Top Gun: Maverick - Official Trailer (2020)

Altijd al een fan geweest van de 1986 klassieker Top Gun? Dan kan je binnenkort weer naar de bioscoop voor Top Gun: Maverick. Ook deze keer neemt Tom Cruise de hoofdrol voor zijn rekening. Het is alleen nog even wachten tot 26 juni 2020. Voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer.
19 Jul '19 - in Trailers
door Patrick
IT Chapter 2 (2019) - Trailer

En daar is hij dan. De eerste trailer van het vervolg op Stephen King's It. Eén ding is zeker, ik heb vanaf vandaag nog meer een hekel aan clowns. Zie hier de trailer van IT Chapter 2.
09 May '19 - in Trailers
door Patrick

The Lion King - Trailer

De animatie versie van The Lion King stamt inmiddels alweer uit 1994. Tijd voor Disney om daar eens een dappere remake van te maken. Zie hier de trailer van The Lion King. Vanaf 17 juli in de bios!
10 Apr '19 - in Trailers
door Patrick
Mortal Kombat 11 - Official Story Trailer

Mortal Kombat is één van de vechtspellen die je gewoon in huis moet hebben. Sterker nog, volgende maand komt deel 11 uit, en dat wordt een heus vechtfeestje. Kijk mee naar de official story trailer!
07 Mar '19 - in Trailers
door Patrick
Pokémon Detective Pikachu - Official Trailer 2

Ben jij een fan van Pokémon? Dan is er goed nieuws. 8 mei komt Pokémon Detective Pikachu in de bioscoop. Het is mog even wachten, maar voor de liefhebbers hier alvast de tweede officiële trailer..
27 Feb '19 - in Trailers
door Patrick
Child's Play 2019 - Official Trailer

Na zeven eerdere delen van Chucky is de killer pop vanaf 21 Juni weer in de bioscoop te bewonderen. Voor de liefhebbers hier alvast de eerste trailer..
12 Feb '19 - in Trailers
door Patrick
Mortal Kombat 11 - Official Announce Trailer

Mortal Kombat is één van de vechtspellen die je gewoon in huis moet hebben. Inmiddels komt zelfs deel 11 uit. En die ziet er wederom gelikt uit. Kijk mee naar de trailer van Mortal Kombat 11..
09 Dec '18 - in Trailers
door Patrick
The Happytime Murders - Trailer

Gek van de Muppets, maar is het toch nog wat te mild voor je? Dan is waarschijnlijk The Happtime Murders een film voor jou. Heerlijk!
21 May '18 - in Trailers
door Patrick
Bohemian Rhapsody Teaser Trailer, Queen, Freddie, Mercury

Een van de beste bands ooit is zonder twijfel Queen. En voor de liefhebbers van deze fenomenale band komt, 27 jaar na het overlijden van Freddie Mercury, eind oktober de film Bohemian Rhapsody uit. Zie hier alvast de trailer..
16 May '18 - in Trailers
door Patrick
Venom - Official Trailer

De superhelden blijven komen. Binnenkort is het tijd voor Venom die vanaf begin oktober de bioscoop komt vullen. Voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer!
25 Apr '18 - in Trailers
door Patrick
Red Dead Redemption 2: Official Trailer #2

We moeten nog even geduld hebben tot de lente 2018, maar dan hebben we wel weer een kick-ass western game waar we uren van kunnen genieten. Tot die tijd moeten we het even doen met de beelden van de tweede officiële trailer. Eén ding is zeker, dat gaat tof worden!
28 Sep '17 - in Trailers
door Patrick
Tomb Raider (2018) Official Trailer

We moeten nog even wachten tot maart 2018, maar dan kunnen we weer de bioscoop in om naar een 'nieuwe' Tomb Raider te kijken. Deze keer is het Alicia Vikander die de rol van Lara Croft overneemt. Voor de liefhebbers hier alvast de eerste officiële trailer..
20 Sep '17 - in Trailers
door Patrick
IT - Official Trailer (2017)

En daar is hij dan eindelijk. De officiéle trailer van Stephen King's It. Eén ding is zeker, ik heb vanaf vandaag nog meer een hekel aan clowns..
27 Jul '17 - in Trailers
door Patrick
Comic Con 2017 - Walking Dead Season 8 Trailer

Tijdens de Comic-Con beurs in San Diego konden de bezoekers even genieten van de nieuwe trailer van The Walking Dead seizoen 8. En natuurlijk hebben wij hem ook voor je. Kijk mee..
23 Jul '17 - in Trailers
door Patrick
Jumanji - Welcome To The Jungle Trailer

Eén film die na al die jaren nog steeds door mijn hoofd speelt is de 1995 klassieker 'Jumanji' met Robin Williams in de hoofdrol. Geweldige film, en daarom komt 21 december Jumanji - Welcome To The Jungle in de bioscoop. Andere cast, maar dat mag de pret niet drukken. Het is nog even wachten, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
29 Jun '17 - in Trailers
door Patrick
Transformers 5 - The Last Knight Trailer

Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik een groot Transformers fan ben. Van kleins af aan kan ik al genieten van de magische robots. Zie hier de laatste trailer van Transformers - The Last Knight. Vanaf 22 juni in de bios!
17 May '17 - in Trailers
door Patrick
IT - Official Trailer (2017)

Het is inmiddels 27 jaar terug dat we in de bioscoop mochten griezelen van Stephen King's 'IT'. Vandaag hebben we de gloednieuwe teaser van de 2017 variant. Zeggen jullie het maar, kijken of ontwijken?
29 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Spider-Man: Homecoming - Official Trailer

De liefhebbers van Marvel, en in het bijzonder Spider-Man, kunnen in Juli weer genieten. Dan gaat namelijk Spider-Man: Homecoming in première. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer.
28 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Deadpool 2 - Teaser Trailer

Voor wie Deadpool helemaal geweldig vond is er goed nieuws. We moeten er alleen nog even op wachten, maar maart 2018 komt Deadpool 2 uit. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
05 Mar '17 - in Trailers
door Patrick
Alien: Covenant - Official Trailer

De liefhebbers van de Alien films kunnen begin volgend jaar weer genieten van een nieuw deel. Zie hier alvast de officiële trailer van Alien: Covenant..
26 Dec '16 - in Trailers
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties