Archief

Items van February 2020
Koreusity 366 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. En ja, ook vandaag weer een vers overzicht.
28 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Zombies At The Gas Station

Met een slok op achter het stuur van een auto stappen is zo fout als maar zijn kan. Maar een paar pillen of ander spul is net zo gevaarlijk. Dat bewijst dit stelletje ongeregeld wel..
28 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Volkswagen I.D. R vs McLaren 720s

Het lijkt tegenwoordig wel een spelletje onder de autofabrikanten om een elektrische hypercar op het asfalt te zetten. Vandaag de Volkswagen I.D. R. En ja, die is rap.
28 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Racing Fail Compilation

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
27 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
FailArmy

Als kleine jongen is je vader een held. Dé man die bergen kan verzetten en nergens bang voor is. Maar heb wel een beetje respect voor die man. Hij heeft het ook niet altijd makkelijk.
25 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Building World's Smallest Tesla

Wij hier bij Biertijd houden wel van kleine projectjes. Zo ook deze gozer die de uitdaging aanging om de kleinste Tesla te bouwen. Best cool!
25 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Jimmy Carr Roasting The Audience VOL. 3

Stand up comedian Jimmy Carr is een man uit duizenden. Naar mijn mening geweldige humor, en altijd druk met zijn publiek bezig. En laat dat laatste nou heerlijke momenten opleveren.

Voor wie eerdere delen gemist heeft. Hier deel 1 en hier deel 2.
25 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Building a Volkswagen Inspired Mini Bike in 11 Minutes

Altijd al gek geweest van een klassieke Volkswagens, maar zie je jezelf liever op een mini bike door het verkeer vliegen? Wellicht dat deze creatie wat voor je is. Ik zeg tof!
25 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Maar vandaag gooien ze het over een andere boeg. Ze gaan voor een Airsoft battle! Maar dan wel op de Dude Perfect manier.
25 Feb '20 - in Cool
door Patrick
ALways Follow Your Instructor

Nu er weer heel wat mensen voor het eerst op wintersport gaan is het belangrijk om altijd de opdrachten van je skileraar te volgen. Want voor je het weet krijg je dit..
24 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Australia 6

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. En dat is in Australië niet anders.
24 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Nürburgring Nordschleife XL Crash & Fail Compilation 2019

Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je.
24 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 365 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. En ja, ook vandaag weer een vers overzicht.
21 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Car Crashes Time 2020 (01)

Als je het echt niet meer weet dan adviseer ik je schadehersteller te worden. Geloof me, je zit geen seconde zonder werk.
20 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 08 2020

Naast officiële rallywedstrijden zijn er ook genoeg amateurs die gladde, besneeuwde en bochtige wegen proberen te bedwingen. Amateur of Pro, er gaat altijd wel wat mis.
20 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Zefrank

We zien regelmatig 'True Facts' filmpjes voorbij komen van "natuurspecialist" Zefrank. Vandaag gaat hij dieper in op de paringsdans van de Peacock Spider.
20 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Lamme Frans in de Lanterfantje Carpool Carnaoke!

Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende tekst. We gaan met Lamme Frans voor een dosis Carpool Carnaoke!
19 Feb '20 - in Music
door Patrick
James Corden Carpool Karaoke - Justin Bieber

Talkshow presentator James Corden pikt regelmatig bekende sterren op voor een karaoke sessie in zijn auto. Deze keer meent hij Justin Bieber mee voor een ritje.
19 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Car Goes Airborne At A Roundabout

Met een slok op achter het stuur stappen is simpelweg een no-go! Want je kan wel eens in alle haast wat over het hoofd zien. Zo ook in dit geval.
19 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
BBC Earth

Wij mensen hebben wel eens wat onenigheid, maar in het dierenrijk is het niet anders. En dat weten ze vandaag de dag prachtig op beeld te zetten.
16 Feb '20 - in Animals
door Patrick
Arthur Tussik - Fiat Spider 2000 Restoration

Ook vandaag neemt onze vriend Arthur Tussik weer een auto onderhanden. Geen gigantische schadebak, maar een Fiat Spider 2000 die wel wat liefde kan gebruiken. En dat kan de beste man wel.
16 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best Of Dashcams - Bad Driving In Europe 2019

Ook dit weekend gaan we natuurlijk niet door zonder een lading wegpiraten. Zie hier een de beste dashcam momenten van 2019 uit Europa.
16 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Best Snow News Bloopers

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Jammer joh!
16 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Koreusity 364 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
14 Feb '20 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome vs FailArmy (22)

De People Are Awesome compilaties zijn tof, maar ook de gebruikelijke fail compilaties zijn prima te doen. Vandaag combineren we ze gewoon.
14 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Wingsuit Precision

Met een wingsuit uit een vliegtuig springen is op zich al een toffe ervaring. Maar deze gozer gaat net een stapje verder.
14 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Simon's Cat

Simon's harige maatje is een eigenaardig beestje. Maar ook voor hem is het Valentijnsdag. En ja, liefde is een apart iets.
14 Feb '20 - in Animation
door Patrick
1400HP Ford Barra Sleeper

Altijd tof, een auto met een klassiek uiterlijk waarvan onder de kap niets meer origineel is. Zo ook deze Ford Barra met 1400+ PK! Ik zeg damn!
11 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Guinness World Record 62inch Firework Shell

Vuurwerk, hoe groter hoe beter. Maar is dat ook zo? Zie deze 62inch shell. Een nieuw Guinness wereldrecord maar volgens mij heb ik mooiere varianten voorbij zien komen bij onze Chinese vrienden.
11 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1965 Ford Mustang Fastback

Petrolicious zet wekelijks een auto of een motor en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag in de hoofdrol de 1965 Ford Mustang Fastback van Nathan Cali.
11 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Dude Perfect

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 34212 pogingen om een shot op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag gaan we voor 'Water Bottle Flip 3'.
11 Feb '20 - in Cool
door Patrick
FailArmy

Met Valentijnsdag voor de deur is het voor veel stellen weer de tijd om een dagje extra hun best te doen. Al denkt niet iedereen zo..
11 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 363 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
10 Feb '20 - in Cool
door Patrick
True Facts

Altijd leuk, bepaalde dieren- en natuurfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Skeleton Shrimp.
10 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Winter Bus Ride

Geen geld voor een buskaartje? Dan moet je creatief zijn. En laat deze gozer dat nou zijn. Veilig? Dat is weer een ander verhaal.
10 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
LIFE - Part 2

Met de lente voor de deur gaan weer eens voor een dosis eye candy. Schitterende beelden van moeder natuur. Zie hier 'LIFE - Part 2'.
10 Feb '20 - in Photography
door Patrick
A Bad Lip Reading

Tijdens een American Football wedstrijd zie je de spelers regelmatig met elkaar praten of tegen elkaar schreeuwen. Maar wat zeggen ze nou eigenlijk? Met een dosis 'liplezen' komen we een heel eind.
06 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Extreme Snowboarding

Gelukkig gaan we qua temperatuur de goede kant op, maar de sneeuw had ook zijn voordelen. We zoeken nog één keer de kou op voor wat extreme snowboarding.
06 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Scary Snowman Prank

De schrikpraktijken van Freaky the Scary Snowman hebben we wel vaker voorbij zien komen hier op Biertijd. En één ding is zeker, het blijft geweldig.
06 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Super Bowl LIV Halftime Show 2020

Laatst werd in Amerika de 54ste Super Bowl gehouden. Een gigantisch football feestje met miljoenen kijkers. Shakira en J. Lo mochten dit jaar de halftime show verzorgen. En dat was een aardig succes.
06 Feb '20 - in Music
door Patrick
Cartoon-Box #172 - Dinner With Zombies

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor, en dat kunnen wij wel waarderen. Ook vandaag hebben ze weer een nieuwe korte animatie voor je.
06 Feb '20 - in Animation
door Patrick
Star Wars, Visual Effects CGI Star Wars, Rise Of Skywalker, Breakdowns

Dat we bij elke film en serie weer in de maling worden genomen weten we inmiddels. Special effects, groene schermen, CGI en noem het maar op. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Star Wars: The Rise of Skywalker.
04 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Koreusity 362 - Viral Compilation

Door griep een paar dagen later, maar elke dag worden de meest toffe filmpjes geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht van onze vrienden bij Koreusity.
04 Feb '20 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - BMW 1-Series M Coupe

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de BMW 1M Coupe van Adrian Miles.
04 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - BMW 5 Series Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een BMW 5 Serie.
04 Feb '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Best News Bloopers January 2020

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Jammer joh!
04 Feb '20 - in Humor
door Patrick
Scary Snowman Prank

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
04 Feb '20 - in Humor
door Patrick
FailArmy

Sommige acties zie je ver van te voren al fout aflopen. Niet erg, hebben wij weer wat te lachen..
04 Feb '20 - in WTF!
door Patrick
Win Compilation February 2020

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel tof om weer eens wat winnaars te zien. Kijk mee!
03 Feb '20 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties