The Closing Ritual

Wie een diepe bas en een potje stampen wel kan waarderen kon eind juni helemaal uit zijn dak gaan op het Defqon.1 festival. Maar aan alles komt een eind. Kijk mee naar de eindshow van het Defqon.1 Weekend Festival 2019.
09 Jul '19 - in Music
door Patrick
Michael Jackson Is Alive, King Zeek

En wij maar denken dat Michael Jackson al een poosje overleden is. Niets is minder waar. Zie hier King Zeek...
08 Oct '18 - in Music
door Patrick

27 Styles Of Rapping

Rappen is een vak apart, maar deze gast weet 27 verschillende stijlen aardig op een rijtje te zetten. En dat is nog best knap kan ik je zeggen..
15 Jun '18 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - De Rode Duivels

Nu er geen Oranje Leeuwen te zien zijn tijdens het WK 2018 kiest Zanger Rinus voor de Belgische Rode Duivels. Of ze er blij mee moeten zijn is een ander verhaal..
13 Apr '18 - in Music
door Patrick
Luca, Prodigy

Muziek van The Prodigy is niet iedereens koppie thee, maar ik kan het zeker waarderen. Luca Stricagnoli kan het ook wel waarderen maar in dit geval op zijn manier..
27 Feb '18 - in Music
door Patrick
Blac Rabbit - Beatles Cover - Eight Days A Week

Sommige straatartiesten zijn een vak apart. Je zou toch zweren dat John Lennon en Paul McCartney daar staan te zingen?..
26 Feb '18 - in Music
door Patrick
Defqon.1 Weekend Festival 2017, Aftermovie

Wie een diepe bas en een potje stampen wel kan waarderen kan helemaal uit zijn dak gaan op Defqon.1. Vanaf 14 februari kan je je inschrijven voor de 2018 versie. Maar om nog even terug te kijken hebben we hierbij de officiŰle aftermovie van 2017. BOOOM!
11 Feb '18 - in Music
door Patrick
A State Of Trance Video Year Mix 2017

Tijd voor wat muziek voor we met z'n alle het jaar uitknallen. Armin van Buuren helpt ons een handje. Zie hier zijn State Of Trance Video Year Mix 2017.
31 Dec '17 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2017

Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier de Philizz Video Yearmix 2017..
22 Dec '17 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Shirley Temple Sings Death Metal

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Shriley Temple een muzikale make-over..
08 Nov '17 - in Music
door Patrick
Despacito Played On Calculators

De hit Despacito hoor je op de radio tot vervelens aan toe. En dan hoop ik toch echt niet dat deze snuiter naast je zit op kantoor..
04 Sep '17 - in Music
door Patrick
Berywam - O Fortuna (Carl Orff) - Beatbox

Beatboxen is en blijft een vak apart. maar er zijn gasten die het bijzonder goed kunnen. En dan heb ik het over Berywam. Kijk mee!
25 Jul '17 - in Music
door Patrick
Ben & Ruurd - Que Viva La Vida (Leef Je Leven)

Zoals elk jaar zijn we ook nu weer op zoek naar de ultieme zomerhit. En geloof me, we hebben hem gevonden. Zie hier Ben en Ruurd met Que viva la vida..
24 Jun '17 - in Music
door Patrick
Jebroer, DJ Paul Elstak & Dr Phunk - Engeltje

Na al het geneuzel over het nummer 'Kind van de duivel' van Jebroer en DJ Paul Elstak zijn ze nu terug met een nieuwe hit. Engeltje. En ja, dat klinkt weer heerlijk..
16 Jun '17 - in Music
door Patrick
40 Years Of Hip Hop Mashup

Hip hop, ik vind het geweldig, maar je moet er van houden. Door de jaren heen is er aardig wat veranderd. In deze mashup komt 40 jaar hip hop voorbij in 4 minuten.
07 Jun '17 - in Music
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle 2017

Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier een verse World of Hardstyle..
09 May '17 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Dolly Parton (Jolene) - Death Metal Version

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Dolly Parton's Jolene een muzikale make-over..
19 Apr '17 - in Music
door Patrick
Thrash Grass - The Native Howl - Thunderhead

Verschillende muziekstijlen mengen klinkt niet altijd even lekker. Maar thrash metal combineren met bluegrass klinkt nog best okÚ. Zie hier The Native Howl's Thunderhead..
16 Apr '17 - in Music
door Patrick
White Trash Washer Band - The Devil Went Down To Georgia

Bij gebrek aan een drummer moet je toch wat verzinnen als band. De White Trash Washer Band heeft daar de perfecte oplossing voor..
12 Feb '17 - in Music
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties