Black To The Future, RechtsbijStand-Up
Geschillen en conflicten zijn nooit leuk. Maar als het eenmaal allemaal netjes opgelost is moet je er achteraf toch om kunnen lachen? Komieken Howard, Eva, Pieter en Alex gingen terug in de tijd.
09 May '16 - in Commercial
door Patrick
The Worst Instagram Account.. Ever!

Heel Instagram staat vol met de mooiste foto's die mensen delen. Maar er zijn uitzonderingen. Neem het Instagram account van de IJslandse visser Rúnar Jónsson. Die is slecht, maar dan ook echt heel slecht. Geef de beste man even een fotografiecursus..
27 Apr '16 - in Commercial
door Patrick
Volkswagen Trailer Assist - Behind The Scenes
Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg humor!
18 Jan '16 - in Commercial
door Patrick
Cillit Bang - The Mechanic
De nagesynchroniseerde commercials die we hier op tv voorbij zien komen van Cillit Bang zijn ronduit bagger te noemen. Maar er zijn landen waar de commercials wel om aan te zien zijn..
06 Jan '16 - in Commercial
door Patrick
Candide Thovex - Quattro
Of het nou gaat om de juiste ski's, de juiste kleding of de perfecte auto voor de wintersport. Je moet er wel over nadenken. Maar eigenlijk is het antwoord al duidelijk..
08 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Give The Most Touching Gift Of All..
Kerst is het moment om gezellig met familie door te brengen. Lekker eten, beetje drinken en laten we de cadeautjes niet vergeten. Voor iedereen is er wel wat te verzinnen. Deze man sloeg in ieder geval de spijker op zijn kop. Opa gaat een paar mooie dagen tegemoet..
04 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Coolblue Verkocht..
Werk je al jaren bij een sterk groeiend bedrijf, krijg je net voor de feestdagen te horen dat ze het verkocht hebben. Daar wordt je als werknemer niet vrolijk van. Maar aan wie heeft Pieter Zwart Coolblue verkocht eigenlijk?..
02 Dec '15 - in Commercial
door Patrick
Edeka - Christmas Commercial
Na de bekende warenhuizen gaan nu ook supermarkten met mooie kerstcommercials komen. Zo ook het Duitse Edeka. Wie is er uien aan het snijden?..
28 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Sainsbury's Official Christmas Advert 2015: Mog's Christmas Calamity
Warenhuis Sainsbury zorgt elk jaar weer voor een opmerkelijke kerstcommercial. Zo ook dit jaar. Zie hier Mog's Christmas Calamity..
15 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Who Will Stop The Bullying? (2)
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je kinderen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is wederom een stapje in de goede richting..
09 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
John Lewis Christmas Commercial - Man On The Moon
Als er een warenhuis is die elk jaar weer met geweldige kerstmis commercials komt dan is het John Lewis wel. Zo ook dit jaar. Maar zelfs deze Star Wars parodie is simpelweg geniaal..
07 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
100sec Media Markt Crazy Run
Denk even na. 100 seconden gratis shoppen in de Media Markt. Wat pak je en hoe snel kan je rennen. Het is immers geen kleine toko. Heeft deze gast het goed gedaan of zou jij het heel anders doen?..
27 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Who Will Stop The Bullying?
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je kinderen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is alvast een stapje in de goede richting..
25 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
The Uncrashable Toy Car
Geef kinderen een setje auto's en binnen een paar seconden is het botsen geblazen. Mercedes haakt daar leuk op in met deze commercial: The Uncrashable Toy Cars..
13 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Farmer Georg & His 425PS 1954 Ferguson
Vandaag de dag wordt er veel verlangd van een boer. De groenten vanmorgen op het veld, vanmiddag in de supermarkt. En ja, daar heb je goed materieel voor nodig. Waaronder een 425pk sterker Ferguson traktor..
10 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Audi TT: Reality? Check.
We hadden het net nog over de geweldige commercial van Honda, maar ook Audi laat zich weer van zijn beste kant zien. Kijk mee..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Honda - Paper
We zien regelmatig sublieme commercials voorbij komen van Audi en diverse andere autofabrikanten. Vandaag de beurt aan Honda..

En zo hebben ze het gemaakt..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Revolutionaire Kinderwagen Van Volkswagen
Dat elke Volkswagen vandaag de dag vol zit met de nieuwste techniek hoef ik niemand duidelijk te maken. Sterker nog, ze nemen zelfs zo nu en dan een kinderwagen onder handen om hem een stuk veiliger te maken..
03 Aug '15 - in Commercial
door Patrick
Close To Home - It Can Wait..
Onder het rijden gebruik maken van je telefoon is gevaarlijk. Daarom zijn de boetes ook zo hoog. Maar veel mensen hebben er maling aan en doen het toch. Met alle gevolgen van dien..
24 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Smart Forfour - Kids
Elke ouder staat er wel eens van te kijken als hun zoon of dochter er opeens een scheldwoord uitgooit. Hoe komen ze toch aan die woorden? Smart weet het antwoord..
09 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties