Free Dad Videos - Take On Me (a-ha)

Heel wat vaders werken teveel. Maar als je dan een dagje vrij bent is het heerlijk om die met je kids door te brengen. Deze pa en dochter zijn graag muzikaal bezig. Tof!
21 May '16 - in Music
door Patrick
Prince

Dat Prince een geniale muziekartiest en songwriter was weten we allemaal. Dat hij veel voor andere artiesten heeft geschreven weten we ook. Maar er zijn toch nog wat opmerkelijke muzikale feitjes te vertellen.
24 Apr '16 - in Music
door Patrick
Vargas - Awesome Guitar Street Musician

Loop de stad in en je zal ongetwijfeld een straatartiest aantreffen met een valse viool of oude blokfluit. Dat moet beter kunnen. Zie hier gitarist Vargas.
15 Apr '16 - in Music
door Patrick
65 Songs - A Journey Through Rock 'N' Roll

Door de jaren heen hebben we heel wat geweldige Rock 'n' Roll hits voorbij horen komen. Tijd om er een aantal op een rijtje te zetten. 65 nummers in een kleine 5 minuten. Rock on!
09 Apr '16 - in Music
door Patrick
History Of Rock Mashup

A History of Rock in 15 minuten. 348 rocksterren, 84 gitaristen, 64 nummers, 44 drummers, 1 mashup!
09 Mar '16 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - Oh Chantal! (Wanneer blijf je bij me slapen)
Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij net voor carnaval terug. Of we er blij mee zijn is een ander verhaal. Luister en huiver..
28 Jan '16 - in Music
door Patrick
Walk Off The Earth - Hello Cover
Het welbekende liedje 'Hello' van Adele zal iedereen bekend in de oren klinken. De band Walk off the Earth doet de hit lichtjes over, maar dan wel op hun manier. Tof!
25 Jan '16 - in Music
door Patrick
Kim Dotcom - Good Life
Kim Schmitz, ook wel bekend als Kim Dotcom en oud eigenaar van MegaUpload was een man met heel wat knaken. Niets was te gek. Totdat hij in 2012 een inval kreeg en zijn vermogen zo goed als in mocht leveren. Maar de beste man is terug met de videoclip 'Good Life'. Nou nog goede muziek maken..
21 Jan '16 - in Music
door Patrick
Dimitri
Laten we deze saaie maandag eens opvrolijken met de nodige muziek. Zie hier de liveset 'Bringing The Madness 3.0' van dj's Dimitri Vegas & Like Mike. Ook Armin van Buuren komt nog even kijken..
18 Jan '16 - in Music
door Patrick
Adult Beginner Violinist - 2 Years Progress Video
Een instrument leren spelen kan je beter op jonge leeftijd doen. Kids hebben alles zo onder de knie. Maar als je 24 bent en gek van de viool heb je puur doorzettingsvermogen nodig. En dan kan je in twee jaar heel wat bereiken..
11 Jan '16 - in Music
door Patrick
826aska - Star Wars, Pirates of the Caribbean, Back to the Future, Movie Intro's
Een deuntje naspelen op de piano is niet al te moeilijk, met wat oefenen klinkt het al snel redelijk. Maar deze kleine meid gaat net een stapje verder. Zie hier de muziek van Star Wars, Back To The Future en Pirates Of The Caribbean. Wat een talent!..
05 Jan '16 - in Music
door Patrick
DeStorm - 2015 Rap Up!
We hebben al een poosje niets gehoord van rapper DeStorm. Maar de beste man heeft niet stil gezeten. Zie hier zijn overzicht van 2015. De 2015 Rap Up!.
02 Jan '16 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2015
Laten we deze eerste kerstdag eens opvrolijken met de nodige muziek. Zie hier de Philizz Video Yearmix 2015..
25 Dec '15 - in Music
door Patrick
About A Dizzy Year: Yearmix 2015
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier de Dizzy Video Yearmix 2015..
24 Dec '15 - in Music
door Patrick
Shawn Wasabi Launchpad Skills
Launchpad experts hebben we al eerder voorbij zien komen hier op Biertijd. Vandaag gaan we voor de skills van Shawn Wasabi. En dat is nog best knap..
06 Dec '15 - in Music
door Patrick
DJ Earworm Mashup - United State Of Pop 2015 (50 Shades Of Pop)
Ook dit jaar is het DJ Earworm wederom gelukt om een mash-up te maken van de 50 beste nummers van 2015. Alle nummers in een magere 5 minuten proppen is een behoorlijke opgave als je het mij vraagt. Zie hier United State Of Pop 2015 (50 Shades Of Pop)..
03 Dec '15 - in Music
door Patrick
Qlimax 2015 - Official Q-Dance Extended Aftermovie
Heb je vorige week Qlimax 2015 moeten missen in het Gelredome? Niet getreurd, hierbij de officiŽle extra lange aftermovie. Enjoy!
29 Nov '15 - in Music
door Patrick
Drum Girl
Jong geleerd is oud gedaan. Maar je hebt amateurs en pro's. Deze kleine dame zit nu al in categorie twee. Ik zeg awesome!..
28 Nov '15 - in Music
door Patrick
GoPro: Apartment Symphony - A Looping Masterpiece
Heb jij een goed gevoel voor ritme en heb je overal in huis muziekinstrumenten slingeren? Probeer dan dit eens..
23 Nov '15 - in Music
door Patrick
Lip DJ - We Are Hardstyle 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier 'We Are Hardstyle 2015'..
18 Nov '15 - in Music
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties