Eliana

1


2

3

4

5


6

7

8

9


10

11

12

13


14

15

16

17


18

19

20


item rate
(1853)
comments (25)

Mmmm...!! Lekker hoor :D Ik zeg doen!!

niks mis mee...

Hier is niet aan geknoeid.
Aanpakken die handel!

Nee dank je.. en die salamander maakt het helemaal kapot.

Damn, die zou ik graag 'ns goed in haar donker poepgaatje willen pakken, zó geil word ik er van! Haar bleke slappe borsten vind ik wat minder, maar de rest, waaronder natuurlijk haar mooie koppie, maakt heel veel goed!

Het blijkt dat er een scheur is in beide kousen bij haar grote tenen. Wat een turn-off! Voor dat ik hier op Biertijd kwam maakte zoiets niet uit. Nu zijn mijn verwachtingen een stuk hooger.

Beetje vreemde grimas.
Verder prima voer om drie maal per dag af te raggen !

Ok. Met haar mond dan.

50 bath.

Mo | 01 Jul '12 | 15:31
Is je voornaam misschien heau, of gewoon Ho?
Een hetero let op andere scheuren als hij een naakte dame ziet. Ik heb het trouwens nog even gechecked en volgens mij bedoelde je in plaats van scheuren, naden. Die zitten er wel in de meeste kousen bij de tenen. Heb geen scheur gezien behalve de openstaande scheur van deze mooie dame...:8

Mo | 01 Jul '12 | 15:31

Ritje Specsavers kan geen kwaad beste man..

Heb menzelf al 5 keer de roede door de vuist gejagd. Het is hier het paradijs voor rukkers wel! Mjanjan!

Kijk what een hulp hier ineens. Bedankt jongens! @ Jon Reremy wedden dat ik langer hetero ben dan jij en misschien ook wel een langere hetero, haha. @ Patrick joh je hebt gelijk. Geen wonder dat ze bij mij allemaal 5 sterren krijgen.

Mooie kop, lekker figuur. DOEN!

Zou het prima doen in de STER reclame met haar STER allures, zo te zien wordt ze graag in haar STERretje genomen. Heerlijk zoals ze haar billen uit elkaar trekt om d'r geile gaatjes te laten zien, die zorgt wel voor een happy ending. Niet de mooiste misschien maar wel één van de geilste.

Niks mis mee.

Yummy! What a treat!

Mo | 02 Jul '12 | 01:40
Daar zou ik maar niet zo zeker van zijn Mootje. Maar om het nog even inhoudelijk over Eliana te hebben....Waar zie je de scheuren? Die zijn er namelijk niet. Een afknapper vanwege onzichbare scheuren in kousen...Wat een faalhaas ben je dan zeg!

weer zo n vieze inktvlek
Bah bah

Grote voeten heeft ze wel vind ik ..........

@JonReremy ik was de voorkeuren en optreden van sommige hier in de bier tent wat aan het bespotten. De belachelijke commentaar af en toe over de foutjes van deze mooie dames geloof ik voor geen millimeter. Een echte man zou ze allemaal doen. Ik heb honderden vrouwen gekend en ieder heeft wel iets bijzonders en dat vinden ze fijn om te hooren. Humorloose grote bekken met kleine pijpjes die hier op de internet te veel tijd besteden in de aanval van anderen hebben daar geen verstand van.

Mo | 02 Jul '12 | 23:09
Gezien je vorige en ook weer deze post heb jij überhaupt niet zoveel verstand. Inhoudelijk reageren is te moeilijk voor je. Je hersenen zullen waarschijnlijk de vorm en afmeting van een garnaaltje hebben, evenals jouw pijpje, zoals je het zo schattig benoemt. Veel geluk met al je toekomstige vriendjes nog....8)

@JonReremy Alright asshole, what part of fuck off don't you understand? It's too bad pin dicks like you can hide in the safety of anonymity on the internet. In the real world trolling people over things about which you know nothing could get you bitch slapped into next week.

@Mo | 04 Jul '12 | 18:06

Mo heeft een kleine, mo heeft een kleine, kleine kleine piemel lalalalalalaaaaah.Mo heeft een kleine, mo heeft een kleine, kleine kleine piemel lalalalalalaaaaah.Mo heeft een kleine, mo heeft een kleine, kleine kleine piemel lalalalalalaaaaah.Mo heeft een kleine, mo heeft een kleine, kleine kleine piemel lalalalalalaaaaah.Mo heeft een kleine, mo heeft een kleine, kleine kleine piemel lalalalalalaaaaah.

Mo | 04 Jul '12 | 18:06
Wow calling me names....Now you make me scared poo smelled faggot. Wederom reageer je niet inhoudelijk.->Translated: To the point. Waar zijn de scheuren in de kousen??
Schuilen in de anonimiteit van het internet? Dat doe je zelf ook ontzettend zeldzame hoMo!! Jij zult mij beoordelen op waar ik wel of geen verstand van heb. Wordt moeilijk jochie als je zelf enige verstandelijke capaciteiten ontbeert. Moeilijk hè? Laat het me even makkelijk voor je maken. You have brains. Ok they are small but still it's called brains. The only problem you got is that you don't know how to use them. Now better get lost cocksucker!

Ik vind haar kousen niet mooi maar die doe ik dan wel even uit. Kleine moeite voor een groot plezier.:

:

:


Antispam!