Archief

Items van April 2014
Huayhuash On Bikes
Met een paar vrienden de wildernis opzoeken om een stuk te fietsen klinkt niet echt bijzonder. Maar wat deze drie vrienden laten zien wel. Want de Huayhuash en fietsen is een onmogelijke combinatie. Toch bewijzen deze jongens het tegendeel..
30 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Breaking Bad - A Tribute
Volgens heel wat mensen is Breaking Bad een van de beste series alle tijden. En niet zonder reden. De serie is ook inderdaad geweldig. Zie hier een tribute..
30 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Nicest taxi Driver Ever
De jongens van LAHWF gaan regelmatig de straat op om 'social experiments' te proberen. In dit geval nemen ze een ritje met de taxi, maar bij het afrekenen zeggen ze geen geld op zak te hebben. Ik geloof niet dat je zo'n geintje in Nederland moet proberen..
30 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Dad Fails Compilation
Als kleine jongen is je vader een held. Dé man die bergen kan verzetten en nergens bang voor is. Maar helaas, ook vaders gaan wel eens onderuit..
30 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
The Amazing Spider-Man Parkour
Ja, wat doe je als Spider-Man als je web plotseling op is? Je moet immers toch als een malle door de stad heen om boeven te vangen. Dan zit er maar één ding op. Parkour!
30 Apr '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 28/04/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
30 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Improv Everywhere - The Mannequin Mob
De mensen van Improv Everywhere zijn onbetwist de flashmob experts bij uitstek. Vandaag verrassen ze de 5th avenue GAP store met 50 extra paspoppen. Zie hier The Mannequin Mob..
29 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Spin The Bottle In Public
Het spelletje 'spin the bottle' ken je vast wel. Een flesje draaien, en naar wie de hals toe draait krijgt een opdracht. En geloof me, dat kan best een pijnlijk spelletje zijn..
29 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - The Ferrari 250 GTO Speaks For Itself
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Derek Hill over zijn klassieke en unieke 1964 Ferrari 250 GTO..
29 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Harry Potter vs Star Wars
Het is en blijft leuk als een vriendengroep creatief gaat doen met special effects. Zie hier Harry Potter vs Star Wars..
29 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers April 2014
Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar, ook die hebben wel eens hun mindere momenten..
29 Apr '14 - in Humor
door Patrick
A Reason To Smile
Elke dag geven we 'vrienden' complimentjes op Facebook, Instagram en ga zo maar verder. Maar is het niet leuker om het op de ouderwetse manier te doen? FouseyTube ging de straat op..
28 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Hungry Animals
Niet alleen wij, maar ook dieren willen graag elke dag graag een volle buik. En dat kan op veel manieren..
28 Apr '14 - in Animals
door Patrick
Bikers POV In London Traffic
Dat het verkeer in Londen behoorlijk druk kan zijn mag duidelijk zijn. Maar op twee wielen ben je daar echt niet veilig. Kijk maar mee..
28 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Riders Are Awesome 2014 (1/4)
Of het nou skateboarders, skiërs, FMX of BMX experts zijn, de pro's blijven zorgen voor geweldige beelden. Kijk mee naar het eerste deel van een nieuwe serie Riders Are Awesome..
28 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (227) - Asia Special 4
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Zie hier een verse Crash Galore Asia Special..
28 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
PistolShrimps - The Hunger Games: Mentor Madness
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Harry Potter of The lord of the Rings, dan pakken ze wel The Hunger Games beet om die hun eigen draai te geven..
28 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Bike Lane Splitting Disaster
Op een motor heb je een beetje vrij spel op de wegen. Een lange file zal je weinig last van hebben, want je kan gewoon tussen de auto's door rijden. Maar je kan het natuurlijk ook overdrijven..
28 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Flying Robot Rockstars
Drones zijn tof, en nog muzikaal ook als je het goed aanpakt. Zie hier de vliegende robots van KMei Robotics..
27 Apr '14 - in Cool
door Patrick
I Will Survive - Bully
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je mensen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is alvast een goede start..
27 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Alan Kempster - One Arm, One Leg
Je zou toch denken dat je met één arm en been minder je hobby als motorracen op je buik kunt schrijven. Niets is minder waar. Alan Kempster heeft daar maling aan..
27 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Pulling Things From People's Hair (2)
Als je in de supermarkt staat en er komt een spontane jongen naar je toe dat er wat in je haar zit, dan is dat wel zo netjes van hem. Maar als hij vervolgens een lamp, hamburger of iets anders uit je haar haalt dan kijk je wel raar op..

Deel 1 vind je hier..
27 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Pranks Gone Wrong Ultimate Compilation
Je ziet regelmatig pranks voorbij komen waarbij mensen goed in de maling worden genomen. Maar het gaat niet altijd volgens plan..
27 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Frank Medrano - Insane Calisthenics Workout
Altijd al een sixpack willen hebben? Kijk eens even mee naar de workout van calisthenics bodyweight expert Frank Medrano. Werkelijk bizar..
27 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Biker's Good Deed
Heel wat mensen lopen dagelijks te zeuren over het gedag van motorrijders. Maar zo erg is het allemaal niet. Dat bewijst deze man maar weer..
26 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Koreusity 88 - Viral Compilation
Vaste prik zien we wekelijks een mooi viral overzicht van Koreusity. Zo ook vandaag. Zie hier deel 88..
26 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Base Dreams - Best Moments - Chris 'Douggs' Mcdougall
Het lijkt me geweldig om een keer te doen, maar het zal er helaas nooit van komen. Base jumpen laat ik liever aan de pro's over. Zie hier Chris 'Douggs' Mcdougall..
26 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Crash Galore (226)
Ook dit weekend gaat natuurlijk niet voorbij zonder een lading wegpiraten. Zie hier een verse Crash Galore..
26 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Jack Vale - Social Media Stalker #Libby
Je staat raar te kijken als een wildvreemde op straat je aanspreekt en weet wat je naam is, wat je gegeten hebt en zelfs hoe je hond heet. Jack Vale speelt weer eens de social media stalker..
26 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Jordin Tootoo Makes A Little Fan's Day..
Als kleine snuiter is het natuurlijk geweldig om je favoriete sporter te ontmoeten. En als dan ook nog een cadeautje krijgt van je held Jordin Tootoo is je dag compleet..
25 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Oculus Rift Demo Prank
Als er één virtual reality bril is die awesome is, dan is het wel de Oculus Rift. Momenteel nog steeds vol in ontwikkeling. Maar de mensen die hem hebben mogen testen zijn reuze enthousiast. Alleen deze man heeft nog wat last van zijn hart..
25 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Biker Problems..
Motorrijden heeft heel wat voordelen. Geen last van files, een vrij gevoel tijdens het rijden en natuurlijk met een simpele draai van de pols een behoorlijke acceleratie. Maar er zijn natuurlijk ook de nodige nadelen. Dit is er één van..
25 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Carbid Pro
Carbidschieten is in ons landje de normaalste zaak van de wereld. Maar we doen het vaak wel op een veilige manier. In andere landen denken ze heel anders over..
25 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Rémi Gaillard - Animals Strick Back!
Met Rémi Gaillard in de buurt moet je altijd oppassen, voor je het weet ben je slachtoffer van een van zijn grappen. In dit geval nemen de dieren de macht in handen..
25 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Best Fails Of The Month April 2014
Soms zit het mee, soms ook wel erg tegen. Deze mensen hadden deze maand wat mindere momenten. Niet erg, kunnen wij wel waarderen..
25 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Cameltoe News Fail
Wil je als nieuwsverslaggever iemand anoniem in beeld brengen dan kan dat op heel wat manieren. Een gezicht 'blurren' is een optie, maar je camera een standje lager zetten kan natuurlijk ook...
25 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Twilight III - A Bad Lip Reading of The Twilight Saga: Eclipse
Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. In dit geval gaan ze voor het derde deel van The Twilight Saga: Eclipse..
24 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Referee Fail Compilation
Een scheidsrechter is van groot belang bij belangrijke wedstrijden. We willen immers dat alles volgens de regels verloopt. Alleen hebben die ook wel eens mindere dagen..
24 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Summertime Is Great
Wij zijn de rotste niet en geven Nederlands 'talent' graag een kans. Door het wereld wijde web is zanger Rinus immers ook uiteindelijk aan een sterrenstatus gekomen. Vergeet Rinus, zie hier Three Beat Slide met Summertime is Great. Sorry alvast..
24 Apr '14 - in Music
door Patrick
Magical Europe Timelapse
Er zijn op de wereld heel wat mooie plekken. Maar wij hier in Europa mogen ook niet klagen. Want zeg zelf, dit is gewoon mooi..
24 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Burj Khalifa Pinnacle Base Jump
Als base jumper verleg je steeds je grenzen. Op een gegeven moment kan de sprong niet hoog genoeg zijn. En dus zochten deze mannen het ultieme gebouw op voor een duizelingwekkende base jump. De Burj Khalifa in Dubai..
24 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Ferrari 348GTB - Gone In 80 Seconds..
Als de zon schijnt gaan overal de garages open en zien we de meest exotische auto's en motoren op de wegen. Deze trotse eigenaar van een Ferrari 348GTB dacht even een middagje Maastricht te pakken. Op zich erg leuk, maar andere dachten even zijn auto te pakken..
23 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Castrol Footkhana - Neymar Jr vs Ken Block
Ken Block kennen we onderhand allemaal. De beste man is naast rallycoureur ook een waar Gymkhana master. Voetbal pro Neymar Jr. heeft ook geen introductie nodig. We gaan voor een wedstrijdje Footkhana..
23 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Kitefoil - I Believe I Can Fly
Elke dag zijn er weer mensen bezig die een nieuwe sport aan het bedenken zijn. En dat is best lastig lijkt mij. Zie hier Kitefoil. Klinkt apart en dat is het ook..
23 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Jack Vale - Bird Style Coffee
Een goede kop koffie kan iedereen wel waarderen. Maar vandaag de dag zijn er zoveel smaken dat je door de bonen je koffie niet meer ziet. Jack Vale trakteert de mensen op een gratis bak 'Bird Style' koffie..
23 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes Books
We hebben al een poosje niets vernomen van onze favoriete beursganger Joe. Maar vandaag is hij er weer. We gaan langs bij de Los Angeles Times Festival of Books..
23 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Close Call.. (68)
Je zou toch denken dat een man van 77 geen haast meer heeft. Maar deze man heeft zelfs zoveel haast dat hij maling heeft aan gesloten slagbomen bij een spoorwegovergang. Levensgevaarlijk, maar in dit geval kost het hem alleen zijn ego en een schone onderbroek..
23 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Crash Galore (25)
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. Zie hier een nieuwe Truck Crash Galore..
23 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
BMW S1000RR vs Bugatti Veyron Vitesse vs Lamborghini Aventador
Superwagens v.s. motoren, het is en blijft een eeuwige strijd. Nou zien we regelmatig filmpjes voorbij komen dat auto's dik winnen van een motor. Maar klopt dat allemaal wel? Laten we het nog een keer proberen. We nemen een Bugatti Veyron Vitesse, een Lamborghini Aventador en zetten daar tegenover een BMW S1000RR t.w.v. 25.000 euri. Game on!
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
PublicPrank - Hidden Speaker Prank
Hoe kun je mensen laten geloven dat ze stemmen in hun hoofd horen? Met een simpele draadloze speaker en wat vooraf ingesproken teksten kom je een heel eind. Ik zeg humor!
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Cutting The Magic Tree
Een omgevallen boom in je tuin is ook niet alles. Dus wat doe je dan? Juist, je pakt je kettingzaag en gaat hem stukje bij beetje kleiner maken. Deze boom denkt daar anders over..
22 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of Formula 1 - Part 6 (V to Z)
We nemen vandaag voor de laatste keer een kijkje achter de schermen bij Red Bull Racing. Zie hier het laatste deel van het alfabet. We gaan van V naar Z..
22 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Formula Offroad Extreme Hill Climb
Met je auto een berg op rijden is geen probleem, maar wat deze gasten moeten overwinnen is gewoon bizar. Kijk mee naar de Formula Offroad Extreme Hill Climb..
21 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
How To Deal With A Drunk Driver
Met een slok op achter het stuur stappen is een big no no. Maar er zijn mensen die daar maling aan hebben. En al helemaal in Rusland. Maar ook daar zijn mensen die er een hekel aan hebben..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Nasty Parkour Fail
Dat een sport als parkour wat risico met zich meebrengt mag duidelijk zijn. Dit is waarschijnlijk het kortste fail filmpje van vandaag, maar hij blijft je wel even bij..
21 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Assassins Creed - Live Action Parkour Film
De parkourformatie 3RUN hebben we vaker voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag kijken we naar hun live action film gebaseerd op Assassin's Creed..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Darcy Oake Magic
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Eén van de uitblinkers willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar de act van Darcy Oake..
21 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Step & Walk...
Sommige geintjes zijn gewoon te simpel voor woorden. Je neemt een grote stap voor een auto en klaar ben je. De rest doet de bestuurder zelf wel..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Sniper Pug
In het heetst van de strijd kun je alle hulp wel gebruiken. Zelfs een sniper. Maar als dat een Pug blijkt te zijn hebben sommige toch hun twijfels..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Motorbike Skills
Met een beetje motor onder je kont denk je al snel de hele wereld aan te kunnen. Dus daar sta je dan, klaar voor de start om op een brute wijze een rotonde te nemen. Maar dan..
20 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Levitation Experiment
Mensen met bepaalde krachten laten zweven is voor veel illusionisten de normaalste zaak van de wereld. Maar hoe doe je dat midden op het strand? Jack en Rich laten het je zien..
20 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Lada Tow Fail
Even een Lada wegslepen lijkt een simpel klusje. Maar weet je wel hoe degelijk die dingen zijn? Daar is deze man nu ook achter..
20 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 87 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht van Koreusity..
19 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Speedfreak or Deathwish?
filerijden is voor een automobilist geen pretje. Met een motor kan je tenminste nog een beetje door de drukte heen manoeuvreren. Maar je kan het ook anders aanpakken. Zeggen jullie het maar. Levensmoe?..
19 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Chalk Warfare 3.0
Als klein kindje is het geweldig om met stoepkrijt de meest mooie tekeningen te maken. Maar dat kan behoorlijk uit de hand lopen..

Eerdere delen vind je hier en hier!
19 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Sam Pepper - How To Pick Up Cougars (Sexy Older Women)
We zien bijna wekelijks hoe we een leuke dame moeten versieren. Maar hoe zit het met de wat rijpere, maar nog steeds sexy oudere vrouwen? Sam Pepper laat het ons zien..
19 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Ghost Car Crash
Dat je onderweg met de auto een keer een andere auto over het hoofd ziet kan gebeuren. Maar als ze echt uit het niets komen dan wordt dat wel erg moeilijk..
19 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Crash Galore (225)
Dat het verkeer in andere landen niet te vergelijken is met dat van Nederland mag duidelijk zijn. We gaan weer voor een nieuwe Crash Galore..
19 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Truck Bike Draft 124 km/h
Fietsen is al zwaar zat, dus mocht je een keer de kans krijgen om achter een vrachtwagen wat extra snelheid te halen dan is het alleen maar goed voor je ego. Maar 124 km/h is en blijft erg snel op twee van die dunne bandjes..
18 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Serenading Rutgers University Girls
Een leuke dame versieren valt nog niet mee. Maar één ding is zeker. Met een gitaar om je nek, een leuke tekst en een beetje ballen kom je een heel eind.
18 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Jake's Sword (Adventure Time)
Wij zijn dol op 'How it's made' filmpjes. Vandaag gaan we voor een staaltje vakmanschap. We nemen een kijkje bij de heren van Man At Arms voor Jake's Sword uit de animatie serie Adventure Time..
18 Apr '14 - in Cool
door Patrick
20$ Fishing Line Prank
Wie heeft er vroeger niet stiekem achter een muurtje gezeten om mensen in de maling te nemen met een portemonnee aan een touwtje. Vandaag doen we dat over met een 20 dollar biljet. Blijft tof!
18 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Nick Murray's Porsche (991) 911
Een Porsche is voor heel wat mensen een onbereikbare droomauto. Duitse degelijkheid, snelheid en perfecte service zou je denken. Maar je kan het ook anders treffen. Zie hier het verhaal van Nick Murray's Porsche 911..

Update: En het is inmiddels opgelost..
18 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Fails Of The Week 3 April 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
18 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
De Politie..
De politie is je beste vriend, dat weten we inmiddels al een paar jaar. En dat de politie ook vrijstelling heeft van de meeste verkeersregels weten we ook. Maar het is en blijft in de ogen van de normale bestuurder lomp rijgedrag..
17 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Water Cannon vs Urinators
Pissen doe je op de plee, zo simpel is het. Maar na een behoorlijke avond doorzuipen kan het gebeuren dat je onderweg naar huis nog even een voordeur meepakt om tegenaan te pissen. En dat kan niet iedereen waarderen. Payback!
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Stuart Edge - Kiss The Girl In Real Life
We hebben inmiddels al heel wat van Stuart Edge voorbij zien komen hier op Biertijd. Van goocheltrucs tot romantische uitspattingen. Vandaag gaat hij met zijn vrienden de straat op om wat mensen te verrassen..
17 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Trapped Girl Illusion, Prank, Jack Vale
Met grappenmaker Jack Vale in de buurt weet je nooit wat je kunt verwachten. Zelfs afvoerpijpen en vastzittende meisjes verdwijnen als sneeuw voor de zon..
17 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 5 (R to U)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het vijfde deel van het alfabet. We gaan van R naar U..

Deel één, twee, drie en vier vind je hier!
17 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
ETT Scratch & Shred Turntable Snowboard
De heren van Signal Snowboards beginnen elke derde donderdag van de maand met een nieuw snowboard project. Vandaag gaan ze voor een Scratch & Shred Turntable Snowboard..
17 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Skateboarding Fail Compilation
Skaten, het is geen sport maar een manier van leven zeggen ze wel eens. Ik kan het me goed voorstellen. In het dagelijkse leven ga je ook wel eens hard onderuit..
17 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
LEGO Stop Motion Short - Action Bill
LEGO is hot! Althans, dat is het al sinds 1949. Maar vandaag de dag hebben we heel wat soorten blokjes, games, en zelfs films. Er zijn ook creatievelingen die zelf aan de slag gaan om een kort filmpje te maken. Zie hier de stop motion short Action Bill..
16 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Selfie Kick
Heel dat #selfie verhaal kan best grappig zijn, maar hou het dan wel een beetje veilig. Want om nou langs het spoor te gaan staan voor een spannende foto van jezelf kan niet iedereen waarderen..
16 Apr '14 - in Humor
door Patrick
WATTS Zap 14/04/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
16 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Guy Picking Up Guys
Vorige week ging deze dame de straat op om andere aantrekkelijke dames mee uit te vragen. Vandaag doet deze jongen het bij de mannen. Eén ding is zeker. Dames zijn een stuk makkelijker als het gaat om een date met iemand van hetzelfde geslacht..
16 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Help Jett Rebel #voeljevrij
Muzikale duizendpoot Jett Rebel heeft vorige week de 3FM Serious Talent Award gewonnen. Terecht, want deze jongen doet echt hele bijzondere dingen. Zo kun je nu bijvoorbeeld onderdeel worden van zijn interactieve videoclip 'Feeling Good’. Enige wat je hoeft te doen is je ultieme #voeljevrij moment te delen. Shine!
16 Apr '14 - in Music
door Patrick
Kids React To Walkmans
We worden allemaal een dagje ouder, en de techniek komt en gaat. Maar de walkman is toch niet zo oud zou je denken. Fout! Mijn dochter weet niet eens wat een videorecorder is, laat staan een walkman. En zo zijn er nog wel meer kinderen..
15 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Worst Wheel Of Fortune Contestant Ever
Het klinkt erg tegenstrijdig, maar je kan heel goed zijn in iets en tevens toch gigantisch falen. Kijk mee naar deze 'Wheel of Fortune' speler..
15 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - Super Sport Satisfaction
Als je als jonge knaap de droom hebt ooit een Chevrolet Malibu Super Sport te bezitten dan is het tof om op latere leeftijd vier Super Sport Chevy's in je garage te hebben staan. Sterker nog, dat is niet het enige wat Mark Lundquist op voorraad heeft staan. Zie hier zijn verhaal..
15 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Airplane Crosswind Difficulties
Met een vliegtuig vliegen is op zich al moeilijk genoeg, maar als moeder natuur zich ermee gaat bemoeien gaat het toch een stuk lastiger worden. Fasten your seatbelts!
15 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 4 (M to Q)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het vierde deel van het alfabet. We gaan van M naar Q..

Deel één, twee en drie vind je hier!
15 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Close Call.. (67)
Een zebrapad is voor voetgangers een mooie uitvinding. iedereen moet stoppen en jij kan veilig oversteken. Klinkt prima toch? Maar dan moet iedereen zich wel aan de regels houden..
15 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
C63 AMG Black Series Towed In London
Met een C63 AMG Black Series onder je kont kijk je niet op een paar knaken. Dus een bekeuring voor fout parkeren zal je ook een zorg zijn. Maar in Londen schrijven ze geen briefjes, die nemen gewoon je auto mee. Al is dat met zo'n wagen nog best een gedoe.
14 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Jack Vale - Giving People Money Experiment
Als iemand je op straat wat vraagt en je geeft daarop netjes antwoord, dan is het raar om daar geld voor te krijgen toch? We gaan weer eens op stap met Jack Vale..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
What DJ's Do These Days..
Dat DJ's vandaag de dag echt gigantisch veel verdienen weten we allemaal. Maar wat doen ze nou precies op zo'n mega evenement?..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Drunk vs Fence
Met een behoorlijke slok op wil je na de kroeg graag zo snel mogelijk naar huis toe. En als je dan onderweg een hek tegenkomt, dan mag dat geen belemmering zijn toch?..
14 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Paper Dreams - A Story By David Betteridge
Het leven kan raar lopen. Het ene moment ben je als hobby papieren modelauto's aan het fabriceren en even later krijg je van RedBull een baan aangeboden om mee te helpen hun Formule 1 wagens te ontwerpen. Het overkwam Paul Bischof..
14 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Formula 1 Pit Stop 1950 vs 2013
Door de jaren heen is er heel wat veranderd als het gaat om de Formule 1. Laten we eens kijken naar de pit stop. Zie hier het verschil tussen 1950 en 2013..
13 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
2014 Best Of MotoUSA Calendar Girls
Motoren een mooie vrouwen zijn een beste combinatie. En daar denken ze bij MotoUSA net zo over. Doe mij Ana maar!
13 Apr '14 - in Sexy
door Patrick
Russian Hitman Dead Body Clean Up Prank
Het probleem van elke huurmoordenaar is toch wel om het plaats delict schoon te krijgen en van het lijk af te komen. Voor Vitaly geen probleem, die belt gewoon de schoonmaakster. Alleen reageren die allemaal een beetje vreemd..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Beach Prank Fail
Op een zonnige dag op het strand een lijk bergraven is wellicht niet het meest ideale moment. Maar je kan het altijd proberen..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Scary Pizza Delivery Prank
Als pizzabezorger maak je heel wat mee. Je staat immers elke dag voor heel wat verschillende deuren. Wat deze pizzaboer meemaakt gaat misschien een beetje ver, maar dat komt vast goed..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Local Motors Verrado - Motorized Drift Trike
Trike driften is niets nieuws. Normaal gesproken ga je op een speciaal geprepareerde driewieler een steile bergweg af. Deze jongens doen het anders. Die maken drift trikes met een elektromotor. Ik zeg leuk speelgoed!
13 Apr '14 - in Cool
door Patrick
VitalyzdTv Gets Pranked By The Dudesons
Vitaly is op het internet groot geworden door zijn pranks. Wekelijks neemt hij wel mensen in de maling. Maar, dan kan je natuurlijk een keer iets terug verwachten. De eer aan de Dudesons..
13 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014 - No Fear
Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen..
13 Apr '14 - in Cool
door Patrick
4 Year Old BMX Twins
Jong geleerd is oud gedaan zeggen ze wel eens. Ik kan je een ding zeggen. Van deze vier jarige tweeling kunnen we nog heel wat verwachten..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Don't Text And Drive
Niet handsfree bellen onder het rijden is listig, maar sms'en gaat net een stapje verder. Wees gewoon slim en doe het niet, anders zou dit het gevolg wel eens kunnen zijn..
12 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
People Are Awesome - Windsurfing
Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Daar moeten wij nog even op wachten, maar deze beelden maken een boel goed..
12 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Truck Crash Galore (24) - Asia Special (2)
Dat menig vrachtwagenchauffeur ook wel eens brokken maakt hoef ik niemand wijs te maken. We gaan ook vandaag weer eens richting Azië voor een verse Truck Crash Galore..
12 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
A-Z Of Dance
Mocht je dit weekend nog de stad induiken voor wat dansplezier, dan hebben wij misschien nog wat nieuwe moves voor je. Zie hier het dansalfabet..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Hallo Jumbo!
In de supermarkt per ongeluk een potje wortels omstoten kan iedereen gebeuren. Daar zal niemand moeilijk over doen. Tenzij je een scholier bent. Want het is algemeen bekend dat elke supermarkt scholieren liever ziet gaan dan komen. Totale onzin natuurlijk, en al helemaal als je op deze manier met klanten omgaat. Doei Jumbo!
11 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Second Card Dealing
Met kaarten kun je een boel geld verdienen. Maar je kan er natuurlijk ook gigantisch veel mee verliezen. En zeker met een kaartdeler als Richard..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Girl Picking Up Girls
We zien wekelijks wel hoe mannen vrouwen proberen te versieren om hun telefoonnummer te bemachtigen. Maar hoe pakken vrouwen dat aan? En dan bedoel ik een vrouw die vrouwen probeert te versieren. Andrea laat het je zien..
11 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Ultimate Car Crash Compilation
Deze keer geen nieuw deel van Crash Galore, maar een ander soort compilatie. Van rallyrijders tot normale verkeerssituaties en van nieuwe missers tot web classics. We zien het in deze Car Crash Compilation..
11 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
WATTS Zap 07/04/14
Als er één heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een verse WATTS Zap!
10 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Bubble Pr0n
Normale plaatjes een erotisch tintje geven kan op heel wat manieren. Maar met de inmiddels bekende 'bubbels' kom je een heel eind. Zo maak je van de meest dagelijkse dingen dikke pr0n.. (volledig SFW)
10 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Old Man Fake Languages Prank
Een paar dagen terug begon een man in het Frans een heel verhaal tegen me midden in de supermarkt. Op zich prima, maar ik ken geen woord Frans. Deze oude man maakt er een geintje van om mensen wat te vragen, alleen bestaat de taal niet.
10 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Truck Crash Galore (23) - Asia Special
Na alle 'normale' bestuurders zijn nu de vrachtwagens weer eens aan de beurt. We reizen af naar Azië voor een nieuwe Truck Crash Galore..
10 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 3 (I to L)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het derde deel van het alfabet. We gaan van I naar L..

Deel één en twee vind je hier!
10 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2014!
10 Apr '14 - in Music
door Patrick
Fuck The Poor!
Dat er mensen zijn die elke maand weer geen geld hebben om eten te kopen of zelfs op straat leven is helaas realiteit. Maar als je daar als vrijwilliger met een collectebus wat aan wilt doen ziet menig mens je niet staan. Laten we ze even wakker schudden..
09 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Crash Galore (224) - Asia Special 3
We hebben het al vaker gezegd. Het verkeer is serieuze business, maar in sommige landen maken ze er gewoon een rommeltje van. Na deel 1 en deel 2 hierbij deel 3 van de Crash Galore Asia special..
09 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Speech Jammer Pickup - Get Her Number!
Dat de jongens van Simple Pickup geen moeite hebben met het versieren van dames weten we inmiddels. Ze hebben altijd wel een perfecte zin om een telefoonnummer te bemachtigen. Maar wat als ze gebruik maken van een speech jammer app? Dan gaat het toch een stuk lastiger..
09 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Joe Hanson Goes To Beerfest
Onze vrolijke vriend Joe is weer eens op stap geweest. Vandaag gaan we naar Beerfest om de aanwezige dames en heren wat vragen te stellen..
09 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag weer een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
09 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - Tatra T87 - Things Of The Past
Petrolicious zet regelmatig een auto en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag Paul Greenstein over zijn klassieke 1941 Tatra T87..
08 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
One Man's Saturday Morning
Wie kinderen heeft weet nog steeds van de talloze slapeloze nachten. Maar als na een week hard werken eindelijk het weekend voor de deur staat is het tijd voor uitslapen. Althans, dat zou je willen..
08 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of F1 - Part 2 (E to H)
We nemen met Red Bull Racing wederom een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag het tweede deel van het alfabet. We gaan van E naar H..

Deel één vind je hier!
08 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
People Are Awesome - GoPro POV Edition
Als er één camera veel gebruikt wordt voor extreme sports, dan is het wel de GoPro. Logisch ook, want het kleine apparaatje maakt prachtige beelden. Met al die POV opnames hebben we hierbij een verse People Are Awesome compilatie..
08 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Jean-Baptiste Chandelier - Acro Paragliding
Hoe geweldig is het om als een vogel over de bergen heen te zweven? Ik kan me niks mooiers voorstellen. Jean-Baptiste Chandelier komt aardig in de buurt..
08 Apr '14 - in Cool
door Patrick
The Lego Movie (Censored)
Hier in Nederland hebben we niet zoveel last van censuur. In Amerika is dat wel anders, maar wat als je onnodig gaat 'bleepen' in een animatie? Zie hier The Lego Movie..
08 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Classroom April Fools Day Prank
Eén april hebben we inmiddels achter ons, maar er verschijnen nog steeds filmpjes die zeker de moeite waard zijn. Deze leraar heeft een regel dat iedereen zijn telefoon op speaker moet zetten als diegene gebeld wordt. Ja, en daar ga je dan beste man..
07 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Crazy Chinese Driver in Yongkang, Zhejiang
Mocht je een keertje in Yongkang belanden (je weet maar nooit) wees dan op je hoede voor deze snuiter. Alvast een waarschuwing: Stap niet bij hem in de auto..
07 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Kissing Selfie Surprise
Vandaag de dag zijn 'selfies' helemaal hot. Maar waarom zou je een foto van jezelf maken als je er ook een kunt maken met een mooie dame naast je? En dan is de gelegenheid voor een stiekeme kus al snel aanwezig..
07 Apr '14 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome
De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag..
07 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Man At Arms - Daywalker's Glaives (Blade)
De mannen van Man at Arms maken al jaren 'wapens' voor grote filmproducties. Vandaag kijken we mee hoe ze Daywalker's Glaives fabriceren uit 'Blade'..
07 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Movie Trailer Voice Drive Thru
Even snel wat te eten halen bij de plaatselijke burgerboer is niet altijd even lekker maar vult wel de maag. Maar als je dan ook nog bij het bestellen het gevoel hebt dat je midden in een filmtrailer zit dan moet er wel een glimlach op je gezicht komen..
06 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Bus Stop Sign Painter
Je zou wellicht denken dat de mooie belettering 'Bus Stop' op straat door een specialist netjes wordt gespoten. Maar vergis je niet. Ook daar komt gewoon een emmer verf en een roller aan te pas. Deze man heeft er zo te zien ervaring mee..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Street Dance Battle vs NYPD Cop
Elke dag je danspasjes oefenen om op straat een beetje de grote jongen uit te hangen is natuurlijk een leuke hobby. Het is alleen een beetje zuur als oom agent je even laat zien hoe het echt moet..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
360° Spherical Panorama Timelapse
Dat je met een GoPro de meest mooie beelden kunt maken weten we inmiddels. Maar met zes GoPro's en een zelf 3D geprinte houder / statief wordt het allemaal een stuk leuker. Hier de beelden..
06 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Honest Game Trailers - Grand Theft Auto V (GTA V)
Het spel 'Grand Theft Auto V' is al een poosje uit, maar laten we eens kijken naar de trailer. En dan bedoel ik natuurlijk wel de eerlijke trailer..
06 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Freaky The Scary Snowman - Season 4 Top 20
Van sommige filmpjes hoop je dat er nooit een einde aan komt. Maar helaas zit het vierde seizoen er op voor Freaky the Scary Snowman. Zie hier een klein overzicht van zijn beste momenten..
06 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Koreusity 85 - Viral Compilation
Elke week is het weer feest op het interweb. De één na de andere viral wordt het net op geslingerd. Wederom tijd voor een klein overzicht van Koreusity..
05 Apr '14 - in Cool
door Patrick
FedEx Van On The Run
Dag in dag uit pakjes bezorgen is geen pretje. Je krijgt een afleverlijst van hier tot Tokio waar een normaal mens niet bij stil staat. Wij zouden er 3 dagen over doen wat die jongens in één dag wegrijden. En ja, dan vergeet je soms wel eens wat. Zoals een handrem..
05 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Team BlackSheep On Hong Kong #1
Dat je met een drone de meest geweldige beelden kunt schieten is inmiddels wel duidelijk. Vandaag gaan we met team BlackSheep richting Hong Kong voor een mooie vlucht over plekken waar je niet zo snel komt..
05 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Stoppie Parking
Met een motor is parkeren totaal geen probleem. Maar als het een keertje moet, doe het dan wel met stijl. Zoals deze jongen..
05 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Crash Galore (223) - Fire Truck Special
Haastige spoed is zelden goed, maar als brandweerman wil je toch echt zo snel mogelijk je brandje blussen. Al zit dat onderweg niet altijd mee..
05 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Parkour & Freerunning 2014
We hebben inmiddels aardig wat parkour specialisten voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag voegen we daar een verse clip aan toe..
05 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Honda's Mean Mower World Record
Ouderwets handmatig grasmaaien hebben we al jaren gehad. Vandaag de dag doen we het elektrisch of we rijden rond op een maaier. Honda heeft voor de mensen die erg veel haast hebben nu leuk speelgoed. Zie hier de Mean Mower..
04 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Best Fails Of The Week 1 April 2014
Maandelijkse fail compilaties zijn leuk, maar wij presenteren ze liever wekelijks. Zo gaan we goed het weekend in. Cheers!
04 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
True Facts About The Octopus
Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Octopus..
04 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Bus Stop Shooting Prank
Zit je op je gemak op de bus te wachten, krijg je plotseling een raar rood laserpuntje op je lichaam. Op zich niet echt interessant, maar als dan de man naast je op de grond valt dan is het toch wel even schrikken..
04 Apr '14 - in Humor
door Patrick
PistolShrimps - Haary Potter And The Vibrating Horcrux
De heren van Pistol Shrimps blijven ons vermaken. Is het geen Star Wars of The lord of the Rings, dan pakken ze wel Harry Potter beet om die hun eigen draai te geven..
04 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Scooter Crash Compilation
Het gaat vaak mis op de wegen, en natuurlijk niet alleen met auto's. Ook menig motor en scooterrijder heeft wel eens een slechte dag..
04 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Prince Gilchrist Slow Motion Flat Ground Skating
De trucjes van een professionele skateboarder zijn altijd tof. Maar in slow motion is het allemaal net wat mooier. Zie hier Prince Gilchrist..
03 Apr '14 - in Cool
door Patrick
WATTS Zap 31/03/14
Sport zijn we dol op. Maar dan wel op de Eurosport manier. Korte fragmenten met een toepasselijk muzikaal sausje. Zie hier een verse WATTS Zap..
03 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Audi Quattro Ice Track Challenge
De dagelijkse bezoeker weet dat ik gek ben van Duitse wagens. Met in het bijzonder Audi en Porsche. Audi weet wel hoe ze hun merk moeten promoten. Neem twee gloednieuwe RS6'en en zoek een ijsvlakte op voor een wedstrijdje tussen coureurs Mattias Ekström and Timo Scheider. Zonder regels..
03 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Red Bull Racing - A to Z of Formula One - Part 1 (A to D)
We nemen met Red Bull Racing een kijkje in de wereld van de Formule 1. Vandaag beginnen we met het eerste deel van het alfabet. We gaan van A naar D..
03 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
TLP March 2014 Mashup
Elke maand weer worden we online verrast met de meest mooie, opmerkelijke en toffe beelden. Tijd voor de buurman om daar ook deze maand weer een mashup van te maken..
03 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Kack Vale - Freaking People Out With Siri
Dat je Siri heel wat dingen kunt vragen weten alle iPad en iPhone bezitters. Maar midden op straat Siri raadplegen kan wel eens voor rare gezichten zorgen. Jack Vale laat het je zien..
03 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Spiderman - The Amazing Baby & Me
Waterboer Evian en baby's zijn een perfecte combinatie. Keer op keer komen ze met heerlijke commercials. Na de skaters, en dansers is nu Spiderman aan de beurt..
03 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Amazing Rat Tricks
Een paar ratten in huis kan niet iedereen waarderen, maar met een beetje liefde en aandacht kan het nog wel eens je beste vriend worden..
02 Apr '14 - in Animals
door Patrick
Circulus - Circus In An Abandoned Factory
Met je kleine uk een dagje naar een circus gaan kan erg leuk zijn. Maar het kan ook anders. Laten we eens een lading circusartiesten loslaten in een verlaten fabriek. Dat is best tof..
02 Apr '14 - in Cool
door Patrick
DevinSupertramp - Human Water SkeeBall
Met een warme zomer voor de deur mogen we nu al dagelijks genieten van een heerlijk temperatuurtje. En daar hoort een dosis waterplezier bij. Zie hier een nieuwe creatie van DevinSupertramp: Human Water SkeeBall..
02 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Jimmy Kimmel - Happy April Fools
Eén april hebben we inmiddels achter ons, maar de filmpjes komen altijd even later. Talk show host Jimmy Kimmel heeft zijn kijkers gevraagd of ze hun 1 april grappen wilde filmen. Hierbij een overzicht..
02 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Porsche 911 GT3 Test Drive
Porsches zijn bloedsnelle auto's. Dus als je er één op het oog hebt wil je natuurlijk wel even een rondje sturen met zo'n bolide. Eén ding is zeker, deze 911 GT3 wil je niet meer..
02 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
Extreme Sports Zapping
Extreme sporten zijn we dol op. Zo hebben we vandaag weer een verse compilatie van Extreme Sports Zapping - RAW..
02 Apr '14 - in Cool
door Patrick
Fail Compilation March 2014
Elke maand gaat er wel wat fout, dat weten we onderhand. Ook maart was een maand vol missers en pijnlijke situaties. Zie hier het overzicht van Fail..
02 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Kampioen - Soufiane Touzani & Winne
De freestyle voetbalkunsten van Soufiane hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Combineer die met de rapskills van Winne en een nieuwe World Cup hit is geboren. Zie hier Kampioen!
02 Apr '14 - in Music
door Patrick
Drummer Girl - Toxicity (System Of A Down)
De muziek van System Of A Down moet je van houden. Het is simpelweg geen muziek die je echt dagelijks hoort op de radio. Maar deze dame maakt er op straat een behoorlijke drumshow van. Ik zeg respect!
01 Apr '14 - in Music
door Patrick
Kid Banana Surprise
Een kind in de maling nemen is simpel. Geef hem een tas met een cadeau. Verwissel eerst het cadeau met een doodgewone banaan en veel kinderen zullen het niet waarderen. Maar deze kleine snuiter is een uitzondering op de regel..
01 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Magic Of Rahat - Scream Pic Prank
Mensen in de maling nemen is altijd leuk. En laat dat nou de favoriete hobby zijn van Rahat. Vandaag vraagt hij of voorbijgangers een foto van hem willen maken..
01 Apr '14 - in Humor
door Patrick
Crash Galore (222)
Dat zelfs hier in Nederland de dashcams goed worden verkocht is bijna logisch te noemen na ruim 200 delen van Crash Galore. vandaag gaan we voor deel 222. Enjoy!
01 Apr '14 - in WTF!
door Patrick
Lamborghini Aventador Crash
In Londen rijden de meest mooie en kostbare bolides rond. En tja, dat gaat wel eens mis..
01 Apr '14 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties