Britain's Got Talent 2015 - Junior - Bonetics
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook deze act van Junior..
16 May '15 - in Television
door Patrick
Britain's Got Talent 2015 - Aaron - Frozen - Let it Go!
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. En optreden willen we jullie niet onthouden. Kijk mee naar rockzanger Aaron, en naar de hilarische reactie van Amanda Holden..
04 May '15 - in Television
door Patrick
Wegmisbruikers: Heel Nederland Mag Aan Mijn Pik Zuigen
Als je na wat rare handelingen door oom agent wordt aangehouden, dan pak je je verlies en klaar. Althans zo denk ik. Maar er zijn mensen die daar heel anders over denken. Zoals deze mafketel..
20 Apr '15 - in Television
door Patrick
Britain's Got Talent 2015 - Karate Kid Jesse
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. De schattige negen jarige Jesse is ook van de partij. Maar is ze wel zo lief als ze doet overkomen?..
19 Apr '15 - in Television
door Patrick
Top Gear S22E07

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
09 Mar '15 - in Television
door Patrick
Top Gear S22E06

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
02 Mar '15 - in Television
door Patrick
Top Gear S22E05

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
23 Feb '15 - in Television
door Patrick
Top Gear S22E04

Previous Top Gear Season 22 Episodes Here!
18 Feb '15 - in Television
door Patrick
Top Gear 2014 Patagonia Special
Met een nieuw seizoen Top Gear voor de deur gaat elke autoliefhebbers hart sneller kloppen. Maar voor het zo ver is mogen we natuurlijk niet de Top Gear Patagonia Special onopgemerkt voorbij laten gaan. Dus bij deze. Hier deel 1 en hier deel 2..
29 Dec '14 - in Television
door Patrick
Tartarbot - Epic Meal Empire - Full Episode 1
De allereerste aflevering van Epic Meal Time zit ons nog vers in het geheugen. De gasten die de meest extreme maaltijden maken zijn inmiddels een heus fenomeen. Zo erg zelfs dat ze nu een eigen tv programma hebben op FYI. Zie hier de eerste aflevering van 'Epic Meal Empire' die pas de 26e op tv wordt uitgezonden. Zeggen jullie het maar, gaat dit net zo'n succes worden?
24 Jul '14 - in Television
door Patrick
America's Got Talent - Frank The Singer
Ook al ben je tientallen jaren een bartender geweest, als zingen je passie is komt het vanzelf een keer naar boven. Zo ook bij de 74 jarige Frank. Geef die man een platencontract!
26 Jun '14 - in Television
door Patrick
America's Got Talent - Adrian Romoff
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat talenten voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook de 9 jarige wijsneus Adrian Romoff..
08 Jun '14 - in Television
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Emma Haslam Pole Dancing
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Nou zien we graag een mooie, slanke dame een paaldans act geven. Maar vandaag doen we het even anders. Zie hier Emma Haslam. Ik zeg respect!
25 May '14 - in Television
door Patrick
Britain's Got Talent 2014 - Bars & Melody
Inmiddels is een nieuw seizoen van de talentenshow Britain's Got Talent weer in volle gang. Natuurlijk zijn er wederom veel afhakers. Maar dit duo, Bars & Melody, is een uitzondering op de regel..
10 May '14 - in Television
door Patrick
Top Gear S21E07 - Burma Special Part 2
Vaste prik op maandag. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken.

Part 1 vind je hier!
17 Mar '14 - in Television
door Patrick
Top Gear S21E06 - Burma Special Part 1
Vaste prik op maandag. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
10 Mar '14 - in Television
door Patrick
Top Gear S21E05
Vaste prik maandagavond. Mocht je de jongens van Top Gear gisteren gemist hebben, geen nood. De gehele aflevering is hier nogmaals te bekijken..
03 Mar '14 - in Television
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties