It Takes A Split Second..
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Maar let op, binnen een paar seconden zou het wel eens heel anders kunnen aflopen..
09 Mar '15 - in Commercial
door Patrick
2015 Budweiser Super Bowl Commercial 'Lost Dog'
Zoals elk jaar brengt ook dit jaar de Super Bowl weer geweldige commercials met zich mee. Zie hier alvast de tranentrekker van Budweiser..
29 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
Adidas Football - There Will Be Haters
Ik heb het al vaker gezegd, een goede reclamecampagne bedenken is lastig. Er zijn een aantal bedrijven die weten wat reclame voeren is, waaronder Nike en Audi. Maar vergeet Adidas niet. Zie hier hun laatste creatie..
20 Jan '15 - in Commercial
door Patrick
Don't Drink & Drive!
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat hoef ik niemand meer te vertellen. Maar er zijn genoeg mensen die dat wel doen. Wellicht tijd om even wakker te worden!
10 Nov '14 - in Commercial
door Patrick
Sex Commercial
Heeft seks reclame nodig? Een Slovaakse artiest, die zichzelf Matus The First noemt, vindt van wel. Hij maakte deze, naar eigen zeggen, eerste commercial voor seks. Vooral om 'de daad' als een vermakelijke bezigheid te promoten..
14 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
Peugeot 208 GTi 30th - The Legend Returns
De Peugeot 205 GTI was een bijzonder wagentje. Maar aan alles komt een eind. Althans, zie hier zijn opvolger de Peugeot 208 GTi. En geloof me, in dit filmpje is niets fake..
01 Oct '14 - in Commercial
door Patrick
KLM Lost & Found Service
Het is nooit leuk als je na een lange vlucht merkt dat je telefoon, Beats, of de knuffel van je kleine nog in het vliegtuig ligt. Maar gelukkig heeft KLM daar nu een snelle oplossing voor..
24 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
Budweiser - Don't Drink & Drive - Friends Are Waiting
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat hoef ik niemand meer te vertellen. Maar er zijn genoeg mensen die dat wel doen. Denk altijd even aan je vrienden die op je wachten voordat je lam in de auto wilt stappen..
24 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
Dog Problems?..
Dat menig huisdier, en vooral de hond, soms de restjes van ons op mag eten is eigenlijk niet goed. Maar ze hebben er geen last van toch? Dat geven ze uiteindelijk zelf wel aan..
07 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
Say It With Your Project..
Elke vader houdt van zijn dochter. Maar als je dochter liever als Goth door het leven gaat, en zo'n beetje heel de school tegen zich heeft, kan je twee dingen doen. Een goed gesprek aangaan, of je pakt het anders aan..
05 Sep '14 - in Commercial
door Patrick
L'Agent by Agent Provocateur, Penelope Cruz
Lingeriemerk Agent Provocateur weet ons telkens weer te verrassen met geweldige reclamecampagnes. Zo ook deze keer voor hun nieuwe collectie..
05 Aug '14 - in Commercial
door Patrick
Magic Surprise..
Het was de afgelopen dagen heerlijk weer. Ideaal voor een paar uurtjes terras. Laptop mee, en genieten maar. Al moet je daar wel mee oppassen, want voor je het weet..
28 Jul '14 - in Commercial
door Patrick
The Power Of Love
Vandaag de dag is iedereen met zijn mobiel bezig. Kinderen met een tablet en ga zo maar verder. Op zich best leuk, maar vergeet de belangrijke dingen in het leven niet..
14 Jul '14 - in Commercial
door Patrick
Playthings..
Je kunt je spullen nog zo goed verstoppen, laat een paar kinderen in je huis los en ze weten het te vinden. De nachtmerrie van elke ouder..
28 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
DOE Anti Speeding 2014 - Classroom
De voorlichtingsfilmpjes die we hier dagelijks op tv voorbij zien komen maken voor mijn gevoel zelden indruk op de mensen. Waarom doen we het niet zoals andere landen? Die zetten je wel aan het denken..
23 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Nike Football - The Last Game
Tijdens het WK komen de meest grote merken met geweldige commercials op de proppen. Maar 'The Last Game' van Nike is wel heel bijzonder. Oordeel zelf..
10 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Cinema Texting Surprise..
Met een slok op achter het stuur stappen is fout, dat weten veel mensen inmiddels. Maar een smartphone blijft een probleem om links te laten liggen. En dit is een geweldige manier om het nogmaals duidelijk te maken..
09 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
F1 Carwash Stunt
Je auto wassen is nou niet echt een klusje waar je op zit te wachten. Gelukkig is daar een carwash voor. Deze mensen werden verrast door een F1 race team. Die weten wat snelheid is..
09 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Dear Kitten..
Als oudere kater in het huis is het je taak om een nieuwe kitten even wegwijs te maken. Je weet wel, de dagelijkse dingen. En dat is nog best lollig..
07 Jun '14 - in Commercial
door Patrick
Cinema Zombie Attack
Tijdens een bioscoopbezoek wil je graag verrast worden. Maar wat deze mensen overkwam in Rotterdam is ronduit briljant te noemen. Zo wordt een avondje bioscoop pas echt awesome!
27 May '14 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties