Mission Impossible Rogue Nation Trailer
We moeten nog even wachten tot 30 juli, maar dan kunnen we wel genieten van een nieuwe Mission Impossible. Voor de liefhebber hier alvast de trailer van Mission Impossible Rogue Nation..
23 Mar '15 - in Trailers
door Patrick
Hitman: Agent 47 - Trailer
Een goede actiefilm kunnen we allemaal wel waarderen gok ik zo. Nou is Hitman een computerspel die al eerder verfilmd is en dus eigenlijk niet heel erg origineel meer. Maar als ik de trailer van 'Hitman: Agent 47' zo bekijk zeg ik: Laat maar komen! We moeten alleen nog even wachten tot 3 september..
13 Feb '15 - in Trailers
door Patrick
Ted 2 - Official Trailer
Het eerste deel was al geweldig en veel mensen zaten te wachten op een vervolg. Helaas moeten we nog even wachten tot 13 augustus. Maar hier alvast de trailer als wachtverzachter..
30 Jan '15 - in Trailers
door Patrick
Marvel's Ant-Man Teaser
We hebben inmiddels al heel wat Marvel superhelden voorbij zien komen in de bioscoop. Binnenkort komt daar nog een bij. Zie hier de teaser voor Marvel's 'Ant-Man'..
09 Jan '15 - in Trailers
door Patrick
Mad Max: Fury Road - Official Theatrical Teaser Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer heb gezien, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. We hebben al eerder een teaser gezien, maar vandaag gaan we voor de officiële trailer. Nu nog even wachten tot 14 mei, dan gaat hij in première..
11 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
Trailer - Terminator Genisys
Hij heeft altijd gezegd dat hij terug zou komen en dat is nu dus ook het geval. We moeten alleen nog even wachten tot 9 juli 2015, want dan gaat de nieuwe Terminator in première. Zie hier alvast de trailer van Terminator Genisys...
04 Dec '14 - in Trailers
door Patrick
Star Wars: The Force Awakens Official Teaser
Wellicht heb je hem al voorbij zien komen, maar ik wil de teaser voor de nieuwe Star Wars film 'The Force Awakens' jullie natuurlijk niet onthouden. Ik kan niet wachten in ieder geval..
30 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Black Friday - Parody Movie Trailer
Als ik naar de Mediamarkt ga en er staan zo'n zeven mensen voor me bij de kassa, dan vind ik het nogal druk. In Amerika is het tijdens 'Black Friday' een heel ander verhaal. Daar mag je blij zijn als je heelhuids thuis komt. Zie hier de trailer van 'Black Friday'..
24 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Minions - Official Trailer
Wie de animatie 'Despicable Me' heeft gezien zal zich de kleine gele Minions zeker herinneren. Ze komen nu met een nieuwe film. Zie hier alvast de trailer..
05 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Fast & Furious 7 - Official Trailer
We moeten nog even geduld hebben, maar 2 april gaat hier in Nederland het zevende deel van Fast and Furious in première. Furious 7 zit wederom vol actie en ook onze vertrouwde acteurs zijn weer van de partij (zelfs Paul Walker). Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
02 Nov '14 - in Trailers
door Patrick
Mad Max - Fury Road - Trailer
Als er een aantal films zijn die ik vroeger echt tig keer gezien heb, dan is het wel de Mad Max trilogy. Gelukkig mogen we volgend jaar weer naar de bios voor een nieuw deel. Mad Max - Fury Road. Voor de liefhebbers hier alvast de trailer..
03 Aug '14 - in Trailers
door Patrick
Dumb And Dumber To - Trailer
Deel één van Dumb and Dumber was gewoon puur vermaak. Niet nadenken, zak chips op schoot, pot bier erbij en lachen maar. Zal dat ook het geval zijn met deze nieuwe variant? Oordeel zelf..
14 Jun '14 - in Trailers
door Patrick
Transformers - Age Of Extinction Trailer
We hebben een poosje terug al een kleine teaser laten zien van de komende kaskraker Transformers - Age of Extinction. Vandaag tijd voor de officiële trailer..
15 May '14 - in Trailers
door Patrick
Project CARS - Trailer
Er zijn heel wat simulatie en race games verkrijgbaar op de diverse consoles. Maar er komt een nieuwe speler die waarschijnlijk de rest achter zich laat. Zie hier een teaser trailer van Project CARS..
11 Mar '14 - in Trailers
door Patrick
Transformers - Age Of Extinction Teaser Trailer
Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik een groot Transformers fan ben. Van kleins af aan kan ik al genieten van de magische robots. Zie hier de trailer van Michael Bay's laatste creatie Transformers - Age Of Extinction..
06 Mar '14 - in Trailers
door Patrick
Days Of My Youth - Trailer
Skiën is sowieso geweldig, maar als de rode stier zich er mee gaat bemoeien, dan kom je pas echt op de meest mooie plekken. Zie hier de trailer van Days Of My Youth..
10 Dec '13 - in Trailers
door Patrick
Jackass Presents - Bad Grandpa - Redband Trailer
De streken van Jackass zijn al jaren waanzinnig. Binnenkort gaat Bad Grandpa met in de hoofdrol Johnny Knoxville en Jackson Nicholl in première. Ik kan in ieder geval niet wachten. Zie hier de trailer..
25 Oct '13 - in Trailers
door Patrick
Avengers vs Justice League Final Epic Trailer
Blijft tof om te zien wat mensen zelf kunnen monteren. Zie hier de fan made trailer Avengers vs Justice League..
07 Sep '13 - in Trailers
door Patrick
GTA 5 - The Official Trailer
We hebben inmiddels al eerder wat beelden laten zien van Grand Theft Auto 5. Maar vandaag is het dan eindelijk tijd voor de officiële trailer. Kom nou maar op met dat spel!
30 Aug '13 - in Trailers
door Patrick
Grand Theft Auto Online - Official Gameplay Video
Voor de liefhebbers van Grand Theft Auto, ook wel GTA, is er in de jaren veel veranderd. Van simpele graphics is het spel inmiddels een bizarre wereld vol awesomeheid geworden. Online gaat het binnenkort helemaal los. Zie hier de gameplay van Grand Theft Auto Online..
16 Aug '13 - in Trailers
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties