Cats vs Cucumbers
Katten zijn voor de donder niet bang, maar komkommers is een heel ander verhaal. Kijk mee..
17 Nov '15 - in Animals
door Patrick
GoPro: Pelican Learns To Fish
Sommige beesten hebben een beetje hulp nodig. Zo ook deze in de steek gelaten pelikaan. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die er moeite voor doen om het beestje te helpen. En met succes!..
05 Nov '15 - in Animals
door Patrick
Mola Mola Riding
Tijdens het vissen kan je op sommige plekken zeer opmerkelijk bezoek krijgen. Na het helpen van deze Mola Mola was het beestje zelfs zo vrij om een ritje weg te geven..
04 Nov '15 - in Animals
door Patrick
India's 'Birdman' Feeds 4000 Parakeets A Day
Parkieten zijn toffe beestjes, heb er inmiddels al heel wat gehad. Halsbandparkieten zijn daarentegen net wat eigenwijzer. En als je er dan buiten op je balkon twee treft is het best grappig om die beestjes wat eten te geven. Deze man deed dat ook, maar inmiddels komen er dagelijks 4000 parkieten voor 40% zijn salaris opvreten. Toch wel respect voor de beste man..
28 Oct '15 - in Animals
door Patrick
Elephant Guard
Mocht je hond niet groot genoeg zijn, of simpelweg te lief. Dan kan je altijd nog een olifant nemen om je te beschermen. Het zal vast een rommeltje in huis geven, maar geloof me, iedereen blijft bij je uit de buurt..
10 Oct '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Dolly
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Dolly. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
18 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Aaron
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Aaron. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
05 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Crow vs Windshield Wipers
Een vervelende vogel op je auto? Doe je ruitenwissers aan en weg zijn ze. Althans, er zijn vogels die overal maling aan hebben..
02 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Cola & Pepsi
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Cola & Pepsi. Gelukkig voor hun schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
27 Aug '15 - in Animals
door Patrick
Dog Rescue Of A Lifetime - Zuzi'e Story
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Zuzi. Gelukkig voor haar schoot 'Howl Of A Dog' te hulp. Respect!
12 Aug '15 - in Animals
door Patrick
Jimmy Kimmel On The Killing Of Cecil The Lion
Het verhaal van de Amerikaanse tandarts Walter Palmer die begin juli de bekende leeuw Cecil dood schoot zal jullie vast niet ontgaan zijn. Talk show host Jimmy Kimmel wilde ook nog wat kwijt over de kwestie..
29 Jul '15 - in Animals
door Patrick
Working At Home & Cats Don't Mix
Thuis werken, of het nou voor school of werk is kan best handig zijn. Maar dan moet je geen huistijger rond hebben lopen die het je moeilijk maakt..
06 Jul '15 - in Animals
door Patrick
Ultimate Funny Dogs Compilation
Niet alleen mensen maar ook dieren hebben wel eens een gekke bui. Deze viervoeters bewijzen dat maar weer eens..
17 Jun '15 - in Animals
door Patrick
Cats Are Assholes Compilation
Je hebt hondenmensen en kattenmensen. Persoonlijk heb ik het niet zo op katten. Waarom? Nou, hierom!..
28 Apr '15 - in Animals
door Patrick
Reverence ibook - Insect Portraits, The Stuff of Nightmares
Er zijn heel wat mensen die niets moeten hebben van insecten, waaronder ik. Maar op een bepaalde manier zijn het toch mooie beestjes. Kijk mee naar Reverence ibook..
26 Apr '15 - in Animals
door Patrick
Chimpanzee vs Drone
Aapjes kijken in de dierentuin is altijd leuk. Maar denken de apen daar ook zo over? Dat je van een afstandje staat te kijken is op zich prima, maar een drone kunnen ze niet echt waarderen. Logisch, die beestjes willen ook een beetje privacy toch?..
11 Apr '15 - in Animals
door Patrick
Dog Fails Compilation
Als trouwe viervoeter mag je dan wel mans beste vriend zijn. Ook beste vrienden maken wel eens een foutje..
05 Apr '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws Dog Rescue - Jordan
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Jordan. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
25 Mar '15 - in Animals
door Patrick
35 Amazing Dog Tricks Performed By Jesse
De kleine Jesse is geen onbekende voor ons. De slimme Jack Russell heeft in de loop der tijd aardig wat trucjes geleerd. Zie hier zijn laatste skills..
05 Feb '15 - in Animals
door Patrick
Most Inspiring Dog Rescues
Of het nou een hond met een baasje is, of een zwerfhond, het is en blijft rot als ze in problemen komen. Gelukkig zijn er altijd mensen die een helpende hand bieden..
01 Feb '15 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties