Zanger Rinus - Waar Moet Ie In?
Een EK of WK is gouden business. Je hoeft maar een simpel liedje te schrijven die aanslaat en je loopt binnen. Ook Zanger Rinus doet dit jaar een poging. Luister en huiver..
07 Jun '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Summer 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Summer 2014!
24 May '14 - in Music
door Patrick
Check De Sextape van Cameron Diaz!
Jezelf filmen tijdens de daad kan erg opwindend zijn. Maar dan moet je wel goed opletten wat je achteraf met het filmpje doet. Voor je het weet komt hij in verkeerde handen. Daar weet de sexy Cameron Diaz nu alles van..
 
Busker Jesse Rya's Amazing Free Style Jam Session
Ook een muzikant vindt het wel eens fijn om op straat vrij te jammen. En als er dan ook nog wat voorbijgangers zijn die op je inspelen, dan is het het simpelweg tof..
18 May '14 - in Music
door Patrick
Slayer - War Ensemble (Ukulele Cover)
De muziek van Slayer horen de fans natuurlijk het liefst met gillende gitaren. Maar Rob Scallon pakt dat anders aan. Die gaat los op zijn ukulele..
17 May '14 - in Music
door Patrick
Big Room House Tutorial
Vandaag de dag verdienen DJ's een klein vermogen met hun optredens. Best logisch natuurlijk want een hit in elkaar flansen is natuurlijk wel een behoorlijke klus. Althans, is dat ook werkelijk zo?
15 May '14 - in Music
door Patrick
Vadrum - The Typewriter
Een drumstel en een typemachine, gaat dat samen? Je zou denken van niet maar Vadrum laat zien dat ze samen een perfect stel zijn..
08 May '14 - in Music
door Patrick
Summertime Is Great
Wij zijn de rotste niet en geven Nederlands 'talent' graag een kans. Door het wereld wijde web is zanger Rinus immers ook uiteindelijk aan een sterrenstatus gekomen. Vergeet Rinus, zie hier Three Beat Slide met Summertime is Great. Sorry alvast..
24 Apr '14 - in Music
door Patrick
Help Jett Rebel #voeljevrij
Muzikale duizendpoot Jett Rebel heeft vorige week de 3FM Serious Talent Award gewonnen. Terecht, want deze jongen doet echt hele bijzondere dingen. Zo kun je nu bijvoorbeeld onderdeel worden van zijn interactieve videoclip 'Feeling Good’. Enige wat je hoeft te doen is je ultieme #voeljevrij moment te delen. Shine!
16 Apr '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle Spring 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2014!
10 Apr '14 - in Music
door Patrick
Kampioen - Soufiane Touzani & Winne
De freestyle voetbalkunsten van Soufiane hebben we eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Combineer die met de rapskills van Winne en een nieuwe World Cup hit is geboren. Zie hier Kampioen!
02 Apr '14 - in Music
door Patrick
Drummer Girl - Toxicity (System Of A Down)
De muziek van System Of A Down moet je van houden. Het is simpelweg geen muziek die je echt dagelijks hoort op de radio. Maar deze dame maakt er op straat een behoorlijke drumshow van. Ik zeg respect!
01 Apr '14 - in Music
door Patrick
Christopher Bill - Happy Trombone Loop
De wereldhit 'Happy' van Pharrell Williams kennen jullie inmiddels vast wel. Je hoeft de radio maar aan te slingeren en je hoort hem voorbij komen. Christopher Bill heeft met zijn trombone een eigen versie gemaakt. Looping goed kan ik je zeggen..
29 Mar '14 - in Music
door Patrick
Emi Sunshine - Folsom Prison Blues
Op een markt is er altijd wel een kind te vinden die met een valse fluit of viool wat centjes probeert te verdienen. Maar je kan ook de 10 jarige Emi Sunshine treffen die graag een potje zingt. En dat kan ze best.
25 Mar '14 - in Music
door Patrick
One Girl, 14 Genres
Er zijn heel wat muzieksoorten. En ieder heeft zo zijn eigen voorkeur. Deze dame, een beetje prettig gestoord, doet in no-time 14 genres. Mijn favo is toch wel de East Block Schlager..
12 Mar '14 - in Music
door Patrick
AVICII & Rick Astley 2014 - Never Gonna Wake Up (Mashup)
Zijn we eindelijk van de Rick Rolls verlost, komt Rick Astley weer om de hoek kijken in deze awesome mashup. De clip doet wonderen..
25 Feb '14 - in Music
door Patrick
How To Make A Hit Song & Top The Charts!
Waarom lopen jongens als Hardwell, Afrojack en andere DJ's elke dag weer hun zak te vullen terwijl jij het zelf ook kan? Zo moeilijk schijnt het allemaal niet te zijn..
23 Feb '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Lip DJ
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle 2014!..
11 Feb '14 - in Music
door Patrick
Lamme Frans - Altijd Carnaval
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende tekst. Zie hier de carnavalskraker van 2014, Lamme Frans met zijn Altijd Carnaval. Proost!
11 Feb '14 - in Music
door Patrick
DeStorm - 2013 Rap Up!
We hebben al een poosje niets gehoord van rapper DeStorm. Maar de beste man heeft niet stil gezeten. Zie hier zijn overzicht van 2013. De 2013 Rap Up!
02 Jan '14 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2013
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Laten we beginnen met de Video Yearmix 2013 van DJ Philizz..
21 Dec '13 - in Music
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties