Short Film - Deus Ex - Human Revolution
Korte films kunnen we altijd wel waarderen. Of het nou humor, horror of actie is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische Deus Ex - Human Revolution..
25 Mar '14 - in Movies
door Patrick
Short Film - Gift
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, drama, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'Gift' een kort maar indrukwekkend verhaal uit Singapore..
13 Mar '14 - in Movies
door Patrick
Defensie - Out Of The Box! Wie neemt de leiding?
Wie neemt de verantwoordelijkheid als het echt lastig wordt? Wie pakt de leiding en wie haakt af? Je ziet het in Out Of The Box. Een experiment van Defensie speciaal voor hoger opgeleiden, waarbij 6 jongeren worden opgesloten in twee boxen. Hoe komen ze eruit? En wat zou jij doen? Kijk hier!
 
Short Film - Lunar
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Lunar'..
04 Jan '14 - in Movies
door Patrick
Croft - Fan Film
Het blijft bijzonder wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film Croft..
31 Dec '13 - in Movies
door Patrick
A Tribute To Paul Walker
Dat acteur Paul Walker er niet meer is zal jullie vast niet ontgaan zijn. Het team van Fast & Furious heeft daarom deze tribute gemaakt. RIP Paul..
05 Dec '13 - in Movies
door Patrick
Short Film - Shhh..
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, drama of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor de creepy fantasy/horror short 'Shhh'..
07 Nov '13 - in Movies
door Patrick
Short Film - The Devil's Spear (Assassin's Creed 4: Black Flag)
Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. Zie hier 'The Devil's Spear'. Gebaseerd op de game Assassin's Creed 4: Black Flag die vanaf 29 oktober in de winkels ligt..
18 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Social Experiment - Losing Wallet
Stel er loopt iemand voor je en die verliest zijn portemonnee, wat doe je dan? Geef je hem netjes terug of denk je de buit is voor mij? Laten we eens kijken hoe eerlijk mensen zijn..
11 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Short Film - The Flying Man
Korte films blijven cool. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor 'The Flying Man'..
05 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Half-Life - Raise The Bar [Fan Film]
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film 'Raise The Bar' gebaseerd op de Half-Life gamereeks..
04 Oct '13 - in Movies
door Patrick
Short Film - Beginner's Luck
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor Blackbox' Beginner's Luck..
30 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Police Officer vs Woman
Dat agenten in Amerika net iets anders te werk gaan dan die in ons landje mag duidelijk zijn. Maar sommige mensen vragen gewoon om ellende..
22 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Short Film, Commercial, Giving
Ze zeggen wel eens dat geven beter is dan ontvangen. In zekere zin is dat ook wel zo. En zeker als je deze korte film bekijkt..
14 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Assassin's Creed Fan Film - Checkmate
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de Assassin's Creed fan made short film Checkmate..
13 Sep '13 - in Movies
door Patrick
Short Film - The Mustache
Op je date wil je er natuurlijk netjes en verzorgd uitzien. Alleen kan dat soms wel eens tegen zitten. En dan moet je creatief zijn. Zie hier de korte film 'The Mustache'..
10 Sep '13 - in Movies
door Patrick
I Forgot My Phone
Waar je tegenwoordig ook kijkt, iedereen loopt met een gsm in zijn handen. Zit je ergens in de wachtkamer dan heb je waarschijnlijk 10 man tegenover je die verzonken zijn in hun mobiel. Is dit nu de realiteit geworden?..
25 Aug '13 - in Movies
door Patrick
Short Film - True Skin
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'True Skin'..
18 Aug '13 - in Movies
door Patrick
Wonder Woman Fan Film
Het blijft knap wat mensen tegenwoordig met een beperkt budget kunnen maken. Zie hier de fan made short film Wonder Woman..
17 Aug '13 - in Movies
door Patrick
Short Film - Hybrids
Korte films zijn we dol op. Of het nou actie, horror of humor is, ze zijn altijd welkom. Vandaag gaan we voor het futuristische 'Hybrids'..
28 May '13 - in Movies
door Patrick
The Worst Movie Moms Ever
Voor de info, zondag is het Moederdag. Dus mocht je een schat van een moeder hebben, dan heb je nog ruim tijd om wat leuks in huis te halen voor haar. Deze moeders zullen het zonder cadeau moeten doen gok ik zo..
10 May '13 - in Movies
door Patrick
      volgende pagina >

Biertijd RSS feed Biertijd at Twitter Biertijd at Facebook

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties