The Power Of Love
Vandaag de dag is iedereen met zijn mobiel bezig. Kinderen met een tablet en ga zo maar verder. Op zich best leuk, maar vergeet de belangrijke dingen in het leven niet..
14 Jul '14 - in Commercial
door Patrick
Playthings..
Je kunt je spullen nog zo goed verstoppen, laat een paar kinderen in je huis los en ze weten het te vinden. De nachtmerrie van elke ouder..
28 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Check De Sextape van Cameron Diaz!
Jezelf filmen tijdens de daad kan erg opwindend zijn. Maar dan moet je wel goed opletten wat je achteraf met het filmpje doet. Voor je het weet komt hij in verkeerde handen. Daar weet de sexy Cameron Diaz nu alles van..
 
DOE Anti Speeding 2014 - Classroom
De voorlichtingsfilmpjes die we hier dagelijks op tv voorbij zien komen maken voor mijn gevoel zelden indruk op de mensen. Waarom doen we het niet zoals andere landen? Die zetten je wel aan het denken..
23 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Nike Football - The Last Game
Tijdens het WK komen de meest grote merken met geweldige commercials op de proppen. Maar 'The Last Game' van Nike is wel heel bijzonder. Oordeel zelf..
10 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Cinema Texting Surprise..
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat weten veel mensen inmiddels. Maar een smartphone blijft een probleem om links te laten liggen. En dit is een geweldige manier om het nogmaals duidelijk te maken..
09 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
F1 Carwash Stunt
Je auto wassen is nou niet echt een klusje waar je op zit te wachten. Gelukkig is daar een carwash voor. Deze mensen werden verrast door een F1 race team. Die weten wat snelheid is..
09 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Dear Kitten..
Als oudere kater in het huis is het je taak om een nieuwe kitten even wegwijs te maken. Je weet wel, de dagelijkse dingen. En dat is nog best lollig..
07 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Cinema Zombie Attack
Tijdens een bioscoopbezoek wil je graag verrast worden. Maar wat deze mensen overkwam in Rotterdam is ronduit briljant te noemen. Zo wordt een avondje bioscoop pas echt awesome!
27 May '14 - in Commercial
door Patrick
Spannendste Kermisattractie Ever
Op de Kermis valt er altijd wel wat te beleven, voor ieder wat wils. En elk jaar worden de attracties gekker, harder, hoger en wilder. Op een kermis in Haarlem stond pas geleden de spannendste attractie ever. Of toch niet?
22 May '14 - in Commercial
door Patrick
WATTS Zap 21/04/14
Als er n heer en meester is in sport combineren met muziek, dan is het Eurosport wel. Je weet vast wel waar we het over hebben. Zie hier een nieuwe WATTS Zap!
13 May '14 - in Commercial
door Patrick
I Will Survive - Bully
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je mensen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is alvast een goede start..
27 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Don't Text And Drive
Niet handsfree bellen onder het rijden is listig, maar sms'en gaat net een stapje verder. Wees gewoon slim en doe het niet, anders zou dit het gevolg wel eens kunnen zijn..
12 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Fuck The Poor!
Dat er mensen zijn die elke maand weer geen geld hebben om eten te kopen of zelfs op straat leven is helaas realiteit. Maar als je daar als vrijwilliger met een collectebus wat aan wilt doen ziet menig mens je niet staan. Laten we ze even wakker schudden..
09 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Spiderman - The Amazing Baby & Me
Waterboer Evian en baby's zijn een perfecte combinatie. Keer op keer komen ze met heerlijke commercials. Na de skaters, en dansers is nu Spiderman aan de beurt..
03 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Luister Jij Radio 1?
Luister jij wel eens Radio 1? Waarschijnlijk denk je dat het alleen maar politieke prietpraat is en meer woorden dan muziek. Maar niets is minder waar. Radio 1 is veranderd. Alleen weet nog niet iedereen dat, maar daar hebben ze nu iets slims op gevonden. Want wie niet luisteren wil..
26 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Unbelievable Bus Shelter
Elke dag weer op de bus wachten is geen pretje. Maar als de reclamejongens van Pepsi zich er mee gaan bemoeien kan het best nog wel eens tof zijn..
23 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Most Shocking Second A Day Video
Geld doneren voor oorlogsslachtoffers is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Want wat immers ver van je bed gebeurt is niet al te interessant. Dit filmpje zal vast wat mensen wakkerschudden..
06 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Apolosophy - Creative Advertising
Standaard reclamezuilen zie je op het station bijna niet meer staan. Het is allemaal 'gewoon' geworden. Maar er zijn reclamebureau's die net wat verder denken..
28 Feb '14 - in Commercial
door Patrick
Echte Winter..
En van de weinige bedrijven die keer op keer met geniale commercials komt is de verzekeraar uit Apeldoorn. En ook deze keer is het weer raak..
20 Feb '14 - in Commercial
door Patrick
Blow A Fuse
Vandaag de dag kun je alles op afstand regelen. Maar of iedereen daar zo blij mee is..
28 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties