Google I/O 2017 Keynote In 10 Minutes

Gisteren deed Google er twee uur over om tijdens hun 2017 I/O keynote te onthullen wat voor nieuwe technieken er gaan komen. En geloof me, dat is best tof. Wij doen het in 10 minuten, dat is wel zo makkelijk..
18 May '17 - in Tech
door Patrick
Mark Rober - Automatic Bullseye Moving Dartboard

Wanneer je als whizzkid iets in je hoofd hebt zitten wil je dat natuurlijk tot realiteit brengen. Techneut en YouTuber Mark Rober wilde een dartboard maken waarbij je altijd de bullseye raakt. Na drie jaar knutselen is het dan eindelijk zover..
21 Mar '17 - in Tech
door Patrick

Connected Dog
Vandaag de dag is overal wel een app voor. Is het niet voor je auto, stofzuiger of koelkast dan wel voor je fiets. Waarom dan ook geen app voor je hond? Je viervoeter de volledige vrijheid en jij hoeft de regen niet meer in om hem uit te laten. Ik zeg een win-winsituatie!
05 Mar '16 - in Tech
door Patrick
Boston Dynamics - Atlas, The Next Generation
Specialisten zijn al jaren bezig om robots te perfectioneren. Zo ook Boston Dynamics. Zie hier hun nieuwste variant: Atlas..
24 Feb '16 - in Tech
door Patrick
George Hotz Self-Driving Car
George Hotz is een mastermind als het gaat om hacken. Zo was hij de eerste die de iPhone en de PS3 heeft gehackt. Zijn nieuwe uitdaging is om een zelf rijdende auto betaalbaar te maken. Want zo prijzig hoeft het helemaal niet te zijn. Een miljoenen deal met Tesla heeft hij inmiddels al geweigerd..
19 Dec '15 - in Tech
door Patrick
24kupi Invisible Watch
Ben jij slecht in onthouden en heb je toch binnenkort een tentamen of examen? Wellicht is de Invisible Watch wat voor je..
05 Dec '15 - in Tech
door Patrick
Yamaha MOTOBOT - To 'The Doctor'
Het moet niet gekker worden. Na zelf rijdende wagens, zelf parkerende wagens, en ga zo maar verder, komt Yamaha met de MOTOBOT. Knap staaltje techniek.
29 Oct '15 - in Tech
door Patrick
BMW Mini Augmented Reality Vision Glasses
De techniek wordt met de dag leuker. Wat dacht je van Mini's Augmented Vision. Een bril waarmee je onder het rijden de nodige informatie over je auto voorgeschoteld krijgt, maar ook als het ware door je deuren heen kan kijken. Best cool..
29 Apr '15 - in Tech
door Patrick
Skully AR-1 : Rebel Innovation
Motorrijden is tof, maar zonder centrale achteruitkijkspiegel moet je toch regelmatig over je schouder kijken en goed je zijspiegels in de gaten houden. En dan hebben het nog niet eens over degelijke navigatie, muziek of telefoonopties. De interactieve helm AR-1 van Skully biedt uitkomst..
19 Aug '14 - in Tech
door Patrick
Solar Freakin' Roadways
Waarom gebruiken we nog steeds asfalt terwijl er alternatieven zijn die voor extra veiligheid kunnen zorgen? Wordt het niet eens tijd voor solar freakin' roadways? Help het realiteit worden..
21 May '14 - in Tech
door Patrick
10 Worst Computer Consoles
We kennen allemaal de Xbox, Wii en Playstation. Maar door de jaren heen zijn er heel wat game consoles geweest die hét hadden moeten worden. Helaas, heb jij er een van deze 10 gehad?
09 Mar '14 - in Tech
door Patrick
Pizza Hut & Chaotic Moon Studios Interactive Concept Table
Even gezellig ergens een pizzatje pakken is ook niet meer wat het geweest is. Er komt zelfs geen leuke dame meer naar je toe om je bestelling op te nemen. Althans, bij de Pizzahut dan. Al mis ik wel het belang van een interactieve tafel als deze. Is pen en papier niet meer van deze tijd?
07 Mar '14 - in Tech
door Patrick
Incredible Camera Stabilisation - EOS M Gimbal
Leuk zo'n stabilisator in je cameralens, maar dan nog zijn heel wat plaatjes niet naar je zin. En zeker voor het professionele werk moet het altijd beter kunnen. Wat dacht je van de Gimbal?..
30 Dec '13 - in Tech
door Patrick
Coin - One Coin For All Of Your Cards
Vandaag de dag krijg je overal wel een 'pasje' bij. Is het niet je normale bankpas, dan is het wel een creditcard of één van de tig andere kortingspasjes. Je knip krijg je onderhand niet meer dicht. Tijd voor een oplossing. Zie hier Coin. Handig of niet?
17 Nov '13 - in Tech
door Patrick
Durex Fundawear
Chatten over het internet is al jaren oud. Voeg daar een webcam aan toe en lang leve de lol. Maar we gaan nu nog een stapje verder. Genotfabrikant Durex komt met 'Fundawear'. Digitaal plezier..
18 Apr '13 - in Tech
door Patrick
PS4 Announcement - Abridged Version
Wie de introductie van de nieuwe Sony Playstation 4 heeft gevolgd weet dat het zonde van de tijd is geweest. Leuk die nieuwe features, maar wanneer krijgen we hem te zien? Wanneer komt de console op de markt, en wat gaat hij kosten? Geen al te moeilijke vragen lijkt mij. We kijken nog even terug op de introductie, maar dan wel op de eerlijke rappe manier..
22 Feb '13 - in Tech
door Patrick
Google Glass
De techneuten van Google zitten niet stil, dat mag duidelijk zijn. Het 'Glass' project loopt al een tijdje. Maar vandaag kunnen we dan eindelijk zien wat er mogelijk is met de interactieve bril. Meer info hier! Thnx Jericho.
20 Feb '13 - in Tech
door Patrick
3Doodler
3D printers zijn behoorlijk in opkomst. Maar hoe zou het zijn als je met een pen 3D creaties zou kunnen maken? Het is mogelijk met de 3Doodler. Al vraag ik me wel af wat voor nut het heeft..

Meer info op Kickstarter..
20 Feb '13 - in Tech
door Patrick
Braverobotics Transformer Robot
Sinds het bestaan van 'Transformers' zijn er legio mensen die zelf een robot willen bouwen. In dit geval een kleintje van Braverobotics, maar toch nog best indrukwekkend.
30 Nov '12 - in Tech
door Patrick
Siri Hidden Feature On New iPhone 5
Hoe ellendig is het als je een keer je smartphone verliest. Tegenwoordig is remote wipe een handige optie op de iPhone's, maar dan nog kan iemand hem (zonder jou gegevens) weer gebruiken. Deze optie zou voor de iPhone 5 een aardige oplossing zijn..
26 Aug '12 - in Tech
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties