Hope For Paws - Spirit

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Spirit. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
03 Dec '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Houdini

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Houdini. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
29 Nov '16 - in Animals
door Patrick
Where's The Bone?

Dat een hond gek is van een bot weten we allemaal. Maar soms is dat ding simpelweg ongrijpbaar..
15 Nov '16 - in Animals
door Patrick
Funny Animal Fails Compilation

Wij mensen gaan regelmatig de fout in, maar gelukkig zijn we niet de enige. Ook dieren hebben daar wel eens last van..
08 Nov '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Pepe

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Pepe. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
06 Nov '16 - in Animals
door Patrick
Homewrecking Penguin

Vreemdgaan is bij mensen al een naaistreek, maar het gebeurt ook bij dieren. Deze pingun denkt na lange tijd vrolijk thuis te komen, maar dan blijkt zijn vrouw ondertussen een ander te hebben. En ja, dat gaat niet zonder slag of stoot..
05 Nov '16 - in Animals
door Patrick
Funny Pugs Compilation

Honden blijven toffe dieren. Vandaag staan een lading maffe Pugs in de hoofdrol. Kijk mee..
27 Oct '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Scooby

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Scooby. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
23 Oct '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Petunia & Petals

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Petunia. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
06 Oct '16 - in Animals
door Patrick
Deer vs Leaf Blower

Een hert zal bij een klein beetje herrie van een bladblazer meteen de benen nemen, maar dit beestje is een heel ander verhaal..
30 Sep '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Seymour

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Seymour. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
10 Sep '16 - in Animals
door Patrick
Kitten Rescue

Er zijn heel wat dieren die dagelijks zichzelf in de problemen brengen. Zo ook dit katje. Gelukkig zijn er altijd mensen die graag een helpende hand bieden.
29 Aug '16 - in Animals
door Patrick
Three Cups One Seagull

Dieren zijn slim, althans, sommige dan. Menig mens raakt de weg kwijt bij een ouderwets potje balletje balletje. Maar deze meeuw maak je niet gek..
25 Aug '16 - in Animals
door Patrick
Funny Cat Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat huistijgers..
12 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Eric vs Broccoli

Niet iedereen is dol op zijn dagelijkse groente. En Eric is daar n van. En dat laat hij blijken ook..
07 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Parrot Dance

Sommige vogels zijn mentaal zeer gevoelig, en dan kunnen ze zichzelf wel het een en ander aandoen uit frustratie. Zo ook deze ex-gevleugelde vriend. Inmiddels bij een nieuwe 'baas'. En zo te zien gaat het de goede kant op..
06 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Dog Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat trouwe viervoeters..
25 Jun '16 - in Animals
door Patrick
The Life Of Stella

Mocht ik in een volgend leven terug kunnen komen als een dier, dan graag als een Labrador. Want zeg zelf, dit is toch een heerlijk leventje..
18 Jun '16 - in Animals
door Patrick
The Rescue Of Lobster Lobby Joe, #kreeft, #lobster, #eten

Het is de normaalste zaak van de wereld om naar de visboer te gaan voor je dagelijkse dosis vis. Maar in een restaurant of zelfs een supermarkt een levende kreeft uitzoeken gaat voor sommige mensen te ver. En dus kreeg kreeft 'Lobby Joe' een tweede leven. Een mooi gebaar, maar toch verwacht ik dat hij uiteindelijk voor iemands neus ligt met een mes en vork ernaast..
08 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Kiwi vs Siri, #parkiet, #vogel, #parakeet, #huisdier

Een parkiet is een gezellig beestje. Had er een poosje terug een kleine 43 en een aantal zo gek als een deur. Helaas zijn er maar weinig die goed kunnen praten. Want zeg zelf, ook een parkiet kan Siri wel eens gebruiken..
08 Jun '16 - in Animals
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties