Audi TT: Reality? Check.
We hadden het net nog over de geweldige commercial van Honda, maar ook Audi laat zich weer van zijn beste kant zien. Kijk mee..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Honda - Paper
We zien regelmatig sublieme commercials voorbij komen van Audi en diverse andere autofabrikanten. Vandaag de beurt aan Honda..

En zo hebben ze het gemaakt..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Revolutionaire Kinderwagen Van Volkswagen
Dat elke Volkswagen vandaag de dag vol zit met de nieuwste techniek hoef ik niemand duidelijk te maken. Sterker nog, ze nemen zelfs zo nu en dan een kinderwagen onder handen om hem een stuk veiliger te maken..
03 Aug '15 - in Commercial
door Patrick
Close To Home - It Can Wait..
Onder het rijden gebruik maken van je telefoon is gevaarlijk. Daarom zijn de boetes ook zo hoog. Maar veel mensen hebben er maling aan en doen het toch. Met alle gevolgen van dien..
24 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Smart Forfour - Kids
Elke ouder staat er wel eens van te kijken als hun zoon of dochter er opeens een scheldwoord uitgooit. Hoe komen ze toch aan die woorden? Smart weet het antwoord..
09 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
PooFace - Best Pampers Commercial Ever!
Ik weet niet wat voor gezicht jij trekt als je na een lange dag eindelijk het toilet een kwartiertje voor jezelf hebt. Maar één ding is zeker. Deze Pampers reclame is ronduit geniaal..
08 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Hoe is het nu met...?
We kennen ze allemaal van 'vroeger' : Mevrouw Stemband, knuffelbaas Ruud en zelfs deze kleine meneer van de McDonald's reclame. Maar hoe gaat het nu, jaren later, eigenlijk met ze ?..
08 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Dodge Predators
Ik ben fan van Duitse wagens, maar sommige Amerikaanse modellen trekken me ook wel. En dan vooral uit de stallen van Dodge. Want laten we eerlijk wezen. Dit is toch ook wel leuk speelgoed..
04 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
PSA - Don't Look Back
Een ongeluk zit in een klein hoekje. En vandaag de dag zijn we al heel snel afgeleid in het verkeer. Veilig verkeer campagnes moeten dat onder de aandacht brengen. En dat is in dit geval goed gelukt..
28 Jun '15 - in Commercial
door Patrick
Snickers Prankt DI-RECT
We hebben allemaal een hekel aan reclame. En al helemaal aan die reclamefilmpjes (pre-roll) voor een YouTube filmpje. Maar als ze nou allemaal net als deze, mooi ingekopte, Snickers pre-roll zouden zijn, dan wordt het nog leuk ook!..

Live zien? Dat kan hier!...
15 Jun '15 - in Commercial
door Patrick
Coca-Cola - Man & Dog
De grote Cola merken komen regelmatig met over de top commercials. Coca Cola gooit het deze keer over een andere boeg. Ik kan het wel waarderen..
03 May '15 - in Commercial
door Patrick
Audi RS3 - Birth
En wij maar denken dat een Audi RS3 zorgvuldig in een fabriek wordt samengesteld. Niets is minder waar. Zie hier de geboorte van een Audi RS3..
30 Apr '15 - in Commercial
door Patrick
It Takes A Split Second..
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Maar let op, binnen een paar seconden zou het wel eens heel anders kunnen aflopen..
09 Mar '15 - in Commercial
door Patrick
2015 Budweiser Super Bowl Commercial 'Lost Dog'
Zoals elk jaar brengt ook dit jaar de Super Bowl weer geweldige commercials met zich mee. Zie hier alvast de tranentrekker van Budweiser..
29 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
Adidas Football - There Will Be Haters
Ik heb het al vaker gezegd, een goede reclamecampagne bedenken is lastig. Er zijn een aantal bedrijven die weten wat reclame voeren is, waaronder Nike en Audi. Maar vergeet Adidas niet. Zie hier hun laatste creatie..
20 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
Don't Drink & Drive!
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat hoef ik niemand meer te vertellen. Maar er zijn genoeg mensen die dat wel doen. Wellicht tijd om even wakker te worden!
10 Nov '14 - in Commercial
door Patrick
Sex Commercial
Heeft seks reclame nodig? Een Slovaakse artiest, die zichzelf Matus The First noemt, vindt van wel. Hij maakte deze, naar eigen zeggen, eerste commercial voor seks. Vooral om 'de daad' als een vermakelijke bezigheid te promoten..
14 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
Peugeot 208 GTi 30th - The Legend Returns
De Peugeot 205 GTI was een bijzonder wagentje. Maar aan alles komt een eind. Althans, zie hier zijn opvolger de Peugeot 208 GTi. En geloof me, in dit filmpje is niets fake..
01 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
KLM Lost & Found Service
Het is nooit leuk als je na een lange vlucht merkt dat je telefoon, Beats, of de knuffel van je kleine nog in het vliegtuig ligt. Maar gelukkig heeft KLM daar nu een snelle oplossing voor..
24 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
Budweiser - Don't Drink & Drive - Friends Are Waiting
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat hoef ik niemand meer te vertellen. Maar er zijn genoeg mensen die dat wel doen. Denk altijd even aan je vrienden die op je wachten voordat je lam in de auto wilt stappen..
24 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties