Stanford's Audi TTS Robot Car Hits The Track
Google is druk bezig met een zelf rijdende auto, maar ook menig universiteit is daar druk mee bezig. Stanford heeft een Audi TTS die ze pas los hebben gelaten op het circuit. Met een top van 193km/h kan ik me voorstellen dat je niet echt op je gemak zit..
20 Aug '12 - in Tech
door Patrick
Google Project Glass
De techneuten van Google zitten niet stil, dat mag duidelijk zijn. Wat dachten jullie van een bril die je van alle informatie voorziet, social media sites kunt updaten, film en foto's maken, delen en nog veel meer. Zie hier Project Glass. Meer info hier.

Al moet je wel oppassen..
05 Apr '12 - in Tech
door Patrick
Facebook On Events! Real-Time Facebook Social Sharing Experience
Het evenementen seizoen staat weer voor de deur! Red Bull gaf het startsein met Red Bull Crashed Ice in Valkenburg. Tijdens het evenement zorgde MINI voor een Social Sharing Experience. Met een innovatief real-time Facebook Social Sharing Experience koppelde MINI het offline event aan de online wereld. Werkelijk een tof stukje techniek. Made by Dorst & Lesser!
29 Feb '12 - in Tech
door Patrick
ZBoard
Ben jij lui ingesteld maar vind je een skateboard helemaal de bom? Wellicht dat de ZBoard de oplossing voor je is. Hij kost een kleine 500 tot 800 dollar (ligt aan het model), maar dan ben je deze zomer in je Speedo wel de baas van de boulevard. Meer info hier!
28 Jan '12 - in Tech
door Patrick
TellMe vs Siri
Nu Apple met de iPhone 4S, met persoonlijk assistente Siri, op de markt is gekomen, beweert Mircosoft dat zij dit al geruime tijd hebben in de vorm van TellMe. Laten we eens kijken wie als beste uit de bus komt..
27 Nov '11 - in Tech
door Patrick
Hey Siri, Who's Your Daddy!?
Nu de iPhone 4S uit is schieten de filmpjes uit de grond, want iedereen wil natuurlijk laten zien wat persoonlijk assistente Siri allemaal kan. En ik moet zeggen, ze is nog best handig..
20 Oct '11 - in Tech
door Patrick
Quantum Levitation
Hoe het werkt laat ik aan de experts over, maar één ding is zeker. De hoverboard uit Back to the Future lijkt ineens een stuk dichterbij..
18 Oct '11 - in Tech
door Patrick
Throwable Panoramic Ball Camera
Voor een behoorlijke 360 graden foto heb je aardig wat (dure) apparatuur nodig, maar wellicht komt daar binnenkort verandering in. Wat dacht je van een 'simpele' bal die al het werk doet voor je?
15 Oct '11 - in Tech
door Patrick
Lego 3D Milling Machine
De wat oudere bezoekers zullen de slogan 'Met Lego kun je alles maken' nog vers in het geheugen hebben staan. Hoe ver de techniek ook gaat, Lego gaat mee. Wat dacht je van een 3D 'printer'?
21 Aug '11 - in Tech
door Patrick
Augmented Reality Cinema
Sommige smartphone apps heb je echt niks aan, maar er zijn ook apps die gewoon leuk zijn. Neem Augmented Reality Cinema, een app die bepaalde omgevingen herkent en daar een film aan koppelt die daar is opgenomen..
28 Jun '11 - in Tech
door Patrick
Nintendo Wii U
Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles werd het nieuwe speeltje van Nintendo geïntroduceerd, de Wii U. Nou vraag ik me alleen af of dit een succes gaat worden. Zitten we hierop te wachten? Zeggen jullie het maar..
12 Jun '11 - in Tech
door Patrick
Dot 360º
Een 360º filmopname is vaak een dure aangelegenheid. Voor de iPhone 4 bezitters hoeft dat niet meer zoveel te kosten. Filmen in HD kan de smartphone immers al, maar met de Dot 360º kan dat nu ook in 360 graden. Leuk speelgoed voor de liefhebbers.
24 May '11 - in Tech
door Patrick
Renault Connects Facebook To The AutoRAI
Als je een dezer dagen Renault bezoekt op de autoRAI, dan is de kans groot dat je diverse Facebookers tegen het lijf loopt. Door middel van een pasje met een RFID-chip kun je Renault koppelen aan je Facebook account, om vervolgens jouw favoriete modellen te 'liken'. Tof verzonnen, ik kan niet anders zeggen.
15 Apr '11 - in Tech
door Patrick
That 70's Xbox - The Ben Heck Show
Ben Heck is een man vol ideeën. Inmiddels heeft hij al aardig wat knutselwerk op zijn naam staan. Zoals een PS3 laptop, een X360 laptop enz. Vandaag neemt hij een Xbox 360 onder handen. Combineer Microsofts console met de retro Atari en dit is het resultaat.
10 Apr '11 - in Tech
door Patrick
Video Screen Hacking
Vandaag de dag kun je veel meer met een iPhone dan je voor mogelijk houdt. Met een beetje creativiteit heb je alle video screens op Times Square in je macht.
15 Mar '11 - in Tech
door Patrick
My Little Piece Of Privacy
Een groot open raam is heerlijk. De zon in je huis en een vrij uitzicht, maar het heeft ook zo zijn nadelen. Om er één te noemen, veel mensen hebben de gewoonte om naar binnen te kijken. Deze creatieve geest heeft er wat op gevonden.
16 Oct '10 - in Tech
door Patrick
Rex - The Robotic Exoskeleton
Wat kan techniek toch mooi zijn. Voor de verlamde Hayden Allen is het leven in een rolstoel geen pretje, maar Rex Bionics heeft daar verandering in gebracht. Een hoog Terminator gehalte, maar zeker een uitkomst. Zie hier de Robotic Exoskeleton. Part 1 en Part 2.
18 Jul '10 - in Tech
door Patrick
The Private Bench
Op een zonnige dag een wandeling door het park maken kan wel eens rustgevend zijn. Maar, er zijn altijd van die eigenwijze mensen die, terwijl jij even rustig op een bankje zit, vol op je lip gaan zitten en je lastig vallen met hun totaal niet boeiende levensverhaal. Daar heeft Fabian Brunsing de oplossing voor.
13 Jul '10 - in Tech
door Patrick
Will It Shred? - iPad
Op het nieuwe speeltje van Apple, de iPad, zullen we hier in Nederland nog even moeten wachten. Ondertussen zijn ze in Amerika al behoorlijk aan het experimenteren met de uit de kluiten gewassen iPhone. Na 'Will it Blend' gaan we nu voor 'Will it Shred'!
07 May '10 - in Tech
door Patrick
Winscape
Ben jij ook zo iemand die vandaag de dag nog amper van de natuur geniet omdat je teveel uren achter de pc doorbrengt? Wellicht dat deze 'ramen' uitkomst bieden. Meer info hier!
16 Apr '10 - in Tech
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties