Archief

Items van January 2020
Marcello Barenghi - 7 Hyperrealistic Drawings

Goed tekenen is een hele opgave, en al helemaal als je het fotorealistisch wilt hebben. Marcello Barenghi kan toveren met penselen en potloden.
30 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - Jet Powered Vacuum Cleaner, Henry, Frank

Colin Furze is een eerste klas mafketel en tevens een geniale knutselaar. Vandaag tovert hij zijn standaard Henry stofzuiger om naar 'Frank' de stofzuiger met een beetje jetpower.
30 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Racing Fail Compilation 01 2020

Als je met 170 over een bospad vliegt dan kan er wel eens wat mis gaan. Juist, tijd voor een verse Racing Fail compilatie en wat hoogtepunten van de Monte Carlo Rallye.
30 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Antiques Roadshow

Een horloge kan soms best een goede investering zijn. Deze man kocht in 1974 een Rolex Oyster Cosmograph. Een voor die tijd best een prijzig horloge, zo'n 345 dollar. Maar wat zal die nu waard zijn? Kijk mee!
29 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Shopping Cart Prank

We kennen allemaal wel iemand die liever lui is dan moe. En daar heeft deze gast een mooie oplossing voor. Geintje man!
29 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Arthur Tussik - Toyota Corolla Repair

Het blijft verbazingwekkend hoe plaatwerker Arthur Tussik elke keer weer een auto met schade hagelnieuw weet te krijgen. Vandaag gaat hij aan de slag met een Toyota Corolla.
29 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Rallye Monte Carlo 2020

De liefhebbers van rallygeweld kunnen vandaag hun lol weer op. Zie hier een lading hoogtepunten van de Monte Carlo Rally 2020.
28 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Florian 'Venom' Kohler Pool Trick Shots #83

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag een nieuwe sessie trick shots van 'Venom'.
28 Jan '20 - in Cool
door Patrick
FailArmy

Twee februari gaat het in Amerika weer los. Dan is het weer tijd voor de Super Bowl. Deze mensen zijn er alvast klaar voor.
28 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Petrolicious - Porsche 911 by Singer

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de Singer Porsche 911 van Drew Coblitz.
28 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Catch Up 13

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor. Vandaag zetten ze er weer een aantal op een rijtje voor je.
25 Jan '20 - in Animation
door Patrick
The Slow Mo Guys - The Earth Inside a Macro Water Droplet

Kan je de hele wereld 'vangen' in een druppel water? Deze vraag is voor de Slow Mo Guys een nieuwe uitdaging. Kijk mee..
25 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Koreusity 361 - Viral Compilation
Elke dag worden de meest toffe filmpjes geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht van deze week.
24 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Puddle Splash

Wanneer het regent weet je dat je wel eens een beetje nat kan worden. Maar je kan natuurlijk ook een beetje pech hebben. Zoals deze dames in dit geval. Wel humor, dat dan weer wel.
24 Jan '20 - in Humor
door Patrick
WRC - Rallye Monte-Carlo 2020

Meedoen aan de Monte-Carlo rally is elk jaar weer een uitdaging. Maar soms loopt het anders af dan je gehoopt had. Daar kan Ott Tänak nu over meepraten. Bizar hoe veilig de rallywagens tegenwoordig zijn.
24 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Lock Picking Lawyer

Wil jij je fiets veilig op slot kunnen zetten, dan zoek je een slot die onmogelijk te openen is zonder sleutel. Het mag dan wel op de verpakking staan, maar of dat dan echt zo is?
22 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
KUMA Films - Tokyo Freestyle Basketball

Er zijn heel wat mensen die geweldig kunnen basketballen. Maar er zijn natuurlijk altijd mensen die net wat beter zijn dan gemiddeld.
22 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Zefrank

We zien regelmatig 'True Facts' filmpjes voorbij komen van "natuurspecialist" Zefrank. Vandaag gaan we dieper in op de paringsdans van de Puffin ook wel papegaaiduiker.
22 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Best Wrestling Entrance Ever

Als een beul van een worstelaar is je entree in de ring van groot belang. Je wilt natuurlijk wel een beetje indruk maken op je tegenstander. Dat is in dit geval aardig gelukt..
21 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Petrolicious - 1971 Alfa Romeo Spider 1300 Junior

Petrolicious zet wekelijks een auto of een motor en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag in de hoofdrol een 1971 Alfa Romeo Spider 1300 Junior.

Wel even de ondertiltels aanzetten..
21 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
FailArmy

Of je nou een hamster door je kamer hebt rennen, een kat of een paar honden, alle huisdieren hebben zo nu en dan wat aandacht nodig.
21 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Tesla Auto Pilot Spin Out

Dat Tesla prachtige wagens maakt mag duidelijk zijn. Maar naast mooi zijn ze ook nog 'slim' en erg veilig. Althans...
20 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Extreme Rooftop Parkour POV

Parkour en freerunnen, het is ronduit topsport. Vandaag maken deze gasten de daken onveilig.
20 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Nürburgring Nordschleife Fails Compilation, Close Calls

Even knallen op de Nürburgring Nordschleife is tof, maar zowel amateurs als pro's gaan wel eens in de fout. We zetten er wederom een aantal op een rijtje voor je.
20 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
True Facts: The Ostrich

Altijd leuk, bepaalde dieren- en natuurfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de struisvogel.
20 Jan '20 - in Humor
door Patrick
People Are Awesome vs FailArmy (21)

De People Are Awesome compilaties zijn tof, maar ook de gebruikelijke fail compilaties zijn prima te doen. Vandaag combineren we ze gewoon.
20 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Truck vs Train, Rail Road Crossing

Een ongeluk zit in een klein hoekje zoals mensen dat zo mooi kunnen zeggen. Klopt als een bus, maar je kan het gevaar ook opzoeken. Slagbomen en rood licht negeren kan wel eens voor een boel gezeik zorgen.
17 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Koreusity 360 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
17 Jan '20 - in Cool
door Patrick
DiResta

DiResta is een creatief man. Dus als hij een nieuwe schaar nodig heeft gaat hij niet de stad in, maar gaat hij zijn werkplaats in om zelf wat tofs te maken.
17 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Fabio Wibmer - Israel Is My Playground

Op je fietsje van een heuvelig bergpad afrazen is best tof, maar je kan het natuurlijk ook spannend maken in de stad. We rijden mee met Fabio Wibmer in Israel.
16 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Colin Furze - 2020 Workshop Mods

Onze favoriete knutselaar Colin Furze gaat natuurlijk ook dit jaar weer een paar mooie projecten realiseren. Maar eerst neemt hij zijn werkplaats onderhanden.
16 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Scary Snowman Prank

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
16 Jan '20 - in Humor
door Patrick
DIY Golf 7 R Racing Simulator

Gamen wordt met de dag leuker. Combineer een Xbox One, Forza Horizon 4, en een creatief omgebouwd VW Golf 7 R interieur en dit is het resultaat. Inclusief Spotify, en werkende tellers. Ik wil ook!!
14 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Venom Trickshots IV

We hebben al vaker kunnen zien hoe pool pro Florian Kohler zijn ballen op een vakkundige manier in de pocket weet te schieten. Vandaag een nieuwe compilatie trickshots van 'Venom'.
14 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Dude Perfect

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Maar vandaag gooien ze het over een andere boeg. Ze gaan aan boord van een vliegdekschip om een bucket list af te werken. Maar dan wel op de Dude Perfect manier.
14 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Petrolicious - 1967 Chevrolet Corvette

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de 1967 Chevrolet Corvette van Matt Euson.
14 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Koreusity 359 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
12 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Mom's Tesla X vs Garage

Vrouwen en auto's is niet altijd een perfecte combinatie. Gelukkig zijn er ook uitzonderingen. Al is deze vrouw daar niet een van..
12 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
Stanced VW Golf

Je auto verlagen geeft meestal een stoere uitstraling. Laag bij de grond is vaak ook nog goed voor de wegligging. Maar dan moet je het wel goed doen..
12 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Fabio Wibmer - Best Of 2019

Fabio Wibmer is geen onbekende hier op Biertijd. De beste man kan als een malle overweg met een BMX, maar onderhand is hij meester op alles met twee wielen. Kijk mee.
12 Jan '20 - in Cool
door Patrick
People Are Awesome - Best Of The Week (02)

De 'People are Awesome' compilaties zijn een gigantisch succes. Elke week wordt er wel één het web op geslingerd. Zo ook vandaag.
12 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Scary Snowman Prank

Freaky The Scary Snowman blijft geniaal. We gaan weer wat mensen de stuipen op het lijf jagen met de beruchte sneeuwpop.
09 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Racing Fail Compilation

We zien het wekelijks fout gaan op bergweggetjes en asfalt. Maar er zijn ook wel eens grappige en gekke momenten tijdens een potje racen. Kijk mee!
09 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
The Best Videos Compilation Part 6

Elke dag groeit het aantal video's op het web. Veel niet belangrijk, maar er zijn ook legio clips die het aanzien meer dan waard zijn. Mister73C heeft wat toffe momenten aan elkaar geplakt.
09 Jan '20 - in Cool
door Patrick
DiResta

DiResta is een man met twee gouden handen en verzint elke keer wel wat nieuws om creatief bezig te blijven. Vandaag restaureert hij een klassieke Winchester uit 1873.
09 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Mercedes-Benz Vision AVTR First Look at CES 2020

Alle autofabrikanten gaan met hun tijd mee. Ze moeten allemaal vooruitstrevend zijn en zeker uniek. En zo kan je de Mercedes-Benz Vision AVTR wel noemen. KIjk mee naar een kleine introductie op de CES 2020.
07 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Petrolicious - 1982 Honda CBX1000 Super Sport

Petrolicious zet wekelijks een auto of een motor en zijn eigenaar in de belangstelling om zijn verhaal aan te horen. Vandaag is het Matthias Beier over zijn 1982 Honda CBX1000 Super Sport.
07 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
FailArmy Bringing in the New Year

De dagen vliegen voorbij en inmiddels zitten we alweer even in 2020. Tijd dus voor een nieuwe lading missers.
07 Jan '20 - in WTF!
door Patrick
True Facts: Mating Dance of the Ostrich

Altijd leuk, bepaalde dieren- en natuurfeitjes waar je normaal gesproken niet bij stil staat. Vandaag hebben we in de hoofdrol de struisvogel.
07 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Insane Parkour & Freerunning 2020

Parkour en freerunning, het is ronduit topsport. Nou zijn er veel stuntels te vinden die hun filmpjes uploaden, maar er zijn ook jongens die het wel kunnen.
05 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Wins Compilation January 2020

Na alle falers die we regelmatig voorbij zien komen is het wellicht ook wel eens tof om wat winnaars te zien.
05 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Best News Bloopers 2019 #5

Je zou denken dat een beroep als nieuwsreporter een makkie moet zijn. Een beetje op straat of in de studio je verhaaltje doen en klaar. Jammer joh!
05 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Koreusity 358 - Viral Compilation

Ook deze week is er natuurlijk weer genoeg geüpload naar het wereldwijde web. Tijd voor een vers overzicht.
03 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Garage 54

Auto's en experimenten houden wij van. Nou, dan ben je bij Garage 54 aan het juiste adres. Wat dacht je van een stalen wiel omtoveren in een AMG wiel? Ik zeg creatief!
03 Jan '20 - in Humor
door Patrick
Dude Perfect - Hockey Trick Shots

De jongens van Dude Perfect zijn heer en meester in het maken van trick shots. Waarschijnlijk kost het 3421 pogingen om een shot goed op film te krijgen, maar dat mag de pret niet drukken. Vandaag Hockey Trick Shots.
03 Jan '20 - in Cool
door Patrick
Motorsport Crash Compilation 2019

We zien met regelmaat crash compilaties voorbijkomen hier op Biertijd. Vandaag een iets heftigere versie.
03 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick
Cartoon-Box #167 - Marilyn Monroe

De creaties van Cartoon Box zijn stuk voor stuk foute humor, en dat kunnen wij wel waarderen. Ook vandaag hebben ze weer een nieuwe korte animatie voor je.
02 Jan '20 - in Animation
door Patrick
Petrolicious - 1973 Ford Maverick

We zien de prachtige filmpjes van Petrolicious wekelijks voorbij komen hier op Biertijd. En vandaag is niet anders. In de hoofdrol de 1973 Ford Maverick van Tess Wood.
02 Jan '20 - in Cars & Bikes
door Patrick

Social


Aanraders


Advertenties