Archief

Items van April 2023
Idiots in Cars Compilation (139)

Het gaat regelmatig goed op de wegen. Maar er zijn van die dagen dat mensen beter de auto hadden kunnen laten staan.
30 Apr '23 - in Cars & Bikes
door Patrick
Corridor Digital - John Thick

Corridor Digital is geen onbekende als het gaat om korte maar coole filmpjes. En vandaag hebben we er weer een voor je. Zie hier John Thick.
30 Apr '23 - in Cool
door Patrick
Top Gear First Drive Renault R5 Turbo 3E

Sinds ik mijn rijbewijs heb ben ik al gek van de Renault 5 GT Turbo. Nou heb ik mijn rijbewijs al een poosje en dus maak je alle veranderingen mee. Van Kleine bommetjes op brandstof naar waarschijnlijk in de "toekomst" elektrisch. Volgend jaar komt de "gewone" Renault 5 weer op de markt met een paar batterijen onder de kap. Best een leuk ding, maar het kan natuurlijk altijd leuker! Tijd voor een ritje met de Renault R5 Turbo 3E.
14 Apr '23 - in Cars & Bikes
door Patrick
Catch Up 45

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor. Vandaag zetten ze er weer een aantal op een rijtje voor je.

Voor de liefhebber hier ook nog deel 339 en 340.
14 Apr '23 - in Animation
door Patrick
Best Of Dutch Dashcams 2023

Auto- en motorrijden is een vak apart, dat weten we inmiddels. Maar of het nou Rusland of ergens anders is, er gaat overal wel wat mis. Vandaag blijven we in Nederland.
10 Apr '23 - in Cars & Bikes
door Patrick
Protect Your Entire Body On Every Ride

Nu we weer naar het wat warmere weer gaan (vandaag niets van te merken trouwens) komen de motoren weer de garage of schuur uit. Altijd leuk, maar let wel een beetje op de kleren die je aantrekt..
10 Apr '23 - in Cars & Bikes
door Patrick
Idiots in Cars Compilation (!34)

Nu er steeds meer mensen een dashcam in hun auto laten zetten zien we steeds meer filmpjes van dwazen op de weg. Zo ook vandaag.
10 Apr '23 - in Cars & Bikes
door Patrick
Arthur Tussik - BMW X3 Body Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een BMW X3.
10 Apr '23 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 514 Compilation

Elke dag worden de meest toffe filmpjes geĆ¼pload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers wekelijks overzicht van Koreusity.

En natuurlijk hier ook nog deel 513.
10 Apr '23 - in Cool
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties