Red Bull Crashed Ice 2014 Saint Paul USA LIVE!
Ben jij niet in de gelegenheid om 'even' af te reizen naar Amerika om daar real-life de tweede race van het Ice Cross Downhill World Championship mee te maken? No worries. De finale wordt vannacht, 23 februari, om 02:00 uur live uitgezonden. Bewijst n van de Nederlanders dat Nederland schaatsland nummer n is? Je ziet het met eigen ogen via de livestream!
22 Feb '14 - in Sport
door Patrick
MMA Highlights - Best Of 2013
MMA is topsport. Om de ring in te stappen moet je toch beschikken over aardig wat techniek of misschien wel een doodswens. Dat er rake klappen vallen zien we in deze compilatie hoogtepunten van 2013..
21 Feb '14 - in Sport
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Ice Hockey Brawl At Start Game
Dat ze bij ijshockey regelmatig elkaars gezicht verbouwen is de normaalste zaak van de wereld. Maar dat het na een kleine twee seconden al knokken is, is toch wel bijzonder..
20 Jan '14 - in Sport
door Patrick
Jason Brown Free Skate 2014 US Figure Skating Championships
Waarschijnlijk denk je: Figuurschaatsen op Biertijd? Nog even en dan komt er een cursus kantklossen of breien met Bas. Nee, wat Jason Brown hier laat zien is gewoon opmerkelijk goed en kan ik niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Voor de liefhebbers dus..
18 Jan '14 - in Sport
door Patrick
Best Table Tennis Shots Of 2013
Op badminton na is tafeltennis de perfecte campingsport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen. We zetten er paar unieke gevallen op een rijtje..
27 Dec '13 - in Sport
door Patrick
UFC in Super-Slow Motion
UFC is topsport. Om de ring in te stappen moet je toch beschikken over aardig wat techniek of misschien wel een doodswens. Dat er rake klappen vallen zien we in deze super-slow motion compilatie..
24 Nov '13 - in Sport
door Patrick
Rafael Nadal vs Ryan Harrison at US Open 2013
Dat Rafael Nadal een van de beste tennisspelers ter wereld is hoef ik niemand te vertellen. Sterker nog, hij laat het je zelf even zien tijdens de US Open 2013..
29 Aug '13 - in Sport
door Patrick
Carlin Isles: Olympic Dream
Als je succesvol wilt zijn in rugby moet je staan als een huis en aardig wat beuken uit kunnen delen. Of je moet heel erg snel kunnen rennen. En laat Carlin Isles daar nou juist heel goed in zijn..
20 Aug '13 - in Sport
door Patrick
Hurt - Boxing Tribute
Boksen is geen sport voor mietjes, dat mag duidelijk zijn. Om het nogmaals duidelijk te maken hebben we hier de boxing tribute 'Hurt'..
15 Aug '13 - in Sport
door Patrick
Francisco Liriano's Amazing Catch
Een professioneel honkbalspeler moet over een behoorlijk reactievermogen beschikken. De ballen vliegen immers met een rotgang om je oren. Francisco Liriano heeft er zo te zien geen moeite mee..
09 Jul '13 - in Sport
door Patrick
Gael Monfils - Tennis Trick Shot Master
Gal Sebastien Monfils is een Franse professionele tennis speler. En zonder twijfel een trick shot master eerste klas. We zetten er een aantal op een rijtje voor je..
15 Jun '13 - in Sport
door Patrick
Agnieszka Radwanska vs Kirsten Flipkens Tennis Trick Shot
Bij professioneel tennis komt heel wat kijken. Natuurlijk moet je over heel wat talent beschikken, maar soms is een kleine dosis geluk ook goed voor de nodige punten..
28 Mar '13 - in Sport
door Patrick
Sergio Garcia One-Handed Tree Shot
Vraag me niet hoe een bal in een boom kan landen, maar als professioneel golfer moet je daar toch het beste van maken. Sergio Garcia laat het zien tijdens de 2013 Mastercard Arnold Palmer Invitational..
25 Mar '13 - in Sport
door Patrick
Julien Maio Amazing Badminton Shot
Op tafeltennis na is badminton de perfecte camping sport. Natuurlijk zijn er meesters die deze sport beheersen, maar er is altijd baas boven baas. Zeggen jullie het maar, geluk of skills?
24 Feb '13 - in Sport
door Patrick
Quentin Robinot Awesome Table Tennis Shot, Ping Pong
Tijdens een professioneel potje tafeltennis kan je heel wat bijzondere acties verwachten. Maar deze shot van Quentin Robinot spant toch wel de kroon..
21 Feb '13 - in Sport
door Patrick
5 Year Old Girl Boxing Prodigy
Om een beetje pro te worden moet je vroeg met de sport beginnen en natuurlijk ook wel over wat talent beschikken. Neem dit vijf jarige dametje. Respect!
01 Feb '13 - in Sport
door Patrick
The Best UFC MMA Knockouts Of 2012
MMA is geen sport voor tere zieltjes, dat hebben we al een aantal keren eerder laten zien. Voor de liefhebbers hierbij de meest indrukwekkende knockouts van 2012..
10 Jan '13 - in Sport
door Patrick
MMA Tough Guy
In de ring kan je wel de stoer jongen uithangen en denken dat je onoverwinnelijk bent. Maar dat kan wel eens anders uitpakken..
31 Oct '12 - in Sport
door Patrick
The Beauty Of Football
Als er n sport de bom is in Amerika dan is het wel American football. En misschien wel logisch ook..
24 Oct '12 - in Sport
door Patrick
AFL Biggest Bumps 2012 : Rugby Hits Football
Bij een heftig potje Australian football is balbezit natuurlijk een belangrijke factor. Maar om aan de bal te komen moet je soms aardige klappen incasseren of uitdelen..
16 Oct '12 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties