The Lie We Live
Exposing the truth about our corrupt world. My name is Spencer Cathcart and this is a short documentary film. 'The Lie We Live'..
21 Mar '15 - in Docu
door Patrick
History Of Video Games (1961-2015)
We laten hier op Biertijd niet al te vaak documentaires voorbij komen, maar vandaag maken we een uitzondering. We kijken in ruim anderhalf uur terug naar 54 jaar video games. Zie hier 'The History of Video Games'..
10 Feb '15 - in Docu
door Patrick

Allemaal hebben we wel een droom die we maar al te graag in vervulling zien gaan. Helaas is het bittere feit dat het vaak bij een droom blijft. Maar niet als het aan Heineken ligt! Een poosje terug vroegen ze aan de mensen om hun droom in te zenden, en de beste droom zou Heineken uit laten komen. Ijsbrand was de gelukkige Nederlandse winnaar!
 
The Slap
Het is en blijft een apart experiment. Na een liefdevolle eerst kus tussen twee totaal vreemde mensen gaan we nu een stap verder. Een klap geven..
24 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Cory Richards - A Tribute To Discomfort
Je zou toch denken dat het leven van een fotograaf over rozen gaat. Maar helaas, niets is minder waar. We kijken mee met National Geographic fotograaf Cory Richards. Zie hier 'A Tribute to Discomfort'..
11 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Racism Face To Face - Black Lady vs KKK & Neo Nazi's
Je moet sterk in je schoenen staan om als gekleurde interviewster oog in oog te willen staan met de KKK of Neo Nazi's om te vragen waar al die haat vandaan komt. Mo Asumang, dochter van een Ghanese vader en een blanke Duitse moeder ging de confrontatie aan. Ik zeg respect.
01 Jun '14 - in Docu
door Patrick
Inside Quattro  - The Secret Storage Facility of Audi Sport
Naast alle productiewagens, rallykanonnen en zeldzame klassiekers zijn er natuurlijk ook legio concepts waar Audi aan werkt. Maar wist je dat alle speciale modellen netjes bewaard blijven bij Audi? We nemen een kijkje in de 'geheime' garage..
12 Feb '14 - in Docu
door Patrick
Furious Pete World Tour - Sochi, Russia
De olympische spelen zijn inmiddels van start gegaan in het Russische Sochi. Tijd voor vreetbeest Furious Pete om daar ook eens een kijkje te nemen, en een hapje te eten tijdens zijn World Tour..
07 Feb '14 - in Docu
door Patrick
Furious Pete World Tour - Hawaii
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. Vandaag reizen we af naar Hawaii..
22 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Mechanics Of Creativity - Red Bull Racing
Dat de heren achter het succesvolle Red Bull Racing Team werken met de meest geavanceerde spullen mag duidelijk zijn. Elke seconde is het verschil tussen winnen of verliezen. Als we met David Coulthard op stap gaan naar Havana, Cuba, blijkt maar weer dat al die rijkdom niet vanzelfsprekend is. Maar dat 'simpel' sleutelwerk toch voor een boel plezier kan zorgen..
17 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Afrojack - Stereosonic 2013 (Official Tour Video)
Dat Afrojack goed aan de weg timmert en aardig wat centjes verdient hoef ik niemand meer wijs te maken. Maar wellicht is het wel eens leuk om een keertje met hem op stap te gaan. Gewoon om eens te kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat..
08 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Kim Dotcom - The Man Behind Megaupload
Kennen jullie hem nog? Kim Dotcom, de man achter het ooit zo succesvolle Megaupload. Vice ging bij hem op bezoek om te kijken hoe het nu met hem gaat..
07 Jan '14 - in Docu
door Patrick
Boy Racer - Fast & Furious In The UK
Straatracen is al zo oud als de weg naar Rome. Maar met de komst van films als The Fast & Furious is het er niet minder om geworden. In de korte docu 'Boy Racer' nemen we een kijkje in de Britse race scene..
28 Dec '13 - in Docu
door Patrick
Full Throttle - Death At The Isle Of Man
Als er één circuit is waar het er echt razendsnel aan toegaat dan is het Isle of Man wel. Het circuit is levensgevaarlijk, maar toch komen elk jaar weer meer coureurs om deel te nemen aan het race evenement. In deze korte docu kijken we naar het risico die rijders nemen voor de ultieme adrenaline kick..
13 Dec '13 - in Docu
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car - Assembly (Part 4)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Zie hier inmiddels deel 4 van de mini docu 'How to make an F1 car'..

Eerdere delen hier, hier en hier..
09 Oct '13 - in Docu
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car - Manufacturing (Part 3)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Zie hier deel 3 van de mini docu 'How to make an F1 car'..

Voor de liefhebbers hier deel 1 en deel 2..
02 Oct '13 - in Docu
door Patrick
RedBull Racing - How To Make An F1 Car (2)
Hoe diverse Formule 1 teams hun bolides samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders. Vorige week hadden we deel 1, en vandaag voegen we daar het tweede deel aan toe. Enjoy!
25 Sep '13 - in Docu
door Patrick
The Gun That Aims Itself
Als scherpschutter Iemand in een oorlogsituatie vanaf een kleine kilometer omleggen vergt de nodige skills. Maar met de techniek van vandaag is binnenkort voor sniper spelen ook 'kinderspel'. In deze kleine docu kijken we naar de PGF van Tracking Point Solutions..
24 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Red Bull Racing - How To Make An F1 Car - Part 1
Hoe diverse Formule 1 teams hun auto samenstellen en testen is vaak een groot geheim. De rode stier doet het anders, we krijgen zelfs uitleg hoe ze te werk gaan. Zie hier het eerste deel van Red Bull Racing's 'How to make an F1 car'..
18 Sep '13 - in Docu
door Patrick
Furious Pete World Tour Special - World's Most Bizarre Restaurants
Furious Pete is een liefhebber van eten. En dan bedoel ik veel in weinig tijd. Voor zijn World Tour vliegt hij van land naar land om werkelijk alles te proberen. In deze special zet hij een aantal bizarre restaurants op een rijtje..
13 Sep '13 - in Docu
door Patrick
World's Most Dangerous Job - Sulphur Mine
Mocht je nog aan het klagen zijn dat je net na je vakantie alweer aan de slag moet? Kijk even mee naar deze mijnwerkers. Dan is het toch wel fijn hè om met de airco aan, achter je bureau een beetje te internetten..
04 Sep '13 - in Docu
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties