Cameron Diaz On Porn At Jimmy Kimmel
Ergens, diep in mijn hart, heb ik het altijd al geweten. Cameron Diaz is een dondersteen eerste klas en eindelijk heeft ze mijn vermoeden bevestigd..
24 Feb '11 - in Celeb's
door Patrick
Lady Gaga Crowd Surfing at Lollapalooza
Afgelopen weeekend werd in Chicago het jaarlijkse Lollapalooza festival gehouden. De headliners van dit jaar waren Soundgarden, Greenday en Lady Gaga. En die die laatste viel vooral op door zichzelf tijdens het optreden van Semi Precious Weapons, gehuld in wat visnetjes, al crowdsurfend te laten betasten.
10 Aug '10 - in Celeb's
door Patrick

Jackson Pepsi Accident
Nu Michael Jackson inmiddels overleden is komen er langzamerhand beelden vrij die heel wat mensen amper gezien hebben. Zo ook deze opname van een Pepsi commercial uit 1984 waarbij het niet allemaal gaat zoals de bedoeling is.
16 Jul '09 - in Celeb's
door Patrick
Carmen Electrifies Crazy Horse
We hebben al een tijdje niets meer vernomen van Carmen Electra, maar ze is weer te vinden op het podium. En wel bij de Crazy Horse Paris show in Las Vegas. De vraag was of ze het optreden topless zou doen, en gelukkig voor ons is dat ook zo. Hier de foto's.
10 Jul '09 - in Celeb's
door Patrick
Bikini Celebs
Je ziet dagelijks bekende artiesten of modellen tiptop in diverse bladen staan. Maar als je ze zoals hier zonder plamuur op het strand ziet rondhuppelen krijg ik bij sommige toch een heel ander beeld van 'schoonheid'.
28 Jun '09 - in Celeb's
door Patrick
Yolanthe @ Wesley
Wat een gedoe, heel Nederland is in rep en roer. Yolanthe Cabau van Kasbergen en Jan Smit hebben een punt achter hun relatie gezet. Yolanthe heeft een vervanger gevonden voor Jan, en wel prof voetballer Wesley Sneijder. Zo, en gaan we nu allemaal weer gewoon aan het werk..
19 May '09 - in Celeb's
door Patrick
Rihanna
De sexy R&B zangeres Rihanna heeft aardig wat bewogen maanden achter de rug. En nu vliegen ook nog de nodige onthullende foto's van haar over het internet. De foto's vind je hier, die waarschijnlijk zijn uitgelekt dankzij 'vriendje' Chris Brown.
09 May '09 - in Celeb's
door Patrick
Tatjana Simic FHM
Buurman wat doet u nu? Wie kent die uitspraak nou niet. Hoewel Tatjana de 40 al een poosje gepasseerd is blijft ze een genot om naar te kijken. En zo dachten de mensen bij FHM ook. Hier de foto's.
08 May '09 - in Celeb's
door Patrick
Doutzen Kroes
Nederlandse schoonheid Doutzen Kroes heeft inmiddels een behoorlijke naam opgebouwd als top model. Niet meer dan logisch als ik deze foto's zo bekijk.
23 Apr '09 - in Celeb's
door Patrick
Anna Kournikova
We hebben al een tijdje niks meer gezien van de blonde ex-tennister Anna Kournikova. Maar ze staat nog regelmatig voor de camera voor een photo shoot. Zeggen jullie het maar, is ze nog hot or not?
30 Mar '09 - in Celeb's
door Patrick
Emma Watson
Emma Watson kennen we allemaal wel van de kaskraker Harry Potter. Emma is inmiddels geen kleine meid meer, dat mag duidelijk zijn.
15 Mar '09 - in Celeb's
door Patrick
Britney @ Bambi Awards 2008
De meningen over Britney Spears zijn behoorlijk verdeeld. Eén ding is zeker, na haar kale vette periode ziet het er allemaal weer prettig uit. Toch?
29 Nov '08 - in Celeb's
door Patrick
Gemma Atkinson
Nu we steeds dichter bij 2009 komen, zie je overal één voor één nieuwe kalenders verschijnen. Dat vinden wij totaal niet erg, zie hier die van Gemma Atkinson.
29 Sep '08 - in Celeb's
door Patrick
P. Diddy Shit Happens
P. Diddy is man van vele kwaliteiten. Als record producer, acteur en rapper gaat het deze man dagelijks voor de wind. Maar geloof me, ook een man als Sean Combs heeft wel eens een schijtdag.
23 Sep '08 - in Celeb's
door Patrick
Christina Aguilera
Het eens zo kleine meisje uit de Mickey Mouse club is inmiddels MILF en nog steeds een vrouw met een gouden stem. Christina Aguilera was laatst aanwezig bij de MTV VMA 2008. Roept u maar, Hot or Not?
10 Sep '08 - in Celeb's
door Patrick
Anna Kournikova - Maxim
Het is alweer een tijd terug dat Anna Kournikova op visite is geweest. Gelukkig staat ze volgende maand in de duitse Maxim. Hier de foto's.
08 Sep '08 - in Celeb's
door Patrick
Filmkenners Wanted
Nog leuke films gekeken de afgelopen tijd? Als je het een beetje hebt bijgehouden, dan weet je wie de dame op het plaatje is. Alleen weet je de andere tien ook?
02 Sep '08 - in Celeb's
door Patrick
Audrina Patridge
De 23 jarige Audrina Patridge onder andere bekend van MTV's 'The Hills' is een dame die veel mannen de nek om doet draaien. Wat denken jullie ervan? Hot or Not?
02 Aug '08 - in Celeb's
door Patrick
Anna Kournikova
Sommige dames blijven me verbazen. Hoewel ze al een tijdje niet meer op het centre court staat is ze nog steeds een aangename verschijning. Wat denken jullie, Hot or Not?
23 Jul '08 - in Celeb's
door Patrick
Alyssa Milano
Het lijkt wel of sommige vrouwen niet ouder lijken te worden maar wel lekkerder. Alyssa Milano kennen we nog van Charmed en Melrose Place. Wat denken jullie?
15 Jul '08 - in Celeb's
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties