Archief

Items van February 2011
Lamborghini Aventador LP700-4
Na vele suggestieve plaatjes en maanden speculatie is het dan eindelijk zo ver. Dit is de nieuwe Lamborghini Aventador LP700-4. 700pk, 0-100 in 2,9 sec. Ik zeg geweldig, maar wat vinden jullie?
28 Feb '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Front View Boys - Los Angeles
De 'rear view girls' van een paar dagen terug zal ongetwijfeld nog vers in het geheugen staan. Maar niet alleen de dames hebben last van nieuwsgierige ogen. Ook de mannen hebben er mee te maken..
28 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Luis Moreno vs Owl
Uilen zijn mooie beesten. Mocht je er een gewond aantreffen, dan help je dat beestje toch? Voetballer Luis Moreno dacht er blijkbaar anders over..

Update: Het beestje is inmiddels overleden..
28 Feb '11 - in WTF!
door Patrick

Michelin Energy Saver
Niemand wil gegijzeld worden door hoge bandstofprijzen!
Gemiddeld wordt 20% van het brandstofverbruik van een auto gebruikt om de rolweerstand van de band te overwinnen. Inderdaad, een band is verantwoordelijk voor 20% van het brandstofverbruik van een auto. Waardoor wordt rolweerstand veroorzaakt zult u zich afvragen, en hoe kan die worden beperkt? Bespaar tot 80 liter brandstof met de Michelin Energy Saver band. Meer weten? klik hier!
28 Feb '11 - in Advertentie
door Patrick
Czardas On 146 Bottles
Kennen jullie 'Flight Of The Bumblebee on 101 bottles' nog van een paar dagen terug? De jongens gingen voor een nieuwe uitdaging. Zie hier Czardas On 146 Bottles!
28 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Top Gear S16 E06
Ben je gisteren weer eens vergeten de recorder aan te zetten voor alweer de laatste aflevering Top Gear van dit seizoen? No worries! Hierbij nogmaals op herhaling!
28 Feb '11 - in Television
door Patrick
Formula Drift At Yas Marina Circuit
Deze week is voor het eerst het Formula Drift event gehouden op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. Een geweldige baan om je handtekening in rubber achter te laten.
27 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation February 2011
De maand is weer voorbij, en dan weet je dat Twister druk bezig is om alle missers op een rijtje te zetten. Bij deze de Fail compilation van februari 2011.
27 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Underground Racing Twin Turbo Gallardo Customer's First Drive
Wil je als trotse eigenaar van een Lamborghini Gallardo echt het onderste uit de kan halen, dan is Underground Racing de tuner voor je dolle stier. Deze beste man doet zijn eerste proefrit met zijn recent getunde twin turbo gallardo. Waanzin!
27 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Airplane Truck Drop
Dat het leger regelmatig voertuigen uit een vliegtuig dropt mag duidelijk zijn. Maar ik heb nooit geweten dat het met zo'n snelheid ging..
27 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Disappearing Spoon..
Heb je binnenkort een feestje te vieren? Wellicht dat dit een leuke truc is om wat vrienden in de maling te nemen. Hier te koop!
27 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Let's Dance - Hasan Baba
Iemand in het huis moet toch het goede voorbeeld geven aan de kinderen. Dansen moet je immers leren. Hasan doet het even voor.. Party on!
27 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Wake Up!
Een geintje uithalen bij je collega kan nooit kwaad. Althans, je moet natuurlijk niet te ver gaan. Daar komt alleen maar ellende van..
27 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Family Guy - Law on Prostitution
Regels zijn regels, zo simpel is het toch? Niets is minder waar, er is altijd wel een maas in de wet. Zo ook met prostitutie..
26 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Who Made This Mess?
Een beetje hondenliefhebber weet dat een poedel niet alleen behoorlijk eigenwijs is, maar ook slim. Ze houden zich soms van de domme, maar ze weten duidelijk wat er aan de hand is..
26 Feb '11 - in Humor
door Patrick
World Of Hardstyle - Almost Spring 2011
We gaan stampend het weekend door en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een beetje. Geniet mee van een nieuwe versie World Of hardstyle. Almost Spring 2011.
26 Feb '11 - in Music
door Patrick
Epic VFX Time
De grafische kwaliteiten van Freddie Wong kennen we. De jongens van Epic Meal Time zijn ook geen onbekende hier op Biertijd. Laten we die twee eens combineren..
26 Feb '11 - in Cool
door Patrick
2010 - The Year That Was In Crashes
Een ongeluk zit in een klein hoekje, dat is wel bekend. Maar wanneer je met extreme snelheid over het circuit gaat kan je er donder op zeggen dat het een keer fout gaat. Kijk mee naar de compilatie 2010 The Year That Was In Crashes!
25 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Single White Feline
Het is bewezen, 45% van de vrouwen tussen de 25 en 35 jaar zijn single. Sterker nog, van die vrouwen heeft 100% een kat in huis. Hoe zou dat nou toch komen?
25 Feb '11 - in Humor
door Patrick
David Armand - You're So Vain
En ja hoor, David Armand is weer terug. Na diverse liedjes in 'gebarentaal' krijgen we nu zijn versie van Carly Simon's You're So Vain. Enjoy!
25 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Valparaíso Cerro Abajo 2011 POV
Elk jaar weer wagen de beste rijders ter wereld zich over de heuvels van Valparaíso Chili voor de downhill bike run Valparaíso Cerro Abajo. Vandaag rijden we mee met de VCA winnaar van 2011, Filip Polc. Waanzin!
25 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Top Gear Granny Doughnut Challenge
En wij maar denken dat omatjes niet vooruit te branden zijn. Niets is minder waar. Uit Top Gear's oude doos, kijk mee naar de Granny Doughnut Challenge.
25 Feb '11 - in Cool
door Patrick
DJ VJ Magrao Videomix Vol.9
Laten we het weekend eens goed beginnen met een heerlijk stukje muziek. Kijk mee naar de videomix van DJ VJ Magrao.

Wel even op HD zetten voor het beste resultaat..
25 Feb '11 - in Music
door Patrick
I Know I Can - Uit Eten Laten Bezorgen
Wat doe je als je in een restaurant zit en datgene wat je wil eten staat niet op de kaart? Juist, je laat het gewoon bezorgen. Of dat in dank wordt afgenomen is een ander verhaal..
24 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Farmer Fight
Een beetje boer is niet boos te krijgen, maar iedereen heeft een grens. Deze beste man is het zat, en geloof me, ondanks zijn leeftijd gaat het er modern aan toe..
24 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Overtaking 2.0
Tijdens een ontspannen ritje op de motor heb je altijd wel treuzelaars voor je die niet door willen rijden. Ergens geen probleem, dat los je gewoon zo op..
24 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Wedding At The Beach
De droom van elke vrouw. Een gigantische trouwerij en natuurlijk ook een waanzinnige fotoreportage. Klinkt mooi, al vraag ik me af of het strand de juiste plek is..
24 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Cameron Diaz On Porn At Jimmy Kimmel
Ergens, diep in mijn hart, heb ik het altijd al geweten. Cameron Diaz is een dondersteen eerste klas en eindelijk heeft ze mijn vermoeden bevestigd..
24 Feb '11 - in Celeb's
door Patrick
Helicopter Turbine Jet mini Cooper S
Ben je niet meer tevreden over het aantal pk's van je Mini Cooper S en mag het allemaal wat sneller. Bij deze de oplossing. Het kost je wel je achterbank, maar dan heb je ook wat..
24 Feb '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Bentley Continental Supersports Convertible Ice Speed Record
Vier jaar terug reed coureur Juha Kankkunen met een Bentley Continental GT met een kleine 321km/h over ijs. Met recht een wereldrecord. 10 februari dit jaar deed hij het over met een Bentley Continental Supersports Convertible. Hier de beelden!
23 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Nitro Circus live Tour Sydney Highlights
Zoals we allemaal wel weten staat Nitro Circus garant voor actie, spektakel, en extreme stunts. Kijk mee naar de highlights vanuit Sydney vorig jaar.
23 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Soccer Punch
Geweld op het veld tijdens een voetbalwedstrijd moet bestraft worden, dat mag duidelijk zijn. Maar op deze manier een vrije trap of kaart uitlokken is wel heel triest..
23 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Booze & Golf
Met een aantal maten een middag golfen is leuk. Een paar biertjes erbij, helemaal goed. Alleen die golf carts, die blijven lastig..
23 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Grind Time
Onze favoriete beursganger Joe, beperkt zich niet alleen tot expo's. Vandaag gaat de beste man naar Grind Time waar rappers van over de hele wereld het gevecht aangaan met elkaar.
23 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Juan - Sweet Child O' Mine ..
De monsterhit Sweet Child O' Mine van Guns N' Roses kennen we allemaal. Nou dacht ik dat de stem van Axl Rose uniek was. Maak kennis met Juan..
22 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Mr.Beam - Living Room ..
Heb jij ook zo'n saaie witte huiskamer en weet je nog niet welk kleurtje het moet gaan worden? Met een tweetal beamers is het leuk experimenteren..
22 Feb '11 - in Cool
door Patrick
40MM Riot Grenade Test ..
Een beetje soldaat test zijn spullen voordat hij bij iemand anders schade aanricht. Of het verstandig is is een ander verhaal..
22 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Epic Meal Time - Deleted Scenes 1 ..
Elke dinsdag hebben we een nieuw recept van de Epic Meal Time jongens, behalve vandaag. Daarentegen hebben we wel het eerste deel van de deleted scenes voor je.
22 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 1 ..
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 1 van de beste momenten van seizoen 4.
21 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Run Forrest Run! ..
Als rallyrijder ben je erg afhankelijk van een goede co-pilot die duidelijk aangeeft wat er komen gaat. Al geloof ik dat deze coureur daar anders over denkt..
21 Feb '11 - in Humor
door Patrick
One Unique Viper ..
Een Viper is een auto die je niet dagelijks voorbij ziet komen. Deze man is in het bezit van een behoorlijk unieke Viper ACR. Althans, uniek..?
21 Feb '11 - in Cool
door Patrick
The Exorcist In 60 Seconds Claymotion, Horror ..
Waarom moeten films altijd zo lang duren als het verhaal ook in 60 seconden te vertellen is? De makers van Chainsaw Maid zijn weer aan de slag gegaan en komen nu met twee 60 seconden remakes van de horror klassiekers The Exorcist en Evil Dead. Ik zeg cool!
21 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Skate Scooter vs Stairs ..
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte diehard is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. Ik denk alleen wel dat deze snuiter hem voorlopig even in de garage laat staan. Het vervolg: Hier!
21 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
David Armand - Don't Stop Me Now ..
Na diverse liedjes in 'gebarentaal' is David Armand weer terug. Vandaag krijgen we zijn versie van Queen's monsterhit Don't stop me now. Awesome!
20 Feb '11 - in Cool
door Patrick
On The Pipe 6 ..
Voor de liefhebbers van freestyle motorcross is er goed nieuws. On The Pipe 6 is verkrijgbaar. Met grote namen als Robbie Maddison, Andre Villa en Mike Metzger een regelrechte aanrader. Hier de trailer!
20 Feb '11 - in Trailers
door Patrick
Flight Of The Bumblebee On 101 Bottles ..
Na een behoorlijk feestje kan je de volgende dag aan de slag om alle flessen op te ruimen. Met een kater niet echt een toffe bezigheid. Maar met een paar maten kan je er altijd nog wat leuks van maken..
20 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Russia Car Crash Compilation ..
Dat het verkeer in Rusland niet te vergelijken is met die van Nederland mag duidelijk zijn. Compilatie meester Twister heeft een aantal opmerkelijke gevallen op een rijtje gezet..
20 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
TakeSomeCrime - Parov Stelar - Phantom (1930 Version) ..
Er zijn op tv de laatste tijd genoeg talentenshows om je danspasjes te laten zien. Al vraag ik me af of het echte talent daar op zit te wachten. Die hebben daar immers Youtube voor. TakeSomeCrime is zo'n man..
20 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Cat Laser Bowling ..
Een huisdier kost zijn hele leven behoorlijk wat centjes. Totaal geen probleem, daar neem je immers een huisdier voor. Maar dan mag je ook wel een beetje lol hebben met het beestje..
20 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Movers..
Waarom kiezen voor een gerenommeerd en tevens duur verhuisbedrijf als je het ook kan laten doen door mensen die al met een fles vodka tevreden zijn? Het antwoord lijkt me duidelijk..
19 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Justin Bieber Killed ..
De titel is eigenlijk te mooi om waar te zijn, en dat is het ook. Ook al is het een scene uit CSI, het geeft toch een goed gevoel.
19 Feb '11 - in Cool
door Patrick
That Hurts ..
We zien regelmatig BMX filmpjes waarbij het pijnlijk afloopt. Zo ook deze. Maar zoals je ziet, goed voorbeeld doet volgen.
19 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Rap Video Fail ..
Dat er in de muziek industrie dik geld binnen komt hoef ik jullie niet uit te leggen. Maar stel, je begint net, waar moet je al die exclusieve wagens van betalen? Wie niet rijk is moet slim zijn..
19 Feb '11 - in Humor
door Patrick
MXC - Most Painful Eliminations ..
Wipeout kennen we allemaal wel. Maar laten we zijn voorganger ook niet vergeten, The Most Extreme Elimination Challenge. Zie hier de meest pijnlijke momenten van MXC seizoen één, twee, drie en vier!
19 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Party Water Trick ..
Heb je binnenkort een feestje en wil je een beetje indruk maken? Probeer dan deze kleine truc met een glas water. Succes verzekerd!
19 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Honda CBR600RR Fun & Pain ..
Nog even en dan pakt menig motor liefhebber zijn trots weer uit de schuur. Een CBR600RR staat garant voor snelheid en een boel plezier, maar elk voordeel heeft zijn nadeel.. Thnx Jesse!
18 Feb '11 - in Cool
door Patrick
The Backwater Gospel ..
"As long as anyone can remember, the coming of The Undertaker has meant the coming of death. Until one day the grim promise fails and tension builds as the God fearing townsfolk of Backwater wait for someone to die". Zie hier The Backwater Gospel!
18 Feb '11 - in Animation
door Patrick
Trippin' ..
Even op je gemak een cd'tje kopen is niet zo'n onwijze uitdaging, maar deze jongen heeft het toch wat moeite mee. Zeggen jullie het maar. Wat is de oorzaak?
18 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Real Life Mario Kart ..
Mario is de laatste dagen een behoorlijke inspiratiebron voor een aantal mensen. Na Remi Gaillard is nu special effects liefhebber Freddie Wong aan de beurt.
18 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Chicago Thunder Snowstorm ..
Gelukkig gaat de temperatuur in ons landje langzaam maar zeker de goede kant op. Maar in Chicago is dat momenteel een heel ander verhaal. Waanzin!
18 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Eternal Summer ..
De welbekende vrouwen liefhebber WootsonTV is weer druk bezig geweest om een perfecte mix te creëren van modellen en muziek. Naar mijn mening is hij wederom geslaagd. Zie hier Eternal Summer.
18 Feb '11 - in Sexy
door Patrick
The Art Of Flight - A Red Bull Snowboarding Film - Trailer ..
Een snowboard film met perfect geschoten beelden is geweldig om te zien. Maar als de rode stier er zich mee gaat bemoeien is het plaatje echt compleet. Hierbij de trailer van The Art Of Flight.

Release: Autumn 2011 / Herfst 2011
17 Feb '11 - in Cool
door Patrick
The Party ..
Van timmerman tot maffia, op een goed feestje moet gedronken worden. Alleen komt dat soms niet voor iedereen even goed uit..
17 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Dead Island - Announcement Trailer ..
In 2007 werd de first person horror shooter Dead Island al aangekondigd, maar door gebrek aan een uitgever is het spel nooit verschenen. Inmiddels zijn we vier jaar verder en naar verluidt zal hij dit jaar toch verschijnen. Als de gameplay en de graphics net zo zijn als die van de announcement trailer, dan kan het nog best eens een succes gaan worden.
17 Feb '11 - in Trailers
door Patrick
Short History Of CG Movie Characters ..
De computeranimaties die men voor personages in films gebruikt is door de jaren heen behoorlijk gevorderd. Van King Kong tot Avatar, hoe is het zover gekomen? We zien het in deze kleine docu..
17 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Ford Mustang Race 2011 ..
De Ford Mustang is door de jaren heen nog steeds één van de meest geliefde Amerikaanse muscle cars. Mustang Klub Polska vond dat het tijd werd om daar aandacht aan te besteden. Een echte race kan je het niet noemen, maar dat mag de pret niet drukken..
17 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Rear View Girls - Los Angeles ..
Als er een mooie dame voorbij loopt op straat zullen legio mensen even stiekem een blik werpen op haar kont. Waarschijnlijk nog meer mensen dan je denkt. De Rear View Girls deden de test..
17 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Hummer vs Roundabout..
Wellicht heb je het al gehoord, maar door de aankomende zonnestorm kunnen navigatiesystemen tijdelijk de weg kwijt zijn. Op zich niet zo'n probleem. Rechtdoor over de rotonde blijft hetzelfde..
16 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Navy EOD Dance Of Joy..
Het leven van de explosieve opruimingsdienst gaat niet over rozen. Maar mocht je een keer een makkelijke dag hebben dan kan een vreugdedansje natuurlijk geen kwaad..
16 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Impressive..
Of je nou buren bent, vrienden of collega's, een geintje onder elkaar moet kunnen. Als vraag ik me af of live tv het juiste moment is..
16 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
James Stewart & Chad Reed - Super Slowmo Motocross..
We gaan gewoon nog even vrolijk door met een dosis super slow motion. We kijken mee met motorcross pro's James Stewart en Chad Reed..
16 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Drunk vs Napkin..
Na een avondje in de kroeg is een lekkere snack een heerlijke afsluiter. Al vraag ik me af of deze man het allemaal nog wel proeft..
16 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Awesome Underwater Slowmo..
Slowmotion is in. Dus wat doe je dan voor je paar seconden fame op Youtube? Juist, je pakt je camera en filmt jezelf onder water. Succes verzekerd!
16 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Basta - Internetfraudeur..
Onze zuiderburen zijn goed bezig. Na de Mobistar helpdesk en belspelletjes. Is nu deze internetfraudeur aan de beurt. Neveneffecten heeft u bij uw kersen. Basta!
15 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Suzuki Swift GTI Gr.A Stopmotion..
Wanneer je als trotse eigenaar van een Suzuki Swift GTI je auto opnieuw aan het opbouwen bent, dan doe je dat natuurlijk op een speciale manier. In stopmotion!
15 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Amazing 50.000 Dollar Hockey Shot..
Toeschouwer Richard Marsh krijgt tijdens een hockeywedstrijd de kans om door een schot op het doel een kleine 50.000 dollar te winnen voor een goed doel. Ik kan maar één ding zeggen, impressive!


Update: schot is afgekeurd, hij stond iets over de startlijn..
15 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Nike 6.0 Air & Style Munich 2011 Replay..
Afgelopen weekend werd in München het Nike 6.0 Air & Style snowboard event gehouden. Mocht je het gemist hebben, geen nood. Hier de replay!
15 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Tokyo Modified Lamborghini's..
Dat japanners een creatieve geest hebben hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar wanneer een stel rijke Jappen hun Lamborghini onder handen nemen springen echt de tranen in je ogen..
14 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Serene Branson @ Grammy Awards 2011..
Er kan van alles fout gaan tijdens een live uitzending. Ook voor reporter Serene Branson liep het niet zoals verwacht tijdens de Grammy Awards 2011.
14 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Joost Zijn Onemanband Showorkest - Valentijnsdag..
We hebben al een poosje niets meer gehoord van Joost, maar wees gerust. Hij is terug! Zie hier Joost Zijn Onemanband Showorkest met Valentijsdag.
14 Feb '11 - in Music
door Patrick
Epic Meal Time - Chocolate And Hearts..
Eén dag eerder maar met een reden, Valentijnsdag! Vandaag gaan de kook pro's van Epic Meal Time voor een heuse taart. Zie hier Chocolate And Hearts!
14 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Hillclimb Madness..
Als je denkt aan een hillclimb wedstrijd denk je gelijk aan de meest snelle bolides. Niets is minder waar, ook 'normale' auto's doen een poging om een top tijd neer te zetten. Met alle gevolgen van dien..
13 Feb '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Russian Nutcracker..
Om wat tijd te stillen kan je een speeltuintje opzoeken om daar de acrobaat uit te gaan hangen. Ik denk alleen dat deze Adriaan het de volgende keer wel uit zijn hoofd laat..
13 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Win Luck Compilation January / February 2011..
Naast de maandelijkse fail compilaties komt Twister nu met de nodige winnaars en mazzelaars. Zie hier de eerste Win & Luck compilatie van 2011.
13 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Locked In A Vegas Hotel Room With A Phantom Flex..
Wanneer je als cameraman een hele dikke camera in handen krijgt beginnen de handen te jeuken om zelf wat beelden te schieten. Tom Guilmette dacht daar net zo over en ging experimenteren met een Phantom Flex in zijn hotelkamer.

Bonus: Alex Couture..
13 Feb '11 - in Cool
door Patrick
David Armand - Johann Lippowitz Human..
Na diverse liedjes in 'gebarentaal' is David Armand weer terug. Vandaag krijgen we zijn versie van The Killers' Human. Blijft geweldig die man.
13 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Jean Claude Bonno L'homme Orchestre..
We doen er één uit de oude doos. Jean Claude Bonno is een getalenteerd man, hij kan niet alleen met een gitaar overweg, hij is in zijn eentje zelfs een half orkest.
13 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Subway Pole Dance..
Het reizen met de trein of metro mag dan wel geen pretje zijn, maar het heeft ook zo zijn voordelen. Je kan gewoon je werk blijven beoefenen..
12 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
German Porn Synchronistaion..
Zoals je weet kennen onze oosterburen geen ondertitels, en worden Engelstalige films steevast ingesproken. Maar wist je ook dat zelfs seks in het Engels voor de gemiddelde Duitser moeilijk te verteren is?

De Zwitsers doen het al niet veel beter..
12 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Remi Gaillard - Remi Kart 2..
Onze maffe Fransoos Remi Gaillard heeft zijn kart weer eens uit de schuur gehaald. Het is weer tijd om, gekleed als Mario, wat agenten gek te maken.
12 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Toilet Run..
Wanneer je een aardig potje op hebt kijk je niet meer zo nauw. Dan lijkt een wedstrijdje Dixie's rennen zelfs een goed idee. Je weet wat ze zeggen; de kater komt later!
12 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Chuck Patterson Wave Skiing 2.0..
Chuck Patterson is een voormalig pro free skiër, een waterrat en een man met ballen. Met zijn liefde voor skiën gaat hij nu de ultieme uitdaging aan. We reizen af naar Hawaii voor de meest extreme golf 'Jaws'.
11 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Bike & Booze..
Vanavond zullen aardig wat mensen de kroeg induiken om vervolgens met een stuk in de kraag op de fiets naar huis te rijden. Succes!
11 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Boarding A Train In Burma..
Wij Nederlanders zitten wel eens te zeuren over ons eigen NS, maar ergens hebben we helemaal geen recht tot klagen. Neem deze trein in Burma, twee uur vertraging, dus wat doen ze dan? Juist, tijd inhalen!
11 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Usman 'Uzzy' Ahmed..
Als vechter kan je natuurlijk, net als Uzzy, de toffe jongen uit gaan hangen om een beetje indruk te maken. Maar of dat echt werkt..
11 Feb '11 - in Humor
door Patrick
BBQ vs Spray Can..
Wanneer je met je dronken kop denkt de BBQ wat sneller klaar te krijgen, doe dat dan niet met een spuitbus. Waarom? Daarom!
11 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Damn Undies..
We hebben het allemaal wel eens. Ga je ergens zitten, zit je onderbroek niet lekker. Met een subtiele beweging is het zo opgelost, maar wat is hier aan de hand?
10 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Simpel Session 2011 - Skate Highlights
Vanmiddag hadden wij al de BMX hoogtepunten van het extreme sports event Simpel Session 2011. Dan mogen we natuurlijk de skaters niet overslaan. Zie hier de highlights! Here you go 5tarvin.
10 Feb '11 - in Cool
door Patrick
We weten allemaal dat roken slecht voor je is. Nou hebben we eens laten zien dat een normale sigaret een zwarte teerlaag achterlaat in je longen. Maar wat doet een blow eigenlijk?
10 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Simpel Session 2011 - BMX Highlights
Simpel Session 2011 is een extreme sports event met BMX en skateboarden in de hoofdrol. De BMX rijders waren dit jaar echt van ongekende kwaliteit. Zie hier de highlights!
10 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Johnny Mac Trick Shot Quarterback
De Super Bowl zit er al weer even op, dus tijd voor de spelers om weer aan het trainen te gaan. Johnny Mac, ook wel Johnny McEntee, laat ons wat indrukwekkende worpen zien..
10 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Slowmo Drifting
Beschikken je maten over een aantal wagens met achterwiel aandrijving en een TREX 700N RC helikopter? Combineer die twee en je krijgt deze coole beelden..
10 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Donkey Challenge
Mensen doen rare dingen voor een paar extra knaken. Maar ach, je moet toch wat tijdens deze krappe tijden. Ik sla even over..
09 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
High Heels..
Hoge hakken horen nou eenmaal bij een indrukwekkende modeshow. Of de dame in kwestie er zelf zo blij mee is is een ander verhaal..
09 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Watch Out!
Hoe vaak moeten we het nog zeggen? Bij oversteken links, rechts, links kijken. Zo moeilijk is dat toch niet?
09 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Korea RC Street Drift Challenge
Driften lijkt zo simpel, maar goed kunnen driften is een kunst op zich. Of het nou een echte auto is, of een RC wagentje, het blijft knap. Kijk mee naar de Korea RC Street Drift Challenge.
09 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Macho Da Estrada
Ik kan me best voorstellen dat je als truckchauffeur je soms verveeld. Maar om dan dit soort praktijken uit te halen.. Dwaas!
09 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Snow Bomb
Wellicht vraag je je wel eens af waarom je ook je dak sneeuwvrij moet maken voor je de snelweg op gaat. Bij deze het antwoord.. Thnx Edwin!
08 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Freaky The Scary Snowman
Bij sneeuw hoort een ouderwetse sneeuwpop. De perfecte gelegenheid om wat mensen de stuipen op het lijf te jagen. Na deel 1 nu deel 2 van Freaky The Scary Snowman.
08 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Super Bowl XLV Commercials
De Super Bowl zit er inmiddels weer op. Met de Green Bay Packers als winnaar was het weer een geweldig gebeuren. Eén belangrijk onderdeel van de Super Bowl zijn de commercials. Voor de liefhebbers hier allemaal op een rijtje.
08 Feb '11 - in Commercial
door Patrick
Epic Meal Time - Tequila Taco Night
Vaste prik dinsdagmiddag een nieuw recept van Epic Meal Time. Vandaag gaan we voor heerlijk Mexicaans. Zie hier Tequila Taco Night. Meer hier!
08 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Security Monitor
Als beveiliger moet je goed een oogje in het zeil houden. Niks mag je ontgaan. Al kan je het ook overdrijven..
08 Feb '11 - in WTF!
door Patrick

Kies de beste universiteit van Nederland!
Kies je master aan de beste universiteit van Nederland! Be The Innovator!
Wil jij een masteropleiding gaan volgen? Kies dan voor de beste universiteit van Nederland. In de Keuzegids Universiteiten 2011 komt de TU/e als beste technische universiteit van Nederland uit de bus. Onze innovators zoeken voortdurend naar innovatieve oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Bijvoorbeeld water dat gereinigd wordt door bliksem, een veiligere autogordel en een vervangende hartklep voor baby’s. Laat je door onze innovators inspireren op de Mastermiddag van 28 februari 2011.
08 Feb '11 - in Advertentie
door Patrick
Crash Carnage 49
Autosport staat garant voor een behoorlijke dosis spektakel. Zijn het niet de geweldige stuurmanskunsten van de coureurs dan wel de crashes. We zetten er weer een aantal op een rij. Zie hier Crash Carnage 49!

Meer afleveringen van Crash Carnage vind je hier!
07 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Yes.. It's A Woman
Een ontspannen stukje toeren op de motor is heerlijk. Gewapend met een helmet cam de wegen verkennen. Totdat iemand het voor je verpest..
07 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Stolen Snow Shovel Revenge
We hebben het al vaker gezegd, je moet je tengels van andermans spullen blijven. Mocht je dan toch de sneeuwschuiver van de buurman jatten, dan is het vragen om ellende..
07 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Man vs Cookie
Het klinkt zo simpel, maar een koekje op je voorhoofd leggen en die vervolgens zonder je handen te gebruiken opeten is nog een behoorlijke opgave. Deze man ging de uitdaging aan voor 10 dollar. Leuke uitdaging voor de volgende verjaardag..
06 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Wine
Zelf ben ik geen wijn liefhebber, maar een beetje wijnboer heeft legio soorten staan voor de echte fans. Zo ook bij deze slijterij..
06 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
On Thin Ice
Als je twijfelt tussen een middag schaatsen of zwemmen dan kan je het natuurlijk altijd nog combineren. Wel met een flesje drank natuurlijk, anders krijg je het koud..
06 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Pogo Backflip
Bij elke sport worden er grenzen verlegd. De lat moet steeds hoger. Zo ook bij deze jongen die met zijn pogo stick een dubbele backflip wil doen..
06 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Skoda Octavia WRC Tarmac Action
Vandaag voegen we weer eens een legende toe aan de lange lijst rally klassiekers. Voor de liefhebbers, de Skoda Octavia WRC. Meer rally geweld hier!
06 Feb '11 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pickup Jump
Je mag jezelf wel een hele toffe peer vinden met een grote pickup, maar ik kan je zeggen. Dat ben je niet..
05 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Drum Dog
Huisdieren zijn soms maar eigenaardige beestjes. Deze vrolijke viervoeter beschikt in ieder geval over een behoorlijk ritmegevoel..
05 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Crashed Ice 2011 valkenburg Live Webcast
Zelf zijn we dit weekend te gast bij Red Bull voor het kick-ass event Crashed Ice in Valkenburg. Wil jij meekijken? Dan kan! Vanaf 18.30 CET kun je hier de live webcast volgen en natuurlijk ook op tv, RTL7. De foto's volgen zo snel mogelijk.

Voor de liefhebbers hier de ice track building en highlights van München.
05 Feb '11 - in Cool
door Patrick
David Armand - Johann Lippowitz
Vorige week zagen we nog een geweldig optreden van komiek David Armand. Vandaag voegen we er drie aan toe. Zie hier Careless Whisper, Love is all around en Eternal Flame.

Update: Human
05 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Stuck? That's How You Do It!
Als een normale boer moet je ook maar roeien met de riemen die je hebt. Het is nou eenmaal lastig als je oude tractor weer eens vast staat in de modder. Ach, wie niet sterk is moet slim zijn..
05 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Boat Launch
Je nieuwe boot te water laten is altijd weer een bijzonder gebeuren. Alleen vraag ik me af of dit wel helemaal de bedoeling is..
04 Feb '11 - in WTF!
door Patrick
Snow Jump
Ook volwassen mensen zijn net kleine kinderen als er een lading sneeuw ligt. Deze acrobaat gaat voor de perfecte salto..
04 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Harry Potter And The Outcasts Of Hogwarts - Ron's Emotional Breakdown
Harry Potter and the Outcasts of Hogwarts zijn weer terug. Vandaag zit Ron er een beetje doorheen. We zien het in Ron's Emotional Breakdown..

Kijk hier voor meer Outcasts Of Hogwarts!
04 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Awesome Video Bombing Reporter
Het leven van een reporter gaat niet over rozen. Maar ja, als je in een kroeg je verhaal gaat doen is het vragen om aandacht..
03 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Duty Calls - The Calm Before The Storm
Vandaag de dag zijn er legio first person shooters te koop voor diverse consoles en pc. Het spel Duty Calls is net een beetje anders met een grote knipoog naar Call of Duty. Voor de liefhebbers hier te downloaden.
03 Feb '11 - in Humor
door Patrick
One Rat Short
Een poosje terug lieten we jullie ShapeShifter zien. Een geweldig stukje animatie. Charlex zit niet stil en komt nu met de korte animatie One Rat Short. Wederom indrukwekkend.
03 Feb '11 - in Animation
door Patrick
Cannon
Dit is nou eens een aparte hobby. Samen met een aantal maten met een kanon knallen. Best tof, je moet alleen wel een beetje bij de les blijven..
03 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Ken Block's 2010 Highlight Clip
Gymkhana expert Ken Block kennen we onderhand allemaal wel. 2010 was voor Block een bewogen jaar. Met de nodige Wins en Fails..
03 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Volkswagen - The Force
De Superbowl is niet alleen een kick-ass American football event, maar ook een bijzonder reclame feestje. Eén daarvan is The Force. Heerlijk!
02 Feb '11 - in Commercial
door Patrick
Todrick Hall McDonalds Drive Thru Song
Als American idol zanger is het wel zo slim dat je ook bij de plaatselijke McDonalds je stem laat horen. En dat klinkt niet eens zo verkeerd moet ik zeggen..
02 Feb '11 - in Cool
door Patrick
The Burn Units - Alive
De energiedrankjes van Red Bull en Monster kunnen we onderhand dromen. Burn is wat dat betreft een relatief nieuwe speler, maar één ding is zeker. Promo's maken kunnen ze wel..
02 Feb '11 - in Cool
door Patrick
David Armand - You Can't Hurry Love
Kennen jullie hem nog? Komiek David Armand a.k.a. Johann Lippowitz is en blijft een geweldige mime speler. Na deze, deze en deze 'klassieker', gaan we nu voor de Phil Collins hit You can't hurry love. Ik zeg geweldig!
02 Feb '11 - in Cool
door Patrick

Nintendo 3DS Kick-Off
Nintendo 3DS Kick-Off
Nintendo komt in maart weer met een nieuw leuk speeltje, de 3DS. Oftwel, gamen in 3D, zonder brilletje. Op 8 februari is er een exclusieve 3DS kick-off event in Amsterdam. Mail o.v.v. Nintendo 3DS, waarom jij daar per se heen wil, want we mogen vijf mensen gelukkig maken met 2 kaarten!

De winnaars hebben reeds bericht ontvangen..
02 Feb '11 - in Advertentie
door Patrick
Animated Short - Hezarfen
Van oudsher proberen we te vliegen als een vogel. Hezarfen is een Turkse man die in 1632 de eerste sprong in het diepe waagde, met alle gevolgen van dien..
02 Feb '11 - in Animation
door Patrick
Skate Fail
Inmiddels weten we allemaal dat we trucjes leren met vallen en opstaan. Gaat het een keertje mis, botvier het dan niet op je board, daar komt alleen maar ellende van..
02 Feb '11 - in Humor
door Patrick
Annie "Ecstacy" Leung - 2011 Guinness World Record Guitar Hero III
Een gezellig potje Guitar Hero is altijd leuk om wat tijd te stillen. Maar voor Annie "Ecstacy" Leung is dat een ander verhaal. Deze dame heeft namelijk het 2011 Guinness wereld record op haar naam staan. Ik doe het haar niet na..
01 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Worst Ice Skater Ever?
Ook in 2011 zitten de flashmob experts van Improv Everywhere niet stil. Vandaag gaan we in het Bryant Park, New York, een potje schaatsen..
01 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Epic Meal Time - Sloppy Big Ben Roethlisburger
Wat staat er vanavond bij jullie op het menu? Wellicht dat een nieuw recept van Epic Meal Time je op ideeën brengt. Met een kleine 138.000 calorieën de absolute topper, de Sloppy Big Ben Roethlisburger! Smakelijk alvast..
01 Feb '11 - in WTF!
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties