Zoekresultaten

Gezocht op: wipeout
Ferrari 550 Barchetta Wipeout
Met een Ferrari onder je kont wil je wel eens de stoere jongen uithangen en mensen laten zien hoe goed je kunt sturen. Al gaat dat niet altijd volgens plan..
08 Sep '14 - in Cars & Bikes
door Patrick
American Ninja Warrior - Kacy Catanzaro
Voor een spel als WipeOut heb je heel wat kracht en uithoudingsvermogen nodig. Maar de spelshow American Ninja Warrior gaat net een stapje verder. Deze meid, Kacy Catanzaro is de eerste dame die het voor elkaar heeft gekregen om te slagen. Knap en skills, ik zeg awesome!
20 Jul '14 - in Cool
door Patrick
American Ninja Warrior Sreaker Johnny Rocket
Neem Wipeout, verbouw het parkour een beetje, geef het een andere naam en de nieuwe show American Ninja Warrior is een feit. Best leuk allemaal, maar als streaker Johnny Rocket voorbij komt is het ronduit geweldig..
03 Jul '13 - in Humor
door Patrick
Wipeout Season 6 - Best of Episodes 1 & 2
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Zie hier de hoogtepunten van de eerste twee delen van seizoen 6..
21 May '13 - in Cool
door Patrick
Speedboat Faceplant
Met een dikke speedboot onder je kont kan je natuurlijk de toffe jongen uit gaan hangen en dat ding even de sporen geven. Maar misschien is het verstandig om dat aan de ervaren jongens over te laten..
01 Sep '12 - in WTF!
door Patrick
Wipeout Season 5 - Best of Episode 10 to 12
Eén van de meest vermakelijke programma's die op televisie te bewonderen is, is zonder twijfel Wipeout. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Enjoy!
07 Aug '12 - in Cool
door Patrick
Wipeout Season 5 - Hotties vs Nerds
Eén van de meest vermakelijke programma's die op televisie te bewonderen is, is zonder twijfel Wipeout. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Enjoy!
20 Jul '12 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Blind Date Special
Onder het motto van 'geen beter vermaak dan leedvermaak' hierbij de Blind Date Special van Wipeout. Awesome!
20 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 10
Eén van de meest vermakelijke programma's die op televisie te bewonderen is is zonder twijfel Wipeout. Geen beter vermaak dan leedvermaak. Enjoy!
06 Feb '12 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 9
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 9 van de beste momenten van seizoen 4.
21 Jan '12 - in Cool
door Patrick
WipeOut Quantum
Quantum levitation, hoe het werkt laat ik aan de experts over, maar één ding is zeker. Als je daarmee een 'echte' WipeOut baan kan realiseren, dan is het sowieso awesome.
04 Jan '12 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 8
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 8 van de beste momenten van seizoen 4.
23 Oct '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 7
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 7 van de beste momenten van seizoen 4.
22 Sep '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 6 - Hotties vs Nerds
Wipeout is en blijft een geweldig programma, er is immers niets beter dan leedvermaak. Na de eerdere delen van seizoen 4, gaan we nu voor deel 6. Enjoy!

Epic @ 1.21!
25 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 5
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 5 van de beste momenten van seizoen 4.
20 Aug '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 4
Wipeout is en blijft een geweldig programma, er is immers niets beter dan leedvermaak. Na de eerdere delen van seizoen 4, gaan we nu voor deel 4. Enjoy!
25 Jun '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 3
Wipeout is en blijft een geweldig programma, er is immers niets beter dan leedvermaak. Na de eerdere delen van seizoen 4, gaan we nu voor deel 3. Enjoy!
29 Apr '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 2
Wipeout is en blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Na deel 1 van het beste van seizoen 4, nu deel 2. Awesome!
07 Mar '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 4 - Part 1 ..
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Kijk mee naar deel 1 van de beste momenten van seizoen 4.
21 Feb '11 - in Cool
door Patrick
MXC - Most Painful Eliminations ..
Wipeout kennen we allemaal wel. Maar laten we zijn voorganger ook niet vergeten, The Most Extreme Elimination Challenge. Zie hier de meest pijnlijke momenten van MXC seizoen één, twee, drie en vier!
19 Feb '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Mogle Madness
Wipeout blijft een waanzinnig programma. Er is immers geen beter vermaak dan leedvermaak. Laten we even kijken naar een aantal beelden van Mogle Madness..
15 Jan '11 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 3 - Part 4
Eén van de meest vermakelijke programma's die er op tv te zien zijn is zonder twijfel Wipeout. Na drie eerdere delen gaan we nu verder met een dosis leedvermaak. Zie hier deel 4 van Wipeout - Best of Season 3.
12 Oct '10 - in Cool
door Patrick
Wipeout - Best Of Season 3
Als er één programma is waar je mij voor wakker mag maken, dan is het Wipeout wel. Nou hebben we pas nog 10 top momenten laten zien, maar dat kan natuurlijk beter. Wat dacht je van een overzicht van de beste momenten van seizoen 3. Deel 1, Deel 2 en Deel 3!
12 Sep '10 - in Cool
door Patrick
Wipeout's Top 10 Moments
Wellicht heb je het programma al eens op tv gezien. Wipeout is een uitdaging voor de deelnemers en zeker niet voor mietjes. Zie hier de 10 mooiste momenten.
13 Aug '10 - in Cool
door Patrick
Wipeout
We hebben al eens eerder aandacht besteed aan de Amerikaanse tv show Wipeout. Sinds korte tijd is het programma ook op de Nederlandse tv te bewonderen. Mocht je de eerste twee afleveringen gemist hebben, geen probleem. Hier deel 1 en hier deel 2. Via
23 Feb '09 - in Television
door Patrick
Wipeout 2
Het programma Wipeout was gister aan de e-mails te zien een groot succes. Vandaag daarom deel twee van de serie. Net zo gek en net zo leuk. Hier de afleveringen.

Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5
09 Aug '08 - in Cool
door Patrick
Wipeout
We kunnen veel zeggen over Amerika, maar ze kunnen wel leuke programma's maken. Neem Wipeout, een show waarbij een kleine 50.000 dollar te winnen is als je als snelste diverse obstakel parcoursen kan overwinnen. Ik vind het top.

Deel 1 | Deel 2 | Deel 3 | Deel 4 | Deel 5
08 Aug '08 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties