Red Bull Storm Chase - Top Wipeouts

Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Maar bij Red Bull's Storm Chase gaat er net wat anders aan toe. Zo hadden we een poosje terug deze waanzinnige beelden, vandaag de wipeouts. Bizar!
09 Dec '16 - in Sport
door Patrick
Red Bull Racing - 2016: A Season In Motion

Red Bull heeft volgens mij elke keer wel een mooi jaar, maar 2016 was toch wel de topper. Formule 1 boeide mij jaren niet, maar met Max achter het stuur was de verleiding te groot om niet te kijken. In een woord geweldig! Zie hier Red Bull Racing - A Season in Motion. Puur gemaakt uit foto's! Ben nu al benieuwd naar volgend jaar..
02 Dec '16 - in Sport
door Patrick

Formule1 Jaarclip 2016 Ziggo Sport, Max Verstappen

Na legio geweldige races is er nu toch een eind gekomen aan het 2016 Formule 1 seizoen. Tijd voor Ziggo Sport om de beste momenten op een rijtje te zetten..
28 Nov '16 - in Sport
door Patrick
Racing Fail Compilation Week 45 2016

Of het nou op het circuit is of over smalle bergwegen. Er bestaat altijd een kans dat er wat mis gaat als je er met een bloedgang overheen raast. Dat blijkt maar weer..
17 Nov '16 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Valencia, Spain

Zaterdag was het weer tijd voor de MotoGP. De 18e en laatste race van dit seizoen werd gehouden in Valencia, Spanje. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
14 Nov '16 - in Sport
door Patrick
Formula 1 - Max Verstappen Incredible Save

Helaas geen eerste, maar een dappere derde plaats. Max heeft weer zijn best gedaan tijdens de zeer spannende F1 race in BraziliŽ. Met name door deze reddingsactie verdient hij wel een schouderklopje. Wat kan die gast rijden..
13 Nov '16 - in Sport
door Patrick
Red Bull Racing - Behind The Scenes At Silverstone

Hier op Biertijd zijn natuurlijk heel wat Formule 1 fans te vinden. Maar sinds Max zijn best doet zijn er ook heel wat mensen gaan kijken die nog niet alles weten. Vandaag laat Red Bull Racing zien hoe zij die geweldige pit stop beelden filmen. En ja, daar komt nog aardig wat bij kijken..
02 Nov '16 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Malaysia, Paddock Girls

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De 17e race van dit seizoen werd gehouden in MaleisiŽ. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten.
30 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Windsurfing In Extreme Hurricane Conditions, Red Bull Storm Chasers

Denk aan windsurfen en meteen schieten een aantal dingen door je hoofd. Zomer, zon, koud bier, bikini's en witte stranden. Maar de condities waarin deze jongens surfen is een heel ander verhaal. Balls of Steel!
20 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Red Bull Racing - Team vs Individual (Formula One Pit Stop)

Bij een professioneel Formule 1 team als Red Bull zie je heel wat mensen staan om een pit stop zo snel mogelijk te laten verlopen. Per wiel staan er zelfs drie man om er een te vervangen. En ja, die snelheid ga je in je eentje niet redden.. #FasterTogether
20 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Japan

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De 15e race van dit seizoen werd gehouden in Japan. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten.
16 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Red Bull Hardline 2016 - Extreme Downhill Mountain Bike Racing

Op je mountainbike vol van een berg af rossen is al gevaarlijk zat. Maar als de rode stier er zich mee gaat bemoeien wordt het helemaal spannend. Zie hier een klein overzicht van Red Bull's Hardline 2016.
09 Oct '16 - in Sport
door Patrick
How To Hacky Sack With A Footbag World Champion

Een voetbal klinkt iedereen wel bekend in de oren, maar een footbag, ook wel hacky sack genoemd niet echt. Het is een balletje, net wat kleiner dan een tennisbal die je met je beste skills hoog moet houden. Oud wereldkampioen Taishi Ishida weet er wel raad mee..
05 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Jeremy Santucci vs Bike

Een goed presterende wielrenner kan kiezen uit diverse sponsoren. Maar als je achteraf niet tevreden bent over het materiaal, en lopend over de finish moet, dan kan ik me voorstellen dat je wat woede kwijt moet..
03 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Swedish Team Takes Rope Skipping To New Levels

Touwtjespringen is een makkie en tevens zeer goed voor je conditie. Maar deze meiden van het Zweedse team gaan net een stapje verder tijdens het Wereldkampioenschap 2016.
03 Oct '16 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Spain

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De 14e race van dit seizoen werd gehouden in Spanje. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
25 Sep '16 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Italy

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De zesde race van dit seizoen werd gehouden in ItaliŽ. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
11 Sep '16 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Great Britain

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De twaalfde race van dit seizoen werd gehouden in Engeland. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
04 Sep '16 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2016 Czech Republic

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De elfde race van dit seizoen werd gehouden in TsjechiŽ. Hierbij een klein overzicht.

En laten we de paddock girls natuurlijk ook niet vergeten..
21 Aug '16 - in Sport
door Patrick
WATTS Zap 14/08/16

Tijd voor sport, maar dan wel op de Eurosport manier. Opmerkelijke momenten met een toepasselijk deuntje. Zie hier een verse WATTS Zap!
19 Aug '16 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties