World Of Hardstyle Spring 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle Spring 2015!..
24 Feb '15 - in Music
door Patrick
Andre
Het nummer 'Get Lucky' van Daft Punk kennen we allemaal wel. Een regelrechte hit als je het mij vraagt. Maar laten we gitarist Andre Antunes even los gaan met wat bekende nummers op de beat van 'Get Lucky'. Dan krijg je dit als resultaat..
08 Feb '15 - in Music
door Patrick
Whoa-oo-oh Supercut
Heb je altijd al snel geld willen verdienen? Zorg dan voor een succesvol liedje die niemand uit zijn hoofd kan krijgen. Wellicht denk je dat het een onmogelijke opgave is. Maar met een paar simpele akkoorden en Whoa-oo-oh kom je een heel eind..
31 Jan '15 - in Music
door Patrick
Carnaval 2015 - Alberto & Lamme Frans
Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende teksten. Zie hier Lamme Frans zijn 'Wakker met een biertje', en Alberto's 'Onno (Mag ik je toyboy zijn?)'..
17 Jan '15 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle 2015
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle 2015!..
10 Jan '15 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - Carnaval Met Rinus
Hoe kan je beter het nieuwe jaar beginnen dan met een nieuwe hit van zanger Rinus? Dat gaat een feestje worden over twee maanden. Zie hier Carnaval met Rinus!..
01 Jan '15 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2014
Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier de Philizz Video Yearmix 2014..
26 Dec '14 - in Music
door Patrick
Pop Danthology 2014
Elk jaar weer komt Daniel Kim met een geweldige mashup op de proppen. Zo ook dit jaar. Zie hier Danthology 2014..

MP3 hebben? Die vind je hier...
16 Dec '14 - in Music
door Patrick
Lip DJ - We Are Hardstyle 2014
Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier We Are Hardstyle 2014!
11 Dec '14 - in Music
door Patrick
DJ Earworm Mashup - United State of Pop 2014 (Do What You Wanna Do)
Net als vorig jaar is het DJ Earworm gelukt om een mash-up te maken van de 25 beste nummers uit de Billboard top 25. Zie hier 'United State Of Pop 2014'..
04 Dec '14 - in Music
door Patrick
Riptide - Vance Joy (Cover by Jasmine Thompson)
Er zijn heel wat zangers en zangeressen die hun strepen wel verdiend hebben. En mocht je van zo'n hit een cover willen maken, dan moet je wel net zo goed kunnen zingen. Dat is in dit geval zeker gelukt. Zie hier Jasmine Thompson..
06 Nov '14 - in Music
door Patrick
DJ Craze - New Slaves Routine
Wil je vandaag de dag snel een boel geld verdienen dan is een spoedcursus DJ geen slecht idee. Maar ben je dan nog wel een ouderwetse DJ die speelt met de turntables, of is een USB-stick genoeg? DJ Craze wil volgens mij wat duidelijk maken..
03 Nov '14 - in Music
door Patrick
World Of Hardstyle 2014 Autumn
We gaan stampend het weekend uit en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van een nieuw deel van 'World of Hardstyle'..
02 Nov '14 - in Music
door Patrick
16 Year Old Drummer Senri Kawaguchi - Jinshin War
Drummen is een vak apart. Je hebt het gevoel ervoor of simpelweg niet. De 16 jarige Japanse dame Senri Kawaguchi heeft het drummen duidelijk onder de knie. Zie hier haar versie van 'Jinshin War'..
30 Oct '14 - in Music
door Patrick
OK Go - I Won't Let You Down
De band OK Go is geen onbekende voor ons. En ding waarmee ze naast hun muziek zichzelf onderscheiden van de rest zijn de opmerkelijke muziekvideo's. Zo ook hun laatste creatie voor 'I Won't Let You Down'..
27 Oct '14 - in Music
door Patrick
Extreme Slap & Tapping Solo By Miki Santamaria
Met een basgitaar kun je leuk spelen. Althans, dan moet je het niet aan mij vragen maar aan Miki Santamaria. Die weet hoe met een basgitaar om moet gaan..
12 Oct '14 - in Music
door Patrick
Stephen Campbell - Trance Bass
Denk je aan trance, dan denk je aan computers en keyboards. Maar het kan ook anders. Stephen Campbell heeft alleen een basgitaar nodig. Ietwat oud, maar zeker niet minder knap..
11 Oct '14 - in Music
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle 2014 - After Summer
We gaan stampend het weekend in en onze grote vriend Lip DJ helpt ons een handje. Geniet mee van de After Summer editie van World Of Hardstyle 2014..
12 Sep '14 - in Music
door Patrick
Lowlands 2014 - Always Hardkoor Live
Dat Lowlands een gigantisch muziekfestival is weet niet alleen Nederland, maar de halve wereld. Gabber en hardcore zal je daar niet al te snel horen. Maar dit jaar wel! Met in de hoofdrol Mental Theo, Party Animals, DJ Ruffneck, Wappie Und Wappie en Def Rhymz.

Ongeduldige mensen kunnen eventueel de eerste 15 minuten skippen..
17 Aug '14 - in Music
door Patrick
Philizz
Elk jaar komt er wel goede muziek uit. Maar in mijn ogen waren de jaren 80 toch bijzonder. Philizz neemt ons mee terug in de tijd. Enjoy!
16 Aug '14 - in Music
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties