DHQ Fraules Twerk Choreo
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
31 May '14 - in Sexy
door Patrick
Girlband ADAM Gets Orgasms While Singing
In 2012 verscheen onder de titel 'Hysterical Literature', een serie filmpjes van dames die zittend op een vibrator aan het voorlezen waren. De dames van de Nederlandse meidenband ADAM trekken het idee door, maar dan wel zingend..
15 May '14 - in Sexy
door Patrick
2014 Best Of MotoUSA Calendar Girls
Motoren een mooie vrouwen zijn een beste combinatie. En daar denken ze bij MotoUSA net zo over. Doe mij Ana maar!
13 Apr '14 - in Sexy
door Patrick
Toronto Argonauts Cheerleaders 'Starships' by Nicki Minaj
Kijk naar buiten en als het goed is zie je volop de zon schijnen. De zon en schaars geklede dames zijn een perfecte combinatie. We gooien er een vrolijk nummertje tegenaan deze morgen. Zie hier de Toronto Argonauts Cheerleaders..
08 Mar '14 - in Sexy
door Patrick
MotoGP Most Beautiful Paddock Girls Of 2013 - Brunettes Edition
We zijn gek van de MotoGP, en een leuke bijkomstigheid zijn de paddock girls. Kijk mee naar de mooiste brunettes van 2013..
03 Feb '14 - in Sexy
door Patrick
Happy Holidays 2013 From The Victoria's Secret Angels
Vandaag beginnen voor veel mensen de vrije dagen en gaan we vrolijk op weg naar het nieuwe jaar. De eerste clips met een kerstgroet komen ook langzaam maar zeker voorbij. Zo wensen de Victoria's Secret Angels ons alvast fijne feestdagen..
20 Dec '13 - in Sexy
door Patrick
Victoria's Secret Fashion Show 2013 Highlights
Als er één merk is die naast opwindende lingerie ook de mooiste dames in huis heeft, dan is het Victoria's Secret wel. Voor de liefhebbers, zie hier de hoogtepunten van de Victoria's Secret Fashion Show 2013..
11 Dec '13 - in Sexy
door Patrick
Let's Twerk!
Sommige filmpjes moet je niet al te veel woorden aan verspillen. Gewoon kijken!
24 Nov '13 - in Sexy
door Patrick
I Love Rock N Roll
Ik weet niet wat jullie muzikale voorkeur is, maar de mijne is sinds vandaag Rock N Roll. Ik denk zelfs dat jullie het ook wel kunnen waarderen..
21 Aug '13 - in Sexy
door Patrick
Anastasia Ashley Warm Up
Het opwarmdansje van hordeloopster Michelle Jenneke staat nog steeds op mijn netvlies gebrand, maar ook andere sporters doen natuurlijk aan een warming up. Zo ook surfbabe Anastasia Ashley..
07 Aug '13 - in Sexy
door Patrick
Hot Girl No Hands Car Wash
Hoewel het geen weer is om de auto een glimbeurt te geven, laten we de dames toch maar even het ergste vuil er vanaf soppen. Dat kunnen ze prima..
14 May '13 - in Sexy
door Patrick
Tribute To Hot Movie Car Washes
Morgen gaat het kwik ouderwets de goede kant op. De perfecte temperatuur om de auto weer eens een wasbeurt te geven. Althans, laat dat maar aan de dames over..
13 Apr '13 - in Sexy
door Patrick
Ukraine Got Talent - Anastasia Sokolova
Bij de diversen talentenshows hebben we ondertussen al heel wat 'talenten' voorbij zien komen. Niet allemaal even bijzonder, maar sommige springen er gewoon uit. Zo ook de 23 jarige Anastasia Sokolova.
20 Mar '13 - in Sexy
door Patrick
Hula Fantastica Cam At Venice Beach California
Jaren terug zag je overal op straat meiden lopen met een hula-hoop. Tegenwoordig zijn die dingen niet meer van deze tijd, of vergis ik me? We reizen af naar Venice beach Californië voor een dosis sexy swingende heupen.
09 Feb '13 - in Sexy
door Patrick
How to have yourself a sexy little X-Mas
Met de kerstdagen voor de deur hebben we nog een paar tips voor je om te zorgen dat de feestdagen een beetje sexy uitpakken...
20 Dec '12 - in Sexy
door Patrick
Forever Alone Meets Michelle Jenneke
Het sexy opwarmdansje van hordeloopster Michelle Jenneke kennen jullie vast nog wel. Sterker nog, de halve wereld ziet haar in gedachte nog huppelen. De jongens van TheChive hadden haar op bezoek..
15 Dec '12 - in Sexy
door Patrick
The Victoria's Secret Angels - Deck The Halls
Ook de mooie angels van Victoria's Secret raken in de kerststemming. Tijd om de boel eens netjes te versieren..
12 Dec '12 - in Sexy
door Patrick
Girls & Bananas
Als een vrouw nietsvermoedend aan een ijsje zuigt kan dat voor een man behoorlijk opwindend werken. Al gaat een banaan net een stapje verder..
07 Dec '12 - in Sexy
door Patrick
The Many Talents Of Kate Upton
Als er één model mega populair is dan is het Kate Upton wel. Niet zonder reden natuurlijk, want de dame beschikt over heel wat talenten..
04 Dec '12 - in Sexy
door Patrick
How To Sell A Seat..
Mocht je nog op zoek zijn naar een nieuwe auto, wellicht is het slim om eens een Seat showroom binnen te lopen. Je weet nooit wat je kunt verwachten..
07 Nov '12 - in Sexy
door Patrick
< vorige pagina      volgende pagina >

Social


Aanraders


Advertenties