Hope For Paws - Scooby

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Scooby. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
23 Oct '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Petunia & Petals

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Petunia. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
06 Oct '16 - in Animals
door Patrick

Deer vs Leaf Blower

Een hert zal bij een klein beetje herrie van een bladblazer meteen de benen nemen, maar dit beestje is een heel ander verhaal..
30 Sep '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Seymour

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze Seymour. Gelukkig voor hem schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
10 Sep '16 - in Animals
door Patrick
Kitten Rescue

Er zijn heel wat dieren die dagelijks zichzelf in de problemen brengen. Zo ook dit katje. Gelukkig zijn er altijd mensen die graag een helpende hand bieden.
29 Aug '16 - in Animals
door Patrick
Three Cups One Seagull

Dieren zijn slim, althans, sommige dan. Menig mens raakt de weg kwijt bij een ouderwets potje balletje balletje. Maar deze meeuw maak je niet gek..
25 Aug '16 - in Animals
door Patrick
Funny Cat Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat huistijgers..
12 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Eric vs Broccoli

Niet iedereen is dol op zijn dagelijkse groente. En Eric is daar n van. En dat laat hij blijken ook..
07 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Parrot Dance

Sommige vogels zijn mentaal zeer gevoelig, en dan kunnen ze zichzelf wel het een en ander aandoen uit frustratie. Zo ook deze ex-gevleugelde vriend. Inmiddels bij een nieuwe 'baas'. En zo te zien gaat het de goede kant op..
06 Jul '16 - in Animals
door Patrick
Dog Fails Compilation

Niet alleen wij mensen gaan wel eens in de fout, ook dieren gaan wel eens de mist in. Zoals in dit geval heel wat trouwe viervoeters..
25 Jun '16 - in Animals
door Patrick
The Life Of Stella

Mocht ik in een volgend leven terug kunnen komen als een dier, dan graag als een Labrador. Want zeg zelf, dit is toch een heerlijk leventje..
18 Jun '16 - in Animals
door Patrick
The Rescue Of Lobster Lobby Joe, #kreeft, #lobster, #eten

Het is de normaalste zaak van de wereld om naar de visboer te gaan voor je dagelijkse dosis vis. Maar in een restaurant of zelfs een supermarkt een levende kreeft uitzoeken gaat voor sommige mensen te ver. En dus kreeg kreeft 'Lobby Joe' een tweede leven. Een mooi gebaar, maar toch verwacht ik dat hij uiteindelijk voor iemands neus ligt met een mes en vork ernaast..
08 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Kiwi vs Siri, #parkiet, #vogel, #parakeet, #huisdier

Een parkiet is een gezellig beestje. Had er een poosje terug een kleine 43 en een aantal zo gek als een deur. Helaas zijn er maar weinig die goed kunnen praten. Want zeg zelf, ook een parkiet kan Siri wel eens gebruiken..
08 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Zoo Lion Attack

Een dagje naar de dierentuin is altijd gezellig. Maar dan blijkt toch maar weer dat je naar een leeuw nooit je rug moet toekeren. Helaas Simba, er zit nog wat glas tussen..
05 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Bad Pets Compilation

Of je nou een hamster door je kamer hebt rennen of een paar honden, alle dieren gaan wel eens in de fout.
02 Jun '16 - in Animals
door Patrick
Hope For Paws - Mandi

Er zijn heel wat honden die verwaarloosd op straat leven. Zo ook de dakloze pit bull Mandi. Gelukkig voor haar schoot 'Hope for Paws' te hulp. Respect!
30 May '16 - in Animals
door Patrick
Chipmunk Caught Red Handed. Priceless Reaction..

Als elke dag je vogelvoederbak leeg wordt gegeten ben je toch een keer benieuwd wie dat nou doet. En ding is zeker. Deze eekhoorn is schuldig! Awesome reactie van dat beestje..
28 May '16 - in Animals
door Patrick
Coyote Peterson vs Leaf Cutter Ants

Je laten bijten door een mier, je zou denken dat dat wel meevalt. Maar de 'Leaf Cutter Ant' is een gemeen beestje. Avonturier Coyote Peterson laat het je zien..
25 May '16 - in Animals
door Patrick
Pets Are Awesome

Niet alleen mensen zijn geweldig, ook menig hond of kat is awesome. Zie hier Pets are Awesome!
21 May '16 - in Animals
door Patrick
K9 Personal Protection
Sommige mensen kunnen wel wat extra bewaking gebruiken. En laat deze man nou een expert zijn in honden trainen die je best als bodyguard kunt hebben.
16 May '16 - in Animals
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties