Verstappen

Afgelopen zondag werd de tiende F1 race gehouden in Engeland, en wat een race was dat. Zelfs vandaag hebben de meeste liefhebbers het nog over het 'gevecht' tussen Verstappen en Leclerc. Laten we gewoon nog even terugkijken op een paar geweldige acties van de twee top coureurs. Awesome!
16 Jul '19 - in Sport
door Patrick
Mountain Of Hell 2019 Aftermovie

Van een gigantische berg afrazen op je mountainbike is en blijft geweldig. Al laat ik het liever aan een ander over. Zie hier de aftermovie van het epische MTB evenement Mountain Of Hell 2019.
09 Jul '19 - in Sport
door Patrick

Best Of MotoGP 2019 - Germany

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De negende race van dit seizoen werd gehouden in Duitsland. Hierbij een korte samenvatting..
08 Jul '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Netherlands TT Assen

Vanmiddag was het weer tijd voor de MotoGP. De negende race van dit seizoen werd gehouden in ons eigen landje, op de TT van Assen! Hierbij een korte samenvatting..
30 Jun '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Catalunya, Spain

Vanmiddag was het weer tijd voor de MotoGP. De zevende race van dit seizoen werd gehouden in Spanje. Hierbij een korte samenvatting..
16 Jun '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Italy

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De zesde race van dit seizoen werd gehouden in ItaliŽ. Hierbij een korte samenvatting..
03 Jun '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - France

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De vijfde race van dit seizoen werd gehouden in Frankrijk. Hierbij een korte samenvatting..
20 May '19 - in Sport
door Patrick
Take A Lap Of Circuit Zandvoort

De kogel is door de kerk en dus kunnen we vanaf 2020 de F1 verwelkomen hier in Nederland. Tijd om alvast een rondje Zandvoort te doen met Max Verstappen..
14 May '19 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2019 - Spain

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De vierde race van dit seizoen werd gehouden in Spanje. Hierbij een korte samenvatting..
06 May '19 - in Sport
door Patrick
NBA's Best 50 Dunks 2018-2019

Voor een beetje NBA basketbal pro is scoren niet echt een uitdaging meer. Maar deze gasten doen het in ieder geval wel met stijl..
17 Apr '19 - in Sport
door Patrick
Ziggo Sport - Formule 1 Jaaroverzicht 2018

Mocht je dit jaar wat races gemist hebben van al het Formule 1 geweld, geen nood. Kijk mee naar het Ziggo Sport F1 overzicht van 2018. Duurt een uurtje, maar dan ben je wel weer volledig op de hoogte. En mocht je het wel allemaal al gezien hebben. Gewoon nog een keer kijken! MAX FTW!
12 Dec '18 - in Sport
door Patrick
Basketball Headshot

Basketbal is een snelle sport. Elke punt telt, en dat moet in een rap tempo. En dan moet je soms even improviseren. Lol!
26 Nov '18 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2018 Malaysia

Vandaag was het weer tijd voor de MotoGP. De achtiende race van dit seizoen werd gehouden in MaleisiŽ. Hierbij een klein overzicht.
04 Nov '18 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2018 Australia

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De 17e race van dit seizoen werd gehouden in AustraliŽ. Hierbij een klein overzicht..
29 Oct '18 - in Sport
door Patrick
MMA Karma - James Gallagher vs Ricky Bandejas

Je mag dan wel de teammaat en trainingspartner van Conor McGregor zijn. Maar met een grote muil red je het niet in de ring. Daar is MMA vechter James Gallagher nu ook achter..
31 Aug '18 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2018 Austria

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De elfde race van dit seizoen werd gehouden in Oostenrijk. Hierbij een klein overzicht..
13 Aug '18 - in Sport
door Patrick
Rugby Player Hits Himself

Tijdens een rugbywedstrijd kan het er hard aan toe gaan. Maar jezelf een klap op je oog geven gaat toch wel erg ver. LOL
23 Jul '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The German GP

Over twee weken is het weer tijd voor de MotoGP. De tiende race van dit seizoen wordt gehouden in TsjechiŽ. Wij kijken nog even terug naar de negende race van het seizoen gehouden in Duitsland.
19 Jul '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The Dutch GP

Zondag is het weer tijd voor de MotoGP. De negende race van dit seizoen wordt gehouden in Duitsland. Wij kijken nog even terug naar de achtste race van het seizoen gehouden in ons eigen landje op het circuit van Assen.
09 Jul '18 - in Sport
door Patrick
Inspiring Moments Of Respect In Football

Voetbal is een passievolle sport. En niet alleen voor de supporters, maar ook voor de spelers zelf..
27 Jun '18 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties