Spider-Man: Homecoming - Official Trailer

De liefhebbers van Marvel, en in het bijzonder Spider-Man, kunnen in Juli weer genieten. Dan gaat namelijk Spider-Man: Homecoming in premiŤre. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
28 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Deadpool 2 - Teaser Trailer

Voor wie Deadpool helemaal geweldig vond is er goed nieuws. We moeten er alleen nog even op wachten, maar maart 2018 komt Deadpool 2 uit. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
05 Mar '17 - in Trailers
door Patrick

Alien: Covenant - Official Trailer

De liefhebbers van de Alien films kunnen begin volgend jaar weer genieten van een nieuw deel. Zie hier alvast de officiŽle trailer van Alien: Covenant..
26 Dec '16 - in Trailers
door Patrick
Fast & Furious 8 - Official Trailer

We moeten nog even geduld hebben, maar 13 april gaat hier in Nederland het achtste deel van Fast and Furious in premiŤre. Voor de liefhebbers hier alvast de officiŽle trailer. Wederom bomvol spektakel..
12 Dec '16 - in Trailers
door Patrick
Disney Pixar - Cars 3 - Teaser Trailer

We moeten nog even wachten tot de zomer van 2017, maar dan kunnen we genieten van het derde deel van de toffe animatie Cars. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer van Cars 3..
21 Nov '16 - in Trailers
door Patrick
Red Bull - The Fourth Phase
Er zijn legio geweldige snowboard films op de markt, maar als Red Bull en Travis Rice zich ergens mee gaan bemoeien wordt het pas echt spannend. Na 'The Art of Flight' van wat jaren terug, komen ze nu met 'The Fourth Phase'. Voor de liefhebbers hier de officiŽle trailer.
16 Aug '16 - in Trailers
door Patrick
Resident Evil 7 Biohazard Trailer E3 Desolation

Tijdens de E3 Expo 2016 in het Los Angeles Convention Center deze week hebben we weer genoeg kunnen zien op electronica en game gebied. Zo zijn de trailer van Resident Evil 7 Biohazard. Nu alleen nog even wachten tot 24 Januari 2017..
16 Jun '16 - in Trailers
door Patrick
Sausage Party - Official Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de officiŽle trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
19 May '16 - in Trailers
door Patrick
Doom 2016 Official Launch Trailer

De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de officiŽle launch trailer. Vanaf volgende week in de winkels.
07 May '16 - in Trailers
door Patrick
Marvel's Doctor Strange Teaser Trailer

De superhelden blijven komen. Binnenkort is het tijd voor Doctor Strange die vanaf begin november de bioscoop komt vullen. Zie hier alvast de teaser trailer!
13 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
The Secret Life Of Pets - Trailer

Altijd al willen weten wat huisdieren denken, en wat ze uitvreten als jij niet thuis bent? We kunnen het vanaf 3 augustus in de bioscoop bekijken. Dan gaat namelijk de animatie 'The Secret Life of Pets' in premiŤre. Zie hier alvast de trailer. Ik zeg humor!
13 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
TMNT: Out Of The Shadows - Official Trailer

De Teenage Mutant Ninja Turtles blijven geweldig. Want zeg zelf, martial arts schildpadden die pindakaas met mosselen pizza's eten zijn gewoon awesome. Tijd voor een nieuwe film! Zie hier de trailer van TMNT: Out of the Shadows.
12 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
New Top Gear Series Trailer

Binnenkort gaat er weer een nieuw seizoen van Top Gear van start. Of we er op zitten te wachten is een ander verhaal. Want zonder Clarkson, May en Hammond is het wel even wennen. Voor de liefhebbers hier de trailer.
02 Apr '16 - in Trailers
door Patrick
Sausage Party - Official Red Band Trailer

Sommige films bedriegen je een beetje. Je denkt: Hey, weer een leuke animatie voor de kids, maar dat blijkt in dit geval net even anders te zijn. Kijk mee naar de trailer van 'Sausage Party'. Geweldig!
15 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
Ghostbusters - Official Trailer

Eťn geweldige klassieker uit mijn jeugd is toch wel de film Ghostbusters. Na 30 jaar komen ze nu met een remake. Of we er blij mee zijn is een heel ander verhaal. Oordeel zelf, zie hier de trailer..
03 Mar '16 - in Trailers
door Patrick
Ice Age: Collision Course - Official Trailer (2)
Ice Age: Collision Course is vanaf 13 juli 2016 te zien in de Nederlandse bioscopen. Maar om alvast in de sfeer te raken hebben we hierbij alvast de officiŽle trailer..
03 Feb '16 - in Trailers
door Patrick
The Angry Birds Movie - Official Theatrical Trailer
We konden er natuurlijk gewoon op wachten. Een heuse Angry Birds film. We moeten nog even wachten tot mei, maar voor de liefhebbers hier alvast de officiŽle trailer..
27 Jan '16 - in Trailers
door Patrick
Suicide Squad - Official Trailer
We moeten nog even wachten tot 4 augustus, maar dan kunnen we wel genieten van de film 'Suicide Squad'. Voor de liefhebber hier alvast de trailer..
20 Jan '16 - in Trailers
door Patrick
Deadpool - Red Band Trailer (2)
We worden de laatste tijd overspoelt met films vol actiefiguren. Best tof, maar er zijn er maar weinig met humor. En dan komt Deadpool om de hoek kijken! We moeten nog even wachten tot 11 februari 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast trailer twee..
26 Dec '15 - in Trailers
door Patrick
X-MEN - Apocalypse Trailer
Liefhebbers van de X-MEN reeks kunnen binnenkort weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot mei 2016. Want dan gaat 'Apocalypse' in premiŤre. Voor de liefhebbers hier alvast de officiŽle trailer..
12 Dec '15 - in Trailers
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties