Sainsbury's Official Christmas Advert 2015: Mog's Christmas Calamity
Warenhuis Sainsbury zorgt elk jaar weer voor een opmerkelijke kerstcommercial. Zo ook dit jaar. Zie hier Mog's Christmas Calamity..
15 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
Who Will Stop The Bullying? (2)
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je kinderen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is wederom een stapje in de goede richting..
09 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
John Lewis Christmas Commercial - Man On The Moon
Als er een warenhuis is die elk jaar weer met geweldige kerstmis commercials komt dan is het John Lewis wel. Zo ook dit jaar. Maar zelfs deze Star Wars parodie is simpelweg geniaal..
07 Nov '15 - in Commercial
door Patrick
100sec Media Markt Crazy Run
Denk even na. 100 seconden gratis shoppen in de Media Markt. Wat pak je en hoe snel kan je rennen. Het is immers geen kleine toko. Heeft deze gast het goed gedaan of zou jij het heel anders doen?..
27 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Who Will Stop The Bullying?
Dagelijks worden er kinderen gepest. Een kwalijke zaak als je het mij vraagt. Maar hoe maak je kinderen duidelijk dat het simpelweg fout is om de bully uit te hangen. Dit is alvast een stapje in de goede richting..
25 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
The Uncrashable Toy Car
Geef kinderen een setje auto's en binnen een paar seconden is het botsen geblazen. Mercedes haakt daar leuk op in met deze commercial: The Uncrashable Toy Cars..
13 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Farmer Georg & His 425PS 1954 Ferguson
Vandaag de dag wordt er veel verlangd van een boer. De groenten vanmorgen op het veld, vanmiddag in de supermarkt. En ja, daar heb je goed materieel voor nodig. Waaronder een 425pk sterker Ferguson traktor..
10 Oct '15 - in Commercial
door Patrick
Audi TT: Reality? Check.
We hadden het net nog over de geweldige commercial van Honda, maar ook Audi laat zich weer van zijn beste kant zien. Kijk mee..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Honda - Paper
We zien regelmatig sublieme commercials voorbij komen van Audi en diverse andere autofabrikanten. Vandaag de beurt aan Honda..

En zo hebben ze het gemaakt..
21 Sep '15 - in Commercial
door Patrick
Revolutionaire Kinderwagen Van Volkswagen
Dat elke Volkswagen vandaag de dag vol zit met de nieuwste techniek hoef ik niemand duidelijk te maken. Sterker nog, ze nemen zelfs zo nu en dan een kinderwagen onder handen om hem een stuk veiliger te maken..
03 Aug '15 - in Commercial
door Patrick
Close To Home - It Can Wait..
Onder het rijden gebruik maken van je telefoon is gevaarlijk. Daarom zijn de boetes ook zo hoog. Maar veel mensen hebben er maling aan en doen het toch. Met alle gevolgen van dien..
24 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Smart Forfour - Kids
Elke ouder staat er wel eens van te kijken als hun zoon of dochter er opeens een scheldwoord uitgooit. Hoe komen ze toch aan die woorden? Smart weet het antwoord..
09 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
PooFace - Best Pampers Commercial Ever!
Ik weet niet wat voor gezicht jij trekt als je na een lange dag eindelijk het toilet een kwartiertje voor jezelf hebt. Maar één ding is zeker. Deze Pampers reclame is ronduit geniaal..
08 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Hoe is het nu met...?
We kennen ze allemaal van 'vroeger' : Mevrouw Stemband, knuffelbaas Ruud en zelfs deze kleine meneer van de McDonald's reclame. Maar hoe gaat het nu, jaren later, eigenlijk met ze ?..
08 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
Dodge Predators
Ik ben fan van Duitse wagens, maar sommige Amerikaanse modellen trekken me ook wel. En dan vooral uit de stallen van Dodge. Want laten we eerlijk wezen. Dit is toch ook wel leuk speelgoed..
04 Jul '15 - in Commercial
door Patrick
PSA - Don't Look Back
Een ongeluk zit in een klein hoekje. En vandaag de dag zijn we al heel snel afgeleid in het verkeer. Veilig verkeer campagnes moeten dat onder de aandacht brengen. En dat is in dit geval goed gelukt..
28 Jun '15 - in Commercial
door Patrick
Snickers Prankt DI-RECT
We hebben allemaal een hekel aan reclame. En al helemaal aan die reclamefilmpjes (pre-roll) voor een YouTube filmpje. Maar als ze nou allemaal net als deze, mooi ingekopte, Snickers pre-roll zouden zijn, dan wordt het nog leuk ook!..

Live zien? Dat kan hier!...
15 Jun '15 - in Commercial
door Patrick
Coca-Cola - Man & Dog
De grote Cola merken komen regelmatig met over de top commercials. Coca Cola gooit het deze keer over een andere boeg. Ik kan het wel waarderen..
03 May '15 - in Commercial
door Patrick
Audi RS3 - Birth
En wij maar denken dat een Audi RS3 zorgvuldig in een fabriek wordt samengesteld. Niets is minder waar. Zie hier de geboorte van een Audi RS3..
30 Apr '15 - in Commercial
door Patrick
It Takes A Split Second..
Een kind is als ouder zijnde je mooiste bezit. Met hart, ziel en zaligheid zorg je ervoor dat je kind niets overkomt. Maar let op, binnen een paar seconden zou het wel eens heel anders kunnen aflopen..
09 Mar '15 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties