Amazing Rat Tricks
Een paar ratten in huis kan niet iedereen waarderen, maar met een beetje liefde en aandacht kan het nog wel eens je beste vriend worden..
02 Apr '14 - in Animals
door Patrick
Who Knew Dogs Could Fly
Je honden een middag alleen thuis laten kan twee kanten op gaan. Of je komt thuis en ze liggen lekker te slapen en er is niets aan de hand. Of je bankstel heeft een nieuwe plek gekregen..
23 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
GoPro Best Of Animals
Dat je met een GoPro de meest mooie beelden kunt schieten weten we inmiddels van alle extreme sports compilaties. Vandaag gaan we voor de dieren. Net zo mooi kan ik je zeggen..
22 Mar '14 - in Animals
door Patrick
When The Dog Stays Home Alone
We weten allemaal dat als de kat van huis is, de muizen op tafel dansen. Maar honden kunnen er ook wat van..
17 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Perfect Dog House
Een hond is tof, maar als je meerdere honden wilt dan is de vraag al snel, heb ik genoeg ruimte? Met dit 'hok' ben je zo van alle vragen verlost..
14 Mar '14 - in Animals
door Patrick
GoPro: Lions - The New Endangered Spieces?
Leeuwen in het wild zijn levensgevaarlijk, maar is dat ook echt zo? We kijken mee met leeuwenexpert Kevin Richardson..
01 Jan '14 - in Animals
door Patrick
8 Signs Your cat Is Actually A Dog
Er zijn kattenmensen en hondenmensen. Het is maar wel dier je het meest ligt. Maar er zijn ook dieren die niet helemaal begrijpen wat ze nou eigenlijk zijn. Zoals deze kat..
28 Dec '13 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Miley
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Miley. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
18 Dec '13 - in Animals
door Patrick
Car-L Meets The Lions
Om een jonge groep leeuwen te benaderen moet je het voorzichtig aanpakken. Een op afstand bestuurbaar wagentje is een optie. Monteer daar een dikke fotocamera op en deze geweldige plaatjes zijn het resultaat..
25 Nov '13 - in Animals
door Patrick
Tiger Toothache
Je zou toch denken dat een tijger met kiespijn niet echt een al te beste bui heeft. Toch lukt het deze man om zonder problemen hem van zijn pijn af te helpen..
14 Nov '13 - in Animals
door Patrick
Nice Catch!
Als sportvisser mag je best trots zijn op het spul dat je binnenhaalt. Maar je bent natuurlijk niet de enige die op zoek is naar een goede vangst..
27 Oct '13 - in Animals
door Patrick
10 Facts About Great White Sharks
Altijd leuk, bepaalde weetjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag 10 opmerkelijke feiten over de grote witte haai..
23 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Guilty Dogs (02)
Wij mensen hebben wel eens een schuldgevoel, en dat is bij dieren niet anders. Ook viervoeters hebben soms wel eens wat uit te leggen. Na deel 1 hierbij deel 2..
22 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Guilty Dogs Compilation
Wij mensen hebben wel eens een schuldgevoel, en dat is bij dieren niet anders. Deze viervoeters hebben het een en ander uit te leggen..
07 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Lion Hug
Het is leuk als je thuis komt en er zit een enthousiaste keffer of huistijger op je te wachten. Maar dat kan natuurlijk altijd nog beter..
03 Oct '13 - in Animals
door Patrick
Baby Bunny Release
Als je een verloren baby konijntje vind dan is het wel zo netjes dat je het beestje de nodige verzorging geeft alvorens je hem weer vrij laat. Maar of het, in dit geval, veel zin heeft gehad is een ander verhaal..
30 Sep '13 - in Animals
door Patrick
A Tribute To The Heroes Among Us - The Work Of Hope For Paws
Het leven van een hond gaat niet over rozen. Al helemaal niet voor de viervoeters die verwaarloosd op straat leven. Gelukkig zijn er altijd nog mensen als 'Hope For Paws', die de beestjes een beter leven kunnen geven. Respect!
29 Sep '13 - in Animals
door Patrick
A Fish's Lucky Day
Het leven van een vis gaat niet over rozen. Als je eenmaal de verkeerde haak in je bek hebt kan het wel eens over en sluiten zijn. Gelukkig mag dit beestje weer gewoon het water in. Althans...
28 Sep '13 - in Animals
door Patrick
People Saving Animals
Wij mensen kunnen het soms moeilijk hebben, maar dieren kunnen ook wel eens klem komen te zitten. Gelukkig zijn wij mensen er dan om een handje te helpen..
30 Aug '13 - in Animals
door Patrick
Dirt Bike Rider vs Ram
Een Ram is een leuk beest voor op de kinderboerderij, maar als motorrijder wil je hem liever niet tegenkomen tijdens je ritje door de bossen en over bergpaden. Ze kunnen nogal lastig zijn..
10 Aug '13 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties