Worthless Cats That Can't Jump
Wie thuis een huistijger heeft lopen weet dat ze op de meest onmogelijke plekken kunnen komen. Maar er zijn ook zat van die haarballen die het springen nog niet echt onder de knie hebben..
17 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Serenading The Cattle With My Trombone
Daar zit je dan, op je stoel met een trombone in je hand. In geen velden of wegen een dier te zien. Totdat ze het geluid van een trombone horen..
04 Aug '14 - in Animals
door Patrick
RC Car vs Dogs
Veel honden hebben heel wat beweging nodig. Maar als je dan zelf een beetje lui bent ingesteld, kan dat wel eens lastig zijn. Althans, wie niet fit is moet slim zijn. Zo komen ze toch nog aan hun beweging toe..
04 Aug '14 - in Animals
door Patrick
Kayakers vs Whale
In ArgentiniŽ lekker met zijn tweeŽn even met een kajak het water op is zeer rustgevend. Althans, dan moet je geen speelse walvis tegenkomen..
24 Jul '14 - in Animals
door Patrick
Milking The World's Most Venomous Fish - The Stonefish
Als er ťťn vis is waar je liever niet mee in aanraking komt dan is het wel de Steenvis. Het beestje is niet alleen een griezel om te zien, maar hij is ook nog super giftig. Laten we eens kijken hoe hij zijn 'aanvallers' injecteert met zijn gif.
28 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Duck Invasion
Hier in Nederland kom je wel eens eenden tegen die spontaan even de weg over willen steken. Veel bestuurders hebben daar geen problemen mee en trappen op de rem om de beestjes vrij baan te geven. Maar er zijn ook landen waar de eend gewoon de baas is..
17 Jun '14 - in Animals
door Patrick
10 Horrifying Parasites That Might Be Living Inside You
Als ik ergens een hekel aan heb dan zijn het wel insecten. Helaas doe je er weinig aan en buiten dat zijn er nog veel engere diertjes waar we niet op zitten te wachten. Zie hier een klein overzicht..
13 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Wimpy Goat
Als je net komt kijken op deze wereld weet je nog niet hoe het allemaal werkt. Met een grote mond kom je erg ver in dit leven. En dat moeten we deze geit ook even wijsmaken. Gelukkig leert hij snel..
05 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Cody The Peekaboo Parrot (Indian Ringneck Parakeet)
Vogels zijn geweldige beesten. Althans, op die paar na die elke dag weer op je auto schijten. Maar beestjes zoals Cody zijn simpelweg cool. Peekaboo!
02 Jun '14 - in Animals
door Patrick
Top 10 Animal Encounters On The PGA Tour
Een beetje golf pro ziet heel wat van de wereld. Dat heeft zijn voordelen, maar ook nadelen. Want een leguaan of krokodil zal je hier niet zo snel op een golfbaan tegenkomen..
13 May '14 - in Animals
door Patrick
Walrus Smack
Een dagje uit naar een dolfinarium is altijd tof. En vooral als je naderhand ook nog op de foto mag met je grote vriend. Deze walrus heeft daar zelf ook geen moeite mee en weet zijn schatjes wel uit te zoeken..
04 May '14 - in Animals
door Patrick
Woodcock With Rhythm Likes Daft Punk
En wij maar denken dat wij mensen de enige zijn met ritmegevoel. Niets is minder waar. Deze Houtsnip kan de beats van Daft Punk meer dan waarderen..
04 May '14 - in Animals
door Patrick
Hungry Animals
Niet alleen wij, maar ook dieren willen graag elke dag graag een volle buik. En dat kan op veel manieren..
28 Apr '14 - in Animals
door Patrick
Amazing Rat Tricks
Een paar ratten in huis kan niet iedereen waarderen, maar met een beetje liefde en aandacht kan het nog wel eens je beste vriend worden..
02 Apr '14 - in Animals
door Patrick
Who Knew Dogs Could Fly
Je honden een middag alleen thuis laten kan twee kanten op gaan. Of je komt thuis en ze liggen lekker te slapen en er is niets aan de hand. Of je bankstel heeft een nieuwe plek gekregen..
23 Mar '14 - in Animals
door Patrick
GoPro Best Of Animals
Dat je met een GoPro de meest mooie beelden kunt schieten weten we inmiddels van alle extreme sports compilaties. Vandaag gaan we voor de dieren. Net zo mooi kan ik je zeggen..
22 Mar '14 - in Animals
door Patrick
When The Dog Stays Home Alone
We weten allemaal dat als de kat van huis is, de muizen op tafel dansen. Maar honden kunnen er ook wat van..
17 Mar '14 - in Animals
door Patrick
Perfect Dog House
Een hond is tof, maar als je meerdere honden wilt dan is de vraag al snel, heb ik genoeg ruimte? Met dit 'hok' ben je zo van alle vragen verlost..
14 Mar '14 - in Animals
door Patrick
GoPro: Lions - The New Endangered Spieces?
Leeuwen in het wild zijn levensgevaarlijk, maar is dat ook echt zo? We kijken mee met leeuwenexpert Kevin Richardson..
01 Jan '14 - in Animals
door Patrick
8 Signs Your cat Is Actually A Dog
Er zijn kattenmensen en hondenmensen. Het is maar wel dier je het meest ligt. Maar er zijn ook dieren die niet helemaal begrijpen wat ze nou eigenlijk zijn. Zoals deze kat..
28 Dec '13 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties