocht. Je moest er dus snel bij wezen om er een te bemachtigen. En geloof me, dat ging er hard aan toe. Totale waanzin!
30 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Animated Short - Big Game
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we een kunstwerkje voor je. Zie hier Big Game..
30 Nov '13 - in Animation
door Patrick
How Not To Tow A Car..
Pech met je auto is nooit leuk. Gelukkig zijn er altijd wel vrienden die je een handje willen helpen. Maar of dit de juiste manier van slepen is is nog maar de vraag..
30 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Best Vines Of November 2013
Vorige maand hadden we al een overzicht Vines, en dat doen we deze maand nog een keertje over. Zie hier de beste Vines van november 2013..
30 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Mid-Antrim Road Race - Donald vs Farquhar, Epic Battle
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier het ultieme duel tussen Cameron Donald en Ryan Farquhar tijdens de Mid-Antrim Road Race..
29 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Six - 100% GoPro Edition
Dat Ken Block een aardig potje kan driften mag duidelijk. Na zijn laatste Gymkhana Six gaan we nu voor de 100% GoPro Edition. Blijft geweldig!
29 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Top Of The Pops 2013 Mashup
Muziek en video mixen lijkt zo simpel, maar er komt toch echt het nodige bij kijken om het netjes uit te voeren. Zie hier de Top Of The Pops 2013 Mashup van Mashup-Germany en Panos T..
29 Nov '13 - in Music
door Patrick
Parkour & Freerun Fail Compilation
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel pro's te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens waarbij het net even tegen zit..
29 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Autumn Ghost Prank
's Avonds door het park lopen is voor veel mensen geen pretje. En al helemaal niet als deze snuiter op komt dagen. Dat wordt rennen..
29 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (196) - Winter Has Started
Met de wintermaanden voor de boeg moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
29 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Xbox One Failure Edition - The Next Generation Is Here
Bij elke lancering van nieuwe game consoles gaat er wel iets mis. Kinderziektes zijn bijna niet uit te sluiten als je het mag geloven. Na de PS4 is nu de Xbox One aan de beurt. Lang leve de next generation consoles..
28 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
17 Busty Girl Problems
Als we het voor het zeggen hebben zien we een dame toch graag gezegend met een mooie, forse ronde voorgevel. Maar hoewel de vrouwen natuurlijk wel trots zijn op hun grote mannenmagneten, kleven er ook best wat praktische nadelen aan. Kijk maar..
28 Nov '13 - in Humor
door Patrick
1000 Turkey Sandwiches For The Homeless
We zijn van Vitaly heel wat gewend. Vaak gaat hij de straat op om mensen in de zeik te nemen. Maar zo nu en dan doet hij ook goede dingen voor de vele daklozen die Amerika rijk is. Zo ook vandaag, Thanksgiving Day..
28 Nov '13 - in Cool
door Patrick
4.000.000 ¤ Golf Design Vision GTI
Een Volkswagen Golf van een kleine 4 miljoen euro, daar mag je wat van verwachten toch? Als ik nou zeg, 500pk, 0-100 in 3,9 seconden en een top van 300km/h. Dan worden we daar niet vrolijk van. Qua design is de Golf Design Vision GTI apart, maar daar mogen jullie over oordelen. Ik weet wel dat je voor dat geld een veel snellere Golf kunt bouwen als het om snelheid gaat, of je koopt gewoon een Bugatti Veyron, of twee, en een Nissan GT-R erbij voor de boodschappen..
28 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Blonde vs Coffee Machine..
Een simpel bakje koffie zetten met een 'ouderwets' koffieapparaat is nou niet bepaald scheikunde. Maar deze blonde dame heeft er aardig wat moeite mee. Tja, blond hè..
28 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Magic For Kids
Nu het in Amerika Thanksgiving Day is, is het eens tijd om aan een ander te denken. Dat Stuart Edge aardig kan goochelen hebben we vaker kunnen zien hier op Biertijd. Vandaag zoekt hij een kinderziekenhuis op om wat vrolijkheid te brengen..
28 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Martin Freeman, Bilbo Baggins, Is A Sneaky Little Hobbit..
Martin Freeman, ook wel Hobbit Bilbo Baggins is een geweldig acteur. Maar achter de schermen is hij toch anders dan voor de camera..
27 Nov '13 - in Humor
door Patrick
AZO Showreel 2013, Outtakes, Footage
AZO staat al jaren bekend als 'The coolest guy in the world'. En niet zonder reden, de man is van alle markten thuis. Tijd voor een nieuwe collectie trucjes. Zie hier zijn Showreel 2013..

Outtakes en extra beelden vind je hier..
27 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Miley Cyrus - Wrecking Ball (Chatroulette Version)
Steve Kardynal is geen onbekende als het gaat om mensen in de maling nemen op Chatroulette. Na zijn indrukwekkende playback versie van Carly Rae Jepsen's 'Call me Baby' een poosje terug, is het nu tijd voor Miley Cyrus' 'Wrecking Ball'..
27 Nov '13 - in Humor
door Patrick
The Making Of 'Gutter Oil'
Niet mokken lekker wokken. Je zou denken dat de heerlijkste gerechten uit het land van herkomst komen. Althans, mocht je in China op straat een lekker gefrituurd gerechtje aantreffen, denk dan even aan dit filmpje voor je het bestelt..
27 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Best Of Crash - Downhill MTB
Op je mountainbike met een noodgang van een berg afrazen is en blijft geweldig. Al gaat het bij sommige rijders niet altijd volgens plan..
27 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers November 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
27 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Drive Thru Vanishing Driver Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer..
26 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Jack Vale - Social Media Experiment (2) - Joe - Jesus
Dat je via diverse social media sites van totaal vreemde mensen heel wat persoonlijke gegevens buit kunt maken heeft Jack Vale je pas laten zien. Vandaag gaat hij wederom de straat op. Maak kennis met Joe en Jesus..
26 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Can Crying In Public Help Pick Up Girls?
Het is algemeen bekend dat veel vrouwen voor mannen vallen die hun emotionele kant laten zien. Dus zou je denken dat tranen een goed middel zijn om meiden te versieren. Laten we het eens uitproberen..
26 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (195)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
26 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 25/11/13 - Best Of Motorsports
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Zie hier een nieuwe Motorsports Special..
26 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Car-L Meets The Lions
Om een jonge groep leeuwen te benaderen moet je het voorzichtig aanpakken. Een op afstand bestuurbaar wagentje is een optie. Monteer daar een dikke fotocamera op en deze geweldige plaatjes zijn het resultaat..
25 Nov '13 - in Animals
door Patrick
PS4 Failure Edition - The Next Generation Is Here
Met de komst van de Xbox One en de PS4 zou je denken dat er een nieuwe wereld voor je open gaat als gamer. Helaas is het voor veel PS4 bezitters een ander verhaal. Lang leve de next generation consoles..
25 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Cheating Girlfriend Prank Gone Wrong
Kom je na een dag hard werken eindelijk weer thuis, hangt er een vreemde snuiter op de bank met jouw vriendin in zijn armen. Ze zal toch niet...
25 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Getting A Homeless Man Home
Er zijn heel wat YT-kanalen die leuk geld verdienen met hun filmpjes. Zo ook die van Whatever en Thread Society . Tijd om daar eens iemand van mee te laten profiteren..
25 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Picking Up Girls.. Naked (2)
We hebben inmiddels al talloze gasten in filmpjes zien demonstreren hoe je een meisje aan de haak slaat op straat. Deze man laat echt niets tot de verbeelding over. Maar met resultaat!
25 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Getting Stabbed In Public 'Prank'..
Ik vroeg me al een tijdje af waar de grens ligt met al die 'pranks'. Maar ik geloof dat we deze keer het dieptepunt hebben bereikt. Wie dit verzint is een eerste klas eikel. En dan zeg ik het nog netjes. Oordeel zelf..
24 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
UFC in Super-Slow Motion
UFC is topsport. Om de ring in te stappen moet je toch beschikken over aardig wat techniek of misschien wel een doodswens. Dat er rake klappen vallen zien we in deze super-slow motion compilatie..
24 Nov '13 - in Sport
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 7
Vaste prik zondagavond gaan we voor een dosis sport. Maar dan wel op de extreme manier. Zie hier een nieuwe aflevering Best of XTreme Sports..
24 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Let's Twerk!
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
24 Nov '13 - in Sexy
door Patrick
Animated Short - Lil Guardian Pyro
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we een kunstwerkje voor je. Gebaseerd op de game Team Fortress 2, zie hier Lil Guardian Pyro..
24 Nov '13 - in Animation
door Patrick
Sofles - Limitless
Ieder zo zijn mening over graffiti. De één zegt kunst en de ander ziet het als verloedering van de buurt. Eén ding is zeker, SOFLES mag bij mij een muurtje komen doen..
23 Nov '13 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2013
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Zie hier People Are Awesome 2013..
23 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman S04E01
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop..
23 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Battlefield 4 Mythbusters - Episode 3
We gaan weer eens kijken wat allemaal wel en niet mogelijk is in de geweldige game Battlefield 4. Na het eerste en tweede deel hierbij het derde deel Mythbusters..
23 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 November 2013
Soms zit het mee, soms tegen. Heel wat mensen hadden deze week wat mindere momenten. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
23 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
CDZA - Story Of The Bass
In een band is de bas één van de coolste instrumenten. Van de 'ouderwetse' strijkstok tot de elektrische bas, elke tijd heeft zo zijn muzikale momenten. De jongens van CDZA gaan wat dieper op de materie in..

Hier het vorige deel: Into The Drums..
22 Nov '13 - in Music
door Patrick
Koreusity 66 - Viral Compilation
Elke dag is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht..
22 Nov '13 - in Cool
door Patrick
It's All Gone Pong..
Tijd teveel of vrienden te weinig, één ding is zeker, deze gasten vermaken zich prima met ping pong ballen. Toch nog best knap..
22 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (194)
We vergeten even de extreme versie, en gaan door met de 'normale' reeks van Crash Galore. Zie hier deel 194..
22 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Bushman In NYC
Mensen de stuipen op het lijf jagen is zo nu en dan best grappig. camouflage expert en bushman Edbassmaster neemt ons mee naar Central Park NYC..
22 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Ulster GP - Guy Martin vs Michael Dunlop
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier het ultieme duel tussen Guy Martin en Michael Dunlop tijdens de Ulster GP..
22 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Derren Brown vs Stephen Fry - Trick Of The Mind
Derren Brown, de één ziet deze man als een psychologische illusionist en de ander weer als een paranormaal begaafd persoon. Eén ding is zeker, goochelen kan hij als de beste..
21 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (193) Extreme
We zien regelmatig 'Crash Galore' compilaties voorbij komen. Auto ongelukken die meestal alleen maar voor een lading blikschade zorgen. Deze versie gaat net een stapje verder. U bent gewaarschuwd..
21 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Colin Furze - Hoover Shoes
Dat Colin Furze gek is van techniek, turbo's en motoren weten we inmiddels. Waar hij wel een hekel aan heeft is stofzuigen. Dat moet met een beetje knutselen een stuk leuker kunnen..
21 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Pick Up
Vrouwen versieren blijft voor velen toch een lastige zaak. De heren van Simple Pickup laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk hoeft te zijn. Zelfs met de teksten van Miley Cyrus kom je een heel eind..
21 Nov '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 18/11/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
21 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Aaron "Wheelz" Fotheringham - Wheelchair Freestyle, DevinSupertramp
Als je vanaf je derde al in een rolstoel zit kan je twee dingen doen. Met de pakken erbij neerzitten, of gewoon het onderste uit de kan halen. Aaron "Wheelz" Fotheringham valt onder categorie nummer twee..
21 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Truck Blindspots Are Bigger Than You Think
Het verkeer is in zekere zin een spel. Je moet samen goed opletten anders gaat het simpelweg fout. De dode hoek van een auto is soms al eens lastig, maar met een vrachtwagen is het nog iets erger. Dus als je dan morgen met je fiets of brommer naast een vrachtwagen staat, let een beetje op. Ook een vrachtwagenchauffeur ziet niet alles..
20 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Verrückt - KC2014 - Worlds Tallest, Fastest, Waterslide In The World
Wie wel eens een pretpark of groot zwembad opzoekt zal vast dol zijn op de verschillende waterglijbanen die bijna overal aanwezig zijn. Voor de ultieme kick moet je volgend jaar naar Kansas City, Amerika, voor een ritje van deze waanzinnige baan. Lijkt het je wat?
20 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Grand Theft Auto V Mythbusters - Episode 9, GTA5
GTA V is zonder twijfel een geweldige toevoeging aan je gamecollectie. Laten we samen met de Mythbusters wederom eens kijken wat we allemaal wel en niet kunnen doen in het spel..
20 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Anniversary Prank Backfires
Als je het vijf jaar hebt volgehouden met je vriendin dan is dat wel een klein feestje waard. Je kan het ook anders vieren door je vriendin in de maling te nemen en zeggen dat je vreemd bent gegaan. Maar dat verhaal kan nog wel eens een staartje krijgen...
20 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Animated Short - iDiots
Wij mensen houden van de hedendaagse techniek. En als iemand iets heeft wil een ander het ook graag. Zo zit de wereld nou eenmaal een beetje in elkaar. Zie hier de korte animatie iDiots..
20 Nov '13 - in Animation
door Patrick
BMX Crash Compilation
Het is natuurlijk helemaal geweldig als je met je BMX de meest waanzinnige trucjes uit kunt halen. Maar zoals je weet leren we alles met vallen en opstaan..
20 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Guards Fail Compilation
Een geweldige baan lijkt het me niet, maar iemand moet het doen. Als bewaker doe je je werk, en laat je je door niets of niemand van de wijs brengen. Al gaat het niet altijd volgens plan..
20 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Batkid
We hebben als kleine meid of jongen altijd wel een ultieme wens. Voor de vijf jaar jonge Miles is het om een dag Batman te zijn. De kleine Miles heeft vanaf 20 maanden al leukemie, dus wordt het een beetje lastig om de dagelijkse strijd van Batman uit te voeren. Maar! Miles is inmiddels kankervrij en dus maakt de Make-A-Wish foundation zijn wens realiteit. Zie hier Batkid..
19 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Fireworks The Italian Way - Best Of Batteria In Adelfia
Veel vuurwerkliefhebbers zullen weer naar onze zuiderburen gaan voor het hardere knalvuurwerk. Maar vlak Italië niet uit. Ook die hebben verstand van knallers..
19 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - Movies In Real Life - Harry Potter
Als er één groepje werk van maakt om mensen in de maling te nemen, en geweldige flash mobs organiseert, dan is het Improv Everywhere wel. Na diverse filmklassiekers brengen ze nu Harry Potter tot leven..
19 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Just Walking My Pet Dinosaur..
Je staat toch raar te kijken als je op gemak rondloopt in Central Park en je staat plots oog in oog met een dinosaurus. Ach, het is weer eens wat anders dan met je hond een rondje om..
19 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Destroy A Playstation 4, PS4
Er zijn mensen die dagen in de rij hebben gestaan om een PS4 te bemachtigen. Maar er zijn ook mensen die er zo snel mogelijk een willen slopen. Vraag me niet waarom, maar het zal wel hip zijn om er, voor de winkel, een op de grond te gooien, of een met een honkbalknuppel te bewerken. Mocht je nog een .50 cal in de kast hebben staan, daar lukt het ook mee. Al blijft het zonde van de centjes..
19 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Chucky Scare Prank
's Avonds laat op de bus wachten is geen pretje. En al helemaal niet als het licht raar gaat doen en Chucky komt opdagen. Dat wordt rennen..
19 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Finnick's Trident (The Hunger Games - Catching Fire)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor een knap staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij Man At Arms om te zien hoe ze Finnick's Trident uit The Hunger Games fabriceren..
18 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Social Media Experiment
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en weet wat je naam is, wat je gegeten hebt en zelfs hoe je hond heet. Jack Vale laat je zien hoe dat mogelijk is. Lang leve social media..
18 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Call Of Duty Ghosts Mythbusters - Episode 2
Call Of Duty Ghosts is zonder twijfel een geweldige toevoeging aan je gamecollectie. Laten we samen met de Mythbusters wederom eens kijken wat we allemaal wel en niet kunnen doen in het spel..
18 Nov '13 - in Cool
door Patrick
David Blaine - Real Or Magic - Card Trick
Dat elke goochelaar een beetje met kaarten kan spelen is onderhand wel duidelijk. Maar sommige trucjes blijven bijzonder. Voor David Blaine's nieuwe show 'Real Or Magic' neemt David alvast het Breaking Bad duo Bryan Cranston en Aaron Paul in de maling..
18 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Best Hard Enduro Moments Of 2013
De rode stier staat garant voor spectaculaire uitdagingen. Als ze dan een Hard Enduro wedstrijd organiseren dan weet dat het geen race voor mietjes is. Zie hier een kleine compilatie beste momenten..
18 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Rap Battles - Bob Ross vs Pablo Picasso
Een rap battle is eigenlijk een regelrechte aanval op de tegenpartij om die verbaal volledig de grond in te boren. Vandaag gaan Bob Ross en Pablo Picasso elkaar de strijd aan..
18 Nov '13 - in Cool
door Patrick
At The Aquarium.. Dolphin
Met je kids een middag naar het dolfinarium gaan is goed voor de ontwikkeling. Je ziet immers niet elke dag een dolfijn zijn dagelijkse ding doen..
17 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Coin - One Coin For All Of Your Cards
Vandaag de dag krijg je overal wel een 'pasje' bij. Is het niet je normale bankpas, dan is het wel een creditcard of één van de tig andere kortingspasjes. Je knip krijg je onderhand niet meer dicht. Tijd voor een oplossing. Zie hier Coin. Handig of niet?
17 Nov '13 - in Tech
door Patrick
Yes.. It's A Woman (17)
We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Rijden kost moeite, parkeren is een drama, en laten we het helemaal maar niet hebben over een band verwisselen. Want doorrijden kan prima toch?..
17 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Old Man At The Drive Thru Prank
Je zou haast medelijden krijgen met werknemers van drive thru's in Amerika. Elke grappenmaker haalt wel eens een geintje met je uit. Zo ook deze 'oude' knar..
17 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 6
Er zijn een aantal sporten die het aanzien meer dan waard zijn. Vooral de categorie 'XTreme Sports' is al een aanrader op zich. Na diverse delen hierbij deel 6..
17 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Too Much Red Bull Biker Kid
Er zijn onderhand heel wat energiedrankjes die extreme sporten sponsoren. Monster, Rockstar en Red Bull zijn daar een goed voorbeeld van. Maar of die kleine ventjes daar rustiger van worden is een ander verhaal..
16 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Adrian Cenni Barrel Roll Baja 1000
Als er een extreme off-road race is, dan is het wel de Baja 1000. Top coureur en showman Adrian Cenni laat zien dat zijn auto meer kan dan alleen hard rechtuit..
16 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
First Steps On Ice
Als kleine uk zijn je eerste stapjes al een hele overwinning. Maar als je dan op het ijs staat gaat het helemaal lastig worden..
16 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Koreusity 65 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
16 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Jim Speelmans - Houdt Huis
Wij kunnen wel genieten van een beetje humor. Laten we deze saaie zaterdag eens wat vrolijker maken met wat stand-up comedy. Kijk mee naar Jim Speelmans..
16 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Battlefield 4 Mythbusters - Episode 2
We gaan weer eens kijken wat allemaal wel en niet mogelijk is in de geweldige game Battlefield 4. Na het eerste deel hierbij het tweede deel Mythbusters..
15 Nov '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 11/11/13 - Best Of Wintersports
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
15 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 November 2013
Naast de maandelijkse fail compilaties zijn er natuurlijk ook de wekelijkse versies. Zie hier die van week 2 van november..
15 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Reverse Pickpocketing
Er zijn heel wat YT-kanalen die leuk geld verdienen met hun zelf gemaakte filmpjes. Zo ook die van Stuart Edge. Tijd om daar eens wat mensen van mee te laten profiteren..
15 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (192) Winter Is Coming
Met de wintermaanden voor de boeg moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
15 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Ralph Baer - This Man Invented The World's First Video Game Console
Vandaag de dag zitten er miljoenen mensen achter hun pc of console video games te spelen. Eén man is daar de oorzaak van: Ralph Baer..
14 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Harlem Globetrotter Hoop Collapse
Dat de Harlem Globetrotters een uniek stel basketballers zijn hoef ik niemand uit te leggen. Maar ook bij hun shows gaat er wel eens iets niet helemaal volgens plan..
14 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Tiger Toothache
Je zou toch denken dat een tijger met kiespijn niet echt een al te beste bui heeft. Toch lukt het deze man om zonder problemen hem van zijn pijn af te helpen..
14 Nov '13 - in Animals
door Patrick
Grand Theft Auto V Mythbusters - Episode 8
De game van het jaar, GTA5, ligt al even in de schappen. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan in GTA5. Althans, is dat ook zo? Zie hier een nieuwe aflevering van de GTA V Mythbusters..
14 Nov '13 - in Cool
door Patrick
The World's Best Parkour & Freerunning 2013
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
14 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Richie Eisler Urban Skating In Canada, Rollerblade
De echt urban skaters zoeken geen leeg zwembad of een kant en klaar skatepark. Nee, die maken van de dagelijkse dingen een waar skateparadijs..
14 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Instant Karma Fail Compilation
Wat je ook uitvreet, eens krijg je terug wat je verdient. En soms gaat dat wat sneller dan verwacht. Karma is a bitch!..
13 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Kiss Me I'm Desperate
Heb je ondanks alle verwoede pogingen nog steeds geen leuke meid aan de haak geslagen? Wellicht is dit een ideetje. Pak een groot stuk papier, en met de juiste tekst hangen de dames voor je het weet om je nek om je een zoen te geven..
13 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Car Loading Fail
Sommige acties zie je van mijlenver al aankomen. Deze handige Harry probeert met alle zorg een auto in een vrachtwagen te laden. Met een zelf gemaakte stellage moet dat geen probleem zijn toch?..
13 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Tjoez Motion Timelapse 2013
Film en fotografie blijft een geweldige hobby. Spelen met licht en omgeving kan voor erg mooie beelden zorgen. Matthew Vandeputte is een man die het in de vingers heeft. Zie hier zijn timelapse montage..
13 Nov '13 - in Cool
door Patrick
CBR600RR vs Police Harley Davidson
Het is eigenlijk te belachelijk voor woorden. Gun je als oom agent een andere motorrijder een kleine drag race, wordt je later alsnog ontslagen omdat die eikel het filmpje online heeft gezet. Slimme zet jongen..
13 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Tax The Rich - The Ferrari 288 GTO
Een auto is gemaakt om mee te rijden. Alleen zijn sommige bolides zo zeldzaam dat ze voor lange tijd achter slot en grendel verdwijnen. Best spijtig. Want zoals Tax The Rich laat zien kan je er ook gewoon lol mee beleven..
13 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
30 Squats For A Free Train Ticket
Nu Rusland zo langzamerhand in de ban begint te raken van de Olympische winter spelen is het tijd om ook de mensen op straat in beweging te brengen. Wat dacht je van een gratis treinkaartje voor een klein beetje inspanning?
12 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Honest Trailers - Man Of Steel
De film 'Man of Steel' is al een poosje te zien, maar laten we eens kijken naar de trailer. En dan bedoel ik natuurlijk wel de eerlijke trailer..
12 Nov '13 - in Humor
door Patrick
FIFA 14 Rage
Samen met een paar maten een avondje FIFA spelen is tof. Een snackje, biertje erbij en lang leve de lol. Althans, dan moet hij wel tegen zijn verlies kunnen..
12 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Porsche 911 - A German Driving Legend in Italy
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Donato Maniscalco over zijn 1968 Porsche 911 T..
12 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Truck Crash Galore (18)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
12 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Ken Block's Gymkhana Six
Ken Block is terug! En hoe! Oké, het is pure reclame voor Need for Speed, maar ik blijf het mooi vinden als Ken Block los gaat met zijn Ford Fiesta. De beste man kan spelen met zijn wagen. Zie hier Gymkhana Six!
11 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (56)
Wie inmiddels al wat jaartjes een rijbewijs heeft zal vast wel een aantal momenten van angst kunnen herinneren. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Ik denk sowieso dat deze motormuis een schone onderbroek nodig heeft..
11 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Atlantis Challenge
Een beetje golf pro heeft de driving range al lang gezien. Tijd voor een nieuwe uitdaging. We schakelen over naar de 22e verdieping van het Atlantis Hotel in Dubai voor de Atlantis Challenge..
11 Nov '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 04/11/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
11 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Crazy Bird Prank, Beach, Dudesons, Roman Atwood
Combineer grappenmaker Roman Atwood met de Dudesons en dan ben je zelfs op het strand niet veilig. Popcorn en meeuwen, de perfecte combi om wat mensen te laten schrikken..
11 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Call Of Duty Ghostbusters - Episode 1
Na GTA V en Battlefield is er natuurlijk nog een game die tot de top van het jaar behoort. Call Of Duty - Ghosts! De Mythbusters zocht wederom uit wat allemaal wel en niet mogelijk is in het spel..
11 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Talking Backwards..
Voor sommige mensen is normaal praten al een hele opgave, maar de 10 jarige Cameron maakt het zichzelf nog een stuk moeilijker. Die spreekt met gemak complete zinnen achterstevoren..
10 Nov '13 - in Cool
door Patrick
VitalyzdTv - Poor vs Rich Prank
De geintjes van Vitaly vind je of tof, of totaal niets. Vandaag gaat hij de straat op om weer eens een 'Gold Digger' op haar plek te zetten..
10 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 5
Er zijn een aantal sporten die het aanzien meer dan waard zijn. Vooral de categorie 'XTreme Sports' is al een aanrader op zich. Na diverse delen hierbij deel 5..
10 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Tobias Wicke - Vans BMX Fall Edit 2013
Hier op Biertijd zien we met enige regelmaat BMX experts voorbij komen. Vandaag hebben we Tobias Wicke in de hoofdrol..
10 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Wingsuit Scotty Bob - The Beehive Line
Als een soort van batman uit een helikopter springen is al gewaagd, maar dan ook met een bizarre snelheid tussen de bergen door vliegen is ronduit gekkenwerk. Scotty Bob draait daar zijn hand niet voor om..
10 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Motorbike Crash Galore (7)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer. Voor je het weet gaat het mis..
09 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 64 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 64..
09 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Freestyle Soccer Skills
Het is al indrukwekkend om te zien hoe pro voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. Het talent ligt op straat..
09 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Woody
De fransen hebben een reputatie als het gaat om het bedenken van originele anti-aids campagnes. Voor de nieuwste Aides campagne werd een legendarische hoofdpersoon gestrikt..
09 Nov '13 - in Commercial
door Patrick
Mercedes Benz - Man Against Machine
Sommige autocommercials zijn niet reuze spectaculair, maar wel bijzonder mooi gefilmd. In deze clip gaat downhill kampioen Decio Lourenco de strijd aan met de nieuwe Mercedes A 45 AMG..
09 Nov '13 - in Commercial
door Patrick
Crash Galore (191)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
09 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Stop Bullying..
Als volwassen vent een dag naar je werk gaan is niet hetzelfde als een kleine jongen een dag naar school. Op school zijn er altijd wel gastjes die je het leven zuur willen maken. Tijd voor ouders om dat leed zelf eens onder ogen te zien..
08 Nov '13 - in Commercial
door Patrick
5 Year Old Genius Arden Hayes, Jimmy Kimmel
Een poosje terug was Arden Hayes te gast bij Jimmy Kimmel. De kleine man weet bizar veel over de presidenten die Amerika in de loop der jaren voorbij heeft zien komen. Vandaag is hij terug, want de vijf jarige weet ook opmerkelijk veel van de landen en steden op aarde. Kijk mee..
08 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 November 2013
De eerste week van november zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
08 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Animated short - Bogeyman
Flipbook Studio is geen onbekende als het gaat om korte maar coole animaties. Zie hier 'Bogeyman'..
08 Nov '13 - in Animation
door Patrick
F*...d Up Call Of Duty Ghosts Prank
Onderhand staat heel YT vol met 'pranks'. Niet allemaal verkeerd, en zelfs een heleboel leuke. Maar je kan het ook overdrijven. Want dit soort 'geintjes' gaan gewoon te ver..
07 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Flipbook Epic Battle - Goku vs Superman (2)
Als kleine snuiter hebben we waarschijnlijk allemaal wel eens een flipbook in elkaar geknutseld. Maar met een beetje creativiteit en handigheid teken je zo een complete clip bij elkaar. Na deel 1 van Goku vs Superman hierbij deel 2..
07 Nov '13 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Track Hoe Boarding
Dat YT filmmaker DevinSupertramp elke keer weer wat nieuws weet te verzinnen staat buiten kijf. Vandaag zoeken we het water op voor een middag wakeboarden, maar dan wel op zijn manier..
07 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Farting In The Hood Prank (2)
Jack Vale gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen met zijn 'pooter'. Vandaag gaat hij weer eens naar 'the hood', waar niet iedereen zijn geintjes kan waarderen..
07 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Short Film - Shhh..
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, drama of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de creepy fantasy/horror short 'Shhh'..
07 Nov '13 - in Movies
door Patrick
Hit & Run Pinball
Er is regelmatig wat onenigheid op de weg. Vaak blijft het bij een kleine scheldpartij of hooguit wat gebaren. Maar je kan het ook overdrijven..
07 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Nordschleife Crash Compilation 2013
Een dagje met je auto tot het uiterste gaan op de Nürburgring is natuurlijk geweldig. Althans, je moet alleen niet overmoedig worden..
06 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Skater vs Drone
Om de meest mooie beelden te schieten van een potje skateboarden heb je vandaag de dag mooie camera's, drones en ga zo maar verder. Maar dan moet je er wel mee om kunnen gaan..
06 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Michael Jordan's Residence Up For Auction
Het is altijd leuk om te zien hoe bekende sterren leven. Laten we eens een kijkje nemen in het huis van Michael Jordan. Mocht je nog een oude sok met geld hebben liggen, het huis wordt eind deze maand geveild. Gok op zo'n 29 miljoen..

Meer info hier!
06 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Ferrari Pickup Prank, 458 Italia
Een poosje terug zagen we hoe Vitaly een 'gold digger' het bos instuurde omdat ze zijn Gallardo interessanter vond dan hem. Vandaag doen een aantal jongens het experiment over. Want is het inderdaad makkelijker om een dame te versieren als je een Ferrari 458 Italia onder je kont hebt?
06 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Martial Arts Fail Compilation
Een echte martial arts expert heeft jaren training achter de rug, maar er zijn ook mensen die van nature al over de meest 'gevaarlijke moves' beschikken. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
06 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Haircut Prank
Op straat grapjes uithalen is leuk, maar spelen met iemands haar is toch wel iets wat erg gevoelig ligt. Ook al is het een geintje, de eerste dame weet hoe je met dat soort ventjes om moet gaan..
05 Nov '13 - in Humor
door Patrick
MCM Expo - London Comic Con Winter 2013
Als er een Comic Con festival op de agenda staat gaat bij menig cosplayer zijn, of haar, hart sneller kloppen. Voor deze versie reizen we af naar Londen..
05 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Making Boxes... Like A Boss!
Wil je hier in Nederland wat versturen dan ga je naar het postkantoor en koop je simpelweg een doos waar je spullen in passen. Vaak te groot, maar het werkt. In Korea doen ze dat net even anders. Daar maken ze ter plekke een passende doos voor je..
05 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - The Ringbrothers
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag gaan we op bezoek bij The Ringbrothers. Twee mannen met gouden handen en een goed gevoel voor custom cars..
05 Nov '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jimmy Kimmel's Challenge - I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy 2013
Wat is het ergste dat je kunt doen tijdens Halloween? Juist, terwijl je kind op bed ligt stiekem zijn of haar zuur verdiende snoep opeten. Natuurlijk een geintje, maar de reacties zijn priceless..
05 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Street Musician vs Original Singer
Als straatmuzikant je centjes verdienen lijkt me best tof. Maar als je dan Smalltown Boy van Bronski Beat speelt en zanger Jimmy Somerville komt je een handje helpen, dan kan je dag volgens mij echt niet meer stuk..
04 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Stéphane Oberle - Ultimate Ninja - Nunchaku Freestyle
Een beetje ninja is niet alleen onzichtbaar voor het menselijke oog, hij is ook nog meester in het gebruiken van zijn wapens. Stéphane Oberle is weliswaar niet onzichtbaar, maar hij kan wel overweg met zijn nunchaku's..
04 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Two Girls Asking For Threesomes..
Het is voor veel mensen een fantasie die ze graag nog eens in het echt uit zouden voeren: Een trio. Maar hoe pak je het aan om een triopartner te vinden ? Nou gewoon, vragen!
04 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Battlefield 4 Mythbusters - Episode 1
Na GTA V is er natuurlijk nog een game die tot de top van het jaar behoort. Battlefield 4! De Mythbusters zocht wederom uit wat allemaal wel en niet mogelijk is in het spel..
04 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Mjölnir Thor's Hammer
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Thor's Hammer, ook wel Mjölnir, uit Thor - The Dark World fabriceren..
04 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Jono & Ben at Ten - Next Actor - Ben Barrington
Next Actor is een geweldig programma van Jono & Ben at Ten. We hebben al eerder wat beelden gezien en vandaag is Ben Barrington de aangewezen persoon om weer wat mensen in de maling te nemen..
03 Nov '13 - in Humor
door Patrick
Tori Boggs - Jump Up!
Touwtjespringen is goed voor je conditie, dus waarom zou je daar de dag niet mee beginnen? Negenvoudig wereldkampioene Tori Boggs doet het een keertje voor. Succes alvast!
03 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Awesome Fireworks Finale
Je moet behoorlijk creatief zijn om een perfect getimede vuurwerkfinale te verzorgen. Eén ding is zeker, hier hebben ze goed over nagedacht..
03 Nov '13 - in Humor
door Patrick
VitalyzdTv - Extreme Homeless Man Makeover (2)
Er zijn heel wat YT-kanalen die leuk geld verdienen met hun zelf gemaakte filmpjes. Zo ook die van Vitaly. Vandaag gaat hij wederom de straat op, op zoek naar een dakloze om die een keer in het zonnetje te zetten..
03 Nov '13 - in Cool
door Patrick
The Elegant
Kunst, je moet er van houden. Wat de een prachtig vindt kan een ander weer foeilelijk vinden. Maar als ze het op deze manier zouden presenteren ga ik met alle plezier naar een expositie..
03 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (190)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
03 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Bodybuilding Russian Style
Tijdens een bodybuildingwedstrijd gaat het er meestal serieus aan toe. Maar waarom eigenlijk? Met een beetje humor is het een stuk leuker om naar te kijken..
02 Nov '13 - in Humor
door Patrick
The Rip-Hoff Pt.1 - The Fresh Prince Of Bel-Air
Wij bij Biertijd houden wel van creatieve mensen. Laat Matthijs Vlot nou zo'n jongen zijn. Neem 'The Hoff', combineer die met The Fresh Prince of Bel-Air en deze Rip-Hoff is het resultaat. Ik zeg Awesome!
02 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Freddie Wong - Mobile Squad
Wie wel eens touch screen fps games heeft gespeeld weet dat de gameplay doffe ellende is. Een inkoppertje voor filmmaker Freddie Wong om daar mee aan de slag te gaan..
02 Nov '13 - in Humor
door Patrick
TLP October 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
02 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Scary Hangman Prank, Roman Atwood
Roman Atwood gaat regelmatig de straat op om mensen in de maling te nemen. Zo ook vandaag. Zie hier de Scary Hangman Prank..
02 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 October 2013
Soms zit het mee, soms tegen. Deze mensen hadden wat mindere momenten. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
02 Nov '13 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 63 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 63..
01 Nov '13 - in Cool
door Patrick
Trials Biking Through A Cargo Port With Kenny Belaey
Het valt nog niet mee om op een trial bike de meest rare stunts uit te halen. Maar zo te zien draait Kenny Belaey daar zijn hand niet voor om..
01 Nov '13 - in Cool
door Patrick
BOEM Patat!
Als moeder zijnde wil je natuurlijk dat je zoon goed eet, ook al woont hij op zichzelf. Maar of je altijd op het geschikte moment komt om wat eten te brengen is een ander verhaal..
01 Nov '13 - in Commercial
door Patrick
Zanger Rinus - Koele Piet Piet Piet..
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij terug. Zie hier zijn nieuwe clip 'Koele Piet Piet Piet'. Of we erop zitten te wachten is een ander verhaal..
01 Nov '13 - in Music
door Patrick
Kids That Cut Their Own Hair Compilation
Ouders, mocht het haar van je kleine spruit niet helemaal meer in model zitten, ga dan even naar de kapper. Want voor je het weet gaan ze zelf aan de slag..
01 Nov '13 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties