Archief

Items van November 2011
Improv Everywhere - Mall Santa Musical
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag een kleine kerstmusical, maar dan wel in het winkelcentrum..
30 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Waka Waka Excellence
Helemaal geweldig die vrouwen die in de vrije uurtjes wat aan de conditie doen, en tevens plezier hebben met dansen. Maar je zal net zien, er is altijd wel iemand in de groep die net iets beter haar best doet dan de rest..
30 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Taekwondo Shuffle
Er zijn genoeg manieren om je conditie op peil te houden. Je kan voor de tv Just Dance 3 spelen, maar je kan natuurlijk ook de sportschool opzoeken. Combineer die twee en je krijgt dit als resultaat..
30 Nov '11 - in Cool
door Patrick
I Just Fucked Up..
Achter een webcam is iedereen een stoere jongen. Zo ook deze gamer die met alle plezier zijn bajonet wil laten zien. Tja, dat is vragen om ellende..
30 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Wall Demolition 2.0
En mensen zich maar afvragen waarom wij Nederlanders goedkope klussers uit het buitenland aan het werk zetten. Het gaat niet alleen om de centen, het gaat ook om de snelheid..
30 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
MWC Quad - The Ultimate Toy
Hoe maak je van een volwassen man weer een blij ventje van 6 jaar? Geef hem op afstand bestuurbaar speelgoed. Bij deze, Sint of Santa, doe er maar één!
30 Nov '11 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 28/11/11
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
29 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Arie Boomsma Vloekt..
Arie Boomsma staat bekend als één van de meest nette en vriendelijke tv persoonlijkheden. Uit deze beelden blijkt echter dat ook Arie wel eens een ochtendhumeur heeft, en behoorlijk uit zijn dak kan gaan. Gelukkig is de oplossing snel gevonden..
29 Nov '11 - in Commercial
door Patrick
AZO Showreel 2011
AZO staat al jaren bestempeld als 'The coolest guy in the world'. Logisch ook, de man is van alle markten thuis. Tijd voor een nieuwe collectie trucjes. Zie hier zijn Showreel 2011.
29 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Jimmy Carr Heckle Amnesty
Stand up comedian Jimmy Carr is een man uit duizenden. Naar mijn mening geweldige humor, en altijd druk met zijn publiek bezig. Door zijn tekort aan spontane 'hecklers' lost hij het nu op deze manier op..

Voor de liefhebbers hier een klassieker..
29 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (35)
Het is ondertussen bijna dagelijkse koek geworden, maar dat mag natuurlijk de 'pret' niet drukken. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
29 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Meat Garden
Ook deze dinsdag hebben we speciaal voor de haters een nieuwe Epic Meal Time. Vandaag gaan we een 'tuintje' ontwerpen, alleen dan wel op hun manier..
29 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Het Was Weer Raak..
Er is de laatste tijd veel ophef over inbrekers, mag je die nou wel of niet hardhandig aanpakken als je ze aantreft in je woning of pand. Voor deze drie was het in ieder geval weer raak..
28 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Korean Tow Truck Race
In Korea moet je met je sleepwagen als eerste bij een ongeval zijn om zo de opdracht te krijgen. Logisch dan ook dat er onderweg levensgevaarlijke praktijken ontstaan..
28 Nov '11 - in WTF!
door Patrick

Scrabble Trickster
Scrabble Trickster
Scrabble Trickster is een nieuwe variant van Scrabble. Het Trickster-speelbord heeft extra vakjes waarmee je Trick-kaarten kunt verdienen, om zo de traditionele Scrabbleregels aan je laars te lappen. Zo geeft één kaart je het recht om je woord achterstevoren aan te leggen en kun je met een ander de letters van een van je tegenstanders bekijken. Je kunt zelfs je eigen Tricks verzinnen. Check het! Scrabble Trickster stuurde een team op pad om reizigers op Utrecht Centraal eens even wakker te schudden uit hun vaste reisritueel..
28 Nov '11 - in Advertentie
door Patrick
Yves 'Jetman' Rossy vs Breitling Jet Team
Yves Rossy, ook bekend als Jetman is geen onbekende bij ons. De beste man mocht een poosje terug meevliegen met het Breitling Jet Team. Ik zeg cool!
28 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Animated Short - Ormie
Ormie is dol op koekjes. Op zich geen probleem voor het varkentje. Maar een koekje bemachtigen blijkt nog een hele opgave..
28 Nov '11 - in Animation
door Patrick
Brush With Death
Geef een special effects freak de vrije loop, combineer dat met een dosis graffiti en Brush With Death is het resultaat. Ik zeg cool!
27 Nov '11 - in Cool
door Patrick
At Last - Wingsuit Proximity Flying By Tiger Odd-Martin
We gaan weer eens met de wingsuit op stap voor een aantal afdalingen waar je kippenvel van krijgt. We vliegen mee met Tiger Odd-Martin. Waanzin!
27 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation November 2011 By TNL
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we inmiddels. Ook november was een maand vol pijnlijke en humoristische missers. Zie hier het overzicht van compilatiemeester Twister..
27 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
TellMe vs Siri
Nu Apple met de iPhone 4S, met persoonlijk assistente Siri, op de markt is gekomen, beweert Mircosoft dat zij dit al geruime tijd hebben in de vorm van TellMe. Laten we eens kijken wie als beste uit de bus komt..
27 Nov '11 - in Tech
door Patrick
Top Gear Laughs
We moeten nog even wachten op een nieuw seizoen Top Gear, maar één ding weet ik zeker. De heren hebben, als ik dit overzicht mag geloven, echt de mooiste baan die een man kan wensen..
27 Nov '11 - in Humor
door Patrick
When You Gotta Go...
Hoe ellendig is het als je met een paar man op stap bent en onderweg moet er iemand nodig naar het toilet. Gelukkig is daar altijd nog een snelle oplossing voor..
27 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Black Friday At Walmart 2011
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt..
26 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Perfect Shot..
Tijdens een geweldige race probeer je de meest mooie plaatjes te schieten. Niks mis mee, maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
26 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Foreseen - Hardstyle Megamix
Vandaag gaan we verder met ons hardstyle avontuur en Foreseen is onze DJ. Voor de liefhebbers ruim een uur stampen op zijn Hardstyle Megamix. Enjoy!
26 Nov '11 - in Music
door Patrick
International Epic Trick Shot Battle - USA vs Australia
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van basketbal, voetbal, of andere trick shots. Vandaag pakken we de frisbee en basketbal, met in de hoofdrol tweevoudig nationaal frisbee kampioen Brodie Smith.
26 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Slap Magazine - Rush Hour
De echt urban skateboarders zoeken geen leeg zwembad of een kant en klaar skatepark. Nee, die zoeken het spitsuur op voor wat actie. Of je daar, als autoeigenaar, blij mee moet zijn is een ander verhaal..
26 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Corvette C5 vs Corvette C6
Je kan er op wachten. Je staat netjes met je Corvette C6 voor het verkeerslicht te wachten, en plots verschijnt er een Corvette C5 naast je. Tijd voor een kleine krachtmeting..
26 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Base Jump Fall Sessions 2011 Le Blond
Basejumpen, het blijft gekkenwerk om jezelf in het diepe te storten met een stukje doek als enige redmiddel. Maar zeg zelf, dit is toch awesome!
25 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Styx Fan At The Sweden Rock Festival
Hoe geweldig zijn openluchtconcerten, en al helemaal als je oude idolen op staan te treden. Deze man is duidelijk een Styx liefhebber eerste klas..
25 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Call From Jail
Een bezoekje aan de gevangenis is nooit leuk, en al helemaal niet als je aan de verkeerde kant van het tralies staat. Gelukkig mag je altijd één telefoontje plegen. Zorg er dan wel voor dat je hem zorgvuldig gebruikt..
25 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2011
Het jaar is nog niet voorbij of de eerste jaarmix staat alweer online. Zie hier de Video Yearmix 2011 van VJ DJ Philizz. De MP3 vind je hier..
25 Nov '11 - in Music
door Patrick
Remi Gaillard - Sheep
Er zullen dit weekend weer genoeg mensen, na een avondje stappen, een shoarmatent opzoeken voor een heerlijk broodje. Zo ook onze geflipte Fransoos Remi Gaillard. Alleen wel met een andere reden..
25 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Frank Lavallee - A Short Skate Film
We zien met regelmaat pro's die kunnen toveren met een skateboard. Geen trucje is ze te gek. Frank Lavallee is ook zo'n man. Zie hier zijn 'Short Skate Film'.
24 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Address Is Approximate
Wat gebeurt er in je kantoor als je het licht uitdoet, en de deur achter je sluit? Je zou denken niks. Maar niets is minder waar als we deze korte stop motion creatie Address is Approximate mogen geloven.
24 Nov '11 - in Cool
door Patrick
NL Verkeersboetes..
Nou ben ik normaal niet zo'n voorstander van nieuws dingetjes posten, maar deze kan ik niet voorbij laten gaan. Wat vinden jullie van de nieuwe verkeersboetes? Even toeteren als je bij oma weg gaat is er niet meer bij..
24 Nov '11 - in Actueel
door Patrick
New At The ATM..
Wat doe je als je geen cent meer in je knip hebt? Juist, dan ga je even pinnen! De normaalste zaak van de wereld zou je denken, al zijn er mensen die het niet helemaal begrijpen..
24 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Don't Cheer At A Rally
Rally is pure concentratie. Dat is ook wel nodig als je met meer dan 100km/h over landweggetjes raast. Maar één ding is zeker, deze 'coureur' is wel erg snel afgeleid..
24 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Roel C Verburg - Uit!
Wil je liever de feestdagen in zonder gezeur aan je hoofd, en ben je al een tijdje van plan om je vriendin de deur te wijzen? Wellicht dat Roel je een handje kan helpen met dit geniale nummer..
24 Nov '11 - in Music
door Patrick
50 Dollar Urinal Bet..
Mensen doen rare dingen voor een paar knaken. En al helemaal als ze een behoorlijke slok op hebben. Maar zeg nou eerlijk, zou jij dit doen voor 50 dollar?
23 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Hawaii Sessions Longboarding
Vandaag vergeten we voor het gemak de skateboard, en gaan we weer met de longboard op stap. Wat dacht je van een rondje Hawaii..
23 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Joe Goes Green
Ook onze favoriete interviewer Joe denkt aan een beter milieu. Reden te meer om samen met Joe naar het Green Festival te gaan om de mensen wat vragen te stellen..
23 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Auckland Helicopter Crash
Zo tegen het eind van het jaar raken alle steden weer in de kerststemming. Een reusachtige boom hoort daar een beetje bij. Zelfs zo groot dat er een helicopter aan te pas moet komen. Al ging dat in Auckland iets anders dan verwacht..
23 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Sint vs Amerigo
Sinds jaar en dag komt de Sint op zijn schimmel Amerigo de kinderen verblijden met cadeautjes. Klinkt prachtig, maar de relatie tussen de Sint en Amerigo is niet altijd rozengeur en maneschijn. Wellicht is het voor die ouwe wijzer om iets veiligers te zoeken..
23 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Wedding Dress Drum Solo
Leuk zo'n bandje op je trouwerij, maar als het niet helemaal naar je zin klinkt kan je maar één ding doen. Zelf drummen!
23 Nov '11 - in Cool
door Patrick
10 Year Old Ski Master - Aspen Spora 2011 Season Edit
Nog even en dan staan we weer tot ons knieën diep in de sneeuw. Maar er zijn mensen die verder gaan dan een standaard bergje af. Neem deze 10 jarige ski meester..
23 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Unmanned Plane vs Wind
Een eigen vliegtuigje tot je beschikking hebben is top. Natuurlijk zijn er momenten dat je niet achter de stuurknuppel zit, en dan is het wel wijs om je trots te zekeren. De wind doet namelijk rare dingen..
22 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
The Ultimate Talent Show India - Warriors Of Goja
Ze kunnen beter alle talentenshows van de buis halen, want de ultieme winnaars zijn bekend. Wij presenteren de Warriors Of Goja..
22 Nov '11 - in WTF!
door Patrick

Call of Duty Modern Warfare 3
Koop Nu Call Of Duty: Modern Warfare 3!
Zoek jij nog een kick-ass cadeau voor de komende feestdagen? Zoek niet verder! Call of Duty: Modern Warfare 3 laat je vechten in meer dan elf wereldsteden waaronder New York, Parijs en London. Het verhaal van Modern Warfare 3 is weer als vanouds en vol actie. Beleef de ultieme shootersensatie van het jaar. Koop hem nu met korting op Bol.com
22 Nov '11 - in Advertentie
door Patrick
Crash Galore (34)
Het is ondertussen bijna dagelijkse koek geworden, maar dat mag natuurlijk de 'pret' niet drukken. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
22 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Thanksgiving Math Class
Het saaie wiskunde is op school nooit echt mijn vak geweest. Maar deze leraar weet tenminste hoe je een beetje leven in de brouwerij brengt..
22 Nov '11 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 21/11/11
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
22 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Turbaconepicentipede
Het is weer etenstijd dames en heren. Tijd voor de Thanksgiving special van Epic Meal Time. De heren hebben zich deze keer overtroffen met een kleine 802.420 calorieën. De Turbaconepicentipede..
22 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
My Dad's Car
Voor sommige mensen is een auto meer dan een stuk metaal. Als oud eerste eigenaar van een 1965 Chevy Impala SS is het niet leuk dat je vroeger door financiële problemen je trots hebt moet verkopen. De zonen van deze man zijn op zoek gegaan naar de oude liefde van hun vader. Met dit verhaal als resultaat..
21 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Siri Your Personal Assistent..
Veel mensen zijn uiterst tevreden over de iPhone 4S, met name door de persoonlijke assistente Siri. Ik kan je wel zeggen dat het niet allemaal rozengeur en maneschijn is..
21 Nov '11 - in Humor
door Patrick
RRY - Enjoy My Sense Of Style 3 - Triple Trippin'
Dat we van een stevig stukje bass houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van RRY. Zie hier 'Enjoy My Sense Of Style 3'..
21 Nov '11 - in Music
door Patrick
Kids.. Flour Avalanche
Kinderen zijn geweldig, dat mag duidelijk zijn. Maar soms heb je van die momenten..
21 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Smart Beggar Dog..
Waarom zelf terrasjes langs, of op de straat gaan zitten bedelen, als je beste vriend het werk voor je kan doen? Deze viervoeter doet in ieder geval prima zaken..
21 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Lily Shreds Trailside
Een rondje om het huis om je hond wat beweging te geven is niet van deze tijd. Ook een hond heeft wat ontspanning en actie nodig. Lily is daar het perfecte voorbeeld van..
20 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (32 & 33)
We gaan het weekend niet door zonder een nieuwe dosis Crash Galore. Kijk mee naar twee nieuwe compilaties, deel 32 en deel 33!
20 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Skyrim Archer Skillshot
De game Elder Scrolls V: Skyrim is één van de betere RPG's die de laatste tijd het licht hebben gezien. Voor de mensen die een beetje hulp nodig hebben om wat spullen in te slaan zonder centjes, zo doen we dat! Buiten dat is dit een skillshot eerste klas. Awesome!
20 Nov '11 - in Cool
door Patrick
How To Cook A Turkey With Kat
Nog een paar dagen en dan is het weer Thanksgiving Day in Amerika. De dag bij uitstek voor een overvolle eettafel en natuurlijk een sappige kalkoen. Voor de mensen die niet weten hoe lang het beestje in de oven moet, keukenprinses Kat legt het je uit..
20 Nov '11 - in Sexy
door Patrick
Shovel Prank On Son
De band tussen vader en zoon is moeilijk te beschrijven. Het is een soort van haat liefde relatie. In dit geval meer haat dan liefde als je het mij vraagt..
20 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Jeremy's Best Car Of 2011
Het is en blijft lastig om daadwerkelijk één wagen uit te roepen tot beste auto van 2011. Toch doet Jeremy Clarkson een poging. En ik geef hem nog gelijk ook..
20 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Carnage 59
Autosport staat garant voor een behoorlijke dosis spektakel. Zijn het niet de geweldige stuurmanskunsten van de coureurs dan wel de crashes. We zetten er weer een aantal op een rij. Zie hier Crash Carnage 59!
20 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Red Light Revenge..
We zien regelmatig automobilisten de fout in gaan in de compilaties die we posten. Vaak zijn het 'coureurs' ver over de grens, maar deze keer een uitzondering. Voor de duidelijkheid, daarom moet je stoppen voor rood..

(Helaas geen geluid..)
19 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
The Twilight Saga - Sunlight Through Raindrops
De heren van Pistol Shrimps blijven bezig. Is het geen Harry Potter of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Twilight beet. Zie hier Sunlight Through Raindrops..
19 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Lovely Owl
Niet alleen een hond of kat heeft affectie nodig, nee ook andere dieren kunnen wel eens genieten van een beetje aandacht. Zelfs dieren waarvan je het niet zo snel zou verwachten..
19 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Girl vs Camel
Ik ken niet al te veel mensen met een kameel, maar ik weet wel, dat als ze niet in de dierentuin staan, ze gebruikt worden voor vervoer van mensen of goederen. Deze meid gebruikt hem als haar sportmaatje..
19 Nov '11 - in Humor
door Patrick
World Record Attempt.. I Cried!
In Duitsland zie je met regelmaat vrouwen die in één keer liters bier serveren. Deze man denkt het wereldrecord pullen serveren te verbeteren, maar zo te zien kan hij binnenkort een bezoekje van de bierpolitie verwachten..
19 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Hand Made Mini V12 Engine
Menig autoliefhebber zal jaloers zijn op iemand met een dikke V12 onder de kap. Deze man heeft ook een passie voor motoren, alleen op een andere manier. Ik kan maar één ding zeggen, knap stukje huisvlijt.
18 Nov '11 - in Cool
door Patrick
The Muppets - Official Trailer
Vroeger kon ik als kleine jongen echt genieten van de Muppets. Helaas zien we de laatste tijd weinig van de pratende poppen. Gelukkig komt daar verandering in. Begin volgend jaar in de bios, The Muppets!
18 Nov '11 - in Trailers
door Patrick
Abbas Farid 2011 Showreel - Amazing Football Freestyle
Het is al indrukwekkend om te zien hoe voetballers op het veld met een bal omgaan. Maar buiten het veld zijn er ook kunstenaars die met een bal kunnen toveren. Om er één te noemen, zie hier Abbas Farid..
18 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Danny MacAskill Plays Capetown
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag een nieuwe clip van de beste man. We doen een rondje Cape Town..
18 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (31)
En ook vandaag gaan we voor een lading brokkenpiloten. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
18 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Robotboys Dubstepic
Jaren terug was je een hele peer als je op de dansvloer een behoorlijke robot act neer kon zetten. Vandaag de dag moet je toch wat beter je best doen om het publiek tevreden te houden..
18 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Rally Crash Compilation 2011
Naast de officiële rally wedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die de gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis. We gaan voor een nieuwe sessie crashes. We beginnen met deel 1..
17 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome 2011 (2)
Na het succes van 'People Are Awesome' van vorig jaar is iedereen aan de slag gegaan om een eigen 2011 versie te maken. Helemaal top, maar vooral deze versie..
17 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Pure Evil..
Kinderen zijn geweldig, dat mag duidelijk zijn. Maar deze kleine meid wil je niet boos maken als ze een jaar of 18 is..
17 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Freestyle Kite Flying - Red Bull Kiteforce
De rode stier is ook echt van alle markten thuis. Zijn ze niet bezig met een Crashed Ice, X-Fighters of Air Race, dan verzinnen ze wel wat anders. Wat dacht je van een 'ontspannen' potje vliegeren? Red Bull Kiteforce!
17 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Seduction..
Verleiding kent vele kanten. Is het niet rijkdom, dan is het wellicht wel een mooie vrouw. Maar pas op, niets is wat het lijkt. Heerlijke commercial.
17 Nov '11 - in Commercial
door Patrick
Visual Effects In Movies
We hebben al een paar keer eerder achter de schermen gekeken bij grote filmproducties. Inmiddels weten we dat we dagelijks in de maling worden genomen. En ook deze keer blijkt dat maar weer..
17 Nov '11 - in Cool
door Patrick

Celesse - Een beetje stout is niet fout!
Celesse - Een beetje stout is niet fout!
Waarom zoeken naar iets wat wij al hebben gevonden? de voyeur uithangen terwijl niemand door heeft dat je eigenlijk een "stoute" site bezoekt. Deze ondeugende site zit in een braaf jasje! en iedereen weet dat alles wat zeer netjes is verpakt heel stout kan zijn toch?
17 Nov '11 - in Advertentie
door Patrick
Dash Cam Crash Galore (30)
Elke dag is er weer oorlog op de wegen. Nou valt het hier in Nederland enigszins wel mee, maar er zijn landen waar je op een hoek kan wachten op een klapper. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
16 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Swedish Police Warmup
Ook een Zweedse politieagent heeft wat voorbereiding nodig voor hij vol vertrouwen de snelweg op gaat. Warme banden hebben immers meer grip. Bij deze man zit dat wel goed..
16 Nov '11 - in Cool
door Patrick

Weekend Stockholm Winnen?
Esprit
Met de nieuwe geur Esprit Urban Nature maak je nu kans op een geheel verzorgd weekend naar Stockholm. De stad die uitgeroepen is tot meest Urban Nature stad van Europa. Wil jij deze ervaring, of één van de Esprit Urban Nature geurpakketten winnen, doe dan snel mee en upload jouw Urban Nature moment en zorg dat zo veel mogelijk mensen op jouw foto stemmen. Ga nu naar espriturbannature.nl!
16 Nov '11 - in Advertentie
door Patrick
Epic Meal Time - Super Pastry Cake
Zin in een stukje chocoladetaart? Althans, je weet dat als de gasten van Epic Meal Time daaraan beginnen dat het geen standaard tussendoortje gaat worden. Zie hier de Super Pastry Cake..
16 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
The Best Of FVA Compilation
Tijd voor een beetje humor. Of het nou klassiekers zijn, of recente filmpjes, gewoon verstand op nul en een kleine 20 minuten je lachspieren trainen. Enjoy!
16 Nov '11 - in Humor
door Patrick
RC Aerial Cam - Aerial Video Reel
Een poosje terug vlogen we met een RC tricopter over de Everglades. Geweldige beelden, maar dat kan beter. Vandaag vliegen we mee met de heren van rcaerialcam. Wat een mooi 'speelgoed'.
16 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Enuff I'm Going Solo..
Wat doe je als je band weer eens te laat komt, half lam op het podium staat en geweldige zang ver te zoeken is? Juist, dan maak je de keuze om solo te gaan..
16 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
BMW M5
BMW, Audi of Mercedes. Normaal zou ik blindelings voor een Audi gaan, maar zo nu en dan komen de twee concurrenten met geweldige modellen op de markt. De M serie van BMW is buitengewoon speelgoed. Zo ook de nieuwe M5, met deze promo als backup.
15 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Speed Demon
Rechtuit rijden kan iedereen. Althans, dat zou je denken. Maar als je met een snelheid van zo'n 462MPH over de zoutvlakte gaat dan is dat andere koek. We kijken mee met Speed Demon..
15 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 14/11/11
Ook vandaag gaan we weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
15 Nov '11 - in Cool
door Patrick
After The Divorce..
Een scheiding is altijd ruk. Uit elkaar, spullen verdelen en weer opnieuw starten. Deze beste man heeft het zo te zien prima opgelost..
14 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Food For Louis - Raw Bull's Testicle
Dat Louis een vreemde voorkeur voor eten heeft konden we pas geleden nog zien. Vandaag gaat hij voor een nieuwe 'snack', rauwe stierenballen. Ik pak wel een biertje..
14 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
NeverWet
We kennen allemaal wel die waterafstotende en beschermende sprays voor kleding, schoenen, cabriodakken enz. Nou is het allemaal net niks. Deze mensen komen met het antwoord, NeverWet! Met een beetje geluk begin 2012 op de markt.
14 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Kiss Cam
In Amerika heb je bij een aantal grote wedstrijden een heuse Kiss Cam. Zie je jezelf op de jumbotron dan is het wel zo netjes om diegene naast je een heerlijk 'natte' zoen te geven. Proost!
14 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Joe Adams Punt Return - Tennessee va Arkansas
Hier in Nederland is American Football niet zo heel erg populair. Ergens best jammer, want moves zoals deze van Joe Adams wil je toch niet missen..
13 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (29)
En ook vandaag gaan we voor een lading brokkenpiloten. Zie hier een nieuw deel van Crash Galore..
13 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Jorian Ponomareff - Drift
Jorian Ponomareff is geen onbekende hier op Biertijd. Zijn motorskills zijn werkelijk te bizar voor woorden. Vandaag laat de beste man zien dat hij zelfs een aardig potje kan driften met zijn motor. Waanzin!
13 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Subway Skating
De echt urban skateboarders zoeken geen leeg zwembad of een kant en klaar skatepark. Nee, die maken van de dagelijkse dingen een waar skateparadijs..
13 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Gordon Ramsay Talks Dirty
Masterchef Gordon Ramsay is een man die van wanten weet en geen blad voor de mond neemt. Zijn scheldpartijen zijn dagelijkse koek, maar vandaag gaan we voor een andere vorm van 'dirty talk'. Awesome!
12 Nov '11 - in Cool
door Patrick
JBS - For Real Men..
Mannen, gooi je Björn Borg, Calvin Klein of Tommy Hilfiger ondergoed maar de deur uit. Een echte man draagt JBS. Althans, als we deze commercial mogen geloven..
12 Nov '11 - in Commercial
door Patrick
Amazing Music Card Trick
Nou heb ik Hans Kazan wel eens zien toveren met een paar kaarten, maar dat kan natuurlijk beter. Zie hier Justin Flom met een knap stukje goochelkunst..
12 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Toy Fail - Barney Is A Pervert!
Mocht Sinterklaas deze weken de schoenen van je kids vullen, controleer het speelgoed dan wel even voordat ze er mee gaan spelen. Anders kan het wel eens voor rare momenten zorgen..
12 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Short Film - Moving Day
Dat je ouders een ander huis kopen is prima, maar als je dan als klein meisje mee moet verhuizen is dat een hele stap. Je weet immers nooit wat voor geheimen het nieuwe huis heeft. We zien het in Moving Day..
12 Nov '11 - in Movies
door Patrick
Elder Scrolls V Skyrim Epic Rap
Terwijl de halve wereld het heeft over Modern Warfare 3 en Battlefield 3 vergeten we bijna andere games die ook zeker de moeite waard zijn. Zo ook Skyrim. Deze liefhebber heeft er maar gelijk een rap van gemaakt..
12 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Awesome Door To Door Salesman Kenny Brooks
Je kent ze vast wel, die ellendige huis-aan-huisverkopers. Vaak ben je ze liever kwijt dan rijk en is met een paar seconden de deur weer gesloten. Deze verkoper is een aangename uitzondering op de regel..
12 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Damien Walters 2011 Official Showreel
Dat Damien Walters over geweldige moves beschikt hebben we al eens eerder kunnen zien. Zie hier zijn nieuwe 2011 showreel..
11 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Hooters Kiss
Een zoen regelen van één van de mooie dames van Hooters is een hele uitdaging. Deze jongen maakt er een wedstrijdje van. Een zoen op je 'wang' als je in twee seconden je pul bier achterover gooit..
11 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Fifth Gear - Mercedes C63 AMG Coupe vs Audi RS5
Een poosje terug zette Tiff Needell en Mark Higgins de Audi RS3 en BMW 1M tegenover elkaar. Vandaag neemt Tiff de Mercedes C63 AMG Coupe en Audi RS5 onder handen. Wat een baan heeft die man eigenlijk..
11 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Baby Girl vs Notorious B.I.G.
Kinderen hebben een eigen wil, daar doe je weinig aan. Maar een beetje op hun gevoel inspelen kan het verschil zijn tussen huilen en relaxen..
11 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Break Ton Neck - Arthur Cadre Dancing Skills
Dansen is een kunst. Nou heeft de één het net wat beter onder de knie dan een ander. Zo ook Arthur Cadre..
10 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Cobra Cat
Nou ben ik zelf geen kattenexpert, maar één ding is zeker, je moet niet fucken met Cobra cat.
10 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Dubai Sewer Trucks
In Dubai kunnen ze bouwen als de beste, maar helaas is een groot gedeelte van de wolkenkrabbers niet aangesloten op het riool. Dat voeren ze af met vrachtwagens. Heel veel vrachtwagens..
10 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Dash Cam Crash Galore (28)
En ook vandaag gaan we voor een lading brokkenpiloten. Zie hier een nieuw deel van Dash Cam Crash Galore..
09 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Le Internet Medley
Het internet heeft elke keer weer een nieuwe hype. Is het niet Nyan Cat, dan is het wel de bekende Numa Numa Guy. The GAG Quartet propte ze in een medley. Ken jij ze allemaal?
09 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Garrett McNamara World Record Largest Wave Ever Surfed
Dachten we alles al gezien te hebben op surf gebied, blijkt het dus niet zo te zijn. Wat dacht je van het wereldrecord van Garrett McNamara. Waanzin!
09 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - How To Troll Best Buy
Dat de jongens en meisjes van Impov Everywhere soms geweldige stunts uithalen kan niemand ontkennen. Vandaag gaan we een filiaal van Best Buy op zijn kop zetten..
09 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Redneck Tooth Pull
De wissel van melktandjes naar grote mensen tanden hebben we allemaal meegemaakt. En als je tanden los beginnen te zitten kan je er maar beter op een sensationele manier afscheid van nemen.
09 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Fifth Gear - Ferrari 458 Spider
Als ik één dame mag noemen die wel met een auto overweg kan, dan is het mevrouw Butler-Henderson wel. De Fifth Gear presentatrice heeft een passie voor auto's, wat bij veel vrouwen ver te zoeken is. Als ze zelfs bijna haar tranen laat lopen bij een Ferrari 458 Spider weet je gewoon dat dit een zeldzame bolide is.
08 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jackass 3.5 Full Movie
De streken van Jackass zijn al jaren waanzinnig. Mocht je even een ruim uurtje niets te doen hebben wellicht dat Jackass 3.5 je even kan vermaken. Zak chips en een pot bier bij de hand? Enjoy!
08 Nov '11 - in Cool
door Patrick
To Troll A Predator
Het internet heeft veel leuke dingen, maar laten we vooral de mindere kant niet vergeten. Mannen die op chatsites kinderen lokken is wel één van de ergste dingen die je als ouder kunt overkomen. Gelukkig hebben we altijd deze superheld nog..
08 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 07/11/11
Als we het hebben over opmerkelijke sportmomenten met een toepasselijk deuntje, dan weet je wel waar we het over hebben. Zie hier de nieuwe WATTS Zap!
08 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Traffic Jam? No Problem! Only In Russia
Hoe ellendig is een file als je haast hebt? Nou kan je vaak niet om de ellende heen, maar in Rusland zijn ze behoorlijk creatief om netjes op tijd te zijn..
08 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
How To Close A Pickup's Tailgate Like A Boss..
Leuk zo'n stukje toeren op je motor, maar wat als je de achterklep van je pickup open hebt laten staan? Geen probleem voor deze baas..
08 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Fast Food Chinese Food
Ook deze dinsdag hebben we speciaal voor de haters een nieuwe Epic Meal Time. Vandaag gaan we voor Chinees, alleen dan wel op hun manier..
08 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Trial Freestyle - The Paramont Ride - Julien Dupont & Arthur Coutard
De geweldige trial rider Julien 'TrialX' Dupont hebben we al eens eerder voorbij zien komen op Biertijd. Julien neemt nu zijn vriend Arthur Coutard mee voor de Paramont Ride..
07 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Michael Bay's Need For Speed The Run Trailer
Regisseur Michael Bay kennen we allemaal we van zijn vele actiefilms waaronder Transformers. Voor de laatste Need For Speed game 'The Run' heeft hij tevens de trailer bedacht. De beste man kan het wel..
07 Nov '11 - in Trailers
door Patrick
Jason White At Targa High Country 2011
We hebben het Henk Wijngaard vaak genoeg horen zingen, 'met de vlam in de pijp'. Jason White is blijkbaar een groot liefhebber van Henk. Dat was duidelijk te zien aan zijn Lamborghini Gallardo tijdens de Targa High Country 2011. Leuk feitje, hij is wel eerste geworden..
07 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Quentin Tarantino - The Works
De naam Quentin Tarantino zal elke filmkenner bekend in de oren klinken. Laat een bewonderaar van zijn films een mix maken van zijn kaskrakers en The Works is het resultaat.
07 Nov '11 - in Cool
door Patrick
2SCS14 - Adrenaline Snowmobile Adventure
Nog even en dan staan we weer tot ons knieën diep in de sneeuw. Maar er zijn mensen die verder gaan dan een standaard bergje af met de ski, slee of snowboard. Lang leve de sneeuwscooter!
07 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Dubstep Beatbox
Dubstep wordt met de dag populairder. Niet alleen dansers vermaken zich prima op de aanstekelijke muziek, ook menig beatboxer leeft zich uit..
06 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Russia Car Crash Compilation Part 5
Na vier eerdere delen Russisch verkeersgeweld is het nu tijd voor deel vijf. Wellicht dat we er al een aantal kennen, maar dat mag de pret niet drukken. Enjoy!
06 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Call Of Duty Modern Warefare 3 - The Vet & The n00b
Terwijl iedereen zich druk maakte om Battlefield 3, zijn er ook legio mensen die wachten op de officiële release van Call Of Duty Modern Warfare 3. Eén ding is zeker, de commercial is al een goed begin..
06 Nov '11 - in Commercial
door Patrick
Only In India..
Als het goed is hebben we allemaal plezier in ons werk, en maken we het zo nodig nog leuker dan het al niet is. Zo niet, maak er dan een showtje van..
06 Nov '11 - in Cool
door Patrick
2011 Extreme Sport WINS
We zien regelmatig de meest verschillende extreme sporten voorbij komen hier op Biertijd. Tijd dus voor de nodige hoogtepunten..
06 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Tanning Bed Prank
Bij gebrek aan een normaal zonnetje is de zonnebank altijd een uitkomst voor een lekker bruin kleurtje. Maar wat als je vriendin naar je zin teveel in de 'oven' ligt? Dit is een leuke manier om het duidelijk te maken..
05 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Rapservice 05/11/11
Ook vandaag weer een terugblik op het nieuws met MC T-Lex. Want zoals je weet, als het niet rijmt hoef jij het niet te weten. Zie hier de Rapservice..
05 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Red Bull Night Tracks - Bike Stunts In Downtown Chicago
Motorstunts zijn altijd tof om te zien. Maar met de camerakunsten die we gewend zijn van de rode stier wordt het net wat aangenamer om naar te kijken. Zie hier de 19 jarige Aaron Colton in downtown Chicago.
05 Nov '11 - in Cool
door Patrick
UGR Lamborghini Gallardo vs UGR Lamborghini Gallardo vs AMS Alpha 12 Nissan GT-R
De getunde Lamborghini's van Underground Racing hebben we eerder voorbij zien komen. Met ruim 1000pk monsters eerste klas. De jongens van Dragtimes zijn liefhebbers van extreme wagens en nachtelijke snelweg races. Vandaag zetten ze twee UGR Gallardo's en een AMS Alpha 12 Nissan GT-R tegenover elkaar.

Close Call @ 1.53..
05 Nov '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Triumph The Insult Comic Dog At Occupy Wall Street
We hebben al een hele tijd niets van Triumph the insult dog gehoord. Nu met Occupy Wall Street kruipt hij weer uit zijn hok om de mensen wat vragen te stellen..
05 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Retro Warfare
Gamen kunnen we al jaren. Van de Nintendo NES tot de meest extreme PC's, ze hebben allemaal hun eigen kwaliteiten. Tijd om de goeie ouwe tijd in een nieuwerwets jasje te stoppen..
05 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Basketball Paper Game
Aan sommige mensen zie je, zelfs tijdens een basketbal wedstrijd, dat ze naar het toilet moeten. Dat is niet erg, dat hoort er gewoon bij. Dan help je de beste man toch even..
04 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Boomerang Skills
De laatste keer dat ik een boomerang een gooi gaf heb ik een half uur lopen zoeken naar dat ding, want uit zichzelf terugkomen deed hij niet. Deze man heeft het iets beter onder de knie..
04 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Traffic Light Wheelie
Je kent het wel. Weer zo'n motormuis die bij het verkeerslicht de stoere jongen uit gaat hangen en indruk wil maken met een wheelie. Ik kan maar één ding zeggen. Missie geslaagd prutser..
04 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Mirage - The Full Experience
Bij coole surf moves horen prachtige beelden. Na standaard foto's en film is er nu een nieuwe manier van filmen. Neem 30 GoPro camera's en dit is het resultaat. The Matrix on water!

Voor de liefhebbers hier een blik achter de schermen..
04 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Dash Cam Crash Galore (3)
Het verkeer is serieuze business. Te allen tijde moet je je kop er goed bijhouden anders kunnen er rare dingen gebeuren. We gaan weer voor vijf delen Dash Cam Crash Galore. Eén, twee, drie, vier en vijf..
04 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
The Ultimate FPS Simulator - Build & Test
Een paar weken terug zagen we een kleine teaser van de ultieme first person shooter simulator. Vandaag gaan we iets dieper op de materie in. In één woord awesome!
04 Nov '11 - in Cool
door Patrick
New Kids Feat. Corry Konings & Ronnie - Hoeren Neuken Nooit Meer Werken
Bij een nieuwe film hoort natuurlijk een nieuwe track. Nu het nog even wachten is op New Kids Nitro, komen Corry Konings & Ronnie alvast met de nieuwe kaskraker 'Hoeren neuken nooit meer werken'. Mooi motto!
03 Nov '11 - in Music
door Patrick
Jimmy Kimmel;s I Ate All The Candy Prank
Wat is het ergste dat je kunt doen tijdens Halloween? Juist, terwijl je kind op bed ligt stiekem zijn of haar zuur verdiende snoep opeten. Natuurlijk een geintje, maar de reacties zijn priceless.
03 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Halloween
Onze favoriete beursganger Joe, beperkt zich natuurlijk niet alleen tot expo's. Vandaag nemen we een kijkje bij de West Hollywood Halloween Parade..
03 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Nosrati - Rezaei
Wanneer een teammaat een doelpunt scoort mag je dat best wel even vieren met de rest van het elftal. De één geeft een schouderklopje, de ander omhelst je even, maar wat Nosrati hier doet gaat wel erg ver..
03 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Wedding Message
Trouwen, de mooiste dag van je leven als ik de verhalen mag geloven. Toch heeft deze vrouw andere dingen aan haar hoofd. Want laten we eerlijk wezen, je moet wel prioriteiten stellen..
03 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Alex Coleborn Monster BMX Skills
We zien regelmatig filmpjes voorbij komen van BMX stuntels die beter kunnen gaan lopen. Maar soms is het ook wel eens tof om een expert aan het werk te zien..
02 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Living Room MMA
Je kan natuurlijk met een aantal maten thuis gewoon een biertje drinken, maar de MMA fans maken daar liever een leuk vechtpartijtje van. Meubels opzij en gaan met die handel. Doe mij maar een biertje..
02 Nov '11 - in WTF!
door Patrick
Supra Drift Girl
Driften is weliswaar niet de meest efficiënte manier van autorijden, maar leuk is het wel. En vooral met een passagier als deze dame..
02 Nov '11 - in Sexy
door Patrick
GTA V Debut Trailer
De liefhebbers van de geweldige Grand Theft Auto games moeten nog even geduld hebben voor ze deel 5 in handen hebben. Vandaag kwam de debut trailer online. Laat het spel maar komen!
02 Nov '11 - in Trailers
door Patrick
Naomi Zuigkracht
Hoe je een stofzuiger aan de man brengt? Simpel, laat Naomi precies uitleggen hoe goed ze zuigt met haar universele zuigmond..
02 Nov '11 - in Humor
door Patrick
I Believe I Can Fly (Flight Of The Frenchies)
Hoe groot is de grens tussen highlining en base jumpen? Als we de trailer van 'I Believe I Can Fly' mogen geloven is hij erg klein en prima te combineren. Awesome!
01 Nov '11 - in Cool
door Patrick
Eriksson vs Bibic Goal Celebration..
Wanneer jij of je teammaat tijdens een heftig potje ijshockey eindelijk een punt scoort, dan mag je best even blij zijn en iemand een knuffel geven. Je moet alleen wel kijken aan wie je hem geeft..
01 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Op Uw Muil Of Snoep..
Halloween hebben we inmiddels achter de rug, maar toch wil ik één 'trick or treat' filmpje jullie niet onthouden. We schakelen over naar de buurman voor een heerlijk stukje 'Zonde van de zendtijd'..
01 Nov '11 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 31/10/11 - Tennis Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten de revue passeren. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag een Tennis Special.
01 Nov '11 - in Humor
door Patrick
Shock Troopers
Terwijl de halve wereld druk bezig is met Battlefield 3 gaan de filmmakers zelf ook aan de slag. Zie hier de short film Shock Troopers, met een grote knipoog naar Battlefield..
01 Nov '11 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties