Carlos Kissing Prank

Als je tijdens een interview een kus kan krijgen van een leuke dame met een behoorlijke voorgevel dan zijn er weinig mannen die dat weigeren. Deze gasten denken voortaan wel twee keer na..
20 Jun '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Trump-Kim Summit

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Zo ook van de Trump - Kim Summit..
20 Jun '18 - in Humor
door Patrick

Pranked Seagulls

Meeuwen, wie heeft er geen hekel aan. Nadat een zo'n beest de lak van mijn Audi S4 naar de maan heeft geholpen is het tijd voor payback. Niet door mij, maar dat maakt in dit geval even niet uit..
15 Jun '18 - in Humor
door Patrick
True Facts: Pangolins Posse

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de miereneter..
13 Jun '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - The NBA

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag is de NBA aan de beurt..
11 Jun '18 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers May 2018

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
01 Jun '18 - in Humor
door Patrick
What Harry & Meghan Did When They Got Married

Als je samen in het huwelijksboodje stapt dan worden er sommige dingen van je verwacht. Ook van prins Harry en Meghan. Een van deze twee meisjes weet precies wat er moet gebeuren..
25 May '18 - in Humor
door Patrick
Guy Challenges Cutie To A Beer Chug

Een beetje vent kan een biertje in een rap tempo achteroverslaan. Dus durf je best een wedstrijdje aan met een leuk dametje. Maar of dat zo goed uitpakt?..
24 May '18 - in Humor
door Patrick
Wat Vindt Staphorst Van Homofoben?

Nederland is een tof landje, maar elke regio heeft zo zijn eigen dingen. Gay zijn is inmiddels wel overal geaccepteerd, maar Staphorst is en blijft een beetje vreemd..
23 May '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Royal Wedding

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag is de Royal Wedding aan de beurt..
22 May '18 - in Humor
door Patrick
Outtake Royal Wedding

Het huwelijk tussen Prins Harry en Meghan zal jullie vast niet ontgaan zijn. Maar zoals bij elke trouwerij gaat er natuurlijk altijd wat mis.
21 May '18 - in Humor
door Patrick
True Facts: Ant Mutualism

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de mier..
18 May '18 - in Humor
door Patrick
True Facts About Carnivorous Plants

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de vleesetende plant..
08 May '18 - in Humor
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets - Avengers Edition

Elke Avengers film is weer een groot succes. Maar hoe denkt Twitter over de hoofdrolspelers? De acteurs lezen de tweets zelf even voor.
02 May '18 - in Humor
door Patrick
True Facts About Frog Fish

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de Frog Fish..
25 Apr '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - Zuckerberg Interrogation

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Vandaag is de ondervraging van Mark Zuckerberg aan de beurt..
24 Apr '18 - in Humor
door Patrick
Best Yoga Video Ever

Yoga is goed voor je geest en lichaam. Zelfs honden kunnen het waarderen ..
23 Apr '18 - in Humor
door Patrick
Enduro News Reporter Fail

Gek van motoren? Dan is het tof om even de jongens te interviewen tijdens een enduro race. Goed voor de huid ook, zo'n modderbad..
15 Apr '18 - in Humor
door Patrick
Mashd N Kutcher - Trolling 20.000 People

Een beetje DJ zorgt in zijn set voor een extreem hoogtepunt, zo'n moment dat heel het publiek losgaat op de beat. Tof natuurlijk. Maar er zijn ook DJ's zoals Mashd N Kutcher met gevoel voor humor. En dan krijg je dit..
15 Apr '18 - in Humor
door Patrick
Het Allerbeste van René van der Gijp

Ook al ben je geen echte voetballiefhebber, met René van der Gijp erbij is het altijd lachen..
05 Apr '18 - in Humor
door Patrick
      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties