Audi S5 - Monster

Audi is niet alleen heer en meester in het fabriceren van de meest mooie wagens, zelfs de commercials zijn kleine meesterwerkjes..
24 Feb '17 - in Commercial
door Patrick
Centraal Beheer - Hulk Hogan

Eén van de weinige bedrijven die keer op keer met geniale commercials komt is de verzekeraar uit Apeldoorn. En ook deze keer is het weer raak..
20 Feb '17 - in Commercial
door Patrick

Porsche - Our Way To Say Goodbye - ThankYou, Audi

Drie jaar terug, toen Porsche weer mee ging doen met de FIA WEC en de 24 uur van Le Mans, kwam Audi met een toffe reclame. Nu Audi na 18 jaar stopt met top level endurance racing is nu Porsche aan de beurt voor wederom een toffe commercial..
17 Dec '16 - in Commercial
door Patrick
Evan

Op school gebeuren heel wat dingen. Je eerste kus, je eerste knokpartij en zelfs je eerste schorsing. Evan kan er over meepraten. Eén simpel zinnetje op zijn bureau wordt in zijn geval een mooi verhaal. Maar wellicht had hij wat beter op moeten letten..
03 Dec '16 - in Commercial
door Patrick
Edeka - Christmas Ad - Giving Time

Na de bekende warenhuizen gaan inmiddels ook supermarkten weer mooie kerstcommercials maken. Zo ook het Duitse Edeka. Vorig jaar kwamen ze met deze gevoelige commercial. En ja, ook dit jaar doen ze weer goed mee..
16 Nov '16 - in Commercial
door Patrick
The Greatest Gift, Sainsbury, Christmas Ad

Warenhuis Sainsbury zorgt elk jaar weer voor een opmerkelijke kerstcommercial. Zo ook dit jaar. Zie hier 'The Greatest Gift'.

Ook warenhuis Marks and Spencer heeft zijn best gedaan: Christmas with love from Mrs Claus.
14 Nov '16 - in Commercial
door Patrick
Volkswagen Trailer Assist Commercial, Horses, Humor

Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg humor!
02 Oct '16 - in Commercial
door Patrick
Audi RS7, Duel

Er zijn heel wat autofabrikanten die met de mooiste commercials komen. Maar die van Audi zijn toch elke keer weer kleine meesterwerkjes..
24 Sep '16 - in Commercial
door Patrick
It Can Wait - PSA - Don't Use Your Phone While Driving!
Ik zie dagelijks, onderweg naar het werk, mensen achter het stuur niet handsfree bellen, Facebook checken en zelfs berichtjes sturen. Een slechte zaak, want het verkeer is serieuze business. Misschien tijd om wat mensen wakker te schudden..
24 Aug '16 - in Commercial
door Patrick
The First Kiss - No Seatbelt, No Excuse

Regelmatig zie je mensen rijden zonder een autogordel om. Op zich al een kwalijke zaak. Maar vaak een reden van 'Ik heb haast', of 'ja, ik doe hem eigenlijk nooit om'. Maar wees gewoon verstandig en klik jezelf vast (ook achterin). Want voor je het weet kan het wel eens heel anders aflopen dan je zou willen..
18 Jun '16 - in Commercial
door Patrick
Black To The Future, RechtsbijStand-Up
Geschillen en conflicten zijn nooit leuk. Maar als het eenmaal allemaal netjes opgelost is moet je er achteraf toch om kunnen lachen? Komieken Howard, Eva, Pieter en Alex gingen terug in de tijd.
09 May '16 - in Commercial
door Patrick
The Worst Instagram Account.. Ever!

Heel Instagram staat vol met de mooiste foto's die mensen delen. Maar er zijn uitzonderingen. Neem het Instagram account van de IJslandse visser Rúnar Jónsson. Die is slecht, maar dan ook echt heel slecht. Geef de beste man even een fotografiecursus..
27 Apr '16 - in Commercial
door Patrick
Volkswagen Trailer Assist - Behind The Scenes
Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg humor!
18 Jan '16 - in Commercial
door Patrick
Cillit Bang - The Mechanic
De nagesynchroniseerde commercials die we hier op tv voorbij zien komen van Cillit Bang zijn ronduit bagger te noemen. Maar er zijn landen waar de commercials wel om aan te zien zijn..
06 Jan '16 - in Commercial
door Patrick
Candide Thovex - Quattro
Of het nou gaat om de juiste ski's, de juiste kleding of de perfecte auto voor de wintersport. Je moet er wel over nadenken. Maar eigenlijk is het antwoord al duidelijk..
08 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Give The Most Touching Gift Of All..
Kerst is het moment om gezellig met familie door te brengen. Lekker eten, beetje drinken en laten we de cadeautjes niet vergeten. Voor iedereen is er wel wat te verzinnen. Deze man sloeg in ieder geval de spijker op zijn kop. Opa gaat een paar mooie dagen tegemoet..
04 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Coolblue Verkocht..
Werk je al jaren bij een sterk groeiend bedrijf, krijg je net voor de feestdagen te horen dat ze het verkocht hebben. Daar wordt je als werknemer niet vrolijk van. Maar aan wie heeft Pieter Zwart Coolblue verkocht eigenlijk?..
02 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Edeka - Christmas Commercial
Na de bekende warenhuizen gaan nu ook supermarkten met mooie kerstcommercials komen. Zo ook het Duitse Edeka. Wie is er uien aan het snijden?..
28 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Sainsbury's Official Christmas Advert 2015: Mog's Christmas Calamity
Warenhuis Sainsbury zorgt elk jaar weer voor een opmerkelijke kerstcommercial. Zo ook dit jaar. Zie hier Mog's Christmas Calamity..
15 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Who Will Stop The Bullying? (2)
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je kinderen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is wederom een stapje in de goede richting..
09 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties