Mortal Kombat 11 - Official Announce Trailer

Mortal Kombat is ťťn van de vechtspellen die je gewoon in huis moet hebben. Inmiddels komt zelfs deel 11 uit. En die ziet er wederom gelikt uit. Kijk mee naar de trailer van Mortal Kombat 11..
09 Dec '18 - in Trailers
door Patrick
The Happytime Murders - Trailer

Gek van de Muppets, maar is het toch nog wat te mild voor je? Dan is waarschijnlijk The Happtime Murders een film voor jou. Heerlijk!
21 May '18 - in Trailers
door Patrick

Bohemian Rhapsody Teaser Trailer, Queen, Freddie, Mercury

Een van de beste bands ooit is zonder twijfel Queen. En voor de liefhebbers van deze fenomenale band komt, 27 jaar na het overlijden van Freddie Mercury, eind oktober de film Bohemian Rhapsody uit. Zie hier alvast de trailer..
16 May '18 - in Trailers
door Patrick
Venom - Official Trailer

De superhelden blijven komen. Binnenkort is het tijd voor Venom die vanaf begin oktober de bioscoop komt vullen. Voor de liefhebbers hier alvast de officiŽle trailer!
25 Apr '18 - in Trailers
door Patrick
Red Dead Redemption 2: Official Trailer #2

We moeten nog even geduld hebben tot de lente 2018, maar dan hebben we wel weer een kick-ass western game waar we uren van kunnen genieten. Tot die tijd moeten we het even doen met de beelden van de tweede officiŽle trailer. Eťn ding is zeker, dat gaat tof worden!
28 Sep '17 - in Trailers
door Patrick
Tomb Raider (2018) Official Trailer

We moeten nog even wachten tot maart 2018, maar dan kunnen we weer de bioscoop in om naar een 'nieuwe' Tomb Raider te kijken. Deze keer is het Alicia Vikander die de rol van Lara Croft overneemt. Voor de liefhebbers hier alvast de eerste officiŽle trailer..
20 Sep '17 - in Trailers
door Patrick
IT - Official Trailer (2017)

En daar is hij dan eindelijk. De officiťle trailer van Stephen King's It. Eťn ding is zeker, ik heb vanaf vandaag nog meer een hekel aan clowns..
27 Jul '17 - in Trailers
door Patrick
Comic Con 2017 - Walking Dead Season 8 Trailer

Tijdens de Comic-Con beurs in San Diego konden de bezoekers even genieten van de nieuwe trailer van The Walking Dead seizoen 8. En natuurlijk hebben wij hem ook voor je. Kijk mee..
23 Jul '17 - in Trailers
door Patrick
Jumanji - Welcome To The Jungle Trailer

Eťn film die na al die jaren nog steeds door mijn hoofd speelt is de 1995 klassieker 'Jumanji' met Robin Williams in de hoofdrol. Geweldige film, en daarom komt 21 december Jumanji - Welcome To The Jungle in de bioscoop. Andere cast, maar dat mag de pret niet drukken. Het is nog even wachten, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
29 Jun '17 - in Trailers
door Patrick
Transformers 5 - The Last Knight Trailer

Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik een groot Transformers fan ben. Van kleins af aan kan ik al genieten van de magische robots. Zie hier de laatste trailer van Transformers - The Last Knight. Vanaf 22 juni in de bios!
17 May '17 - in Trailers
door Patrick
IT - Official Trailer (2017)

Het is inmiddels 27 jaar terug dat we in de bioscoop mochten griezelen van Stephen King's 'IT'. Vandaag hebben we de gloednieuwe teaser van de 2017 variant. Zeggen jullie het maar, kijken of ontwijken?
29 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Spider-Man: Homecoming - Official Trailer

De liefhebbers van Marvel, en in het bijzonder Spider-Man, kunnen in Juli weer genieten. Dan gaat namelijk Spider-Man: Homecoming in premiŤre. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
28 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Deadpool 2 - Teaser Trailer

Voor wie Deadpool helemaal geweldig vond is er goed nieuws. We moeten er alleen nog even op wachten, maar maart 2018 komt Deadpool 2 uit. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
05 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Alien: Covenant - Official Trailer

De liefhebbers van de Alien films kunnen begin volgend jaar weer genieten van een nieuw deel. Zie hier alvast de officiŽle trailer van Alien: Covenant..
26 Dec '16 - in Trailers
door Patrick
Fast & Furious 8 - Official Trailer

We moeten nog even geduld hebben, maar 13 april gaat hier in Nederland het achtste deel van Fast and Furious in premiŤre. Voor de liefhebbers hier alvast de officiŽle trailer. Wederom bomvol spektakel..
12 Dec '16 - in Trailers
door Patrick
Disney Pixar - Cars 3 - Teaser Trailer

We moeten nog even wachten tot de zomer van 2017, maar dan kunnen we genieten van het derde deel van de toffe animatie Cars. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer van Cars 3..
21 Nov '16 - in Trailers
door Patrick
Red Bull - The Fourth Phase
Er zijn legio geweldige snowboard films op de markt, maar als Red Bull en Travis Rice zich ergens mee gaan bemoeien wordt het pas echt spannend. Na 'The Art of Flight' van wat jaren terug, komen ze nu met 'The Fourth Phase'. Voor de liefhebbers hier de officiŽle trailer.
16 Aug '16 - in Trailers
door Patrick
Resident Evil 7 Biohazard Trailer E3 Desolation

Tijdens de E3 Expo 2016 in het Los Angeles Convention Center deze week hebben we weer genoeg kunnen zien op electronica en game gebied. Zo zijn de trailer van Resident Evil 7 Biohazard. Nu alleen nog even wachten tot 24 Januari 2017..
16 Jun '16 - in Trailers
door Patrick
Sausage Party - Official Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de officiŽle trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
19 May '16 - in Trailers
door Patrick
Doom 2016 Official Launch Trailer

De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de officiŽle launch trailer. Vanaf volgende week in de winkels.
07 May '16 - in Trailers
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties