Final 007 James Bond Spectre Trailer
De liefhebbers van 007 kunnen binnenkort weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 29 oktober. Want dan gaat 'Spectre' in première. Voor de liefhebbers hier alvast de final trailer..
02 Oct '15 - in Trailers
door Patrick
The Angry Birds Movie Trailer
We konden er natuurlijk gewoon op wachten. Een heuse Angry Birds film. We moeten nog even wachten tot mei 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
24 Sep '15 - in Trailers
door Patrick
The Jungle Book - Official Teaser Trailer
Ik durf te wedden dat zeker 85% van de Biertijd bezoekers de animatie Jungle Book hebben gezien. Een regelrechte klassieker die binnenkort in andere vorm weer in de bioscoop komt. We moeten alleen nog even wachten tot april 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
15 Sep '15 - in Trailers
door Patrick
Deadpool - Trailer
We worden de laatste tijd overspoelt met films vol actiefiguren. Best tof, maar er zijn er maar weinig met humor. En dan komt Deadpool om de hoek kijken! We moeten nog even wachten tot 11 februari 2016, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
05 Aug '15 - in Trailers
door Patrick
Batman v Superman: Dawn of Justice - Comic-Con Trailer
De liefhebbers van superhelden kunnen 'binnenkort' weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 24 maart 2016. Want dan gaat Batman v Superman: Dawn of Justice in première. Voor de liefhebbers hier de Comic-Con 2015 trailer..
11 Jul '15 - in Trailers
door Patrick
DOOM 2016 E3 Gameplay Trailer
De retro gamers onder ons hoef ik niets te vertellen over games als Unreal, Quake, en natuurlijk DOOM. Om de laatste meteen maar even in de spotlights te zetten hebben we hierbij de E3 gameplay trailer van DOOM 2016. Dat gaat weer knallen worden!
15 Jun '15 - in Trailers
door Patrick
Mad Max: Fury Road - Official Retaliate Trailer
Als er een aantal 'klassiekers' zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig kunnen we deze maand weer naar de bios voor een nieuw deel: Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast een nieuwe trailer..
01 May '15 - in Trailers
door Patrick
Jurassic World - Official Global Trailer
Voor de mensen die 'Jurassic Park' helemaal geweldig vonden is er goed nieuws. Binnenkort kunnen die genieten van 'Jurassic World'. Nog even wachten tot 11 juni, maar voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
21 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
Batman v Superman: Dawn of Justice Teaser Trailer
De liefhebbers van superhelden kunnen 'binnenkort' weer genieten. Het is alleen nog even wachten tot 24 maart 2016. Want dan gaat Batman v Superman: Dawn of Justice in première. Voor de liefhebbers hier alvast de teaser trailer..
18 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens Official Teaser #2
De liefhebbers van de Star Wars reeks kunnen hun hart weer ophalen. Want deel 7 'The Force Awakens' schijnt weer een eersteklas succes te worden. We moeten nog even wachten tot 18 december, maar voor de liefhebbers hier alvast de officiële tweede teaser..
16 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
Mad Max: Fury Road - Official Main Trailer
Als er een aantal 'klassiekers' zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig kunnen we volgende maand weer naar de bios voor een nieuw deel: Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast de officiële trailer..
02 Apr '15 - in Trailers
door Patrick
Mission Impossible Rogue Nation Trailer
We moeten nog even wachten tot 30 juli, maar dan kunnen we wel genieten van een nieuwe Mission Impossible. Voor de liefhebber hier alvast de trailer van Mission Impossible Rogue Nation..
23 Mar '15 - in Trailers
door Patrick
Hitman: Agent 47 - Trailer
Een goede actiefilm kunnen we allemaal wel waarderen gok ik zo. Nou is Hitman een computerspel die al eerder verfilmd is en dus eigenlijk niet heel erg origineel meer. Maar als ik de trailer van 'Hitman: Agent 47' zo bekijk zeg ik: Laat maar komen! We moeten alleen nog even wachten tot 3 september..
13 Feb '15 - in Trailers
door Patrick
Ted 2 - Official Trailer
Het eerste deel was al geweldig en veel mensen zaten te wachten op een vervolg. Helaas moeten we nog even wachten tot 13 augustus. Maar hier alvast de trailer als wachtverzachter..
30 Jan '15 - in Trailers
door Patrick
Marvel's Ant-Man Teaser
We hebben inmiddels al heel wat Marvel superhelden voorbij zien komen in de bioscoop. Binnenkort komt daar nog een bij. Zie hier de teaser voor Marvel's 'Ant-Man'..
09 Jan '15 - in Trailers
door Patrick
Mad Max: Fury Road - Official Theatrical Teaser Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer heb gezien, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. We hebben al eerder een teaser gezien, maar vandaag gaan we voor de officiële trailer. Nu nog even wachten tot 14 mei, dan gaat hij in première..
11 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
Trailer - Terminator Genisys
Hij heeft altijd gezegd dat hij terug zou komen en dat is nu dus ook het geval. We moeten alleen nog even wachten tot 9 juli 2015, want dan gaat de nieuwe Terminator in première. Zie hier alvast de trailer van Terminator Genisys...
04 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens Official Teaser
Wellicht heb je hem al voorbij zien komen, maar ik wil de teaser voor de nieuwe Star Wars film 'The Force Awakens' jullie natuurlijk niet onthouden. Ik kan niet wachten in ieder geval..
30 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Black Friday - Parody Movie Trailer
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt. Zie hier de trailer van 'Black Friday'..
24 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Minions - Official Trailer
Wie de animatie 'Despicable Me' heeft gezien zal zich de kleine gele Minions zeker herinneren. Ze komen nu met een nieuwe film. Zie hier alvast de trailer..
05 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties