Archief

Items van October 2007
Bugatti vs Eurofighter
Wat een geweldige wedstrijdjes verzinnen ze toch elke keer weer bij Top Gear. Ditmaal gaan twee extremen elkaar de strijd aan, een Bugatti Veyron en een Eurofighter Typhoon. Beiden levensgevaarlijk en bloedsnel, maar er kan er maar één de snelste zijn.
31 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Nick Vujicic
Wat is het eigenlijk toch allemaal vanzelfsprekend. 's Ochtends opstaan, even douchen, op je gemak een ontbijtje maken en op naar het werk. Maar wat als je nou geboren bent zonder benen en armen? Nick Vujicic maakt er totaal geen punt van. Respect!
31 Oct '07 - in Cool
door Patrick
BBQ
Jammer genoeg is het barbequeweer een beetje voorbij. Want laten we eerlijk wezen, wie geniet er nou niet van een heerlijk stukje vlees en een drankje. Tussendoor laat de kok ook nog wat van zijn jongleerkunsten zien en het feest is compleet.
31 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Friends Bloopers
We zitten allemaal niet te wachten op een nieuw seizoen 'Married with children' maar als ze weer beginnen met Friends hoor je mij niet klagen. Achter de schermen hebben ze zelfs meer lol dan jij en ik op tv voorbij zien komen. Kijk maar even mee.
31 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Dance Trooper
Ze zeggen wel eens dat Amerika het land is van de ongekende mogelijkheden. Maar als ik zo zit te denken zijn zij echt niet de enige waar je alles kan maken. Japan mag dan wel een land zijn vol techniek en loempia's, maar gevoel voor ritme hebben ze ook.
30 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Teddy Saw
Nu met Halloween voor de deur worden mensen plots creatief. Kennen jullie het leuke sprekende beertje Teddy Ruxpin nog? Combineer Teddy met de film Saw en weg is zijn troetelbeertjes imago.
30 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Poker
In Holland Casino nemen van 2 tot 10 november as., de beste pokeraars van de wereld het tegen elkaar op tijdens het Master Classics of Poker toernooi. Kijk even mee naar deze compilatie van vorig jaar, toen het prijzengeld een slordige 3.3 miljoen euro bedroeg.
30 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Snowboard
Om deze wintersport bij de dames in de smaak te vallen moet je van goeie huize komen. Een dikke Audi Q7 of BMW X5 maakt geen indruk meer. Een echte vent pakt tegenwoordig gewoon de trein naar de piste.
29 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Rivaldo
Elk land heeft wel zijn eigen muziekstijl, zo ook India. Niet geheel mijn smaak, maar ieder zo zijn ding. Neem Rivaldo's Sai Desse Lago, ongetwijfeld een hit, maar waar gaat het over? Gelukkig zit heel het internet vol met getalenteerde vertalers.
29 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Flip Book
Op school maakten we al van dit soort boekjes om een beetje te begrijpen hoe films worden gemaakt. Bij de één was 'de film' wat beter te zien dan bij de ander, maar dat mocht de pret niet drukken. Eén ding is zeker, zo goed als deze was de mijne niet.
29 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Skaters vs Security
Het is en blijft een eeuwige strijd waar geen eind aan schijnt te komen. De skaters houden van een lekker glad stukje asfalt in combinatie met een paar leuke uitdagingen, de beveiliging moet er voor zorgen dat het geen skatepark wordt. Daar komt gezeik van..
29 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Bathroom
Het is werkelijk schandalig wat een beetje luxe badkamer vandaag de dag moet kosten. Ze zeggen dan wel dat je kwaliteit in huis haalt waar je jaren geen omkijken meer naar hebt, maar dat testen we natuurlijk liever zelf wel even.
28 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Fireworks
Wat blijft vuurwerk toch mooi speelgoed. Oké, natuurlijk ook best gevaarlijk, maar als je er zorgvuldig mee omgaat kan er maar weinig gebeuren. Helaas is het wel zo dat het leukste vuurwerk hier in Nederland verboden is, maar waarom? Ik zou het niet weten. Via
28 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Jumpstyle
Het moet niet gekker worden. Dat onze kleine gevleugelde vrienden een behoorlijk gevoel voor ritme hebben mag duidelijk zijn. Zo zagen we eerder Backstreet Boys fan Snowball, maar een beetje vogel draait zijn poot niet om voor het betere stampwerk.

Of gaan we voor happy hardcore? Je zegt het maar! *fixed*
28 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Goodbye
Het is behoorlijk laat en er zijn nog aardig wat mensen die op visite zijn of ergens in een club rondhangen. Vaak is het lastig om weg te gaan als je het naar je zin hebt, maar als je op deze manier afscheid kan nemen, ga ik liever gelijk naar huis.
27 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Toilet Paper
Volgens mij maken we het allemaal wel eens mee. Je moet even nodig naar het toilet en met de broek op de knieën zie je op het laatste moment dat het toiletpapier op is. Ach, je kan praten wat je wil, maar een nieuwe rol ophangen zal die hufter nooit doen.
26 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Paper Illusion
Je baas in de maling nemen is grappig. Maar om het goed te doen, moet je er aardig wat tijd in steken. Je bent zo met een paar man even bezig, maar één ding is zeker. De gasten van Overhaulin' weten wel waar ze mee bezig zijn.
26 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Wheel Of Stupid
We kunnen allemaal makkelijk praten vanuit onze relaxte stoel, maar als je in de studio zit tijdens een spelshow kan het gebeuren dat je het even niet meer weet. Althans, een blackout op een moeilijk moment kan de beste overkomen, maar dit slaat echt alles.
25 Oct '07 - in Humor
door Patrick
MidnR for Ring!
Rick van Velthuysen is genomineerd voor de Gouden Radioring. Eindelijk wordt zijn geweldige programma, Midden In De Nacht Rick, echt gewaardeerd. Wij van Biertijd zijn trouwe luisteraar tijdens het posten, dus gunnen wij Rick met alle plezier die felbegeerde Radioring. Laten we Rick eens een handje helpen!
25 Oct '07 - in Actueel
door Patrick
Unicycle
Misschien ben ik lui ingesteld, maar ik pak liever de auto dan de fiets als ik een paar straten verderop moet zijn. Fietsen is niet mijn grootste hobby. Dat kan je van Kris Holm niet zeggen, die haalt de meest geweldige stunts uit op zijn fiets. En dat met één wiel.
25 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Crash Test
Een ongeluk zit in een klein hoekje zeggen ze wel eens. Het is ook best rot als er op de snelweg plots een auto voor je neus stil staat. Lang leve ABS, TCS en airbags. Het heeft auto's gekost, maar mede dankzij Volvo's techniek heeft het ook aardig wat levens gespaard.
24 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Office Sport
Ze beweren anders, maar een normale kantoorbaan van half negen tot vijf is totaal geen pretje. Die paar minuten pauze die je tussendoor cadeau krijgt van je baas moet je nuttig besteden. Slapen is een optie, maar waarom niet even een balletje trappen? Thnx!
24 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Fuel Fuckup
Het is dat het wekelijks moet, maar tanken is niet echt mijn favoriete bezigheid. Ten eerste kost het bakken met geld tegenwoordig, en ten tweede tref ik altijd van die lange rijen bij de pomp. Ach, wat zeur ik ook, deze man heeft pas echt reden tot klagen.
24 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Hey Babe
Er zijn diverse maatschappijen die echt elke keer weer met de meest geweldige commercials komen. Neem als voorbeeld Sony met deze Bravia commercial, en laten we natuurlijk Axe niet vergeten. Hoe verzinnen ze het.
24 Oct '07 - in Commercial
door Patrick
Reactable
Als kleine jongen had ik twee draaitafels en een mengpaneel, meer had ik niet nodig om uren bezig te zijn. Ook die techniek verandert, en waarschijnlijk zal 'plaatjes draaien' ooit tot het verleden behoren. Voorlopig gewoon nog blijven genieten van je LP's.
23 Oct '07 - in Tech
door Patrick
Brohemian Rhapsody
De welbekende hit Bohemian Rhapsody van Queen kent iedereen wel. Klassiekers moet je respecteren, maar dit maffe groepje studenten dacht er net wat anders over. Kijk mee naar hun versie, Brohemian Rhapsody.
23 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Amazing Eats
Ik ga er van uit dat we eten allemaal lekker vinden, al heeft elke Biertijd bezoeker natuurlijk zo zijn eigen smaak en voorkeur. De één vindt een kreeft echt top, terwijl de ander liever bij de Mac een hamburger neemt. Lekker eten oké, maar er zijn grenzen.
23 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Jeff Dunham
Buikspreker Jeff Dunham is echt een vak apart. Niet alleen is zijn act 'Achmed the dead terrorist' één van de meest getipte filmpjes, maar Jeff kan meer. Zo is er ook de heersende act Sweet Daddy D, en niet te vergeten trailer trash Bubba J. Geweldig!

Voor het gemak : compilation Part I , compilation Part II.
22 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Grass Boarding
Hoeveel spectaculaire manieren zijn er tegenwoordig niet om stoer een berg af te dalen. Grass boarding, mountain boarding en ga zo maar door. Zelfs met een ouderwets skateboard haal je de afdaling wel, alleen iets harder dan volgens mij de bedoeling was.
22 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Formula 1 2007 compilation
Gister liep een spannend Formule 1 seizoen 2007 ten einde. De ijskoude fin Kimi Raikkonen 'lachte' als laatste en vierde het grootste feestje. In Nederland sluiten we zo'n seizoen traditiegetrouw af met een mooie jaarclip, en die is dit keer weer om je vingers bij af te likken.
22 Oct '07 - in Actueel
door edwin
17000 Watt
Zelf hou ik wel van een beetje geluid in de auto. Heldere tonen, en natuurlijk ook een strakke bas. Al zijn er ook mensen die het wat overdrijven. Waarom genoegen nemen met een simpele 4x50 Watt, als je er ook 17000 van kan maken.
21 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Panty Head
Wat heeft een mens toch snel vooroordelen. Ik snap best dat wanneer er een man met een panty over zijn hoofd je winkel in komt lopen je even raar opkijkt. Maar om het nu meteen op een lopen te zetten is ook een beetje overdreven.
21 Oct '07 - in Humor
door Patrick
College Prank
Altijd leuk om je collega studenten in de zeik te nemen. Maar als je het doet, doe het dan wel goed. Deze jongens vonden een geheime gang onder het gebouw. Ideaal om een grapje uit te halen.
21 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Notorious H.I.T.
Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die dit niet echt kunnen waarderen, maar laten we dit gewoon zien als een knap stukje knip & plakwerk. Wie had er ooit kunnen denken dat Notorious B.I.G. en Adolf samen door één deur gaan.
21 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Poker Face
Om bij een professional pokerspeler een uitdrukking op zijn gezicht te toveren moet je aardig je best doen. Tijdens de wedstrijd 'crack my poker face' is het de bedoeling om een prof pokerspeler aan het lachen te krijgen. Een lastige taak, maar er is altijd een winnaar.
20 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Fight For Kisses
Het is natuurlijk zo commercieel als wat, maar toch wil ik dit filmpje de Biertijd bezoeker niet onthouden. Wilkinson is een bekend merk wat scheren betreft, en reclame maken kunnen ze wel. Maar het spel sucks!
20 Oct '07 - in Commercial
door Patrick
Offensive Drawing 2
Als kleine jongen vond ik het al geweldig om 'vieze' dingen te tekenen, maar wat deze man op papier tovert is echt helemaal top. We hebben al eerder een keer wat van zijn werk laten zien, maar ook hij gaat verder. Zie hier deel 2 met de condoom als hoofdrol.
20 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Draadstaal
Gisteren was het weer zo ver, een heerlijk nieuw deel van Draadstaal. Het zijn een stelletje mafkezen die Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge, maar de humor is geweldig. Hier het eerdere deel 4, en bij onze vriend Pizzaman het laatste deel, Draadstaal 5.
20 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Techno Viking
Elk jaar worden er feesten georganiseerd met heerlijke muziek waar mensen zich even op uit kunnen leven. Zo ook de bekende Techno Viking. Maar met wat pretmuziek zie het er allemaal toch een stuk beter uit.
20 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Pastrana Jump
Daredevil Pastrana kennen we van de motorcross, maar dat is schijnbaar niet genoeg voor hem. De beste man heeft een portie adrenaline nodig om de dag door te komen, dus waarom niet parachutespringen? Geweldig plan, maar hij laat liever de parachute achterwegen.
19 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Entertainment
Heb je van het weekend of binnenkort wat te vieren? Misschien is het wel leuk om Elize uit te nodigen, het kost je wel ¤2500.- maar dan zit ze wel naast je op de bank. Of heb je liever Sugar Lee Hooper voor een kleine ¤3000.-? Keuze zat, kijk zelf maar even.
19 Oct '07 - in Actueel
door Patrick
Shaming
Voor het geval je vanavond van plan bent om je eigen een half uurtje vol te laten lopen, hou wel rekening met je huisgenoot. Want na de diverse waarschuwingen is het best mogelijk dat hij het heeft gehad met je.
19 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Brayden Bozak
Dat Tiger Woods één van de beste golfers ter wereld is mag duidelijk zijn, hij is zowat geboren met een golfclub in zijn handen. Maar Tiger is niet de enige met talent. Neem Brayden Bozak, met zijn skills komt hij er wel. En het mooie is, Brayden is pas twee.
19 Oct '07 - in Cool
door Patrick
VW vs Porsche
Tegenwoordig weet je niet wat er naast je staat bij het stoplicht. De auto kan het uiterlijk hebben van een standaard Golf, maar wat voor techniek zit er onder? Eén manier om er achter te komen, voet op de bodem. Althans, het gaat vaak goed, maar niet altijd.
18 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Forklift
Dat de heftruck een geweldige uitvinding is kan niemand ontkennen. Maar door zijn massieve gewicht is het wel een apparaat waar je zeer zorgvuldig mee om moet gaan. Voor je het weet heb je een probleem, of misschien nog wel erger.
18 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Jumpen?
Wat gaat de tijd toch hard. De peper en kruidnoten liggen alweer in de winkels, met andere woorden, die ouwe komt eraan. Nu hadden we dit natuurlijk kunnen verwachten, want met al die jump ellende kan Piet helaas niet achterblijven. Thx!
18 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Surf's Up!
Ligt het aan de animatie Surf's Up, of hebben we nu echt een nieuwe generatie surfers? Wat maakt het ook eigenlijk uit, zolang die kleine snuiters het maar naar hun zin hebben. Daar draait het immers allemaal om.
17 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Blood Hack
Het is natuurlijk een optie om op een verjaardag voor de lol een kaasmes over je pols te halen, al lijkt me dit niet echt bevorderlijk voor de feeststemming. Deze manier lijkt me een stuk beter om een misselijk geintje uit te halen. Thnx!
17 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Python
Nu onze grote daredevil Steve Irwin er niet meer is moet toch iemand zijn werkstijl overnemen. Helaas heeft niemand de kwaliteiten van Irwin, maar zo nu en dan kan je best lachen met om die gasten. Tot je middel in het water met een python, wie wint?
17 Oct '07 - in Television
door Patrick
Busted!
Het is al erg genoeg als je een mannelijke kamergenoot hebt tijdens je studententijd. Je hebt immers ook zo je behoefte aan sex. Zit je net tijdens een eenzaam moment even lekker met je pretstaaf te spelen zal die maat van je ook dat nog even verpesten.
17 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Subaru Impreza
Wat een geweldige 'rally' auto's rijden er toch rond. Zo stond ik van de week naast een Mitsubishi EVO 8, dat is best een indrukwekkende auto kan ik je zeggen. Nu komt Subaru met de nieuwe Impreza op de proppen, gaan we die net zo mooi vinden als de oude?

Via onze Autoblog vrienden de STI. Dat is al iets beter!
16 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Low Budget LightScribe
Een CD of DVD na het branden voorzien van een leuke opdruk bestaat al even. Eerst was het stickers printen die zeker een week bleven plakken. Met LightScribe en dat soort geneuzel heb je weer dure DVD's en branders nodig. Waarom moeilijk doen?

Hier voor het gemak de website! Thnx!
16 Oct '07 - in Cool
door Admin
Bad Breath?
Dagelijks tandenpoetsen moet voor het merendeel van de Biertijd bezoekers de normaalste zaak van de wereld zijn. Mocht je na het poetsen er nóg voor zorgen dat je vogel dood van zijn stok valt, wees dan gerust. Het kan namelijk altijd nog erger.
16 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Kimmel Cereal Test
Hoe kan je de dag beter beginnen dan met een lekker ontbijt? Helaas is het wel zo dat de meeste producten vol zitten met bekende dik makers. Jimmy Kimmel heeft een aantal kinderen uitgenodigd om te testen welke cereal ze nou het lekkerste vinden.
16 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Try Before You Die
Gisteren was het weer tijd voor het vermakelijke programma 'Try before you die'. Deze keer geen kinderachtige spelletjes zoals aan de noodrem trekken van een trein, maar wel een ouderwets tong gevecht tussen Katja Schuurman en Sophie Hilbrand.

Voor de liefhebbers hier de complete aflevering..
15 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Delivery Security
Je zou denken dat de beveiliging op verdachte pakketjes de laatste tijd bij aardig wat bedrijven verscherpt is. Je weet immers nooit waar de bezorgers mee aan komen zetten. Ach, gelukkig zijn er nog genoeg mensen die voor alles tekenen.
15 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Pure Blond Beer
Er zijn nog maar weinig bier commercials waar ik echt om kan lachen sinds de gasten van Amstel weg zijn. Gelukkig hebben ze over de grens hun gevoel voor humor nog niet verloren. Zie hier een heersende commercial van Pure Blond Beer.
14 Oct '07 - in Commercial
door Patrick
Parrot
Parkieten en papegaaien blijven toch maar geweldige beestjes die je de meest leuke dingen kan leren. Neem kakatoe Snowball, niet alleen opgewekt maar tevens fan van de Backstreet Boys. Wat een choreografie.
14 Oct '07 - in Cool
door Patrick
De mannen van Draadstaal zijn lekker bezig de laatste tijd. Dit keer wordt er een video-advertentie gezet, althans, een poging tot. Ruben is alleen niet zo goed met woordjes en waarschijnlijk al net zo klunzig met de vrouwen zelf. Hopeloos.. Kak!

Update: Hier de complete aflevering Draadstaal 4. (thnx)
13 Oct '07 - in Humor
door Gerben
5 Differences
Kom ik net terug van een heerlijke middag in de kroeg, krijg ik dit spel toegeschoven van collega logger Q77. Alles leuk en aardig, maar ik zie bij sommige echt het verschil niet meer. Misschien dat jullie ze wel vinden.
13 Oct '07 - in Games
door Admin
Evo
Noem een aantal geweldige rally wagens en ik weet zeker dat de Mitsubishi Evo bij velen in het lijstje voorkomt. Maar ondanks de rollbar blijft het zelfs voor een Evo onmogelijk om een paal uit de grond te rijden.
13 Oct '07 - in WTF!
door Admin
Call Of Duty 4 - Demo
Ik heb aardig wat spellen voorbij zien komen, maar Call of Duty is naast de retro Quake III Arena absoluut één van mijn favorieten. We moeten met de tijd mee, dus tijd voor Call of Duty 4. Helaas nog niet te koop, maar de demo van 1.4GB kan je hier gratis downloaden.
13 Oct '07 - in Games
door Patrick
Vrouwen zijn zo makkelijk te verleiden tot een beurt! Een make-up beurt dan, da's weer het nadeel. Men neme simpelweg een klaptafel, een make-up doos, een spiegel en een kort sprintvermogen. Vrouwen zijn uiteraard te vinden in het winkelcentrum en als ze dan een gratis make-up beurt kunnen krijgen, zeggen weinigen 'nee'. Ik zou het niét doen bij bekenden.
12 Oct '07 - in Humor
door Gerben
Video Games Live
Oké, 'klassieke' muziek is niet echt mijn ding, maar met wat improvisatie kom je toch een behoorlijk eind. Combineer een paar geweldige oldskool games met een orkest en dan kan zelfs ik er van genieten.
12 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Cold Fusion 41
Onder het motto "stampend het weekend in" heeft vriend Pizzaman de laatste Cold Fusion voor je in de aanbieding.
12 Oct '07 - in Music
door Admin
Lolcat
Lolcat zal ongetwijfeld voor een aantal bezoekers nog totaal onbekend zijn. Met een simpele foto van een kat en wat lollige tekst kan je zomaar de hele wereld over stormen. Maar ook de jongens van Lolcat worden met de tijd serieuzer. Lang leve de bijbel.
11 Oct '07 - in Humor
door Patrick
VW Golf W12
We hebben het hier bij Biertijd al eens eerder gehad over de Golf W12. De concept car van Volkswagen is een indrukwekkende machine en ziet er tevens idem uit, maar volgens de heren van Top Gear zal het waarschijnlijk geen succes worden. Ik hoop van wel!
11 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Matt Damon @ Jimmy Kimmel
Dat Matt Damon de meest onderbetaalde acteur in Hollywood is weten we. Ondanks dat wordt hij bijna overal gevraagd voor interviews. Althans, bij Kimmel blijft het ook inderdaad bij bijna, maar als het éénmaal zover is blijkt Matt er niet echt blij mee te zijn.
11 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Unicycle
Met alles wat rolt kan je gekke dingen uithalen. Is het niet met een auto dan wel met een motor of fiets. Allemaal hebben we zo onze voorkeur. Pizzaman en ik zijn aardig lui ingesteld, dus voor ons geen trappers onder de voeten. Dat laten we aan deze gast over.
11 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Push The button
De Sugababes zijn natuurlijk niet de eerste de beste, maar om je eerlijk te zeggen is alles te evenaren. De "Push the button" versie van de heerlijke dames kennen we wel, maar wie had dit ooit verwacht?
10 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Drunk?
Altijd gezellig zo'n familie feestje. Ome Jan die weer ouderwets de vieze moppen uit de kast haalt. Oma die met de foto's van de kleinkinderen rondloopt en natuurlijk niet te vergeten drankorgel tante Sjaan die haar neut weer eens niet kon laten staan.
10 Oct '07 - in Humor
door Patrick
The Real Hustle
Ik blijf me verbazen hoe goedgelovig sommige mensen zijn. Al moet ik wel toegeven dat je het niet in de gaten hebt als je met een meester oplichter te maken hebt. Het Britse programma The Real Hustle laat zien hoe oplichters te werk gaan. Kijk mee naar deze vier afleveringen: Deel 1, Deel 2, Deel 3 en Deel 4.
10 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Nice Landing!
Je weet hoe het gaat als je met een aantal vrienden aan het skaten bent. Als er één 2 meter springt zal de ander er wel 3 meter van maken, je maakt elkaar gek. Neem deze snuiter, de aanloop is geweldig, de sprong ook, alleen de landing had wat beter gemogen.
10 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Audi TT
Ik zei het al eerder, vrouwen en auto's zijn een mooie combinatie. Alleen moet je ze wel in hun waarde laten. Trendy magazine Intersection denkt daar heel anders over. Schijt aan dure auto's, als de vrouw in kwestie maar mooi op de cover staat. Thnx!
09 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Bravia Playdoh
Oké, het kost dan wel 2500 kilo Playdoh, maar Sony weet daarmee wel weer een kick ass reclame op de buis te brengen. Na de stuiterballen en verfbommen is het nu de beurt aan de konijntjes van klei. Wederom heerlijk verzonnen.
09 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Hot Dog
Ik snap best dat je als kleine meid het geweldig vind om je voor de webcam als popster uit te leven. Mooie danspasjes en playbacken maken je "optreden" helemaal af. Mocht je het achteraf toch niks vinden geen nood, de hond heeft er zeker van genoten.
09 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Keuzes...
We weten hier bij Biertijd maar al te goed dat vrouwen en auto's een geweldige combinatie is. Toch heeft ieder zo zijn voorkeur. De één gaat voor blond, en de ander loopt helemaal warm voor een mooie brunette. Zo is het met auto's net zo. Voor welk model ga jij?
09 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fifth Gear
Er zijn banen die iedereen wel wil hebben. Neem de jongens en meisjes van Fifth Gear en Top Gear, wat moeten die toch heerlijk wakker worden. Of ze nou een M3 testen of met z'n tweetjes met een R8 en een Carrera S4 mogen stoeien, het blijft dolle pret.

Nog één voor de lol: Audi S5 vs BMW 335i
08 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
School
Je hoort het overal, maar is het nou echt zo slecht gesteld met het taalgebruik van tegenwoordig? Ligt het aan het onderwijs, de kinderen of ouders? Geenstijl reporter Rutger neemt ons mee naar twee doorsnee VMBO scholen. Hier deel 1 en hier deel 2.
08 Oct '07 - in Actueel
door Patrick
Comedy On Drugs
Een tijd terug was er een heerlijk experiment. Vier stand-up comedians doen nuchter hun act om er na onder invloed van de diverse stimulerende middelen nog een keer op te treden. Aan het publiek om te oordelen of ze nuchter of onder invloed leuker zijn. Eén ding is zeker, Lambert-Jan & paddo's is humor.
08 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Jason
De liefhebber van diverse slasher films weet donders goed wie Jason Vorhees is. De killer uit Friday the 13th, draait zijn hand niet om voor een slachtoffer meer of minder, maar ook hij moet soms de winkel in om zijn collectie moordwapens aan te vullen.
07 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Ja hurr, weer die dag waarop ik het minst de zon zie van alle dagen. Brak uit m'n gammele bed rollen en me als deze gast voelen is de grootste bezigheid, naast onzinnige dingen doornemen met een bak stevige koffie dan. Het meest gevierde moment door mij op zo'n dag is dan wel met mijn eigen gratis-sex actie komen waar gewoon niets op af te dingen valt!
07 Oct '07 - in Off Topic
door Gerben
Lego
Als kleine jongen had ik maar oog voor één ding, en dat was mijn bak vol Lego. Wat een geweldig speelgoed is dat toch. De ellende is wel dat je bij elk pakketje een bouwtekening krijgt die je binnen een week niet meer kan vinden. Gelukkig heeft Brickfactory de oplossing.
05 Oct '07 - in Tech
door Patrick
Popstar
En wij maar denken dat het leven van een popster bestaat uit faam en rijkdom. Helaas, je moet aardig je best doen om een status te bereiken in de glamour wereld. Nickelback zong al eerder over rocksterren, maar nu zijn de popsterren aan de beurt.
05 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Clio Photoshop
Ik gebruik dagelijks Photoshop, maar als je mij vraagt om wat moois te maken kom je toch echt van een koude kermis thuis. Het is een geweldig programma met een legio aan mogelijkheden, maar photoshoppen zoals deze snuiter zal ik waarschijnlijk nooit leren.
05 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Master Juggler
Om een beetje pro jongleur te worden is het noodzaak dat je van kleins af aan dagelijks met je ballen speelt. jongleren moet je immers jong leren. Nu is het niet zo moeilijk om een paar ballen hoog te houden maar wat master juggler Peter Irish laat zien is toch best knap.
05 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Hammertime!
Klussen met kijkers en ga zo maar door zijn allemaal programma's waar ik niet echt op zit te wachten. Natuurlijk zijn er altijd creatieve geesten die dat soort programma's geweldig vinden, maar laat deze gozer eens je huis verbouwen. Goed voor de kijkcijfers!
04 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Fast & Furious Playground
De films zijn al van een tijdje terug, maar als ik ze af en toe weer zie kan ik toch elke keer weer genieten van al dat NOS geweld. Nu stuitte ik vandaag op een heerlijk filmpje waarbij alles me aardig bekend voorkomt. Zijn dit oefeningen voor F&F of zijn dit gewoon een stel geweldige drifters?
04 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Patrick
Flamin 151 Shot
Nu ben ik persoonlijk een echte bierdrinker en moet ik eigenlijk niks hebben van sterke dranken. Althans, zo nu en dan een shotje tussendoor gaat er altijd wel in. Nu hebben die drankjes de meest rare namen maar de flaming 151 shot doet zijn naam wel eer aan.
04 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Het kwam zondag met bakken uit de Japanse lucht tijdens de Formule1, ik denk dat de meesten dat wel gezien hebben. Naast rotzooi en chaos levert zo'n waterballet ook wel veel spektakel op. Neem nu de laatste paar bochten die Kubica en Massa nog moesten nemen. Je zou een hartverzakking en gescheurde bilspieren krijgen als je in zo'n auto zit.
03 Oct '07 - in Cars & Bikes
door Gerben
Dove
Heel de wereld draait om schoonheid en pracht. Maar onderhand is er een behoorlijk vertekend beeld ontstaan van de ideale vrouw. Dove liet al zien dat hedendaagse schoonheid een combinatie is van make-up en photoshop, alleen zien kinderen dat niet. Daarom deze nieuwe campagne van Dove. Geweldig!
03 Oct '07 - in Commercial
door Patrick
Top Spin
Een dagje naar de kermis is altijd wel gezellig. De kids een suikerspin, vaders een biertje en zo komen we de dag wel door. Nu zijn er aardig wat attracties die ik best leuk vind, maar 107 108 keer over de kop in de Top Spin lijkt me toch iets te veel van het goede.
03 Oct '07 - in WTF!
door Patrick
Freestyle
Die kleine metalen stepjes zijn een behoorlijke hype geweest. Tegenwoordig zie je ze niet meer zoveel, maar de echte die hard is natuurlijk niet van zo'n ding af te slaan. Kijk mee naar deze gast, zo moet het dus!
03 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Wheelchair
Misschien ben ik oud aan het worden, maar toch mis ik de ouderwetse Bananasplit van Ralph Inbar wel eens. Natuurlijk hebben ze overal een soortgelijke variant van het programma, al gaat de één wat verder dan de ander. Zo ook deze prank die niet iedereen helemaal kan waarderen.
02 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Wijsheid komt met de jaren zeggen ze altijd of, in dit geval, in de vorm van een vatzige wijsneus met de bakkebaarden in vlecht-modus. Het slachtoffer is een jonge Ukraïner die alles weet van vodka zuipen maar helaas onbekend is met water. Eén liter vodka plus twee liter water is nét te veel van het goede.

En de volgende dag..
02 Oct '07 - in Cool
door Gerben
Rope Jumping
Op school was sport al niet mijn favoriete hobby, maar als ik tijdens de gymles ook nog moest touwtje springen had ik het al helemaal gezien. Het zal best ergens goed voor zijn, maar leuk is het niet. Althans, als ik deze gozer zo zie ga ik het nog tof vinden ook.
02 Oct '07 - in Cool
door Patrick
Cold Fusion 40
Het was even wachten, maar zoals beloofd hebben we na het eerste deel vandaag het tweede deel van Cold Fusion 40 voor je. Met dank aan DJ PJ en onze italiaanse vriend Pizzaman.
02 Oct '07 - in Music
door Patrick
Lapdance
De mooie Yolanthe Cabau van Kasbergen is zo'n beetje de felst begeerde vrouw van Nederland. Jan Smitje liep er mee weg, maar dankzij het BNN programma, Try before you die, kunnen we in elk geval óók nog een beetje van haar schoonheid genieten.
01 Oct '07 - in Sexy
door Patrick
Paris Hilton @ David Letterman
Als je bij de wereld beroemde David Letterman op de stoel komt te zitten weet je dat hij je kan maken of kraken. Nu is onze blonde Paris Hilton normaal niet op haar mondje gevallen, maar op de stoel bij David heeft ze het toch wel moeilijk.
01 Oct '07 - in Humor
door Patrick
Reverse Graffiti
We hebben allemaal zo ons eigen idee over graffiti. De één vind het helemaal geweldig terwijl de ander het maar verloedering van de buurt vind. Wat deze gast doet is best apart, valt het nou onder graffiti of gewoon simpelweg schoonmaken?
01 Oct '07 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties