McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
Handy Tool Toys - Multifunctional Sex Toys
Wie wel eens wat rondwandelt in de sexwinkel, weet dat je aan wat spulletjes om je sexleven op te leuken, nog best flink wat zuurverdiende euro's kwijt kan. Wat zou het dan handig zijn als je aan de andere kant wat kan besparen door die dildo of penispomp multifunctioneel in te zetten...
09 Jul '14 - in Pics
door Patrick
40 Pics From The Past
Vroeger was alles beter zeggen de oudjes wel eens. Na het zien van deze fotoreportage vraag ik het me toch af..
04 Mar '14 - in Pics
door Patrick
Twizy Renault Sport F1 Concept Car
Een elektrische Renault Twizy is nou niet het meest spectaculaire voertuig. Maar geef hem aan de jongens van Renault Sport en je krijgt deze kart terug. Van 17 naar 97 pk, en 0-100 km/h doet hij in 6 seconden, net zo snel als een Mégane RS 265. Helaas is de top 110 km/h. Maar dat vergeven we ze maar even voor het gemak..
25 Apr '13 - in Pics
door Patrick
Pumpkin Carving
08 Oct '12 - in Pics
door Patrick
PicTalk 35
Het is inmiddels alweer veels te lang geleden. Jullie hebben inspiratie zat, dus kom maar op met de geniale onderschriften. Dat moet met deze nieuwe aflevering van PicTalk niet al te moeilijk zijn..
02 Oct '12 - in Pics
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties