NBA's Best 50 Dunks 2018-2019

Voor een beetje NBA basketbal pro is scoren niet echt een uitdaging meer. Maar deze gasten doen het in ieder geval wel met stijl..
17 Apr '19 - in Sport
door Patrick
Ziggo Sport - Formule 1 Jaaroverzicht 2018

Mocht je dit jaar wat races gemist hebben van al het Formule 1 geweld, geen nood. Kijk mee naar het Ziggo Sport F1 overzicht van 2018. Duurt een uurtje, maar dan ben je wel weer volledig op de hoogte. En mocht je het wel allemaal al gezien hebben. Gewoon nog een keer kijken! MAX FTW!
12 Dec '18 - in Sport
door Patrick

Basketball Headshot

Basketbal is een snelle sport. Elke punt telt, en dat moet in een rap tempo. En dan moet je soms even improviseren. Lol!
26 Nov '18 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2018 Australia

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De 17e race van dit seizoen werd gehouden in AustraliŽ. Hierbij een klein overzicht..
29 Oct '18 - in Sport
door Patrick
MMA Karma - James Gallagher vs Ricky Bandejas

Je mag dan wel de teammaat en trainingspartner van Conor McGregor zijn. Maar met een grote muil red je het niet in de ring. Daar is MMA vechter James Gallagher nu ook achter..
31 Aug '18 - in Sport
door Patrick
Best Of MotoGP 2018 Austria

Gisteren was het weer tijd voor de MotoGP. De elfde race van dit seizoen werd gehouden in Oostenrijk. Hierbij een klein overzicht..
13 Aug '18 - in Sport
door Patrick
Rugby Player Hits Himself

Tijdens een rugbywedstrijd kan het er hard aan toe gaan. Maar jezelf een klap op je oog geven gaat toch wel erg ver. LOL
23 Jul '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The German GP

Over twee weken is het weer tijd voor de MotoGP. De tiende race van dit seizoen wordt gehouden in TsjechiŽ. Wij kijken nog even terug naar de negende race van het seizoen gehouden in Duitsland.
19 Jul '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The Dutch GP

Zondag is het weer tijd voor de MotoGP. De negende race van dit seizoen wordt gehouden in Duitsland. Wij kijken nog even terug naar de achtste race van het seizoen gehouden in ons eigen landje op het circuit van Assen.
09 Jul '18 - in Sport
door Patrick
Inspiring Moments Of Respect In Football

Voetbal is een passievolle sport. En niet alleen voor de supporters, maar ook voor de spelers zelf..
27 Jun '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The Spanish GP

Zondag is het weer tijd voor de MotoGP. De achtste race van dit seizoen wordt gehouden in ons eigen landje op het TT circuit van Assen. Wij kijken nog even terug naar de zevende race van het seizoen gehouden in Spanje.
25 Jun '18 - in Sport
door Patrick
Inspiring Moments Of Respect In MMA

Bij een MMA gevecht gaat het er hard aan toe. Maar respect voor de tegenstander is naar mijn mening de normaalste zaak van de wereld. Deze vechters snappen het..
16 Jun '18 - in Sport
door Patrick
Best Walk-Off Knockouts In MMA

Tijdens een MMA gevecht weet je dat het er hard aan toegaat en je goed moet opletten. Want voor je het weet lig je gestrekt..
13 Jun '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The Italian GP

Volgende week is het weer tijd voor de MotoGP. De zevende race van dit seizoen wordt gehouden in Spanje. Wij kijken nog even terug naar de zesde race van het seizoen gehouden in ItaliŽ.
10 Jun '18 - in Sport
door Patrick
Devastating Elbows In MMA

Bij een MMA gevecht gaat het er hard aan toe. En al helemaal als je een elleboog vol op je muil krijgt. Minder prettig, maar wel zeer effectief..
03 Jun '18 - in Sport
door Patrick
60 Brutal Head Kicks In MMA History

Bij een MMA gevecht gaat het er hard aan toe. En al helemaal als je een schop in je nek of vol op je muil krijgt. Minder prettig, maar wel zeer effectief..
29 May '18 - in Sport
door Patrick
MotoGP 2018 - Rewind & Relive The French GP

Volgende week is het weer tijd voor de MotoGP. De zesde race van dit seizoen wordt gehouden in Italie. Wij kijken nog even terug naar de vijfde race van het seizoen gehouden in Frankrijk.
27 May '18 - in Sport
door Patrick
Epic Comebacks In MMA

Mocht een MMA gevecht een beetje in je voordeel verlopen dan moet je wel scherp blijven. Want zoals je zelf wel weet is ťťn trap of klap genoeg om de uitslag om te draaien..
25 May '18 - in Sport
door Patrick
Tevita Nabura Flying Rugby Kick

Leuk zo'n potje rugby. Maar als je een aantal noppen van karate kid Tevita Nabura in je gezicht krijgt is het toch even een ander verhaal.
24 May '18 - in Sport
door Patrick
Brutal 100 Knockouts In 5 Minutes

Bij een MMA wedstrijd vallen er rake klappen. Voor je het weet ben je weg. Hier 100 voorbeelden..
21 May '18 - in Sport
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties