Dissolving Swim Shorts Prank

Als je maten een zwembroek voor je kopen weet je gewoon dat er iets niet klopt. Maar zo'n oplosbare zwembroek is wel een toffe actie..
27 Aug '18 - in Humor
door Patrick
Best Swimming Costume Ever!

Geintje uithalen met je vriendin? Mocht je een weekendje weg gaan, haar bikini's en badpakken laten verdwijnen en zelf een badpak laten maken. Succes gegarandeerd! Maar of ze het zelf ook kan waarderen? Geweldig dit!
26 Aug '18 - in Humor
door Patrick
A Bad Lip Reading - White House Press Briefing

Tijdens het liplezen kun je soms dingen anders interpreteren. De sport van het YouTube kanaal 'A Bad Lip Reading' is om daar een mooi verhaal van te maken. Zo ook van de White House Press Briefing..
23 Aug '18 - in Humor
door Patrick
Motorcycle Theft Karma

Om overdag een motor te jatten heb je aardig wat ballen voor nodig. Maar hoe stoer je ook bent, er is altijd wel iemand slimmer dan jij..
19 Aug '18 - in Humor
door Patrick
True Facts: Bobbit Worm & Polychaete Pals

Altijd leuk, bepaalde dierenfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag gaan we het water in voor wat humoristische informatie..
17 Aug '18 - in Humor
door Patrick
Attraction Gym, Hoe krijg je van elke vrouw haar nummer

Vrouwen versieren is een vak apart. Maar onze vriend Daan heeft er weinig moeite mee. Je moet alleen even weten hoe je het aanpakt..
12 Aug '18 - in Humor
door Patrick
Celebrities Read Mean Tweets - Hip Hop Edition

Het leven van een rapper gaat niet over rozen. Laten we eens kijken wat voor liefdevolle Twitter berichten ze dagelijks krijgen. Ze lezen ze zelf even voor..
10 Aug '18 - in Humor
door Patrick
Best News Bloopers July 2018

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Niets is minder waar..
03 Aug '18 - in Humor
door Patrick
Every Parent At Disney

Ja leuk met je kids een paar dagen naar Disney. Alleen maar vrolijkheid en geluk toch? Dacht het niet!
01 Aug '18 - in Humor
door Patrick
How To Never Have Sex With Your Wife Again..

Mocht je geen seks meer willen hebben met je vrouw, moet je gewoon zeggen dat je ex beter was in bed. Slimme zet gozer..
31 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Ozzy Man Reviews - Mega Compilation #6

Ik weet niet of je Ozzy Man kent, maar je vindt hem grappig of ronduit irritant. Ik kan hem wel waarderen. Zie hier Mega Compilation deel 6..
26 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Son Trolls Dad's Self Defence Instructional Video

Voor heel wat mensen is een cursus zelfverdediging geen overbodige luxe. Maar heb je ook daadwerkelijk wat aan de technieken die je leert? De moves van deze vader zijn in ieder geval ronduit hilarisch..
24 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Funny Brittish McDonalds Drive-Thru Worker

Waar je ook werkt, je moet het zelf een beetje gezellig maken. Deze drive-thru medewerker houdt de sfeer aardig op peil..
24 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Teaching Kids To Dive

Kinderen leren zwemmen is een behoorlijke opgave. Laat staan duiken. Deze mam doet het eenmaal voor, maar volgens mij heeft de kleinste het wel een beetje gehad..
20 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Guy With Tourettes Wedding Proposal

Oké, het staat onder humor maar het syndroom van Gilles de la Tourette is zeker geen pretje. Deze man wil graag zijn vrouw ten huwelijk vragen maar met Tourette is dat nog best een uitdaging. Lief, maar toch ook wel een beetje lachwekkend..
16 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Luggage Doesn't Fit, Airplane

Het valt nog niet mee om je handbagage in het vliegtuig netjes op te bergen. Maar dit is toch wel kansloos te noemen. Wat een ei..
16 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Most Hilarious Soccer Fails Ever, Football, Voetbal

Voetbal is een serieuze sport, maar gelukkig voor ons gaat er ook regelmatig wat fout. Pro of amateur, het blijft leuk om mensen te zien falen..
13 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Woman vs Electric Fence

Wie wel eens per ongeluk schrikdraad heeft aangeraakt weet dat het een behoorlijk 'klap' kan geven. Daar kan deze vrouw inmiddels over meepraten..
04 Jul '18 - in Humor
door Patrick
Girl Shows Her Special Talent

Een goede verdoving kan rare dingen met je doen als je een beetje bijkomt. Dan is er geen grens meer met wat je wel en niet kan vertellen. Dit dus!..
27 Jun '18 - in Humor
door Patrick
Carlos Kissing Prank

Als je tijdens een interview een kus kan krijgen van een leuke dame met een behoorlijke voorgevel dan zijn er weinig mannen die dat weigeren. Deze gasten denken voortaan wel twee keer na..
20 Jun '18 - in Humor
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Bierbroeders

Aanraders


Advertenties