Don't Text And Drive
Niet handsfree bellen onder het rijden is listig, maar sms'en gaat net een stapje verder. Wees gewoon slim en doe het niet, anders zou dit het gevolg wel eens kunnen zijn..
12 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Fuck The Poor!
Dat er mensen zijn die elke maand weer geen geld hebben om eten te kopen of zelfs op straat leven is helaas realiteit. Maar als je daar als vrijwilliger met een collectebus wat aan wilt doen ziet menig mens je niet staan. Laten we ze even wakker schudden..
09 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Spiderman - The Amazing Baby & Me
Waterboer Evian en baby's zijn een perfecte combinatie. Keer op keer komen ze met heerlijke commercials. Na de skaters, en dansers is nu Spiderman aan de beurt..
03 Apr '14 - in Commercial
door Patrick
Luister Jij Radio 1?
Luister jij wel eens Radio 1? Waarschijnlijk denk je dat het alleen maar politieke prietpraat is en meer woorden dan muziek. Maar niets is minder waar. Radio 1 is veranderd. Alleen weet nog niet iedereen dat, maar daar hebben ze nu iets slims op gevonden. Want wie niet luisteren wil..
26 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Unbelievable Bus Shelter
Elke dag weer op de bus wachten is geen pretje. Maar als de reclamejongens van Pepsi zich er mee gaan bemoeien kan het best nog wel eens tof zijn..
23 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Most Shocking Second A Day Video
Geld doneren voor oorlogsslachtoffers is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Want wat immers ver van je bed gebeurt is niet al te interessant. Dit filmpje zal vast wat mensen wakkerschudden..
06 Mar '14 - in Commercial
door Patrick
Apolosophy - Creative Advertising
Standaard reclamezuilen zie je op het station bijna niet meer staan. Het is allemaal 'gewoon' geworden. Maar er zijn reclamebureau's die net wat verder denken..
28 Feb '14 - in Commercial
door Patrick
Echte Winter..
En van de weinige bedrijven die keer op keer met geniale commercials komt is de verzekeraar uit Apeldoorn. En ook deze keer is het weer raak..
20 Feb '14 - in Commercial
door Patrick
Blow A Fuse
Vandaag de dag kun je alles op afstand regelen. Maar of iedereen daar zo blij mee is..
28 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
It Could Have Been Worse..
Je zou het misschien niet verwachten, maar een hulp- of blindengeleidehond is niet overal welkom. Er zijn mensen die daar moeilijk over doen. Voor die mensen zijn er voorlichtingsfilmpjes zoals deze!
13 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
KNGF Buddyhond
Je hoeft niet blind te zijn om in aanmerking te komen voor een hulphond. Ze zijn er ook voor mensen die teveel hebben gezien..
10 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Audi - History Of Light
Als er n auto duidelijk zichtbaar in je achteruitkijkspiegel te zien is, dan is het wel een Audi. Is het geen lachebek, dan wel een boze blik. Zie hier Audi's History of Light..
09 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Speed Ad - Mistakes
De voorlichtingsfilmpjes die we hier dagelijks op tv voorbij zien komen maken voor mijn gevoel zelden indruk op de mensen. Waarom doen we het niet zoals andere landen? Die zetten je wel aan het denken..
06 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Vegans Last Longer
Veel mannen houden het vandaag de dag niet langer uit dan een minuutje of soms zelfs minder. Een oplossing kan zijn om als malle aan iets anti-geils te denken, zodra je het gevoel hebt dat je kroost richting ejaculatie begint te rennen. Maar Peta heeft ook nog een ideetje voor je..
05 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Canadian Tire Ice Truck
Commercials moeten leuk zijn. Althans zo denk ik er over. Nou is deze reclame van Canadian Tire aardig te doen, maar misschien is het leuker om te zien hoe ze het gedaan hebben. Bij deze..
04 Jan '14 - in Commercial
door Patrick
Beans
Sommige commercials zijn ronduit briljant te noemen. Al vraag ik me soms af of ze ooit te bewonderen zullen zijn op het grote scherm. Deze clip van Haynes is er zo een..
27 Dec '13 - in Commercial
door Patrick
Jaguar vs Mercedes
Een poosje terug kwam Mercedes met de commercial 'Magic Body Control'. Best grappig, maar nu, inmiddels drie maanden verder komt Jaguar met hun versie..
18 Dec '13 - in Commercial
door Patrick
Woody
De fransen hebben een reputatie als het gaat om het bedenken van originele anti-aids campagnes. Voor de nieuwste Aides campagne werd een legendarische hoofdpersoon gestrikt..
09 Nov '13 - in Commercial
door Patrick
Mercedes Benz - Man Against Machine
Sommige autocommercials zijn niet reuze spectaculair, maar wel bijzonder mooi gefilmd. In deze clip gaat downhill kampioen Decio Lourenco de strijd aan met de nieuwe Mercedes A 45 AMG..
09 Nov '13 - in Commercial
door Patrick
Stop Bullying..
Als volwassen vent een dag naar je werk gaan is niet hetzelfde als een kleine jongen een dag naar school. Op school zijn er altijd wel gastjes die je het leven zuur willen maken. Tijd voor ouders om dat leed zelf eens onder ogen te zien..
08 Nov '13 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties