Mad Max: Fury Road - Official Theatrical Teaser Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer heb gezien, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. We hebben al eerder een teaser gezien, maar vandaag gaan we voor de officiŽle trailer. Nu nog even wachten tot 14 mei, dan gaat hij in premiŤre..
11 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
Trailer - Terminator Genisys
Hij heeft altijd gezegd dat hij terug zou komen en dat is nu dus ook het geval. We moeten alleen nog even wachten tot 9 juli 2015, want dan gaat de nieuwe Terminator in premiŤre. Zie hier alvast de trailer van Terminator Genisys...
04 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
McDonalds Online Film Cadeau!

Weet je nog van vroeger? Met je vriendinnetje even langs de Mac om vervolgens gezellig een filmpje te pakken. Er is na al die jaren weinig veranderd aan die combinatie. Want als je nu naar McDonald's gaat krijg je bij elk Groot Voordeelmenu of Salademenu een online film cadeau. En niet zo maar een, je kunt met de Videoland voucher kiezen uit 50 topfilms om weer eens ouderwets samen languit op de bank te genieten..
 
Star Wars: The Force Awakens Official Teaser
Wellicht heb je hem al voorbij zien komen, maar ik wil de teaser voor de nieuwe Star Wars film 'The Force Awakens' jullie natuurlijk niet onthouden. Ik kan niet wachten in ieder geval..
30 Nov '14 - in Trailers
door Patrick

Luchtverkeersleiders ook! Zij zorgen 24/7 voor het begeleiden van vliegtuigen in ons luchtruim en op Nederlandse vliegvelden. En het mooie is: met 17 jaar en minimaal een vwo-diploma kun je al solliciteren naar deze droombaan. Kom je door de selectie, dan word je betaald opgeleid en ben je daarna verzekerd van een baan. Dus waar wacht je nog op? Laat de luchtverkeersleider in je los en solliciteer op luchtverkeersleider.nl
 
Black Friday - Parody Movie Trailer
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt. Zie hier de trailer van 'Black Friday'..
24 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Minions - Official Trailer
Wie de animatie 'Despicable Me' heeft gezien zal zich de kleine gele Minions zeker herinneren. Ze komen nu met een nieuwe film. Zie hier alvast de trailer..
05 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Fast & Furious 7 - Official Trailer
We moeten nog even geduld hebben, maar 2 april gaat hier in Nederland het zevende deel van Fast and Furious in premiŤre. Furious 7 zit wederom vol actie en ook onze vertrouwde acteurs zijn weer van de partij (zelfs Paul Walker). Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
02 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Mad Max - Fury Road - Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
03 Aug '14 - in Trailers
door Patrick
Dumb And Dumber To - Trailer
Deel ťťn van Dumb and Dumber was gewoon puur vermaak. Niet nadenken, zak chips op schoot, pot bier erbij en lachen maar. Zal dat ook het geval zijn met deze nieuwe variant? Oordeel zelf..
14 Jun '14 - in Trailers
door Patrick
Transformers - Age Of Extinction Trailer
We hebben een poosje terug al een kleine teaser laten zien van de komende kaskraker Transformers - Age of Extinction. Vandaag tijd voor de officiŽle trailer..
15 May '14 - in Trailers
door Patrick
Project CARS - Trailer
Er zijn heel wat simulatie en race games verkrijgbaar op de diverse consoles. Maar er komt een nieuwe speler die waarschijnlijk de rest achter zich laat. Zie hier een teaser trailer van Project CARS..
11 Mar '14 - in Trailers
door Patrick
Transformers - Age Of Extinction Teaser Trailer
Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik een groot Transformers fan ben. Van kleins af aan kan ik al genieten van de magische robots. Zie hier de trailer van Michael Bay's laatste creatie Transformers - Age Of Extinction..
06 Mar '14 - in Trailers
door Patrick
Days Of My Youth - Trailer
SkiŽn is sowieso geweldig, maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien, dan kom je pas echt op de meest mooie plekken. Zie hier de trailer van Days Of My Youth..
10 Dec '13 - in Trailers
door Patrick
Jackass Presents - Bad Grandpa - Redband Trailer
De streken van Jackass zijn al jaren waanzinnig. Binnenkort gaat Bad Grandpa met in de hoofdrol Johnny Knoxville en Jackson Nicholl in premiŤre. Ik kan in ieder geval niet wachten. Zie hier de trailer..
25 Oct '13 - in Trailers
door Patrick
Avengers vs Justice League Final Epic Trailer
Blijft tof om te zien wat mensen zelf kunnen monteren. Zie hier de fan made trailer Avengers vs Justice League..
07 Sep '13 - in Trailers
door Patrick
GTA 5 - The Official Trailer
We hebben inmiddels al eerder wat beelden laten zien van Grand Theft Auto 5. Maar vandaag is het dan eindelijk tijd voor de officiŽle trailer. Kom nou maar op met dat spel!
30 Aug '13 - in Trailers
door Patrick
Grand Theft Auto Online - Official Gameplay Video
Voor de liefhebbers van Grand Theft Auto, ook wel GTA, is er in de jaren veel veranderd. Van simpele graphics is het spel inmiddels een bizarre wereld vol awesomeheid geworden. Online gaat het binnenkort helemaal los. Zie hier de gameplay van Grand Theft Auto Online..
16 Aug '13 - in Trailers
door Patrick
The Crew - Trailer
Race games, ik ben er gek op. En na het zien van de trailer van 'The Crew' helemaal. Het is alleen nog even wachten op de release, die is pas in 2014..
14 Jul '13 - in Trailers
door Patrick
Curse Of Chucky - Trailer, Child's Play
Nostalgie ten top! Wie kent Chucky nog? De moordlustige pop uit Child's Play komt terug! Zie hier de trailer van Curse Of Chucky!
10 Jul '13 - in Trailers
door Patrick
The LEGO Movie - Teaser Trailer
We zien regelmatig home made Lego filmpjes voorbij komen. Maar nu is het tijd voor het echte werk. Warner Bros komt nu met een officiŽle LEGO movie. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
19 Jun '13 - in Trailers
door Patrick
On The Set - Need For Speed Movie
Elke gamer met een hart voor auto's kent het spel 'Need For Speed'. Anno 2013 tijd om daar eens een film van te maken. Misschien oordeel ik te snel, maar ik vraag me af of dit een succes gaat worden..
16 Jun '13 - in Trailers
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties