70 Years Porsche

"We are what nobody needs, but everyone wants..."
11 Jun '18 - in Commercial
door Patrick
Audi - 2018 RS5 - Last Breath

Audi is niet alleen heer en meester in het fabriceren van de meest mooie wagens. Ook de commercials zijn altijd weer tof verzonnen.
21 Feb '18 - in Commercial
door Patrick

Candide Thovex - Quattro (2), Audi, Ski The World

Zoals jullie al weten maakt Audi niet alleen geweldige auto's, zelfs de commercials zijn elke keer weer kleine meesterwerken. Zie hier Candide Thovex - Ski The World.
23 Jan '18 - in Commercial
door Patrick
BMW - Too Powerfull, Christmas Tree

Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook BMW kan er wat van. Ik zeg humor!
17 Dec '17 - in Commercial
door Patrick
Audi - Parking Lot

Audi is niet alleen heer en meester in het fabriceren van de meest mooie wagens. Ook de commercials zijn altijd weer tof om te zien.
15 Nov '17 - in Commercial
door Patrick
Audi Sport Junior Quattro - The Dream

Audi is niet alleen heer en meester in het fabriceren van de meest mooie wagens. Ook de commercials zijn altijd weer tof om te zien.
17 Oct '17 - in Commercial
door Patrick
Audi - Clowns

Clowns zijn door de jaren heen nog nooit zo hot geweest. Door de remake van IT en de Killer Clown pranks kan Audi de hype natuurlijk niet links laten liggen. En dus was een commercial met wat roodneuzen onvermijdelijk.
29 Sep '17 - in Commercial
door Patrick
VW RoboBoy

Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg cool!
20 Jun '17 - in Commercial
door Patrick
Audi - Let's Silence The Backseat Drivers

We hadden het pas nog over de geweldige commercial van BMW, maar ook Audi laat zich weer van zijn beste kant zien. Kijk mee..
14 Jun '17 - in Commercial
door Patrick
BMW M: Dad Gone Wild Commercial

Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook BMW kan er wat van. Want zeg zelf, hoe oud je ook bent, in een M3 ben en blijf je een kleine jongen..
31 May '17 - in Commercial
door Patrick
Audi S5 - Monster

Audi is niet alleen heer en meester in het fabriceren van de meest mooie wagens, zelfs de commercials zijn kleine meesterwerkjes..
24 Feb '17 - in Commercial
door Patrick
Centraal Beheer - Hulk Hogan

Eén van de weinige bedrijven die keer op keer met geniale commercials komt is de verzekeraar uit Apeldoorn. En ook deze keer is het weer raak..
20 Feb '17 - in Commercial
door Patrick
Porsche - Our Way To Say Goodbye - ThankYou, Audi

Drie jaar terug, toen Porsche weer mee ging doen met de FIA WEC en de 24 uur van Le Mans, kwam Audi met een toffe reclame. Nu Audi na 18 jaar stopt met top level endurance racing is nu Porsche aan de beurt voor wederom een toffe commercial..
17 Dec '16 - in Commercial
door Patrick
Evan

Op school gebeuren heel wat dingen. Je eerste kus, je eerste knokpartij en zelfs je eerste schorsing. Evan kan er over meepraten. Eén simpel zinnetje op zijn bureau wordt in zijn geval een mooi verhaal. Maar wellicht had hij wat beter op moeten letten..
03 Dec '16 - in Commercial
door Patrick
Edeka - Christmas Ad - Giving Time

Na de bekende warenhuizen gaan inmiddels ook supermarkten weer mooie kerstcommercials maken. Zo ook het Duitse Edeka. Vorig jaar kwamen ze met deze gevoelige commercial. En ja, ook dit jaar doen ze weer goed mee..
16 Nov '16 - in Commercial
door Patrick
The Greatest Gift, Sainsbury, Christmas Ad

Warenhuis Sainsbury zorgt elk jaar weer voor een opmerkelijke kerstcommercial. Zo ook dit jaar. Zie hier 'The Greatest Gift'.

Ook warenhuis Marks and Spencer heeft zijn best gedaan: Christmas with love from Mrs Claus.
14 Nov '16 - in Commercial
door Patrick
Volkswagen Trailer Assist Commercial, Horses, Humor

Niet alleen Audi is heer en meester in het verzinnen van toffe commercials, ook Volkswagen kan er wat van. Ik zeg humor!
02 Oct '16 - in Commercial
door Patrick
Audi RS7, Duel

Er zijn heel wat autofabrikanten die met de mooiste commercials komen. Maar die van Audi zijn toch elke keer weer kleine meesterwerkjes..
24 Sep '16 - in Commercial
door Patrick
It Can Wait - PSA - Don't Use Your Phone While Driving!
Ik zie dagelijks, onderweg naar het werk, mensen achter het stuur niet handsfree bellen, Facebook checken en zelfs berichtjes sturen. Een slechte zaak, want het verkeer is serieuze business. Misschien tijd om wat mensen wakker te schudden..
24 Aug '16 - in Commercial
door Patrick
The First Kiss - No Seatbelt, No Excuse

Regelmatig zie je mensen rijden zonder een autogordel om. Op zich al een kwalijke zaak. Maar vaak een reden van 'Ik heb haast', of 'ja, ik doe hem eigenlijk nooit om'. Maar wees gewoon verstandig en klik jezelf vast (ook achterin). Want voor je het weet kan het wel eens heel anders aflopen dan je zou willen..
18 Jun '16 - in Commercial
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties