Archief

Items van October 2013
WATTS Zap 28/10/13 - Tennis Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een heuse Tennis Special.
31 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Stealing Wallets Prank
Stel er loopt iemand voor je en die verliest zijn portemonnee, wat doe je dan? Laten we eens kijken hoe eerlijk mensen zijn..
31 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Amazing Secret Monitor
Heb je er ook zo'n hekel aan dat mensen op je scherm meekijken? Daar is eigenlijk best een 'simpele' oplossing voor. Met een beetje handigheid heb je in no-time de ultieme p0rn monitor op je bureau staan..
31 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Lie Witness News - Scented iPhone Edition
Dat ze in Japan de meest aparte dingen verzinnen hoef ik niemand te vertellen. Wat dacht je van de Scentee, een iPhone accessoire die geurtjes verspreid. Tijd voor Jimmy Kimmel om de straat op te gaan om de mensen hun oordeel te vragen. Dat hij geen echte Scentee heeft vergeten we even voor het gemak..
31 Oct '13 - in Humor
door Patrick
True Facts About The CuttleFish
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de CuttleFish..
31 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Mommy's Song.. Baby
Een liedje zingen voor je kleine spruit hoort er nou eenmaal bij. Maar sommige moeders hebben een stem die net iets meer emotie teweeg brengt..
30 Oct '13 - in Cool
door Patrick
GTA V Rampage Grandma
Grand Theft Auto V is een daverend succes. Niet alleen tieners spelen het spel, zelfs oma weet zich prima te vermaken. Go Granny Go!
30 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Paranormal Activity Prank
Een maat uitnodigen voor een gezellige avond is altijd leuk. Maar een maat uitnodigen om hem een keer goed in de zeik te nemen is helemaal awesome..
30 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Vampire In The City
Ook een vampier heeft tijdens Halloween een lading bloed nodig. Een 'mens' moet immers eten toch? Tijd om weer wat mensen de stuipen op het lijf te jagen. Humor!
30 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Mr. Pumpkin - Halloween Prank
Bij Halloween hoort een creepy uitgesneden verlichte pompoen. En natuurlijk zijn er dan mensen die daar handig gebruik van maken om een geintje uit te halen. Zie hier Mr. Pumpkin..
30 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Tow Truck Fail
Dat je auto door een ongelukje op zijn kant komt te liggen is geen pretje. Maar gelukkig is er altijd nog de sleepdienst om je uit de brand te helpen. Althans..
30 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Mercedes 300SL Gullwing at Bonneville Gives Us Salt Fever
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Bob Sirna over zijn Mercedes 300SL Gullwing..
29 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bring Back The Touge
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar leuk is het wel. We gaan naar Noorwegen voor een ritje in de Underground Garage JZX30 1970 Toyota Cressida..
29 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Epic Grim Reaper Prank, Jack Vale
Jack Vale is een man die er zijn levenswerk van maakt om mensen in de maling te nemen, en al helemaal tijdens Halloween. Vandaag gaat hij de straat op als de Grim Reaper..
29 Oct '13 - in Humor
door Patrick
She Does It Right - Gravity Mafia
Mountainbiken is cool, dat hebben we al menig keer laten zien. In dit geval heb ik het filmpje zonder met mijn ogen te knipperen uitgekeken. Maar dat heeft natuurlijk een reden. Zie hier She Does It Right..
29 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Simple Pickup - Picking Up Girls In A Fat Suit
Heel wat mensen beweren dat ietwat gezette mensen moeilijker aan een date kunnen komen. Maar niets is minder waar. Het gaat niet om je postuur, het gaat om de benadering. Simple Pickup laat het je zien..
29 Oct '13 - in Cool
door Patrick
The Power Of Photoshop
Heel de wereld draait om pracht en praal. Maar onderhand is er een behoorlijk vertekend beeld ontstaan van de ideale vrouw. Want laten we eerlijk wezen, met Photoshop maak je elke dame mooi..
29 Oct '13 - in Cool
door Patrick
GTA V Music Video, Grand Theft Auto 5
Neem een aantal scenes uit Grand Theft Auto 5. Zoek daar een passend deuntje bij en dit is het resultaat. Ik zeg humor!
28 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Holland's Got Talent - Amira Willighagen
Met een nieuw seizoen van Holland's Got Talent worden we altijd verrast met slechte, maar tevens ook bijzondere audities. De negen jarige Amira Willighagen valt in categorie twee. Best apart..
28 Oct '13 - in Television
door Patrick
Fail Compilation October 2013
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook oktober was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
28 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Popoz! Mortuarium, Coco, Gun, Overval
Popoz is een nieuwe Nederlandse comedyserie over twee agenten die in de meest bizarre situaties terecht komen. Zo wordt er gegooid met naakte lichamen in een mortuarium, houdt de stagiair voor het eerst een gun vast en loopt een overval compleet uit de hand. Kijken!
28 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers October 2013
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
28 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Halloween Decoration Scared The Neighbours
Tijdens Halloween is het de bedoeling om je huis en tuin zo eng mogelijk aan te kleden. Maar als je dat dan simpel en doeltreffend voor elkaar hebt gaan mensen weer lopen zeuren. Het is ook nooit goed ook he..
27 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Nice Catch!
Als sportvisser mag je best trots zijn op het spul dat je binnenhaalt. Maar je bent natuurlijk niet de enige die op zoek is naar een goede vangst..
27 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Crash Galore (189)
Nieuwe ronde, nieuwe brokkenpiloten. Dat deze mensen überhaupt een rijbewijs hebben gekregen is voor mij een raadsel. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
27 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 21/10/13 - Cycling Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een wielren special..
27 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Halloween 2013 (2)
Tijdens Halloween draait alles om creepy dingen en natuurlijk mensen laten schrikken. Laat Freaky, onze favoriete sneeuwpop, daar nou juist heer en meester in zijn. Na zijn eerste Halloween 2013 special hierbij het vervolg..
27 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle - Autumn 2013
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van World Of Hardstyle - Autumn 2013..
26 Oct '13 - in Music
door Patrick
Batman The Dark Knight Trailer - Inception Style
Het is gewoon heerlijk dat er creatieve mensen zijn die ons graag vermaken met hun creaties. Neem de trailer van Batman The Dark Knight en combineer die met de kaskraker Inception. Dan is dit het resultaat..
26 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 62 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
26 Oct '13 - in Cool
door Patrick
North West 200 - Northern Ireland High Speed Racing On Public Roads
Dat de combinatie motoren en Ierland garant staat voor spectaculaire beelden hoef ik niemand meer wijs te maken. Zie hier een korte impressie van North West 200..
26 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 4
Er zijn een aantal sporten die het aanzien meer dan waard zijn. Vooral de categorie 'XTreme Sports' is al een aanrader op zich. Na diverse delen hierbij deel 4..
26 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Rahat Magic, Spider On Hand Prank..
Rahat gaat regelmatig door de drive thru om werknemers in de maling te nemen. Vandaag laat hij de fast food toko's voor wat het is en gaat hij met zijn spin op stap..
25 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Jackass Presents - Bad Grandpa - Redband Trailer
De streken van Jackass zijn al jaren waanzinnig. Binnenkort gaat Bad Grandpa met in de hoofdrol Johnny Knoxville en Jackson Nicholl in première. Ik kan in ieder geval niet wachten. Zie hier de trailer..
25 Oct '13 - in Trailers
door Patrick
Chris Harris On Cars - Killing Tires With a Ferrari F12
Een poosje terug zagen we presentator en autofiel Chris Harris zich uitleven met een Ferrari 458 Spider. Vandaag gaat hij weer voor een steigerend paard, en wel de Ferrari F12, om wat rubber te verspillen..
25 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
O'Neill - Who Needs A Mountain?
Een weekje wintersport kost de nodige knaken. Maar waarom een dure berg opzoeken als het ook een stuk goedkoper kan? Urban style!
25 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 October 2013
De derde week van oktober zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
25 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Baby LED Light Halloween Costume
Met Halloween wil je opvallen. Dus een standaard outfit is al lang niet meer van deze tijd. De vader van deze bijna twee jarige uk weet hoe het moet..
24 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Ken Box Crazy Cart Gymkhana - A Tribute to Ken Block (Gymkhana Parody)
De stuurkunsten van Gymkhana expert Ken Block Kennen we allemaal. Tijd voor een parody. Zie hier Ken Box met een Crazy Cart..
24 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Mac 'n' Cheese - Supermarket
Een poosje terug hadden we de geweldige korte animatie Mac 'n' Cheese. Vandaag gaan we voor het vervolg. Zie hier Mac 'n' Cheese - Supermarket. Een korte animatie van Nederlandse bodem..
24 Oct '13 - in Animation
door Patrick
Honda Illusions
We zien regelmatig sublieme commercials voorbij komen van Audi en diverse andere autofabrikanten. Vandaag de beurt aan Honda..
24 Oct '13 - in Commercial
door Patrick
Stuart Edge - Using Siri To Get A Date
De goochelskills van Stuart hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag laat hij ons zien hoe je, met de hulp van Siri, een leuke meid aan de haak slaat..
24 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Party Animal
Er zijn mensen die altijd wel in zijn voor een feestje. Maar of we daar op zitten te wachten is een ander verhaal..
23 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
10 Facts About Great White Sharks
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag 10 opmerkelijke feiten over de grote witte haai..
23 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Competition Bouldering - Best of IFSC 2013
Een klimmuurtje bedwingen is leuk vermaak. Maar wat deze gasten laten zien is toch wel van een heel andere orde..
23 Oct '13 - in Cool
door Patrick
DentiDrill
De ziektekosten stijgen dag de pan uit, logisch ook dat we dit konden verwachten. Waarom naar de tandarts gaan als je ook thuis je tanden onder handen kunt nemen met de DentiDrill..
23 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore Mega Car Crash Compilation: Summer - Autumn 2013
Volgens mij is er geen auto meer schadevrij in een aantal landen, want de reeks gaat maar door. Zie hier de Crash Galore Mega Car Crash Compilation. Ruim één uur ellende op de weg..
23 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Martijn Koning - Sinterklaasfeest
Misschien heb je de visie van Martijn Koning over het Sinterklaasfeest al voorbij zien komen. Maar voor de mensen die hem nog niet gehoord hebben, bij deze!
22 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (188)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
22 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - The Martini Mustand Is Loud & Fast Art
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Steve Strope over zijn Martini Mustang..
22 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Goalie Mike Smith's First Career Awesome Goal!
Als goalie maak je niet al te vaak een goal, maar Mike Smith krijgt het toch voor elkaar. Bijzonder genoeg ook nog in de laatste seconde..
22 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Guilty Dogs (02)
Wij mensen hebben wel eens een schuldgevoel, en dat is bij dieren niet anders. Ook viervoeters hebben soms wel eens wat uit te leggen. Na deel 1 hierbij deel 2..
22 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Nurburgring Nordschleife Sickness
Een rondje Nürburgring in een Porsche 911 GT3 gaat niet in je koude kleren zitten. En al helemaal niet als je de bijrijder bent. Deze man snapt het. Even stoppen en weer gaan!
21 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
eGarage - Viper's Nest
Als liefhebber van een Dodge Viper is het natuurlijk een droom om er ooit één in je bezit te hebben. Maar het kan ook wel eens een dure hobby gaan worden als het een beetje uit de hand loopt. Zeker als je deze liefhebbers ziet..
21 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Homeless Pizza Party
Roman Atwood is een man die meestal de straat op gaat om mensen in de maling te nemen. Maar vandaag gooit hij het over een andere boeg. We gaan wat pizza's uitdelen..
21 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Hugging Hard Guys
Een knuffel op zijn tijd kan iedereen wel waarderen. Althans, dan moet het wel van een bekende zijn. Want op straat random people een knuffel geven kan niet iedereen waarderen..
21 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Man At Arms - Hidden Blade & Pirate Cutlass (Assassin's Creed 4)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze de Hidden Blade & Pirate Cutlass uit 'Assassin's Creed' fabriceren. Nice!
21 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Bundesliga Bayer Leverkusen's Ghost Goal
Voetbal is ergens een simpel verhaal. Zit de bal tussen de palen in het net, dan is het een goal. Met uitzondering van buitenspel en andere regeltjes. Misschien moeten we toch eens aan goochelaar Stefan Kiessling vragen hoe hij dit voor elkaar heeft gekregen..
20 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Stunt Fail Compilation 2013
Met een goede 'Jackass' stunt kun je nog ver komen op YouTube. Maar niet alles loopt zoals verwacht. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
20 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Audi R8 vs Kawasaki Ninja ZX10R & Suzuki GSXR1000
We zeggen het wel vaker, racen doe je op het circuit. Natuurlijk zijn er altijd eigenwijze 'coureurs' die liever de openbare weg nemen. We gaan met een Audi R8 de uitdaging aan met een Kawasaki Ninja ZX10R en een Suzuki GSXR1000..
20 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Real Life Hitman Prank
De game Hitman is en was een groot succes. Maar wat als we die praktijken voor de gein in het dagelijks leven zouden proberen. Dan is het voor sommige best even schrikken..
20 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 3
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Na het eerste en tweede deel van Best Of XTreme gaan we vandaag voor deel 3..
20 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (08) - We Are The Champions
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier een nieuwe en tevens laatste Rapservice van dit seizoen..
19 Oct '13 - in Cool
door Patrick
In Your Hands..
Dat menig politieagent in Rusland corrupt is is al een poosje duidelijk. Voor een beetje geld zien ze alles door de vingers. Maar er komt een keer een moment dat ze daar spijt van gaan krijgen. Zie deze Russische voorlichtingscampagne..
19 Oct '13 - in Commercial
door Patrick
Koreusity 61 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 61..
19 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Magic Pick Up Lines, Stuart Edge, Calen Morelli
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Leer een goede goocheltruc en ga de straat op. Typische Win-Win situatie. We kijken mee met Stuart Edge en Calen Morelli..
19 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Walter Röhrl & Barbara Schöneberger Audi S3 Test Drive
Dat racelegende Walter Röhrl een aardig potje kan sturen hoef ik niemand uit te leggen. Vandaag stapt presentatrice Barbara Schöneberger bij hem in een Audi S3 voor een rondje circuit. Maar zo te zien zit ze niet helemaal op haar gemak..
19 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Animated Short - The Garden
Korte animaties, wij zijn er dol op. Ook vandaag hebben we een kunstwerkje voor je. Zie hier The Garden..
19 Oct '13 - in Animation
door Patrick
Tram vs Car - Only In Russia
Op een zeer druk kruispunt kan het wel eens gebeuren dat je met je auto op een trambaan stil komt te staan. Hier in Nederland is dat totaal geen probleem, maar in andere landen (lees Rusland) kan het wel eens anders uitpakken..
18 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Stunter 13 - 1st Place Plus Stunt Grand Prix 2013
Er zijn heel wat motorrijders die hun 'fiets' goed onder controle hebben. Maar er is natuurlijk altijd baas boven baas. Kijk mee naar Stunter 13, winnaar van de Plus Stunt Grand Prix 2013..
18 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Living With Jigsaw
Jigsaw ken je vast nog wel van de SAW filmreeks. Geen prettig mannetje zou je denken. Maar hoe zou het zijn om met Jigsaw samen te wonen?..
18 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Short Film - The Devil's Spear (Assassin's Creed 4: Black Flag)
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'The Devil's Spear'. Gebaseerd op de game Assassin's Creed 4: Black Flag die vanaf 29 oktober in de winkels ligt..
18 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Robert Lewandowski Picking Up Girls
Als professioneel voetbal pro heb je de dames voor het uitzoeken. Maar zelfs als je op een pro lijkt maak je al een behoorlijke kans om te scoren. We gaan op stap met Robert Lewandowski..
18 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 October 2013
De tweede week van oktober zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw overzicht missers. Een mooie manier om het weekend in te gaan..
18 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale - Zombie Phone Prank
Als iemand op straat vraagt of je een foto van hem wilt maken, dan doe je dat gewoon. Maar met Jack Vale in de buurt kan er wel eens iets raars gebeuren..
17 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Signal Snowboards ETT Oktobeerfest Beer Bong Snowboard
De creatieve heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw project. Vandaag een project zoals wij graag willen zien. Een heus Oktobeerfest Beer Bong Snowboard..
17 Oct '13 - in Cool
door Patrick
TLP Speed (01) - Rolling Rolling
Extreme sporten zijn we gek van. Geef het wielen en een lading pk's en we vinden het helemaal geweldig. We hebben het over Speed. Zie hier het eerste deel..
17 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Cake O Matic
Dat Colin Furze gek is van techniek, turbo's en motoren hebben we eerder kunnen zien hier op Biertijd. Vandaag is de beste man jarig. En daar hoort natuurlijk een taart bij. Maar opeten doet hij natuurlijk wel op zijn manier..
17 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Extreme Parkour & Freerunning 2013
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
17 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (55)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Daar kan deze man over meepraten..
16 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Stuart Edge - Picking Up Girls In Pink
We hebben je net laten zien hoe je niet een vrouw moet proberen te versieren. Dat kan je beter aan Stuart Edge overlaten. Want met een beetje magie kom je een heel eind..
16 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Pick Up LIne Catastrophe
Er zijn heel wat manieren om aan een leuke vriendin te komen. Met de juiste openingszin kom je al een heel eind. Maar dan moet je wel de juiste nemen..
16 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Just A Perfect Day.. PS4, Playstation
De liefhebbers moeten nog even geduld hebben, maar 29 november is het dan eindelijk zo ver. Dan ligt de Playstation 4 in de winkels. Hier alvast de eerste commercial: Just a perfect day..
16 Oct '13 - in Commercial
door Patrick
Medievan Land Fun-Time World Extended Trailer - A Bed Lip Reading of Game of Thrones
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Ze maken er zelfs, in dit geval, een heuse trailer van. Zie hier de Medieval Land Fun-Time World Extended trailer op basis van de mega serie Game of Thrones..
16 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Mommycon
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Mommycon om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
16 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Zombie Pizza Prank
Met Halloween voor de deur gaan mensen creatief worden en zet men alles op alles om andere de stuipen op het lijf te jagen. Heerlijk, hebben wij weer wat te lachen..
15 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (187) Winter Is Coming
Met de wintermaanden voor de boeg moeten we weer gaan denken aan winterbanden. Want zoals we weten kan kou en gladheid voor problemen zorgen. We zien het in een nieuwe Crash Galore..
15 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
VitalyzdTv - Gold Digger Prank
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt of genoeg knaken op zak hebt. Met andere woorden Gold Diggers. Tijd voor Vitaly om weer eens een telefoonnummer te scoren..
15 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Motorboating Girls For Breast Cancer Awareness
Als borstenliefhebber zie je natuurlijk elke dag allerlei lekkers waar je heel graag je neus eens tussen zou steken. De jongens van Simple Pickup hebben daar een slimme oplossing voor bedacht: Motorboating voor het goede doel..
15 Oct '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 14/10/13
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
15 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Porsche 2.7 RS And The Pursuit Of Purity
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Jonathan Segal over zijn Porsche 2.7 RS..
15 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fanny Flambeaux Toy Doll
Met de feestdagen voor de deur is het altijd lastig om een leuk cadeautje te vinden voor je kids. Mocht je een dochter hebben die gek is van poppen, en Barbies, wellicht is Fanny Flambeaux wat voor je. Fanny is onderdeel van de Smokin' Pussies gang. Ik zeg WTF!?..
14 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
DJ Unplugged..
Als succesvol DJ kom je eens op een punt dat normale regels niet meer voor je gelden. Sterker nog, zelfs elektriciteit heb je niet meer nodig om de mensen bezig te houden..
14 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Mike Relm - The Chucky Megamix
Om het 25 jarige jubileum te vieren van Chucky met een nieuw deel, en natuurlijk Halloween in het vooruitzicht heeft Mike Relm een heuse Chucky Megamix gemaakt. Awesome!
14 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect - Extreme Trick Shots
Waarschijnlijk zijn de meeste shots een keer of 20 overgedaan, maar dat mag de pret niet drukken. Zie hier de Extreme Trick Shots van Dude Perfect..
14 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Moto2 Crash Malaysia 2013
De coureurs en waaghalzen van de MotoGP vechten op het circuit elke meter met hun motor. Vaak gaat dat goed. Maar zo nu en dan loopt het net even anders..
14 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Alexander Rusinov - Dangerous Games 3
Sommige mensen spenderen uren per week in de sportschool om wat beweging te krijgen. Alexander Rusinov doet dat op een andere manier en zoekt het liever wat hoger op. Ik krijg al zweethanden als ik hem bezig zie..
13 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Duracell Bunny On The Road
Linkerbaan plakkers hebben we een hekel aan. Je moet immers een beetje door kunnen rijden op de weg. Maar als er een konijn of haas met nieuwe batterijen voor je auto loopt heb je toch een probleem. Humor is het dan weer wel..
13 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Best Of XTreme Sports - Episode 2
Extreme sporten, we zijn er dol op. Tijd dus voor een nieuwe compilatie hoogtepunten. Na het eerste deel van Best Of XTreme gaan we vandaag voor deel 2..
13 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Worst Car Park Exit Ever
Parkeren is voor sommige mensen behoorlijk lastig. Maar met alle ruimte van de wereld het parkeerterrein verlaten blijkt ook nogal lastig te zijn. Zou het een vrouw zijn?..
13 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (17)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
13 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (07) - Looking Out For Love
We zijn weer een week verder. Tijd voor een beknopt en tevens muzikaal nieuwsoverzicht van afgelopen week. We geven de microfoon aan MC T-Lex voor een nieuwe Rapservice!
12 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 60 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een klein overzicht..
12 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Carpark
De creatieve jongens van Birdbox maken telkens weer simpele, leuke, zeer korte animaties. En laten wij die nou juist erg waarderen. Zie hier Carpark..
12 Oct '13 - in Animation
door Patrick
A Tattoo Backpiece - 60 Hours In 12 Sessions by Darcy Nutt In 4 Minutes
Even snel een tattoo laten zetten kan je bijna op elke hoek. Maar als je net als Luke Holley iets groters wilt dan moet je er wel even voor gaan zitten. In dit geval 60 uur om precies te zijn. We kijken mee met tattoo artiest Darcy Nutt..
12 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Digital Dudz - Awesome Halloween Costumes
Hier in Nederland doen wij niet zoveel aan Halloween. Op zich best jammer, want de creaties van Digital Dudz zijn simpelweg Awesome te noemen..
12 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Halloween Special 2013
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop. Zie hier de Halloween Special..
12 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Social Experiment - Losing Wallet
Stel er loopt iemand voor je en die verliest zijn portemonnee, wat doe je dan? Geef je hem netjes terug of denk je de buit is voor mij? Laten we eens kijken hoe eerlijk mensen zijn..
11 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Philippe Geubels - Stoepkrijt & Ik Zit In Bad
Philippe Geubels is zonder twijfel een van de beste komieken die momenteel op tv en in de theaters te bewonderen is. Zie hier twee korte fragmenten: 'Stoepkrijt' en 'Ik zit in bad'..
11 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Giel! - Frans Bauer Covert Rammstein
Frans Bauer kennen we allemaal van zijn ietwat saaie Nederlandse muziek. Maar Frans heeft meer in zijn mars. Zoals vanmorgen te horen en te zien was bij Giel Beelen..
11 Oct '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 07/10/13
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Zie hier een nieuwe WATTS Zap..
11 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 October 2013
De eerste week van oktober zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Zo gaan we goed het weekend in..
11 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Britain's Biggest Football Hooligan
Het is bekend dat de Britten de grootste voetbal hooligans zijn. Dus als je dan op zaterdag langs de lijn een vriendschappelijke wedstrijd staat te kijken, pas een beetje op je woorden. Voor je het weet sta je oog in oog met Engeland's grootste hooligan..
10 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Philipps Geubels - Onderwijs Leerkrachten
Mensen in het onderwijs zitten wel eens te klagen. Maar hebben de leerkrachten daar wel reden toe? Volgens komiek Philippe Geubels is het een simpel verhaal..
10 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Jimmy Kimmel - Lie Witness News - Rock The Bells 2013
Rock The Bells is een gigantisch hiphop muziekfestival waar echt legio bekende maar ook tevens onbekende artiesten hun muziek ten gehore brengen. Tijd voor Jimmy Kimmel's 'Lie Witness News' om de mensen daar wat vragen te stellen..
10 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Yes.. It's A Woman (16)
Vrouwen en auto's is niet een al te beste combinatie. Maar zelfs tweewielers willen wel eens voor problemen zorgen..
10 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Cameraman Faill Compilation
Als cameraman probeer je dagelijks de mooiste shots vast te leggen. Maar soms, heel soms, heb je gewoon je dag niet..
10 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Dare To Be Different In A Datsun 240Z
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Dave Scholz over zijn Datsun 240Z..
09 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Yamaha R1 vs Mercedes SL63 AMG
Een wedstrijdje tussen een auto en motor is meestal een duidelijk verhaal. Een beetje motor is gewoon niet bij te houden met een hok op wielen. Maar als dat hok een SL63 AMG is kan dat wel eens anders uitpakken..
09 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Belgium's Got Talent - Tristan - Gangnam Style
Vanaf 11 oktober is Belgium's Got Talent op tv te bewonderen bij onze zuiderburen. En dat kan nog best eens tof gaan worden. Laten we alvast een tipje van de sluier oplichten met de vier jarige Tristan..
09 Oct '13 - in Cool
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car - Assembly (Part 4)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Zie hier inmiddels deel 4 van de mini docu 'How to make an F1 car'..

Eerdere delen hier, hier en hier..
09 Oct '13 - in Docu
door Patrick
Crash Galore (186)
Ook deze week gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
09 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Telekinetic Coffee Shop Surprise
Je staat toch raar te kijken als je een simpele zaak binnenloopt voor een bakje koffie en de hel breekt los. Ik zeg geweldig gedaan!
08 Oct '13 - in Cool
door Patrick
GTA5, Grand Theft Auto V Mythbusters - Episode 3
De game van het jaar, GTA5, ligt al even in de schappen en is echt F** awesome. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan in GTA5. Althans, is dat ook zo? Na deel 1 en deel 2 van GTA Mythbusters nu deel 3..
08 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Insane Base Jumping - Falling With Style!
Dat YT filmmaker DevinSupertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we base jumpen, maar dan wel op zijn manier!
08 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Just For Laughs - Superhero
Wij hebben Bananasplit, een ander Just for Laughs. Mensen in de maling nemen blijft leuk. Hoewel het neppe gelach soms een domper is neem ik dat bij dit geintje een keer voor lief..
08 Oct '13 - in Humor
door Patrick
CDZA - Intro To Drums
Drummen is cool, maar mocht je denken dat drummen lukraak rammen is. Dan kom je bedrogen uit. De jongens van CDZA gaan wat dieper op de materie in..
08 Oct '13 - in Music
door Patrick
Improv Everywhere - Movies In Real Life (02) - Indiana Jones
Als er één groepje werk van maakt om mensen in de maling te nemen, en geweldige flash mobs organiseert, dan is het Improv Everywhere wel. Na de klassieker Rocky brengen ze nu Indiana Jones tot leven..
08 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Bugatti Veyron Vitesse vs Koenigsegg Agera R
Dat een Bugatti Veyron een van de snelste productiewagens ter wereld is hoef ik niemand uit te leggen. Je zou denken dat niemand het kan winnen van zo'n monster op wielen. Maar niets is minder waar. Zie hier de Koenigsegg Agera R..
08 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Halloween News Bloopers Ever
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten. Zie hier de Halloween special..
08 Oct '13 - in Humor
door Patrick
GTA V Real Life Prank
We hebben al een aantal GTA pranks voorbij zien komen. Maar het verbaast me nog steeds dat als je een wildvreemde vraagt te helpen om prostituees, of een groep mensen af te tuigen dat ze je nog willen helpen ook. Alles voor het geld blijkbaar..
07 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Champion Of The World Keith St. Onge
Waterskiën is tof, maar wereldkampioen Keith St. Onge doet het liever op zijn blote voeten. Awesome!
07 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Nissan Skyline R33 Heat Sensitive Paintjob
Een Nissan Skyline R33 is een exclusieve wagen die je niet dagelijks voorbij ziet rijden. Geef die ook nog een speciale kleur en hij is helemaal bijzonder. Apart ja, maar of ik het mooi vind is een ander verhaal..
07 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
XQlusive Holland - De Jonge Dame..
Op menig hardstyle feestje zie je legio jonge mensen. Maar bij XQlusive Holland was wel een heel bijzondere dame aanwezig. Respect!
07 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Guilty Dogs Compilation
Wij mensen hebben wel eens een schuldgevoel, en dat is bij dieren niet anders. Deze viervoeters hebben het een en ander uit te leggen..
07 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Man At Arms - Michael Myers Bowie Knife (Halloween)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Michael Myers Bowie Knife uit 'Halloween' fabriceren. Mooi werk..
07 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Marcello Barenghi - Empty Potato Chips Bag Drawing
Er zijn mensen die kunnen tekenen, en je hebt Marcello Barenghi. Deze kunstenaar heeft oog voor detail. In deze time-lapse zien we één van zijn creaties..
06 Oct '13 - in Cool
door Patrick
The Pony Thief - How We Deal With Thiefs In Denmark
Het is nooit leuk om als kunstenaar bestolen te worden van je kunstwerk. Deze beste man liet het daar niet bij en ging zelf op onderzoek uit. En zo gaan ze in Denemarken met dieven om..
06 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Rabbit.. Tropfest
Zul je precies zien, heb je eindelijk even wat quality time met je tarzan, houden de batterijen het voor gezien. Even nieuwe er in zou je denken. Maar waar is dat Duracel konijn als je het nodig hebt ?!
06 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Ylvis - Trainhorn Prank
Het geintje met een treinhoorn in een auto is eigenlijk al zo oud als het internet zelf. Maar in een klein geruisloos elektrisch wagentje is een nieuwe variant. Eén ding is zeker. Mensen laten schrikken blijft leuk..
06 Oct '13 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 30/09/13
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat..
06 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Koefnoen Rapservice 2013 (06) - Slowly Drifting
Als het niet rijmt hoeft jij het niet te weten. Dé uitspraak van MC T-Lex die ons ook vandaag weer zijn visie geeft op het nieuws van afgelopen week. Zie hier een nieuwe Rapservice..
05 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Koreusity 59 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 59..
05 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Short Film - The Flying Man
Korte films blijven cool. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'The Flying Man'..
05 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Lady Gaga - Applause (Public Parody)
Sommige mensen hebben echt maling aan de rest, maar wel op een positieve manier. Adrian Van Oyen gaat graag de straat op om een playback sessie weg te geven. Maar dan wel op zijn manier. Zie hier zijn versie van Lady Gaga's Applause en Katy Perry's Roar..
05 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Emilia's Rays of Sunshine Wish. Lamborghini Aventador Pink Richard Hammond
De organistaie 'Rays of Sunshine' maken zo nu en dan dromen waar van erg zieke kinderen. Dus al een meisje als Emilia graag met Richard Hammond in een roze Lamborghini Aventador wil rijden, dan regelen ze dat! Ik zeg cool!
05 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Animated Short - The Final Straw
Mocht je denken dat het leven van een vogelverschrikker over rozen gaat. Niets is minder waar, ook hij heeft zijn mindere dagen..
04 Oct '13 - in Animation
door Patrick
DevinSupertramp - Slip & Slide Launch Ramp
De creaties van DevinSupertramp hebben we al een aantal keren voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gebruiken ze een slip & slide launch ramp voor een kickass waterfeestje. Ik wil ook!
04 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Kayaking Down A Drainage Ditch
Heb je het als kayaker een beetje gehad en gaat het allemaal niet snel genoeg voor je? Zoek eens een afwateringskanaal op! Succes verzekerd..
04 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Stealing People's Phone Prank Gone Wrong
Er zijn ondertussen heel wat prankers, die er een gewoonte van maken om mensen in de maling te nemen voor een lading YouTube hits. Om er een paar te noemen: Vitaly, LAHWF, Roman Atwood en in dit geval PublicPrank. Maar eens komen ze iemand tegen die zo'n 'grapje' echt niet kan waarderen..
04 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Lazy USPS Delivery..
Sommige mensen zijn te lui om uit hun ogen te kijken. Maar op een nette manier een pakketje bezorgen is toch niet zo heel lastig? Zelfs dat is blijkbaar nog teveel moeite..
04 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Half-Life - Raise The Bar [Fan Film]
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film 'Raise The Bar' gebaseerd op de Half-Life gamereeks..
04 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Girls Fails Of The Month September 2013
Fail filmpjes, we zijn er dol op. Deze keer geen stoere mannen, maar vrouwen die het moeten ontgelden..
04 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Lion Hug
Het is leuk als je thuis komt en er zit een enthousiaste keffer of huistijger op je te wachten. Maar dat kan natuurlijk altijd nog beter..
03 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Nissan 370Z - Nismo vs Wingsuit
Nismo, de performance afdeling van Nissan doet al jaren goed zijn best. Vandaag gaat een Nissan 370Z de strijd aan met wingsuit pro Dave Barlia voor een downhill wedstrijdje..
03 Oct '13 - in Cool
door Patrick
46 And 2 By Tool - Presented By Aaron O'Keefe
Mensen kunnen wel eens zeuren over de jeugd van tegenwoordig. Maar er zijn zat kinderen wel goed bezig. Neem dit groepje jongeren. Ik zeg tof!
03 Oct '13 - in Music
door Patrick
Build A Turbojet Engine Using Only A Drill, Grinder & Duct Tape
Colin Furze kennen we nog wel van zijn creatieve pulsjet flmpjes. De beste man is een creatieveling eerste klas. Dat hij een turbojet engine kan maken hebben we eerder gezien. Maar vandaag laat hij ons zien hoe je ook voor weinig en zelfs met een pleeborstelhouder er een kan maken..

En natuurlijk laat hij ons zien of hij ook daadwerkelijk werkt..
03 Oct '13 - in Commercial
door Patrick
Storm FreeRun - Hearts Like Ours - Kie Willis
Parkour en freerunning mag voor sommige passé zijn, maar er zijn legio mensen die daar anders over denken. Zo ook Kie Willis. Kijk mee naar Hearts Like Ours..
03 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Horse Interview
Ergens in een vreemde stal een reportage maken over een paard is voor een reporter geen probleem. Maar als cameraman heb je het een stuk zwaarder kan ik je zeggen..
02 Oct '13 - in Humor
door Patrick
101 Things To Do In Grand Theft Auto V, GTA5
Het spel van het jaar, GTA5, ligt al even in de schappen en is echt geweldig. Je kan het zo gek niet bedenken of het kan. We zetten 101 dingen op een rijtje voor je..
02 Oct '13 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 23/09/13
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
02 Oct '13 - in Cool
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car - Manufacturing (Part 3)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Zie hier deel 3 van de mini docu 'How to make an F1 car'..

Voor de liefhebbers hier deel 1 en deel 2..
02 Oct '13 - in Docu
door Patrick
Drive Thru Skeleton Driver Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer..
02 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Audi RS6 Avant - Ben Collins vs Damien Walters
Een auto promoten kan je op vele manieren. Je kunt een suf reclamefilmpje maken of je doet net als Audi en vraagt de hulp van free-runner Damien Walters om samen met coureur Ben Collins een kick-ass promo te maken voor de nieuwe Audi RS6 Avant..
02 Oct '13 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (185)
Hoppa, daar gaan we weer. Ramppiloten op de openbare weg en regelrechte dwazen. Tijd voor een nieuwe Crash Galore. Dat breekt zo lekker de week..
02 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
Yes.. It's A Woman (15)
Even met je auto tanken moet toch zelfs voor een vrouw geen probleem opleveren? Niets is minder waar..
02 Oct '13 - in WTF!
door Patrick
CheerSounds - Dream Big
Cheerleading is al lang niet meer alleen het aanmoedigen van een sportteam. In de VS heeft het zich tot een echte sport ontwikkeld. De doorgaans prachtige, dames nemen hun 'job' dan ook bloedserieus. Maar ook die moeten soms ontspannen..
01 Oct '13 - in Cool
door Patrick
First Time MTB Downhill..
Op je fiets een dag raggen door de bossen is simpelweg geweldig. Nou zijn er genoeg banen die klaar staan voor een uitdaging. Maar wees dan slim. Doe het eerste rondje even rustig aan..
01 Oct '13 - in Humor
door Patrick
TLP September 2013 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
01 Oct '13 - in Cool
door Patrick
Drunk Times With Hot Girls - Pubic Hair
De heren van Simple Pickup gaan regelmatig de straat op om leuke, behoorlijk aangeschoten, dames wat intieme vragen te stellen. Vandaag is het onderwerp 'Schaamhaar'.
01 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Picking Up Girls.. Naked
We hebben inmiddels al talloze gasten in filmpjes zien demonstreren hoe je een meisje aan de haak slaat op straat. Deze man laat echt niets tot de verbeelding over. Maar met resultaat!
01 Oct '13 - in Humor
door Patrick
Improv Everywhere - Movies In Real Life (01) - Rocky
Als er één groepje werk van maakt om mensen in de maling te nemen, en geweldige flash mobs organiseert, dan is het Improv Everywhere wel. Vandaag brengen ze de klassieker 'Rocky' tot leven..
01 Oct '13 - in Cool
door Patrick
100$ Magic Tip For Pizza Delivery
Elke dag op je scooter pizza's bezorgen is ook niet alles. En al helemaal niet als ze ook nog je tip vergeten. Daarom gaat Stuart Edge een aantal pizzabezorgers een goede dag bezorgen met een kleine goocheltruc..
01 Oct '13 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties