Archief

Items van October 2014
Koreusity 113 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
31 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Clown
Allemaal leuk en aardig zo'n rode neus en schoenmaat 57, maar ook een clown heeft wel eens een dipje. Maar gelukkig zijn er altijd nog slagroomtaartjes om de sfeer er in te houden..
31 Oct '14 - in Humor
door Patrick
CGI VFX Short Film - Murphy
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. De wet van Murphy is ons allen wel bekend. En daar kan deze soldaat inmiddels ook over meepraten..
31 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Best Fails Of The Month October 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
31 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Best News Bloopers October 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
31 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Also In Russia..
Dat het regelmatig fout gaat op de wegen, en vooral in Rusland, mag na ruim 200 Crash Galores wel duidelijk zijn. Maar het zijn niet allemaal wegmisbruikers die daar rond rijden. Kijk zelf maar..
30 Oct '14 - in Cool
door Patrick
16 Year Old Drummer Senri Kawaguchi - Jinshin War
Drummen is een vak apart. Je hebt het gevoel ervoor of simpelweg niet. De 16 jarige Japanse dame Senri Kawaguchi heeft het drummen duidelijk onder de knie. Zie hier haar versie van 'Jinshin War'..
30 Oct '14 - in Music
door Patrick
Ultimate Action Movie mashup
Actiefilms, we kunnen ze allemaal wel waarderen gok ik zo. En al helemaal als iemand de tijd er in steekt om daar een ultieme mashup van te maken. Ken jij ze allemaal?..
30 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - The ICE Bike
Colin Furze kennen we allemaal nog wel van zijn creatieve experimenten. Na zijn Pulsejet, Magneto shoes en Wolverine claws gaat hij nu voor een nieuwe uitdaging. The ICE Bike..
30 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Joe Hanson Goes Zombies - Long Beach Zombie Walk
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete interviewer Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij de 'Long Beach Zombie Walk' om wat zombies vragen te stellen..
30 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Zombie Apocalypse Halloween Prank
Zombies bestaan niet, maar door alle films begin je bijna te geloven dat ze er wel zijn. En als je dan 's nachts een lading zombies tegen het lijf loopt, dan is het wel even schrikken..
30 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 20/10/14 - Cycling Special
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en WATTS Zap is het resultaat. Vandaag gaan we voor een cycling special..
30 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Porsche Cayenne vs Truck
We hebben allemaal een hekel aan bumperklevers. Maar er zijn gevallen dat het niet echt de bedoeling is. Zoals met deze Porsche Cayenne. Dat je in een vrachtwagen weinig voelt als iemand je van achter aantikt lijkt me logisch, maar een auto van ruim 2200 kilo zou je toch moeten voelen. En al helemaal in dit geval..
29 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Outlaw Supra New Import World Record 6.05@ 387km/h
Een Toyota Supra mag dan wel een gedateerde auto zijn, maar snel is hij wel. Sterker nog, deze Outlaw Supra gaat in 6 seconden naar de 387km/h. Waanzin..
29 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Daniel Radcliffe Raps Blackalicious' Alphabet Aerobics
Dat Daniel Radcliffe een geweldig acteur is weten we inmiddels. Maar wist je ook dat de beste man een passie heeft voor rappen? Zie hier zijn versie van Blackalicious' Alphabet Aerobics..
29 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Golf Trick Shots
Voor wie het geen uitdaging meer is om simpelweg een golfbal in een gat te meppen zijn er altijd nog de trick shots. Deze gasten doen het alleen net even anders..
29 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (260)
Wij hebben hier in Nederland gelukkig nog geen last van sneeuw en gladheid. Maar er zijn landen waar het nu een gevecht is om je auto heel te houden. Zie hier een nieuwe Crash Galore..
29 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale - Talking To The Dead Prank (2)
Jack Vale is onderhand meester in mensen in de maling nemen. En ook hij heeft natuurlijk een pre Halloween prank verzonnen. We gaan wederom met de doden praten..
29 Oct '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 27/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Bad Friends Compilation
Van je vrienden moet je het hebben. Heb je een keer wat hulp nodig dan is een telefoontje genoeg. Maar er zijn ook vrienden die je liever kwijt bent dan rijk..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - This Outlaw Porsche 356 Is A Family Tradition
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Porsche 356 Outlaw..
28 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Built In Camera Prank
Vandaag de dag proppen ze overal een camera in, want dat is wel zo makkelijk om in no-time je halve leven op social media te knallen. Maar foto's maken met onder andere een lege GoPro behuizing is toch wel apart..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Labratten - Relatietest
Ook deze week gaan de jongens van Labratten de straat op om mensen wat intieme vragen te stellen. Vandaag gaan ze voor een kleine relatietest..
28 Oct '14 - in Humor
door Patrick
World's Heaviest Firework Shell (460kg), Japan 2014
Nog even en dan gaat er weer voor een vermogen aan vuurwerk de lucht in. Maar er kan er maar één de beste zijn. En dat is in dit geval Japan. Daar schoten ze pas geleden werelds zwaarste shell van 460 kilo de lucht in. Daar kan 'ons' vuurwerk niet tegenop..

(Even zappen naar 3:15 om de voorpret over te slaan)..
28 Oct '14 - in Cool
door Patrick
OK Go - I Won't Let You Down
De band OK Go is geen onbekende voor ons. Eén ding waarmee ze naast hun muziek zichzelf onderscheiden van de rest zijn de opmerkelijke muziekvideo's. Zo ook hun laatste creatie voor 'I Won't Let You Down'..
27 Oct '14 - in Music
door Patrick
McKamey Manor Haunted House
Mocht je een liefhebber zijn van horrorfilms en tevens vaste bezoeker van menig spookhuis, dan is San Diego's McKamey Manor de perfecte combinatie voor je. Eén ding is zeker, je zal nog dagen wakker liggen als je überhaupt de uitgang haalt..
27 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Short Film - Dog Food
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Dog Food'..
27 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Roman Atwood - Killer Toddler Prank!
Natuurlijk mogen we ook Roman Atwood niet vergeten als het gaat om een heerlijke pre Halloween prank. Vandaag laat hij zijn twee jarige zoontje de boel op stelten zetten. Humor!
27 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Bicycle Fails Compilation (02)
Fietsen is goed voor je lichaam en conditie. Althans, dat zeggen ze. Maar dat is niet altijd het geval..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Simon Sturrock Longboarding Bail High Rising 2014
Er zijn genoeg gasten die zonder enige vorm van veiligheid op een longboard over de wegen razen. Vaak gaat het goed, maar er bestaat een mogelijkheid dat het een keer behoorlijk fout gaat. Dan kan je beter een voorbeeld nemen aan Simon Sturrock. Een goede helm is immers wel zo veilig..
27 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Laser Pen vs Police Helicopter
Het lijkt leuk speelgoed zo'n laserpen. Maar oom agent hoog in de lucht denkt daar heel anders over. Lang leve de techniek van de moderne politie helicopter. Busted!
26 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Back Up!...
Niemand staat voor zijn plezier in de file. Maar om simpelweg, tegen het verkeer in, er langs te rijden is ook niet alles. Voor je het weet sta je weer achteraan in de rij..
26 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Audi Q3 Parking
Parkeren is voor sommige mensen een hele uitdaging. En al helemaal als het plekje niet al te groot is. Maar ook daar is een gepaste oplossing voor..
26 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Executioner Halloween Scare Prank
We hebben al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. Vandaag gaan we voor 'The Executioner' van grappenmakers The Royal Stampede..
26 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Road Rage.. (6)
Er zijn heel wat mensen op de snelweg die denken dat ze god zijn en elkaar geen centimeter ruimte gunnen. In dit geval treffen we twee van die bestuurders. En dan is het wachten tot het fout gaat..
25 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Soccer Injury Magic Healing
Dat er bij voetbalwedstrijden wat blessures vallen mag duidelijk zijn. Maar hoeveel zijn er ook daadwerkelijk serieus? In dit geval lijkt het me duidelijk..
25 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Halloween Special 2014
Ik kan er niets aan doen, maar Freaky The Scray Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop. Zie hier de Halloween Special 2014..
25 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (31)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. Zie hier een verse Truck Crash Galore..
25 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 112 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een nieuw overzicht..
24 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Close Call.. (82)
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen. Maar zo nu en dan gaat het ook maar net goed. Zo ook in dit geval..
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (259) - Asia Special 17
We doen er vandaag gewoon nog één. En daarvoor reizen we af richting het verre oosten. Zie hier een verse Crash Galore Asia Special..
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Epic Slow Memes - The Slow Mo Guys
Of het nou een waterballon is die klapt, een tafel die door een bocht vliegt, in slowmotion is alles mooier. Vandaag gaan de Slow Mo Guys voor een aantal nieuwe experimenten..
24 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (258)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Best Fails Of The Week 4 October 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de vierde week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een vers wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
24 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Marcus Perez Beatboxing Vine Compilation
Er zijn talloze beatbox kunstenaars op Youtube te vinden, alleen zijn de echte pareltjes zeldzaam. Marcus Perez komt vaak met korte Vines op de proppen, maar die zijn dan ook best indrukwekkend. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
23 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Quick Staring Contest For A Kiss
Ben je op zoek naar wat aandacht van de vrouwtjes? Doe op straat met een leuke dame een staarwedstrijdje. Een typische Win-Win situatie..
23 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Parking Garage Problem..
Een parkeergarage is voor sommige automobilisten nog een hele uitdaging. Maar wat deze gast presteert is ronduit knap te noemen..
23 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Angry Birds Style Catapult Base Jump
Basejumpen is op zich al een geweldige sport. Maar je kan het natuurlijk altijd nog leuker maken. Met een catapult bijvoorbeeld..
23 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Rémi Gaillard - Halloween Prank
We hebben onderhand al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. We moesten alleen nog even wachten op onze Franse vriend Rémi Gaillard..
23 Oct '14 - in Humor
door Patrick
James Kingston - Crane Climb in Southampton, UK
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
23 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale - Talking To The Dead Prank
Jack Vale is onderhand meester in mensen in de maling nemen. En ook hij heeft natuurlijk een pre Halloween prank verzonnen. We gaan met de doden praten..
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Jimmy Fallon & Bradley Cooper - Egg Russian Roulette
Er zijn maar weinig Amerikaanse talkshows die ik kan waarderen. Maar Jimmy Fallon is er een van. Vandaag gaat hij voor een potje Russisch ei roulette met acteur Bradley Cooper..
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
How To Deal With A Naughty Kid
We kennen ze allemaal wel. Van die kinderen die het bloed onder je nagels vandaan halen, en moeders doet alsof er niets aan de hand is. Geen nood, zo lossen we dat op!
22 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Photomath
Ik hoor het mijn oude wiskundeleraar nog zeggen: Pat, je moet het uit je hoofd kunnen doen, we lopen in de toekomst echt niet dagelijks met een calculator op zak. Helaas is de beste man er niet meer, maar een rekenmachine zit onderhand standaard op elke smartphone. En sterker nog, met een app als Photomath hoef je helemaal geen moeite meer te doen. Ik denk dat hij zich omkeert in zijn graf als hij dit zou zien..
22 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Stunt Bikers vs Police
Met een groepje motorfanaten de snelweg onveilig maken met wheelies en andere gevaarlijke stunts kan niet elke agent waarderen. Maar wat kan je als motoragent doen tegen zo'n groep wegmisbruikers? Weinig, heel weinig...
22 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Instant Karma..
Met een camera op je helm de politie uitdagen lijkt een geweldig plan. Zo kom je immers aan mooie, stoere beelden. Het is alleen minder prettig als onze grote vriend 'karma' zich er mee gaat bemoeien..
22 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Politie Je Beste Vriend..
Te hard rijden mogen we nou eenmaal niet, dat weet iedereen. Maar zelfs als je netjes de regels volgt kan je nog een preek krijgen van oom agent. Lang leve dashcams..
21 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Christofer Kohn - Shaped by The Cold Posse
Persoonlijk vind ik rechtuit rijden op rollerblades al een hele prestatie. Maar er zijn mensen die geboren lijken te zijn met wieltjes onder hun voeten..
21 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Animated Short - A Tale Of Momentum & Inertia
Korte animaties zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'A Tale of Momentum & Inertia'..
21 Oct '14 - in Animation
door Patrick
Labratten - One Night Stand!?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Vandaag reizen ze af naar Groningen om te vragen waar een 'one night stand' aan moet voldoen?..
21 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Ultimate Dash Cam Fails
We zien het wekelijks fout gaan op de wegen dankzij dash cams. Maar zo nu en dan zie je ook opmerkelijke dingen voorbij komen. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
21 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Romanian Rally Fan - Beer Can Exhaust
Tijdens een rallywedstrijd moet je altijd even wachten tot er weer een rallymonster voorbij komt. Maar met een man als deze bij je in de buurt blijf je genieten van het rallygeluid..
20 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Brick Flicks - Famous Film Scenes in Lego
LEGO is hot! Althans, dat is het al sinds 1949. Maar vandaag de dag hebben we heel wat soorten blokjes, games, en zelfs films. In dit geval kijken we terug op een aantal bijzondere film scenes, maar dan wel gemaakt van Lego natuurlijk..
20 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Pedestrian vs Biker
Dat je als voetganger vaak voorrang krijgt om veilig over te steken is logisch. Maar je kan het ook overdrijven..
20 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Tale Of The Dead Girlfriend..
We hebben onderhand al aardig wat pre Halloween pranks voorbij zien komen. We moesten alleen nog even wachten op FouseyTUBE..
20 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (257)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
20 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Grigor Dimitrov Double Hot Shots At If Stockholm Open 2014
Er zijn heel wat tennis pro's die een aardig balletje kunnen slaan. Zo ook Grigor Dimitrov. Maar wat hij tijdens het 'If Stockholm Open 2014' heeft laten zien is simpelweg bizar..
19 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Friday The 13th Scare Prank - Jason Voorhees
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt doodeng vond dan is Friday The 13th daar zeker één van. En zelfs nu, jaren later, wil ik Jason Voorhees niet tegenkomen..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
John Coulter's Weirdest Lock On Earth
Er zijn maar weinig sloten die niet te 'picken' zijn. Maar er zijn uitzonderingen. Neem dit slot. Werkelijk waar een knap stukje techniek..
19 Oct '14 - in Cool
door Patrick
MotoGP 2014 Phillips Island - Paddock Girls
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste dames van Phillip Island 2014..
19 Oct '14 - in Sexy
door Patrick
Zombie Homicide Prank
Halloween komt steeds dichterbij en dus zijn de verschillende YouTube prankers druk bezig om mensen de stuipen op het lijf te jagen. Zo ook het bekende duo Prank vs Prank. Zie hier hun 'Zombie Homicide Prank'..
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Creeps In Public Prank
Op straat kom je heel wat verschillende mensen tegen. En al helemaal als de grappenmakers van The Royal Stampede de straat op gaan.
19 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Racial Profiling Experiment
Racisme, helaas is nog steeds orde van de dag. Maar je zou toch denken dat een agent niet kijkt of je zwart, wit, geel of paars bent. Helaas is de realiteit een ander verhaal..
19 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
VitalyzdTv - Chainsaw Massacre Prank
Hier in Nederland doen wij niet zoveel aan het Halloween gebeuren. Op zich best jammer, want wat mensen de stuipen op het lijf jagen kan nog best grappig zijn..
18 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Instant Karma..
Stelen is simpelweg fout. Maar gelukkig is er altijd onze grote vriend 'karma' (en de buschauffeur) om het nogmaals duidelijk te maken..
18 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Pancake Apes
Je hoeft geen masterchef te zijn om een stapel overheerlijke pannenkoeken op tafel te zetten. Met een beetje creatief denken maak je er nog wat speciaals van ook..
18 Oct '14 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome 2014 (Moto Edition)
Motoren, we zijn er dol op. Mooie compilaties ook. Tijd dus voor een nieuw overzicht van People Are Awesome..
18 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 111 - Viral Compilation
Ook deze week is er weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Sweets The English Bulldog Biker Wave
Motorrijders zijn een hecht clubje. Onderweg netjes een handje opsteken om elkaar te groeten en ga zo maar verder. Sterker nog, zelfs Sweets, de Engelse Bulldog, doet vrolijk mee..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Road Rage.. (5)
Het hele verhaal weten we niet, maar op de weg maak je als bestuurder heel wat mee. Een kleine ruzie is zo gemaakt. Vaak is het een beetje schelden en klaar. Maar het kan ook anders lopen..
17 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
NHL Dancing Kevin - Columbus Blue Jackets Dance Off
Tijdens een goede ijshockey wedstrijd zijn er altijd fans die de sfeer er in houden. Zo ook 'Dancing Kevin'. Bekend van zijn spontane dans moves. Zie hem hier in actie..
17 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 October 2014
De dagen vliegen voorbij en inmiddels hebben we de derde week van oktober er alweer opzitten. Tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
17 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Bird Drops The F-Bomb
Een vogel die spontaan naar je toekomt zie je niet dagelijks. En al helemaal niet als de vogel zelfs kan praten. Deze gevleugelde vriend is in ieder geval erg duidelijk..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Patek Philippe 5175R Grandmaster Chime Watch How It's Made
Soms vraag je jezelf wel eens af waarom sommige mooie horloges zoveel geld moeten kosten. Nou, dat is in dit geval wel duidelijk. Zie hier hoe een Limited Edition Patek Philippe 5175R Grandmaster Chime tot stand komt. Voor de info: Er zijn er maar zeven gemaakt, en kosten zo'n 2,6 miljoen dollar per stuk..
16 Oct '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Indoor Surfing
Helaas is de zomer voor ons een beetje voorbij. Maar dat mag de pret niet drukken. We zoeken ons vertier gewoon binnen. We gaan met DevinSupertramp indoor surfen..
16 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Women Misses Building Implosion Because Of Dog
Als ze van plan zijn een groot gebouw neer te halen is het altijd tof om even te kijken. Maar volgende keer wel even je hond thuis laten. Voor je het weet mis je wat..
16 Oct '14 - in Humor
door Patrick
James Kingston - Chimney Climb in Marktoberdorf, Germany
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij, zoals James Kingston, die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
16 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (256)
Mocht ik ooit nog een andere baan zoeken, dan ga ik een schadeherstelbedrijf beginnen. Het mag duidelijk zijn waarom..
16 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
The Sights and Sounds of Rallycross Racing
Rallycross is tof. En met coureurs als Scott Speed, Steve Arpin, Travis Pastrana, Austin Dyne en Ken Block moet het wel een slachtveld worden. We nemen een kijkje achter de schermen..
15 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Waverly Hills Witch Prank
Spoken, heksen, geesten en monsters bestaan niet. Althans, net voor Halloween komen ze toch even tot 'leven'. We gaan langs het beruchte Waverly Hills sanatorium..
15 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Motorbike Crash Galore (13)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motorrijder heeft wel eens mindere dagen..
15 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Arnaud Longobardi - Swoopy Summer - Speedflying
Vliegen als een vogel is voor veel mensen een wens. Helaas is dat niet mogelijk, maar met een para- of hangglider kom je redelijk in de buurt. We vliegen mee met Arnaud Longobardi..
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 13/10/14
We gaan weer voor een dosis sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Zie hier een verse WATTS Zap!
15 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - This Ferrari 512 M Changed the Racing World Forever
Elke week zet Petrolicious een bijzondere auto en zijn eigenaar in de belangstelling. Vandaag kijken we puur naar de auto. Een 1970 Ferrari 512M..
14 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula Off Road Fail
De jongens en meisjes van de Formula Off Road maken er een sport van om zo snel mogelijk de top te bereiken van een extreme heuvel. Een toffe sport, maar dan moet wel alles vast blijven zitten..
14 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Sex Commercial
Heeft seks reclame nodig? Een Slovaakse artiest, die zichzelf Matus The First noemt, vindt van wel. Hij maakte deze, naar eigen zeggen, eerste commercial voor seks. Vooral om 'de daad' als een vermakelijke bezigheid te promoten..
14 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
Audi Towing Job Fail
Een auto slepen lijkt zo simpel, maar er zijn een paar puntjes waar je op moet letten. Eén daarvan is nooit uit je auto stappen tijdens de reis. Maar maak dat deze vent maar eens wijs..
14 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Amazing Dubstep Dance - Marquese Scott - Time Control
Ik blijf me verbazen over de dubstep dansskills van Marquese Scott, ook bekend als Nonstop. Vandaag is hij terug. Zie hier 'Time Control'..
14 Oct '14 - in Cool
door Patrick
ATV vs Dirt Bikes Fails
Crossen door de bossen en over bospaadjes is simpelweg tof. Maar of je nou gebruik maakt van een ATV of een dirt bike, het kan niet altijd goed gaan..
14 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Perth Train Party
Elke dag met de trein naar je werk is geen pretje. Maar het hoeft allemaal niet zo somber te zijn. Neem een boombox mee en voor je het weet heb je heel de hut aan het dansen..
13 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Insane Lamborghini Aventador LP720-4 Sound
Een standaard Lamborghini Aventador heeft bij het starten al een heerlijk geluid. Maar sommige autoliefhebbers willen graag wat meer. En dat is in dit geval meer dan gelukt..
13 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Misheard Song Lyrics (5)
Het gebeurt ons allemaal wel eens. Zit je naar een liedje te luisteren, versta je plots iets heel anders dan de bedoeling is. Hier in Nederland hebben wij Mama Appelsap. Maar er is natuurlijk meer..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Silly Scarecrow Prank
Met Halloween voor de deur kan je er van uitgaan dat we worden overspoeld met scare pranks. Op zich niet erg, als ze maar leuk zijn..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Blowing Girls Clothes Off Prank
Verkouden zijn is geen pretje. Maar als je dan de gave hebt om een dame van haar kleding te ontdoen dan is het nog best wel uit te houden. We gaan op stap met Roman Atwood..
13 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Super League Grand Final 2014 - Ben Flower vs Lance Hohaia
We weten allemaal dat het er tijdens een potje rugby aardig hard aan toe kan gaan. Maar soms slaan de spelers een beetje door. Zo ook Ben Flower tijdens de Super League Grand Final..
12 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Swimming Pool Base Jump Bond Style
Wil je op een originele manier bij een pool party binnen komen vallen dan hebben wij wel een tip voor je. Je moet alleen geen last hebben van hoogtevrees..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Extreme Slap & Tapping Solo By Miki Santamaria
Met een basgitaar kun je leuk spelen. Althans, dan moet je het niet aan mij vragen maar aan Miki Santamaria. Die weet hoe met een basgitaar om moet gaan..
12 Oct '14 - in Music
door Patrick
DIY Hairdresser
Voor een net kapsel moet je toch zo nu en dan even naar de kapper. Maar hoe zit het met de kapper zelf? Jezelf knippen is niet te doen zou je denken. Maar niets is minder waar..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Matt Steffanina Ft. 11 Year Old Taylor Hatala Dance Video
Dansen is niet voor iedereen weggelegd, maar er zijn kids waarbij het bijna een tweede natuur is. Zoals bij de elfjarige Taylor Hatala. Die komt er wel..
12 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Scooter Crash Compilation 2014 (3)
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
12 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 110 - Viral Compilation
Het internet is een grote spons. Elke dag wordt de een na de andere viral het net op geslingerd. Vandaag is het wederom tijd voor een nieuw overzicht..
11 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Curtis Stokes Black Light Murals Movie 2014
Ben je van plan je slaapkamer te voorzien van een nieuwe verflaag of wellicht een nieuw stukje behang, denk dan nog even na. Want na het zien van Curtis Stokes werk ben je misschien verkocht..
11 Oct '14 - in Cool
door Patrick
24 Easy Hi-Tech Halloween Costumes 2014
Hier in Nederland doen wij niet zoveel aan het Halloween gebeuren. Op zich best jammer, want dit is toch best cool..
11 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Stephen Campbell - Trance Bass
Denk je aan trance, dan denk je aan computers en keyboards. Maar het kan ook anders. Stephen Campbell heeft alleen een basgitaar nodig. Ietwat oud, maar zeker niet minder knap..
11 Oct '14 - in Music
door Patrick
Motorbike Crash Galore (12)
Niet alleen in de auto moet je goed op je hoede zijn, ook op de motor is het oppassen geblazen in het dagelijkse verkeer..
11 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
The Evolution Of Chase Scenes
Bijna elke film heeft wel een achtervolging scene. En die zijn door de jaren heen best veranderd. Laten we er eens een aantal op een rijtje zetten. Zie hier 'The Evolution of Chase Scenes'. Weet jij uit welke film ze komen?..
11 Oct '14 - in Cool
door Patrick
McLaren P1 vs Porsche 918 Spyder vs Ducati 1199 Superleggera - Drag race
Auto's naast elkaar zetten om te kijken welke de snelste is is altijd leuk om te zien. Helaas heeft Ferrari zich afgemeld voor deze drag race, maar daar is een rasechte Italiaanse vervanger voor gevonden. Zie hier de McLaren P1, Porsche 918 Spyder en de Ducati 1199 Superleggera. Game on!..
10 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dragon Con 2014
Cosplay, je moet er van houden. Voor de mensen die het wel kunnen waarderen hierbij een overzicht van Dragon Con 2014 gehouden in Atlanta. Zie hier deel 1 en hier deel 2..
10 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Roundabout Drift
Na het werk willen we allemaal lekker snel naar huis. En als je dan weer die rotonde moet nemen die je onderhand kunt dromen, dan komt er een dag dat je hem op deze manier neemt..
10 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Short Film - E N V O Y
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'E N V O Y'..
10 Oct '14 - in Movies
door Patrick
Best Fails Of The Week 2 October 2014
De tweede week van oktober zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend alvast!
10 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Home Improvement Fail
Een beetje amateur klussert huurt geen professional in om een beetje te verbouwen. Die doet het gewoon zelf. Want zo moeilijk is het toch allemaal niet?..
09 Oct '14 - in Humor
door Patrick
What's Up Hong Kong?
Persoonlijk ben ik niet gek van hoogtes. Maar je hebt er natuurlijk altijd gekken bij die er juist voor kiezen. Ik sla even over..
09 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Licence Plate From Hell
Mocht je een keer aangehouden worden door oom agent omdat je nummerplaat er wat losjes bijhangt, neem dan de beste man een beetje serieus. Want geloof me, dit had heel anders af kunnen lopen...
09 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
WATTS Zap 06/10/14
Op Eurosport zie je de meest uiteenlopende sporten. Elke sport heeft zo zijn bijzondere momenten. Combineer die met de juiste muziek en een verse WATTS Zap is het resultaat..
09 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Sjaak Bral vs Zwarte Piet
De discussie over zwarte piet blijft maar dagelijks het nieuws halen. Ieder heeft zo zijn eigen mening over de knecht van Sinterklaas. Zo ook Sjaak Bral..
09 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (255)
Volgens mij is er in een aantal landen geen auto meer schadevrij, want de reeks gaat maar door. Zie hier een verse Crash Galore..
09 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Epic Killer Clown In The Hood Prank Gone Wrong
De 'Killer Clown Prank' kennen we inmiddels wel. Maar het blijft leuk om te zien dat het ook wel eens anders loopt dan de 'grappenmakers' hadden verwacht..
09 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
E92 BMW M3 vs Police (2), Bogus
We schakelen weer even over naar Polen waar 'Bogus' met zijn BMW M3 graag de politie pest. Na zijn 'rainbow drift' lijkt het wel of de politie hem ook maar zijn gang laat gaan. En misschien ook wel logisch als ze hem toch niet bij kunnen houden..
08 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Joe Moore - A Short Skate Film
We zien met regelmaat pro's die kunnen toveren met een skateboard. Geen trucje is ze te gek. Joe Moore is ook zo'n man. Zie hier zijn 'Short Skate Film'..
08 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Simple Pickup - Six Year Old Kid Helps Us Pickup Girls
Als er een aantal gasten zijn die totaal geen moeite hebben om een leuke dame te versieren dan zijn het wel de jongens van Simple Pickup. Alleen doen ze het nu op een andere manier. Vandaag spreekt de zes jarige Ben de vragen in..
08 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Paper Airplane Machine Gun
Er zijn uitvindingen waar je eigenlijk niets aan hebt, maar wel uitermate stoer zijn. Zo ook dit papieren vliegtuigjes machinegeweer. Ik zeg cool!
08 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (254) - Asia Special 16
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. We gaan weer eens richting het verre oosten..
08 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Brazilian Annabelle Scare Prank
Bij elke horrorfilm hoort tegenwoordig een kick-ass viral. Zo ook voor de horrorfilm Annabelle. En één ding is zeker. Brazilianen zijn heer en meester in mensen laten schrikken..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Ferry Loading Problem
Een weekendje weg met je auto is leuk. Maar om overal te komen moet je wel eens gebruik maken van een veerboot. En dat kan wel eens voor een uitdaging zorgen..
07 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Dancing With The Stars - Alfonso Ribeiro & Witney - The Carlton
Dat onze grote vriend Alfonso Ribeiro, ook wel Carlton, zijn dance moves nog steeds onder de knie heeft hebben we pas nog kunnen zien tijdens zijn optreden bij Dancing with the Stars. Vandaag gaan we verder met zijn ultieme dansje 'The Carlton'!
07 Oct '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Rome - The Eternal City
Rome is een mooie stad, dat is algemeen bekend. En als er iemand is die dat wonderschoon in beeld kan brengen dan is dat DevinSupertramp wel. Zie hier Rome - The Eternal City..
07 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Gold Digger Exposed - DennisCeeTv
Er zijn vrouwen die jou totaal niet zien staan, tenzij je in dure kleren loopt, een dikke auto hebt of simpelweg genoeg knaken op zak hebt. Met andere woorden 'Gold Diggers'. Dennis heeft er weer een gevonden..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Backfired Pranks Compilation, Fail Army
Een goede grap kan iedereen wel waarderen. Maar als je iemand in de maling wilt nemen bestaat er een kans dat het net even anders loopt dan je had verwacht..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Ouija Psychic Terror
Eind deze maand is het dan zover, dan gaat de horrorfilm 'Ouija' in première. Om alvast in de sfeer te komen deed deze dame voor de liefhebbers een gratis Ouija board reading..
07 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Road Rage.. (4)
Dat je met een motor wat meer vrijheid hebt in het verkeer weten we inmiddels. Maar als je dan bij het verkeerslicht voor een auto gaat staan, zorg dan ook dat je als eerste weg bent. Of zie ik het verkeerd? Wie is er fout? Zeggen jullie het maar..
06 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Close Call.. (81)
We weten het allemaal, een ongeluk zit in een klein hoekje. Maar gelukkig loopt het ook wel eens net goed af. Geef dit groepje mensen even een schone onderbroek..
06 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Rebirth Of The Ferrari Enzo ZXX
In 2011, tijdens de Targa Newfoundland Rally, ging coureur Zahir Rana vreselijk in de fout met zijn Ferrari Enzo XX Evolution. Na zijn vlucht in de oceaan denk je al snel dat zo'n auto volledig total loss is. Maar is dat ook zo? Met een boel knaken is namelijk alles mogelijk. Zie hier de Enzo ZXX..
06 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
CorridorDigital - Stop-Motion Parkour
Om een tof parkour filmpje te maken moet je toch over aardig wat skills beschikken. Maar wat als je niet zo sportief bent aangelegd? Dan moet je toch wat anders verzinnen..
06 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Teenager Helps The Homeless
Jack Vale's zoon Chris heeft voor zijn verjaardag een gift card gekregen. Op zich niets bijzonders, maar wat doe je daar dan mee? Chris besloot om met het geld een aantal daklozen van wat eten te voorzien..
06 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Bond.. James Bond!, 007
Niet alleen hier in Nederland willen we maar al te graag onder een boete uitkomen, maar ook in andere landen zijn ze ze liever kwijt dan rijk. Lang leve de ideeën van James Bond..
05 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Anti Social Network - Get Closer to Humanity
Een gemiddeld persoon zit zo'n 4 jaar van zijn of haar leven naar een scherm van een telefoon te staren. En dan moet social media sociaal zijn? We zonderen ons af en denken alleen aan 'vrienden' en likes. Even wakker worden mensen..
05 Oct '14 - in Cool
door Patrick
How To Fix A Bent iPhone 6
Het is inmiddels een bekend probleem dat de nieuwe iPhone 6 net iets te makkelijk kan buigen. Best zonde voor zo'n duur stukje speelgoed, maar er is een oplossing voor. We laten het je zien..
05 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Danny Bhoy Drinking in America vs Scotland
Elk land heeft zijn eigen gewoontes. Zelfs als het gaat om een biertje drinken. Komiek Danny Bhoy legt het verschil even uit tussen Amerika en Schotland..
05 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Fail Compilation September 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook september was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
05 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 109 - Viral Compilation
Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht..
04 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Cassetteboy - David Cameron's Conference Rap
Als er iemand heer en meester is in knippen en plakken dan is het Cassetteboy wel. Zie hier zijn versie van de conference speech van Prime Minister David Cameron..
04 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Danny MacAskill - The Ridge
Danny MacAskill is geen onbekende hier op Biertijd. De trial pro kan toveren met zijn fiets. Vandaag reizen we af naar the Isle of Skye, Scotland, voor zijn nieuwe clip 'The Ridge'..
04 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (253)
Je zou toch denken dat er ooit een einde aan de Crash Galore reeks moet komen. Maar niets is minder waar, voorlopig gaan we nog even door..
04 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Norway - A Time-Lapse Adventure
Mocht je ooit een keer de kans krijgen om Noorwegen te bezoeken. Twijfel dan geen moment, want het is echt een schitterend land. Oordeel zelf..
04 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Insane Parkour & Freerunning 2014 (2)
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
04 Oct '14 - in Cool
door Patrick
What Are The Chances Of Me Getting Head?
De jongens van JinkiesTV gaan regelmatig de straat op om willekeurige mensen wat vragen te stellen. Tof, maar het wordt pas echt leuk als je de vragen van je fans moet stellen..
03 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (252)
We gaan het weekend natuurlijk niet in zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
03 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Labratten - Hoe Vaak Masturbeer Jij?
Wij Nederlanders zijn een simpel volkje. Wil je iets weten, dan kan je dat op straat gewoon vragen. En dat doen de Labratten dus ook. Hoe vaak masturbeer jij per week?..
03 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Drive Thru Alien Chestburster Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. We gaan wederom met Rahat langs bij de plaatselijke burgerboer om alvast zijn Halloween Chestburster kostuum te testen..
03 Oct '14 - in Humor
door Patrick
Amazing Dog Rescue
Het leven van een hond gaat niet over rozen. Al helemaal niet voor de viervoeters die verwaarloosd op straat leven. Gelukkig zijn er altijd nog mensen die de beestjes een beter leven kunnen geven. Respect!
03 Oct '14 - in Animals
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 October 2014
De eerste week van oktober zit er al weer op, tijd dus voor een nieuw wekelijks overzicht missers. Fijn weekend!
03 Oct '14 - in WTF!
door Patrick
Animator vs. Animation IV
Wie al jaren het interweb volgt moet de animatie reeks 'Animator vs Animation' kennen. Na drie jaar afwezigheid is er eindelijk een vervolg. Zie hier 'Animator vs. Animation IV'. Ik zeg tof!
02 Oct '14 - in Animation
door Patrick
IKEA's Motivational Mirror
Er zijn heel wat mensen die 's ochtends wakker worden, in de spiegel kijken en niet tevreden zijn over zichzelf. Niet uitgeslapen, geen zin om naar het werk te gaan. Je kent het wel. Een complimentje doet daarentegen wonderen voor je zelfvertrouwen. En laat IKEA daar de oplossing voor hebben!.
02 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Ed - Real Or Fake?
Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Ook Ed is zo'n kunstwerk..
02 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Social Media Prank - Giving People Gifts
Je staat raar te kijken als een wildvreemde je op straat aanspreekt en cadeautjes voor je heeft. Sterker nog, hij weet zelfs wat je naam is, wat je drinkt en zelfs wat je lekker vindt. Lang leve social media!
02 Oct '14 - in Humor
door Patrick
TLP September 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
02 Oct '14 - in Cool
door Patrick
Fire Truck vs Cars
Als er ergens brand is moet je de brandweer bellen. Maar dan moeten ze wel op de plek van bestemming kunnen komen. En zo niet, dan maken ze wel ruimte..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Peugeot 208 GTi 30th - The Legend Returns
De Peugeot 205 GTI was een bijzonder wagentje. Maar aan alles komt een eind. Althans, zie hier zijn opvolger de Peugeot 208 GTi. En geloof me, in dit filmpje is niets fake..
01 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
Emergency Brake, Motor
We rijden allemaal wel eens te hard. En als je dan plotseling een politiewagen ziet staan dan is je eerste reflex vol in de ankers gaan. Al is dat niet altijd even slim..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
World's Greatest Drag Race 4
We hebben al eerder kunnen genieten van de World's Greatest Drag Race. De uitkomst was vanaf het begin al aardig duidelijk, dus laten we het nog een keertje over doen. Zie hier deel 4..
01 Oct '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Stealing TV Prank, Stuart Edge
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaan we een vreemde de schuld van een TV stelen in zijn schoenen schuiven..
01 Oct '14 - in Humor
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties