Euphrynichus Amanica - Whipspider Bite Me
Ik ben totaal geen liefhebber van spinnen of wat er ook op lijkt. Maar er zijn mensen die het wel leuk vinden om een beetje te spelen met een spin. Ik sla even over..
07 Feb '16 - in Animals
door Patrick
Ripley The Toucan
Een parkiet op je schouder die kusjes geeft of een papegaai die op tafel de mooiste trucjes doet, allemaal tof. Maar een Toucan als knuffeldier zie je niet zo vaak..
03 Feb '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Venus
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Venus. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
17 Jan '16 - in Animals
door Patrick
Dog vs Darts
Honden zijn dol op ballen. Gooien, ophalen je wet wel. Maar met deze hond is darten kijken een bijzondere ervaring..
09 Jan '16 - in Animals
door Patrick
Devin Supertramp - Incredible Dog Challenge
Dat YT filmmaker Devin Supertramp garant staat voor prachtige beelden van de meest uiteenlopende 'sporten' hoef ik jullie niet meer wijs te maken. Vandaag gaan we met de honden op pad..
28 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Ginger, Sage & Emma
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Ginger, Sage en Emma. Gelukkig voor hun schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
25 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Animal Fails Compilation 2015
Wij mensen gaan regelmatig de fout in, maar gelukkig zijn we niet de enige. Ook dieren hebben daar wel eens last van..
22 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Frozen Kitten Lives
Kittens zijn lief, en sneeuw is leuk. Maar die combinatie is niet echt optimaal. Gelukkig zijn er altijd mensen met hun hart op de juiste plek..
14 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Donald Trump vs Bald Eagle
Er zijn heel wat mensen die Donald Trump inmiddels uitkotsen. Sterker nog, zelfs deze Amerikaanse zeearend heeft het helemaal met hem gehad..
09 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Veyron
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Pit Bull Veyron. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
06 Dec '15 - in Animals
door Patrick
Cats vs Cucumbers
Katten zijn voor de donder niet bang, maar komkommers is een heel ander verhaal. Kijk mee..
17 Nov '15 - in Animals
door Patrick
GoPro: Pelican Learns To Fish
Sommige beesten hebben een beetje hulp nodig. Zo ook deze in de steek gelaten pelikaan. Maar gelukkig zijn er altijd mensen die er moeite voor doen om het beestje te helpen. En met succes!..
05 Nov '15 - in Animals
door Patrick
Mola Mola Riding
Tijdens het vissen kan je op sommige plekken zeer opmerkelijk bezoek krijgen. Na het helpen van deze Mola Mola was het beestje zelfs zo vrij om een ritje weg te geven..
04 Nov '15 - in Animals
door Patrick
India's 'Birdman' Feeds 4000 Parakeets A Day
Parkieten zijn toffe beestjes, heb er inmiddels al heel wat gehad. Halsbandparkieten zijn daarentegen net wat eigenwijzer. En als je er dan buiten op je balkon twee treft is het best grappig om die beestjes wat eten te geven. Deze man deed dat ook, maar inmiddels komen er dagelijks 4000 parkieten voor 40% zijn salaris opvreten. Toch wel respect voor de beste man..
28 Oct '15 - in Animals
door Patrick
Elephant Guard
Mocht je hond niet groot genoeg zijn, of simpelweg te lief. Dan kan je altijd nog een olifant nemen om je te beschermen. Het zal vast een rommeltje in huis geven, maar geloof me, iedereen blijft bij je uit de buurt..
10 Oct '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Dolly
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Dolly. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
18 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Aaron
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Aaron. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
05 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Crow vs Windshield Wipers
Een vervelende vogel op je auto? Doe je ruitenwissers aan en weg zijn ze. Althans, er zijn vogels die overal maling aan hebben..
02 Sep '15 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Cola & Pepsi
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Cola & Pepsi. Gelukkig voor hun schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
27 Aug '15 - in Animals
door Patrick
Dog Rescue Of A Lifetime - Zuzi'e Story
Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Zuzi. Gelukkig voor haar schoot 'Howl Of A Dog' te hulp. Respect!
12 Aug '15 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties