Andy Rehfeldt - Dolly Parton (Jolene) - Death Metal Version

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Dolly Parton's Jolene een muzikale make-over..
19 Apr '17 - in Music
door Patrick
Thrash Grass - The Native Howl - Thunderhead

Verschillende muziekstijlen mengen klinkt niet altijd even lekker. Maar thrash metal combineren met bluegrass klinkt nog best oké. Zie hier The Native Howl's Thunderhead..
16 Apr '17 - in Music
door Patrick
White Trash Washer Band - The Devil Went Down To Georgia

Bij gebrek aan een drummer moet je toch wat verzinnen als band. De White Trash Washer Band heeft daar de perfecte oplossing voor..
12 Feb '17 - in Music
door Patrick
Lady Gaga - 2017 Super Bowl Halftime Show

Gisteren werd in Amerika de 51ste Super Bowl gehouden. Een gigantisch football feestje met miljoenen kijkers. Lady Gaga mocht dit jaar de halftime show verzorgen. En dat was een aardig succes..
06 Feb '17 - in Music
door Patrick
Zanger Rinus - Doutzen

Het was te verwachten. Na een lange tijd niks gehoord te hebben van Zanger Rinus is hij net voor carnaval terug. Of we er blij mee zijn is een ander verhaal. Luister en huiver..
31 Jan '17 - in Music
door Patrick
Claire Ryann & Dad - You've Got A Friend In Me

De band tussen vader en dochter zijn vaak onafscheidelijk. Zo ook in dit geval. De vier jarige Claire Ryann doet een duet met haar pa. Check 'You've got a friend in me'. Iemand een tissue?..
24 Jan '17 - in Music
door Patrick
Carnaval 2017 - Lamme Frans - Feest!

Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende tekst. Zie hier een nieuwe creatie van Lamme Frans: Feest! Proost!
20 Jan '17 - in Music
door Patrick
Carnavol 2017 - Vieze Jack - Brandweerman Jack

Het is bijna zover, carnaval! Om alvast een beetje in de sfeer te komen vergeten we even de zuivere noten en indrukwekkende teksten. Zie hier Vieze Jack met Brandweerman Jack..
14 Jan '17 - in Music
door Patrick
DeStorm - 2016 Rap Up!

We hebben al een poosje niets gehoord van rapper DeStorm. Maar de beste man heeft niet stil gezeten. Zie hier zijn 2016 Rap Up!.
02 Jan '17 - in Music
door Patrick
Steve'n'Seagulls - Self Esteem

De Steve'n'Seagulls zagen we een aantal maanden geleden al met een heerlijke cover van AC/DC's Thunderstruck. Daarna kwamen ze met de wereldhit November Rain van Guns N' Roses. Vandaag gaan ze voor Offspring's Self Esteem..
26 Dec '16 - in Music
door Patrick
Philizz Video Yearmix 2016 - Part 1

Als het einde van het jaar nadert, dan komen overal de jaarmixen vandaan. Tijd voor een stukje muziek! Zie hier het eerste deel van Philizz Video Yearmix 2016.
10 Dec '16 - in Music
door Patrick
Lip DJ - World Of Hardstyle - This Was 2016

Dat we van een stevig stukje bas houden hoef ik je niet meer wijs te maken. Laten we onze hardstyle collectie eens aanvullen met een nieuwe creatie van Lip DJ. Zie hier World of Hardstyle - This Was 2016..
09 Dec '16 - in Music
door Patrick
DJ Earworm Mashup - United State Of Pop 2016 (Into Pieces)

Momenteel is het weer de tijd van de jaarmixen. Maar de Billboard top 25 in een magere vier minuten proppen is een behoorlijke opgave. DJ Earworm kreeg het voor elkaar. Zie, en hoor hier 'United State Of Pop 2016'.
04 Dec '16 - in Music
door Patrick
Alexandr Misko - Michael Jackson Billie Jean - Fingerstyle Guitar

Ik vind het sowieso al knap als mensen een heldere klank uit een gitaar kunnen krijgen. Maar Alexandr Misko gaat net een stapje verder..
28 Nov '16 - in Music
door Patrick
Hip-Hop Medley - Master Clash #1 (Beatbox) - Waxx feat WaWad

Er zijn heel wat hip-hop 'klassiekers' die we allemaal kennen. Beatboxer WaWad en alleskunner Waxx zetten ze op een rijtje voor je..
10 Nov '16 - in Music
door Patrick
Steve'n'Seagulls - November Rain

De Steve'n'Seagulls zagen we een aantal maanden geleden al met een heerlijke cover van AC/DC's Thunderstruck. Vandaag gaan ze met de wereldhit November Rain aan de haal van Guns N' Roses..
09 Nov '16 - in Music
door Patrick
Disturbed - The Sound Of Silence

Bij een metal band zoals Disturbed verwacht je niet het nummer 'The Sound Of Silence' van Simon & Garfunkel,. Maar voor deze keer maken ze een uitzondering. Super!
25 Sep '16 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Rammstein - Du Hast (Bossa Nova Version)

Na de Rehfeldt's versie van Rihanna's Diamonds neemt hij nu Du Hast van Rammstein onderhanden. Blijft geweldig..
16 Sep '16 - in Music
door Patrick
Andy Rehfeldt - Rihanna (Diamonds) - Country-Surf-Metal Version

Andy Rehfeldt is een muzikaal wonder. De beste man neemt de meest uiteenlopende nummers, stript de muziek, en speelt dan zelf elk instrument weer in. Maar dan wel op zijn manier. Vandaag krijgt Rihanna's 'Diamonds' een muzikale make-over..
14 Sep '16 - in Music
door Patrick
Tom Thum - Ratchet Face - World Championship Beatbox
Beatboxen is een vak apart. Maar Tom Thum heeft verstand van zaken . Zie hier zijn optreden tijdens de World Championship Beatbox competitie..
30 Jul '16 - in Music
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties