Blue Planet II - Sharks Attack Submarine

Voor de documentaire Blue Planet II gaan ze diep het water in voor waanzinnige beelden. Maar als er een aantal haaien aan het strijden zijn om een walvis dan ben je zelfs in een onderzeeër ook niet welkom..
04 Nov '17 - in Animals
door Patrick
Lovebird Doesn't Like The Smiley Finger, Agapornis

Vogeltjes zijn tof. Heb er zelf zo'n 43 gehad en stuk voor stuk hebben ze een eigen wil. Dit beestje wil graag geaaid worden, maar dan wel zonder smiley..
11 Sep '17 - in Animals
door Patrick
Funny Pet Fails Compilation

Of je nou een hamster door je kamer hebt rennen of een paar honden, alle dieren gaan wel eens in de fout. Kijk mee..
29 Aug '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Bellanca

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Bellanca. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
22 Aug '17 - in Animals
door Patrick
Frisbee Dog Fail

Heb jij zo'n viervoeter thuis die niet vooruit te branden is? Wellicht dat een potje frisbee hem wat energieker maakt. Al kan dat ook niet altijd goed gaan..
13 Aug '17 - in Animals
door Patrick
Dog Won't Leave The Park

Als hond ben je maar al te blij om even naar het park te mogen. Dit beestje is daarop geen uitzondering. Alleen is weer naar huis gaan voor hem eigenlijk geen optie..
11 Aug '17 - in Animals
door Patrick
Pitbull Protects Human Head During Seizure

Epilepsie is geen pretje. En van de aanvallen kan je zelf ook behoorlijk wat schade oplopen. Deze pitbull is zo getraind dat hij zo goed als mogelijk je hoofd probeert te beschermen bij een aanval. Top beestje!
09 Aug '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Sephora

Leven op straat is voor een mens geen doen, maar ook voor dieren gewoon een lijdensweg. Gelukkig zijn er instanties zoals Hope For Paws die honden en katten een helpende hand bieden..
25 Jul '17 - in Animals
door Patrick
Funny Seal & Sea Lion Compilation

Zeehonden en zeeleeuwen hebben net als mensen zo nu en dan een maffe bui. En dat kunnen wij wel waarderen. Kijk mee..
06 Jul '17 - in Animals
door Patrick
Portia The Three Super Power Spider

Ik heb het niet zo op spinnen. Naja, de spinner op mijn bureau gaat nog wel, maar de echte spinnen liever niet. Maar aan de andere kant kan ik ook wel respect hebben voor die beestjes. En in het bijzonder Portia..
04 Jul '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Pitbull Boy

Er zijn heel wat honden die op straat leven. Ruk natuurlijk en al helemaal als het beestje gewoon een baasje heeft die hem kwijt is. Ook daar is Hope For Paws goed in..
01 Jul '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Sully & Tooney

Leven op straat is voor een mens geen doen, maar ook voor dieren gewoon een lijdensweg. Gelukkig zijn er instanties zoals Hope For Paws die honden en katten een helpende hand bieden..
26 Jun '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Street Kittens

Er zijn heel wat honden en katten die verwaarloosd op straat leven. Zo ook dit stelletje kittens. Gelukkig voor hen schoot Hope For Paws te hulp. Respect!
23 Jun '17 - in Animals
door Patrick
Camels Making Love In The Middle Of The Road

De woestijn is groot. En dus is het voor een kameel maar lastig om de juiste partner te vinden. Maar als je dan eindelijke de juiste treft kan je maar gelijk van bil gaan. Al is midden op de weg wellicht niet de beste plek..
31 May '17 - in Animals
door Patrick
Dog Fails Compilation

Als trouwe viervoeter mag je dan wel mans beste vriend zijn. Maar ook beste vrienden gaan wel eens in de fout..
16 May '17 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Cassandra

De organisatie Hope For Paws doet goed werk. Want er zijn heel wat zwerfhonden op straat die een beter leven verdienen. Zo ook de dakloze pitbull Cassandra die haar vriend niet wil verlaten. Ze zit namelijk al twee weken naast een overleden poedel. Tijd om in actie te komen.
15 May '17 - in Animals
door Patrick
Cat Has A Crazy Deep Meow

Bij ons mensen heeft de één een hoge stem, de ander weer laag. Bij katten zie je dat niet zo vaak. Deze huistijger heeft de stem van Barry White..
15 May '17 - in Animals
door Patrick
Guilty Dogs Compilation

Wij mensen hebben wel eens een schuldgevoel, en dat is bij dieren niet anders. Deze viervoeters hebben het een en ander uit te leggen..
11 May '17 - in Animals
door Patrick
Cats vs Cleaning Robot, Vacuum

Katten zijn nieuwsgierige beestjes. Op zich geen probleem. Sterker nog, dat zorgt voor humoristische beelden. Want zeg zelf, een robot stofzuiger is toch doodeng..
04 May '17 - in Animals
door Patrick
Cats Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat huistijgers..
02 May '17 - in Animals
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties